پتروشيمي جم ( جم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

پتروشیمی ها:گفته میشود تا پایان سال بیش از ۲۰۰ ملیون مترمکعب گاز بیش از برآورد به مدار تولید می رسدکه خبر مثبتی برای گروه می باشد.
    گفته میشود پتروشیمی جم خوراک تولید تا ۱۰۰درصد ظرفیت تولید رادریافت نموده است.
    تحلیل ها

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
      درود

دکتر مهربان عزیز جم میتونه برا سال اینده حدود 700 سود بسازه که اگر پی به ای 6 بدیم 4200 تا 4500 قیمت واقعی جم به دست میادضمن اینکه جم فرا بورسی و میتونه پی به ای بالاتری نسبت به بازار بورس داشته باشه ;)
      امادر حال حاضر باید در رنج قیمتی مارون باشه نه 2250 ،،با توجه به اینکه جم حدود 25% بزرگتر از مارون هست و خصوصا اینکه بیشتر خواراک مصرفی جم مایع است پس تا اخر سال من بر اورد قیمتی خودم و بین 3200 تا 3400 و برا مجمع همان رقمی است که در اغاز عرض کردم ;)

دکی جان نگران عرضه های پترو ول هم نباش داره به کد های خودمونی و نور چشمی کادو میده و این وسط ما هم قلاب میندازیم و....;)
      در اخر جم لاوان دیگریست >:D< به زودی این پست و مجدد بالا میارم;)

دکی جان نسخه منو کی میپیچی :x
      ...قبل از اینکه از خستگی بدنم با خاک کف اتاق یکسان بشه سلامی عرض کنم به همه دوستان...و به ذکر این نکته بسنده کنم....
      ...سلام آسمان عزیز....خیلی ارادت داریم مرد....
      ....حالا به ذکراین نکته بسنده کنم....آسمان عزیز تحلیل زیبایی از ای نسهم ارایه دادن که تمام نکات فاندی و بنیادی درش پیدا بود....من اگر بخوام خلاصه خدمت دوستان دانا و کم تجربه و بیسواد عزیزی که در این تاپیک هستند مطلبی روبگم همین نکته است....تا دم مجمعش زیر 4500 فروختی بیا اینجا به همه بگو من زیر 4500 فروختم...!!!...والسلام وعلیکم و رحمه الله....خدمت دوستان در تاپیک خودم مفصل میرسم...آسمان عزیز....سنگرو حفظ کن.....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

امروز عالی معامله کرد ،،،،،

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

اين منبع آگاه ادامه داد: يكي ديگر از مواردي که مي تواند به عنوان پتانسيل هاي پتروشيمي جم مطرح باشد، فعاليت کنوني اين شركت تنها با حدود 65 تا 70 درصد از ظرفيت خود است که با راه اندازي فازهاي پارس جنوبي از نيمه دوم سال جاري و در صورت تأمين به موقع خوراک مورد نياز اين مجموعه، ظرفيت توليد آن به طور کامل فعال خواهد شد. از همين رو پتانسيل رشد سودآوري يک هزار و 600 ميليارد توماني اين مجموعه به سه هزار و 500 ميليارد تومان، در زمره ويژگي هايي است که به ندرت در شركت هاي فعال در اين گروه ديده مي شود

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

010 آذر 1392 16:33

پتروشيمي جم نماد غرور ملي/ تلاش براي شكوفايي پتروشيمي جم و افزايش سود آوری

نظر

• armanmodern
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 46

به نظر شما تعیین نرخ 2550 تومانی برای دلار در بودجه سال بعدٰ تاثیری بر روی روند مثبت و پر شتاب جم داره؟
              [COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

در اصل توسط armanmodern پست شده است View Post
                به نظر شما تعیین نرخ 2550 تومانی برای دلار در بودجه سال بعدٰ تاثیری بر روی روند مثبت و پر شتاب جم داره؟
                رفع تحریمها = فروش بیشتر =سود بیشتر

رفع تحریمها= تکمیل سریعتر طرحهای توسعه با هزینه کمتر

رفع تحریمها =کاهش هزینه های جاری و ........پس با جم سهامداری کن. چون هنوز نسبت به سایر عرضه اولیه های دیگر رشدی نکرده
                آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/12/02, 08:20.

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

توسط واحد تحليل و مطالعات بورس نيوز صورت گرفت:
                  وضعيت "جم" در سه سناريو
                  با توجه به تحليل هاي صورت گرفته سه پارامتر نرخ ارز، نرخ خوراک اتان و همچنين ظرفيت خالي توليد از جمله مهمترين عوامل اثرگذار بر روند سودآوري پتروشيمي جم است

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• armanmodern
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 46

صعود بلند مدت جم قطعی استٰ. تنها رشد سریعتر و شارپتر خودرویی و بانکی در کوتاه مدت برای جایگزینی با جم وسوسه کننده است!
                    من حم رو 1930 خریدم؛ تا 3000 تومان باهاش هستم. اگه فردا به زیر 2100 بیاد بازم اضافه می کنم.

نظر

• اسمان
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 760

شنیده هاه ها از تایید نرخ خوراک در دولت
                      منتشر شده در ۱۲ آذر ۱۳۹۲

پتروتحلیل- شنیده ها امروز حاکی از تایید نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها با رقم ۷ سنت توسط دولت دارد

. عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با پتروتحلیل در این باره می گوید: اگر دولت نرخ ۷ سنت را برای خوراک گاز در نظر گرفته باشد، کار عاقلانه ای انجام داده؛ چرا که در این صورت سرمایه گذاری در این صنعت افزایش می یابد و می توان به آینده پتروشیمی ها در خصوص سودآوری اطمینان کرد.

از سوی دیگر رقابت نیز در این صنعت افزایش می یابد. به گفته حسینی، عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی، قانون باید تکلیف خوراک گاز پتروشیمی ها را مشخص کرده و قیمت ها را براساس دلار اعلام کند، به این ترتیب با تغییر دولت و محورهای قانونی دیگر نرخ خوراک تغییر نخواهد کرد و مشکل مجتمع های پتروشیمی هم در این خصوص حل خواهد شد.

حسینی در ادامه می گوید: به نظر کارشناسان و فعالان صنعت پتروشیمی نرخ ۷تا ۹ سنت برای خوراک گاز پتروشیمی ها، قیمت مناسبی است و سبب سودآوری، رقابت و سرمایه گذاری در این صنعت خواهد شد

نظر

• اسمان
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 760

از جم جا نمونید ;)

نظر

• armanmodern
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 46

به نظرتون روند مثبت امروز جم و کلا پتروشیمی ها ناشی از چی بوده؟ و در نگاه کوتاه مدت (یک ماهه) تا کجا ادامه داره؟

نظر

• اسمان
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 760

پتروشيمي‌ها تا پايان سال پيشرو مي‌شوند

وي ادامه داد: پتروشيمي‌ها در سال 92 روند خوبي داشتند و پيش‌بيني مي‌شود تا پايان سال پيشروي بازار باشند.
                            اين کارشناس بازار سرمايه با بيان اينكه يكي از بندهاي توافق سياسي آزاد شدن صادرات شركت‌هاي پتروشيمي است، گفت: در صورت اجراي اين بند شركت‌هاي پتروشيمي وضعيت بهتري خواهد داشت. وي درباره کليت بازار و روند طي شده تاكنون گفت: هم اكنون شاخص کل بورس در رقم 84 هزار واحد است و در کليات بازار مشكلي وجود ندارد؛ در صورت حفظ وضعيت فعلي و تداوم آرامش سياسي در سطح بين‌المللي بورس، بازار سهام به روند صعودي خود با حركت آرام‌تري ادامه خواهد داشت

http
                            ://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=111920

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

جم حداقل 2600 تومن بزودی . . .

نظر

• اسمان
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 760

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                                جم حداقل 2600 تومن بزودی . . .
                                جم پدیده پتروشیمی هاست این سهم و باید درک کرد
                                بازار موقعی به ارزشها وپتانسیلهای جم پی میبره و براش صف خرید چندمیلیونی تشکیل میده که به بالای 3000 صعود کرده

نظر

در حال کار...
                                X