در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postسلام به همه دوستان
کاپیتان عزیز امیدوارم تا فردا خوب خوب بشین و افتخار دیدار شما رو داشته باشیم
خیلی خوشحال میشم که دوستان رو ببینم ...دوست ندارین زمان خاصی رو تعیین کنین برای دیدار؟(قابل توجه همگی)
شما لطف دارید
دیدار روی گل شما دوستان آرزوی بنده است ...
اگر توانستم بیایم حتما اینجا اطلاع میدهم ...
موفق باشییاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postراستش خیلی دوست داشتم دکتر عمادی عزیز و پانی عزیز رو ملاقات کنم ...اما چه کنیم که شناخت دوستان در فضای واقعی کاری بس دشواره حتی اگه در چند قدمی ما باشن
ملاقات دوستانی مانند مهران ..مصطفی عزیز و بابک 52 و وحید20 عزیز و همینطور باربد عزیز و در کنارش یوسف افتخاربزرگی برای ما بود..
نکته جالبتر اینه که با شناخت برخی از این دوستان متوجه میشید شما سالهاست که اون رو در دنیای واقعی میشناسید!
کاپتان جان مشتاق دیدار شما هستیم ...خیلی به شما اردت داریم ...
هر چند فردا بند غرفه هستم اما سعی میکنم برای دیدن محسن عزیز و دکتر عمادی و پانی عزیز اگه در نمایشگاه باشند غرفه رو بپیچونمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با درود
ما که از قشر ضعیف و پایین دوستان بودیم و دعوتی نداشتیم
اما از دیدن عکس اساتید و دوستان که تو سایت تالار بورس دیدم کلی محظوظ شدم
چهره هایی مثل جناب باربدو... آدم بعضاً جا میخوره و سورپرایز میشه با اونچه که در ذهن تجسم کرده
البته تجسمی هم شاید نبوده باشه ولی به هرحال آدم جا میخوره
راستی دکتر مهربان را هم دیدم
ای کاش دوستانی که فردا تشریف میبرن بازهم عکس برای ما load کنند
دوست داشتم عزیزان این سایت مثل آمن وحید20 ماهور بابک52ومهران عزیز راهم با چهره شان آشنا شویم
همین طور جناب پرریسک میثم 2020 که خیلی نادیده دوستش دارم عطا 007 زرشک و خلاصه همه که کمابیش تعلق خاطری داریم بهشون جناب محسن نظری بابک پناهی ...
تهران نیستم و گرنه حتماً حضوری هم شرفیاب میشدم ببخشید اگر اسم عزیزی جاموند خلاصه همه
دوستان عکسها رو تو سایت تالار بورس میتونند ببینندسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
مصطفی عزیز بر خلاف اینکه سنشون کمه ولی از لحاظ علمی و ادب خیلی در سطح بالایی قرار دارن بزنم به تخته
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبا درود
ما که از قشر ضعیف و پایین دوستان بودیم و دعوتی نداشتیم
اما از دیدن عکس اساتید و دوستان که تو سایت تالار بورس دیدم کلی محظوظ شدم
چهره هایی مثل جناب باربدو... آدم بعضاً جا میخوره و سورپرایز میشه با اونچه که در ذهن تجسم کرده
البته تجسمی هم شاید نبوده باشه ولی به هرحال آدم جا میخوره
راستی دکتر مهربان را هم دیدم
ای کاش دوستانی که فردا تشریف میبرن بازهم عکس برای ما load کنند
دوست داشتم عزیزان این سایت مثل آمن وحید20 ماهور بابک52ومهران عزیز راهم با چهره شان آشنا شویم
همین طور جناب پرریسک میثم 2020 که خیلی نادیده دوستش دارم عطا 007 زرشک و خلاصه همه که کمابیش تعلق خاطری داریم بهشون جناب محسن نظری بابک پناهی ...
تهران نیستم و گرنه حتماً حضوری هم شرفیاب میشدم ببخشید اگر اسم عزیزی جاموند خلاصه همه
دوستان عکسها رو تو سایت تالار بورس میتونند ببینند
میگم سال دیگه غرفه داشتیم،شما تو گشت ارشاد آشنا داری؟
شانش که نداریم یهو دیدی !!!!!ریخیتن به جرم خوش تیپی و خوشگلی بچه های بورسی رو دستگیر کردن بردن
حالا بلانسبت خر بیار باقالی بار کن
مگه شما عکس برخی از دوستان رو توی فیس بوک ندیدی؟؟جای برادر- خواهری خوشگل و خوشتیپ موجوداتی هستنآخرین ویرایش توسط ماهور؛ 2012/05/11, 12:23.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
در اصل توسط ماهور پست شده است View Postآقای sourena
شانش که نداریم یهو دیدی !!!!!ریخیتن به جرم خوش تیپی و خوشگلی بچه های بورسی رو دستگیر کردن بردن
مگه شما عکس برخی از دوستان رو توی فیس بوک ندیدی؟؟جای برادر- خواهری خوشگل و خوشتیپ موجوداتی هستن
انشالله تا سال دیگه گشت ارشاد خاطره شده ;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
در اصل توسط ماهور پست شده است View Postآقای sourena
مگه شما عکس برخی از دوستان رو توی فیس بوک ندیدی؟؟جای برادر- خواهری خوشگل و خوشتیپ موجوداتی هستنماهوررررررررررررررررررررررر
انشاله شما تا سال دیگه روی قیافت یه کم کار کن که مثل دختر بدبختا ...به نظر برسه..
.مثل سوری خانم بشی (ای می خندیم بهت
)....که غرفه بورسی هم به درد سر نیفته....
حرف سیاسی- منکراتی ممنوع...to continue, please follow me on my page
نظر
نظر