اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

    #3181
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    ادمین های عزیز خسته نباشید / از وایبر تا تلگرام




    اخبار و شایعات متعددی که به جای تالار اصلی حافظ و سالن معاملات کارگزاری ها به سمت این شبکه ها کوچ کرده تا تالارهای اصلی و منطقه ای تنها جایگاهی برای حضور افراد مسن تر که ارتباط چندان زیادی با اینترنت و نرم افزارهای مختلف ندارند شود.
    با اتمام ساعات معاملات روز چهارشنبه 93.06.05 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 165 واحد افت به رقم 53755 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 468 واحد کاهش عدد 145794 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 228 واحد افت به رقم 73312 واحد رسيد.
    همچنین در این روز "ومعادن" با 33 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "فارس" با 55 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

    شاخص فرابورس نیز با یک واحد افزایش به رقم 812 واحد رسید.

    در این شرایط امروز "مارون" با یک واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل "ذوب" با 0.53 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

    گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 1400 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 469 میلیارد ریال رسید.

    همانطور که وعده داده بودیم در این گزارش می خواهیم نیم نگاهی به اتاق های گفتگوی بورسی تشکیل شده در شبکه های مجازی و حاشیه های آن داشته باشیم.

    براساس گزارش بورس نیوز، اخبار و شایعات متعددی که به جای تالار اصلی حافظ و سالن معاملات کارگزاری ها به سمت این شبکه ها کوچ کرده تا تالارهای اصلی و منطقه ای تنها جایگاهی برای حضور افراد مسن تر که ارتباط چندان زیادی با اینترنت و نرم افزارهای مختلف ندارند شود.

    دامنه جذابیت این گروه ها تا آنجا گسترده شده که بسیاری از تحلیلگران و سرمایه گذاران برای دریافت اخبار و تحلیل های مختلف به صورت روزانه، بیشتر به این گروه ها روی آورده اند و دیگر از ازدحام و شلوغی تالار شیشه ای بورس در خیابان حافظ و سایر تالارهای منطقه ای که روزگاری حتی جای سوزن انداختن در آنها هم نبوده، نیست!

    اما جالب اینجاست که این جریان به راه افتاده در گروه های بورسی توانسته اندک هیجان و امیدی را در بین اعضای آن به وجود آورد که حتی در این روزهای سوت و کور بورس بازهم آنها را به فعالیت و تحلیل وا می دارد و موضوع زمانی جالب تر می شود که بسیاری از تحلیل های آنها مدتی بعد رنگ واقعیت به خود می گیرد.

    چراکه اکثر فعالین این گروه ها افرادی بروز بوده و با تحلیل های مختلف آشنا هستند. حال آنکه افراد حاضر در تالارهای معاملاتی عمدتاً دارای سن بالا با میانگین بیش از 50 سال هستند که چندان به تکنولوژی های روز و روش های مختلف تحلیلی آشنا نیستند و تنها با نگاه به تابلوی معاملات و صرفاً برمبنای اطلاعات و صورت های مالی شرکت ها و در اصلاح با روش های سنتی و قدیمی دست به خرید و فروش می زنند.

    اما باز هم جای امیدواری وجود دارد در شرایطی که مسئولین امر به جای چاره اندیشی برای افزایش رونق در معاملات و جذابیت و هیجان مثبت در بازار، بیشتر به دنبال سکوت خبری هستند، این گروه های کوچک مجازی هرچند اندک اما با تأثیر هستند، حداقل در برخی نمادها شور و هیجانی را برای خرید و فروش ایجاد کرده و با این روش به نوعی دست به خود ریکاوری در مقابل شرایط نه چندان خوشایند بورس زده اند.

    بطوریکه اکثر سرمایه گذاران به دلیل آنکه دیگر از تب و تاب سال های قبل بورس خبری نیست، به سمت این گروه ها و اخبار و شایعات موجود در آنها پناه آورده اند تا از طریق همراه شدن با گروه های خاص فعال در برخی تک سهم ها و پیرو شایعات و گاه اخبار نهانی، اندکی از ناراحتی خود پیرامون ضررهای قبلی را جبران کنند.

    جالب است بدانید که در برخی از گروه ها، سهامداران با کارگزاران و معامله گران مدنظر خود از طریق همین شبکه ها اقدام به ارسال سفارش خرید و فروش می کنند به عبارتی دیگر به نوعی معاملات انلاین با کارگزار را درست کرده اند.

    وقتی در گروه های مختلف می گشتم 2 نکته برایم بسیار جالب بود، یکی آنکه امید زیادی در بین اهالی دیده می شود و دوم آنکه متوجه می شوی چقدر سهامدار کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در کشور داریم البته برخی بزرگ نمایی ها نیز دیده می شود که جای تأسف دارد.

    اما این فضا با تالار حافظ یک تفاوت بسیار بسیار فاحش دارد و آن اینکه در روزها منفی و نزولی بازار سرمایه در این گروه ها همانند تالار حافظ خبری از عبوثی چهره و بداخلاقی نیست در این گروه ها در روزهای مثبت بحث کارشناسی و در روزهای منفی اغلب مطالب طنز دیده می شود در مجموع سهامداران از طریق این شبکه ها نشان دادند خودشان ناظر بر رفتارها و عملکردشان هستند، عیب هم را می گیرند و در مواقع دیگر به یاری بازار سرمایه و همدیگر می شتابند.

    راستی حضور برخی مسئولین بورسی هم در این گروه ها در نوع خود جالب توجه است، دیده شده که برخی از مسئولین بورسی با حضور در این شبکه ها پای صحبت های سهامداران می نشینند و در مواقعی نیز از راهکارهای آنها استفاده می کنند که این جای تقدیر فراوان دارد.

    چقدر خوب بود که یک نماینده از وزارت اقتصاد به نیابت از وزیر با تشکیل یک شبکه اجتماعی مشخص و یا حتی حضور در همین شبکه ها از طریق دور کاری حرف سهامداران را می شنید. آقای دکتر طیب نیا پیشنهاد بدی ندادیم جای فکر دارد، شاید به درد خورد.

    اما در بین شبکه های اجتماعی فعلی نرم افزار وایبر نسبت به بقیه شلوغ تر و پر مخاطب تر است اما تلگرام کمی تخصصی تر عمل کرده و به سرعت در حال نزدیک شدن به وایبر از لحاظ میزان مخاطبان بورسی می باشد.

    البته تا فراموش نکردیم یادی هم از گروه های مربوط به رسانه های بورسی باید بکنیم، تعارف نداریم با کسی این گروه ها بیشتر جنبه ارتباطات دوستانه و دورهمی دارد و گرنه خبری از اطلاعات و اخبار حرفه ای و نگاه کارشناسی نیست و در بین لابه لای پیام ها دو سه تا جوک هم پیدا می شود.

    در پایان پیشنهاد می کنیم مسئولین مربوط از شرایط به وجود آمده استفاده کنند و این بستر را تبدیل به پایگاهی برای ارتباط با سهامداران و سرمایه گذاران بازار سرمایه نمایند. قبل از خداحافظی باید گفت، ادمین های عزیز خسته نباشید.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #3182
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      مدیر نظارت بر ناشران بورس در گفت‌وگو با تسنیم خبر داد
      انتقال ۵ شرکت بورس به بازار پایه فرابورس از دوشنبه

      خبرگزاری تسنیم: مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: شرکتهای ایران گچ، پشمبافی توس، تولی پرس، شیمیایی رنگین و گروه صنعتی سدید از روز دوشنبه به بازار پایه فرابورس منتقل می‌شوند.

      امیرحمزه مالمیر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم از حذف 5 شرکت از فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و انتقال به بازار پایه فرابورس ایران خبر داد و گفت: شرکتهای ایران گچ، پشمبافی توس، تولی پرس، شیمیایی رنگین و گروه صنعتی سدید 5 شرکتی هستند که از روز دوشنبه، دهم شهریور از بورس به بازار پایه فرابورس انتقال خواهند شد.
      مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در خصوص علت انتقال این 5 شرکت به بازار پایه فرابورس تصریح کرد: مواردی چون عدم سودآوری، نداشتن سهام شناور آزاد و زیانده بودن از جمله مواردی هستند که باعث اخراج شرکتها از بورس می شوند.
      وی افزود: بر اساس رای هیات پذیرش حضور این شرکتها در بورس لغو شده و مطابق قانون شرکتها می توانند نسبت به ارائه تجدید نظر خواهی اقدام کنند که این 5 شرکت یا اقدامی در این زمینه انجام نداده اند و یا درخواست آنها مورد موافقت هیات پذیرش قرار نگرفته است.
      مالمیر اضافه کرد: به عنوان مثال رای لغو پذیرش گروه صنعتی سدید سال گذشته صادر شد و بنابر درخواست ارائه شده، به این شرکت در 2 دوره 6 ماهه مهلت داده شد اما با این وجود شرایط حضور در بورس را احراز نکرد و به بازار پایه فرابورس منتقل می شود.
      مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس تصریح کرد: در صورتی که این شرکتها شرایط حضور در بورس را کسب کنند، در آینده امکان بازگشت آنها از بازار پایه فرابورس به بورس وجود دارد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #3183
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی؛

        اقتصاد کشور 9 درصد نسبت به سال 90 کوچک تر شد/ نشانه های خروج ازرکود مشهود است

        تهران - ایرنا - مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی معتقد است: در یکسالگی فعالیت دولت یازدهم و بانک مرکزی نشانه های خروج از رکود به صراحت مشهود شده و کشور به سمت رشد اقتصادی مثبت در حال حرکت است.

        ابوالفضل اکرمی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، در خصوص عملکرد یک سال اخیر بانک مرکزی، افزود: برای بررسی عملکرد یک ساله بانک مرکزی باید ابتدا به شرایطی که دولت یازدهم و به خصوص مدیریت جدید بانک مرکزی در آن زمان مسولیت را پذیرفت، توجه شود.

        وی با بیان اینکه، با مروری بر متغیرهای اقتصاد کلان قبل از آغاز فعالیت دولت جدید و در نظر گرفتن ارقام بهتر می توان شرایط را تبیین کرد، اظهار داشت: البته هم اکنون نیز شرایط ایده آل نیست و از ایده آل ها فاصله داریم.

        اکرمی تصریح کرد: دولت یازدهم در شرایطی مستقر شد که متغیرهای کلیدی اقتصاد در سطوح معقول، منطقی و قابل قبولی قرار نداشتند و تورم به عنوان یک متغیر بسیار مهم به عنوان عملکرد سیستم بانکی و بانک مرکزی در سطح بسیار بالایی قرار داشت به نحوی که تورم نقطه به نقطه 45.1 درصد در خرداد ماه سال 92، تورم 12 ماهه در حدود 35.2 درصد و تورم های بالاتر از 40.4 در مهر ماه 92 رخ داده بود.

        وی ادامه داد: همچنین افت رشد اقتصادی به گونه ای بود که شاهد عمیق ترین رکود در اقتصاد بودیم و این رشد به منفی 6.8 درصد رسیده بود.

        اکرمی، تلاطمات نرخ ارز و سه برابری قیمت آن و همچنین افزایش مطالبات معوق بانک ها را از دیگر مشکلات اقتصادی در زمان تحویل دولت نام برد و اظهار داشت: با توجه به این شرایط بانک مرکزی آسیب شناسی از وضعیت موجود در آن زمان انجام داده که براساس آن بحث رشد نقدینگی با آسیب شناسی بررسی شد که چه باید انجام داد تا متغیر هدف که تورم است را بتوانیم کاهش دهیم و قیمت ها را تثبیت کنیم.

        این مقام مسوول در بانک مرکزی تصریح کرد: براساس مطالعات صورت گرفته از سوی بانک مرکزی و نظری دیگر بخش های دانشگاهی مهمترین عامل تورم، رشد نقدینگی است و چون مسوول و عرضه کننده اصلی پول بانک مرکزی است، برهمین اساس هدف گذاری را بر رشد نقدینگی قرار دادیم زیرا رشدهای بالای نقدینگی را در دوره چهار ساله قبل از دولت یازدهم تجربه کرده بودیم، ضمن آنکه ترکیب نقدینگی نیز به گونه ای بود که بیشتر متمایل بر پول بیرونی بودیم.

        اکرمی با بیان اینکه، رشد نقدینگی 28 تا 30 درصد مساله جدیدی در اقتصاد ایران نیست اما ترکیب آن از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: زمانی که اجزای نقدینگی را بررسی کردیم، پایه پولی و مسکن مهر به عنوان مهمترین عامل شناسایی شدند.

        وی اظهار داشت: بنابراین برنامه اصلی بانک مرکزی در آن مقطع حل و فصل موضوع مسکن مهر بود البته این بحث موضوعی نبود که بانک مرکزی در دولت قبل به آن نپرداخته باشد و در همین خصوص هشدارهای جدی در سطح کارشناسی داده بود زیرا معنایی ندارد که بانک مرکزی وارد پروژه هایی با مدت زمان 15 تا 20 سال شود.

        اکرمی گفت: بانک مرکزی براساس ادبیات اقتصادی به عنوان آخرین منبع دریافت تسهیلات و دوره کوتاه زمانی شناخته می شود زیرا نقش بانک مرکزی برای تامین مالی معمولا از طریق بانک ها ایفا می گردد و در اصطلاح بانک مرکزی تنها باید سیستم را روغنکاری کند به نحوی که اگر بانکی با مشکل مواجه شد، می تواند تنها تا پایان همان روز از منابع بانک مرکزی استفاده کند تا کار سیستم بانکی با اختلال مواجه نشود.

        مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با بیان آنکه اگر پول بانک مرکزی در اختیار پروژه ها قرار گیرد، معضل اساسی ایجاد می شود ، افزود: هرچند بزرگترین مساله هر پروژه تامین مالی آن است و با وجودی که مسکن مهر پروژه بزرگ و ملی بود اما برای تامین مالی آن فکری نشده بود.

        وی ادامه داد: بنابر این بانک مرکزی مسوول تامین مالی آن شد به گونه ای که در عرض دو سال و نیم تا سه سال پایه پولی حدود 80 درصد رشد کرد و از500 به 900 هزار میلیارد تومان رسید و سهم بدهی بانک مسکن از بابت مسکن مهر از بابت پایه پولی به حدود 43 درصد افزایش یافت که البته این امر به عنوان معضل از قبل در بانک مرکزی مطرح بود و در دوره جدید نیز با توجه به دغدغه های دولت و تیم جدید بانک مرکزی به عنوان اولویت شماره یک به آن پرداخته شد.

        وی تصریح کرد: این مشکل با برگزاری جلساتی میان بانک مسکن، وزرات راه و شهرسازی، بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی حل و فصل و برهمین اساس قرار شد بانک مرکزی برای سه سال به بانک مسکن تنفس دهد و وصولی های بانک مسکن از بابت پروژه های تحویل داده شده به مردم و همچنین طرح هایی که به اتمام نرسیده بود را برای تعهداتی که از قبل ایجاد شده بود تامین کند و مشکلات بانک مسکن که در خط مقدم این جبهه بوده را به پایان برساند.

        این مقام مسوول در بانک مرکزی تاکید کرد: بنابراین یکی از اتفاقات مهم در دوره جدید بانک مرکزی این بود با وجودی که بحث مسکن مهر متوقف نشد و تعهدات بانک مسکن نیز عملی شد اما بانک مرکزی منبع جدیدی را به مسکن مهر اختصاص نداد.

        وی ادامه داد: ثمره این سیاست را می توان در رشد نقدینگی سال 92 مشاهده کرد هرچند که رشد نقدینگی در حدود 29.1 درصد بود که البته رقم کمی نیز نبود اما سهم پایه پولی به شدت در تامین مالی کم شد.

        اکرمی با بیان اینکه اگر پایه پولی عامل رشد نقدینگی باشد ارتباط تورم و نقدینگی بسیار دقیق تر و حساس تر می شود، گفت: گسست بین تورم و نقدینگی مربوط به زمانی است که پول درونی در اقتصاد وجود دارد که منظور از پول درونی همان ضریب فزاینده است یعنی اجازه داده ایم با پایه پولی که در اقتصاد وجود دارد، تامین مالی انجام شود.



        ** تعیین نرخ 23 درصدی اوراق مشارکت سیگنالی به افزایش نرخ سود بانکی نبود

        وی در پاسخ به پرسشی در خصوص تاثیر تعیین نرخ سود 23 درصدی اوراق مشارکت و مبنا قرار گرفتن برای افزایش نرخ سود در بانک ها و تاثیر این امر در فضای رکودی اقتصاد، اظهار داشت: بانک مرکزی دنبال منافع شخصی نیست و تفاوت عملکرد بانک مرکزی با بانکداری تجاری این است که در بانکداری تجاری به دنبال حداکثر کردن منافع صاحبان سهام هستیم و این امر طبیعی است اما بانک مرکزی به هیچ وجه و به هیچ دلیل به دنبال کسب سود نیست زیرا این بانک نهاد حاکمیتی است و تمام آحاد جامعه از تصمیم بانک مرکزی متاثر می شوند.

        وی این تصور که نرخ بانک مرکزی رقیب قیمت ها در بانک های تجاری است را امری اشتباه دانست و گفت: بانک مرکزی سال گذشته تصمیم گرفت به عنوان نهاد سیاستگذار پولی اوراق مشارکت عرضه کند که با تورم بیش از 37 تا 38 درصدی بتواند نقدینگی را جذب کند زیرا هدف از فروش اوراق مشارکت در بانک مرکزی تامین مالی نیست.

        اکرمی با تاکید بر اینکه در آن زمان در کمیسیون اعتباری بانک مرکزی تصمیم گرفته شد که با توجه به نرخ 22 درصدی در بانک های تجاری نرخ سود اوراق مشارکت 23 درصد تعیین شود تا بانک مرکزی بتواند در زمانی خاص 50 هزار میلیارد ریال منابع را جذب کند، گفت: برهمین اساس قرار بود پایه پولی را به حدود 5 درصد برسانیم زیرا پایه پولی متاثر از نقدینگی تورم را کاهش می دهد.

        وی تصریح کرد: بانک مرکزی دنبال رقابت نیست اما عده ای درباره نرخ 23 درصدی اوراق مشارکت شانتاژکاری کردند و متناسب با این رقم، نرخ های جدیدی اعلام کردند و پیشنهاد دادند تا مردم پول های خود را از بانک ها دریافت نکنند تا اوراق مشارکت خریداری کنند.

        اکرمی با اشاره به تعیین نرخ جریمه 34 درصدی اضافه برداشت بانک مرکزی برای بانک ها، اظهار داشت: آیا بانک ها بر این اساس می توانند اعلام کنند که ما نیز نرخ جریمه را از تسهیلات گیرندگان 38 درصد دریافت کنیم؟

        وی با تاکید بر اینکه، تعیین نرخ اوراق مشارکت هیچ سیگنالی به افزایش نرخ سود بانکی نداد، گفت: بانک مرکزی در دی ماه سال 90 دست بانک ها را در تعیین نرخ سود سپرده در اقدامی انقلابی آزاد گذاشت و بانک ها نیز در چند ماه اول خوب عمل کردند اما وقتی تورم روند فزاینده به خود گرفت، نرخ ها دیگر جذاب نبود و دوباره افزایش یافت.

        اکرمی تصریح کرد: برخی از موسساتی که از بانک مرکزی مجوز ندارند و در تعیین نرخ آزاد هستند، نرخ های بالایی را پیشنهاد دادند و بانک ها نیز برای جلوگیری از خروج سپرده ها مجبور شدند در جنگ نرخ، مشارکت کنند و نرخ ها به سمت و سویی رفت که شاهد آن بودیم.

        وی ادامه داد: بانک ها به سمت افزایش نرخ رفتند تا از موسسات بدون مجوز عقب نمانند و البته چندی بعد شورای هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی نرخ ها را تعدیل کردند و شورای پول و اعتبار آن را نهایی کرد که هم اکنون نیز آن نرخ ها اجرا می شود.



        ** اقتصاد کشور 9 درصد نسبت به سال 90 کوچک تر شده است

        وی با بیان اینکه رکود 9 درصدی دو ساله برای اقتصاد کشور فاجعه آمیز است، تصریح کرد: وقتی که نقدینگی در کشور برای مدت 20 سال سالانه 28 تا 29 درصد رشد می کند، این که بگوییم سیاست انقباضی است، قابل قبول نیست زیرا رشد نقدینگی در برنامه سوم تا پنجم حدود 30 درصد بوده و در یک سال گذشته که بانک مرکزی کنترل خود را بر متغیرهای پولی افزایش داد این شرایط به سمت انضباط پولی حرکت کرد.

        اکرمی گفت: تسهیلات پرداخت شده اما میزان آن کم نشده به نحوی که سال گذشته 236 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارایه شده که رشد 20.8 درصدی نسبت به سال 91 داشته ضمن آنکه 53.4 درصد آن به سمت تسهیلات در گردش حرکت کرده است.

        وی افزود: اولویت از منظر بانک مرکزی و تیم اقتصادی کنترل تورم است زیرا اگر تورم را کنترل نکنیم فعالیت تولیدی شکل نمی گیرد چون در تورم بالا کسی به دنبال تولید نمی رود.

        این مقام مسوول تصریح کرد: کنترل تورم در سال های 92 و 93 اتفاق افتاده و بانک مرکزی می تواند با فراغ بالی که پیدا کرده به رکود هم توجه کند.

        اکرمی با بیان اینکه سهم صنعت از تسهیلات 29.9 درصد و سه بخش اصلی 52 درصد است و این در حالی است که سهم شان از تولید ناخالص داخلی کمتر از این رقم است، گفت: بانک مرکزی معتقد است ابتدا باید تورم کنترل می شد و از آنجا که کشور بانک محور است به همین دلیل سیستم بانکی نمی تواند چشم خود را بر روی تولید ببندد.

        وی درباره اینکه تورم سمت عرضه است و یا تقاضا، اظهار داشت: اگر مشکل سمت تقاضا باشد وظیفه بانک مرکزی شاخص می شود و رشد نقدینگی 29 درصد در سنوات گذشته به معنای بستن و جلوی پول را گرفتن نیست و مشکل از سمت عرضه بسیار حاد است.

        وی گفت: اقتصاد کشور 9 درصد نسبت به سال 90 کوچک تر شده یعنی جمعیت رشد خود را داشته و اقتصاد نیز منقبض شده است، به همین دلیل رضایت برای مردم حاصل نشده و باید 9 درصد رشد کنیم تا به تولید سال 90 برسیم.

        وی ادامه داد: علائمی از خروج از رکود دیده شده و سال گذشته اعلام شد نرخ رشد اقتصادی منفی 1.9 درصد و در سال 93 و فصل بهار ارقام متفاوت و اوضاع نیز بسیار بهتر شده است برهمین اساس گروه نفت 3.6 درصد در فصل چهارم رشد مثبت داشته و گروه صنایع و معادن که در فصل اول منهای 7 بوده، به هشت دهم درصد و رشد اقتصادی در فصل چهارم به منهای 1.1 درصد رسیده است.

        اکرمی تصریح کرد: در سال جاری نیز علایم خروج از رکود ظاهر شده به نحوی که در عملکرد تولید خودرو در سه ماهه ابتدای سال 79.8 درصد در تولید انواع خودرو سبک و سنگین رشد داشته ایم که این رقم در مدت مشابه سال قبل 50.7 درصد منفی بوده است. همچنین در تولید سواری رشد 70.5 درصدی و یا در تولید فولاد خام شاهد رشد 11.9 درصدی در سه ماهه اول سال بودیم که البته این رقم پارسال 1.3 درصد بوده است.



        ** سرعت اعطای تسهیلات کند شد

        مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه سرعت تورم کاهش یافته و از 40 به 22 درصد رسیده اما تورم همچنان وجود دارد، گفت: رشد اقتصادی نیز از منهای 6.8 به 1.9 درصد رسیده و امیدواریم نیمه سال به صفر برسد و سپس به سمت جلو حرکت کنیم.

        وی درباره نسبت تسهیلات به منابع سپرده ها، اظهار داشت: این نسبت در سال هایی بسیار زیاد شده بود به نحوی که در سال 89 تا 91 این نسبت به بالای 120 درصد رسیده بود و بانک ها با فشار بانک مرکزی سرعت اعطای تسهیلات را کاهش دادند و متناسب با سپرده تسهیلات پرداخت نکردند تا بخشی از بدهی خود را به بانک مرکزی پرداخت کنند البته بانک ها نیز تلاش می کنند منابع بانک مرکزی را که در گذشته برداشت کرده اند را برگردانند و به همین دلیل سرعت رشد سپرده با تسهیلات هم اکنون همراه نیست.

        وی با اشاره به همکاری با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی برای تعیین نرخ رشد هدف گذاری شده در برنامه ششم ، تصریح کرد: در برنامه های قبل به ارقامی رسیدیم که براساس آن باید از سرمایه گذاری خارجی استفاده کنیم اما از آنجا که نرخ رشد در برنامه ششم هنوز تعیین نشده نمی توان رقمی برای آن ذکر کرد.

        وی گفت: با توجه به هدف گذاری که برای تورم انجام شده نرخ رشد نقدینگی متناسب با آن در نظر گرفته شده که براین اساس توان تسهیلات دهی سیستم بانکی 240 میلیارد تومان است و این رقم در سال گذشته 236 هزار میلیارد تومان بوده است. البته اگر تمهیداتی که در بسته خروج از رکود اتخاذ شده تحقق یابد می توان به ارقامی بالاتر در این زمینه نیز دست یافت.

        مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی در پایان تاکید کرد: اولویت ارایه تسهیلات در سال جاری و سال آینده به شبکه بانکی تامین سرمایه در گردش اعلام شده است.

        اقتصام(3)9141**1558




        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #3184
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          نهاوندیان: نیازمند رشد 9 درصدی اقتصادی برای جبران عقب ماندگی دو سال گذشته هستیم

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #3185
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            ما از رکود خارج شده و وارد رونق می شویم

            روحانی گفت: در سال جاری یعنی در سال 93 تمام تلاش ما این است که از رکود خارج شده
            و رشد آن را مثبت کنیم، پیش بینی ها بر این مبنا است، ما از رکود خارج شده و وارد رونق می شویم.
            /:.rolleyessmileyani



            طیب نیا اعلام کرد:
            نرخ رشد اقتصادی در فصل بهار مثبت شد
            /




            تناقض در اعلام اعداد بیدا می کنید حداقل با هم هماهنگ کنید تا در بیان جملات هم مشل نداشته باشید دولت راستگو !!!!
            :D/:.rolleyessmileyani
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

              #3186
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post


              روحانی گفت: در سال جاری یعنی در سال 93 تمام تلاش ما این است که از رکود خارج شده
              و رشد آن را مثبت کنیم، پیش بینی ها بر این مبنا است، ما از رکود خارج شده و وارد رونق می شویم.
              /:.rolleyessmileyani

              /


              :D/:.rolleyessmileyani
              تو این سالها که از خدا عمر گرفتم، همیشه دیدیم دولتهای ما چند جا را خراب می کنند که یک جا را درست کنند.
              این بابا هم خیلی جاها را خراب کرده که یکجا را درست کند.
              با این سیاستها امیدی به آینده فعلا وجود ندارد.
              عمر خیلی کوتاه است.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #3187
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                وزیر اقتصاد: دولت به دنبال خروج کشور از رکود است

                تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت با ارایه بسته سیاستی خود به دنبال خروج کشور از رکود می باشد و اصلاح ساختاری اقتصاد کشور پس از این مهم، اجرا خواهد شد.


                به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعلی طیب نیاˈ یکشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری شبکه 2 سیما، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید از ابتدای کار، اقدام برای کنترل رشد منفی اقتصاد و برقراری ثبات در کشور را جزو اهداف مهم خود قرار داد و در این زمینه موفقیت قابل ملاحظه ای نیز داشت.

                وی افزود: خوشبختانه توانستیم در بیشتر بستر های مهم اقتصادی کشور، رشد منفی را کنترل کنیم و در زمینه بازگشت رونق به بازار کسب و کار نیز به اهداف کوتاه مدت خود برسیم.

                وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه با تاکید بر اینکه دولت یازدهم توانسته است با کنترل بازار ارز و نرخ تورم وضعیت اقتصادی کشور را بهبود بخشد، اعلام کرد: تورم نقطه به نقطه در کشور از 45 درصد به زیر 15 درصد رسیده و نرخ متوسط تورم نیز به زیر 25 درصد کاهش یافته است که امیدواریم تا پایان سال 1393 به زیر 20 درصد برسد.

                وی گفت: دولت تدبیر و امید ابتدا توانست در بازار کشور ثبات را برقرار کند و امیدواریم پس از اجرای بسته سیاستی دولت، توان خرید مردم با رونق کسب و کار و تولید افزایش یابد.

                طیب نیا با اشاره به اینکه در گذشته نرخ رشد اقتصادی در بخشهای صنعتی و تولیدی مانند صنعت نفت، خودرو، فولاد و کشاورزی در ایران با رشد منفی مواجه بود، اظهار داشت: هم اکنون دولت توانسته در بخشهای بزرگی از صنعت کشور رشد منفی را کاهش دهد و نسبت به آن دوره رشد قابل توجهی نیز داشته ایم.

                وی با تاکید براینکه بخش تولیدی کشور هنوز به سطح ایده آل خود دست نیافته است، افزود: برنامه ها و سیاست های دولت بر این قرار گرفته است که بانک ها از بنگاهداری فاصله بگیرند و تسهیلات بانکی را به چرخه تولید اختصاص دهند.

                وی با توضیح اینکه بخش های کار آفرین از موقعیت مناسبی در ایران برخوردار شده اند، گفت: تا زمانی که کشور در رکود اقتصادی به سر می برد تلاش دولت بر این است تا از وضعیت رکودی به رونق اقتصادی برسیم و در این راه از همفکری تمامی نخبگان کشور در زمینه تولید و اقتصاد بهره برده ایم.

                طیب نیا با اشاره به اینکه دولت سعی دارد معوقات بانکی را وصول کند، افزود: در بررسی های دقیق مشخص شده است که این معوقات دو دسته بیشتر نیستند؛ اول بنگاه هایی که خوش حساب هستند ولی به دلیل تورم و رکود اقتصادی دچار مشکل شده اند که باید آنها را تا رونق اقتصای کمک و حمایت کرد.

                وی ادامه داد: متاسفانه در دسته دوم افراد و بنگاههایی هستند که بد حساب بوده اند و به همین دلیل باید از راهکارهای قانونی نسبت به وصول مطالبات اقدام کرد.

                طیب نیا با تاکید بر اینکه دولت نیز از بدهکاران خوش حساب بانک ها خواهد شد، افزود: در دوره پیشین، دولت برخی بنگاه ها و املاک را به عنوان بدهی خود به بانک ها داده که متاسفانه زیانده هستند و هدف این است تا بنگاه های فوق به دولت عودت داده شوند تا بانک ها بتوانند به رسالت اصلی خود در ارایه خدمات بانکی اقدام نماید.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • احمدخان
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2032

                  #3188
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  اکبری خان
                  لطفا از برنامه دیشب پایش کانال یک که غیر مستقیم نوید سقوط ملک را میداد بنویسید.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #3189
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    هشدار کارشناسان بازار به نوسان گیرها

                    طی روزهای اخیر به دلیل جو منفی بازار، نوسان گیرها با ایجاد یک شایعه در رابطه با سهم های کوچک موجب مثبت شدن آنها برای چند روز متوالی می شدند.

                    کارشناسان بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اکوبورس از افزایش ریسک نوسان گیری در بازار سخن گفتند.



                    آقای صالحی مدیر معاملات کارگزاری آگاه در این رابطه عنوان کرد: طی روزهای اخیر به دلیل جو منفی بازار، نوسان گیرها با ایجاد یک شایعه در رابطه با سهم های کوچک موجب مثبت شدن آنها برای چند روز متوالی می شدند.



                    اما با نزدیک شدن به زمان گزارش های شش ماهه ، با توجه به این موضوع که بعید است این گزارش ها انتظارات بازار را برآورده کند، ریسک نوسان گیری در سهم های کوچک افزایش خواهد یافت.



                    وی افزود: با توجه به جو عمومی بازار ، اگر شرکتی برگ برنده ای هم برای عملکرد شش ماهه داشته باشد در این بازار آن را نشان نمی دهد و برای گزارش های بعد نگه می دارد. بنابراین می توان گفت که روزهای پیش رو آخرین موج های رشد این گونه سهم ها می باشد و با ارائه گزارش های شش ماهه ممکن است پول های زیادی در این سهم ها گیر بیفتند.



                    آقای پری رخ ، از دیگر کارشناسان بازار نیز معتقد است که نوسان گیر ها طی روزهای اخیر توجه خود را بر سهم های کوچک متمرکز کرده اند. همراه شدن تعداد زیادی از سهامداران به دنبال صف های خرید نیز موجب تداوم افزایش قیمت این سهم ها شده است. به اعتقاد وی حتی حقوقی های بازار نیز نوسان گیر شده اند و این از نشانه های سلامت بازار نیست.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #3190
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                      اکبری خان
                      لطفا از برنامه دیشب پایش کانال یک که غیر مستقیم نوید سقوط ملک را میداد بنویسید.
                      سلام اقا احمد بهترین خبر اینکه دوران دلال بازی ملک - دلار خودرو گذشته وتا زمان کوتاه قیمت ملاک رشد عجب نمی کند به شرط اینکه حرفهای آقای روحانی عملی شود که تحریم ها دیگه اثر ندارد !!با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #3191
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        محسنی اژه ای:

                        «م.ر» به حبس و جزای نقدی محکوم شد/ تغییرات در قوه قضاییه ادامه دارد


                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

                          #3192
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          به گزارش خبرنگار مهر، دهمین اجلاس کمیسیون همکاری‌ های مشترک ایران و تاجیکستان از امروز به‌ مدت دو روز در شهر دوشنبه برگزار می‌شود و حمید چیت‌ چیان وزیر نیرو برای شرکت در دهمین اجلاس کمیسیون همکاری‌های مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان امروز به دوشنبه سفر کرد .



                          پیش از سفر وزیر نیرو، هیئت کارشناسی با حضور نمایندگان 15 دستگاه اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی با سرپرستی "اسماعیل محصولی" قائم‌ مقام وزیر نیرو در امور بین‌الملل برای انجام مذاکره کارشناسی پیرامون موضوع‌های مطرح‌ شده در پیش نویس سند همکاری مشترک در تاجیکستان حضور یافته‌اند .



                          پیش‌ نویس این سند مشترک همکاری در محورهای صنعت و معدن، تجارت، سرمایه‌گذاری، بیمه، امور مالی و بانکی، علمی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و جهانگردی، حمل‌ و‌ نقل، نقشه‌ برداری، کشاورزی، کار و امور اجتماعی و ارتباطات و انرژی، آب و خدمات فنی و مهندسی تنظیم شده که به امضای وزیران مسئول کمیسیون مشترک دو کشور خواهد رسید .



                          نشست پیشین اجلاس کمیسیون همکاری‌ های مشترک اقتصادی، فنی و فرهنگی ایران و تاجیکستان خردادماه 91 در تهران برگزار شده بود. وزیر نیرو ریاست طرف ایرانی این اجلاس را برعهده دارد.

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #3193
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            بر اساس طرحی برای جلوگیری از کالاهای قاچاق از طریق اموال متروکه

                            واردات خودروهای گران قیمت محدود می شود

                            تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی از تهیه طرحی برای جلوگیری از کالاهای قاچاق از طریق اموال متروکه خبر داد و گفت: در پی برنامه ریزی های لازم برای جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق، دولت واردات خودروهای گران قیمت و بالای 2500 سی سی را محدود کرده به طوری که این خودروها امکان واردات به صورت رسمی را ندارند.


                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

                              #3194
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              شنیده ها

                              11:30 - یکشنبه 1393/06/09 | توسط: قاسم پور زارعی | نظر بدهید

                              همکاران سیستم:

                              خبرهایی از عقد قرار داد شرکت با مجموعه فارس بگوش میرسد.

                              لاستیک سهند:
                              برنامه فروش 5000 تسمه نقالع و جدی تر شدن قرار داد شرکت با فولاد مبارکه و چند شرکت سیمانی و همچنین خبرهایی از معافیت مالی شرکت.

                              سیمان سبزوار:
                              برنامه افزایش سرمایه 50 %

                              پتروشیمی خارک:
                              افزایش نرخ خوراک از 9/5 به 16/6 سنت مطرح است که دلیل توقف نیز درج این نرخ در صورت های مالی مطرح است.

                              شپلی:
                              با وجود ارایه گزارش ضعیف خبرهایی از تغییر در خطوط تولید و بهبود وضعیت بگوش میرس
                              همچنین شنیده شده پیش بینی ضرر در شپلی بسیار بدبینانه است
                              بانکی ها:
                              گویا مصوبه تغییر نرخ سود کوتاه مدت بانکیها از 19% به 10% به تمام بانکها ابلاغ شده است.

                              همراه
                              شایعاتی از تعدیل مثبت همراه در گزارش ۶ ماهه به گوش می رسد.
                              همراه اول مجوز ارتقاء پروانه ارائه خدمات تلفن همراه به نسل ۳ و بالاتر گرفت. این مجوز می تواند درآمدهای این شرکت ها را ارزش های افزوده و به خصوص اینترنت به صورت قابل ملاحظه ای افزایش دهد.

                              از چکارن شنیده شده در ماه گذشته ماشین آلات و دستگاه جدید منگنه اتوماتیک مورد نیاز خود را تامین کرده که در کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری آن موثر است.

                              شنیده ها از قنیشا حاکی است افزایش سرمایه ۱۵۰ درصدی از محل تجدید ارزیابی ها در راه است.

                              در بازار شایعاتی در خصوص تغییر دامنه نوسان و نیز حجم‌مبنا در بورس اوراق بهادار تهران منتشر شد. طبق خبرهای اولیه دریافتی دامنه نوسان از هفته آینده برای شرکت‌های بورسی با یک درصد افزایش به ۵ درصد خواهد رسید و از این نظر دامنه نوسان شرکت‌های بورسی و فرابورس برابر خواهد شد. همچنین حجم‌مبنای ۳۰ شرکت بزرگ بورس به یک میلیارد تومان کاهش می‌یابد. انتظار می‌رود این تصمیم، تأثیر مهمی در معاملات شرکت‌های بزرگ بورس برجای بگذارد

                              افزایش سرمایه خکاوه تا پایان آذر ماه اعلام می شود.
                              رمپنا
                              مدیرعامل شرکت رمپنا، با معاون وزیر نیروی عراق دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار که پشت درهای بسته انجام شد، راهکارهای افزایش صادرات خدمات فنی و مهندسی نیروگاهی به عراق مورد بررسی قرار گرفت. ظاهراً در این دیدار، ارتقای توربینهای گازی نیروگاههای البغداد و المنصوریه و طرح احداث نیروگاههای جدید در خاک عراق مورد طرح و تبادل نظر قرار گرفته است

                              گروه سیمانی
                              زمزمه های بارگیری موجودی سیمان بندر امام به سمت عراق و شارجه

                              غبهنوش
                              تعدیل مثبت و معامله بلوکی

                              دسته بندی : اخبار - شایعات و شنیده های بازار

                              نظر

                              • m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

                                #3195
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                شنیده ها

                                10:0 - سه شنبه 1393/06/11 | توسط: قاسم پور زارعی | نظر بدهید

                                از هلدینگ خلیج فارس خبر می رسد که این شرکت مجوز فروش آزاد ارزهای صادراتی خویش را از بانک مرکزی دریافت کرده است. بر این اساس گفته می شود که در دیدار مدیران این شرکت با رئیس کل بانک مرکزی بر فروش مانده ارزی شرکت با نرخ بازار و با هماهنگی بانک مرکزی تاکید شده است. پیشتر ارزهای صادراتی فارس با نرخ مبادله ای در حسابها شناسایی می گردید. گمانه زنی برای اثرات مثبت این مهم بر سود هلدینگ همچنان ادامه دارد.

                                دبیر انجمن صنایع پتروشیمی گفت: اخبار مبنی بر کاهش نرخ خوراک گاز مایع، شایعه ای بیش نیست و با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی هر متر مکعب گاز مایع تا پایان سال جاری با نرخ 13 سنت در دستورکار قرار گرفته است. شایان ذکر است، کاهش نرخ خوراک گاز مایع، تأثیر بسزایی در کاهش هزینه ها و سودآوری شرکت هایی خواهد داشت که بیشترین استفاده را از خوراک گاز مایع برای تولیدات خود دارا می باشند که از آن جمله می توان به پتروشیمی جم و خراسان اشاره کرد.

                                خودروسازان مجددا تقاضا افزایش قیمت داده اند، خدا می داند که جنگی خواهد شد بین نمایندگان مجلس و خودروسازان
                                همچنین شنیده شد که خبر افزایش شوینده های مایع تائید شده است. این افزایش به مبلغ ۱۲% خواهد بود و از اول مهر ماه اجرایی خواهد شد. تبریک به سهام داران پاکشو و شگل
                                همچنین شنیده شده که سود سپرده های بلند مدت به ۱۵% کاهش پیدا خواهد کرد… با این سود چه کسی در بانک پول خواهد گذاشت؟ بانک را خدا رحمت کند
                                شنیده شده استاندار بوشهر اعلام کرده است پیشنهاد ایجاد منطقه آزاد در بوشهر مورد تصویب کارگروه تخصصی منتخب شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی قرار خواهد گرفت.
                                شنیده شده است وخارزم 10 درصد سیمان سپاهان را در قالب وآذر به سرمایه گذاری غدیر واگذار می کند.
                                نرخ های جدید اوره نیز بزودی اعلام خواهد شد.
                                بررسی و اصلاح حجم مبنا و دامنه نوسان معاملات طی جلساتی در شرکت بورس انجام و آزمایش شده، اما هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.
                                در رابطه با تعیین تکلیف خوراک مایع پتروشیمی ها که در حال حاضر به جای گرفتن خوراک با نرخ ۹۰ درصد قیمت فوب خلیج فارس با نرخ ۱۲۰ درصد فوب خلیج فارس خوراک دریافت می کنند نیز عنوان کرد: بحث خوراک مایع پتروشیمی ها نیز در کارگروه کارشناسی با وزارت نفت مطرح و در دست پیگیری بوده و به زودی به نتایج مطلوبی خواهد رسید.
                                در حال حاضر کارگروهی با نمایندگان مجلس و دولت در مجلس تشکیل شده است که قرار است در این کارگروه نرخ خوراک پتروشیمی ها در بودجه جدید بر مبنای فرمول تعیین شده و نرخ های ثابتی همچون ۱۳ یا ۱۵ سنت دیگر مطرح نشود.
                                برای سنگ معدنی ها نیز فقط صحبت از حقوق دولتی بوده و قرار است صحبتی از بهره مالکانه نباشد. همچنین این قوانین به نحوی تعیین شوند که برای چندین سال ثابت بوده و با اتکای بر آن سرمایه گذاران بتوانند تصمیم گیری کنند.

                                تسهیلات مسکن روستایی ۱۵ میلیون تومان شد
                                شایعاتی از فروش املاک مازاد خاور به بانک پارسیان جهت تهاتر بدهی شنیده می شود. اگر واقعبت داشته باشد می تواند خبر خوبی باشد.
                                شنیده شده دولت بانک صنعت و معدن را ملزم به واگذاری اموال کرده که ظاهراً واگذاری شیران در صدر این لیست قرار دارد.
                                با توجه به افزایش قیمت آلومنیوم در بورس کالا و افزایش قیمت های جهانی و رشد دلار شایعاتی مبنی بر تعدیل مثبت فایرا به گوش می رسد. وتوصا هم از فروش بلوک فایرا منصرف شد. به نظر می رسد مصرف الومینیوم به دلیل فعال شدن نیروگاه سازان رشد داشته است.
                                شنیده می شود کفرا طرح توسعه فرآوری مواد اولیه را در برنامه خود قرار داده است که طبق برخی شنیده ها قرارداد ساخت ساختمان آن انجام شده و در مرحله خاک برداری قرار دارد.
                                زمزمه هایی مبنی بر بارگیری موجودی سیمان بندر امام به سمت عراق و شارجه وجود دارد. .
                                شنیده شده غگل به زودی برنامه افزایش ۲۵۰ درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی را به مجمع فوق العاده می برد.
                                شنیده ها حاکی از افزایش 12% قیمت روغن پایه دارد
                                شنيده ميشود وپترو در نظر دارد 160 ميليارد ذخيره بابت پلوله را آزاد كند كه اين امر منجر به رشد پلوله در مقطع كوتاه مدت خواهد شد.
                                از توکاریل خبرهایی به گوش می رسد مبنی بر بستن قراردادی جدید با فولاد هرمزگان برای حمل بار که می تواند باعث تعدیل عایدی 20% در سهم گردد.

                                شنیده می شود که ایران دارو با فرض رسیدن به بودجه تولید و فروش پیش بینی شده تا پایان سال و فروش مابقی محصولات در ماه های اتی با نرخ های واقعی سه ماهه اول و با فرض عدم تغییر بهای تمام شده می تواند سود هر سهم را افزایش دهد.

                                بترانس به واسطه افزایش میزان تولید و رشد سود شرکت های زیر مجموعه می تواند شرایط بهتری را نسبت سال گذشته تجربه کند اما عدم فروش شرکت باعث شده تا بازار نسبت به بازار فروش محصولات این شرکت با تردید رفتار کند. البته شنیده می شود دلیل فروش ضعیف شرکت به دلیل ایجاد شرایط برای فروش ترانسفورماتور ها در قیمت های بالاتر می باشد.

                                وساخت
                                گفته می شود این نماد اینبار جهت تعدیل مثبت ناشی از فروش بلوک سنوین بسته شده است

                                از لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم) شنیده شده شرکت برنامه افزایش سرمایه را در دستور کار خود قرار داده اما درباره میزان و محل آن هنوز خبری انتشار نیافته است. از طرف دیگر گفته شده این شرکت با احتمال تعدیل مثبت عایدی همراه می باشد.

                                بانک سپه
                                پروژه‌ای به ارزش 480 میلیون یورو از محل تسهیلات فاینانس چین برای احداث پتروشیمی به مرحله عقد قرارداد رسیده و مرحله اول گشایش اعتبار آن انجام شده است

                                نظر

                                در حال کار...
                                X