داروسازی تولید دارو (دتولید)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • موج 5
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 140

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
    فردا می تونه آخرین منفی دتولید باشه دوست دارم 1800 تومنو یباره دیگه تاچ کنه یه پله تو این قیمت و بعدش اگر 1930 را با حجم قابل قبول عبور کرد یک پله دیگه و پله سوم و آخری عبور پر حجم و پر قدرت از 2003 هست که باید حجم معامله خیلی خوب باشه بعد پرواز تا 2800 تومن. هانتینگ پرید سهم حداکثر 5 روز معاملاتی و هاروست پرید 25 الی 30 روز معاملاتی و حد ضرر هم 1750 تومنه
    خوب اون انتظار من واسه پله اول امروز محقق نشد ولی حجم امروزش عالی بود نتونستم خودمو نگه دارم یه چنگ نزنم یه پله برداشتم وای اگه 2000 را پر حجم و همچین مشتی رد کنه شدیدا واردش میشم اون موقع تارگت 2800 تومنه بی برو برگرد بقیه تارگت ها رو هر کی بگه کشکی گفته علم تکنیکال با خلوص 99% میگه 2800 تمام!

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2934

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....بورس دان عزیز....حالت خوبه...یه گرا میدم بهت ببینم تا کجا باهاش میری....صادرات سال قبل داروییا چقدر بود...امسال قراره چی بشه....بگیر خطو برو ....
      مهرداد عزیز سلام
      خوب هستی ... گفتند که در این سهم میشود 206 نوک مدادی را ماکسیما کرد .
      سهم اهداف بالایی داره ... بیا با ما همسفر شو ...
      ارادتمندم
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2577

با توجه به اینهمه اخبار خوبی که اطراف سهم است، فردا و هفته پیش رو ، دوران اقتدار و یکه تازی دتولید است.

دتولیـد = بنیادی خوب و فوق العاده سهم، گزارش خوب و پوشش بالا، تعدیل مثبت سنگین و افزایش سود که از زبان معاون مالی شرکت نقل شده ، افزایش سرمایه 30% دتولید، تعدیل مثبت سهم قبل از گزارش 9 ماهه، P/E خوب و مناسب سهم، اجماع کلی بازار و سهامداران نسبت به ارزنده بودن سهم

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2577

خب خدا را شکر!!! دتولیــد یکی از بهترین و قوی ترین سهام دارویی به اون چیزی که حق و شایسته اش بود داره میرسه.

اینهم از دتولیـد که بالاخره عاقبت بخیر شد و در مدار رشد و صعود قرار گرفت.

بنیادی و فاندا و گزارشات سهم که عالی و فوق العاده است.

به قول اهالی بازار، سهم خوب بالاخره راه خودش را پیدا میکنه.

واقعاً ارزندگی و ارزش دتولید خیلی بالاتر از این قیمت های فعلی است. @};-

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

امروز دوباره وارد دتوليد شدم.
            سهمي كه ميتونه ادم رو زود پولدار كنه...صفهاي ميليوني بزودي براي دتوليد چيده ميشه
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

با توجه به شکست سقف...
              امروز مجدد وارد سهم شدم....
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Giallorossi
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 218

منم امروز وارد سهم شدم
                حوصله بازیهاشو نداشتم،منتظر بودم مقاومت رو بزنه بعد وارد شم

نظر

• سیدامیر
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1668

]خرید شد..
                  پتانسیل سو دسازی شرکت بالاست..
                  [/SIZE]

نظر

• aliamini
                    عضو جدید
                    • Dec 2013
                    • 13

ما که با دتولید بودیمو هستیم .

نظر

• موج 5
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 140

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                      خوب اون انتظار من واسه پله اول امروز محقق نشد ولی حجم امروزش عالی بود نتونستم خودمو نگه دارم یه چنگ نزنم یه پله برداشتم وای اگه 2000 را پر حجم و همچین مشتی رد کنه شدیدا واردش میشم اون موقع تارگت 2800 تومنه بی برو برگرد بقیه تارگت ها رو هر کی بگه کشکی گفته علم تکنیکال با خلوص 99% میگه 2800 تمام!
                      دتولید تا 2800 تومن بجز چند اصلاح جزئی و نوسان هیچ مقاومتی نباید داشته باشد

نصف سبدمو به دتولید و نصف دیگه رو به بترانس تبدیل کردم امروز هر دوتا هر دو پرچم هستند دیگه علمداری شدم واسه خودم فقط دنبال پرچمم ببینم خوشبخت میشم یا نه/:.wubsmiley.:/

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

با توجه به شکست سقف...
                        امروز مجدد وارد سهم شدم....
                        سلام اقاي دكتر.عرض ادب و ارادت
                        من روز شنبه وارد دتوليد شدم.همسويي تكنيكالي و بنيادي ميتونه بهترين بازدهي رو در كمترين تايم زماني به ارمغان بياره.
                        خوشحالم كه با هم در دتوليد همسنگريم.....
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• حميد اسدي
                          Banned
                          • Aug 2011
                          • 431

نقل شده از سایت بورکس:

نکته مهم در دتولیـد اینکه حاشیه سود شرکت بطور چشمگیری افزایش یافته.

معمولاً یکی از مشکلات شرکتهای تولیدی این است که هزینه های مالی و هزینه های عملیاتی هر ساله افزایش میابد.

اما نکته مثبت دتولید اینکه هزینه مالی و هزینه های عملیاتی نسبت به سال گذشته و همچنین امسال در سه ماهه دوم نسبت به 3 ماهه اول کاهش یافته و باعث افزایش حاشیه سود شرکت شده است.

در کل شرکتهای حاضر در بورس، دتولید جزء معدود شرکتهای است که با افزایش تولید و با افزایش مبلغ فروش از طرف دیگر هزینه های مالی و هزینه های عملیاتی آن کاهش یافته و باعث بالا رفتن حاشیه سود شرکت شده است.

با توجه به این تورم افسارگسیخته که اکثر شرکتها با آن دست و پنجه نرم میکنند و باعث بالا رفتن نرخ مواد اولیه و بالا رفتن هزینه تولید و کاهش حاشیه سود شرکتها میشود، خوبی این سهم این است که همه هزینه های مالی و عملیاتی را با بهینه کردن تولید کاهش داده و باعث افزایش حاشیه سود و بالا رفتن سودآوری شرکت شده است

این سهم اسثناء و زیرخاکی گروه دارو است.

در جداول زیر به خوبی این افزایش حاشیه سود دتولید مشخص است.

در اصل توسط كاوه. پست شده است
                          قبلاً اشاره شد که دتولیــد زیر خاکی گروه دارو است و اگر پتانسیل آن آزاد و رونمایی شود، قدرت رشد قیمتی و سودسازی و سودآوری خیلی خوبی خواهد داشت. (دزهراوی و سایر سهام دارویی که چند هفته ای است در صف خرید قفل شدند، پتانسیل و ارزندگی سودآوری دتولید را ندارند)

چند جدول و گزارش از صورتهای مالی 20 شركت برتر دارویی را تهیه کردم.

دو تصویر اولی مربوط به گزارش 3 ماهه 20 شركت دارویی است و دو تصویر بعدی مربوط به گزارش 6 ماهه دتولید است.

فكر کنم این تصاویر و این گزارشهای زیر، خود گویای خیلی از نكات است.@@3

ببینم سایر دوستان متوجه این نكات مهم میشوند و منتظر اظهار نظر و مشاركت آنها در این خصوص هستیم. @@8

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

2140 خرید شد/ شایعه 4000 تومانی

نظر

• ایرانی
                              ستاره دار(1)
                              • Jun 2011
                              • 2577

اضافه کردن دتولیــد

گزارش عالی و تعدیل سهم بیاد، خیلی ها غافلگیر میشن و سهم در صف خرید قفل میشه.

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                                نقل شده از سایت بورکس:

نکته مهم در دتولیـد اینکه حاشیه سود شرکت بطور چشمگیری افزایش یافته.

معمولاً یکی از مشکلات شرکتهای تولیدی این است که هزینه های مالی و هزینه های عملیاتی هر ساله افزایش میابد.

اما نکته مثبت دتولید اینکه هزینه مالی و هزینه های عملیاتی نسبت به سال گذشته و همچنین امسال در سه ماهه دوم نسبت به 3 ماهه اول کاهش یافته و باعث افزایش حاشیه سود شرکت شده است.

در کل شرکتهای حاضر در بورس، دتولید جزء معدود شرکتهای است که با افزایش تولید و با افزایش مبلغ فروش از طرف دیگر هزینه های مالی و هزینه های عملیاتی آن کاهش یافته و باعث بالا رفتن حاشیه سود شرکت شده است.

با توجه به این تورم افسارگسیخته که اکثر شرکتها با آن دست و پنجه نرم میکنند و باعث بالا رفتن نرخ مواد اولیه و بالا رفتن هزینه تولید و کاهش حاشیه سود شرکتها میشود، خوبی این سهم این است که همه هزینه های مالی و عملیاتی را با بهینه کردن تولید کاهش داده و باعث افزایش حاشیه سود و بالا رفتن سودآوری شرکت شده است

این سهم اسثناء و زیرخاکی گروه دارو است.

در جداول زیر به خوبی این افزایش حاشیه سود دتولید مشخص است.
                                این تحلیل از جناب کاوه عزیز از دوستان خوب بنده میباشد .
                                این سهم تازه در ابتدای راه میباشد .
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X