نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamdam
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 55

مهربووووووون جووووووون من میرم دیگه ولی دورا دور حواسم هس بهتووووون
    اینا هم شوخی بود خودت و نکشی آآآآآآآآآآآآ از تصوراتم بهتر بودی (ببین چی تصور کرده بودمت!)
    فعلا باباااااااااااااااااااااااای=;

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
      دکتر لااقل شما تمومش کن دیگه اینقدر سربسر بچه نذار بزار بره بازیشا بکنه حالا که تو پارکه! هی داره تاپیک ورق می خوره و بحث دو نفره شده . مزاح کافیه .بیا بگو با این بازار بلبشو چه باید کرد؟ همه را داره فشل می کنه.

...خواب بودم....احمد عزیز....این همدم خانمو که میبینی از خواص هستند...یجورایی خاطرش خیلی عزیزه....حق اب و گل داره...یه زمانی یه فرابورسی بودو یه تاپیکی و جمع دوستانی که حرمت دوستیها رو داشتنو از بودن کنار هم لذت میبردند...و شاد بودند...تا اینکه دست تاراج روزگار سایتو بر باد دادو اون جمع صمیمی رو از هم پاشوند...
      ...همدم رو که میبینی...زمانی...شمع محفل این دوستیها بود....و جزو ذخایر نظام وانقلاب....و عزیز دل ما ...و البته شما...و دوست داشتنی و گل....بچه که ما هستیم...این خانمه....احمد جان...من فعلا هرچی دارمو ندارم دارم حفاری و آ اس پ میخرم....تا دوباره شاهکاری مثل خرید تجهیزاتیای سال قبل بزنمو بشینم گریه کنم...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط hamdam پست شده است View Post
        مهربووووووون جووووووون من میرم دیگه ولی دورا دور حواسم هس بهتووووون
        اینا هم شوخی بود خودت و نکشی آآآآآآآآآآآآ از تصوراتم بهتر بودی (ببین چی تصور کرده بودمت!)
        فعلا باباااااااااااااااااااااااای=;
        ...با دیدن پستات یه حس زیبای نوستالژیک در من زنده شد....و نقبی در تونل زمان به دنیای خاطره های زیبا و شاد زدیم....و یاد روزگاری افتادیم که وقتی درش سیر میکردیم زیبایی لحظاتش از خاطر ما برد که روزگار میونه ای با شادیها و لحظات خوب نداره....همدم...شاد شدم به دیدنت...و پستای قشنگت....میرم یه عکس فشنی و آلا مد میندازم میزارم اینجا...مراقب خودت باش دختر...سبزی نشسته نخوری...بازم به من سر بزن....خداحافظ...:x>:D<:((=;
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

دکتر مهربان عزیز

منم سال قبل این حفاری و صدرا و فاراک و فاذر جوری از قطار پیادم کردند که حالاحالاها دیگه پول بلیط هم ندارم که دوباره بخوام سوار شم. الان هم که روی معدنی و ساختمانی و پتروشیمی وارد شدم احساس می کنم ایندفعه با موشک بفرسندم فضای لایتنهی و دیگه خلاص! از بس این مدیریت جهان !!!! ونزدیکتر بودن افکار استاد همه اوستادا به این حاج آقا عندالمومنین فکرم را مشغول کرده نمی رسم پرتفوم را کنترل کنم.
          آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/05/12, 18:02.

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

...خواب بودم....احمد عزیز....این همدم خانمو که میبینی از خواص هستند...یجورایی خاطرش خیلی عزیزه....حق اب و گل داره...یه زمانی یه فرابورسی بودو یه تاپیکی و جمع دوستانی که حرمت دوستیها رو داشتنو از بودن کنار هم لذت میبردند...و شاد بودند...تا اینکه دست تاراج روزگار سایتو بر باد دادو اون جمع صمیمی رو از هم پاشوند...
            ...همدم رو که میبینی...زمانی...شمع محفل این دوستیها بود....و جزو ذخایر نظام وانقلاب....و عزیز دل ما ...و البته شما...و دوست داشتنی و گل....بچه که ما هستیم...این خانمه....احمد جان...من فعلا هرچی دارمو ندارم دارم حفاری و آ اس پ میخرم....تا دوباره شاهکاری مثل خرید تجهیزاتیای سال قبل بزنمو بشینم گریه کنم...
            برو دكي كه داري خوب ميري ايندفعه ديگه كارت تمومه دو تا خبر خوشگل كوچولو مثل آنژكسيون هاي خودت دارم از اين دو تا سهم هر موقع خريدت تمو شد ندا بده كه چنان بندازمشون تو گره با دو تا خبر تپل كه بشيني 12 درصد منفي هاشو بشمري<:-p
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              برو دكي كه داري خوب ميري ايندفعه ديگه كارت تمومه دو تا خبر خوشگل كوچولو مثل آنژكسيون هاي خودت دارم از اين دو تا سهم هر موقع خريدت تمو شد ندا بده كه چنان بندازمشون تو گره با دو تا خبر تپل كه بشيني 12 درصد منفي هاشو بشمري<:-p
              محسن جون آس پ عمرا گره نمیره!b-) چون که فرابورسیه:d اما اون حفاری رو مختاری به قیمت اسمی برسونی! من که ندارمش که!!>:) یکی نیست بهم بگه نه که الان رایان داره به عرش میرسه!!!=(( :-b
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

ببين اس ام اس بدي زنگ بزني فايده نداره تو خريدهات تكميل شد يه ندا بده همينجا خبرشو ميزنم اول هم ساعت 12 شب بهت اس ام اس ميدم ساعت 12 و يك دقيقه تو سايت ها ميزنم فردا صبح ساعت 8 صبح هم تو بورس 24 و خلاصه اينكه از كشيك برميگردي خسته و كوفته مياي از استرسي كه ديشب بهت وارد كردم پاي سيستم ميشيني يهو تي اس و باز ميكني نماد مذور را سرچ ميكني و تلفن رو بر ميداري هر چي فحش و ناسزاست نثار بنده ميكني و بنده در كمال ارامش يه كيفي ميكنم دكتر يه كيفي ميكنم كه تو تو شمال نميكني به همين سادگي و به همين خوشمزگي:d
                حالا تكذيب ميكني حالا واسه من شاخ ميشي حالا تيريپ بچه اطلاعاتي ميذاري...

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

ببين اس ام اس بدي زنگ بزني فايده نداره تو خريدهات تكميل شد يه ندا بده همينجا خبرشو ميزنم اول هم ساعت 12 شب بهت اس ام اس ميدم ساعت 12 و يك دقيقه تو سايت ها ميزنم فردا صبح ساعت 8 صبح هم تو بورس 24 و خلاصه اينكه از كشيك برميگردي خسته و كوفته مياي از استرسي كه ديشب بهت وارد كردم پاي سيستم ميشيني يهو تي اس و باز ميكني نماد مذور را سرچ ميكني و تلفن رو بر ميداري هر چي فحش و ناسزاست نثار بنده ميكني و بنده در كمال ارامش يه كيفي ميكنم دكتر يه كيفي ميكنم كه تو تو شمال نميكني به همين سادگي و به همين خوشمزگي:d
                  حالا تكذيب ميكني حالا واسه من شاخ ميشي حالا تيريپ بچه اطلاعاتي ميذاري...
                  دكيه ديگه نذاشت قلم من خشك بشه منم دل رحم خب برنامه فرداي دكي اينه از ا س پ و حفاري خارج ميشه سهمهاي زير خاكي منو ميخره به همين سادگي و به همين خوشمزگي:d
                  پينوشت: اقا اينها همه شوخيه ها ا س پ و حفاري جفتشون دو سهم محكم بازار هستن و جاي نگراني نداره ولي خب دكيه و يه دنيا معرفت خرج ما كرده ما هم يه تريپ براش اومديم خدا كنه يه سود خوب بكنه و بره شمال كيف...

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    محسن جون آس پ عمرا گره نمیره!b-) چون که فرابورسیه:d اما اون حفاری رو مختاری به قیمت اسمی برسونی! من که ندارمش که!!>:) یکی نیست بهم بگه نه که الان رایان داره به عرش میرسه!!!=(( :-b
                    ياسر جان فدات بشم من يه پيشنهاد به رايانيها البته تو نمايشگاه هم به دوستان گفتم نظرتون چيه رايان رو بي خيال بشين بياين رو ولصنم؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

ياسر جان فدات بشم من يه پيشنهاد به رايانيها البته تو نمايشگاه هم به دوستان گفتم نظرتون چيه رايان رو بي خيال بشين بياين رو ولصنم؟
                      خیلی پیشنهادت خوبه خدایی بهش فکرم کرده بودما اما.... اگه از سایپایی ها یه گروه ............تر پیدا بشند اگه گفتی کیان؟ ;)
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        خیلی پیشنهادت خوبه خدایی بهش فکرم کرده بودما اما.... اگه از سایپایی ها یه گروه ............تر پیدا بشند اگه گفتی کیان؟ ;)
                        صنعت و معدنيا دادا كه توشون حرفي نيست ولي شايد شايد شايد اين شريان يه تكوني به اين گروه بده و يه نوسان خوب 20 -30 درصدي بدهد

نظر

• مجيد رادمنش
                          مدیر (6)
                          • Oct 2010
                          • 4902

فارس از حواشی ششمین نمایشگاه بورس گزارش می دهد

از تغییر نام نمایشگاه بورس تا تعجب خارجی ها

خبرگزاری فارس: ششمین نمایشگاه بورس، بانک و سرمایه که دیروز به پایان رسید که دارای حاشیه هایی از جمله تغییر نام نمایشگاه ، غیبت بزرگان بورس، تعجب نمایندگان کشورهای خارجی بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، ششمین نمایشگاه بورس، بانک و سرمایه درحالی از سه شنبه تا جمعه به مدت 4 روز در محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار و به پایان رسید که طی آن حدود 220 شرکت و نهاد مالی مرتبط با بازار سرمایه در این نمایشگاه حضور داشتند.نمایشگاه قبلی شهریور سال گذشته برگزار شده بود و مسئولان بازار سرمایه تصمیم گرفتند ششمین نمایشگاه را با عنوان بین المللی و حذف نام خصوصی سازی برگزار کنند.

در مراسم افتتاح این نمایشگاه وزیر اقتصاد و معاونینش(که برخلاف سال گذشته در مراسم اختتامیه حضور داشتند) هم حاضر بودند و حسینی درباره وضعیت اقتصاد و آمار و ارقام نکاتی را بیان کرد. وزیر اقتصاد که به عنوان سومین سخنران مراسم افتتاحیه مطالبی را بیان کرد، ضمن طولانی بودن سخنان و مطالب ارائه شده، همه نکات را از روی متن تهیه شده ارایه داد. رویه ایی که کمتر از این وزیر مشاهده شده بود.

در این مراسم حسینی درحالی از رشد شاخص بورس از 12 به 19 هزار واحد در سال 89 آن هم به رغم وجود بحران مالی جهانی سخن گفت که اشارهای به تغییرات اعمال شده در شاخص و اثر 7 هزار واحدی سود نقدی نکرد.

حضور ابوالحسنی معاون وزیر اقتصاد موجب تعجب برخی از حاضرین شده بود،چرا که عده ای گمان میکردند وی در جریان استیضاح سال گذشته وزیر اقتصاد از سمت خود کناره گیری کرده است.

این نمایشگاه طی سالهای گذشته با عنوان نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی برگزار میشد ولی در پی عدم مشارکت جدی سازمان خصوصی سازی، این عنوان برای ششمین نمایشگاه تغییر کرد و به نمایشگاه بورس، بانک و سرمایه (بیمه) تغییر یافت.از طرفی دیگر به دلیل حضور نمایندگان برخی از بورسهای کشورهای خارجی، در عنوان نمایشگاه واژه بینالمللی هم گنجانده شد. در این میان پوسترهای نمایشگاه حاکی از نام نمایشگاه بورس، بانک و بیمه بودند اما مجری مراسم افتتاحیه به جای واژه بیمه از کلمه سرمایه استفاده کرد.

مسئولان برپایی این نمایشگاه از جمله علی صالحآبادی رئیس سازمان بورس، این نمایشگاه را بزرگترین نمایشگاه خاورمیانه اعلام کردند بدون اینکه از ابعاد و جزئیات نمایشگاههای خارجی آماری ارائه دهند.

برخی از شرکتهای حاضر در نمایشگاه از افزایش قیمت هزینه ها و کسب درآمد توسط شرکت اطلاع رسانی بورس( وابسته به سازمان بورس) با عنوان فرهنگسازی گلهمند بوده و معتقد بودند سازمان بورس با دراختیار داشتن منابع مالی قابل توجه و دارایی های ماده 57 قانون بازار اوراق بهادار نباید هزینه ای را متوجه شرکت ها کند. چون هدف اصلی چنین گرد همای و نمایشگاهی فرهنگ سازی است و این مهم باید در راستای وظایف سازمانی باید برگزار شود. به همین علت برخی از مشارکت کنندگان اعلام کردند به دلیل قیمت های گران غرفه ها و هزینه های حضور در چنین نمایشگاهی از یک سو و عدم دستاوردی قابل توجه ، در دوره های بعدی حضور نخواهند یافت. اما در عوض عده ایی از مسئولان و مدیران شرکت های حاضر در نمایشگاه از برگزاری چنین رویدادی و اطلاع از آخرین وضعیت نهادهای فعال بازار سرمایه ابزار رضایت می کردند.

غیبت شرکت های بزرگ و مطرحی چون مخابرات، فولاد مبارکه، ملی مس ، کشتیرانی، ایران خودرو و غیره محسوس بود. دراین میان غرفه شرکت افرانت هم خالی بود.

عدم استقبال شرکتهای حاضر در بازار سهام که به حدود 400 شرکت میرسد و حضور اکثر شرکتهای بیمهای و برخی بانکها و شرکتهای کارگزاری از جمله نکات محسوس در ششمین نمایشگاه بود همچنین در حالی وضعیت مجمع سالانه و افزایش سرمایه پست بانک مشخص نشده که این شرکت مشمول اصل 44 برای دومین مرتبه در چنین نمایشگاهی حضور یافته بود.

قبل از برگزاری این نمایشگاه عدهای از فعالان بازار سهام بر این باور بودند با شروع نمایشگاه وضعیت بازار سهام و شاخص بورس بهبود خواهد یافت،اما نه تنها چنین انتظاری برآورده نشد بلکه جو روانی منفی بازار همچنان پرجا بود.این وضعیت نامناسب بازار در سال اخیر موجب عدم استقبال سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی از نمایشگاه شد. علاوه بر این تلاقی این نمایشگاه با دو نمایشگاه جذاب و عمومی دیگر یعنی نمایشگاه کتاب و گل و گیاه موجب شده بود تا درصد بازدیدکنندگان همچنان قابل توجه نباشد.

در این نمایشگاه درحالی نمایندگانی از بازارهای سهام کشورهای اندونزی، مالزی،پاکستان، ایران، ترکیه، بلاروس و غیره حضور داشتند که برخی نمایندگان از وسعت غرفههای 100 تا 500 متری شرکتها و حضور مردم عادی و تردد افراد مختلف در محل نمایشگاه اظهار تعجب میکردند، چرا که از قرار معلوم در نمایشگاههای خارجی فقط مدیران نهادهای مالی و مرتبط از این فرصت برای رایزنی و اطلاع از کم و کیف فعالیتها همدیگر استفاده میکنند.

همچنین نمایندگان بازارهای سهام خارجی از نبود سایت انگلیسی زبان شرکتهای بورس ابراز گلایه کرده و نمیتوانستند از وضعیت شرکتهای حاضر در بورس و فرا بورس به طور کامل و مستقیم مطلع شوند.

مراجعه و گلایه سهامداران دو بانک آریا و آرین که در پی لغو مجوز از سوی شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی با چالش و نگرانی هایی مواجه شدهاند یکی دیگر از حاشیههای این نمایشگاه بود.

از جمله نکات قابل توجه و جالب این نمایشگاه دعوت از پیشکسوتان بازار سرمایه و اولین مدیران و مسئولان بورس و شرکتهای کارگزاری و گرفتن عکس یادگاری بود.

غرفه بورس کالا میزبان اشخاصی چون سفیر برزیل، دبیر اول سفارت خانه های مالزی،ترکیه، مدیران بورس های اسلام آباد و کراچی و همچنین خلیفه سلطان دبیر انجمن فولاد بود. وی درجریان بازدید از این غرفهاز راه اندازی معاملات آتی فولاد در بورس کالا خبر داد.

در این نمایشگاه درحالی خبری از مدیران کنونی سازمان خصوصیسازی برای بازدید از نمایشگاه نبود که بعد از حضور اسماعیل غلامی معاون سابق خصوصیسازی ، رئیس سابق سازمان یعنی کرد زنگنه هم در روز آخر از این نمایشگاه بازدید کرد.

این نمایشگاه بدون برگزاری مراسم اختتامیه به پایان رسید.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• Hamid-safapour
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 243

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....اینو گذاشتم حالا عکس بعدی رو داشته باش....همه ارتیستی...دشمن کور کن....باید با عینک دودی ببینی چاقو ماقو هم دم دستت نباشه به خودت آسیب نزنی...
                            آقایون نمیدونن ولی خانم ها خوب میدونن که اگه پول داشته باشی کچل و کور و یه چشم باشی دافا از سر و کولت بالا میرن
                            دکتر همه جوره خرابتیم
                            این رفیق بمب اعتماد به نفستم شانس اورد که ما دیروز تو سایت نیومدیمو اینجارو ندیدیم
                            حالا به این خانم کوچولو بگو از خودش یه عکس بزاره تا ببینیم چن چندیم

نظر

• Hamid-safapour
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 243

[/QUOTE]
                              پسر چی میشد ما هم بچه معروف میشدیم در و دافا دورمون حلقه میزدن:D
                              آدم با دیدن این عکس یاد 50 cent می افته:):D

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
                                پسر چی میشد ما هم بچه معروف میشدیم در و دافا دورمون حلقه میزدن:D
                                آدم با دیدن این عکس یاد 50 cent می افته:):D[/QUOTE]
                                حميد جان شما سرور و تاج سر ما هستي ما هر چي داريم از لطف شما دوستان عزيزمه و بس>:D<

نظر

در حال کار...
                                X