داروسازی تولید دارو (دتولید)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zohre114
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 55

خیلی عجیب بود اصلا هل هلکی عرضه کردن من سر ساعت شانسی زدم درسته من با دو تا کد خریدم اما هیچ کدوم از دوستام نتونستن بخرن منم واقعا شانس آوردم

نظر

• King Lebron
      عضو عادی
      • May 2013
      • 56

دوستان عزیز اونهائی که اطلاعیه هارو کامل میخونن که برا هزار میلیارد سهم هم نمیان آتش به مال و اموالشون بزنن . یک عده هستند که فقط به عنوان عرضه اولیه توجه دارن دیگه به اینکه چی هست و چطوری کاری ندارند . اونا نه به تعداد کار دارن نه به اینکه این سهم چی هست. من که تو 90 درصد عرضه اولیه های اخیر رفتم تو کار سهم های گل بازار . خدارو شکر بیشتر از عرضه اولیه هم سود کردم. بعدش سر فرصت با همون سود سهم عرضه شده رو خرید کردم . نمونه اش همین تاپیکوی عزیز . سالم و پرسود باشید دوستان

نظر

• negah
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 250

در اصل توسط alpha041 پست شده است View Post

حق با شماست
        واقعا تعجب میکنم از افرادی که میگن بازار بخاطر دتولید منفی بود!!!
        کلا 10میلیارد تومان نقدینگی لازم داشت که در مقابل ارزش روزانه معاملات رقمی نیست!
        برای این دوستان علت منفی بازار را میگم تا اگه خدا بخواد دانش بورسی و قدرت تحلیلشون زیاد بشه!
        علت منفی امروز که اکثرا در نمادهای پتروشیمی و پالایشی بود بدلیل افت دلار می باشد که البته این نوسانات مقطعی روی سهم ها تاثیری نخواهد داشت!
        اگر بازار به خاطر دتولید(!!!) منفی بود خودرویی ها چرا صفشون نریخت؟؟!! چون کاهش دلار به نفعشونه! اگه خوش بینی بازار بود مسلما لیدر بازار که شبندر باشه اول از همه باید مثبت می بود!
        دوستانی هم که میگن مفید قطع بود باید توجه کنند که دزسته نمایشگر ارتباط به رنگ قرمز بود و ارتباط را قطع نشان میداد ولی ارتباطش با هسته معاملات برقرار بود و اگه از اینترنتی غیر از dial up اردر میذاشتید حتما بهتون می رسید!
        بهتر است به جای غر زدن اطلاعاتتون را بالا ببرید
        دوستانی که خریدن تا 1500 بهش دست نزنند با این شناوری پی بر ایش کم کم زیاد میشه! شاید تو بازه 2ماهه به 2000 هم رسید!
        [SIZE=4]
        چندین بار نوشته ام رو باز خوانی کردم هیچ کلمه ای راجع به منفی شدن بازار
        به خاطر دتولید ننوشتم .
        شما چطور به این مطلب رسیده اید الله اعلم.
        اما از جنابعالی به خاطر نگرش صحیح به بازار و اشتراک آن بادیگران تشکر میکنم
        [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• rad
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 557

سلام دوستان
          من اون روز با انلاین جم نتوانستم بگیرم.نام نرم افزار ان لاین کارگزاری ما صحرا می باشد.
          اما امروز دتولید 400 عدد با آنلاین توانستم بخرم. تعجب آور بود برام.فکر نمی کردم بتونم بخرم.اکثر عرضه اولیه ها رو با آنلاین نتونستم بخرم.
          سپاس دار شماییم.

نظر

• زيمنس
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 147

منم امروز با دو تا كد دتوليد خريدم

نظر

• موی عاقل
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 875

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              البته فکر نمیکنم کسی بخاطر دتولید سهمی رو فروخته باشه چون از قبل مشخص بود که تعدادی به کسی نمیرسه
              کلا 10میلیون سهم بود
              منفی بازار امروز هم ربطی به دتولید نداشت
              سلام اقا وحید 20
              یاد فرصت فروشهای 380 تومنی صدرا بخیر:D

منفی بازار به علت به سقف رسیدن اکثر قیمت سهام است البته نه همه انها.مثلا سهام پالایشی که 10 برابر شدن دیگر ارزش سرمایه گذاری ندارد حتی اگر گزارش 6 ماهه 180 تومنی از شبندر منتشر شود.جم با ارزش نزدیک 8 هزار میلیارد تومنی بخری که چند بفروشی ؟:-/
              موفق باشید
              أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• حمید89
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 378

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                سلام اقا وحید 20

منفی بازار به علت به سقف رسیدن اکثر قیمت سهام است البته نه همه انها.مثلا سهام پالایشی که 10 برابر شدن دیگر ارزش سرمایه گذاری ندارد حتی اگر گزارش 6 ماهه 180 تومنی از شبندر منتشر شود.جم با ارزش نزدیک 8 هزار میلیارد تومنی بخری که چند بفروشی ؟:-/
                موفق باشید
                سلام استاد
                ببخشید برای من هم سوال بود ولی اگر اینطوری باشه خیلی از سهام که با دارایی ذاتیشون فاصله نجومی دارند باید رشد چند برابری داشته باشند مثلا" همین بیمه البرز که در تاپیکش با دوستان بحث داریم بعضی از شعباتش که سر نبش خیابان هستند چند میلیارد تومن قیمت دارند. ولی بازار در حال حاضر پی بر ای رو میشناسه و به دارایی و ارزش ذاتی کار نداره و هنوز در سهامی که نام بردی جا برای رشد داره تا پی بر ای به نقطه اشباع برسه.
                اما حرف شما صحیحه ولی به تدریج اثرشو نشون میده مثلا" یک پروسه چند ساله که تا اون موقع فرصت فروش زیاده و نباید عجله کرد.

نظر

• zohre114
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 55

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                  سلام اقا وحید 20

موفق باشید
                  دوست عزیز پالایشگاه ها همیشه فرصت سرمایه گذاری هستن و لیدر اند

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

کارگزاریمون جمعا" 1000 تا تخصیص داده /.:blinksmiley.:/

نظر

• پیام
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 57

به نقل از سایت همفکران امروز 1/7/92 = = ==== با توجه به انتشار اخباری در رابطه با کاهش قیمت دارو و ایجاد شرایط مبهم در این رابطه ، آخرین قیمت های ارائه شده از سوی معاونت غذا و دارو(قیمت داروها) نشان داد که هیچ گونه کاهش قیمتی در محصولات دارویی مشاهده نگردید. این در حالی است که وزارت بهداشت طبق تفاهم نامه ای مکلف گردید تا مابه تفاوت میان افزایش قیمت دارو بواسطه رشد نرخ ارز را از طریق بیمه به صورت رایانه به بیماران منتقل کند .

به عبارتی می توان بیان داشت که علی رغم تصور فعلی در بازار ، در رابطه با کاهش قیمت اقلام دارویی، چنین کاهشی وجود ندارد و قیمت ها همچنان معادل آخرین نرخها می باشند و در حقیقت تغییری فعلا در وضعیت شرکت های دارویی صورت نگرفته است.
                      کلمات کلیدی: خبری مهم - گروه دارویی - معاونت غذا و دارو *

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط پیام پست شده است View Post
                        به نقل از سایت همفکران امروز 1/7/92 = = ==== با توجه به انتشار اخباری در رابطه با کاهش قیمت دارو و ایجاد شرایط مبهم در این رابطه ، آخرین قیمت های ارائه شده از سوی معاونت غذا و دارو(قیمت داروها) نشان داد که هیچ گونه کاهش قیمتی در محصولات دارویی مشاهده نگردید. این در حالی است که وزارت بهداشت طبق تفاهم نامه ای مکلف گردید تا مابه تفاوت میان افزایش قیمت دارو بواسطه رشد نرخ ارز را از طریق بیمه به صورت رایانه به بیماران منتقل کند .

به عبارتی می توان بیان داشت که علی رغم تصور فعلی در بازار ، در رابطه با کاهش قیمت اقلام دارویی، چنین کاهشی وجود ندارد و قیمت ها همچنان معادل آخرین نرخها می باشند و در حقیقت تغییری فعلا در وضعیت شرکت های دارویی صورت نگرفته است.
                        کلمات کلیدی: خبری مهم - گروه دارویی - معاونت غذا و دارو *
                        درتایید این خبر باید بگم که من خودم تو کار دارو هستم و نه تنها هیچ قیمتی پایین نیومده بلکه بالا هم رفته.درضمن تجربه من در ارزون شدن دارو اینه که اگر ایانا الان چند قلم ارزون بشه فوقش دوماه دیگه دوباره گرون میشه./:.yead.:/
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• shahmir
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 368

دتوليد از زمان عرضه اوليش كه 10 ميليون عرضه شد تو همين چند روز نزديك 7 ميليون اون دست به دست شده . سهامدار عمده هم تا حالا كه چيزي نفروخته!
                          با توجه به اينكه حجم زيادي از 7 ميليون سهم تو محدوده 1190 جابجا شده ميشه گفت كف سهم تا اين قيمت بالا اومده و در صورت عدم عرضه سهامدار عمده ميشه انتظار يه رالي ديگه رو ازش داشت.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

تغییر ترکیب فروش محصولات "دتولید"

روند تولید محصولات طی دوره مذکور در مجموع همانند دوره مشابه سال قبل و با نوسان حدود 10 درصدی همراه بوده است. اما در این بین از عوامل عمده ای که عملکرد مناسب "دتولید" طی دوره مذکور را رقم زده می توان به تغییر ترکیب فروش محصولات تولیدی در کنار رشد قیمت فروش محصولات دارویی اشاره کرد.
                            شرکت داروسازی تولید دارو در حالی به تازگی پا به فرابورس گذاشته که تاکنون سهام آن رشد قیمتی مناسبی را تجربه کرده است. از این رو در صدد بر آمدیم تا از وضعیت عملکرد این شرکت تولید کننده دارو طی سال جاری اطلاعاتی کسب کنیم.

معاونت مالی و اقتصادی شرکت داروسازی تولید دارو پیرامون عملکرد این شرکت طی دوره شش ماهه اول سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال جاری در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: روند تولید محصولات طی دوره مذکور در مجموع همانند دوره مشابه سال قبل و با نوسان حدود 10 درصدی همراه بوده است. اما در این بین از عوامل عمده ای که عملکرد مناسب "دتولید" طی دوره مذکور را رقم زده می توان به تغییر ترکیب فروش محصولات تولیدی در کنار رشد قیمت فروش محصولات دارویی اشاره کرد.

پازوکی به پوشش مناسب سود برآوردی طی دوره عملکرد نیمه اول امسال اشاره کرد و ابراز داشت: تولید محصولاتی جدید و نیز با حاشیه سود بالا را می توان از جمله برنامه های "دتولید" جهت جبران روند کاهشی تولید برشمرد. علاوه بر این همراه با بررسی جوانب مختلف تولید محصولاتی با حاشیه سود پایین کاهش یافته که این امر نیز آثار مثبتی بر روند سودآوری "دتولید" در پی داشته است.

وی همچنین نسبت به عملکرد این شرکت داروساز طی نیمه دوم امسال اظهار امیدواری کرد و گفت: بسیاری از شرکت های دارویی در پی انتشار خبر افزایش نرخ فروش محصولات و به منظور منتفع شدن از اجرایی شدن این امر، بخش عمده ای از محصولات تولیدی خود را طی سه ماهه ابتدایی سال جاری به فروش نرساندند.

این مقام مسئول در ارتباط با تولید محصولات جدید شرکت اظهار داشت: تولید محصولات جدید از جمله برنامه های مهم شرکت طی سال جاری و نیز سال آینده است. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که به دلیل شناسایی بازارهای هدف و نیز متقاضیان مناسب برای تولیدات شرکت، آثار مثبت اجرایی شدن آن بر وضعیت سودآوری "دتولید" طی سال آینده مشهود خواهد شد.

معاونت مالی و اقتصادی شرکت داروسازی تولید دارو در ارتباط با تأمین خارجی 32 درصدی مواد اولیه مورد نیاز "دتولید" تصریح کرد: اگرچه روند تأمین این مواد از منابع خارجی برای شرکت های داروساز همچون "دتولید" با مشکلاتی همراه بوده و عمده این مواد به صورت حواله ای فراهم می شود، اما در مقابل می توان گفت که این شرکت نگرانی از بابت تأمین این مواد ندارد، به گونه ای که مواد مصرفی کافی برای تولید محصولات طی سال جاری در دسترس است.

پازوکی در خاتمه پیرامون افزایش 30 درصدی سرمایه شرکت نیز گفت: مراحل اجرای این برنامه به دلیل عرضه اولیه "دتولید" در بازار فرابورس با وقفه ای کوتاه مدت مواجه شد. اما با توجه به پیگیری های صورت گرفته به طور قطع تا پایان سال جاری به اجرا درخواهد آمد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

روی کدال
                              دارویی ها چه ها که نمیکنند
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

تا اینجای کار دارویی ها و سیمانی ها و بعد از اینها پتروشیمی ها بهترین گزارشات رو داشتند
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X