داروسازی تولید دارو (دتولید)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

ظاهرا عمدا در پیغام ناظر تعداد سهمیه انلاینو نزدن تا مردم اشتباه کنن و خرید نشه تا یه عده راحتتر بخرن
    اطلاعیه ناظر به قسمت تعداد که رسیده ناقص اومده پیام!!شاید بعدا درستش کردن بعد از بازار!!
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

سهمیه درنظر گرفته شده برای هر یک از معامله گران بر خط عرضه دتولید ۴۰۰ سهم در نظر گرفته شده است.
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• zohre114
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 55

من با دو تا کد 800 تا گرفتم بنظرتون ارزش داره؟

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

انلاین من هنگ کرد نتونستم بخرم . البته پولی هم نمیشد. سهام بهتر تو بازار زیاده

نظر

• DJANGO
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1701

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            ظاهرا عمدا در پیغام ناظر تعداد سهمیه انلاینو نزدن تا مردم اشتباه کنن و خرید نشه تا یه عده راحتتر بخرن
            اطلاعیه ناظر به قسمت تعداد که رسیده ناقص اومده پیام!!شاید بعدا درستش کردن بعد از بازار!!
            من نصف پیامو از سایت تی اس ای خوندم و نصفه دیگش که تعداد سهامو نوشته بود به مفید ارسال شده بود 400 تا.
            400 عدد خرید شد
            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
              سهمیه درنظر گرفته شده برای هر یک از معامله گران بر خط عرضه دتولید ۴۰۰ سهم در نظر گرفته شده است.
              این پیغام رو کجا زده؟
              من که نه در سایت تی اس ای صفحه اول و نه در قسمت پیغام ناظر نمبینم!!تا بخش تعدادش اومده ولی بقیش ناقصه اونم کاملا اتفاقی!!البته من از کارگزارم پرسیدم 400سهمو و به موقع هم زدم و ثبت شد و پولم کسر شد
              ولی بعدش خطا زده و خرید نشده!!

نظر

• Sushiant
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 1391

این پیغام رو کجا زده؟
                من که نه در سایت تی اس ای صفحه اول و نه در قسمت پیغام ناظر نمبینم!!تا بخش تعدادش اومده ولی بقیش ناقصه اونم کاملا اتفاقی!!البته من از کارگزارم پرسیدم 400سهمو و به موقع هم زدم و ثبت شد و پولم کسر شد
                ولی بعدش خطا زده و خرید نشده!!
                وحید جان من از همفکران (آوای آگاه)زدم.

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

نظر

• DJANGO
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1701

دوستانی که با مفید کار میکنن.پیام 400 عدد به مفید ارسال شده بود.با اینکه همش قطع و وصل میشد ولی به زور 400تا رو گرفتم.البته خیلی کم بود.
                    پیامی که مفید ارسال کرد:

به قیمت کشف شده (قیمت 9،990 ریال) باشد. بدیهی است رقابت در خرید سهام بر اساس اولویت زمانی ورود سفارش خواهد بود.4.سهمیه درنظر گرفته شده برای هر یک از معامله گران بر خط (آنلاین) حداکثر 400 سهم می باشد. خرید بیش از سهمیه مجاز منجر به ابطال کلیه خریدهای صورت گرفته توسط هر معامله گر بر خط (آنلاین) می گردد. مدیریت بازار فرابورس ایران
                    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• gilda
                      عضو جدید
                      • Sep 2013
                      • 18

گرفتم............
                      منبع کسب سود من bourseprofit.ir

نظر

• amir888
                        Banned
                        • May 2012
                        • 132

اگر شعور داشته باشن باید این عرضه رو بخاطر اشتباه سایت بورس ابطال کنن....تا کی حقارت اخه..که صدامونم در نمیاد...گند بزنه به این بورسو کارگردانان شارلاتونو دزدش.
                        پستهای نامرد اشتباهه خودشونم قبول نمیکنن!!!!!

نظر

• اقتصاد
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 162

من امروز تو آنلاین سفارش گذاشتم. از قضا از حسابم هم کم شد. بعد از یک ربع پول دوباره آمد به حسابم یعنی این که بهم ندادن. اصلا مهم نیست چون رقمی نبود!!! ولی نکته مهمش گند زدنش به بازار بود/:.zzzzzz.:/ جماعت اصلا مثل این که تو باغ نیستند و تعداد سهم را دقت نمی کنند که امروز بازار را بفروش بفروش کرده بودن/:.nono.:/
                          http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• negah
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 250

در اصل توسط اقتصاد پست شده است View Post
                            من امروز تو آنلاین سفارش گذاشتم. از قضا از حسابم هم کم شد. بعد از یک ربع پول دوباره آمد به حسابم یعنی این که بهم ندادن. اصلا مهم نیست چون رقمی نبود!!! ولی نکته مهمش گند زدنش به بازار بود/:.zzzzzz.:/ جماعت اصلا مثل این که تو باغ نیستند و تعداد سهم را دقت نمی کنند که امروز بازار را بفروش بفروش کرده بودن/:.nono.:/
                            بهترین سهام بازار در این دو روز عرضه دتولید وجم قابل خرید بود بعضی دوستان سهام گل بازاررو به خاطر این عرضه ها حراج کرده بودند.
                            درحدی که وسوسه شدم به صف خرید....و....بفروشم واین سهام رو جمع کنم.
                            [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

البته فکر نمیکنم کسی بخاطر دتولید سهمی رو فروخته باشه چون از قبل مشخص بود که تعدادی به کسی نمیرسه
                              کلا 10میلیون سهم بود
                              منفی بازار امروز هم ربطی به دتولید نداشت

نظر

• alpha041
                                ستاره دار(1)
                                • Aug 2013
                                • 109

البته فکر نمیکنم کسی بخاطر دتولید سهمی رو فروخته باشه چون از قبل مشخص بود که تعدادی به کسی نمیرسه
                                کلا 10میلیون سهم بود
                                منفی بازار امروز هم ربطی به دتولید نداشت
                                حق با شماست
                                واقعا تعجب میکنم از افرادی که میگن بازار بخاطر دتولید منفی بود!!!
                                کلا 10میلیارد تومان نقدینگی لازم داشت که در مقابل ارزش روزانه معاملات رقمی نیست!
                                برای این دوستان علت منفی بازار را میگم تا اگه خدا بخواد دانش بورسی و قدرت تحلیلشون زیاد بشه!
                                علت منفی امروز که اکثرا در نمادهای پتروشیمی و پالایشی بود بدلیل افت دلار می باشد که البته این نوسانات مقطعی روی سهم ها تاثیری نخواهد داشت!
                                اگر بازار به خاطر دتولید(!!!) منفی بود خودرویی ها چرا صفشون نریخت؟؟!! چون کاهش دلار به نفعشونه! اگه خوش بینی بازار بود مسلما لیدر بازار که شبندر باشه اول از همه باید مثبت می بود!
                                دوستانی هم که میگن مفید قطع بود باید توجه کنند که دزسته نمایشگر ارتباط به رنگ قرمز بود و ارتباط را قطع نشان میداد ولی ارتباطش با هسته معاملات برقرار بود و اگه از اینترنتی غیر از dial up اردر میذاشتید حتما بهتون می رسید!
                                بهتر است به جای غر زدن اطلاعاتتون را بالا ببرید
                                دوستانی که خریدن تا 1500 بهش دست نزنند با این شناوری پی بر ایش کم کم زیاد میشه! شاید تو بازه 2ماهه به 2000 هم رسید!
                                آخرین ویرایش توسط alpha041؛ 2013/09/22, 14:26.

نظر

در حال کار...
                                X