دوستان گرامی خرید امروز گروهی واقعا قابل توجه بود! مثل این که توی این سهم خبرهایی هست. نظر شما در این خصوص چیه؟ خود من خیال دارم حداقل 20 تا 25درصد از این سهم بگیرم. آیا واقع نگرانه به نظر می رسه؟ لطفا منو از نقطه نظراتتون مطلع نمایید. ممنون
پتروشيمي جم ( جم )
Collapse
X
-
انشالله فردا مثبت خواهد بود دلار هم فعلا تو 29000 ریال خودش را نگه داشتهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
سلام دوستان
روز اولی که جم رو خریدم قصد داشتم دو سه روز بعد مقداری رو بفروشم و با بقیه سهامداری کنم اما دو روز بعد وقتی صف خرید عرضه شد آمار خرید حقوقی و گروهی دود از سرم بلند کرد. تامین تا سهامی رو که فروخته پس نگیره کوتاه نمیاد .فعلا باهاش سهامداری می کنم تا بازار دوباره راه بیفته .
نظر
-
فارغ از بحث بنیادین این سهم و شرایط اون که میتونید براحتی پیگیری کنید چند نکته در مورد معاملات این سهم طی این 4 روز عرضه وجود داره که میشه به عنوان یک پتانسیل به اون نگاه کرد . عرضه اولیه این سهم 217/92 میلیون سهم بوده ، طی 3 روز معاملاتی بعد نزدیک به 83 میلیون سهم معامله شده که قیمت 81/73 میلیون سهم بالاتر از 1600 معامله شده یعنی معادل 37.5 درصد از عرضه اولیه . و نکته جالبتر اینکه از این 81 میلیون سهم 44.5 میلیون توسط حقوقی خرید شده در حالی که فروشنده حقوقی فقط 10 میلیون سهم بوده . به موارد فوق این رو هم اضافه کنید که قیمت سهم کمتر از 1490 نخواهد بود بنابراین در صورت عدم توافق طی روزهای آینده و افت هیجانی بازار حداکثر افت قیمت سهم 7 درصد و تا قیمت روز عرضه هست . معاملات فردا باید معاملات جالبی باشه
نظر
-
در اصل توسط مرتضی رها پست شده است View Postفارغ از بحث بنیادین این سهم و شرایط اون که میتونید براحتی پیگیری کنید چند نکته در مورد معاملات این سهم طی این 4 روز عرضه وجود داره که میشه به عنوان یک پتانسیل به اون نگاه کرد . عرضه اولیه این سهم 217/92 میلیون سهم بوده ، طی 3 روز معاملاتی بعد نزدیک به 83 میلیون سهم معامله شده که قیمت 81/73 میلیون سهم بالاتر از 1600 معامله شده یعنی معادل 37.5 درصد از عرضه اولیه . و نکته جالبتر اینکه از این 81 میلیون سهم 44.5 میلیون توسط حقوقی خرید شده در حالی که فروشنده حقوقی فقط 10 میلیون سهم بوده . به موارد فوق این رو هم اضافه کنید که قیمت سهم کمتر از 1490 نخواهد بود بنابراین در صورت عدم توافق طی روزهای آینده و افت هیجانی بازار حداکثر افت قیمت سهم 7 درصد و تا قیمت روز عرضه هست . معاملات فردا باید معاملات جالبی باشه
نظر
-
نظر