نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
    اون خوشتیپ سمت چپ بورس فر اوره؟ ظاهرش تناسبی با دکتر مهربان نداره؟
    ...نالوطی حالا این علیرضای کلنگ شد خوش تیپ ....نه نشدباید این جلسات جو رو تو کار گزاری بازار سهام را بندازم اینا از نزدیک سیاحت کنند...هی به این حمید میگفتم برو اونور تر واستا نچسب من فتوژنیکم خراب میشه...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2119

باسلام ایا اعلام جنگ شده ؟؟؟ بازارچه خبره ؟ چیزی منفجرشده ؟؟ حتما نمایشگاه چیزی صادرکرده تابازار برود ؟؟؟

نظر

• sirwan
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 330

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...نالوطی حالا این علیرضای کلنگ شد خوش تیپ ....نه نشدباید این جلسات جو رو تو کار گزاری بازار سهام را بندازم اینا از نزدیک سیاحت کنند...هی به این حمید میگفتم برو اونور تر واستا نچسب من فتوژنیکم خراب میشه...
        دکتر جان بنده افتخار اشنایی قبلی با حضرتعالی را نداشتم خواستم با یک شوخی باب دوستیمان باز شود .البته این جناب چارلی چاپلین کار دست ما داده فکرکنم باید عوضش کنم . سلامت وپاینده باشید
        گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

[QUOTE=نیکا;127185]باسلام ایا اعلام جنگ شده ؟؟؟ بازارچه خبره ؟ چیزی منفجرشده ؟؟ حتما نمایشگاه چیزی صادرکرده تابازار برود ؟؟؟[/QUOTE]به نظرم به خاطر طرح تحول هست كه قرار هست از خرداد ماه اجرائ بشه
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2119

ولی ازاین طرح بعضی هاسود میبرند انها چرا ؟؟؟

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

;)
              در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
              دکتر جان بنده افتخار اشنایی قبلی با حضرتعالی را نداشتم خواستم با یک شوخی باب دوستیمان باز شود .البته این جناب چارلی چاپلین کار دست ما داده فکرکنم باید عوضش کنم . سلامت وپاینده باشید
              ....همنفسی برای شما برای بنده باعث افتخاره....خوشحالم از اینکه من روهم در جمع دوستان خود حساب میکنید.....اون عکس واقعی من نیست....یه رتوش شده اشو دارم که تو فیس بوک میزارم....:d

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

....ببهههه ....داش محسن ....واقعا خجالت نکشیدی با اون شیکم واستادی جلو جمع نطق کردی....من جای تو بودم پشت و رو وای میستادم .....:d
                دكي جان من غلط كردم مرگ بر ضد ولايت فقيه:d
                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                  دكي جان من غلط كردم مرگ بر ضد ولايت فقيه:d
                  ....افرین....به صورتت میخورد که ولایی باشی...داشتی رد گم میکردی.....حالا داشتی برا بچه ها چی میگفتی محسن.....:-/

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

دکتر دیروز نیومدی حمید گور به گوری هم نیومد کلی خوش گذشت رفتیم پیش محسن یکی اومده بود میگفت شپدیس خریدم 200 تومن کوثر فروختم 290 من و محسن هم همینجوری با تعجب به هم نگاه میکردیم یارو میگفت تحلیل زدم از شپدیس 30 صفحه گفتم خود شرکت کلا ترازنامش 30 صفحه نیست در کل خیلی خوش گذشت جات خالی
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

....افرین....به صورتت میخورد که ولایی باشی...داشتی رد گم میکردی.....حالا داشتی برا بچه ها چی میگفتی محسن.....:-/
                      اره دكي جان من ولايت خودتتم قبول دارم دعا كن يه روزي گذرم به اون بيمارستانه نيفته چنان به راه راست هدايتت كنم كه آنژكسيون زدن يادت بره قاطي كردن لرها رو كه ميدوني چطوريه:d
                      تو نمايشگاه زير خاكي معرفي كردم بچه ها برن كيف كنن تو هم يه ضرر حسابي منتظرته دكي صبر كن;)
                      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                        دکتر دیروز نیومدی حمید گور به گوری هم نیومد کلی خوش گذشت رفتیم پیش محسن یکی اومده بود میگفت شپدیس خریدم 200 تومن کوثر فروختم 290 من و محسن هم همینجوری با تعجب به هم نگاه میکردیم یارو میگفت تحلیل زدم از شپدیس 30 صفحه گفتم خود شرکت کلا ترازنامش 30 صفحه نیست در کل خیلی خوش گذشت جات خالی
                        ...مهدی بزار خودمو یخورده جمع و جور کنم بیام سروقت تو....حالا با استریییچ میری نمایشگاه....گذاشتمت اخر وقت سر فرصت به پرونده اعمالت نگاه بندازم....فکر نکردی اونجا دوربین مدار بسته داره....حمید چرا نیومد...کلا برداشت من از این نمایشگاه دوتا چایی یه رانی و چند تا کیک بود همین....

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

...مهدی بزار خودمو یخورده جمع و جور کنم بیام سروقت تو....حالا با استریییچ میری نمایشگاه....گذاشتمت اخر وقت سر فرصت به پرونده اعمالت نگاه بندازم....فکر نکردی اونجا دوربین مدار بسته داره....حمید چرا نیومد...کلا برداشت من از این نمایشگاه دوتا چایی یه رانی و چند تا کیک بود همین....
                          نه دکتر من هر لباسی بپوشم برام استرچ میشه!!!شوخی کردم بابا گفتم همه کت . شلوار میرن یکی هم مخالف همه بره !!!اما خدایی پذیرایی فراتر از رانی و کیک بود دکتر حمید هم لالا بود
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

...بنده هرگونه حضور رو تکذیب میکنم....لطفا اخبار مربوط به بنده رو یا ازروی سایت رسمی و یا ازط ریق سخنگوم پیگیری کنید....باتشکر....بروسلی خیلی مخلصیم....:d
                            یعنی می فرمایید تصاویر منسوب به شما کسی دیگه است؟

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                              یعنی می فرمایید تصاویر منسوب به شما کسی دیگه است؟
                              ...ممکنه حتی تصاویر دستکاری شده باشه....این احتمال هم وجودداره...فعلا در دست بررسیه....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

:x;)
                                در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                                اره دكي جان من ولايت خودتتم قبول دارم دعا كن يه روزي گذرم به اون بيمارستانه نيفته چنان به راه راست هدايتت كنم كه آنژكسيون زدن يادت بره قاطي كردن لرها رو كه ميدوني چطوريه:d
                                تو نمايشگاه زير خاكي معرفي كردم بچه ها برن كيف كنن تو هم يه ضرر حسابي منتظرته دكي صبر كن;)
                                ....ا...راستی محسن سهمه چی شد...جان من زود بگو بخرم.....اگر معرفی میکردی امروز میخریدم منفی میشد که اون کت و شلوارو از تنت میکندم...:D

نظر

در حال کار...
                                X