نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

برگزاري كارگاههاي آموزشي در غرفه بورس تهران

گروه بورس- ششمين نمايشگاه بورس، بانك و بيمه به منظور اطلاع رساني، فرهنگسازي و آموزش كليه ذينفعان بازار سرمايه، عامه مردم و پاسخگويي به مخاطبان برگزار شده است و تعامل و هم افزايي بيشتر فعالان بازار سرمايه را در پي دارد.

به گزارش روابط عمومي بورس تهران، هاشمينژاد مدير توسعه فرهنگ سرمايهگذاري بورس اوراق بهادار ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين راستا بورس تهران اقدام به برگزاري 16 كارگاه آموزشي با موضوعات تخصصي و عمومي براي آشنايي و ارتقاي دانش مالي كرده است. وي در ادامه اظهار كرد: آشنايي با ابزارهاي جديد مالي با توجه به بينالمللي بودن اين دوره نمايشگاه ضروري به نظر ميرسد و معرفي نهادهاي مالي بينالمللي و تعامل متقابل بورس تهران با اين نهادها نيز از موضوعات اين كارگاههاي آموزشي است. همچنين كليه انتشارات بورس شامل كتاب، جزوات و بروشورها در اختيار عموم بازديدكنندگان قرار ميگيرد.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• riskman
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 208

با سلام
      امروز حوالي ساعت 2 يه سري به غرفه پاسارگاد زدم كه جمعيت زيادي رو ديدم كه در كلاس كوچكي كه داخل غرفه تشكيل شده بود حضور داشتند و بخشي از مردم نيز بعلت كمي جا بصورت ايستاده در راهرو مباحث كلاس را دنبال مي كردند !
      از يه نفر پرسيدم استاد كيه ؟ جواب داد دكتر عمادي:x ! خيلي خوشحال شدم ! هرچه با خودم كلنجار رفتم ديدم نميتوانم محضر استاد عزيز holy را از دست بدهم ! در يك آنتراكت از دور استاد را صدا زدم و خودم را معرفي كردم در حاليكه با دقت و حوصله زيادي به سوالات مراجعين پاسخ ميدادند ! بنده نوازي كردند و بيرون تشريف آوردن و مثل يك دوست قديمي با من حال و احوال كردند ! كه شاعر فرموده : دوستان را كجا كني محروم تو كه با دشمنان نظر داري !
      همچنين استاد ارجمند سركار خانم ميرزا محمدي (پاني):x تشريف داشتند كه بر من منت نهادند و بخشي از وقت شريفشون:!! رو به بنده دادند و پيرامون سبك موج شماري و نحوه تريد ايشان با استفاده از الگوهاي هارمونيك و فيبوناچي صحبت و در حقيقت راهنمايي كردند !
      آنچه كه نظر من را به خودش جلب كرد افتادگي و فروتني بي اندازه و مثال زدني اين دو استاد بزرگوار بود كه براي من جاي بسي شگفتي بود ! واقعا كه گذشتگان ما چه نيكو گفته اند كه درخت هر چه بارش بیش افتادگی اش بیشتر!
      امروز يكي از بهترين و پربارترين روزهاي من بود در اين يك دهه بورسبازيم !::)
      آخرین ویرایش توسط riskman؛ 2012/05/10, 18:15.

نظر

• fiona
        کاربر فعال
        • Apr 2011
        • 405

با سلام
        منم فردا انشاا.. در نمایشگاه هستم و مایلم دوستانو زیارت کنم

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
          با سلام
          امروز حوالي ساعت 2 يه سري به غرفه پاسارگاد زدم كه جمعيت زيادي رو ديدم كه در كلاس كوچكي كه داخل غرفه تشكيل شده بود حضور داشتند و بخشي از مردم نيز بعلت كمي جا بصورت ايستاده در راهرو مباحث كلاس را دنبال مي كردند !
          از يه نفر پرسيدم استاد كيه ؟ جواب داد دكتر عمادي ! خيلي خوشحال شدم ! هرچه با خودم كلنجار رفتم ديدم نميتوانم محضر استاد عزيز holy را از دست بدهم ! در يك آنتراكت از دور استاد را صدا زدم و خودم را معرفي كردم در حاليكه با دقت و حوصله زيادي به سوالات مراجعين پاسخ ميدادند ! بنده نوازي كردند و بيرون تشريف آوردن و مثل يك دوست قديمي با من حال و احوال كردند ! كه شاعر فرموده : دوستان را كجا كني محروم تو كه با دشمنان نظر داري !
          همچنين استاد ارجمند سركار خانم ميرزا محمدي (پاني) تشريف داشتند كه بر من منت نهادند و بخشي از وقت شريفشون رو به بنده دادند و پيرامون سبك موج شماري و نحوه تريد ايشان با استفاده از الگوهاي هارمونيك و فيبوناچي صحبت و در حقيقت راهنمايي كردند !
          آنچه كه نظر من را به خودش جلب كرد افتادگي و فروتني بي اندازه و مثال زدني اين دو استاد بزرگوار بود كه براي من جاي بسي شگفتي بود ! واقعا كه گذشتگان ما چه نيكو گفته اند كه درخت هر چه بارش بیش افتادگی اش بیشتر!
          امروز يكي از بهترين و پربارترين روزهاي من بود در اين يك دهه بورسبازيم !
          من هم در همان ساعت بودم ولی مشغول پر کردن فرمهای ثبت نام آنلاین بودم و دقت نکردم که چه کسی پای تابلو ایستاده و کلاس را اداره می کند . لازم شد که فردا هم بروم و از نزدیک با این دوستان عزیز ملاقات داشته باشم.

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

دوستان عزیز ما در فضای مجازی مدتهاست که با هم گپ و گفت داریم و دوست شده ایم ولی از نزدیک خیلی هامون موفق به شناسایی و ملاقات یکدیگر نشده ایم .لذا لازم است که برای ملاقات وقت و ساعت و مکان مشخصی را تعیین و از نزدیک ملاقات داشته باشیم. مدیریت این ملاقات را هم مدیران سایت بعهده بگیرند تا امکان پذیر شود. خیلی ها گفتند که در فلان غرفه و ساعت حضور دارند ولی شناسایی آنان ممکن نیست . نمی شود از تک تک افراد سوال کنی آقا یا خانم شما فلانکس هستید؟

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

اقا فردا حتما من و حمید هم میاییم
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

سلام بر دوستان عزیز
                خیلی دلم میخواست در خدمت دوستان باشم
                ولی بعلت کسالت این امر میسر نگردبد ...
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                  با سلام
                  از يه نفر پرسيدم استاد كيه ؟ جواب داد دكتر عمادي:x ! خيلي خوشحال شدم ! هرچه با خودم كلنجار رفتم ديدم نميتوانم محضر استاد عزيز holy را از دست بدهم ! در يك آنتراكت از دور استاد را صدا زدم و خودم را معرفي كردم در حاليكه با دقت و حوصله زيادي به سوالات مراجعين پاسخ ميدادند ! بنده نوازي كردند و بيرون تشريف آوردن و مثل يك دوست قديمي با من حال و احوال كردند ! كه شاعر فرموده : دوستان را كجا كني محروم تو كه با دشمنان نظر داري !
                  همچنين استاد ارجمند سركار خانم ميرزا محمدي (پاني):x تشريف داشتند كه بر من منت نهادند و بخشي از وقت شريفشون:!! رو به بنده دادند و پيرامون سبك موج شماري و نحوه تريد ايشان با استفاده از الگوهاي هارمونيك و فيبوناچي صحبت و در حقيقت راهنمايي كردند !
                  امروز يكي از بهترين و پربارترين روزهاي من بود در اين يك دهه بورسبازيم !::)
                  راستش خیلی دوست داشتم دکتر عمادی عزیز و پانی عزیز رو ملاقات کنم ...اما چه کنیم که شناخت دوستان در فضای واقعی کاری بس دشواره حتی اگه در چند قدمی ما باشن

ملاقات دوستانی مانند مهران ..مصطفی عزیز و بابک 52 و وحید20 عزیز و همینطور باربد عزیز و در کنارش یوسف افتخاربزرگی برای ما بود..

نکته جالبتر اینه که با شناخت برخی از این دوستان متوجه میشید شما سالهاست که اون رو در دنیای واقعی میشناسید!

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                  سلام بر دوستان عزیز

کاپتان جان مشتاق دیدار شما هستیم ...خیلی به شما اردت داریم ...

هر چند فردا بند غرفه هستم اما سعی میکنم برای دیدن محسن عزیز و دکتر عمادی و پانی عزیز اگه در نمایشگاه باشند غرفه رو بپیچونم
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

سلام
                    آریو جان
                    خوبی عزیزم ...
                    والا از دیروز ظهر تا الان تو خونه هستم ....
                    اگر فردا بهتر شوم حتما مزاحمت خواهم شد ...

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                      سلام بر دوستان عزیز
                      باسلام و احترام

آقا بلا دوره

نکنه میخواهید برید همون بیمارستانه که عموتون تشریف برده بودند و الکی خوتون را زدید به مریضی :d
                      ( ببخشید شوخی کردم یه موقع دلگیر نشید از من :"> )

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        باسلام و احترام

آقا بلا دوره

نکنه میخواهید برید همون بیمارستانه که عموتونتشریف برده بودند و الکی خوتون را زدید به مریضی :d
                        ( ببخشید شوخی کردم یه موقع دلگیر نشید از من :"> )
                        درود بر شما بابک خان گل
                        والا دوست دارم برم اونجا ولی موقع تسویه حساب باید همه دارو ندارم را تقدیم صندوق
                        بیمارستان کنم .... امیدوارم به همه نمایشگاه خوش بگذره ...
                        ارادتمندم دوست خوبم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

بنده متاسفنه نتونستم خیلی حضور داشته باشم اما توی همون 2ساعت هم سعادت نصیبمون شد با دوستان قبلی دیداری تازه کنیم و با دوستان دیگر افتخار آشنایی پیدا کنیم. آرزومند توفیق روزافزون برای همه دوستان عزیز هستم....:x
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            درود بر شما بابک خان گل
                            والا دوست دارم برم اونجا ولی موقع تسویه حساب باید همه دارو ندارم را تقدیم صندوق
                            بیمارستان کنم .... امیدوارم به همه نمایشگاه خوش بگذره ...
                            ارادتمندم دوست خوبم

با سلام و احترام مجدد

من که امروز با جناب وحید 20 رفته بودیم نمایشگاه

جای همه خالی بود

از دیدن دوستان کلی خوشحال شدم و کلی هم چیز آموختم

امیدوارم که کسالت شما هم رفع شود

ارادتمندیم جناب کاپیتان عزیز و دوست داشتنی

آقای برادران رو هم زیارت کردیم که واقعا" شخصیت و منش و طبع بزرگی دارند

واقعا" چقدر جالبه آدم دوستان مجازیشو تو یه محل مثل نمایشگاه بورس ببینه

برای من که موجب افتخار بود

جای
                            شما و جناب جمالی عزیز خیلی خالی بود

انشاء الله اگر عمری باقی باشد سال بعد در غرفه ای با نام سایت بورسی در خدمت تمامی اعضاء محترم سایت بورسی خواهیم بود

انشاءالله
                            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/10, 21:12.

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

سلام به همه دوستان
                              کاپیتان عزیز امیدوارم تا فردا خوب خوب بشین و افتخار دیدار شما رو داشته باشیم
                              خیلی خوشحال میشم که دوستان رو ببینم ...دوست ندارین زمان خاصی رو تعیین کنین برای دیدار؟(قابل توجه همگی)

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

اقا شرمنده این نمایشگاه پارکینگ هم داره؟؟؟
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X