اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #1411
    نیم نگاهی به بازار امروز:



    شاخص کل در معاملات امروز 490 واحد رشد کرد تا در ادامه رکوردهای خود به مرز روانی 30 هزار واحد برسد.کمتر از 8 واحد دیگر عدد 30 هزار واحد بر روی تابلوی معاملات بورس برای اولین بار نقش می بندد و این اتفاق فردا خواهد افتاد.در معاملات امروز بانک ملت با 61 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشت پس از نماد معاملاتی وبملت نمادهای فملی با 56 و کگل با 43 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

    ارزش معاملات امروز نیز به 102 میلیارد تومان رسید که نشان از تحرک نسبی نسبت به روزهای گذشته و ورود نقدینگی به بازار با توجه به جذابیت های خرید در بیشتر نمادها می باشد.شپدیس با 10.7 میلیارد تومان و غدیر با 9.3 میلیارد تومان بیشترین ارزش معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

    بازار امروز را در حالی آغاز کردیم که روز چهارشنبه به چند عامل مهم برای تحریک بازار این هفته به سوی ثبت قله های تاریخی اشاره کرده بودیم: اتمام تسویه های اعتباری در اواخر هفته گذشته ، تحولات بسیار مثبت در بورس کالا و احتمال انتشار گزارش های شش ماهه همراه با تعدیل مثبت برخی شرکت های بزرگ که با توقف نماد آنها نیز همراه شد، از جمله دلایلی بود که پیش بینی می شد روز آغازین بورس را کاملا سبزرنگ کند.

    در این روزها در حالی تاثیر مسائل بنیادی بر سایر مسائل حاکم بر بازار چربش دارد که در حوزه سیاسی نیز خبرهایی که می تواند بر بازار اثر داشته باشد شنیده می شود.در مهمترین خبر پیرو سخنان رهبر انقلاب در مورد مذاكرات اتمي که فرموده بودند: "برخلاف دروغهاي مكرر غربيها، ما ميز مذاكره درباره مسائل گوناگون از جمله هستهاي را ترك نكرده بوديم كه به آن بازگرديم "

    معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز از برگزاری دور تازه مذاکرات اتمی ایران و گروه 1+5 در ماه آینده میلادی خبر داده است.

    در کنار این تلاشهاي دیپلماتیک برای آغاز مذاکرات، علاوه بر تحریمهاي جدید اتحادیه اروپا، آمریکا هم مدعی شده است که تحریمهاي خود را تشدید خواهد کرد. در روزهاي اخير نیز موجهاي خبري مختلفي در مورد پاسخ ايران به تحريمهای جدید اتحادیه اروپا منتشر شده است.

    در مسائل سیاسی داخلي نیز فشارهای مجلس بر دولت به بهانه وضعیت اقتصادی و وضعیت نامناسب معیشتی مردم ادامه دارد.ترافيك استيضاح وزرا كابينه دولت در روزهاي اخير نظر كارشناسان را به خود جلب كرده است. پس از اعلام استيضاح وزير جهاد كشاورزي، خبرهايي در مورد تلاش براي استيضاح ديگر وزراي اقتصادي دولت مطرح شده است.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #1412
      امروز در بازار چه خبر بود؟



      توقف نمادهای فولاد و فخوز از گروه فولادی و شفن از گروه پتروشیمی و برخی نمادهای دیگر از گروه های مختلف برای تعدیل عایدی که مدت ها در مورد آنها صحبت می شد ،روند بازار امروز را از همان ابتدا تحت تاثیر قرار داد.

      فولاد مبارکه که در شش ماهه محصولات گرم و سرد خود را در محدوده 1000 تومان به فروش رسانده است می تواند 28 الی 30 تومان پوشش دهد و بالای 50 تومان نیز برای امسال اعلام کند.اما نرخ بیش از 1350 تومان ورق گرم شرکت می تواند سود شرکت را تا پایان سال به بیش از 70 تومان نیز افزایش دهد که افزایش نرخ فروش در ادامه ماه های آتی می تواند تعدیلات بیشتری را نیز برای شرکت رقم بزند.

      فخوز که در روز چهارشنبه شمش بلوم خود را با افزایشی جالب به 1800 تومان رسانده است نیز در حالی امروز برای تعدیل عایدی در شش ماهه متوقف شد که پیش بینی می شود 240 الی 250 تومان در شش ماهه اعلام کند.سود فعلی شرکت 300 تومان می باشد که تداوم معاملات در نرخ های فعلی می تواند سود بسیار مناسبی را برای شرکت تا پایان سال رقم بزند.شرکت در شش ماهه شمش خود را 1044 تومان و اسلب خود را 889 تومان به فروش رسانده است حال با فرض معاملات 1800 تومانی در 5 ماهه باقی ماده سال سود 700 تومانی نیز برای شرکت قابل دست یابی ست.

      افزایش قیمت شمش فولاد خوزستان امیدواری های سنگ آهنی ها را نیز به تعدیل بسیار مناسب تا پایان سال افزایش داده است.کگل در مهاملات امروز و در غیاب کچاد که با تمديد معافيت مالياتي براي ده سال آينده مواجه شده است،با صف خرید روبرو بود.

      ذوب آهن با توجه به قطعیت عرضه بلوکی اش در فرابورس با اقبال خوبی روبرو شده است
      .به عقیده کارشناسان واگذاري ذوبآهن به صندوق فولاد موجب كاهش مشكلات ذوبآهن در تامين خوراك می شود و در نهايت سود بيشتر ذوب راهگشاي مشكلات مالي صندوق خواهد بود، اما اين نگراني وجود دارد كه صندوق فولاد به جاي توجه به اصلاح ساختار شركتها مستقيما به برداشت مالي از اين شركتها بپردازد.

      در گروه پتروشیمی و بعد از تعدیل خوب شپدیس و امیدواری ها به تعدیل بیشتر در سه ماهه باقیمانده از سال مالی اش با توجه به دلار 2500 تومانی مرکز مبادلات ارزی شاهد معاملات مثبت و رو به رشدی بودیم.ضمن اینکه شفن نیز امروز برای تعدیل عایدی بسته شد.

      پارسان نیز همزمان با این خبرها تحت تاثیر قرار گرفته است و به سوی 800 تومان قدم بر می دارد. جدیدترین تغییرات اعمال شده در قیمت ها و تعداد سهام موجود در پرتفوی پارسان NAV حدودا 934 تومانی را برای سهم رقم زده است.قیمت سهم در معاملات امروز به 7835 ریال رسیده است که 84 درصد NAV معامله می شود.با انتشار گزارش های همراه با تعدیل شرکت های پتروشیمی دیگر همانند شپدیس انتظار افزایش NAV سهم تا 1000 تومان را نیز داریم.از لحاظ سود آوری نیز شرکت وابستگی زیادی به سود شرکت های تولید کننده اوره و آمونیاک از جمله شپدیس،شیراز و کرمانشاه دارد.سود آوری زاگرس نیز تاثیر مهمی بر EPS شرکت خواهد داشت.شرکت همچنین از تعدیل 24 درصدی اخیر شپدیس حدودا 20تومان به سود هر سهم خود اضافه خواهد کرد

      اما سهام شرکت های اوره و آمونیاکی نیز با توجه به افزایش قیمت اوره و آمونیاک در بازارهای جهانی با اقبال خوبی روبرو بودند.

      در گروه شیمیایی نیز شپارس برای تعدیل عایدی متوقف شد.

      شکلر نیز جدیدترین EPS سال جاری خود را بر اساس عملکرد شش ماهه 2034 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی 16 درصد رشد داشته است.در نیمه نخست سال نیز 1042 ریال ( معادل 51 درصد) آن را محقق کرده است.شرکت در شش ماهه سال قبل 95 تومان به ازای هر سهم شناسایی کرده بود.

      شکلر در زمینه تولید اسید و کلر و سود مایع فعالیت دارد که افزایش نرخ محصولات و همچنین تسعیر ارز با نرخ 1796 تومان علت تعدیل مثبت شرکت بوده است.شایان ذکر است شکلر در شش ماهه 9 درصد فروش صادراتی ( ریالی) داشته است که دلار را 1796 تومان در نظر گرفته است.بازار تامین مواد اولیه شرکت نیز 100 درصد داخلی می باشد.مواد اولیه شرکت نمک،آهن قراضه و آهک هیدراته می باشد

      در گروه خودرویی در حالی امیدواری های زیادی به گزارش های شش ماهه این شرکت ها وجود ندارد که ایران خودرو که در معاملات امروز با صف عرضه نیز روبرو بود عملکرد سه ماهه ابتدای سال 91 خود را در موعد انتشار گزارش های شش ماهه منتشر کرده است.

      سود هر سهم سال 91 شرکت در حالی در اولین پیش بینی 37 تومان اعلام شده بود که شرکت در عملکردی ضعیف در سه ماهه 11 تومان زیان به ازای هر سهم شناسایی کرده است.شرکت در سه ماهه مشابه سال قبل 94 ریال شناسایی کرده بود.

      کاهش محسوس تولید و فروش علت اصلی پوشش ضعیف شرکت در سه ماهه بوده است.شرکت در تولید و فروش خودرو در سه ماهه ابتدای سال پوشش کمتر از 15 درصدی داشته است.

      همچنین در سه ماهه 1623 میلیارد تومان فروش داشته است که برای سال جاری در اولین پیش بینی اعلام کرده است که 13289 میلیارد تومان فروش داشته باشد

      نمادهای گروه سیمانی کم کم و با ارائه عملکرد های شش ماهه و ارائه جزئیاتی بیشتر از صورت های مالی خود ( اثرات افزایش نرخ 22 درصدی و تعهدات و بدهی های ارزی ) در حال بازگشایی هستند .امروز سیمان غرب بعد از اعلام تعدیل 26 درصدی و رساندن سود خود به 917 ریال با رشد قیمتی بیش از 17 درصدی بازگشایی شد.

      سیمان شرق نیز بعد از تقسیم سود 12 تومانی در مجمع امسال خود بازگشایی شد 44 درصد رشد قیمت را تجربه کرد.

      سیمان فارس نو نیز در صورت های مالی نیمه نخست سال سود هر سهم خود را 72 تومان اعلام کرده است و در شش ماهه نیز حدودا 30 تومان از این سود را پوشش داده است( 41.6 درصد).در دوره مشابه سال قبل نیز 31 تومان پوشش داده بود.

      سیمان بجنورد نیز در شش ماهه 44 تومان اعلام کرده است و 286 ریال از پان را نیز پوشش داده است.eps قبلی شرکت 308 ریال بوده است.

      سیمان خزر که بعد از افزایش نرخ 22 درصدی سیمان اثر آن را تعدیل 26 تومانی بر روی سود هر سهم خود اعلام کرده بود و بعد از آن نیز در اصلاحیه ای اعلام کرده بود که سود شرکت به 624 ریال افزایش می باشد حال در گزارش عملکرد سود سال 91 خود در شش ماهه 588 ریال اعلام کرده است که در شش ماهه نیز 203 ریال پوشش داده است

      با وجود بازگشایی بیشتر سیمانی ها اما عرضه ها در سفارس همانند روزهای گذشته زیاد می باشد.

      نمادهای غذایی و لبنیاتی همچنان درگیر دریافت مجوز افزایش نرخ های بالا هستند.که بعضا با افزایش نرخ برخی از آنها نیز موافقت نمی شود.در گزوه لبنی دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآوردههای لبنی ایران با بیان اینکه سازمان حمایت قیمتهای پیشنهادی 53 قلم محصولات لبنی را نمی پذیرد، از ادامه رایزنیها در این باره با مسئولان این سازمان خبر داده است.

      گروه دارویی با توجه به گزارش های شش ماهه نسبتا متوسط والبته ضعیف در برخی نمادها امروز با افت قیمت روبرو شدند

      داروسازی امین در شش ماهه ضمن تاکید بر سود 528 ریالی اش در شش ماهه 51 درصد آن را پوشش داده است.در شش ماهه واردات شرکت با دلار 1600 تومانی صورت پذیرفته است

      ددام نیز بر همان سود 198 تومانی اش تاکید کرده است و در نیمه نخست سال 127 تومان و بیش از 60 درصد آن را پوشش داده است.67 درصد واردات این شرکت با دلار 1472 تومان صورت پذیرفته است.

      در این گروه داروپخش که با سرمایه اسمی 3.5 میلیارد تومانی با هدف اجرای طرح توسعه و اصلاح ساختار مالی، 200 درصد به سرمایه خود اضافه می کند.



      در سایر نمادها و گروه ها:


      بانک ملت بعد از افزایش سرمایه و تعدیل در شش ماهه امروز در قیمت 1022 ریال و ثبت افزایش قیمت 9 درصدی و حجم معاملات 78.7 میلیون سهمی بازگشایی شد. بانک ملت سود هر سهم سال 91 خود را بر اساس عملکرد شش ماهه و با سرمایه جدید ( 33،100 میلیارد ریال ) مبلغ 25 تومان اعلام کرده است که اگر با سرمایه قبلی حساب کنیم در واقع 41 تومان اعلام کرده است.

      سود پیش بینی شده و قبلی شرکت با سرمایه 20،000 میلیارد ریال 37 تومان بوده است.شرکت در شش ماهه نیز 125 ریال از سود 250 ریالی اش را پوشش داده است ( 50 درصد).در شش ماهه سال قبل 152 ریال محقق کرده بود.

      امروز همچنین اوراق اختیار فروش تبعی سهام شرکت نیز با قیمت اعمال 120 تومانی بازگشایی شد.

      در گروه شوینده ها و در نماد پاکسان امروز شاهد معاملات مثبت شرکت و رسیدن قیمت به محدوده 400 تومان بودیم.این گروه نیز دنبال دریافت افزایش نرخ هستند با توجه به اینکه واردات مواد اولیه پودرهای شوینده مشمول استفاده از ارز مرجع نیست و وقفه ای در تهیه مواد اولیه مورد نیاز تولید پودرهای شوینده به وجود آمده است .

      اگر چه قیمت ارز بیش از 120 درصد افزایش یافته است اما سازمان حمایت تنها با 20درصد از افزایش قیمت پودرهای شوینده موافقت کرده است.

      همکاران سیستم در گزارش شش ماهه 146 ریال محقق کرده است.این در حالی ست که در شش ماهه سال قبل169 ریال اعلام کرده بود

      ونیکی سود هر سهم خود را در گزارش 9 ماهه منتهی به 31/6/91 مبلغ 347 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین سود پیش بینی شده در 6 ماهه منتهی به 31/3/91 مبلغ 128 ریال اعلام کرده بود.

      رشد بیش از 170 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری ها علت تعدیل EPS ونیکی بوده است.شرکت در آخرین پیش بینی درآمد حاصل از سرمایه گذاری در شرکت های زیرمجموعه را 36.3 میلیارد تومان اعلام کرده بود که در گزارش مورد بررسی این رقم را به 98.2 میلیارد تومان افزایش داده است.سود حاصل از فروش سمایه گذاری ها نیز از 3.6 میلیارد تومان به 6.3 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است

      ونیکی در پرتفوی شهریور ۹۱ خبر از فروش بیش از ۱۲ میلیون سهم شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید در مرداد ماه ناشی از اشتباه فروش توسط کارگزار فروشنده خبر داده که قرار است به مرور توسط کارگزار فروشنده جایگزین گردد.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #1413
        کدام عدد باید مبنای تقسیم سود قرار گیرد؟


        روناک طه زاده *


        تقسیم سود یکی از مقولههای چالشی و بحث برانگیز در مجامع شرکتها است که سهامداران علاقه خاصی به آن دارند. طبق ماده 17 دستورالعمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، ناشر موظف است «حداکثر سود قابلتقسیم» را بر اساس «سود قابلتقسیم طبق صورت سود و زیان تلفیقی یا صورت سود و زیان شرکت اصلی، هر کدام که کمتر باشد» و با لحاظ كردن توان پرداخت سود، محاسبه و افشا كند.


        بنابراین در صورتی که سود شرکت اصلی از سود تلفیقی بیشتر باشد، به استناد از این ماده، سود تلفیقی (و نه سود شرکت اصلی) است که مبنای تقسیم سود شرکت اصلی قرار میگیرد.


        در بند 22 استاندارد 18 نیز آمده است که سود یا زیان خالص عملیات در حال تداوم طی دوره که قابل انتساب به اقلیت است، باید تحت عنوان سهم اقلیت به طور جداگانه ذیل صورت سود و زیان تلفیقی ارائه شود. همچنین طبق بند 26 استاندارد 18، تخصیص زیان یک واحد تجاری فرعی زیانده به صاحبان سهام اقلیت، حتی اگر منجر به مانده بدهکار سهم اقلیت شود، الزامی است؛ زیرا رعایت نکردن این امر موجب میشود که مقایسه بین داراییها و بدهیها و نتایج عملیات قابل انتساب به سهم اقلیت و کل گروه مخدوش شود. زیانهای انباشته واحدهای تجاری فرعی الزاما توسط واحد تجاری اصلی جبران نمیشود و مانده بدهکار سهم اقلیت، معرف خالص بدهیهای قابل انتساب به اقلیت در واحد تجاری فرعی است و طلب از ایشان محسوب نمیشود.


        با توجه به استانداردها و دستورالعملهایی که در بالا به آن اشاره شد، در صورتی که تعدادی از شرکتهای گروه با زیان انباشته مواجه باشند، باید سهم اقلیت از زیان انباشته شناسایی شود. بنابراین، سود انباشته گروه در پایان سال مالی برابر خواهد بود با جمع «سود انباشته در پایان سال مالی» و «سهم اقلیت از زیان انباشته».


        فرض کنید شرکت اصلی دارای چندین شرکت تحت کنترل است که یکی از این شرکتها (شرکت الف) دارای 100 ریال زیان انباشته است. همچنین سهم واحد تجاری اصلی از این شرکت، 80درصد است. سود انباشته تلفیقی محاسبه شده، معادل 600 ریال است که طبق استاندارد حسابداری، مبلغ 20 ریال زیان انباشته (بابت 20 درصد سهم اقلیت از زیان انباشته شرکت الف) نیز به آن اضافه شده و در نهایت، سود تلفیقی معادل 620 ریال میشود.
        حال سوال این است که کدام سود تلفیقی باید مبنای تقسیم سود قرار گیرد؟ «سود انباشته گروه بدون در نظر گرفتن سهم اقلیت از زیان انباشته» یا «سود انباشته گروه پس از اضافه كردن سهم اقلیت از زیان انباشته»؟ آیا در مثال بند قبل، باید مبلغ 600 ریال مبنای تقسیم سود قرار گیرد یا 620 ریال؟ نظر کارشناسان و حسابرسان و سایر افراد متخصص در این زمینه چیست؟
        آیا بهتر نیست بر اساس یک مبنای محافظهکارانه، سود انباشته تلفیقی بدون در نظر گرفتن سهم اقلیت از زیان انباشته (در مثال فوق، 600 ریال) مبنای تقسیم سود قرار گیرد؟ زيرا در این حالت، سهم اقلیت از زیان انباشته به مبلغ فوق اضافه شده و مبلغ بزرگتری مبنای تقسیم سود قرار میگیرد.


        این موضوع، منجر به خروج منابع وجه نقد بیشتری از شرکت میشود و در نتیجه، فشار مضاعفی بر روی شرکت اصلی ایجاد میشود؛ زیرا محاسبه این مبلغ بر اساس یک رویکرد حسابداری بوده و حالت واقعی نداشته و نه تنها باعث کم شدن مسوولیتها و چالشهای شرکت اصلی نمیشود، بلکه باعث خروج منابع بیشتری از شرکت به صورت وجه نقد میشود. همچنین در ماده 1 قانون تجارت نیز آمده است که مسوولیت صاحبان سهام در شرکتهای سهامی، محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است؛ بنابراین در صورتی که برای یکی از شرکتهای گروه مشکلی به وجود آید، مسوولیت سهامداران اقلیت محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست و در اینجا، سهامداران عمده هستند که باید بر مشکلات موجود فائق آیند.
        *کارشناس بازار سرمایه
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #1414
          تبعيض در اخذ ماليات

          مصطفي باتقوا *

          1) باتوجه به ايرادهاي اساسي كه در متن قانون مالياتهاي مستقيم وجود دارد، صدور بخشنامه از سوي سازمان امور مالياتي (كه در واقع نوعي تفسير قانون است و اين عمل، خلاف قانون اساسي است) امري متداول از سنوات گذشته بوده است.


          اشكالات جدي به امر صدور بخشنامه از سوي كارشناسان وارد شده ازجمله:
          الف- تفسير قانون
          ب- لوث شدن متن قانون مصوب مجلس
          ج- بياطلاعي موديان از بخشنامهها
          د- ابطال اكثريت بخشنامههايي كه از سوي موديان به ديوان عدالت شكايت شده
          هـ- بياطلاعي موديان از بخشنامه باطل شده توسط ديوان عدالت و جالب، اجراي بسياري از آنها از سوي ادارات مالياتي پس از ابطال
          و- تبعيض درخصوص اخذ ماليات از عده اي (بين تاريخ صدور بخشنامه تا زمان ابطال) و عدم اخذ ماليات از عدهاي ديگر (پس از ابطال توسط ديوان)
          ز- و ...

          2) براساس نظريه شوراي نگهبان به شماره 1279/21/4 مورخ 18/2/1380 درخصوص تاريخ موثر بخشنامههاي باطل شده چنين آمده است: «نسبت به ابطال آييننامهها و تصويب نامهها و بخشنامههاي اصل 170، به خودي خود اقتضا پيش از ابطال از زمان ابطال را ندارد اما چون ابطال موارد خلاف شرع مستند به تشخيص فقهاي شوراي نگهبان است و از مصاديق اعمال اصل چهارم قانون اساسي است، بنابراين ابطال از زمان تصويب آنها خواهد بود.»

          موارد متعددي بوده كه بخشنامه يا رويه مورد عمل در سازمان امور مالياتي با شكايت اشخاص از طرف ديوان عدالت باطل شده است، ولي با عنايت به راي يادشده، تاريخ اجراي راي ديوان از تاريخ ابطال بوده است. به عنوان مثال:

          الف) تا پايان سال 1379، در برگههاي قطعي مالياتي
          3 درصد درآمد مشمول ماليات قطعي به عنوان سهم شهرداري اخذ ميشد. با شكايت شخصي به ديوان، مشخص شد اخذ عوارض يادشده از سال 1374 به بعد غيرقانوني بوده است. قاعدتا بايد اضافات دريافتي از سوي سازمان امور مالياتي، برگشت ميشد. از طرفي تعدادي از موديان مالياتي در مقطعي در صورتهاي مالي خود مورد بالا را به عنوان دارايي احتمالي افشا كردند.
          ب) براساس بخشنامه صادره سازمان امور مالياتي در 3/2/1386، ماخذ 3 در هزار عوارض اتاق بازرگاني، درآمد مشمول ماليات قطعي قبل از كسر معافيتهاي قانوني اعلام شد. با شكايت يك شخص به ديوان عدالت اداري، بخشنامه يادشده در 28/3/1387 باطل و اعلام شد كه ماخذ يادشده، درآمد مشمول ماليات قطعي پس از كسر كليه معافيتهاي قانوني است.
          ج)موارد متعدد دیگری نیز بوده که بخشنامه صادره سازمان مالیاتی باطل شده ولی اضافه دریافتی از مودیان مسترد نشده است ازجمله ابطال قسمت اخیر ماده 17 آییننامه تحریر دفاتر و...
          در مثالهای بالا با عنايت به اينكه تاريخ راي ديوان ملاك بوده، استرداد اضافه پرداختي از سوي ارگانهاي مربوط به موديان مالياتي انجام نشد.
          اما داستان چيست؟
          الف) براساس بخشنامه صادره توسط سازمان امور مالياتي مورخ 12/4/1387، مزاياي پرداختي درخصوص مهد كودك، يارانه، غذا، اياب و ذهاب و ... مشمول ماليات شد.
          ب) سازمان بازرسي كل كشور در10/11/1388، ابطال بخشنامه يادشده را طبق ماده 78 قانون مديريت خدمات كشوري براي كاركنان دولت درخواست كرد.
          ج) ديوان عدالت اداري، بخشنامه يادشده را باطل كرد و عملا براي كاركنان دولت مزاياي يادشده، معاف از ماليات تلقي شد و تاريخ اجرا، از تاريخ راي ديوان از سوي سازمان مالياتي اعلام شد.
          د) بار ديگر سازمان بازرسي كل كشور در 20/6/1391 درخواست اعمال ماده 20 قانون ديوان عدالت اداري و تسري ابطال بخشنامه سازمان امور مالياتي كشور را از زمان صدور بخشنامه درخواست كرد (نه از زمان صدور راي ديوان).
          هـ) ديوان عدالت اداري در راي مورخ 3/7/1391 اعلام كرد: «با اجازه حاصل از ماده 20 قانون ديوان عدالت اداري و به منظور جلوگيري از تضييع حقوق اشخاص، حكم به تسري ابطال بخشنامه مذكور از تاريخ صدور آن صادر و اعلام ميشود».
          *حسابدار رسمي- حسابدار مستقل
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #1415
            مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران:
            خوراک پتروشیمی ها گران نمی شود

            شانا_ گروه پالایش و پخش: معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی با تکذیب گران شدن خوراک واحدهای پتروشیمی گفت: تامین خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها از سوی پالایشگاه ها با روند منظم و عادی ادامه دارد.

            مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: قیمت خوراک تابع نرخ فوب خلیج فارس است و بورس سازوکار قیمت ها را تعیین می کند.

            مهندس علیرضا ضیغمی افزود: خبرهای منتشر شده درباره افزایش نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی از سوی پالایشگاه ها به علت نوسان های اخیر قیمت ارز نادرست است و تکذیب می شود.

            وی درباره مجوزهای استفاده از محل منابع دولتی برای توسعه پالایشگاه های ستاره خلیج فارس و پارس از سوی مجلس گفت: امیدواریم با تخصیص به موقع منابع مالی جدید این دو پالایشگاه که به علت ناتوانی مالی بخش خصوصی هنوز تکمیل نشده است، هر چه زودتر این پالایشگاه ها به بهره برداری برسد.

            به گزارش شانا، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرده بود : تامین خوراک مجتمع های پتروشیمی در وضعیتی مناسب قرار دارد و با به مدار آمدن گاز فازهای جدید پارس جنوبی، به تدریج حجم خوراک افزایش خواهد یافت.

            علی محمد بساق زاده افزوده بود: خوراک گاز طبیعی مورد نیاز واحدهای پتروشیمی با بهره برداری از فاز 12 پارس جنوبی و نیز وارد مدار شدن گاز تولیدی فازهای 15 و 16، 17 و 18 به تدریج افزایش می یابد.

            وی با بیان این که برخی از مجتمع های پتروشیمی با کمبود خوراک رو به رو هستند، گفته بود: با برنامه ریزی های وزارت نفت و با همکاری شرکت های تابعه، خوراک مورد نیاز این مجتمع ها تامین و فرآورده های پتروشیمی با ظرفیت بیشتر تولید خواهد شد.

            بساق زاده تصریح کرده بود: بسیاری از واحدهای پتروشیمی قراردادهای بلندمدت با مراکز تامین کننده خوراک مانند پالایشگاه ها دارند و دیگر واحدها نیز باید با انعقاد قراردادهای مناسب با پالایشگاه ها با برنامه ریزی های بلندمدت خوراک خود را تامین کنند.

            وی افزوده بود : همکاری خوبی میان شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و شرکت ملی گاز ایران و دیگر مراکز تامین کننده خوراک مجتمع های پتروشیمی وجود دارد و امیدواریم با برنامه ریزی ها و هماهنگی های گسترده تر معاونت برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت برخی مشکلات نیز هرچه زودتر برطرف شود.

            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #1416
              قیمت جهانی شکر کمی افزایش یافت


              به گزارش پرشین تحلیل، در آخرین روز معاملاتی هفته جاری قیمت شکر سفید در بازار لندن نسبت به روز قبل از آن کمی با افزایش قیمتی مواجه شد و 547.9 دلار برای هر تن بفروش رفت این درحالی بود که در روزهای قبل 541 و 555.3 دلار برای هر تن بفروش رفت. گفتنی است که شکر خام نیویورک نیز 445.99 دلار برای هر تن معامله شد ، قیمت معامله قبلی این محصول 436.29 دلار و 442.24 دلار برای هر تن اعلام شد
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • atlantic1368
                عضو جدید
                • Jun 2012
                • 5

                #1417
                معاون سازمان خصوصیسازی:
                عرضه بلوک 53درصدی ذوبآهن قطعی است

                فارس- معاون سازمان خصوصیسازی با اعلام عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس در ماه آینده گفت: بلوک 53درصدی ذوبآهن قطعا عرضه خواهد شد و در صورت فروش منابع حاصل آن به دستگاههای طلبکار داده میشود.

                ابوالقاسم شمسی جامخانه در رابطه با آخرین وضعیت واگذاری 53 درصد سهام ذوبآهن که با حاشیهها و مصوبه هیات وزیران مبنی بر تخصیص سهام به صندوق فولاد مواجه شده، اظهار داشت: برخلاف باور برخی، سهام این شرکت مشمول اصل 44 به طور مستقیم به دستگاههای طلبکار دولت واگذار نشده است. برخی هم در مورد درصد سهام تخصیص داده شده اشتباه کردهاند.
                وی ادامه داد: درحالی صحبت از تخصیص 20 تا 23 درصد سهام ذوبآهن به صندوق فولاد است که سهم دولت از این شرکت حداکثر 40 درصد است، بنابراین این بلوک با همان سبک و سیاق قبلی در فرابورس عرضه میشود تا در صورت فروش، بخشی از منابع حاصل به صندوق فولاد و بخشی دیگر به سایر دستگاههای طلبکار داده شود.
                این مقام مسوول با تاکید بر اینکه به غیر از سهام عدالت هیچ شرکتی بدون عرضه رقابتی به دستگاهی واگذار نمیشود و همه شرکتهای حاضر در جدول یک و دو بعد از قیمت گذاری توسط هیات واگذاری آماده عرضه رقابتی میشوند، خاطرنشان کرد: برنامه سازمان خصوصیسازی عرضه قطعی بلوک مدیریتی ذوبآهن است مگر اینکه مسوولان سازمان بورس در مورد صلاحیت متقاضیان این بلوک تصمیم دیگری بگیرند.
                شمسی جامخانه با بیان اینکه عرضه بلوک ذوبآهن وسایر واگذاریهای عمده به دلیل ابلاغ نشدن دستورالعمل مربوط به معاملات عمده توسط سازمان بورس به تاخیر افتاده و قرار بود این دستورالعمل روزهای گذشته ابلاغ شود، ادامه داد: درصورت نبود مشکلی، همان 53 درصد سهام ذوبآهن باردیگر در فرابورس عرضه میشود تا منابع حاصل از فروش به دستگاههای طلبکار داده شود. اما اگر بعد از دوبار عرضه، فروشی صورت نگیرد با تصمیم هیات واگذاری به دستگاههای طلبکار داده میشود.
                وی درباره سرانجام عرضه اولیه سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس توضیح داد: این شرکت بزرگ مشمول اصل 44 آماده درج در بورس است اما ريیس سازمان بورس نامه ای در مورد یک ابهام این شرکت به وزیر محترم اقتصاد داده و قرار است در جلسه هیات واگذاری دراین مورد بررسی شود.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #1418
                  همه شرکتهای مشمول واگذاری به صورت رقابتی واگذار می شوند



                  ايسنا- ريیس سازمان خصوصیسازی درباره مصوبه اخیر هیات وزیران برای واگذاری تعدادی از بنگاههای دولتی به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد توضیحاتی ارائه و تاکید کرد که نگرانی در این خصوص وجود ندارد.



                  محمدرحیم احمدوند با اشاره به مصوبه جدید هیات وزیران و واگذاری 9 شرکت به صندوق کارکنان فولاد گفت: «وزارت اقتصاد و سازمان خصوصیسازی در اجرای بند 2-24 ماده واحده قانون بودجه سال 1391 کل کشور و مطابق مفاد ماده 20 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی مکلف است کلیه اموال، دارايیها و سهام بنگاههای دولتی و متعلق به دولت و همچنین کلیه طرحها و معادن، مطابق جداول پیوست قانون بودجه را بر اساس قوانین و مقررات به بخش غیردولتی واگذار کند.

                  وي در ادامه افزود: بنا بر این فهرست اموال، دارايیها و بنگاههای مندرج در جداول شماره 1 و 2 مصوبه 22 مهر 91 هیات وزیران نیز مشمول بند 2-24 قانون است و باید سازمان خصوصیسازی پس از تصویب روش، قیمت پایه و شرایط واگذاری توسط هیات واگذاری نسبت به عرضه آنها در شرایط رقابتی اقدام کند.

                  احمدوند خاطرنشان كرد: همچنین به استناد بندهای 3-24 و 59 ماده واحده قانون بودجه سال 1391 کل کشور، به دولت اجازه داده شده است بابت رددیون دولت به اشخاص حقیقی یا حقوقی (طلبکار از دولت) اموال، دارايیها و سهام بنگاههای دولتی و متعلق به دولت با رعایت قوانین و مقررات واگذار کند.

                  وي افزود: لذا در خصوص مصوبه اخیر هیات وزیران چنانچه اموال، دارايیها و سهام شرکتهای جدول 1و2 در عرضه رقابتی به فروش برسد، منابع آنها بابت بدهی و کسری صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع فولاد به صندوق مذکور اختصاص داده میشود.

                  اگر سهام شرکتهای مذکور در عرضه رقابتی به فروش نرسد با مصوبه هیات واگذاری میتوان اموال، داراییها و سهام شرکتهای مذکور را مستقیما به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد انتقال داد.

                  رييس سازمان خصوصيسازي تصريح كرد: با توجه به مطالب یاد شده نگرانیهای به وجود آمده درباره عدم واگذاری به صورت رقابتی سهام شرکت ذوبآهن اصفهان و سایر شرکتهای موضوع مصوبه موضوعیت نداشته و عرضه رقابتی شرکتها به موجب ماده 20 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و قانون بودجه سال 1391 کل کشور صورت خواهد پذیرفت.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #1419
                    واگذاري بلوكي سهام 11 شركت


                    گروه بورس- سازمان خصوصي سازي در نظر دارد سهام 11 شركت را به صورت بلوكي و از طريق فرابورس مزايده و مذاكره واگذار كند. براساس اين گزارش، بلوك 99/99 درصدي سهام شركت مديريت پروژه هاي ساختماني ايران (مپسا) به قيمت پايه هر سهم 2484 ريال و به ارزش كل 37 ميليارد و 257 ميليون و 516 هزار ريال از طريق بازار فرابورس عرضه خواهد شد.

                    همچنين بلوكهاي 49 درصدي سهام فولاد زاگرس، 17 درصدي سهام عمران و مسكن سازان استان همدان، 13/46 درصدي سهام فولاد ميبد، 100 درصدي سهام نيروگاه زاگرس، 40 درصدي سهام مديريت توليد برق رزند و 100 درصدي سهام نيروگاه حرارتي زرند در تاريخ 21 آبانماه سال جاري و به صورت مزايده واگذار خواهد شد.

                    افزون بر اين، سهام 4 شركت ماشينسازي فيروزآباد فارس، مديريت طراحي و احداث صنايع تكاپو، گسترش ايليا صنعت شفق و سايپا سيلندر ايلام نيز به صورت مذاكره واگذار خواهد شد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #1420
                      شرایط جدید دولت برای صادرات محصولات پتروشیمی
                      یک مقام مسئول با تشریح دلایل تعرفه گذاری برای برخی از محصولات پتروشیمی، اعلام کرد: دولت در آخرین تصمیم صادرات برخی محصولات پتروشیمی و پلیمری که کشور با کمبود آنها رو به بوده را مشروط به تامین بازار داخل کرده است.
                      جمشید محمدی در گفتگو با مهر درباره تصمیم دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تعرفه گذاری برای برخی از محصولات پتروشیمی، گفت: هدف دولت از این اقدام، اولویت گذاری برای عرضه محصولات پتروشیمی بوده است، به این ترتیب که اولویت با تامین نیاز داخل باشد و مازاد تولیدات، صادر شود.

                      مدیر بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی پتروشیمی، افزود: به عبارت دیگر برای اینکه در این اولویت گذاری ضمانت اجرایی وجود داشته باشد.

                      این مقام مسئول الزام وجود تعرفه را انگیزه ای برای عرضه بیشتر محصولات پتروشیمی در داخل کشور دانست و تصریح کرد: انگیزه اصلی از این کار اولویت دادن به تامین نیازهای داخلی و صادرات مازاد تولید بوده است، اما تعرفه گذاشتن برای صادرات یک محصول به یک سیاست کلی در اقتصاد کشور بازمی گردد که توسعه صادرات غیر نفتی که پتروشیمی نیز جز آن است مورد توجه قرار گرفته است.

                      به گفته وی در این رابطه آخرین تصمیمی که گرفته شده اینست که عملا صادرات برخی محصولات که کشور با کمبود آنها رو به روست مشروط به تامین بازار داخل شود.

                      به گزارش مهر، در حال حاضر ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی ایران به بیش از 55 میلیون تن افزایش یافته است که پیش بینی می شود تا پایان سالجاری حدود میلیون تن به ارزش تقریبی 14 میلیارد دلار انواع محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری ایران به 65 کشور جهان صادر شود.

                      با این وجود در سالجاری محدودیتهای جدیدی برای صادرات پتروشیمی ایران به بازارهای مختلف جهانی و به ویژه اروپا همچون عدم پوش ریسک بیمه محصولات و کشتیهای حامل محصولات پتروشیمی اعمال شد اما با تدوین سناریوهای جدید این تحریمها خنثی شد.

                      بر اساس برنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای سال 91 پیش بینی میشود حدود 15.8 میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی به بازارهای داخلی و 15 میلیارد دلار محصولات پتروشیمی به بازارهای جهانی صادر شود.

                      از نظر ارزش صادرات محصولات پتروشیمی هم سال گذشته 22 درصد محصولات پتروشیمی ایران به چین، 13 درصد به هندوستان، 18.5 درصد به خاورمیانه، 18 درصد به خاور دور، 23 درصد به جنوب شرق آسیا و پنج درصد به اروپا صادر شده است.

                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #1421
                        نوسان نرخ ارز عامل افزایش شاخص كل است

                        30 مهر ماه روزی تاریخی برای بورسی ها بود و شاخص بورس در این روز با ثبت دو رکورد شاخص 30 هزار واحدی و ارزش روز 137هزار میلیارد تومانی به اوج خود رسید.

                        مدیر عامل پیشین شرکت فرابورس در واکنش به افزایش شاخص ها گفت: افزایش نرخ ارز هم در افزایش شاخص كل بی تاثیر نبوده است.

                        مصطفی امید قائمی، در گفتگو با خبرنگار ایلنا‏، اظهار داشت؛ در حال حاضر قیمت ها در بازار سرمایه بسیار ارزنده است و مشكل خاصی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه وجود ندارد.

                        وی گفت: افزایش نرخ ارز هم در افزایش شاخص كل بی تاثیر نبوده است، چرا كه سود شركت های صادراتی در این مدت بسیار خوب بوده و اكثر شركت هایی كه محصولات صادراتی داشته اند با جلب اطمینان سرمایه گذاران توانستند بر مثبت بودن این بازار موثر عمل كنند.

                        شایان ذکر است؛،30 مهر ماه روزی تاریخی برای بورسیها بود و شاخص بورس در این روز با ثبت دو رکورد شاخص 30 هزار واحدی و ارزش روز 137هزار میلیارد تومانی به اوج خود رسید.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1422
                          صدور مجوز افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت پودر شوینده توسط سازمان حمایت

                          خبرگزاری فارس: یک مقام مسئول از صدور مجوز افزایش قیمت 20 تا 25 درصدی به تولیدکنندگان پودر شوینده خبرداد.



                          یک مقام مسئول در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص کاهش پودر شوینده در بازار اظهار داشت: سازمان حمایت مجوز افزایش قیمت 20 تا 25 درصدی را به تولیدکنندگان پودر شوینده داده است.
                          وی افزود: در خصوص پودر شوینده هیچگونه کمبودی در بازار وجود ندارد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #1423
                            عملکرد 12 شرکت در قالب گزارش 6 ماهه



                            سیمان داراب سود هر سهم خود را در گزارش شش ماهه 813 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی 13 درصد رشد داشته است.در نیمه نخست سال نیز 409 ریال پوشش داده است.سال قبل 387 ریال پوشش داده بود.علت تعدیل شرکت نیز افزایش نرخ سیمان می باشد.

                            دشیمی در شش ماهه ضمن اعلام سود 105 تومانی و قبلی خود 336 ریال را نیز پوشش داده است.سال قبل نیز همین مبلغ را پوشش داده بود و در پایان سال به EPS 113 تومانی رسیده بود.

                            لیزینگ صنعت و معدن که سال مالی خود را از پایان اسفند به پایان آذر ماه تغییر داده است.در شش ماهه منتهی به 31/6/91 مبلغ 220 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده است.EPS منتهی به 30/9/91 شرکت نیز 344 ریال اعلام شده است که نسبت به آخرین پیش بینی 15 درصد رشد داشته است. علت تعديل برگشت ذخيره کاهش ارزش سرمايه گذاري در سهام سرمايه گذاري آتيه دماوند بوده است

                            داروسازی اکسیر در شش ماهه 363 ریال از سود 1485 ریالی اش را پوشش داده است.سود هر سهم سال جاری شرکت قبلا نیز همین مبلغ اعلام شده بود.

                            روزدارو نیز در شش ماهه 61 ریال از سود 170 ریالی اش را محقق کرده است.eps سال جاری شرکت نیز قبلا 170 ریال اعلام شده بود.

                            رانفور در گزارش عملکرد EPS سال جاری بر اساس شش ماهه ، سود هر سهم خود را از 260 تومان به 295 تومان افزایش داده است لیکن در نیمه نخست سال 25 درصد آن را پوشش داده است.شرکت در پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 91 مبلغ 000ر140 ميليون ريال (مبلغ 140 ريال به ازاي هر سهم) سود حاصل از فروش دارائي هاي ثابت و مبلغ 286ر453 ميليون ريال (مبلغ 453 ريال به ازاي هر سهم) سود سپرده بانکي شناسايي کرده است

                            کاشی پارس در شش ماه از سود 49 ریالی قبلی خود 18 ریال را محقق کرده است.سال قبل 62 ریال شناسایی کرده بود.

                            دالبر در شش ماهه همانند اکثر شرکت های دارویی سود خود را بدون تغییر اعلام کرده است .شرکت در حالی بر همان سود 1191 ریالی اش تاکید کرده است که در شش ماهه 35 درصد آن را پوشش داده است. مصارف ارزي شرکت طي 6ماهه ابتدايي سال91 بابت خريد مواد اوليه مبلغ 3،775،652 يورو مي باشد که با نرخ معادل 18،507ريال تسعير و در حسابها منعکس شده است

                            دفرا برعکس دارویی ها سود خود را با تعدیل مواجه کرده است.شرکت سود هر سهم سال جاری خود را از 105 تومان به 1228 ریال افزایش داده است.در شش ماهه نیز 856 ریال پوشش داده است.کاهش بهاي تمام شده بدليل کم شدن حجم توليدات محلول 500و1000وقرص وکپسول و در بخش ويال آب مقطر بدليل عدم راه اندازي پروژه مربوطه در موعد مقرر و شروع فعاليت پروژه ويال در تاريخ 01/10/91مي باشد شايان ذکر است که راه اندازي پروژه باتل پک سوم در تاريخ 01/10/91به بهره برداري خواهد رسيد .

                            داروسازی ابوریحان در شش ماهه 555 ریال و معادل 37 درصد از سود 1517 ریالی اش را پوشش داده است.شرکت سود سال جاری خود را بدون تغییر اعلام کرده است.تولید و فروش شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل با افت محسوسی روبرو بوده است.61 درصد بازار تامین مواد اولیه شرکت خارجی ست که با دلار 1226 تومانی صورت پذیرفته است.

                            پسهند ضمن اعلام سود 20 تومانی قبلی خود در شش ماهه 70 درصد آن را پوشش داده است.رشد تولید و فروش به همراه افزایش نرخ فروش محصولات در شش ماهه امسال دلیلی بر پوشش خوب شرکت در شش ماهه نخست سال بوده است.26 درصد بازار تامین مواد اولیه پسهند خارجی بوده است که با دلار 1866 تومانی صورت پذیرفته است.

                            شکربن سود هر سهم سال 91 خود را از 2 ریال به 59 ریال افزایش داده است و در شش ماهه نیز 16 ریال ان را پوشش داده است. دلايل عمده مغايرت EPS ناشي از افزايش 10 درصدي مبلغ فروش ناشي از افزايش قيمت محصولات داخلي و همچنين نوسانات نرخ ارز براي فروش صادراتي در شش ماهه اول سال 91 و افزايش 7 درصدي بهاي تمام شده در اثر افزايش نرخ خريد مواد اوليه و همچنين کاهش 10 درصدي هزينه هاي مالي شرکت به علت تبديل وامهاي کوتاه مدت به بلند مدت مي باشد.لازم بذکر است با توجه به تعميرات اساسي صورت گرفته در نيمسال اول سال 91 شرکت پيش بيني نموده است کاهش توليد که در اثر اين تعميرات بوقوع پيوسته است در نيمسال دوم جبران گردد و از اين بابت نيازي به تعديل مقداري توليد ندارد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #1424
                              تنش های خاورمیانه، قیمت نفت را بالا کشید

                              به گزارش پرشین تحلیل و به نقل از مارکت واچ، روز دوشنبه قیمت نفت آتی تحویلی ماه نوامبر با 62 سنت افزایش به 90 دلار و 67 سنت برای هر بشکه در ساعت معاملاتی بازار اروپا افزایش یافت که عمده ترین دلیل این مسئله نگرانی پیرامون کاهش عرضه نفت پس از افزایش تنش های خاورمیانه بعد از بمب گذاری در کشور لبنان بوقوع پیوست، در مقابل قیمت گاز با کاهش مواجه گردید.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • felfel
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 378

                                #1425
                                پتروشيمي خارک در شش ماهه 283 تومان شناسايي کرده است.شش ماهه قبل 199 تومان اعلام کرده بود.آخرين eps اعلامي شرکت 414 تومان بوده است که پيش بيني مي شود بر اساس عملکرد شش ماهه با تعديل روبرو شود.
                                توليد و فروش شرکت نسبت به شش ماهه سال قبل به ترتيب 20 و 27 درصد کاهش را نشان مي دهد.اما مبلغ فروش شرکت به دليل افزايش نرخ فروش محصولات با رشدي بيش از 26 درصدي روبرو شده است.متانول را در شش ماهه امسال 722 تومان در هر کيلو فروخته است.سال قبل در همين دوره فروش متانول 387 تومان بوده است.در آخرين پيش بيني سود سال 91 نيز ( عملکرد سه ماهه ) پيش بيني کرده بود که 542 تومان بفروشد.


                                پتروشيمي زاگرس سود هر سهم خود را با تعديل جزئي روبرو کرده است و از 317 تومان قبلي به 319 تومان رسانده است .در شش ماهه هم همانطور که اشاره شد 118 تومان پوشش داده است که خيلي هم پوشش مناسبي نيست.دو نکته مهم در صورت هاي مالي ارائه شده وجود دارد:
                                الف) پيش بيني کاهش مقادير توليد و فروش متانول به ميزان 000ر400 تن،
                                ب) پيش بيني افزايش نرخ برابري هر دلار از مبلغ 000ر17 ريال به 500ر20 ريال،
                                شرکت پيش بيني فروش متانول را 712 تومان اعلام کرده است.در شش ماهه هم 724 تومان فروخته است . پرشين تحليل
                                دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

                                نظر

                                در حال کار...
                                X