نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط hamdam پست شده است View Post
    میگگگگگگگم دکی تنها حسنی که داری حالا که دقت میکنم فقط پیشونیت بلنده که شانست خوووووب بوده که لحظاتی با من همکلام شدی:->
    ...معلوم نیست این ناظر کجاست...یکی محبت کنه دست بچه رو بگیره ببره دفتر پارک گم شده مامانشو صدا بزنن بیاددنبالش...
    ...تو اینجا چیکار میکنی...میترسم اگر روزی از نزدیک سعادت دیدار بهت دست بده یقه کنی مارو بگی الا وبلا باید تاج سرم بشی ول کن نیستم...0:-)
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• hamdam
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 55

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...=))=))=))...
      ...روحیه و فیس...؟؟؟... خیلی بده که وقتی کلاس تموم شه دانشجو بتونه مواد دریسشو بخوره...تره ریحون شنبلیله گل ختمی ....چه رشته هایی میزارن سر بچه های مردمو گرم کنن...
      ...اونها معتاد نیستند...همدم کوچولو...abuse دارن....اتفاقا ادمای باکلاسی هستند...یکیشون تمام فیلمای قدیمی جیمز دینو مارلون براندو رو برام کپی کرده...
      ...این موها هم مثل لژیونرای رمی قوی و محکم سر جاشون واستادن یه قدم هم عقب نشینی نمیکنن....

میگم دکتر تکنولوژی پیشرفت کرده آ مثلا تکنیک کاشت مو اومده که خوووبم جوااب میده :-? یک امتحااانی بزن حالاااا/:)
      خیلی ام با مریضاااات عیاق نشوووووووو خممممارت نکنن
      8-}

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...الحمدلله ما چهل گیسو طاس سکه امون رونق داره و کلاسمون سر جاش سرو دست میشکنن...به 5-6 تا تیم جراحی و متخصص لیزر برا جمع و جور کردن نیاز نداریم...

نظر

• hamdam
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 55

...معلوم نیست این ناظر کجاست...یکی محبت کنه دست بچه رو بگیره ببره دفتر پارک گم شده مامانشو صدا بزنن بیاددنبالش...
          ...تو اینجا چیکار میکنی...میترسم اگر روزی از نزدیک سعادت دیدار بهت دست بده یقه کنی مارو بگی الا وبلا باید تاج سرم بشی ول کن نیستم...0:-)
          خدددددددددا اون روزووووو نیااااااره میخوووووای درجا سکته کنم الانم که دارم میتایپم چشام بستس که واسه یه لحظه یه چی دیگه تصورت کنم:-?

نظر

• قاتل بروسلی
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 684

ای بابا.یه عکس از دکتر گذاشتیم عجب شری شدا.انقدر دکتر ما رو اذیت نکنید.دوستان یه شعر دارم در مورد دکتر از خودم در میکنم.20 تا تشکر بندازید زیر این پست تا شعرم رو بنویسم. :d
            کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
            ندایی آمد که :
            او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• hamdam
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 55

...الحمدلله ما چهل گیسو طاس سکه امون رونق داره و کلاسمون سر جاش سرو دست میشکنن...به 5-6 تا تیم جراحی و متخصص لیزر برا جمع و جور کردن نیاز نداریم...
              آخه این اعتماد به نفس کاذب و کی میده بهت؟ باز اون چیه دیگه؟
              مهربوووون جووووووون خب چرا عکس گرفتی یادته چقد با هم خووووب بودییییییییم چرااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              /:)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

خدددددددددا اون روزووووو نیااااااره میخوووووای درجا سکته کنم الانم که دارم میتایپم چشام بستس که واسه یه لحظه یه چی دیگه تصورت کنم:-?
                ....نمیدونم دیگه ما چقدر باید تو این رشته کاهو شناسی مدارج علمی رو به بالا طی کنیم تا بخت در خونه ماروبزنه...میترسم اخر کار کنفوسیوس بشیم و شوهر پیدا نشه...:->

نظر

• hamdam
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 55

کسی بهت اصرار کرده بووود؟؟ خب تو ازشون عکس میگرفتی حداقل.....!!!!!!!!!!

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

آخه این اعتماد به نفس کاذب و کی میده بهت؟ باز اون چیه دیگه؟
                    مهربوووون جووووووون خب چرا عکس گرفتی یادته چقد با هم خووووب بودییییییییم چرااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    /:)
                    ....اینو گذاشتم حالا عکس بعدی رو داشته باش....همه ارتیستی...دشمن کور کن....باید با عینک دودی ببینی چاقو ماقو هم دم دستت نباشه به خودت آسیب نزنی...

نظر

• hamdam
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 55

....نمیدونم دیگه ما چقدر باید تو این رشته کاهو شناسی مدارج علمی رو به بالا طی کنیم تا بخت در خونه ماروبزنه...میترسم اخر کار کنفوسیوس بشیم و شوهر پیدا نشه...:->
                      اتفاقا پیدا میشه هوار هوووووار خیلی ام بالاتر از تحصیلاتتتتتتتتتتت:-> تازه حالاااااا هم که پیدا شده بازم که ول کن نیستن ایییین جمااعت!!!! حلقه اام که بزنی رو پیشونیم بازمممممممم ............ امان امان/:)

نظر

• hamdam
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 55

....اینو گذاشتم حالا عکس بعدی رو داشته باش....همه ارتیستی...دشمن کور کن....باید با عینک دودی ببینی چاقو ماقو هم دم دستت نباشه به خودت آسیب نزنی...
                        نه نه جووون من خودت و اذیت نکن همینی دیگه معجزه که نمیشه

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

دکتر لااقل شما تمومش کن دیگه اینقدر سربسر بچه نذار بزار بره بازیشا بکنه حالا که تو پارکه! هی داره تاپیک ورق می خوره و بحث دو نفره شده . مزاح کافیه .بیا بگو با این بازار بلبشو چه باید کرد؟ همه را داره فشل می کنه.

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

اقا من میگم هر کدوم از شما هم دکتر هم همدم نفری یه عکس بذارید فشن شده مدارک تحصیلی هم اسکن کنید بزارید اونوقت تیم داوران یعنی من و محسن ببینیم کی سرتره!!
                            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• hamdam
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 55

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                              دکتر لااقل شما تمومش کن دیگه اینقدر سربسر بچه نذار بزار بره بازیشا بکنه حالا که تو پارکه! هی داره تاپیک ورق می خوره و بحث دو نفره شده . مزاح کافیه .بیا بگو با این بازار بلبشو چه باید کرد؟ همه را داره فشل می کنه.
                              شما؟؟/:)

نظر

• hamdam
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 55

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                                اقا من میگم هر کدوم از شما هم دکتر هم همدم نفری یه عکس بذارید فشن شده مدارک تحصیلی هم اسکن کنید بزارید اونوقت تیم داوران یعنی من و محسن ببینیم کی سرتره!!
                                روح جوووووون شما شک نکن رای و بده ندیده

نظر

در حال کار...
                                X