در اصل توسط reza110 پست شده است
View Post
نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )
Collapse
X
-
-
-
-
-
سلام بر همگی
من دیروز اونجا بودم و اغلب دوستان رو زیارت کردم.
آریو،وحید20 ، سید یاسر،بابک 52 ، روژان ، عبدالله محمدی،یوسف نقاط طلایی، سرکار خانم تدین،دکتر عمادی بزرگوار و بچه های سایت همسایه که قبلا از اساتید همین سایت بودن.
زیارت خیلی دوستان هم میسر نشد،متاسفانه دقیقا همون وقتی که من ناهار توی یه کارگزاریا دعوت بودم،استاد پانی هم تشریف آورده بودن که زیارتشون برام میسر نشد.
مهدی روح خشن هم که یه روز دیرتر ما اومد:(
در کل از دیدار همه دوستان مسرور شدیم .
موفق باشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postچااااااکریم
کیوان تو کجا بودی؟
همه رفقا رو دیدم ولی منتظر بودم تو هم بیای.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
[/QUOTE]
سمت راستیه روح خشنه
آقا من هی میگم این روح نازکه قبول نمیکنید:D
تو سایت همسایه که یکی نوشته کاش این روح خشن هر شب بیاد به خوابم=))
عجب وضعیه هاهاهاهاهاهاها
نظر
-
-
در اصل توسط hamid-safapour پست شده است View Postسمت راستیه روح خشنه
آقا من هی میگم این روح نازکه قبول نمیکنید:d
تو سایت همسایه که یکی نوشته کاش این روح خشن هر شب بیاد به خوابم=))
عجب وضعیه هاهاهاهاهاهاها
در اصل توسط hamid-safapour پست شده است View Postتا ساعت 1 خواب بودم نشد که ما هم بیایم
مهربان کجایی که این بچه سوسولو ببینی:d
تریپ فقط اسپرت ! :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
اقا جاتون خالی تیریپ اسپرت موها فشنی رفتم تو دل کت شلواریها :dبعد یهو دیدم یکی هم تیریپ خودم با یه کت اسپرت ابی اونجاست رفتم جل دیدم مهران هستش!!!خلاصه روز خوبی بود بعد رفتم عرفه بورس 24 دیدم یه مرد خنده رو مشدی اومد که حسابی عرق کرده بود دیدم به داش محسن نظری خودمون هستش همون جا داشتیم صحبت میکردیم که دیگه محسن نظری رفت برای جواب دادن به سوالات بازدیدکنندگان جای بچه ها خالی نمایشگاه باحالی بوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر