کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دولتی که دست در جیب مردم می کند ، باید گوشش را پیچاند تا دیگه دست به کلاهبرداری بورسی و شیره مالیدن سر مردم نکند :: یکسال گذشت از حرفهای مفت دولتی ها و دعوت به سرمایه گذاری در بورس و عدم برکناری صالح آبادی !
این اراجیف که "فلان نماینده قصدش این هست و بهمان" برای تیتر روزنامه ها خوب است ! بهرحال یک اقدامی باید کرد :: رسما" دولت دارد خودش از طریق نوسانگیری کسب درآمد برای خودش و غده های سرطانی بورس می کند ::: یعنی چی این ؟
فاذر پوشش 51 درصدی در عملکرد شش ماهه اخذ پروژه های جدید تا پایان سال علاوه بر قرار دادهای خوبی که در در بخش نیروگاهی ، معدنی ، نفت و گاز ، برق و آبی داشته بهبود وضعیت سود آوری شرکت از محل اجرای پروژه ها دریافت مطالبات زیادی از دستگاهها و وزارتخانه های دولتی افزایش سرمایه از محل سود انباشته البته مورد آخر همچنان شایعه است
دیران گویا مدیر امور سهام شایعه تعدیل مثبت را رد کرده است. چکاوه شنیده شده افزایش سرمایه 1000 درصدی سهم در دو مرحله انجام خواهد شد. ظاهرا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است و بسیار زمان بر خواهد بود. تایرا،سایپا،بهمن سایپا شایعه فروش بلوکی تایرا را رسما تائید کرد.پایان بدهکاری مجموعه سایپا به تامین اجتماعی نزدیک است مذاکرات سایپا با گروه بهمن به عنوان خریدار بلوک 9 درصدی تایرا انجام شده است. فایرا شایعات حکایت از اعلام سود 145 تومانی میکنند.احتمالا وتوصا مورد توجه قرار گیرد. ونفت اهداف شرکت در برنامه افزایش سرمایه خرید ساختمان اداری افزایش حجم سرمایه گذاری برای تکمیل طرح احداث پایانه نفتی تقویت سرمایه گذاری در بازار سرمایه چنوپا افزایش سرمایه 300 درصدی این افزایش سرمایه 1.5 میلیارد تومانی از دو محل اندوخته طرح و توسعه به میزان 1.4 میلیارد تومان و سود انباشته 34.5 میلیون تومانی تامین و برای اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج انجام شده بابت طرح تولید پروفیل با مواد کامپوزیت (چوب پلاست) صرف خواهد شد.
اخبار و شایعات پیرامون کشتیرانی خزر را هم بخوانید.
شنیده میشود شرکت موفق به اخذ قراردادهایی برای صادرات میوه به روسیه شده است که این امر سود شرکت را در نیمه دوم سال با رشد و تعدیل مثبت همراه خواهد ساخت.
همچنین شنیده میشود یک کشتی به ناوگان شرکت افزوده و شرکت برنامه خرید پنج کشتی دیگر را دارد.
همچنین شنیده میشود برای گسترش ناوگان و خرید کشتی های چدید این شرکت قصد افزایش سرمایه را هم دارد.
تعدیل مثبت این اوره ساز حتی بدون افزایش نرخ.
از منابع داخل شرکت شنیده میشود به دلیل رشد تولید و فروش و افزایش قیمت ارز شرکت حتی بدون افزایش نرخ اوره میتواند به سود 200 تومانی برسد.
همچنین شنیده میشود شرکت به همراه دیگر شرکت های این صنعت به دنبال دریافت مجوز افزایش نرخ اوره تا 900 تومان میباشد .
افزایش سود همکارن سیستم واقعیت دارد.
شنیده میشود همکاران سیستم امسال توانایی رشد سود خود را به 70 تومان را دارد.
اما شنیده میشود برای سال اینده با توجه به قراردادهای شرکت با برخی ارگانها سود بالای 80 تومانی در انتظار شرکت خواهد بود.
همچنین شنیده میشود شرکت قصد دارد تا با توجه به موقعیت خود فعالیت هایش را با عرضه محصولات جدید در بخش فروش نرم افزار و پشتیبانی ارتقا دهد.
سود این فولادی کاهش میابد.
در راستای کاهش قیمت میلگرد شایعات منفی در خصوص فولاد خراسان مبنی بر احتمال کاهش 10 درصدی سود شرکت شنیده میشود.
اما مسئولان شرکت وعده تحقق بودجه را داده و اظهار میکنند برای سال اینده با توجه به طرح های توسعه ای این شرکت سود فولاد خراسان افزایشی خواهد بود.
ظاهرا مانور این شرکت بیشتر بر اتمام سریعتر طرح های توسعه ای خود میباشد.
رییس سابق اداره مطالعات و بررسی های اقتصادی شرکت بورس عنوان کرد: تصمیمات غیر اقتصادی مجلس و دولت بورس را به زانو درآورد/لزوم ارایه بسته حمایت از سهامداران توسط دولت
روند نزولی در حالی بر کلیت بازار سرمایه ایجاد شده که طی روز های اخیر سهامداران شاهد تداوم افت قیمت سهام شرکت های بورسی و کاهش ارزش سرمایه خود هستند.
در همین ارتباط، رییس سابق اداره مطالعات و بررسی های اقتصادی شرکت بورس در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: بحران بورس از زمستان سال گذشته و با تصویب افزایش قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی توسط مجلس شورای اسلامی آغاز شد و آثار منفی تصمیمات غیر منطقی و غیر اقتصادی مجلسی ها طی یکسال اخیر بر قیمت سهام شرکت های بورسی نمود پیدا کرده است.
بهمن آرمان افزود: بیش از 47 درصد از ارزش بورس تهران را در حالی شرکت های پتروشیمی تشکیل می دهند که در پی افت قیمتی سهام آنها و نیز شرکت های سرمایه گذاری که بیشترین تمرکز را بر واحدهای پتروشیمی داشته اند، روند منفی بر بورس حاکم شده است.
وی با اشاره به افزایش هزینه های تولید صنایع انرژی بر، در این خصوص افزود: علاوه بر افزایش نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی، براساس دستور وزارت نفت، قیمت گاز طبیعی و سوخت مصرفی صنایع انرژی بر همچون فولاد افزایش یافت.
به گونه ای که قیمت گاز مصرفی چهار شرکت بزرگ فولادی طی سال 92 نسبت به سال قبل حدود 85 درصد افزایش یافت و در کنار آن نیز بهای برق مصرفی نیز با رشد 25 درصدی همراه شد. در پی این امر وضعیت سودآوری تولیدکنندگان فولاد و نیز روند اجرای طرح های توسعه ای به مخاطره افتاد و به تدریج آثار افزایش قیمت انرژی در بهای تمام شده محصولات تولیدی شرکت های فولادی و نیز وضعیت سودآوری آنها نمایان شد.
رییس سابق اداره مطالعات و بررسی های اقتصادی شرکت بورس با بیان اینکه حدود 70 درصد از ارزش جاری بورس را مجموعه های پتروشیمی، فولادی و سرمایه گذاری تشکیل می دهند، در این خصوص گفت: تصمیمات سال گذشته نمایندگان خانه ملت و نیز افزایش قیمت انرژی برای صنایع انرژی بر از سوی وزارت نفت باعث کاهش ارزش سهام شرکت های بورسی شد که تحقق این امر نیز براساس تصمیمات اخذ شده قابل پیش بینی بود.
برهمین اساس، دولت با دخالت در بازار سرمایه مزایای مطلق کشور را در صنایع پتروشیمی و فولادی از بین برد و صنایع مذکور را غیر اقتصادی کرد.
آرمان به عامل سیاسی اثرگذار بر وضعیت نامناسب بورس اشاره کرد و گفت: تداوم تحریم های اعمالی و عدم امکان برقراری ارتباطات مستقیم بانکی با کشورهای خارجی نیز عاملی است که در کنار ثبات نرخ ارز، افزایش هزینه های تولید و نیز عدم امکان دسترسی آسان به منابع حاصل از صادرات محصولات موجب عملکرد نامناسب صنایع مطرح بورسی و افت قیمتی سهام شرکت های فعال در آن شده است.
وی در خصوص راهکارهای موجود جهت برون رفت از وضعیت فعلی بورس ابراز داشت: بازبینی وزارت نفت در قیمت گاز طبیعی تحویلی به شرکت های فولادی و پتروشیمی از جمله راهکاری است که می توان پیشنهاد کرد و علاوه بر آن به نظر می رسد گشایش ارتباطات بین المللی نیز موجب تسهیل در فرآیند صادرات محصولات تولیدی و افزایش درآمدهای حاصل از آن شود.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: متولیان بازار سرمایه در حالی بسته ای جهت خروج بورس از وضعیت بحرانی فعلی به مجلسی ها ارایه کرده اند که علیرغم تلاش مسئولان سازمان بورس، برنامه های مذکور مورد توجه نمایندگان مجلس قرار نگرفته و در حالت تعلیق درآمده است. چراکه به نظر می رسد مجلس شورای اسلامی بیشتر در حوزه سیاسی فعالیت می کند و به مسائل مردمی توجهی مبذول نمی کند.
از این رو، تشکیل جلسه اضطراری توسط هیأت وزیران به منظور بررسی بسته خروج از بحران بورس و نیز بررسی دلایل افت قابل توجه قیمت سهام شرکت ها و ضرر و زیان سهامداران با حضور کارشناسان اقتصادی مسئولان سازمان بورس لازم به نظر می رسد و دولت می بایست در راستای حمایت از جمعیت بیش از هفت میلیونی سهامداران گام اساسی بردارد.
بگزارش عصر مالی، در ماده الحاقی 26 این لایحه آمده است به منظور کنترل یا کاهش مخاطرات سامانه ای یا فرادستگاهی بازار سرمایه کشور در شرایط وقوع بحران های مالی و اقتصادی و اجرای سیاست های عمومی حاکمیتی در شرایط مذکور و به منظور حفظ و توسعه شرایط رقابت منصفانه در بازار سرمایه، صندوق تثبیت بازار سرمایه به عنوان نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، با شخصیت حقوقی مستقل و غیردولتی تأسیس می گردد و طبق اساسنامه خود در چارچوب مصوبات هیأت امناء متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، رییس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توسط هیأت عامل فعالیت می نماید. براساس این لایحه، یک در هزار منابع صندوق توسعه ملی در زمان ابلاغ این قانون و از آن به بعد، یک در هزار منابع واریزی به صندوق توسعه ملی پس از تبدیل به ریال، در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه قرار می گیرد و بخشی از منابع سازمان بورس و اوراق بهادار با تصویب شورای عالی بورس و اوراق بهادار و سایر منابع مالی در چارچوب قوانین و مقررات با تصویب مراجع ذیصلاح قانونی، به این صندوق تعلق می گیرد، صمن اینکه کلیه فعالیت های صندوق تثبیت بازار سرمایه از مالیات معاف خواهد بود.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
طور کلی معضل اصلی بازار سرمایه، مربوط به مشکلات اقتصادی کشور می باشد این در حالی است که رشد اخیر قیمت سهام به دلیل خوشبینی ناشی از مذاکرات هسته ای بود در حالیکه اتفاق مثبت خاصی در گزارش های 6 ماهه شرکت ها نیفتاده بود.
شاخص کل بورس طی روز گذشته با افت 542 واحدی مواجه شد بطوریکه نماگر بورس به رقم 71170 واحد رسید و شاهد تداوم روند نزولی قیمت سهام در بورس بودیم.
در همین راستا، عباسیون، معاون سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: بطور کلی معضل اصلی بازار سرمایه، مربوط به مشکلات اقتصادی کشور می باشد این در حالی است که رشد اخیر قیمت سهام به دلیل خوشبینی ناشی از مذاکرات هسته ای بود در حالیکه اتفاق مثبت خاصی در گزارش های 6 ماهه شرکت ها نیفتاده بود.
عباسیون تصریح کرد: پیش بینی می شود که در گزارش های 9 ماهه نیز شاهد تغییر خاصی در عملکرد شرکت ها نباشیم. در نتیجه بطور کلی می توان اظهار کرد که وجود سه عامل منجر به ایجاد وضعیت کنونی بورس شده است. عامل نخست می توان به گزارش های نامطلوب عملکرد 6 ماهه شرکت ها اشاره کرد که سودآوری شرکت ها در گزارش های 6 ماهه، به مراتب کمتر از انتظارات موجود بود. عامل دیگر، مقوله تمدید مذاکرات هسته ای می باشد این در حالی است که تمدید مذاکرات منجر می شود که عملکرد شرکت ها از لحاظ سودآوری توأم با گذشت زمان شود.
وی عنوان کرد: متأسفانه مقوله تمدید مذاکرات، همزمان با کاهش بهای نفت در سطح جهانی شد. لذا، عامل سومی که باعث تداوم روند نزولی قیمت سهام در بورس شده، می توان به کاهش بهای نفت در سطح جهانی اشاره کرد. اگرچه تحلیلگران کاهش بهای نفت را انتظار داشتند اما نه با این شدت، در نتیجه کاهش بهای نفت، باعث تشدید جو روانی بعد از مذاکرات گشته است.
معاون سرمایه گذاری "وسکاب" تصریح کرد: به نظر می رسد که تا زمان انتشار گزارش های 9 ماهه اتفاق خاصی را در بورس شاهد نباشیم بنابراین پیش بینی می شود قیمت سهام تا زمان انتشار گزارش 9 ماهه و اواخر دی ماه با کاهش محسوسی مواجه باشد بطوریکه برآوردها حاکی از کاهش 5 درصدی قیمت سهام از سطوح فعلی است. همچنین روند صعودی را برای قیمت سهام از پایان دی ماه تا پایان سال می توان متصور شد بطوریکه انتظار می رود قیمت سهام در 2 ماهه پایانی سال جاری، با رشد 20 درصدی همراه شود.
وی در خاتمه افزود: توصیه بنده به سهامداران این است که در سهامی که پی بر ای پایین دارند و از نظر تحلیل بنیادی سودآور هستند، با دیدگاه میان مدت و بلندمدت، اقدام به سرمایه گذاری نمایند این در حالی است که برخی سهام در شرایط کنونی به قیمت های ارزنده ای رسیدند همچنین اگرچه کاهش بهای نفت، بودجه برخی شرکت ها را تحت تأثیر قرار می دهد اما این دسته از شرکت ها می توانند این کسری را به واسطه افزایش نرخ ارز که در بودجه سال 94 به میزان 2850 تومان در نظر گرفته شده، جبران نمایند.
درپی ارائه لایحه یک فوریتی رفع موانع تولید و ارتقاء نظام مالی کشور به مجلس شورای اسلامی، پایگاه خبری عصر مالی جزئیات بورسی این لایحه را منتشر کرد .
بگزارش عصر مالی، در ماده الحاقی 26 این لایحه آمده است به منظور کنترل یا کاهش مخاطرات سامانه ای یا فرادستگاهی بازار سرمایه کشور در شرایط وقوع بحران های مالی و اقتصادی و اجرای سیاست های عمومی حاکمیتی در شرایط مذکور و به منظور حفظ و توسعه شرایط رقابت منصفانه در بازار سرمایه، صندوق تثبیت بازار سرمایه به عنوان نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، با شخصیت حقوقی مستقل و غیردولتی تأسیس می گردد و طبق اساسنامه خود در چارچوب مصوبات هیأت امناء متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، رییس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توسط هیأت عامل فعالیت می نماید .
براساس این لایحه، یک در هزار منابع صندوق توسعه ملی در زمان ابلاغ این قانون و از آن به بعد، یک در هزار منابع واریزی به صندوق توسعه ملی پس از تبدیل به ریال، در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه قرار می گیرد و بخشی از منابع سازمان بورس و اوراق بهادار با تصویب شورای عالی بورس و اوراق بهادار و سایر منابع مالی در چارچوب قوانین و مقررات با تصویب مراجع ذیصلاح قانونی، به این صندوق تعلق می گیرد، صمن اینکه کلیه فعالیت های صندوق تثبیت بازار سرمایه از مالیات معاف خواهد بود .
در بند ب ماده الحاقی 26 لایحه رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی هم آمده است: شرکت های پذیرفته شده در بورس و بازارهای خارج از بورس براساس میزان سهام شناور خود در هر یک از بازارهای مذکور و براساس مقرراتی که به پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار به تصویب می رسد، می توانند تا 10 درصد سهام خود را خریداری و تحت عنوان سهام خزانه، در شرکت نگهداری کنند .
همچنین مابه التفاوت ارزش اسمی و قیمت معاملاتی پذیره نویسی اوراق بهادار مذکور که کمتر از قیمت اسمی پذیره نویسی می شوند، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی شناخته خواهد شد .
براساس ماده الحاقی 21 این لایحه نیز، قانون هدفمندکردن یارانه ها به این شرح اصلاح می شود: قیمت خوراک گاز و خوراک مایع تحویلی به واحدهای صنعتی، نیروگاههای برق، واحدهای پالایشی و پتروشیمی بگونه ای تعیین می شود که محصول تولید شده واحدهای مذکور در ایران قابل رقابت با محصول واحدهای کشورهای حاشیه خلیج فارس باشد .
به علاوه، طبق ماده الحاقی 22 لایحه مذکور، کلیه پالایشگاههای کشور منوط به تسویه وجوه نفت خام و میعانات گازی خریداری شده تحویلی به قیمت هر بشکه 95 درصد فوب خلیج فارس و بصورت نقدی به شرکت دولتی ذیربط تابعه وزارت نفت، مجازند فراورده های نفتی مازاد بر نیاز داخلی را رأسا صادر نمایند.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
این دو نماد به تازگی در اخبار در گوشی زیاد در کنار هم دیده می شوند. چرا که گروهی سفته باز که در فاراک فعال هستند و توانستند در این بازار منفی فاراک را مثبت و آن هم در سقف قیمت نگه دارند. خبرها نشان می داد که این گروه بعد از فاراک وارد فاذر خواهند شد.
حالا شما فاذر و فاراک را کنار هم بگذارید تا صحت شایعه را ببینید. صف فروش فاذر دقیقا لحظه ای می شکند و تبدیل به نماد سبز پوش می شود که صف خرید 16 میلیونی فاراک شکسته است و حقوقی و گروه خاص فروخته است.
در صورتی که فاذر بتواند خود را مثبت نگهدارد و فردا نیز کارش را مثبت شروع و ادامه دهد می شود امیدوار بود که در این باز سراسر منفی یک نماد سود ساز شناسایی شده است.
نوشته شده توسط گروه تکسهم در دوشنبه 17 آذر 1393 07:27:49.
شایعات حکایت از اعلام سود 145 تومانی فایرا میکنند.احتمالا وتوصا مورد توجه قرار گیرد.
براساس خبرها گویا مدیر امور سهام شایعه تعدیل مثبت را رد کرده است.
شنیده های فاذر:وشش 51 درصدی در عملکرد شش ماهه -اخذ پروژه های جدید تا پایان سال علاوه بر قرار دادهای خوبی که در در بخش نیروگاهی ، معدنی ، نفت و گاز ، برق و آبی داشته -بهبود وضعیت سود آوری شرکت از محل اجرای پروژه ها-دریافت مطالبات زیادی از دستگاهها و وزارتخانه های دولتی-افزایش سرمایه از محل سود انباشته-البته مورد آخر همچنان شایعه است
گویا پیش بینی هلدینگ فارس از مبلغ فروش بندر امام 657 میلیارد تومان می باشد که شرکت در عملکرد شش ماهه ی خود موفق به پوشش 54.6 درصدی آن شده است.
براساس اخبار واصله از بازار صادرات سیمان سفید به کشورهای حوزه خلیج فارس با دلار آزاد قطعی شده است
نظر