اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #1906
    به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 28 تهران :
    سایت افشاگر فساد در بورس فیلتر شد

    پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد پرس به مدیر مسئولی ب.الف به دستور بازپرس دادسرای جرایم رایانه ای دقایقی قبل فیلتر شد.
    به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست ،"پایگاه جامع خبری تحلیلی اقتصاد پرس" پیش از ظهر امروز به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 28 جرایم رسانه ای تهران فیلتر شد.

    بنابر گزارش های موجود این پایگاه خبری به اتهام افشاء اطلاعات خصوصی اشخاص،نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ،تهمت و افترا و نیز افشای اسناد محرمانه از سوی دادسرای رسیدگی به جرایم رسانه ای توقیف گردیده است.

    بنابر اطلاعات موجود مدیر مسئول سایت مذکور با قرار وثیقه تا مرحله رسیدگی به اتهام در دادگاه آزاد است.

    سایت اقتصاد پرس زمستان سال گذشته با رویکرد خبری و تحلیلی به حوزه اقتصاد کشور و بویژه بازار سرمایه آغاز به کار کرد.

    دو روز قبل از تایید مجدد مدیریت علی صالح آبادی بر مسند ریاست سازمان بورس از سوی وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید،اقتصاد پرس با انتشار مطلبی جنجالی تحت عنوان"فساد در بورس،بورس بازی می کند" اقدام به افشاگری های تکان دهنده از ماجرای تایید صلاحیت مدیران یک شرکت کارگزاری و انتشار یکسری مدارک و عکس های خانوادگی تایید نشده ای از برخی اشخاص حقیقی نمود که واکنش های مختلفی در بازار سرمایه در پی داشت.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

      #1907
      هشدار رییس کمیسیون اقتصادی مجلس نسبت به صوری بودن کاهش رشد بورس

      تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۴۳


      فتحی پور گفت : اگر ثابت شود کاهش رشد بورس عامدانه شکل گرفته است، پای دلالان بزرگ که از افزایش نقدینگی در سالهای اخیر سودهای کلان برده اند ،در میان است.


      ارسلان فتحی پور با اشاره به زمزمه هایی مبنی بر عمدی بودن توقف اخیر شاخص های بورس به ایران خبر گفت : شایع شده است که کاهش سود آوری بورس در نمادها ، دستوری بوده است ، اما با توجه به سیاستهای دولت مبنی بر حمایت از تولید و کاهش نقدینگی ،بعید به نظر می رسد که حداقل این اقدام از سوی مقامات دولتی صورت گرفته باشد.


      هرگونه نمایش غیر واقعی شاخص بورس تخلف است


      رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت : هر گونه نمایش غیر واقعی شاخص بورس تخلف است و پیگرد دستگاههای قضایی را در پی خواهد داشت، چه دستکاری در آمار برای پنهان کردن زیان ده بودن شرکتها و چه دادن اطلاعات غلط درباره سود آوری بورس، هر دوی اینها خیانت به اقتصاد و تولید کشور است.


      وی در ادامه گفت : اگر شایعه دستوری و یا صوری بودن کاهش نمادها در بورس، صحت داشته باشد ، پای دلالان بزرگ در میان است ، کسانی که می خواهند سرمایه های خرد را از بورس فراری دهند و پس از پایین آمدن بورس ، در موقع مقتضی اقدام به خرید دوباره کنند.


      برخی خریدارن عمده تمایلی به حضور سرمایه خرد در بورس ندارند




      فتحی پور با بیان اینکه امکان دارد برخی خریداران عمده علاقه ای به حضور سرمایه های خرد در بورس نداشته باشند، گفت : این سرمایه های کم در تعداد بالا رقیب آنها محسوب می شوند ، چرا که خریدان کوچک معمولا "بازی خراب کن " به حساب می آیند ،یعنی گاه سرمایه گذارارن بزرگ تصمیم می گیرند ، سهام شرکتی را تحریم کنند اما سرمایه های خرد برای خرید آن سهام سرازیر می شود و برنامه های آنها را بر هم می زند .


      سرکوب بازار سرمایه عقلانی نیست


      رییس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره برنامه های اقتصادی دولت در بورس گفت : اکنون کشور به دلیل رشد بیش از حد نقدینگی ، مبتلا به جهش تورمی شده است و مخصوصا در مورد کالاهای مصرفی و مایحتاج عمومی ، این معضل دوچندان است ؛ از طرف دیگر این رشد به جای آنکه به کانال تولید هدایت شود از بازارهای سوداگری سر در آورده است که اقتصاد کشور را دستخوش امواج متلاطم کرده است ، همزمان شاهد رکود اقتصادی به دلیل کمبود نقدینگی در حوزه تولید نیزهستیم ، سیاستگذاران اقتصادی کشور هم تا جایی که من اطلاع دارم ، تصمیم دارند برای کنترل نقدینگی در بازار، سود بانکی را افزایش دهند لذا این عقلانی به نظر نمی رسد که در چنین شرایطی کسی در دولت به دنبال سرکوب بازار سرمایه باشد .




      با کاهش صوری شاخص بورس برخورد می کنیم




      وی در پایان با ابراز امیداورای از اینکه چنین شایعاتی صحت نداشته باشد گفت : . اگر کاهش صوری شاخص بورس واقعیت داشته باشد ، از سوی طرفداران" اقتصاد دلالی "هدایت شده است و قویا توصیه می کنم از چنین رویکردی پرهیز شود، در صورت استمرار چنین سیاستهایی ، کمیسیون اقتصادی ضمن بررسی با عاملان آن برخورد جدی خواهد کرد .

      نظر

      • 717
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 596

        #1908
        اگه تو خيال وبملت 30 درصد سهام ايرانسلو خريده باشه بنظرتون براي قيمت سهم بانك ملت چه اتفاقي مي افته!!!؟/:.grlim:./

        نظر

        • فرزان
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 218

          #1909
          اخبار غیر رسمی از واریز ۷ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران در هفته جاری به هالک بانک ترکیه از سوی یک بانک اروپایی به عنوان حسن نیت طرف غربی خبر می‌دهد. در حدود ۱٫۲ میلیارد دلار از این پول نیز به صورت نقدی و اسکناس تحویل شده است.

          نظر

          • محمد حاجیلو
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 113

            #1910
            در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
            اخبار غیر رسمی از واریز ۷ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران در هفته جاری به هالک بانک ترکیه از سوی یک بانک اروپایی به عنوان حسن نیت طرف غربی خبر می‌دهد. در حدود ۱٫۲ میلیارد دلار از این پول نیز به صورت نقدی و اسکناس تحویل شده است.
            به نظر می رسه واقعا اتفاق های خوبی در مذاکرات در حال وقوع است،از همه مهم تر اینکه آثار این مذاکرات روی بانک ها می باشد،نتایج مذاکرات بروی سهام های دلاری تاثیر منفی دارند شک نکنید،ولی از طرفی گروه های بانکی و ریالی پیشتازی خواهند کرد.

            داشتن نماد هایی که حواله های ارز دارند و یا ذخیره ارزی دارند مانند ملت و سینا و تجارت می تواند سود خوبی در دوماه آینده حاصل کند.
            [FONT=Tahoma]

            [/FONT]

            نظر

            • mohsen2010
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 63

              #1911
              با سلام.دوستان کسی از افزایش سرمایه بانک دی از محل تجدید ارزیابی دارائی ها و زمان اون خبری داره؟

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #1912
                روش‌های تامین مالی از نگاه مدیران؛

                پتانسیل‌ بالای بورس برای کاهش دغدغه‌های اقتصادی دولت


                » سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
                کد خبر: 92080704247
                سه‌شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵




                در نشست صبحانه کاری امروز سرمایه گذاری، فعالان بازار و مدیران شرکت ها به طرح پیشنهادهای خود به منظور تامین مالی از طریق بازار اولیه پرداختند. سخنرانان معتقد بودند که بازار سرمایه می تواند با توجه به پتانسیل‌های خود مشکل تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی را حل کند.

                به گزارش ایسنا، حجت الله صیدی-مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی - با اشاره به اینکه بازار سرمایه در بلند و کوتاه مدت بسیاری از گره‌ها را از جامعه، اقتصاد و دولت باز می کند، گفت: باید دولت را به استفاده از این ابزار تشویق کرد. این در حالی است که این روزها بحث اصلاحیه بودجه، یارانه‌ها و پیش بینی‌هایی برای بروز مشکل نقدینگی در سال جاری مطرح است و بازار سرمایه می تواند با توجه به پتانسیل‌های خود مشکل را حل کند.


                وی با اشاره به افزایش کارایی، کاهش ریسک و شفافیت بازار سرمایه، گفت: بر این اساس بازار سرمایه ظرفیت کمک به دولت را دارد و دولت نیز باید با انعطاف در قیمت گذاری و گشاده دستی بازار سرمایه را بزرگ کند.

                وی با تاکید بر اینکه با توجه به نسبت حجم بازار، ابزارهای جدید و پیشرفته زیادی تعریف شده است، ادامه داد: صندوق‌های سرمایه گذاری مشترک و صندوق های قابل معامله در بورس اوراق بهادار (ETF)، از این نوع ابزارها هستند.


                مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به رشد قیمت‌ها در بازار سهام اشاره و تاکید کرد: این روند، حبابی نیست، بلکه به دلیل محدودیت عرضه است. این در حالی است که صندوق ها یا سرمایه‌گذاران حرفه‌ای تنها بر روی چند شرکت خاص و حداکثر 50 شرکت سرمایه‌گذاری می‌کنند.


                وی با اشاره به اینکه این مشکل یک راه حل ساده دارد، گفت: راهکار آن، عرضه سهام شرکت‌های دولتی است. اگر چسبندگی نهادهای دولتی به سهام شرکت‌ها کاهش یابد، بازار سرمایه می تواند به خوبی آن را جذب کند. این کار موجب کنترل نقدینگی و توسعه پایدار می‌شود.

                صیدی تصریح کرد: راهکار تاسیس شرکت های سرمایه گذاری بزرگ هم می تواند سرمایه های خرد را جذب کند و برای این کار نیازمند کمک بازار هستیم.

                وی خاطرنشان کرد: بازار سرمایه از کارایی لازم برای جذب سرمایه‌های بیشتر برخوردار است و اگر بتواند حتی یک یا دو درصد از نقدینگی های سرگردان جامعه را (که حدود 600 هزار میلیارد تومان است) جذب کند، کمک بزرگی به توسعه بازار سرمایه خواهد بود.

                **بورس باید ابزاری پایدار باشد

                در ادامه این نشست غلامحسین دوانی- حسابرس بورس بر انتخاب درست مدل ها تاکید کرد و گفت: باید مدل عمومی که در اروپا است ، مورد توجه قرار گیرد، چراکه این مدل بیشتر مراقب حقوق ذینفعان است.

                عضو جامعه حسابداران خبره با اشاره به اینکه باید شفاف سازی بیشتر شود، گفت: از زاویه حسابرسی باید شفاف سازی بیشتر شود و مدیران شرکت ها مسوول این امر هستند.

                وی تاکید کرد: بورس باید ابزاری پایدار تلقی شود، چراکه اگر به بازاری برای سفته‌بازی تبدیل شود، مشکلات زیادی را پیش می آورد.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #1913
                  اخبار غير رسمي فولاد صبانور از اختصاص يك معدن جديد سنگ آهن به ذخيره 3 ميليون تن به اين شركت در استان كردستان خبر مي دهد.گفته می شود اين معدن كه در شهرستان سقز قرار دارد در منطقه پیر عمران و صاحب شناسایی شده است. در اين صورت كنور صاحب 4 معدن سنگ آهن در منطقه غرب كشور خواهد شد.



                  تاكيد وزير نيرو براي فروش سهام نيروگاه ها توسط مپنا از يك طرف و خبرهايي در خصوص برنامه مپنا براي فروش و عرضه ۴ نيروگاه خود در بازار فرابورس به همراه عقد قراردادهاي جديد براي احداث چند نيروگاه باعث توجه بازار به مپنا شده است . برخي معتقدند كه مشخص و قطعي شدن قيمت برق صادراتي خبرخوبي براي مپنا بود و به خصوص روي قرارداد پاكستان . بر اساس قراردادی که روزگذشته بین ایران و پاکستان امضا شده تا سه سال دیگر ۱۰۰۰ مگاوات برق از ایران به قیمت ۸ تا ۱۱ سنت به ازای هر واحد به پاکستان صادر می شود. اين نشان مي دهد مجموعه هايي مانند غدير، پاسارگاد و برخي ديگر بي دليل به دنبال خريد نيروگاه نيستند . با اين صفوف خريد برخي مپنا را در حركت به سمت ۹۰۰۰ ريال مي دانند
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #1914
                    انتشار دوباره شایعات و اخباری غیر رسمی حول محور افزایش نرخ گاز به 13 سنت و تخفیف خوراک مایع به 11 درصد،نمادهای پتروشیمی استفاده کننده از گاز طبیعی را در لاک دفاعی فرو برده و اکثر نمادهای وابسته به گاز منفی معامله میشوند. این در حالیست که بر خلاف تصور و گمانه زن های فعالان بازار، با افزایش تخفیف نرخ خوراک مایع از 5 درصد به 11 درصد، هلدینگ خلیح فارس هیچ اثر مثبتی از این موضوع نمی پذیرد چرا که این هلدینگ در حسابهای خود نرخ تخفیف خوراک را پیش از این نیز 11 درصد دیده بود
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #1915
                      گفته شده حفاری شمال قراردادهای جدیدی را اخذ نموده است. از دیگر سو،شرکت با فروش منابع ارزی خود قادر به افزایش سودآوری گردیده و قصد دارد آثار آنرا با تعدیل مثبت عایدی در گزارش 6 ماهه به بازار اعلام نماید.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #1916
                        طیب‌نیا: وضعیت بازار سهام خوب است

                        گروه اقتصادي: دیدگاه مثبت وزیر اقتصاد به بازار سرمایه و علاقه مندی وی به توسعه نقش بازار سرمایه در اقتصاد ملی یک سرمایه بزرگ است و باید از نظر مثبت وزیر در جهت توسعه بازار سرمایه استفاده شود.

                        رشد شاخص بورس که طی سه ماه اخیر سرعت ویژه‌ای به خود گرفته است و رکوردهای بی سابقه ای را به ثبت رسانده است در شرایطی اتفاق افتاده که بازارهای موازی یعنی بازار طلا و ارز در رکود مطلق به سر می برند. طی سه ماه گذشته با انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهور ایران، امید به بهبود اوضاع اقتصادی افزایش یافت تا جایی که انتظار بازگشت اقتصاد به ریل اصلی و خروج آن از هیجانات کاذب، تقویت شد. از این رو دلالی و سوداگری در بازار ارز و سکه فروکش کرد. این موضوع قیمت دلار را از 3700 تومان به سه هزار تومان رسانده تا تقویت 20 درصدی ارزش پول ملی را تضمین کرده باشد.

                        در مقابل بازارهای مولد نظیر بازار سرمایه به رشد خود سرعت داد تا سرمایه ها این بار در مسیر درست حرکت کنند. این انتقال نقدینگی سرگردان از بازارهای واسطه‌ای به بورس و تبدیل شدن آن به سرمایه، خود به بازگشت اقتصاد به چارچوب های منطقی و حساب شده کمک کرده است. بازدهی مطلوب بازار سرمایه که از ابتدای سال تاکنون بیش از 70 درصد بوده است نشانه مثبتی برای سرمایه‌گذران خرد و کلان است تا با خروج دارایی‌های خود از بازارهای رایج چهاراه استانبول، آن را به سمت خیابان حافظ و بورس هدایت کنند تا هم سود مناسبی به دست بیاورند و هم اقتصاد کشور نقدینگی مناسب را در بخش تولید در اختیار بگیرد.

                        اما آنچه این روزها بازار سرمایه با آن مواجه است خیل عظیم سرمایه‌گذاران و سهامداران غیرحرفه‌ای است که منتظر عرضه سهام شرکت‌های جدید در این بازار بوده تا در شرایط مناسبی به این بازار ورود پیدا کنند اما به نظر می‌رسد با واگذاری شرکت‌های صدر اصل 44، سازمان خصوصی سازی شرکت قابل پذیرش در بورس ندارد. در همین زمینه پیش از این معاون سابق سازمان خصوصی سازی در مورد علت عرضه نکردن سهم توسط سازمان خصوصی سازی به ایسنا گفت:سازمان خصوصی سازی برای واگذاری، شرکت قابل پذیرش در بورس ندارد و آنچه را که در چنته داشت عرضه کرد و در این شرایط نهادهای عمومی غیر دولتی باید به کمک بورس بیایند.

                        اما علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی با توجه به خوب بودن وضعیت بازار سهام گفت: الحمدالله وضعیت بازار سهام خیلی خوب است و عرضه سهام هم صورت می‌گیرد. وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود سازمان خصوصی‌سازی سهامی برای عرضه در بورس ندارد؟ گفت: سازمان خصوصی‌سازی سهام برای عرضه دارد و این کار در حال انجام شدن است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1917
                          حذف معاملات گروهی بورس/ افزایش نیم ساعته معاملات تالار شیشه‌ای

                          رییس سازمان بورس اوراق بهادار با اعلام حذف معاملات گروهی یا ددد خبر داد که از این پس ساعت معاملات نیم ساعت افزایش می‌یابد.

                          به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) صالح‌آبادی از حذف معاملات گروهی یا ددد خبر داد و گفت: جلسات متعددی در این زمینه تشکیل شده و در نهایت با توجه به مزایا و معایبی که این معاملات در بر دارند به این جمع‌بندی رسیدیم که این معاملات حذف شوند.

                          وی به افزایش ساعات معاملات با حذف ددد اشاره کرد و گفت: با این کار ساعت معاملات در بورس و فرابورس نیم ساعت افزایش خواهد یافت.

                          صالح‌آبادی هم‌چنین معاملات آنلاین را از دیگر معاملات گروهی عنوان کرد و گفت: با این کار وزن معاملات آنلاین در بازار سرمایه افزایش خواهد یافت.

                          وی از اجرایی‌شدن این دستورالعمل از هفته آینده خبر داد و افزود: در این زمینه امروز جلسه‌ای برگزار خواهد شد بنابراین از هفته آینده مشروط به این‌که از نظر فنی مشکلی نداشته باشد این معاملات حذف خواهند شد.

                          صالح آبادی به دید فنی و دید بیزینسی در این زمینه اشاره کرد و گفت: با توجه به این که 93 درصد معاملات "ددد" به یک کد تخصیص داده می‌شود و این معاملات تنها 13 درصد دفعات معاملات را افزایش می‌دهد بنابراین از نظر فنی حذف این معاملات هیچ مشکلی را ایجاد نخواهد کرد.

                          رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به این‌که حجم بازار و دفعات معاملات بیشتر شده است، گفت: با توجه به این موارد به این نتیجه رسیدیم که با حذف این معاملات می‌توان ساعت معاملاتی را نیم ساعت یا حتی تا دو ساعت افزایش داد. بنابراین در وهله نخست در بورس و فرابورس نیم ساعت به ساعت معاملات اضافه خواهد شد.

                          وی بحث عدالت را از دیگر مزایای حذف معاملات گروهی عنوان کرد و گفت:‌ ممکن است معامله گری سهمی را خرید کرد و سپس آن را به مشتریان خاص خود اختصاص دهد لذا عدالت در این زمینه برقرار نخواهد شد اما با توجه به حذف این معاملات معامله گر نمی‌تواند این کار را انجام دهد.

                          صالح‌آبادی همچنین بحث اطلاعات نهایی را از دیگر مشکلات معاملات "ددد" اعلام کرد و گفت:‌ از دید نظارتی برای سازمان بورس حذف این معاملات بهتر است زیرا در مواقعی که ددد است نمی دانیم چه اتفاقی می افتد.

                          رییس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین کاهش رفتار توده‌ای یا گله‌ای را نیز مدنظر قرار داد و گفت:‌ زمانی که معاملات به نام باشد راه برگشتی وجود ندارد و شخص حقیقی معامله گر در خرید سهام دقت بیشتری خواهد کرد. در غیر این صورت در معاملات "ددد" این اتفاق نمی‌افتد.

                          وی همچنین به موافقت کانون کارگزاران به این دستورالعمل اشاره کرد و گفت:‌ با طرح کلی این کانون با طرح کلی این دستورالعمل موافقت کرده اما پیشنهاداتی دراین زمینه داشته‌اند که برخی ازاین پیشنهادات در دست بررسی است. از جمله این پیشنهادات می‌توان به افزایش ساعت معاملات و همچنین حذف نشدن "ددد" و افزایش دامنه نوسان قیمت اشاره کرد که در مواردی درمورد اولیه مشکلی وجود نداشته اما در دو پیشنهاد دیگر این کانون نیاز به بررسی بیشتری وجود دارد.

                          صالح‌آبادی جدی گرفتن رعایت نوبت را از دیگر مزایای این دستورالعمل عنوان کرد و گفت: تا دیروز یک جا خرید صورت می گرفت اما از این پس اگر نوبت رعایت نشود ممکن است سهمی به یک مشتری نرسیده و در این صورت کارگزار مشتری خود را از دست خواهد داد. بنابراین کارگزار مجبور است سیستمی را طراحی کرده تا به محض درخواست مشتری خرید و فروش را انجام دهد.
                          آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/11/04, 11:36.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #1918
                            در پی انتشار اخباری دایر بر فروش برخی از پروژه های ساختمانی در نمادهایی چون آ.اس.پ و ثباغ، سهامدار عمده این دو شرکت ساختمانی یعتی ثاخت نیز در آستانه تعدیل مثبت درآمد و افزایش 20 درصدی خالص ارزش داراییهای خود قرار گرفته است. نسبت p/e ثاخت هم اینک زیر 4 مرتبه بوده و برای حرکت صعودی قابلیت آنرا دارد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • محمد حاجیلو
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 113

                              #1919
                              قائم مقام وزیر مسکن به ایسنا خبر داد

                              تحویل همه واحدهای مسکن مهر طی دو سال آینده


                              » سرویس: اقتصادي - راه و ساختمان
                              کد خبر: 92081307917
                              دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۷




                              قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر از تکمیل و تحویل تمام واحدهای مسکن مهر کشور ظرف دو سال آینده خبر داد.
                              احمد اصغری مهرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به در حال ساخت بودن دو میلیون و 162 هزار واحد مسکن مهر در سراسر کشور، از تحویل یک میلیون و 15 هزار واحد آن تا به امروز خبر داد.
                              وی اظهار کرد: دولت تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در صورت همکاری همه دستگاه‌های متولی، تمامی واحدهای مسکن مهر کشور را ظرف دو سال آینده تحویل دهد.
                              این مقام مسئول مساعدت مردم را در جهت تکمیل سهم آورده در جهت تسریع در تکمیل واحدهای مسکن مهر خواستار شد.
                              قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر در رابطه با سیاست‌های جایگزین طرح مسکن مهر گفت: صحبت‌های بسیاری در این زمینه صورت گرفته که اولین برنامه اعلام شده نیز طرح مسکن اجتماعی است.
                              وی تصریح کرد: در قانون ساماندهی پیش‌بینی طرح‌های اجاره به شرط تملیک، اجاره پنج ساله، اجاره 10 ساله و اجاره 15 ساله نیز پیش‌بینی شده که وزارت راه و شهرسازی باید روی این طرح‌ها کار کند و هر چه سریع‌تر برنامه‌های خود را ارائه دهد.
                              مهرآبادی با اشاره به در حال ساخت بودن 56 هزار واحد مسکن مهر در مناطق شهری استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: با احتساب 12 هزار و 888 واحدی که افتتاح شد، تاکنون 25 هزار واحد مسکن مهر در استان کرمانشاه به بهره برداری رسیده است.
                              به گفته وی این واحدها در شهرهای زیر 25 هزار نفر، بالای 25 هزار نفر و در بافت فرسوده قرار دارند.
                              قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر اظهار کرد: متقاضیان در خصوص مشکلات خود در زمینه مسکن مهر در صورت داشتن تعاونی باید به ادارات تعاون و در غیر این صورت باید به ادارات راه و شهرسازی در سراسر کشور مراجعه کنند.
                              [FONT=Tahoma]

                              [/FONT]

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #1920
                                آمار 7 ماهه گمرک منتشر گردیده و وضعیت صادراتی محصولات پتروشیمی خراسان از رشد فروش خارجی این شرکت و سایر شرکتهای پتروشیمی حکایت دارد سهام خراسان که تا 8815 ریال نیز در نیمه اول وقت معاملات امروز کاهش یافته بود اینک میل به صعود نشان می دهد. با توجه به افزایش تدریجی نرخ اوره در بازارهای جهانی و تثبیت نرخ دلار روی 3 هزار تومان، قابیت تعدیل مثبت سود هر سهم خراسان تا 250 تومان در سال مالی جاری وجود دارد.


                                گفته شده برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی وتجارت از محل تجدید ارزیابی داراییها در حال تکمیل و اعلام است و خبرهای خوبی از ین سهم به گوش می رسد که میتواند منجر به عبور از سطح مقاومتی 300 تومانی سهم شود.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X