اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشحال
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 247

    #3706
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    حرکت گله گوسفندها فعلا بسمت دامنه های ۷۰ الی ۶۵هزار است

    نظر

    • خوشحال
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 247

      #3707
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      وقتی حقوقی اول صبح با حقیقی برای فروش سهام رقابت میکنه بازار شاخص ۶۵۰۰۰راخواهد دید

      نظر

      • m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

        #3708
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        بورس تهران يكشنبه مورخ 09 آذر 1393

        ساعت 8 و 25 دقيقه: روز گذشته شاهد افت شديد 830 واحدي شاخص كل بورس تهران بوديم. افتي كه باعث افت شاخص كل به نزديكي كانال 72000 واحدي شد! نزديك ترين حمايت شاخص كل، محدوده 72700 واحد است كه انتظار مي رود با وجود جو منفي ايجاد شده در بين سرمايه گذاران، امروز وارد كانال 72000 واحدي شويم! دليل اصلي اين جو منفي، رشد سريع قيمت دلار تا بالاي 3400 تومان بود. موضوعي كه اگر توسط بانك مركزي مهار نشود، ممكن است يكبار ديگر، افرادي سود جو را به اين بازار ترغيب كند و دوباره شاهد نوسانات مخرب دلار و تاثير منفي بيشتر اين فعاليت مخرب بر اقتصاد كشور باشيم! دليل اصلي رشد قيمت دلار، اظهار نظر اخير رئيس بانك مركزي در خصوص نرخ دلار در بودجه سال آينده بود كه بر خلاف اظهار نظر وزير اقتصاد كه در روزهاي قبل، سخن از دلار 2650 توماني در بودجه سال آينده به ميان آورده بود، رئيس كل بانك مركزي، با تاييد ضمني دلار 2850 توماني، باعث شد تا بازار ارز نيز به پيشواز دلاري حداقل 200 تومان گران تر برود!! همانطور كه در روزهاي قبل نيز در پاراگراف افتتاحيه عنوان كرده بوديم، قيمت دلار، يكي از اصلي ترين مولفه هاي تاثيرگذار در بورس تهران است كه انتظار داريم دوستان ما در اين محفل، به آن توجه ويژه اي داشته باشند. در طول ساليان گذشته، مطمئنا بحث هايي در خصوص نرخ ارز و تاثير آن در گروه هاي مختلف داشته ايم كه مطمئن هستيم، دوستان ما با توجه به تجربياتي كه تا كنون كسب كرده اند، به آن توجه ويژه اي خواهند داشت! امروز مطمئنا بازار را با جو منفي و حتي شاخص منفي آغاز خواهيم كرد! امروز مطمئنا شروع بازار با صف هاي فروش سنگين در برخي نمادهايي را شاهد خواهيم بود كه از افزايش نرخ دلار، تاثير منفي خواهند گرفت! با اين صف هاي فروش، مطمئنا جو كلي بازار نيز منفي خواهد شد و شايد فرصت هاي خوبي براي خريد نيز در برخي نمادها با قيمتهاي مناسب ايجاد شود! پس از هر تهديدي نبايد ترسيد! چراكه با تدبير، ميتوان از لا به لاي تهديد، فرصت هايي ايجاد كرد!! البته بر كسي پوشيده نيست كه در اين افت شديد بازار در روزهاي قبل، سهام معرفي شده از سوي ما، كمترين آسيب را ديده اند! چراكه ملاك اصلي انتخاب سهم از سوي ما، وضعيت بنيادي شركت هاست. حال آنكه همه ميدانند كه شرايط بنيادي نيز با تغيير شرايطي مانند افزايش نرخ دلار يا قوانيني جديد كه در مراجع قانوني به تصويب مي رسند، قابل تغيير است و براي هميشه، پايدار نخواهد بود! از دوستان انتظار داريم با توجه به ريسك پذيري خود و پذيرش افزايش ريسك بازار به دليل نزديك بودن ارسال لايحه بودجه به مجلس و احتمال تغيير برخي شرايط و قوانين در بهارستان، ضمن دوري از هيجان و كنترل بر احساسات، بهترين انتخاب را در خريد يا فروش اتخاذ نمايند! امروز از صف فروشي كه قبل از بازار براي نمادي مثل فاذر چيده شده است، اردرهاي خريد خود را ثبت خواهيم كرد!!

        ساعت 8 و 55 دقيقه: به نقل از محمد: دو گزارش خوب از دو قطعه ساز----در گزارش های کدال، شاهد ارائه دو صورت مالی 6 ماهه از دو قطعه ساز خودرویی بوده ایم. خکار و خمحرکه دو نمادی بودند که صورت های مالی منتهی به 31 شهریور ماه خود را با اذعان به بهبود عملکرد نسبت به عملکرد سالهای گذشته اش ارائه کردند. خکار در گزارشش آورده است که در 6 ماهه نخست موفق به ساخت سود 590 ریالی شده است و این در حالی است که با همین سرمایه، این شرکت توانسته بود در مدت مشابه سال مالی قبل به سود 28 ریالی دست یابد. فروش خالص این شرکت 118 درصد رشد داشته است و این در حالی است که بهای تمام شده با رشد 75 درصد به بازار منعکس شده است. سایر درآمدهای غیر عملیاتی شرکت نیز با رشد 180 درصدی اعلام شده است.----خمحرکه نیز در صورت مالی اش آورده است که به سودی معادل 161 ریال رسید. این شرکت در همین گزارش اعلام داشت که سال مالی گذشته زیان 320 ریالی را به عنوان عملکرد 6 ماهه ارائه داد. که رشد بسیار خوبی در عملکردش دیده می شود. فروش شرکت به میزان 146 درصد رشد داشت که در مقابل بهای تمام شده با افزایش هزینه های 109 درصدی گزارش شده است. میزان تولیدات شرکت با متوسط افزایش 106 درصدی اعلام شده است و میزان فروش کلی شرکت نیز به طور متوسط رشدی در حدود 146 درصد را داشته است.

        ساعت 9 و 10 دقيقه: به نقل از محمد: جزئیات تعدیل منفی یک سهم سیمانی را اینجا بخوانید---امروز شاهد انتشار گزارش عملکرد 6 ماهه سیمان کارون با کاهش پیش بینی سود شرکت بودیم. این شرکت سیمانی سود سال 93 خود را با کاهش 9 درصدی از سطوح 1717 ریال به 1568 ریال کاهش داد. گفتنی است، در عملکرد 6 ماهه شاهد پوشش 53 درصدی بودجه این شرکت هستیم. همچنین لازم به ذکر است، شرکت عمده دلیل کاهش سود را افزایش بهای تمام شده به دلیل لحاظ کردن افزایش نرخ حامل های انرژی در بودجه سال 93 می باشد.

        ساعت 9 و 50 دقيقه: شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در نظر دارد تا 5.09 درصد از سهام خود را در شرکت ایران ترانسفو واگذار کند. سرمایه گذاری ملی ایران اعلام کرد که در تاریخ 12 آذرماه امسال، تعداد 76 میلیون و 400 هزار سهم از سهام ایران ترانسفو را در بازار اول بورس اوراق بهادار به صورت یکجا واگذار می کند. این تعداد از سهام معادل 5.09 درصد از سهام ایران ترانسفو است که قیمت پایه شش هزار و 150 ریال برای آن در نظر گرفته شده است. در این اطلاعیه قید شده که خریداران باید جهت بررسی و رعایت ضوابط بررسی شرایط متقاضیان خرید معاملات عمده سهام و حق تقدم ، نسبت به تکمیل فرم پیوست تا قبل از عرضه اقدام و نسبت به ارسال آن به معاونت بازار از طریق کارگزار خود اقدام کنند.

        ساعت 9 و 55 دقيقه: به نقل از علي: سکارون در اخرین گزارش خود سود هر سهم منتهی به ۹۳/۱۲/۲۹ شرکت را مبلغ ۱۵۶۸ ریال اعلام نموده است که نسبت به پیش بینی قبلی شرکت با کاهش ۸ درصدی همراه بوده است شرکت در دوره ۶ ماهه نخست خود توانست به ازای هر سهم ۸۲۸ ریال سود محقق کند و ۵۳ درصد از پیش بینی هایش را پوشش دهد فروش شرکت با کاهش ۳ درصدی نسبت به گزارش قبلی اعلام شده است .

        ساعت 10 و 10 دقيقه: به نقل از علي: شرکت ایرکا پارت صنعت (کاربراتور ایران) در اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای 6 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه خود اعلام کرده که در 6 ماهه نخست موفق به ساخت سود 590 ریالی به ازای هر سهم شده است و این در حالی است که با همین سرمایه، این شرکت توانسته بود در مدت مشابه سال مالی قبل به سود 28 ریالی دست یابد. فروش خالص این شرکت 118 درصد رشد داشته است و این در حالی است که بهای تمام شده با رشد 75 درصد به بازار منعکس شده است. سایر درآمدهای غیر عملیاتی شرکت نیز با رشد 180 درصدی اعلام شده است.

        ساعت 10 و 15 دقيقه: به نقل از علي: گزارش بازار---مهمترین رخداد دقایق اخیر بازار مربوط به عرضه صف نماد قاسم بوده است. صف نماد به سرعت احیاء شد. افت ارزش شاخص کل از 450 واحد فراتر رفته و این نماگر وارد کانال 72 هزار واحد شده است. نمادهای بانکی در حالی بیشترین تاثیر را بر شاخص داشته اند که برخی از این نمادها در برابر تشکیل صف فروش مقاومت می کنند. از 10 صف فروش برتر بورسی، 8 صف متعلق به گروه خودرو است. تعداد صف های خرید بازار کاهش یافته و صف نمادهای داسوه و شنفت عرضه شده است .

        ساعت 10 و 30 دقيقه: به نقل از محمد: شاهد انتشار بودجه سال مالی جدید بانک گردشگری بودیم. این بانک سود سال مالی منتهی به پایان آذرماه 94 را 197 ریال به ازای هر سهم اعلام نموده است. گفتنی است، این بانک سود سال مالی 93 را 71 ریال به ازای هر سهم اعلام نموده است. همچنین لازم به ذکر است، حدود 84 درصد از سود سال مالی 94 ناشی از درآمد کارمزد و درآمد فروش دارایی های ثابت می باشد. اما پارس مینو هم با سرمایه 63 میلیارد تومانی خود سود 511 ریالی را به ازای هر سهم پیشبینی نموده است گفتنی است در عملکرد 6 ماهه شاهد پوشش 13 درصدی بودجه این شرکت هستیم. گفتنی است، شرکت سود تلفیقی خود را نیز در سطوح 532 ریال به ازای هر سهم اعلام نموده است. همچنین در گزارش جدید بدهی ارزی شرکت با بانک رفاه نیز تعین و تکلیف و بدهی ارزی شرکت با نرخ هر یورو 3186 تومان تسعیر شده است.

        ساعت 11 و 11 دقيقه: به نقل از محمد: امروز شاهد دریافت مجوز افزایش سرمایه بهنوش ایران بودیم. این شرکت نیز موفق به اخذ مجوز افزایش سرمایه 45.8درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران شده است. گفتنی است، این افزایش سرمایه در این شرکت صرف جبران مخارج سرمایه این انجام شده در واحد های شیروان و گچساران و اصلاح ساختار مالی شرکت خواهد شد.

        ساعت 11 و 20 دقيقه: به نقل از محمد: امروز شاهد انتشار مجوز افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی بودیم. وتوصا موفق به اخذ مجوز افزایش سرمایه 30.7 درصدی معادل 40 میلیارد تومان از محل سود انباشته شده است. گفتنی است، با این مجوز سرمایه شرکت از 130 میلیارد کنونی به سطوح 170 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. لازم به ذکر است، افزایش سرمایه فوق صرف اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه ای انجام شده خواهد شد.

        ساعت 11 و 30 دقيقه: به نقل از علي: در پی تصمیم اوپک مبنی بر تثبیت سطح تولید نفت خام و ادامه روند رو به افول قیمت این محصول، موسسه پلاتز در گزارشی اعلام کرد که محصولات پتروشیمی به خصوص آروماتیک ها افت قیمت ملموسی را تجربه کرده اند. بر طبق گزارش این موسسه شاخص قیمت ایزومرهای اکسیلن شامل پاراکسیلن، متاکسیلن و سایر اکسین ها در پایان هفته گذشته بیش از 7 درصد تحت قرارداد فوب کره جنوبی پایین آمده و به 759 دلار در هر تن رسیده است. گفتنی است که این سطوح قیمت از جولای سال 2010 تا کنون بی سابقه بوده است. شاخص قیمت این محصولات در قراردادهای سی اف آر تایوان نیز افتی 6،3 درصدی را پشت سر گذاشته است. همچنین شاخص قیمت بنزن در قراردادهای فوب کره جنوبی کاهشی بیش از 6 درصد را در پایان هفته تجربه کرده و به 910 دلار در هر تن رسیده است. این قیمت نیز از اکتبر سال 2010 تا کنون در بازار این محصول دیده نشده بود. به علاوه شاخص قیمت تولوئن در قراردادهای فوب کره جنوبی کاهشی بیش از 6 درصد راتجربه کرده و به 765،5 دلار در هر تن رسیده که این سطح قیمت نیز از سپتامبر 2010 تا کنون بی سابقه بوده است. در عین حال قیمت استیرن مونومر نیز تحت قراردادهای سی اف آر چین با کاهشی نزدیک به 4 درصد در سطح 1167،5 دلار گزارش می شود. شایان ذکر است که در به دنبال تصمیم اوپک مبنی بر عدم تغییر سطح تولید نفت خام، قیمت نفت خام برنت به مرز 70 دلار در هر بشکه کرئه و نفت خام وست تگزارس اینترمدیت نیز در سطح قیمت 66 دلار در هر بشکه معامله می شود.

        ساعت 12 و 00 دقيقه: به نقل از علي: افت شدید قیمت طلا به زیر 1167 دلار! افت قیمت نفت طلا را هم نزولی کرد.البته گمانه هایی مبنی بر واردات 1500 تن طلا توسط سوئیس وجود دارد که پیش بینی می شود با این اقدام در کوتاه مدت از هیجان نزولی قیمت طلا کاسته شود.

        ساعت 12 و 10 دقيقه: پارس توشه موفق به اخذ افزایش سرمایه 37 میلیارد تومانی برای رساندن سرمایه خود به سطوح 100 میلیارد تومان از محل سود انباشته شده است. گفتنی است، این افزایش سرمایه صرف اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه ای انجام شده خواهد شد.

        ساعت 12 و 29 دقيقه: همانطور كه انتظار ميرفت، امروز بورس تهران با جوي سرتاسر منفي كار خود را آغاز كرد و تا انتها با همان جو منفي به كار خود پايان داد. در نتيجه معاملات امروز، شاخص كل بورس تهران، يكي از مهمترين حمايت هاي خود را از دست داد و با افت 1055 واحدي، در آستانه ورود به كانال 71000 واحدي قرار گرفت! جاييكه آخرين اميد بازار، يعني حمايت 71600 واحدي قرار دارد!! ارزش معاملات امروز نتوانست چيزي بيشتر از 158 ميليارد تومان به ثبت برساند تا بي اعتمادي بوجود آمده در آستانه ارسال لايحه بودجه سال 94 را نمايان كند! امروز تقريبا تمام بازار يكپارچه صف فروش بود و صف هاي خريد مهم تا پايان بازار، پا بر جا ماند!

        ساعت 12 و 30 دقيقه.......................بازار بسته شد.

        نظر

        • m.hossein
          Banned
          • Nov 2013
          • 3031

          #3709
          پاسخ : اخباروشایعات بازار


          در مورد زمان بازگشایی ...






          رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از ادامه مذاکرات این سازمان با وزارت نفت و پیگیری وزیر اقتصاد برای بازگشایی نماد پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در بورس خبرداده است

          نظر

          • m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

            #3710
            پاسخ : اخباروشایعات بازار


            از قیمت امروز دلار





            شنیده شده دلار در بازار آزاد ، امروز با کاهش قیمتی مواجه شده و هم اکنون در محدوده 34100 ریالی در حال معامله می باشد.
            تاريخ تنظيم: یکشنبه 9 آذر ماه 1393 - 10:54

            نظر

            • m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

              #3711
              پاسخ : اخباروشایعات بازار


              موافقتنامه جدید ایران و روسیه امضا شد






              به گزارش خبرنگار مهر، موافقتنامه اصولی برای همکاری‌های استراتژیک میان صندوق ضمانت صادرات ایران و آژانس بیمه صادراتی روسیه با حضور مدیران عامل دو صندوق به امضا رسید . توسعه و ارتقای همکاری‌ها برای حمایت تشویق تجارت و سرمایه‌گذاری ایران و روسیه و نیز بکارگیری توان و تشریک مساعی طرفین برای تسهیل تامین مالی شرکت‌های دو کشور از جمله اهداف امضای این موافقتنامه است . پوشش مشترک بیمه‌ای معاملات در کشور ثالث، ایجاد رویکرد مشترک برای ساز و کارهای تسهیم ریسک برای ارائه پوشش بیمه‌ای در کشورهای مربوطه از جمله دیگر اهداف امضای این موافقتنامه است . این موافقتنامه در حضور وزیر اقتصاد توسعه روسیه و وزیر صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید . همچنین تفاهمنامه اقتصادی دو کشور که ماه گذشته میان ایران و روسیه به امضا رسید، صندوق‌های ضمانت دو کشور را برای تسهیل و توسعه سرمایه گذاری دو جانبه از طریق ارائه پوشش‌های مشترک، همکار کرده است.
              تاريخ تنظيم: یکشنبه 9 آذر ماه 1393 - 14:51

              نظر

              • K.S
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 113

                #3712
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که به زودی بازار ارز به ثبات می‌رسد تاکید کرد: بانک‌ها باید برای برقراری ارتباط بین‌المللی آماده باشد.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولی‌الله سیف در مراسم رونمایی از سامانه فروش اینترنتی ارز‌ مسافرتی بانک ملت با بیان این‌که باید تمامی بانک‌ها خود را به درجه بالایی از کارآیی برسانند، گفت: خوشبختانه ما در مذاکرات هسته‌ای روند مثبتی را طی کرده ایم و به زودی به نتیجه دلخواه خواهیم رسید، بنابراین باید بانک‌ها خود را به درجه‌ای از کارایی و مدرنیته برسانند تا در رقابت با بانک‌های خارجی و ارتباط با آنها جا نمانند.سیف با اشاره به این‌که لغو تحریم‌ها و برقراری ارتباطات بین‌المللی دور نیست و می‌تواند در کمتر از هفت ماه تمدید‌شده مذاکرات رخ دهد، بیان کرد: بنابراین اگر قرار باشد که بانک‌های خارجی در ایران فعال شوند نمی‌دانیم که چقدر بانک‌های ما توانایی رقابت با آنها را دار هستند.
                بانک‌ها همه با هم حرکت کنند

                سیف همچنین با اشاره به این‌که از قدیم این باور غلط بین بانک‌ها وجود داشته که چقدر سپرده جمع‌ کرده‌ایم و کدام سپرده بیشتری داریم، گفت : اما امروزه زمان آن رسیده که بانک‌های خود را همه جانبه رشد دهیم.رییس کل بانک مرکزی با استقبال از اقدام بانک ملت در راستای توسعه خدمات الکترونیک خود بیان کرد: ما در یک سال و نیم گذشته در بانک مرکزی تلاش کرده‌ایم تا برنامه‌های خود را به سمت تحولات اساسی در نظام بانکی پیش ببریم، بنابراین تمامی بانک‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق بتوانند در زمینه‌ی توسعه خدمات الکترونیک و اینترنتی به‌طور همزمان حرکت کنند.
                ثبات و آرامش در بازار برقرار است

                وی درباره‌ی شرایط موجود در بازار ارز یادآور شد: خوشبختانه ثبات و آرامش در بازار برقرار است، اما گاهی نوساناتی وجود دارد که طبیعی بوده و دوباره به ثبات بر می‌گردد.سیف همچنین با اشاره به تصمیمات گرفته شده برای بازار سرمایه بیان کرد: با وجود اینکه گاهی در بازار حباب وجود دارد اما با این تدابیر، شاخص به زودی به حالت اصلی بازمی‌گردد.
                توصیه سیف به بانک‌ها درباره نرخ سود بانکی

                رییس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به جلسه اخیر خود با مدیر عاملان بانک‌ها خاطر نشان کرد: من در این جلسه نیز درباره‌ی نرخ سود بانکی به آنها تاکید کردم که نباید اجازه دهند بازار خارج از منطق پیش برود، بنابراین باید دقت نظر بیشتری داشته باشند و اجازه ندهند که بانک مرکزی با اقدامات دستوری و خاص آنها را به نظم بکشاند.

                نظر

                • m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

                  #3713
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  یک تا صد بورس

                  علی محمد بُد مدیرعامل هلدینگ سیمانی غدیر در جریان برگزاری مجمع سیمان سپاهان در رابطه با آخرین وضعیت سوخت مازوت شرکت های سیمانی اظهار داشت: انجمن سیمان به منظور ایجاد تعادل در بازار و کمک به ساماندهی سوخت زمستانی شرکت های سیمانی ،در حال بررسی راهکاری با وزیر نفت است تا در برابر توقف یا کاهش تولید شرکت های سیمانی دارای موجودی بالا ، پول ناشی از صادرات سوخت مازوت را دریافت و به این دسته شرکت ها بدهد.


                  سرمایه گذاری ملی ایران با عرضه بلوک ۵.۰۹ درصدی ایران ترانسفو در چهارشنبه جاری، در صدد خروج از ترکیب سهامداری این شرکت بورسی برآمده است

                  سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران که پرجمعیت ترین شرکت بورس است، فردا دو مجمع سالانه و فوق العاده برگزار می کند تا علاوه بر تقسیم سود در مورد افزایش سرمایه ۳۰ درصدی تصمیم گیری شود.
                  بررسی عملکرد و تصویب صورت های مالی منتهی به 31 شهریور 93 ، در مورد تقسیم سود و سایر موارد تصمیم گیری خواهد شد. در مجمع فوق العاده هم علاوه بر تطبیق اساسنامه با نمونه اساسنامه سازمان بورس، در مورد افزایش سرمایه 30 درصدی تصمیم گیری خواهد شد.

                  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از ادامه مذاکرات این سازمان با وزارت نفت و پیگیری وزیر اقتصاد برای بازگشایی نماد پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در بورس خبر داد.

                  سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح سه شنبه جاری بیش از ۳۹ میلیون سهم پتروشیمی امیرکبیر را به ارزش ۴۷.۶ میلیارد تومان در بازار پایه فرابورس عرضه می کند.


                  واتی
                  افزایش سرمایه 250 درصدی واتی انجام خواهد شد

                  حسینا
                  افزایش سرمایه حسینا پس از تعیین تکلیف مناقصه حتمی خواهد بود

                  والبر
                  تعدیل مثبت 10 درصدی والبر از محل عرضه زیر مجموعه خود(تولید مواد اولیه دارویی بالک )در بازار فرابورس

                  فارس
                  گویا فارس تعدیل زیادی ندارد وتصمیم بر این است که سهم دولتی شود.

                  کچینی
                  میگویند کچینی گزارشات خود را محافظه کارانه ارائه داده و در آینده تعدیل مثبت خواهد داشت

                  فاذر
                  پیش از این بارها شایعات پیرامون این سهم را اطلاع رسانی کرده ایم.ظاهرا اخبار خوب پیرامون سهم تمام شدنی نیست.
                  فاذر بزودی قراردادی برای انجام بخشی از پروژه بیستون (نیروگاه عظیم برقی)که توسط 3 شرکت خارجی که یکی از آنها کره ایها میباشند را شروع خواهد کرد البته جزییات دقیق این پروژه هنوز مشخص نمیباشد
                  پروژه سیراف که چندی پیش اطلاع رسانی شده بود پروژه خط لوله صلح(بین ایران و پاکستان) میباشد که از عسلویه تا چابهار ادامه خواهد یافت که وظیفه فاذر در این پروژه ساخت مخازن و بویلرهای مربوطه میباشد به مبلغ 70 میلیارد تومان
                  ارگان دولتی نیز همچنان مشغول به جمع اوری سهم میباشد و با اطلاع از پروژه های شرکت تا مبلغ 1000 تومان به جمع اوری سهم خواهد پرداخت چون سال 94 قیمت هرسهم 2500 تومان حداقل برآورد میشود
                  شرکت همان طور که قبلا گفته شد دوقرارداد در ماههای پیش به مبلغ 24 میلیون دلار و 26 میلیون یورو منعقد نموده که هنوز در بودجه شناسایی نگردیده شرکت مجوز ساخت دهکده توریستی گردشگری در زمین خود در اراک را اخذ نموده و به دنبال وام یا شریک برای آغاز ساخت پروژه مذکور میباشد.

                  ثشاهد
                  شنیده ها از برنده شدن ثشاهد در یک مناقصه مهم حکایت میکنند.
                  اخذ دانش فنی شرکت در زمینه احداث پالایشگاه و صنعت پتروشیمی باعث متمایز شدن این شرکت از ساختمانی های دیگر میشود

                  ثمسکن،ثتران
                  گویا معاون مالی شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن به دنبال اخذ پروژه های جدیدی است که در این خصوص برنامه ریزی های خوبی در جریان است و در مورد زمین شهریار مذاکرات مثبتی درباره تغییر کاربری با شهرداری شهریار صورت گرفته و ثمسکن به دنبال تعریف نقشه و پروژه برای این زمین می باشد

                  لپارس
                  میگویند پارس الکتریک با فروش ملک اسفندیار خود به زودی بودجه خود را با تعدیل مثبت اعلام خواهد کرد.
                  همچنین شنیده میشود قرار است این شرکت کلیه فعالیت تولیدی خود را متوقف و تبدیل به شرکت سرمایه گذاری شود. در همین راستا به ترتیب شرکت قصد فروش داراییها و املاک خود و کسب نقدینگی را دارد .

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #3714
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    سقوط بازارهای مالی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس

                    تهران – ایرنا – بازارهای سهام کشورهای عربی حوزه خلیج فارس روز یکشنبه در نخستین روز آغاز معاملات از هنگامی که سازمان کشورهای صادر کننده نفت 'اوپک' تصمیم به حفظ میزان تولید نفت گرفت، سقوط کرد.


                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

                      #3715
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      تاریخ : يكشنبه ، 9 آذر ، 1393
                      شاخص کل بورس 1055 واحد نزول کرد و به رقم 72،189 واحد رسید . نمادهای فارس با 98 واحد ، فولاد با 90 واحد و پارسان با 89 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص گذاشتند . ارزش معاملات در این بازار به رقم 158.2 میلیارد تومان رسید . بترانس با 11.2 میلیارد تومان بیشترین ارزش معامله را به خود اختصاص داد .
                      در بازار فرابورس ، شاخص ایفکس 17 واحد نزول کرد و به رقم 812 واحد رسید . پترول ، زاگرس و جم بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند . ارزش معاملات در این بازار به رقم 150.9 میلیارد تومان رسید که قاسم با 22.3 میلیارد تومان بیشترین ارزش معامله را به خود اختصاص داد .
                      امروز نیز بازار سرمایه در ادامه ریزش روز گذشته خود قرمز رنگ بود ، هیچ دلیل و منطق توجیه کننده ای برای این ریزش وجود ندارد . مذاکرات که در مرحله تمدید می باشد پس جای هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد . تنها ریسکی که در حال حاضر بازار را تهدید می کند برنامه بودجه سال 94 است که در حال تنظیم است


                      نمادهایی مانند "وتجارت"، "وبصادر"، "وبملت"، "خودرو"، "رمپنا"، "خساپا"، "وخارزم"، "کگل"، "بترانس"، وخبهمن از جمله نمادهای تاثیرگذار بر شاخص در این برهه بودند. بدین ترتیب این نماگر به سرعت از مرز 73 هزار واد فرو افتد و به حرکت رو به افول خود باز هم ادامه داد. در ادامه نمادهای بزرگ پتروشیمی از جمله "فارس" و "پارسان" و برخی دیگر از نمادهای بزرگ بازار مانند "فولاد" نیز فشار را بر شاخص افزایش دادند. این امر در کنار افزایش حجم معاملات در درصدهای منفی بر روی نمادهای رو به افول ابتدای روز به ویژه بانکی ها عرصه را بر شاخص تنگ تر کرد تا این نماگر حتی نیمه کانال 72 هزار واحدی را نیز از دست بدهد. روند رو به نزول شاخص پس از این برهه نیز به تبع به صف فروش رسیدن بسیاری از نمادهای بزرگ بازار با شیبی ملایم تر پیگیری شد و در نهایت این نماگر با افتی بیش از 1،4 درصد به معاملات روزانه پایان داد.


                      در برخــی گــروه هــا و نمادهــا همچــون اکثــر گــروه ســیمانی بخصــوص ســفارس، ســیدکو، ،حتایــد و... شــاهد جمــع آوری مکــرر فروشــندگان بودیــم کــه احتمــالا فــردا معاملاتــی متعــادل تــر را در ایــن گــروه هــا نظــاره گــر باشــیم. امــری کــه باعــث میشــود فــردا و یــا نهایتـا پـس فـردا بـا جمـع آوری صـف هـای فـروش و کاهـش قـدرت فروشـندگان در بقیـه گـروه هـا مواجـه شـویم.


                      اکثـر نمادهـای گـروه روی بخصـوص کامـا بواسـطه رشـد دلار و تثبیـت قیمـت هـای جهانـی روی و مـس بـا افزایـش تقاضـا و حتـی نوسـانات مثبتـی همـراه گردیدنـد. گـروه دارویــی هــم بــا اقبــال نســبی بــه کار خــود پایــان دادنــد و بــه نظــر دو گــروه مذکــور فــردا نیــز بیشــتر مــورد توجــه فعالیــن بــازار قــرار گیرنــد . و نوســانات مثبتــی را تجربــه نماینــد.


                      در انتهـا بـرای فـردا همچنــان انتظــار بــازاری منفــی را داریــم کــه امیدواریــم بــا جمــع آوری صــف هــای فــروش همــراه گــردد.


                      در پایان گفتنی است امروز بیش از 517 میلیارد سهم و حق تقدم در بورس مورد معامله قرار گرفت که بیشترین حجم معاملاتی مربوط به دو نماد "وخارزم" و "وبملت" بوده است.


                      همچنین در فرابورس نیز بیش از 119 میلیون سهم و حق تقدم مورد معامله قرار گرفت که دو نماد "دی " و "قاسم" بیشترین حجم معاملاتی را تجربه کردند.

                      نظر

                      • m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

                        #3716
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        یکشنبه, 09 آذر 1393 19:44 خلاصه بازار امروز

                        شرح مطلب :

                        باز هم احساسات بازار فوران کرد
                        در روزهایی که روند مذاکرات در وین در جریان بود .با توجه به خوشبینی ها و شاید بهتر است اینگونه عنوان کرد
                        طمع به افزایش چند برابری قیمت سهام پس از اتمام مذاکرات شاهد رشد هیجانی یا حباب گونه شاخص بودیم.

                        پس از روشن شدن نتیجه مذاکرات و تمدید چند ماهه با اینکه دستاورد مذاکرات بد نبود و گامهای موثری برداشته شد اما بازار واکنش شدیدی نشان داد و اصلاح شاخص آغاز شد که البته امری طبیعی بود.

                        اما چرا روند نزولی متوقف نشد؟ یعنی هنوز حباب شاخص از بین نرفته؟اکثر سهام بازار همچنان در قیمتهای بسیار ارزنده
                        هستند و پایین تر از ارزش ذاتی خود معامله میشوند.پس این همه صف فروش برای چیست؟

                        امروز شاهد افزایش نرخ دلار بودیم .شاید یکی از عوامل ریزش به خصوص در گروه خودرویی را همین امر باشد.
                        ولی مهم ترین دلیل بروز رفتار هیجانی از سهامداران یا بهتر بگوییم نوسان گیران بازار است که حزب باد هستند.با کوچکترین خبر مثبتی در پشت صفهای خرید و بی اهمیت ترین خبر منفی در دسته صف نشینان صف فروش قرار میگیرند.این وسط بیشترین سود را سرمایه گذاران بلند مدت و میان مدت و کارگزاری ها خواهند برد.

                        اما مسولین خبر از بازگشت آرامش و فروکش کردن هیجانات کاذب در بازارهای مختلف میدهند.بازار ما هم که بیشتر از آنکه اقتصادی باشد سیاسی است و به هر خبری ،حتی کم اهمیت در حوزه سیاسی واکنش تندی نشان میدهد،امروز نیز باز احساساتی عمل کرد و اکثر نمادها حتی نمادهایی که هرروز خبرهای خوب از وضعیت سودآوری شرکتها به گوش میرسد را در زمره صف نشین های بازار قرار داد.در بازار ما در اینگونه مواقع آتشی روشن میشود که خشک و تر را با هم میسوزاند.البته صفهای فروش امروز به سنگینی دیروز نبود وهمین امر نوید متعادل شدن بازار را میدهد.

                        شاخص نیز روی حمایت 72200 قرار گرفته،باید دید فردا مورد حمایت قرار میگیرد و یا به سمت سطح حمایتی بعدی حرکت خواهد کرد.

                        در پایان معاملات امروز شاخص کل با سقوط 1055 واحدی به سطح 72189 رسید و 636 میلین سهم به ارزش 3091 میلیارد ریال معامله شد. نمادهای فارس با 98 واحد ، فولاد با 90 واحد و پارسان با 89 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص گذاشتند .
                        در گروه بانکی امروز تنها وپست سبز بود و تمام نمادها در محدوده منفی معامله شدند.
                        در گروه خودرویی و قطعه ساز، شاهد معاملات قرمز رنگ بودیم و همین طور که به پایان نزدیک تر می شدیم صف های فروش سنگین تر شد .
                        در گروه پالایشگاهی، اکثر نمادها معاملات منفی و با صف فروش را تجربه کردند . شنفت که در ابتدا با صف خرید همراه بود در ادامه نتوانست در برابر فشار فروش دوام بیاورد و در محدوده صفر تابلو متعادل شد . کاهش قیمت نفت روی این سهم تاثیر مثبت دارد . در مورد نمادهای متوقف شده پالایشی که این روزها سهامدارانش سوال های زیادی در مورد بازگشایی این نمادها می پرسند . رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از ادامه مذاکرات این سازمان با وزارت نفت و پیگیری وزیر اقتصاد برای بازگشایی نماد پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در بورس خبرداد
                        در گروه لیزینگی ، تمام نمادها قرمز رنگ بود . این گروه معمولا از روند معاملات گروه خودرویی پیروی می کند . با توجه به برنامه ریزی های انجام شده انتظار می رود سال 94 تمامی شرکت های لیزینگی از جمله شرکت بهمن لیزینگ سالی پربار را برای اقتصاد کشور مهیا نمایند .
                        در گروه انبوه سازی نیز در اکثر ساعات بازار همه نمادها منفی و با صف فروش روبرو بودند. فقط نمادهای ثامان و ثنوسا در دقایق پایانی در محدوده مثبت معامله می شدند.
                        در گروه پتروشیمی و شیمیایی ، نیز اکثر نمادها قرمز و با صف فروش همراه بود . هیچ دلیل منطقی و قابل توجیهی برای ان گروه وجود ندارد . در این گروه قیمت نمادهایی چون پارسان ، فارس و تاپیکو که جزء بنیادی ترین نمادهای بازار می باشند در کف خود می باشد و هیچ خبری برای این کاهش وجود ندارد . و قطعا جو منفی و فشار فروش بی دلیل است که باعث افت قیمت این نمادها شده است .
                        در گروه تجهیزاتی ، مپنا و فاذر معاملات قرمز رنگی را سپری کردند . فاراک از ابتدا با صف خرید همراه بود و توانست تا انتها صف خود را حفظ نماید .
                        در گروه لبنی وغذایی ، حجم معاملات پایین بود . غگرجی در این گروه با اقبال خوبی همراه شد . سایر نمادها قرمز رنگ بودند .

                        دلار و سکه با افزایش نرخ همراه شدند . دلار امروز در محدوده 3490 تومان دادو ستد شد و سکه به قیمت 960 هزار تومان رسید

                        نظر

                        • m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

                          #3717
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.

                          خلاصه بازار از سایت های مختلف هست. و همینطور قسمت شا یعات و شنیدها.

                          برای تکراری بودن . معذرت

                          نظر

                          • m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

                            #3718
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            کد خبر: ۱۳۹۵۵۶
                            تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵





                            حداقل تا پایان سال جاری

                            در چند وقت اخیر، اخبار و گمانه زنی هایی مبنی بر افزایش سرمایه حدود 260 درصدی شرکت زامیاد به گوش می رسید که عمده دلیل آن ارزش مالی زمین شرکت فوق در ساوه می باشد.
                            در چند وقت اخیر، اخبار و گمانه زنی هایی مبنی بر افزایش سرمایه حدود 260 درصدی شرکت زامیاد به گوش می رسید که عمده دلیل آن ارزش مالی زمین شرکت فوق در ساوه می باشد.
                            در همین راستا، مقام مسئول شرکت زامیاد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با اشاره به اینکه مالکیت زمین ساوه شرکت فوق همچنان مشخص نیست، اظهار داشت: زمین "خزامیا" در ساوه از یک شخص حقیقی خریداری شده است که در ابتدای قرارداد تعهد داده بود که زمین مذکور را از حالت زراعی به حالت تجاری تغییر کاربردی دهد ولی همچنان نوع کاربری زمین ساوه در هاله ای از ابهام قرار دارد.
                            این مقام مسئول در ادامه افزود: در صورتیکه زمین ساوه شرکت زامیاد تا پایان سال جاری تغییر کاربری خود را ثبت ننماید براساس قانون قرارداد مربوطه فسخ خواهد شد و "خزامیا" میزان سرمایه خود را براساس دارایی های موجود برآورد و به سازمان بورس اعلام می نماید.
                            وی عملکرد 6 ماهه اول سال جاری شرکت زامیاد را نامطلوب عنوان کرد و گفت: شرکت در 6 ماه اول سال جاری تنها روزانه حدود 60 دستگاه خودرو تولید کرد که این امر منجر به تعدیل منفی سود 11 تومانی شرکت گردید.
                            این مقام مسئول در پایان یادآور شد: شرکت زامیاد در 6 ماهه دوم سال جاری تاکنون توانسته میزان تولید خود را روزانه به 200 دستگاه خودرو افزایش دهد ولی این میزان تولید عاملی بر افزایش سود شرکت نخواهد شد.

                            نظر

                            • m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

                              #3719
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              کد خبر: ۱۳۹۵۹۲
                              تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷

                              کالا و انرژی » تولیدی


                              کارگزاری کالای خاورمیانه خبر داد:

                              در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز، معامله 8.300 تن وکیوم باتوم به همراه 3.240 تن سلاپس واکس تولید شرکت پالایش نفت بندرعباس به ارزش کل 106.053 میلیون ریال به ثبت رسید.
                              بورس کالای ایران در روز شنبه مورخ 1393.9.8 و در بازار فیزیکی شاهد معامله حدود 72 هزار تن انواع محصولات به ارزش کل 808.665 میلیون ریال بود. در تالار محصولات صنعتی و معدنی، 600 تن انواع کک متالورژی شرکت کک سازی زرند به ارزش 3.090 میلیون ریال و در گروه کک مورد داد و ستد قرار گرفت.
                              به گزارش بورس نیوز، در گروه قیر، حدود 41 هزار تن انواع قیر تولید پالایشگاه های نفت پاسارگاد تهران، تبریز، اراک، بندرعباس، شیراز، آبادان و شرکت نفت جی به ارزش 435.112 میلیون ریال معامله گردید. در این روز، تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی با عرضه حدود 29 هزار تن انواع ماده شیمیایی و پلیمری شرکت های پتروشیمی مارون، اراک، رازی، خراسان، کرمانشاه و نیز بازرگانی پتروشیمی ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معامله حدود 14 هزار تن محصول را به ارزش میلیون ریال رقم زد. از مهمترین مواد شیمیایی و پلیمری معامله شده در این تالار می توان به سود کاستیک، استایرن، پلی بوتادین رابر و انواع پلی اتیلن اشاره کرد.

                              در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز، معامله 8.300 تن وکیوم باتوم به همراه 3.240 تن سلاپس واکس تولید شرکت پالایش نفت بندرعباس به ارزش کل 106.053 میلیون ریال به ثبت رسید.

                              شایان ذکر است در تالار صادراتی، شرکت معماران تجارت آفتاب (اقتصاد بین الملل تندیس) با عرضه 5 هزار تن قیر 6070 تنها عرضه کننده این محصول بود، که این حجم عرضه تماماً با استقبال خریداران مواجه شد و معامله 67.117 میلیون ریالی را رقم زد.

                              ارزش معاملات تالار کشاورزی نیز با حجم معامله 300 تن شکر سفید کارخانه قند فسا به همراه 265 تن ذرت دانه ای استان مرکزی به رقم 7.952 میلیون ریال بالغ گردید.

                              در ادامه، کارگزاری کالای خاورمیانه آمار معاملات محصولات فیزیکی در بورس کالای ایران در روز شنبه مورخ 1393.9.8 و آمار عرضه های روز یکشنبه به تاریخ 1393.9.9 را به شرح فایل های ذیل آورده است:
                              آمار معاملات

                              نظر

                              • m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

                                #3720
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                کد خبر: ۱۳۹۶۳۷
                                تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۱



                                مستطيل شيشه اي تالار

                                بطوریکه بازگشت روند صعودی به اغلب سهام شرکت ها پس از روز مذکور سبب شد تا نگاه اهالی تالار به معاملات روز شنبه بسیار خوشبین تر و مثبت تر باشد که البته همین موضوع نیز اتفاق افتاد اما به یکباره از ساعت 10 صبح روز گذشته جو منفی بر بازار سرمایه حاکم شد و فشار فروش بر تقاضای خرید سهام چیره گشت.
                                با اتمام ساعات معاملات روز یکشنبه 93.09.09 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 850 واحد افت به رقم 53298 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 1596 واحد کاهش عدد 141205 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 1055 واحد افت به رقم 72189 واحد رسيد.
                                همچنین در این روز "شنفت" با 6 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "فارس" با 97 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

                                شاخص فرابورس نیز با 17 واحد افت به رقم 812 واحد رسید.

                                در این شرایط امروز "قاسم" با 0.38 واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل "پترول" با 2 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

                                گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 1582 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 1509 میلیارد ریال رسید.

                                طی معاملات روز جاری نیز شاهد روند نزولی قیمت سهام شرکت ها و شاخص های بورس بودیم، امروز نیز مداری دیگر از نوع نزول برای شاخص بورس به ثبت رسید، به هر حال پس از پایان جو منفی و هیجانی بورس در روز سه شنبه هفته گذشته، کم کم بورس داشت راه خود را پیدا می کرد بطوریکه بازگشت روند صعودی به اغلب سهام شرکت ها پس از روز مذکور سبب شد تا نگاه اهالی تالار به معاملات روز شنبه بسیار خوشبین تر و مثبت تر باشد که البته همین موضوع نیز اتفاق افتاد اما به یکباره از ساعت 10 صبح روز گذشته جو منفی بر بازار سرمایه حاکم شد و فشار فروش بر تقاضای خرید سهام چیره گشت. این آغاز گمانه زنی اهالی تالار از وقوع اتفاقات احتمالی و تأثیر آن بر بازار سرمایه بود. اما به راستی چه چیزی باعث از عرش به فرش رسیدن بورس طی چند دقیقه در معاملات روز گذشته شد؟ شاید رمزگشایی آن در مطالب ذیل باشد .

                                روز گذشته در حالیکه دولت خبر از افزایش احتمالی نرخ دلار در بودجه سال 94 از رقم 2650 به 2850 تومان را عنوان کرد، سیف رییس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بحث یکسان سازی نرخ ارز فعلاً منتفی است و این موضوع خود دلیلی بود برای آغاز روند صعودی در بازار ارز چراکه با توجه به تفاوت نرخ ارز مبادله ای در بازار آزاد باید این بار هم همین رابطه حفظ شود پس زمانیکه نرخ دلار در بودجه 2650 و در بازار آزاد 3300 تومان است پس منطقی به نظر می رسد که با نرخ دلار 2850 بودجه شاهد دلار 3400 یا 3500 تومانی در بازار آزاد باشیم لذا افزایش نرخ دلار طی یکی دو روز گذشته تا مرز 3500 تومان منطقی است اما گذر از این محدوده می تواند بنابر جو روانی منفی باشد هرچند که به جز عامل مذکور عوامل دیگری نیز وجود دارد که می توانست به عاملی محرک برای بازار ارز تبدیل شود که در ادامه آمده است.

                                براین اساس روز گذشته وزیر امور خارجه کشور در مجلس سخنانی را عنوان کرد شاید از نظر فعالان اقتصادی کمی با دیپلماسی شناخته شده از آقای وزیر تفاوت داشت، دیروز ظریف در خانه ملت خبر از برخی زیاده خواهی های آمریکا در موضوع توافق هسته ای داد که مهمترین آن پیش کشیدن موضوع حقوق بشر در ایران و نیز تسلیحات موشکی کشورمان بود که به عنوان خط قرمز مذاکرات شناخته شده لذا اگر این دو مورد را جزیی از 6 مورد اختلاف عنوان شده با غرب و آمریکا توسط ظریف بدانیم پس دستیابی به توافق یا غیر ممکن است یا دشوار که البته ظریف نیز این را گفته بود چراکه وی عنوان کرده بود که در صورت تداوم این زیاده خواهی ها از مذاکرات عقب نشینی کرده و مجدداً رویه گذشته را در بحث غنی سازی در پیش خواهیم گرفت. پس این موضع ظریف نیز با ایجاد تردید در موضوع هسته ای برای فعالان سبب واکنش آنها در بورس و کاهش قیمت سهام شرکت ها به تبع افزایش عرضه ها شد.

                                از سویی دیگر سقوط بی سابقه نرخ نفت در بازارهای جهانی موضوع مهم دیگری بود که به اتفاقات پیش آمده دامن زد چراکه کاهش قیمت نفت از یک سو سبب پایین آمدن درآمدهای کشور و کاهش حجم بودجه های عمرانی و جاری دولت را در پیش دارد و از سویی دیگر دولت را ترغیب می کند تا به جهت جبران کسری بودجه با افزایش نرخ ارز موافق باشد.

                                از همین رو بازیگران بازار ارز از شرایط شکننده فعلی استفاده و یا بهتر بگویم سوء استفاده کردند و به رشد قیمت ها و هیجان ایجاد شده در بازار ارز افزودند.

                                اما گلایه امروز فعالان اقتصادی از دولت همان اشکالی است که به دولت های نهم و دهم گرفته می شد یعنی نوسانات زیاد در بازارها و عدم واکنش سریع و منطقی به اتفاقات و نوسانات.

                                امروز نیز در ابتدای معاملات بازار سرمایه ابتدا بازیگران این بازار به جهت ایجاد روندی تعادلی و کاهش هیجانات وارد گود شدند اما وقتی دیدند که مسئولین امر در دولت برنامه ای برای مهار روند نزولی شکل گرفته در بورس ندارند و قیمت دلار نیز در سکوت دولتی ها در حال رشد می باشد آنها نیز پاپس کشیدند و حجم عرضه ها تا جایی افزایش یافت که بازار در حالتی قفل در سراشیبی نزول قرار گرفت و به اصطلاح افسار گسیخته شد.

                                اما جناب مسئول آیا واقعاً زشت نیست که در عین صحبت های خوب و مثبت از توافق هسته ای و نیز با افزایش رقم آزادسازی دارایی های بلوکه شده کشور از 450 میلیون دلار به 700 میلیون دلار در ماه قیمت سهام بانک ها در بورس به زیر ارزش اسمی برسند و این قیمت ها مجدداً به رقم های گذشته خود قبل از توافقات ژنو برسند؟

                                مگر اعلام نکرده بودید که از ایجاد هیجان در بازارها جلوگیری می کنیم و دیگر از اتفاقات رخ در سال های پیش خبری نیست، پس چه شد که امروز بازار ارز با هیجان مثبت و بازار سرمایه با هیجان منفی دست به گریبان است.

                                مسئول محترم باید خاطر نشان کنیم که مهترین اقدام دولت که از آن به عنوان افتخار دولت یازدهم یاد می شود مهار تورم است اما ظاهراً این افتخار با توجه به اتفاقات دو روز اخیر در حال از بین رفتن می باشد، لطفاً دست بجنبانید.

                                به هر حال تا کی باید کل برنامه های دولت و کشور معطوف به بحث توافق هسته ای باشد؟ حال اگر توافق نشد چه بلایی بر سر اقتصاد خواهد آمد؟ آیا تدبیری اندیشیده اید.
                                فعالان اقتصادی کشور سؤالات متعددی دارند که متأسفانه تا به امروز پاسخ درستی از آنها دریافت نکرده اند.

                                به عنوان مثال وزیر صنعت در رسانه ها خبر از فروش 2000 میلیارد تومان دارایی در دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا داده است اما هیچ کجا اثری از این رقم نیست، نه در صورت های مالی آنها را مشاهده می کنیم و نه می دانیم که این دارایی ها چه بود و به چه کسانی فروخته شده، مگر رقم دو هزار میلیارد تومان رقم کمی است که به این راحتی در حساب های مالی این دو شرکت گم شده است، واقعاً چگونه در چنین رکود اقتصادی چنین معامله ای انجام گرفته؟
                                از طرفی دیگر مشکل ساختاری بورس گویا دست از سر اهالی تالار بر نمی دارد. در بازار شلوغ روز گذشته دسترسی مشتریان آنلاین به سیستم ها قطع شده و این خود هیجان بازار را دو چندان کرد، اگرچه حتماً عمدی در کار نبوده اما روز گذشته برای اهالی تالار این شائبه به وجود آمد که این اتفاق عمدی و به جهت جلوگیری از فروش سهام انجام گرفته که متأسفانه چون پاسخگویی برای اینگونه مشکلات وجود ندارد به این شایعات دامن زده می شود.

                                در پایان یکبار دیگر یادآور می شویم که اهالی تالار از این بالا و پایین ها در بورس زیاد دیده اند اما دلخوری اهالی تالار از آنجایی سرچشمه می گیرد که دولتی را انتخاب کرده اند که با شعار برنامه محوری هیچگونه برنامه مدونی برای اقتصاد و بورس تا به امروز نداشته است و همچنان خیلی از پارامترها نامعلوم است، از جمله آنکه نرخ خوراک پالایشگاه ها به کجا رسیده؟ بحث نرخ گاز و قطعی آن تا به کی برای سیمانی ها ادامه دارد؟ قیمت گذاری خودرو سرانجام به دست چه نهادی سپرده شدو ...
                                راستی آیا در زمان کنترل نرخ تورم کالایی هم در کشور بود که ارزان شود؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X