اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #3271
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    آقای صالح آبادی پس چه کسی به کمک این سهام داران فریب خورده در اوج شاخص 89 هزار واحد می اید شما یا دولت شما


    رییس سازمان بورس:

    شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ آماده کمک به دولت هستند

    تهران – ایرنا - رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ آماده کمک به دولت هستند، گفت: می توانیم این قول را به دولت بدهیم که با تعامل سازنده با یکدیگر در سال های آینده نقش بازار سرمایه در تامین ملی را پر رنگ تر از گذشته شاهد باشیم.
    شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ آماده کمک به دولت هستند
    به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علی صالحی آبادی شامگاه چهارشنبه در نشست شرکت های هلدینگ و سرمایه گذاری برتر با معاون اول رییس جمهوری، برگزاری این نشست را نشان دهنده توجه دولت به بخش خصوصی دانست.

    وی افزود: رییس جمهوری گفته است که شرکت های پیشران در اقتصاد باید نقش بیشتر در کمک به تامین مالی و خروج از رکود ایفا کنند که در این مرحله شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ به عنوان پیشران در اقتصاد ما مد نظر دولت است.

    رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: یکی از اهداف اصلی این است که نقش بازار سرمایه در تامین مالی فعالیت های اقتصادی ارتقا یابد که این نشان از توجه دولت به بازار سرمایه و ظرفیت های آن برای خروج از رکود است.

    صالح آبادی اظهارداشت: سال گذشته 27 هزار میلیارد تومان مجموعه افزایش سرمایه ها و انتشار اوراق مشارکت و سایر اوراق بوده است که اگر این عدد را با سال قبل مقایسه کنیم که حدود 12 هزار میلیارد تومان بود ، بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است.

    وی ادامه داد: البته طبیعی است که ما به جایگاه بازار سرمایه راضی نیستیم و باید جایگاه بهتری برای آن ترسیم کنیم.

    ریس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه ما به دنبال مرتفع کردن ابهامات موجود در صنایع مختلف هستیم، گفت: دولت به دنبال آن است تا فضای سرمایه گذاری را برای فعالان اقتصادی شفاف کند که آنان به دور از ابهاماتی که در بخش های مختلف صنعت وجود دارد سرمایه گذاری ها را دنبال کنند.

    وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در بازارهای سرمایه ابزارهای مختلفی طرح شده است که در جهت تامین مالی می توانیم از آن استفاده کنیم.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #3272
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      نشست شرکت های منتخب هلدینگ و سرمایه گذاری کشور با معاون اول رییس جمهوری
      تهران- ایرنا- نشست شرکت های هلدینگ و سرمایه گذاری کشور با معاون اول رییس جمهوری با موضوع نقش هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری برای خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی برگزار شد.

      نشست شرکت های منتخب هلدینگ و سرمایه گذاری کشور با معاون اول رییس جمهوری
      به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نشست شرکت های منتخب هلدینگ و سرمایه گذاری کشور با معاون اول رییس جمهوری که عصر امروز (چهارشنبه) در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد استفاده حداکثری از خرد جمعی، توان کارشناسی و نظرهای مشورتی دست اندرکاران و فعالان بخش خصوصی را دنبال می کند.

      این نشست در راستای آسیب شناسی و ارائه راهکارهای اجرایی مفید و موثر در خصوص مسائل و مشکلات مختلف برگزار شد.

      یادآور می شود پیش از این معاون اول ریاست جمهوری در دو نشست با صنعتگران و اقتصاددانان نظرات و راهکارهای ارائه شده را دریافت کرد و اکنون سومین نشست هم اندیشی است که با محوریت موضوع خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی برگزار شد.

      خاطرنشان می شود چگونگی تامین منابع مالی در شرایط رکود اقتصادی که شامل راهکارهای تامین منابع مالی برای دولت، ابزارها و راهکارهای بازار سرمایه برای تامین منابع مالی و راهکارهای پیشنهادی جدید برای تامین منابع مالی بنگاه های اقتصادی از مهمترین محورهای پیش بینی شده برای این نشست است.

      در این نشست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی، مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت، علی صالح آبادی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین مدیران شرکت های هلدینگ و سرمایه گذاری برتر و روسای تعدادی از بانک ها حضور دارند.

      سیام(3)**9254**9189**م.ب**1449
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #3273
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        طیب نیا تشریح کرد؛
        برنامه‌های جدید خروج بورس از رکود/ ماموریت تازه بانک‌ها و بازار سرمایه

        وزیر اقتصاد با بیان اینکه متاسفانه این روزها حجم معاملات به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرده گفت: در شرایطی هستیم که رشد اقتصادی پایینی که طی 20 تا 30 سال گذشته با آن روبرو بودیم را هم در اختیار نداریم؛ بنابراین تجهیز پس اندازها و تخصیص آن به تولید، ماموریت اصلی بانک ها و بازار سرمایه است.
        به گزارش خبرگزاری مهر، علی طیب نیا در نشست مدیران شرکت های هلدینگ و سرمایه گذاری کشور با معاون اول رئیس جمهور گفت: وظیفه اصلی نظام بانکی کشور تامین سرمایه در گردش فعالیت های اقتصادی تعریف شده است.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهارداشت: چند ماه گذشته که مقام معظم رهبری سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند، هسته اصلی و جوهره اصلی اقتصاد مقاومتی دستیابی به رشد اقتصادی مستمر، پایدار درونزا و برون گرا است؛ رشدی که بتواند موجبات استحکام اقتصاد داخلی ارتقای موقعیت کشور در عرصه بین المللی و بهبود وضعیت معیشت و رفاه مردم را فراهم کند.

        وی ادامه داد: هم اکنون متاسفانه در شرایطی هستیم که رشد اقتصادی پایینی که طی 20 تا 30 سال گذشته با آن روبرو بودیم را هم در اختیار نداریم. اقتصاد ما در دو سال متوالی با رشد اقتصادی منفی مواجه شد و در حال حاضر تولید 10 درصد و درآمد 20 درصد نسبت به حداکثر قبلی خودش کاهش پیدا کرده است.

        طیب نیا افزود: دولت تدبیر و امید از سال گذشته برنامه اصلی خود را مقابله با شرایط رکودی، بازگشت تولید به حداکثر قبلی و سپس دستیابی به رشد اقتصادی پایه و مستمر قرار داد. از همان 17 شهریور سال 92 بود که دولت مصوبه 35 ماده ای برای شناسایی مشکلات و موانع موجود در مسیر تولید را شناسایی کند.

        وزیر اقتصاد تصریح کرد: براساس تحلیل های صورت گرفته، به این جمع بندی رسیدیم که یکی از مهم ترین عوامل بروز شرایط رکودی مشکل کمبود منابع مالی و تنگناهای اعتباری است که ما از سال های گذشته با آن مواجه بودیم و در شرایط فعلی با توجه به اینکه تمرکز تحریم ها هم بردرآمد نفتی کشور متمرکز شده این مشکل به صورت شدیدتر و حادتر در اقتصاد ما ظاهر شده است

        وی بیان داشت: ما با محدودیت های جدی پس انداز مواجه نیستیم. آمار و ارقام نشان می دهد که نرخ پس انداز در ایران در وضعیت مناسبی قرار دارد اما با مشکل جدی مواجه هستیم و آن این است که پس اندازها صرف سرمایه گذاری مولد و موجه نمی شود و مشکلات بخش تولید را مرتفع نمی کند، این مشکلی است که از گذشته ما با آن مواجه بودیم و در شرایط فعلی به نظر می رسد که این مشکل شدیدتر شده است.

        طیب نیا ادامه داد: تجهیز پس اندازها و تخصیص پس اندازها به فعالیت های اقتصادی مولد و کارآمد وظیفه و ماموریت اصلی بازارهای مالی شامل نظام بانکی و بازار سرمایه است و آنها باید این توانایی را داشته باشند که پس اندازهای پراکنده مردم را جمع کنند و بر روی فعالیت های اقتصادی ما مولد متمرکز کنند.

        وزیر اقتصاد تصریح کرد: در گذشته بازارهای مالی ما بازارهای بانک محور بودند یعنی نقش اصلی تامین مالی فعالیت های اقتصادی را نظام بانکی کشور بر عهده داشت؛ صرف بانک محوربودن نظام مالی ایراد ندارد اما ایراد وقتی خود را به صورت جدی ظاهر می کند که نظام بانکی نتواند وظیفه خود را در تجهیز منابع و تخصیص آنها به فعالیت های کارآمد به نحو مناسب ایفا کند.

        وی گفت: ما در بسته خروج غیرتورمی از رکود تمرکز را بر روی این دو موضوع قرار داده ایم که از یک طرف سعی کنیم مشکلاتی که نظام بانکی با آن مواجه است را برطرف کنیم و تلاش کنیم که نظام بانکی به صورت فعال در خدمت بخش اقتصادی قرار بدهیم و از طرفی دیگر زمینه ارتقا نقش بازار سرمایه را فراهم کنیم.

        طیب نیا خاطرنشان کرد: در تقسیم کاری که طراحی شده نقش بازار پول و نظام بانکی کشور عمدتا تامین سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی و تامین مالی کوتاه مدت و میان مدت بنگاه های کوچک و و بنگاه های متوسط است. با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و اینکه ما در رکود قرار داریم و از ظرفیت های موجود استفاده کامل نمی شود قاعدتا اولویت با سرمایه گذاری نیست بلکه اولویت این است که از سرمایه های موجودمان بتوانیم استفاده کنیم؛ قاعدتا این امر بازدهی بیشتری را نصیب اقتصاد کشور می کند.

        وی افزود: در راستای وظیفه اصلی نظام بانکی کشور که تامین سرمایه در گردش فعالیت های اقتصادی است احکامی را پیش بینی کرده ایم که نظام بانکی بتواند مشکلات خود را حل کند و این ماموریت را به نحو مناسب انجام دهد که یکی از این راه ها افزایش سرمایه بانک ها است، راه دیگر واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک و تبدیل بدهی های دولت به نظام بانکی کشور برای این انجام می گیرد که محدودیت های موجود برای نظام بانکی مرتفع شود و نظام بانکی بتواند این ماموریت را به نحوی مناسب انجام دهد.

        طیب نیا تصریح کرد: برای بازار سرمایه نیز ماموریت تعریف شد که آن تامین مالی بلندمدت بنگاه های بزرگ کشور است. اگرچه طی سال های اخیر بازار سرمایه کشور به لحاظ ارزش بازار، توسعه قابل ملاحظه ای پیدا کرده اما عمده معاملات و مبادلات در بازار سرمایه، در بازار ثانویه بوده و است و بازار سرمایه در تامین مالی بنگاه ها و فعالیت های اقتصادی نقش قابل ملاحظه ای را ایفا نکرده است. در سال گذشته که اوج فعالیت بازار سرمایه و تامین مالی تولید بود، حدود 27 هزار میلیارد تومان به بخش تولید کشور از طریق بازار سرمایه منابع تزریق شد که اگر این را مقایسه کنیم با میزان مشارکت بازار پول که بیش از 200 هزار میلیارد تومان بود نشان می دهد بازار سرمایه در مقایسه با بازار پول نقش قابل ملاحظه ای را اکنون ایفا نمی کند.

        وزیر اقتصاد اظهارداشت: جهت گیری اصلی دولت و سیاست های طراحی شده در سبد خروج از رکود این است که ما بتوانیم نقش بازار سرمایه را در تامین مالی بنگاه ها افزایش دهیم. آنجا احکام متعددی پیش بینی شده و ابزارهای مالی جدیدی معرفی شده که می تواند این نقش را برای ما ایفا کنند.

        وی گفت: همه ما می دانیم به شرطی بازار سرمایه جذابیت کافی برای سرمایه گذاران پیدا می کند که ما بازار ثانویه فعال و موثری داشته باشیم؛ آن چیزی که ابزارهای مالی موجود در بازار سرمایه را برای مردم جذاب می کند و آنها را مایل به سرمایه گذاری در این بازار می کند عمدتا بازدهی بالا و مهمتر از آن قدرت نقدشوندگی بالا در بازار سرمایه کشور است. شرط اینکه دارایی ها از قدرت نقدشوندگی بالا برخوردار باشد این است که بازار، بازاری پُر رونق باشد و بازار ثانویه کم رونق و بازار ثانویه ای که ریسک فعالیت ها در آن بالا باشد نمی شود انتظار مشارکت جدی سرمایه گذار را داشته باشیم.

        طیب نیا تصریح کرد: ما در ماه های گذشته و تحت تاثیر شرایط عمومی که بر اقتصادمان حاکم شد و با توجه به محدودیت های مالی و تنگنای اعتباری در بازار سرمایه هم دچار محدودیت هایی شدیم و حجم معاملات و مبادلات در بازار سرمایه با کاهش چشمگیری روبرو بود. زمانی در سال های گذشته در بازار سرمایه به 800 میلیارد تومان هم رسید اما متاسفانه در این ایام حتی در بعضی از روزها حجم معاملات ما به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرد که باید این مشکل را حل و فصل کنیم؛ بازار ثانویه پُر رونق داشته باشیم تا بتوانیم سرمایه گذاران را به سمت این بازار جذب کنیم
        .
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #3274
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          نکنه خدا نکرده رنگ و بوی انتخابات به شما رسیده که فکر های برای خود دارید !!!!!



          طیب نیا تصریح کرد: ما در ماه های گذشته و تحت تاثیر شرایط عمومی که بر اقتصادمان حاکم شد و با توجه به محدودیت های مالی و تنگنای اعتباری در بازار سرمایه هم دچار محدودیت هایی شدیم و حجم معاملات و مبادلات در بازار سرمایه با کاهش چشمگیری روبرو بود. زمانی در سال های گذشته در بازار سرمایه به 800 میلیارد تومان هم رسید اما متاسفانه در این ایام حتی در بعضی از روزها حجم معاملات ما به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرد که باید این مشکل را حل و فصل کنیم؛ بازار ثانویه پُر رونق داشته باشیم تا بتوانیم سرمایه گذاران را به سمت این بازار جذب کنیم.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

            #3275
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            نکنه خدا نکرده رنگ و بوی انتخابات به شما رسیده که فکر های برای خود دارید !!!!!



            طیب نیا تصریح کرد: ما در ماه های گذشته و تحت تاثیر شرایط عمومی که بر اقتصادمان حاکم شد و با توجه به محدودیت های مالی و تنگنای اعتباری در بازار سرمایه هم دچار محدودیت هایی شدیم و حجم معاملات و مبادلات در بازار سرمایه با کاهش چشمگیری روبرو بود. زمانی در سال های گذشته در بازار سرمایه به 800 میلیارد تومان هم رسید اما متاسفانه در این ایام حتی در بعضی از روزها حجم معاملات ما به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرد که باید این مشکل را حل و فصل کنیم؛ بازار ثانویه پُر رونق داشته باشیم تا بتوانیم سرمایه گذاران را به سمت این بازار جذب کنیم.
            خدا میدونه طیب نیا با اون خنده پلیدش باز دوباره چه نقشه ایی برای سهامداران داره...خدایا میسپارمش دست خودت که هم میدونی و هم میتونی
            یا غنی....

            نظر

            • PETROLEUM
              Banned
              • May 2014
              • 853

              #3276
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              گروه اقتصادي - 100 درصد سهام شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران،‌ شركت سهامي منطقه ويژه صنايع معدني و فلزي خليج فارس و شركت ملي فولاد ايران در اختيار سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني مي ماند








              سه شركت توسعه اي و زيربنايي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) با توافق وزراي صنعت معدن وتجارت و امور اقتصادي و دارايي از فهرست واگذاري ها خارج شدند و به عنوان شركت هاي حاكميتي در اختيار دولت باقي مي مانند.
              اين اقدام با استناد به بند 2 ماده 13 قانون سياست هاي كلي اصل 44 قانون اساسي و با هدف صيانت از سهام تعدادي از شركت هاي عملياتي شركت هاي مادر تخصصي صورت گرفته است كه بر طبق آن 100 درصد سهام شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران،‌ شركت سهامي منطقه ويژه صنايع معدني و فلزي خليج فارس و شركت ملي فولاد ايران در اختيار سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني مي ماند.
              اين در حاليست كه در اواخر دولت پيشين تعدادي از شركت هاي دولتي در ليست واگذاري ها گنجانده شد كه اهداف توسعه اي و كلان و همچنين حمايتي داشتند.
              بر اساس صورتجلسه اي كه به امضاي محمد رضا نعمت زاده وزير صنعت معدن و تجارت و علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي رسيده است شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران به سبب اينكه بازوي اجرايي ايميدرو در مناطق كم برخوردار است ‌وظيفه ايجاد بستر هاي لازم در زمينه هاي اكتشاف،‌ تجهيز و بهره برداري از معادن را دارد و در صورت واگذاري، علاوه بر مغايرت با بند ب ماده 13 قانون سياست هاي كلي اصل 44، مانع اعمال سياست هاي توسعه اي دولت خواهد شد.
              از سوي ديگر شركت سهامي منطقه ويژه صنايع معدني و فلزي خليج فارس با در اختيار داشتن اسكله اختصاصي،‌ تجهيزات انبار و برداشت و نياز مستمر به سرمايه گذاري براي صادرات و واردات با واگذاري،‌ از يك سو شرايط انحصاري و تبعيض آميز در قيمت گذاري براي ارايه خدمات اسكله اي و صادرات ايجاد خواهد شد و از سوي ديگر ضمانتي براي جذب سرمايه و توسعه نخواهد داشت.


              علاوه بر اين شركت ملي فولاد با سابقه حدود نيم قرن در بستر سازي و توسعه صنعت فولاد در كشور نقش راهبردي و كليدي در اين حوزه ايفا مي كند كه يكي از مهمترين ماموريت هاي آن،‌ايجاد شرايط لازم براي توسعه صنعت فولاد به ويژه در مناطق محروم است از همين رو واگذاري چنين شركتي كه نقش هدايتگري و جذب سرمايه خارجي و داخلي دارد مانع از تحقق سياست هاي كلي دولت در توسعه خواهد شد.

              نظر

              • PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

                #3277
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                خرید و فروش سهام عدالت از راه صندوق های ETF
                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با حمایت از تدابیر وزارت اقتصاد برای آزاد سازی معاملات سهام عدالت گفت: مدیریت خرید و فروش سهام عدالت از راه صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) به شفافیت در معاملات سهام عدالت منتهی می شود.

                به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی به نقل از خبرگزاری خانه ملت، محمد رضا پورابراهیمی داورانی درباره آزاد سازی معاملات سهام عدالت گفت: با وجود اینکه که وزارت امور اقتصادی و دارایی موضوع آزاد سازی خرید و فروش سهام عدالت را با تاخیر پیگیری کرده اما باید از این اقدام مهم و تاثیرگذار در اقتصاد کشور حمایت کرد.
                نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مدیریت معاملات خرید و فروش سهام عدالت از راه صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) در بورس یکی از راهکارهای مطلوب برای انجام این مهم است.
                پورابراهیمی داورانی در تشریح نحوه فعالیت صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) گفت: استفاده از ساختار صندوق سرمایه گذاری قابل معامله یک روش تخصصی برای مدیریت آزاد سازی معاملات سهام عدالت است که بر این اساس، معادل ارزش دارایی های سهام به این صندوق واریز می شود.
                وی ادامه داد: در صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) هر شخصی دارای یک واحد قابل معامله است که بر این اساس اگر دولت حدود 36 هزار میلیارد تومان از 96 هزار میلیارد تومان ارزش پرتفوی سهام عدالت را برداشت کند، مانده آن در صندوق (ETF) به سهامداران تعلق می گیرد.
                پورابراهیمی داورانی با بیان اینکه آزادسازی خرید و فروش سهام عدالت حجم معاملات بازار بورس را بالا می برد، افزود: معادل ارزش خالص واحدهای مالکیت سهام عدالت درصندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) سهام می توان در بورس خرید و فروش کرد که این موضوع شفافیت در پی خواهد داشت.
                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: با توجه به پیگیری های انجام شده در زمینه آزاد سازی سهام عدالت به احتمال زیاد تا پایان سال مردم بتوانند از مزایای این سهام برخوردار شوند.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #3278
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  اخه دیگه پولی مانده در جیب که بخواهید شما بزنید !!! و مردم را به سرمایه گذاری تشویق کنند واقعا خیلی رو می خواهد !!


                  صالح‌آبادی مطرح کرد؛
                  افزایش 2 برابری توان تامین مالی بورس/ طراحی ابزارهای جدید در بازار سرمایه
                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه جایگاه بازار سرمایه راضی کننده نیست گفت: به دنبال پُررنگ تر کردن نقش بازار سرمایه در تامین مالی هستیم
                  .
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #3279
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    وزیر اقتصاد با بیان اینکه متاسفانه این روزها حجم معاملات به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرده گفت: در شرایطی هستیم که رشد اقتصادی پایینی که طی 20 تا 30 سال گذشته با آن روبرو بودیم را هم در اختیار نداریم؛ بنابراین تجهیز پس اندازها و تخصیص آن به تولید، ماموریت اصلی بانک ها و بازار سرمایه است.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #3280
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      وزیر اقتصاد با بیان اینکه متاسفانه این روزها حجم معاملات به زیر 100 میلیارد تومان هم کاهش پیدا کرده گفت: در شرایطی هستیم که رشد اقتصادی پایینی که طی 20 تا 30 سال گذشته با آن روبرو بودیم را هم در اختیار نداریم؛ بنابراین تجهیز پس اندازها و تخصیص آن به تولید، ماموریت اصلی بانک ها و بازار سرمایه است.
                      با سلام ای ول تمام عملکرد دولت های قبلی را زیر سوال بردید فقط شما می تواند این اقتصاد را نجات دهید اگر شما انتخاب نمی شدید وضع اقتصاد و کشور در شرایط حال که رکود تورم داره و همه از آثار برکات دولت های قبلی حتی عملرد دولت سردار سازندگی می باشد را نقد می کنید واقعا چه بالای سر مان می امد استاد !!!
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #3281
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        مصوبات بورسی دولت برای خروج اقتصاد از رکود اعلام شد

                        بنگاه های تولیدی مشمول بخشودگی جرایم مالیاتی شدند
                        تهران - ایرنا - با تصمیم هیات دولت در راستای سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود، بنگاه های تولیدی مشمول بخشودگی جرایم مالیاتی شده و هرگونه دریافت حق بیمه بابت عرصه ملک ممنوع شد.
                        بنگاه های تولیدی مشمول بخشودگی جرایم مالیاتی شدند
                        به گزارش روز جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، هیات وزیران در جلسه 19 مرداد ماه 93 به استناد اصل 138 قانون اساسی در جهت رفع موانع تولید و سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار با بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش بنگاه های تولیدی موافقت کرده و هرگونه دریافت حق بیمه بابت عرصه ملک را ممنوع کرد.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #3282
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          اختصاصی مهر؛
                          تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا قطعی شد/ آغاز رایزنی با طرف آمریکایی
                          تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۶/۲۸ - ۱۰:۱۵
                          خبرگزاری مهر- گروه اقتصادی: اگرچه رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، مصلحت اندیشی را در رابطه با راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و امریکا، بر علاقمندی دو طرف در ایجاد این پایگاه برای توسعه تجارت خارجی ارجح دانسته بود، اما اکنون دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی از قطعی شدن راه اندازی این اتاق مشترک خبر می دهد و می گوید: تشکیل این اتاق مشترک، یکی از فعالیت‌های کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی بوده است.
                          به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته بود که بعد از بازگشت حسن روحانی از اجلاس سالانه سازمان ملل در نیویورک، موضوع تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و امریکا قوت گرفت و از سوی برخی از فعالان اقتصادی نیز به صراحت مطرح شد که رایزنی‌ها برای راه اندازی این اتاق مشترک قوت گرفته است؛ موضوعی که البته با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود و موافقان و مخالفان بسیاری داشت. برخی نسبت به توسعه روابط ایران با ایالات متحده امریکا خوشبین بودند و بر این اساس راه اندازی اتاق مشترک ایران و امریکا را برای توسعه این روابط و سهل تر کردن رفت و آمد تجار مناسب می دیدند و برخی دیگر همچون اسدالله عسگراولادی که خود رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین و ایران و روسیه هم هست، راه اندازی آن را چندان به صلاح نمی دانستند.

                          در واقع، عسگراولادی معتقد بود تا زمانی که روابط تجاری میان ایران و امریکا شکل رسمی به خود نگیرد و تحریم ها و سیاستهای خصمانه دولت این کشور بر علیه تجارت خارجی ایران، رنگ نبازد، راه اندازی این اتاق نیز چندان به صلاح نیست و به نظر می رسد که نباید برای راه اندازی آن تعجیل کرد.

                          در این میان، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران که سکاندار هدایت پارلمان بخش خصوصی است، نیز اظهارنظری میانه رو تر نسبت به دو گروه مذکور داشت، او چندی پیش در گفتگو با خبرنگار مهر صحبت از این به میان آورد که با توافقات انجام شده میان ایران و گروه 1+5 فضای مثبتی بر اقتصاد ایران حاکم شده است که به نظر می رسد بتواند منجر به جذب سرمایه گذاران خارجی، اشتغالزایی و رونق و توسعه اقتصادی شود؛ راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و امریکا نیز محتمل است.

                          اگرچه او به صراحت از راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و امریکا سخن به میان نیاورد، اما به این جمله هم بسنده کرد که چنانچه تشخیص داده شود که راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و امریکا به نفع کشور است، حتما این کار صورت خواهد گرفت. اما انچه مسلم است مصلحت اندیشی در این میان، بهترین نتیجه را می دهد. در حالیکه هم اکنون زمزمه ها از اعلام موافقت نهایی شافعی و مسئولان رده بالای دولت برای راه اندازی این اتاق شنیده می شود و به نوعی راه اندازی این اتاق حتمی است.

                          محمدحسین بهکیش، دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: تشکیل اتاق مشترک بازرگانی ایران و آمریکا یکی از فعالیت‌های کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بوده که با مجوز رئیس اتاق بازرگانی ایران و هماهنگی با همتای آمریکایی، آمادگی برای استفاده از امکانات کمیته آی سی سی، برای تشکیل این اتاق مهیا شده است.

                          وی اظهار داشت: هیچ وقت طرف آمریکایی در اتاق بازرگانی بین‌المللی مشکلی برای ایران ایجاد نکرده و این در حالی بوده که رژیم صهیونیستی در اینباره سنگ اندازی‌هایی ایجاد کرده؛ اما تلاش‌های کمیته ایرانی بسیار موثر بوده است.

                          در این میان، بیشتر اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران شکل گیری اتاق مشترک ایران و آمریکا را نیازمند پیش‌زمینه‌های سیاسی دانسته و گفته‌اند تا زمانی‌که تراز تجاری دو کشور تا این حد پایین است نیازی به تاسیس چنین اتاقی نیست. در عین حال عده‌ای نیز موافق اجرایی شدن این طرح هستند.

                          به هرحال، به نظر می رسد که در آینده ای نزدیک، با بازگشایی دفاتر این دو اتاق در ایران و آمریکا بتوان شاهد رونق و گسترش تجارت خارجی بین دو کشور بود؛ این در حالی است که روابط تجاری ایران و آمریکا به طور سنتی همواره برقرار بوده است.

                          بر اساس جدیدترین آمار گمرک، حجم صادرات ایران به آمریکا در 5 ماهه نخست سال جاری بیش از 5 میلیارد و 298 میلیون ریال معادل 207 هزار و 202 دلار بوده است. همچنین در این مدت، بیش از یکهزار و 306 میلیارد و 893 میلیون ریال معادل 50 میلیون و 717 هزار دلار کالای آمریکایی نیز وارد کشور شد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #3283
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            نایب رییس اتاق بازرگانی ایران:
                            تصمیمی برای تشکیل اتاق بازرگانی ایران و آمریکا نداریم

                            جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶
                            soltani.jpeg
                            اتاق بازرگانی ایران در حال حاضر تصمیمی برای تشکیل اتاق مشترک بین ایران و آمریکا ندارد.

                            پدرام سلطانی - نایب رییس اتاق بازرگانی ایران - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: به دلیل نداشتن روابط دیپلماتیک با آمریکا و حجم پایین مبادلات به دلیل تحریم‌ها تشکل اتاق مشترک فعلا موضوعیتی ندارد.

                            سلطانی اضافه کرد: تا زمانی که روابط سیاسی و اقتصادی ایران و آمریکا مسالمت‌آمیز نشود و تایید آن از طرف مسوولان ذیربط انجام نشود، روابط تجاری ایران و آمریکا فراتر از حدی کنونی نمی‌رود.

                            نایب رییس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: زمان تشکیل اتاق مشترک ایران و آمریکا مشخص نیست و باید صبر کنیم تا نتایج مذاکرات 1+5 مشخص شود و ببینیم این نتایج با چه کیفیتی قرار است ارائه شوند؛ در صورت مسالمت‌آمیز شدن روابط سیاسی، اتاق مشترک هم می‌تواند تشکیل شود.

                            انتهای پیام
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #3284
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              خبر خوش برای سهامداران






                              رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در حالی طی هفته گذشته از راه اندازی سامانه جدید سپرده گذاری هیبریدی و حذف کارگزار ناظر خبر داد که اطلاع رسانی چندانی در خصوص نحوه معاملات براساس سیستم جدید صورت نپذیرفته است.

                              سیستم پس از معاملات تنها در کشور ما استفاده می شود

                              در همین ارتباط، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه معاملات در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: سیستم معاملاتی مورد استفاده در شرکت های کارگزاری بدین گونه است که سهامداران دارایی های موجود در پرتفوی بورسی خود در یک نماد خاص را می بایست تحت نظر یک کارگزار با عنوان کارگزار ناظر به فروش رسانند که این نحوه معاملات از سیستم هیبریدی تبعیت نمی کند و می بایست همه دارایی ها تحت نظر یک کارگزار متمرکز شود. علاوه بر این، سیستم پس از معاملات تنها در کشور ما به اجرا درآمده و توسط شرکت های داخلی طراحی شده است.

                              تشریح سیستم هیبریدی

                              حامد سلطانی نژاد به تشرح سیستم هیبریدی پرداخت و گفت: مکانیزم معاملات برمبنای سیستم هیبریدی به گونه ای طراحی شده که سهامداران می توانند هر دارایی را به هر تعدادی که از کارگزاری های مختلف خریداری کرده اند، از طریق همان کارگزاری ها به فروش رسانند.

                              وی افزود: به طور مثال اگر سهامداری اقدام به خرید 200 سهم یک مجموعه بورسی از طریق شرکت کارگزاری (الف) نموده و 300 سهم همان نماد را از طریق کارگزاری (ب) خرید کرده، می تواند نسبت به فروش همان تعداد سهام از طریق هر دو شرکت کارگزاری اقدام کند به عبارت ساده تر 200 سهم خریداری شده از کارگزاری (الف) توسط همان کارگزاری و 300 سهم دیگر خریداری شده از سوی کارگزاری (ب) توسط همان کارگزاری (ب) به فروش خواهد رسید.

                              این در حالی است که در صورت تمایل به فروش کل سهام تحت تملک خود در یک نماد می بایست با ارسال دستور سیستمی به کارگزاری الف مراحل انجام این امر را سپری کند.

                              این مقام مسئول به راه اندازی سیستم هیبریدی در بورس های کشورهای خارجی اشاره کرد و گفت: این سیستم کاملاً از استانداردهای دنیا تبعیت می کند و راه اندازی آن مزایای متقابلی برای سهامداران و شرکت های کارگزاری به همراه دارد.

                              بسیاری از سهامداران از میزان مطالبات خود از شرکت های بورسی مختلف مطلع نیستند. برهمین اساس در حال راه اندازی سیستمی متمرکز هستیم تا فعالان بازار سرمایه با استفاده از آن به آسانی بتوانند از میزان دقیق آن مطلع شوند و در مرحله آخر نیز نسبت به پرداخت مطالبات آنها اقدام شود.


                              مزایای استفاده از سیستم هیبریدی

                              مدیر عامل شرکت سپرده گذاری با بیان مزایای این سیستم، در این خصوص افزود: فراهم آمدن امکانات لازم برای سهامداران جهت انجام معاملات خرید و فروش از طریق هر کارگزاری در کنار عدم وجود محدودیت زمانی برای آنها جهت پرداخت وجه، قبل از خرید سهام از جمله مزایایی است که سهامداران و فعالان بازار سرمایه می توانند از آن بهره مند شوند. از سوی دیگر شرکت های کارگزاری نیز می توانند بر مشتریان خود که به هر دلیلی به موقع نسبت به تسویه بدهی های خود اقدام نمی کنند، مدیریت ریسک اعمال کنند.

                              سلطانی نژاد افزود: در سیستم معاملات کنونی این نقیصه وجود دارد که کارگزاران هیچ گونه مدیریتی بر نحوه تسویه به موقع مشتریان خود ندارند و از سوی دیگر سهامداران نیز از توانایی مانور بر زمان پرداخت وجوه برخوردار نیستند.

                              برهمین اساس می توان گفت در سیستم جدید، مکانیزم پرداخت پول نظام مند می شود، مشروط برآنکه تسویه وجوه میان مشتریان و کارگزاران انجام پذیرد و کارگزاران نیز با فریز کردن دارایی های مشتریان خود نسبت به پرداخت به موقع وجوه اطمینان حاصل می کنند. علاوه بر این، زمان تسویه معاملات نیز بستگی به نظر کارگزاران و توافق میان آنها و مشتریان دارد.

                              تمام کارگزاران از یک نرم افزار معاملاتی استفاده می کنند

                              وی در خصوص احتمال ایجاد مشکل و اختلال در سیستم معاملات شرکت های کارگزاری ناشی از استفاده آنها از نرم افزارهای معاملاتی مختلف نیز گفت: تمام شرکت های کارگزاری فعال در بورس از نرم افزار معاملات خریداری شده از شرکت فرانسوی استفاده می کنند و نرم افزارهای مورد استفاده توسط هر شرکت کارگزاری تنها رابط کاربری در سیستم معاملات می باشند، برهمین اساس می توان گفت، امکان اشتباه یا اختلال در معاملات از این محل دور از انتظار می باشد.

                              سیستم هیبریدی جنبه حقوقی ندارد

                              مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه معاملات با بیان اینکه سیستم هیبریدی جایگزین وثیقه نیست، در این خصوص افزود: راه اندازی این سیستم هیچ گونه جنبه حقوقی همچون به وثیقه گذاشتن سهام ندارد و تنها محدودیت های موجود برای پرداخت وجه قبل از خرید را برای سهامداران از بین می برد و اعتباردهی به آنها تلقی نمی شود.

                              برنامه های در دست اجرای

                              سلطانی نژاد به برنامه های در دست اجرای سمات اشاره کرد و گفت: این مجموعه در نظر دارد تا برنامه هایی جهت اطلاع رسانی مانده مطالبات سهامداران از ناشران بورسی اجرا کند. مواردی همچون مانده مطالبات سود، عملکرد سالیانه یا همان سود نقدی تقسیمی، مطالبات ناشی از حق تقدم های استفاده نشده به فروش رفته و پاره سهام ناشی از افزایش سرمایه که می تواند خبر خوشی برای سهامداران باشد .

                              وی در خاتمه افزود: بسیاری از سهامداران از میزان مطالبات خود از شرکت های بورسی مختلف مطلع نیستند. برهمین اساس در حال راه اندازی سیستمی متمرکز هستیم تا فعالان بازار سرمایه با استفاده از آن به آسانی بتوانند از میزان دقیق آن مطلع شوند و در مرحله آخر نیز نسبت به پرداخت مطالبات آنها اقدام شود.
                              آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/09/20, 09:50.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #3285
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                کاهش حجم معاملات به زیر 100 میلیارد/
                                انتقاد تند طیب نیا از عملکرد بورس/ مشکلات را حل و فصل کنید
                                خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: افت بازار سرمایه کشورمان در ماه‌های اخیر، انتقاد شدید طیب نیا را هم در پی داشت و وزیر اقتصاد خواستار حل و فصل مشکلات و ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاران شد تا در نهایت بتوان به ریزش‌ها و افت‌های بورس پایان داد.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X