در اصل توسط sirwan پست شده است
View Post
نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )
Collapse
X
-
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...نالوطی حالا این علیرضای کلنگ شد خوش تیپ ....نه نشدباید این جلسات جو رو تو کار گزاری بازار سهام را بندازم اینا از نزدیک سیاحت کنند...هی به این حمید میگفتم برو اونور تر واستا نچسب من فتوژنیکم خراب میشه...گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
[QUOTE=نیکا;127185]باسلام ایا اعلام جنگ شده ؟؟؟ بازارچه خبره ؟ چیزی منفجرشده ؟؟ حتما نمایشگاه چیزی صادرکرده تابازار برود ؟؟؟[/QUOTE]به نظرم به خاطر طرح تحول هست كه قرار هست از خرداد ماه اجرائ بشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
;)در اصل توسط sirwan پست شده است View Postدکتر جان بنده افتخار اشنایی قبلی با حضرتعالی را نداشتم خواستم با یک شوخی باب دوستیمان باز شود .البته این جناب چارلی چاپلین کار دست ما داده فکرکنم باید عوضش کنم . سلامت وپاینده باشید[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....ببهههه ....داش محسن ....واقعا خجالت نکشیدی با اون شیکم واستادی جلو جمع نطق کردی....من جای تو بودم پشت و رو وای میستادم .....:dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
دکتر دیروز نیومدی حمید گور به گوری هم نیومد کلی خوش گذشت رفتیم پیش محسن یکی اومده بود میگفت شپدیس خریدم 200 تومن کوثر فروختم 290 من و محسن هم همینجوری با تعجب به هم نگاه میکردیم یارو میگفت تحلیل زدم از شپدیس 30 صفحه گفتم خود شرکت کلا ترازنامش 30 صفحه نیست در کل خیلی خوش گذشت جات خالیدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....افرین....به صورتت میخورد که ولایی باشی...داشتی رد گم میکردی.....حالا داشتی برا بچه ها چی میگفتی محسن.....:-/
تو نمايشگاه زير خاكي معرفي كردم بچه ها برن كيف كنن تو هم يه ضرر حسابي منتظرته دكي صبر كن;)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدکتر دیروز نیومدی حمید گور به گوری هم نیومد کلی خوش گذشت رفتیم پیش محسن یکی اومده بود میگفت شپدیس خریدم 200 تومن کوثر فروختم 290 من و محسن هم همینجوری با تعجب به هم نگاه میکردیم یارو میگفت تحلیل زدم از شپدیس 30 صفحه گفتم خود شرکت کلا ترازنامش 30 صفحه نیست در کل خیلی خوش گذشت جات خالی[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...مهدی بزار خودمو یخورده جمع و جور کنم بیام سروقت تو....حالا با استریییچ میری نمایشگاه....گذاشتمت اخر وقت سر فرصت به پرونده اعمالت نگاه بندازم....فکر نکردی اونجا دوربین مدار بسته داره....حمید چرا نیومد...کلا برداشت من از این نمایشگاه دوتا چایی یه رانی و چند تا کیک بود همین....دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
:x;)در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاره دكي جان من ولايت خودتتم قبول دارم دعا كن يه روزي گذرم به اون بيمارستانه نيفته چنان به راه راست هدايتت كنم كه آنژكسيون زدن يادت بره قاطي كردن لرها رو كه ميدوني چطوريه:d
تو نمايشگاه زير خاكي معرفي كردم بچه ها برن كيف كنن تو هم يه ضرر حسابي منتظرته دكي صبر كن;)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر