سیستم معاملاتی ایچیموکو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

مثال برای تکنیک کراس (استراتژی پیشرفته شماره 1)

خوب یک نمونه ای رو که گروه اداف معرفی کردند و من نمودارشو جالب دیدم .
    برای مثال اموزشی تکنیک کراس (استراتژی پیشرفته شماره 1) آوردم.... سهم دی اخیرا کراس مثبت شده و چون زیر ابره طبعا قدرت زیادی نداره 1234 مقاومت مهم ابر می باشه.....
    در ضمن با خیلی از موارد سیستم ایچی موکو هم خوانی نداره.....

اوردن این مورد صرفا جهت مثال بیشتر بود....

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• tajerman
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 8

با سلام از مطالب زیباتون استفاده کردم .
      اگه ممکنه روش های شناخت مقاومتها و حمایت ها رو هم با این سیستم بیان فرمایین ؟
      در این سیستم حد سود چطوری مشخص میشود ؟

نظر

• farhad5
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 41

باسلام وکسب اجازه از صاحب تاپیک می خوام در مورد جایگاه و اهمیت سیستم ایچیموکو بگم این سیستم قبل از جنگ جهانی دوم توسط یک ژاپنی بنام Goichi Hosada و شاگرداش طراحی شد وبا همون هوش و دقت معروف ژاپنیها به مدت 20 سال (به گفته بعضی ها 30 سال) فقط ازمایش شد سپس بعد از کسب نتایج خوب در حدود 1970 وارد بازار شد و در حالی که حدود 20 سال در بازار ها توسط اسیایی ها ازش استفاده می شد تازه غرب در سال 1990 متوجه این سیستم شد و شروع بکار با این سیستم کرد .
        به قول یکی از اساتید طرز برخورد و استفاده غربی ها هم با ایچیموکو دو جور بوده
        اول اینکه این سیستم رو همون طور که هست پذیرفتن یعنی همون نگاه اسیایی (شرقی) که یه نگاه کلی و متوازن به همه چی دارن و این در ذات ایچیموکو هم هست.
        دوم اینکه بر مبنای نگاه غربی که یه نگاه بر پایه تجزیه کردن و تخصصی کردن هر جز هست اومدن یه سری اندیکاتور مجزا از ایچیموکو کشیدن بیرون مثلا شما اعدادی مثل 26 یا 9 تو مکدی میبینین یا خود موینگ اورجها یا ... که همه اینها در دل ایچیموکو هست.
        یکی از دلایل استقبال از ایچیموکو هم همین کامل بودنشه یعنی پنج تا خط ساده روی چارت اطلاعات کلی وکاملی رو از جمله جهت روند و قدرت روند ,خطوط حمایت و مقاومت , نقاط ورود و خروج ( نقاط بازگشت) به ما میده. و شاید دیده باشید کسانی که بر این سیستم تسلط دارند اکثرا اندیکاتور دیگه ای رو سیستمشون نسب نیست .و برعکسش خیلی ها که با ایچیموکو کار نمی کنن حداقل سه چهار تا اندیکاتور دیگه رو چارتشون نسب دارن.

نظر

• farhad5
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 41

در اصل توسط tajerman پست شده است View Post
          با سلام از مطالب زیباتون استفاده کردم .
          اگه ممکنه روش های شناخت مقاومتها و حمایت ها رو هم با این سیستم بیان فرمایین ؟
          در این سیستم حد سود چطوری مشخص میشود ؟
          سلام , با اجازه اساتید
          دوست عزیز برای شناسایی نقاط مقاومت و حمایت شما باید از سه روش تواما استفاده کنید.
          1_ هر کدام از این چهار خط شامل سنکو اسپن AوB (قهوهای و زرد), کیجنسن(خط ابی) , تنکنسن(خط قرمز) در لحظه برخورد قیمت با اونها به عنوان خطوط مقاومت یا حمایت رفتار میکنن مخصوصا اگه این خطوط در لحظه برخورد قیمت صاف (فلت) باشن بعنوان مقاومت یا حمایت های قوی تری ظاهر میشن
          2_ هر کدام از چهار خط ذکر شده بالا که در گذشته بصورت مقطعی صاف (افقی) شده باشن خطوط مقاومت و حمایت جدیدی رو تشکیل میدن به طوری که می تونیم تو چارت روی قسمتهای صاف شده( در گذشته ) خط افقی (horizontal line )بندازیم و واز ادامشون در لحظات حال و اینده بعنوان خطوط حمایت و مقاومت استفاده کنیم.
          3_ قله ها و دره های اصلی که توسط چیکو اسپن (خط سبز ) در گذشته تشکیل شده همچنین قله ها و دره های اصلی که توسط کومو ها (ابرها) در گذشته تشکیل شدن بعنوان حمایت و مقاومت استفاده میشن .
          نکته: در موارد ذکر شده بالا هرچه تایم فریم بالاتر باشه خطوط حمایت و مقاومت معتبرتر هستند.

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

چه زمان باید به سیگنال های کراس توجه کنیم؟

برخورد دو میانگین به هم را همان طور که قبلا هم ذکر کردم تکنیک کراس گویند(تکنیک تقاطع)....
            سوال اینجا است که ایا با دید کراس مثبت و یا منفی باید به سهم ورود و یا خروج کنیم...
            یکی از ریزه کاری هایی که جتما باید توجه بشه اندیکاتور های جانبی علاوه بر ازای ایچی موکو هست...
            کاربردی ترین اندیکاتور ها ADX.... نام داره

بریم روی مثال تا بیشتر توضیح بدم....
            مثلا سهم دی اخیرا کراس مثبت شده.... از کجا میشه فهمید که صعودی قوی خواهد داشت یا خیر؟
            جواب در اندیکاتور جادویی ADX نهفته است!!!

در حالت اول که به صورت کراس قوی مشخص کردم.... خط اصلی ADX بالای 25 و نشان از وجود روند در بازار است
            در حالت دوم که به صورن کراس ضعیف مشخص کردم.....خط اصلی ADX زیر 25 و نشان از عدم وجود روند در بازار است....

دوستان در صورتی که سهمی مطابق با سه استراتژی فوق دیدند حتما برای بررسی معرفی نمایند.....

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

استراتژی پیشرفته شماره 4: کراس های (تقاطع) سنکو اسپن های اینده با یکدیگر

بر اساس کراس سنکو اسپن های اینده نیز می توان یکسری سیگنال تکمیلی را نیز دریافت نمود....
              اگر کراس اینده مثبت بود و چارت قیمت حال در بالای ابر بود سیگنال قوی محسوب میشود....(موارد A و B).
              اگر کراس اینده منفی بود و قیمت حال زیر ابر بود سیگنال قوی محسوب می شود....(موارد C و D).
              در هر کراس ایند های اگر قیمت حال در داخل ابر بود سیگنال خنثی محسوب می شود(E و F)...

نظر

• peyman.
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 26

دکتر جان ، ممنون برای تاپیک عالی که درست کردی .

امشب کل مطالب تاپیک را به دقت خوندم ، سیستم کامل و مستقلی به نظر می یاد .

شما کراس های مثبتی که زیر ابر و نزدیک به آن تشکیل می شن رو در چه شرایطی برای ورود مناسب می دانید ؟

نظر

• farhad5
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 41

کسانی که با ایچیموکو به صورت حرفه ای کار میکنن کلا دو مرحله رو طی کردن
                  مرحله اول اینکه به اصول کلاسیک ایچیموکو مسلط شدن که همین انقدر سیگنالای قوی و معتبر داره که برای یه چارتیست کافیه ,و در مرحله دوم اومدن با تجربه ای که کسب کردن یه سیستم یا استراتژی معاملاتی بر پایه ایچیموکو برای خودشون خلق کردن
                  مثلا تریدر هایی بنا به ابتکار خودشون از الگوهای هارمونیک یا روش مثلثی یا ترکیب اعداد یا ... تو ایچیموکو هم استفاده می کنن.

حالا من فکر میکنم (البته با اجازه صاحب تاپیک) ما بهتره فعلا رو مرحله اول کار کنیم و بریم سراغ الگو های کلاسیک و پایه ایچیموکو که زیاد هم نیست ولی خیلی مهمه , بعد از تمرین (که همه دوستان بهتره با مثال شرکت کنن )و تسلط کامل بریم سراغ مرحله دوم.

نظر

• farhad5
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 41

از سیگنالهای قوی ایچیموکو برای خرید یا فروش , سیگنالهای کراس (تقاطع) هستند که اگه کسی اونا رو تشخیص بده 80 درصد راه ایچی رو رفته , کلا هم پنج تیپ بیشتر نداره و خیلی هم سادست ولی انقدر تو اموزشها پخش وپلا ارائه میشه که سختش میکنه.

من تنها جایی که دیدم کراسهای ایچیموکو رو تو یه صفحه و به صورت کامل , الگو و خلاصه اورده سایتیه که ادرسشو در ادامه میارم ولی قبلش پنج تا کراس ایچیموکو رو تیتر وار معرفی میکنم تا یه امادگی ذهنی ایجاد بشه .
                    1_ کراس دو خط (نمودار ) تنکنسن با کیجنسن
                    که معمولا کیجنسن ( ابی)با وقار و کندتر رو چارت حرکت میکنه و تنکنسن (قرمز) سریعتر و شیطون تر , کراس این دو خط باهم سیگنالهای خرید یا فروش صادر میکنه که بسته به جایگاهشون نسبت به کومو(ابر) و خط قیمت در چارت این سیگنالها قوی ,متوسط یا ضعیف هستند
                    2_کراس کیجنسن با قیمت(کندلها)
                    کیجنسن(ابی) همیشه دوست داره قیمت رو به سمت خودش بکشه و کراس این دو خط باهم سیگنالهای خرید یا فروش صادر میکنه که بسته به جایگاهشون نسبت به کومو(ابر) این سیگنالها قوی ,متوسط یا ضعیف هستند.
                    3_کراس چیکو با قیمت( کندلها)
                    بسته به این که چیکو (سبز) از بالا یا پایین کندلها رو قطع کنه سیگنالهای خرید یا فروش صادر میشن که این سیگنالها هم مثل دو مورد بالا میتونن سه حالت ضعیف , متوسط یا قوی باشن
                    4_ کراس اسپن A با اسپن B (دو خط قهوه ایی و زرد)
                    اسپن A در کراس با اسپن B در حالی که کومو (ابر) جدیدی رو تشکیل می دن سیگنال خرید یا فروش صادر می کنن که قدرتش بستگی به جایگاه کراس نسبت به اخرین کندل قیمت است و میتونه یکی از سه حالت ضعیف , متوسط یا قوی باشه
                    5_ کراس یا شکست کومو ( ابر)توسط قیمت
                    این کراس یکی از مهمترین ها است , سیگنال وقتی صادر میشه که اخرین کندل قیمت از بالا یا پایین از ابر خارج بشه
                    نکته: تا وقتی کندل ها تو کومو هستند ترید نکنید.
                    اینم لینک مرجع سیگنالهای کراس ایچیموکو با شکلهاش کلا در یک صفحه:
                    Free online Ichimoku charts of shares and stock market indices

اینم لینک دانلود ترجمش که البته یکی از دوستان در سایت دیگه ای زحمتشو کشیدن

خوب الان در مورد کراسهای ایچی یه چارت و زبون مشترک داریم پیشنهاد می کنم
                    1_دوستان این شکلها رو به صورت پرینت یا ذخیره دم دست داشته باشن و هر چارتی رو که میبینن این الگو ها رو توش پیدا کنن
                    تا ملکه ذهنشون بشه
                    2_ بصورت فعال تو تاپیک نمودار بذارن و بگن این سیگنال منطبق با کدوم کراس ایچی هست و قدرتش چقدره.

باشد که این قضیه کراسها برای همیشه حل شود و سودهای سرشار نسیبمان شود>:D<

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

در اصل توسط peyman. پست شده است View Post
                      دکتر جان ، ممنون برای تاپیک عالی که درست کردی .

امشب کل مطالب تاپیک را به دقت خوندم ، سیستم کامل و مستقلی به نظر می یاد .

شما کراس های مثبتی که زیر ابر و نزدیک به آن تشکیل می شن رو در چه شرایطی برای ورود مناسب می دانید ؟
                      پیمان جان کراس ها انواع مختلفی دارند که دوست خوبمان جناب فرهاد 5 هم به ان اشاره کردند....
                      من با توجه به سایر اندیکاتور ها وارد سهم می شم ...
                      البته این رو به حساب درس پس دادن بدون چون شما استاد ما هستی و همیشه از تحلیل های بی نظیرت در اداف استفاده می کنم....

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط farhad5 پست شده است View Post
                        از سیگنالهای قوی ایچیموکو برای خرید یا فروش , سیگنالهای کراس (تقاطع) هستند که اگه کسی اونا رو تشخیص بده 80 درصد راه ایچی رو رفته , کلا هم پنج تیپ بیشتر نداره و خیلی هم سادست ولی انقدر تو اموزشها پخش وپلا ارائه میشه که سختش میکنه.

من تنها جایی که دیدم کراسهای ایچیموکو رو تو یه صفحه و به صورت کامل , الگو و خلاصه اورده سایتیه که ادرسشو در ادامه میارم ولی قبلش پنج تا کراس ایچیموکو رو تیتر وار معرفی میکنم تا یه امادگی ذهنی ایجاد بشه .
                        1_ کراس دو خط (نمودار ) تنکنسن با کیجنسن
                        که معمولا کیجنسن ( ابی)با وقار و کندتر رو چارت حرکت میکنه و تنکنسن (قرمز) سریعتر و شیطون تر , کراس این دو خط باهم سیگنالهای خرید یا فروش صادر میکنه که بسته به جایگاهشون نسبت به کومو(ابر) و خط قیمت در چارت این سیگنالها قوی ,متوسط یا ضعیف هستند
                        2_کراس کیجنسن با قیمت(کندلها)
                        کیجنسن(ابی) همیشه دوست داره قیمت رو به سمت خودش بکشه و کراس این دو خط باهم سیگنالهای خرید یا فروش صادر میکنه که بسته به جایگاهشون نسبت به کومو(ابر) این سیگنالها قوی ,متوسط یا ضعیف هستند.
                        3_کراس چیکو با قیمت( کندلها)
                        بسته به این که چیکو (سبز) از بالا یا پایین کندلها رو قطع کنه سیگنالهای خرید یا فروش صادر میشن که این سیگنالها هم مثل دو مورد بالا میتونن سه حالت ضعیف , متوسط یا قوی باشن
                        4_ کراس اسپن A با اسپن B (دو خط قهوه ایی و زرد)
                        اسپن A در کراس با اسپن B در حالی که کومو (ابر) جدیدی رو تشکیل می دن سیگنال خرید یا فروش صادر می کنن که قدرتش بستگی به جایگاه کراس نسبت به اخرین کندل قیمت است و میتونه یکی از سه حالت ضعیف , متوسط یا قوی باشه
                        5_ کراس یا شکست کومو ( ابر)توسط قیمت
                        این کراس یکی از مهمترین ها است , سیگنال وقتی صادر میشه که اخرین کندل قیمت از بالا یا پایین از ابر خارج بشه
                        نکته: تا وقتی کندل ها تو کومو هستند ترید نکنید.
                        اینم لینک مرجع سیگنالهای کراس ایچیموکو با شکلهاش کلا در یک صفحه:
                        Free online Ichimoku charts of shares and stock market indices

اینم لینک دانلود ترجمش که البته یکی از دوستان در سایت دیگه ای زحمتشو کشیدن

خوب الان در مورد کراسهای ایچی یه چارت و زبون مشترک داریم پیشنهاد می کنم
                        1_دوستان این شکلها رو به صورت پرینت یا ذخیره دم دست داشته باشن و هر چارتی رو که میبینن این الگو ها رو توش پیدا کنن
                        تا ملکه ذهنشون بشه
                        2_ بصورت فعال تو تاپیک نمودار بذارن و بگن این سیگنال منطبق با کدوم کراس ایچی هست و قدرتش چقدره.

باشد که این قضیه کراسها برای همیشه حل شود و سودهای سرشار نسیبمان شود>:D<
                        فرهاد جان چند تا مثال و نمونه میاوردی بد نبود...
                        راستی من تا کنون 4 تا استراتژی طبقه بندی کردم...اگر لطف کنی و مواردی رو هم که بیان کردی به صورت کلاسی فای شده و به همراه مثال فراوان بیاری ممنون میشم...
                        حیفه دوستان رو از اطلاعاتت محروم کنی....

نظر

• NAVID
                          عضو جدید
                          • May 2012
                          • 14

با تشکر از دوستانی که زحمت این تاپیک پر بار رو کشیدن...سعی خواهم کرد چند مثال بورسی رو در حد توانم برای نشان دادن توضیحات دوستان زحمت کش این تاپیک خدمتتون ارائه میکنم

نظر

• NAVID
                            عضو جدید
                            • May 2012
                            • 14

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

بنده همچنان منتظر پاسخ مدیران سایت بورسی به درخواست مطرح شده در پیام خصوصی هستم....

نظر

• rzy
                                عضو جدید
                                • Jun 2012
                                • 13

دکتر بورسی عزیز لطف میکنی در مورد adx هم یکم توضیح بدی؟
                                از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود

نظر

در حال کار...
                                X