مسخره ناظر تو چرته :/:.sadsmiley.:/
پتروشيمي جم ( جم )
Collapse
X
-
سازمان دست و دل باز شده!!!
4000 تا نسبت به عرضه های قبلی خیلی خوبه
گفتم این روحانی ادم خوبیه گفتین نه.....!!!/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاين الان منتظر چيه دقيقا؟! :D
تقاضا كه اومده بيشتر از مقدار عرضه هم هست!
پ.ن: در خريدش درنگ نكردم چون خوب عرضه شد. پي به اي تحليلي حدود 3.7 با احتساب سود تحليلي 400 توماني و اينكه چون فرابورسيه راحت تر حركت خواهد كرد. لااقل چند روز اولدر اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postمسخره ناظر تو چرته :/:.sadsmiley.:/
ای بابا دوستان چرا اینقدر عجولین ...بذار برادران کارشونو بکنه ...با داس افتادن به جون سهمهای دیگه ...بذارین تکمیلش کنن ..اینقدر حسود نباشین/:.winksmiley02.:/تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
-
میخوان صف خرید فردا هم درست بشه بعد...
سفارش من هم خوب ثبت شد و اذیت نکرددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Postجالبه ............
صف خرید خوبی چیده شد ولی کسی حواسش به وصندوق نیست و منفی هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...
نظر
-
در اصل توسط 12478512 پست شده است View Postنمیدونم ولی شاید اشتباه بکنم... مبلغ تمام شده جم برای صندوق 207 تومنه... با در نظر گرفتن اینکه قیمت جم به 1600 برسه به ازای هرسهم صندوق 220 تومن سود اضافه میشه/.:blinksmiley.://:.wacsmiley.://:.ohno-smiley.:/!!!!!!! یکی بگه اشتباه کجاست!!:-/
جالب بود واسم
تازه 3تومن هم بعد از تقاضای جالبناک جم کاهش پیدا کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران،به اطلاع مي رساند؛ كليه بازارهاي معاملاتي فرابورس ايران به مدت 15 دقيقه و تا ساعت 12:15 دقيقه تمديد گرديد. بديهي است كارگزاران محترم مي بايست نسبت به اصلاح، حذف و ورود سفارش هاي مشتريان خود اقدام نمايند. بديهي است مسئوليتهاي ناشي از انجام معاملات در بازه زماني مذكور بر عهده كارگزاران محترم مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايرانسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postیعنی چی؟در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر