سیستم معاملاتی ایچیموکو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

تا زمانی که قیمت در داخل سایه(ابر) قرار دارد ...
    در ناحیه حمایتی مقاومتی قرار دارد و تا از ابر عبور نکند روند خاصی را دنبال نمی کند....

فاصله بین دو سنکو در ابر کوموی اینده نشان فراریت بازار است...
    هر چه ابر ضخیم تر باشد بازار مدت بیشتری را در بی روندی طی کرده...برعکس هر چه ابر نازک تر باشد بازار فراریت بیشتری دارد....
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• یورس
      عضو عادی
      • May 2013
      • 126

با سلام
      در این قسمت قصد دارم به توضیح اجزای ایچیموکو بپردازم البته Dr.boursi عزیز تمامی این قسمت ها را بخوبی معرفی نموده اند اما با توجه به مطلب قبلی که گفتیم : «نکته کلیدی برای یک معامله گر ایچیموکو ، شناخت هر جزء به تنهایی ، سپس تشخیص چگونگی و چرایی کارکرد این نوسان نماها در کنار یکدیگر می باشد .» پس شناخت دقیق تر این اجزا بسیار مهم است .
      تنکان سن : این نوسان نما نمایانگر حرکات کوتاه مدت بازار می باشد . رابطه مربوط به تنکانسن به صورت زیر است :
      برای 9 روز : ( بالاترین قیمت + پایین ترین قیمت ) تقسیم بر 2 یعنی اینکه ما یک دوره 9 روزه را در نظر گرفته بالا ترین قیمت و پایین ترین قیمتی که در طی این 9 روز معامله شده است را با هم جمع و سپس تقسیم بر دو می کنیم .
      باید توجه کرد که برای محاسبه میانگین متحرک ، به جای قیمت پایانی از بالاترین قیمت و پایین ترین قیمت استفاده می کنیم که با این کار ، فراریت میان روزی در نظر گرفته می شود .
      پس تنکانسن ، با استفاده از میانگین بالاترین و پایین ترین قیمت به جای قیمت پایانی ، حرکات کوتاه مدت را بهتر نمایش می دهد . حتی می توان از تنکانسن به عنوان حد ضرر استفاده کنید .
      (( حد ضرر قیمتی است که وقتی متوجه اشتباهتان می شوید ، نقطه خروج شما از معامله است یعنی ریسک معامله ))
      « بر گرفته از کتاب : سیستم معاملاتی ایچیموکو ، ترجمه ابراهیم صالح رامسری و سینا محامی ، انتشارات آراد کتاب »
      «هرکس ازخدا بترسد و پرهیزکارشود ، خداوند ... ازجایی که گمان نبرد به او روزی عطا می کند .» (سوره طلاق آیات 2 و 3 )

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

مباحث اصلی معرفی اجزای ابر تمام شد....

از ان جایی که سر کلاس ها و سمینار هام معمولا دوره ای کلی بر مطالب گفته شده دارم بر این رسم خلاصه ای از کل مطالبی که تا کنون بیان شده است را در شکل خواهم اورد....

یک نکته رو تنها بیان می دارم که سیستم معاملاتی ایچی موکو بر مبنی سود حداکثری نیست بلکه بر اساس سود مناسب و با کمترین ریسک ممکن است که چرایی آن را در پست های بعدی بیان می دارم

در ادامه به روش معاملاتی ایچی موکو و استراتژی های معاملاتی ان و کاربرد ان در چارت های روزانه به همراه تحلیل خواهم پرداخت...
        بعد از این پست از دوستان انتظار می رود حضور پویا تری در این بخش داشته باشند....

با تشکر

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

با تشکر و شب خوش

نظر

• یورس
            عضو عادی
            • May 2013
            • 126

با سلام
            در رابطه با تنکان سن باید به موارد زیر توجه کرد :
            - اگر قیمت بالای تنکانسن بسته شود تمایل صعودی دارد .
            - اگر قیمت زیر تنکان سن بسته شود تمایل نزولی دارد .
            - تنکان سن باید در جهت روند حرکت کند . هرچه شیب آن بیشتر باشد ، با روند قوی تری مواجه هستیم .
            - اگر تنکان سن جهت خاصی را دنبال نکند ، بازار دچار بی تصمیمی شده و باید با احتیاط بیشتری معامله کرد .
            - تنکان سن در واقع نوعی مقاومت یا حمایت کوتاه مدت است . پس عبور قیمت از تنکان سن اتفاق مهمی است چرا که بازار یکی از مهمترین مقاومت یا حمایت خود را پشت سر گذاشته است .
            « بر گرفته از کتاب : سیستم معاملاتی ایچیموکو ، ترجمه ابراهیم صالح رامسری و سینا محامی ، انتشارات آراد کتاب »
            «هرکس ازخدا بترسد و پرهیزکارشود ، خداوند ... ازجایی که گمان نبرد به او روزی عطا می کند .» (سوره طلاق آیات 2 و 3 )

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

خوب بهتره یکسری از سهم ها رو با این روش آزمایش کنیم....طبعا هرکسی نظری داره بیان کنه...چون خودمم خیلی مسلط به این استراتژی نیستم و قطعا تحلیل ها جنبه آموزشی دارند....
              سوال های مطرحه ایناان......

1- قیمت بالای ابر فعلیه؟ بلی
              2- ابر آتی چگونه است؟صعودی
              3-قدرت ابر اتی چگونه است؟ با دیتای امروز ضعیف
              4-وضعیت تن کن سن و کی جون سن به هم؟ خنثی در یک ردیف اند
              5-وضعیت شیب میانگین ها؟ خنثی افقی اند
              6- پیش بینی میانگین ها؟ در ایند های نزدیک احتمال عبور قیمت از هر دو و عبور تن کن از کی جون وجود دارد
              7- وضعیت چیکو اسپن؟ صعودی ولی صعودی ضعیف با دیتای امروز چون احتمال برخورد با چارت در صورت چند روز اتی وجود دارد..

خوب نتیجه چیه؟...روند سهم در حال حاضر مثبت ضعیف است ولی در چند روز اینده احتمال بروز یک روند قوی محتمل است

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

استراتژی های معاملاتی ایچیموکو کدام ها اند؟
                5 استراتژی کلی برای سیستم معاملاتی بیان شده اند که به ترتیب عبارتند از ....

1- استراتژی مبنا و یا ایده ال ایچیموکو
                2- استراتژی تقاطع تن کن سن و کی جون سن
                3- استراتژی عبور قیمت از کی جون سن
                4- استراتژی خروج از ابر کومو
                5- استراتژی تقاطع سنکو های اینده

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

استراتژی تقاطع تن کن سن و کی جون سن(استراتژی کراس).....

استراتژی کراس(تقاطع) شامل کراس صعودی(قطع کی جون سن به توسط تن کن سن) و نزولی (قطع تن کن سن به توسط کی جون سن)
                  در کراس صعودی اگر در زیر ابر و یا داخل ابر باشد روند خنثی و ضعیف و اگر در بالای ابر باشد روندی قوی ارزیابی می شود....
                  در کراس نزولی اگر در بالای ابر و یا داخل ابر باشد روند خنثی و ضعیف و اگر در زیر ابر باشد روندی قوی ارزیابی می شود....

از دوستان تقاضا می شود در صورتی که در تطابق با چنین استراتژی(استراتژی کراس) چارتی را پیدا کردند معرفی نمایند....

نظر

• محمدسعید
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 263

با تشکر از دکتر بورسی گرامی:

نمودار واتی:

نمودار فاذر:

یا علی
                    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

محمد سعید عزیز ...

حقیقتش داشتم به تکنیک کراس فکر می کردم و نمودار واتی رو که لطف کردی گذاشتی رو دیدم....واقعا جالب بود.... من تازه دارم از این تکنیک استفاده می کنم....انشالله در کنار هم سود های خوبی رو از دل این تکنیک بیرون بکشیم....

در مورد فاذر فکر نمی کنی یکی دو تا کندل دیگه اگر از مقاومتش عبور کرد ورود کنیم؟ اخه کراس هنوز کامل نشده...تقاطع و یک کندل دیگه که مجموعا دو روز کاری مثبت دیگه میشه...مخصوصا کراس جدید داخل ابره...نظرت چیه؟
                      آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/05/30, 17:41.

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                        محمد سعید عزیز ...

حقیقتش داشتم به تکنیک کراس فکر می کردم و نمودار واتی رو که لطف کردی گذاشتی رو دیدم....واقعا جالب بود.... من تازه دارم از این تکنیک استفاده می کنم....انشالله در کنار هم سود های خوبی رو از دل این تکنیک بیرون بکشیم....

در مورد فاذر فکر نمی کنی یکی دو تا کندل دیگه اگر از مقاومتش عبور کرد ورود کنیم؟ اخه کراس هنوز کامل نشده...تقاطع و یک کندل دیگه که مجموعا دو روز کاری مثبت دیگه میشه...مخصوصا کراس جدید داخل ابره...نظرت چیه؟

با تشکر از مباحث خوب دوستان

بر اساس ایچیموکو فاذر 330 باید خرید میشد. ( دلیل را اگه دوست داشتید توضیح میدم) کراس منفی که انجام شده بوده زیاد مهم نیست بعضی چیزها را تو کتابها نمی نویسند. باید با ایچیموکو زندگی کنی تا بفهمی.
                        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post

با تشکر از مباحث خوب دوستان

بر اساس ایچیموکو فاذر 330 باید خرید میشد. ( دلیل را اگه دوست داشتید توضیح میدم) کراس منفی که انجام شده بوده زیاد مهم نیست بعضی چیزها را تو کتابها نمی نویسند. باید با ایچیموکو زندگی کنی تا بفهمی.
                          با تشکر از دوست خوبم جناب احمد ....
                          در مورد 330 فکر کنم حق با شما است....

با توجه به این که کراس نزولی در بالای ابر بوده پس قوی نیست و در ضمن چارت قیمتی نتونسته ابرو رد کنه حق با شماست...
                          ولی در مورد دوستان که دید میان مدت ندارند فکر کنم فروش بهتره بوده مثلا در 370 میفروخته و از بازار استفاده می کرده و مجددا در زمان مناسب وارد میشده...

در قیمت امروز فاذر با توجه به این که کراس مثبت هنوز زده نشده و هنوز داخل ابره و نزدیک مقاومته و احتمال سقف دوقلو میره چرا باید خرید بشه؟
                          البته احتمال رد کردن مقاومت هم با توجه به obv کم نیست....
                          سرتا پا گوشیم تا بفرمائید...گویا شما زیاد از ابر استفاده می کنید....خوشحال میشم تجربیاتتون رو در اختیار سایرین قرار دهید....
                          آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/05/30, 18:02.

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 969

قبل از هر چیز کراس منفی بالای ابر یعنی روند همراه با نزول ولی ضعیف

حتما خود شما میدونید از کیجنسن و تنکانسن میشه به عنوان یک حمایت و مقاومت استفاده کرد وقتی به حالت flat در می آیند البته با فرض قوی تر بودن کیجنسن.

آذراب روزانه:
                            واکنش قیمت به خط کیجنسن منجر به نوسان و حرکت برگشتی در تایم روزانه شد.

وقتی کیجنسن در تایم روزانه یک ریورس 2 روزه خلاف روند برای ما بوجود میاره پس به سراغ تایم بالاتر میریم یعنی تایم هفتگی برای اینکه حداقل دو هفته نوسان قیمت را خلاف روند فعلی داشته باشیم. ( با توجه به شرایط نمودار هفتگی روند کاملا Uptrend هست و هدف نوسان گیری نخواهد بود)

آذراب هفتگی :
                            کافیه روی این کف بتونی ( کیجنسن ) اوردر را بزاریم و شب با خیال راحت تا صبح بخوابیم و منتظر واکنش باشیم البته این نکته قابل ذکر هست که کوموی ضخیم روزانه هم بعنوان یک حمایت قوی در جهت تایید کار میباشد.

آذراب ماهیانه :

حالا برای اینکه باز هم مطمئن تر بشیم به تایم ماهیانه میریم اینجا کیجنسن و تنکنسن را رو یهم داریم مثل یک فنداسیون ژنرال برای برای ما عمل میکنه پس وارد میشیم ( محدوده 320) با قدرت و به ایچیمو کو اطمینان میکنیم و ایچیمو کو قطعا پاسخ این اعتماد را خواهد داد.

این قطره ایی بود از دریای ایچیمو کو مطمئنا شما هم میدو نستید ولی بنده یک مقدار تجربه بیشتری داشتم
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• یورس
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 126

با سلام و عرض ادب
                              اساتید بزرگوار در قسمتهای بالا استراتژی های پیشرفته ایچیموکو را مورد بحث و بررسی قرار داده اند که جای تشکر و قدردانی دارد . اما دوستانی که جدیدا شروع به یادگیری این روش معاملاتی نموده اند لازم است به این نکته که مانش پاتل ( نویسنده کتاب معرفی شده در قسمت قبل ) به آن اشاره نموده اند توجه ویژه داشته باشند :
                              اگر تازه با ایچیموکو آشنا شده اید ، بهتر است ابتدا بر یادگیری استراتژی ایده آل ، که در فصول قبل مورد بررسی قرار گرفت ، وقت بگذارید . این استراتژی اصل و پایه استراتژی های دیگر است . با فهم این استراتژی ، کارکرد همه نوسان نماهای ایچیموکو را به خوبی درک خواهید کرد . بدون تسلط بر فصول قبل ( به ویژه فصل اول که به معرفی نوسان نماهای ایچیموکو پرداخته است ) قادر نخواهید بود با استراتژی های پیشرفته موفق باشید.

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

با سلام و صبح آدینه شما بخیر و خوشی....

بنده انشالله در اینده ای نزدیک برای فهم و یاداوری بیشتر مطالب استراتژی های پایه ابر رو طبقه بندی می کنم...
                                اما در مورد استراتژی های پیشرفته ابر اول تا جایی که بتونم در کتاب و اینترنت اونا رو جمع و کلاسی فای می کنم(البته سایر دوستان همچون جناب یورس نیز اگر کمک بفرمایند بسیار ممنون میشم)....

در مورد استراتژی پیشرفته شماره 1- تکنیک کراس بحث شد....
                                در مورد استراتژی پیشرفته شماره 2-که جناب احمد فرمودند(و ما در این تاپیک به اسم ایشون ثبت می کنم"حمایت در تایم پایین و بالا" و اگر من درست متوجه شدم(البته خودشون می تونن تصحیح بفرمایند) این بود که در صورتی چارت به یکی از خطوط تن کن و یا کی جون پاسخ داد و ریورس شد در تایم بالاتر هم حتما بررسی و گاها در ان حمایت خرید نمائیم.....البته خلاصه اون رو ایشون میتوانند بیان کنند تا ما به طور صحیح اون رو اضافه کنیم....
                                امروز در مورد استراتژی پیشرفته شماره 3- و یا به اصطلاح "سیستم فیک اوت و یا بریک اوت چیکو" صحبت می کنم....

در مورد چیکو اسپن بیان شد که اگر بالای چارت 26 روز قبل بود و در فضای ازاد قرار داشت سیگنال مثبت به ما می دهد...
                                گاها چارت موفق به عبور از ابر می شود( بر مقاومت خود غلبه می کند) ولی چیکو همچنان در ابر است...."فیک اوت" در این صورت سیگنال ورود شاید چندان معتبر نباشد و تنها در صورتی که ...
                                چارت و چیکو موفق به عبور از ابر شدند برای ما سیگنال قوی را صادر می کنند که به اسم "بریک اوت چیکو" معروف می باشد....

دوستان در صورتی که سوالی داشتند و یا چارتی را در تطابق با استراتژی های پایه و پیشرفته 1-2 و 3 دیدند حتما بیان کنند....این تاپیک بیشتر جنبه اموزشی داره....
                                آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/05/31, 10:43.

نظر

در حال کار...
                                X