نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    اما خدایی دکتر فیست شبیه برو بچ یگان ویژه میزنه خداییش دکتر نکنه عضو کلاه سبزها یا نوپو هستی ؟؟
    ....بابا من صبحها کلینیک تر کاعتیادم سالن مد نمیرم که استریییچ بپوشم ...مریض کرک و شیشه میاد پیشم نه کلودیو کاردیناله....
    ..مهدی وسط هفته میام حجره حمیدو صدا کن تو کار کامپیوترو اینا هستی اپلود ماپلود بلدید یه عکس از من بگیرید بزارید تو قسمت اواتورم اونوقت همدم بیافته دنیالم هی پست بزنه من تحویلش نگیرم...
    ...حالا البته دروغ نباشه 3 هفته اس کارت فعال بسیجم صادر شده....ولی دلیل نمیشه که...من هنوزم سوزان روشنو داریوش گوش میدم:d
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

در اصل توسط hamdam پست شده است View Post
      حیف اااااااااین همه وقت که باااااهات همکلام شدمممممممم ای خدا همه حبابای بالای سرم ترکیییییییییییییییییییید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! نمیشد عکس نگیری حالااااااااااااااااااااااااا
      همدم خانم خدام وکیلی خدام وکیلی حباب های بالای سر ما هر ترکید 8-}
      باز دکتر مهربان خوب بود /:)
      حداقل می دادین عکسا رو با فتوشاپ بزارن روی سایت :d:d:d
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

ولی انصافا تصویر خیلی از بچه ها به خودشون نمیخورد فقط روژان خانوم شبیه خودش بود با همون شیطنتهایی که تو سایت داره ماشا الله پرانرژی و اکتیو هر چی بگم کمه ناقلا خوب سهمهایی هم از تو بازار جمع کرده دیروز داشت سهمهاش رو برام میگفت دیدم بازار رو خوب بلده بهش نیومد!!!
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• hamdam
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 55

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....عجب بد بختی گیر کردیم...بابا یه ماهه یه مشکل خفنی دارم ریش گذاشتم اونروزم عرق کرده و گرما زده داشتم یمرفتم خونه دیدم نمایشگاه نزدیکه گفتم یه خودی نشون بدم بچه اون فرچه ریش تراشو بیار ببینم لازم شد یه عکس براد پیتی بزارم تو سایت بابا تو این عکس سایه حمید افتاده رو من اون هاله نورم تو کسوف رفته....
          .....من دنبالت افتاده بودم....اووووو....تو نبودی نوشته بودی من ساکن مشهدم کارم اینه هرروز رو به حرم دست به دعام که خدایا چی میشه این اقای دکتر جواب یکی از پستای منو بده....یه شب خواب دیدم تو یه باغ پر گلیم یه نوری اطراف منو گرفت یه صدایی امد که بر تو تکلیفه که جواب پستای این نونهالو بدی منم اطاعت امر کردم...با اون رشته جلبک شناسیت...اعصابم خراب شد این زیتونای من کجاست...اقا هفته بعد 3 شنبه ساعت 3 کارگزاری بازار سهام به صرف دیدن من....;;)
          آقا فقط ریش نیس که!
          کلا مورد داری از بیخ باید بری زیر عمل پلاستیک!
          حتما ریشاتم که بزنی از اون پوستتتتتتتت وحشت میکنیم نمیخواد دست بزنی تازه دارم با واقعیت کناااااار میام بیخیااااال شو:-<:-&

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

اما خدایی دکتر فیست شبیه برو بچ یگان ویژه میزنه خداییش دکتر نکنه عضو کلاه سبزها یا نوپو هستی ؟؟
            صد رحمت به يگان ويژه بابا طرف كپ سپاهياست اونم از نوع اطلاعاتياش
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

....تو که رسما منهدمی....از حالا بگو برن بهشت زهرا دنبال قطعه ات بگردند...حالا دنبال شفاف سازی هستی....
              اي نمك نشناس الهي كوفتت بشه اون زير خاكي كه همين دو دقيقه پيش بهت گفتم ميذاشتي حداقل زنگت خشك بشه ولي عيب نداره من همه اينا رو جمع ميكنم به موقعش خودت ميدوني كهb-)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

....بااااببااا مامان این بچه کجاست دستشو ول کرده الان تو پارک گم شده....چه دردسری برا من درست کرده....به من زنگ میزنن میگن چرا ریش گذاشتی چرا اینقدر داغون افتادی....بابا شب قبلش کشیک بیمارستان بودم 3.5 اودمم خونه صبح امدم سر کار...بجون بچه ام....

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

دکتر خودم میام صبحها میبرمت باشگاه یه برنامه مشدی هم بهت میدم شکمت و سیکس پک میکنم برات یه تیشرت استرچ هم میگیرم موهاتم مثل مال خودم سیخ سیخی میکنم میریم کجا اگه گفتی؟؟؟؟اون بیمارستانه که کاپیتان میگفت اگه پایه بودی بگو که شروع کنیم:d

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

ببین دکتر همش از کلمات خفن یگان ویژه استفاده میکنی منهدم و انفجار رو اقا تو عضو تیم خنثی سازی بمب هستی یا همون تخریبچی درسته نه درسته دیگه؟؟
                    نکته:دکتر خیلی مخلصیم
                    ....مهدی برو...برم کلک بازی در نیار تو این تابوت مرده پیدا نمیشه من میدونم بهت میگم.....بیا طرف من حداقل تو فصل گرما به گلاب به روت افتادی یه تیم پزشکی کنارت باشه...خودتی...
                    ....تو نمیشناسی این همدمو من میشناسم....

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

....عجب بد بختی گیر کردیم...بابا یه ماهه یه مشکل خفنی دارم ریش گذاشتم اونروزم عرق کرده و گرما زده داشتم یمرفتم خونه دیدم نمایشگاه نزدیکه گفتم یه خودی نشون بدم بچه اون فرچه ریش تراشو بیار ببینم لازم شد یه عکس براد پیتی بزارم تو سایت بابا تو این عکس سایه حمید افتاده رو من اون هاله نورم تو کسوف رفته....
                      .....من دنبالت افتاده بودم....اووووو....تو نبودی نوشته بودی من ساکن مشهدم کارم اینه هرروز رو به حرم دست به دعام که خدایا چی میشه این اقای دکتر جواب یکی از پستای منو بده....یه شب خواب دیدم تو یه باغ پر گلیم یه نوری اطراف منو گرفت یه صدایی امد که بر تو تکلیفه که جواب پستای این نونهالو بدی منم اطاعت امر کردم...با اون رشته جلبک شناسیت...اعصابم خراب شد این زیتونای من کجاست...اقا هفته بعد 3 شنبه ساعت 3 کارگزاری بازار سهام به صرف دیدن من....;;)
                      آقا آین عکس جوونیای دکتر من دیده بودمش

سیگارشم از من گرفت:D
                      عکس جدیدش فتوشاپه
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

شعر رو داشته باش :
                        مهربان مهربان----حمایتت میکنیم
                        شماره کارت و بده----برایت پول واریز کنیم
                        خدایی شعر رو داشتی
                        اما از شوخی گذشته دکتر ما ارادت داریم وحشتناک

نظر

• hamdam
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 55

بابا جاااان بخدا موضوع فقط ریش نیس کلاااااااااااااااا ...........
                          بعدشم ااااون موقعاااا که ازت تصورای خیااااااالی داشتیم و فک میکررردیم چی هستی که همش میگفتی سینگلی حااااااالا چی شده ؟8-}<:-p

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                            همدم خانم خدام وکیلی خدام وکیلی حباب های بالای سر ما هر ترکید 8-}
                            باز دکتر مهربان خوب بود /:)
                            حداقل می دادین عکسا رو با فتوشاپ بزارن روی سایت :d:d:d
                            ....مخلصم نه حالا تو تیپ اسپرتو فشنو ندیدی این تریپ ترک اعتیادیش بود...حالا ایشالله بقیه عکسا به پیوست میادش...شما خانمید اونوقت...

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

[B]....مخلصم نه حالا تو تیپ اسپرتو فشنو ندیدی این تریپ ترک اعتیادیش بود...حالا ایشالله بقیه عکسا به پیوست میادش...شما خانمید اونوقت...[/B]
                              يعني خدا بگم چكارت نكنه =))
                              اينا همش عكس گرفته ميشه به موقع ميرسه دست اوني كه بايد برسه اون موقع خودم ميام عكستو ميگيرم:p

نظر

• hamdam
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 55

بعدشم دککککککی داری گیسواااانتو از دست میدیااااا از این ور تاب دادی به اوووووووونور:p زییییاد درس نخووووون خب

نظر

در حال کار...
                                X