در اصل توسط احسان147 پست شده است
View Post
HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))
Collapse
X
-
در مورد ونفت یه جا نوشته بود که در حال اصلاح میباشد من که شبندر رو با 2 میلیون ضرر فروختم دیروز ونفت گرفتم به امید جبران ضرر ولی امروز حسابی حالمون رو گرفت حالا دیگه خدا کریمه
Untitled.png
نظر
-
در اصل توسط amir_321 پست شده است View Postدر مورد ونفت یه جا نوشته بود که در حال اصلاح میباشد من که شبندر رو با 2 میلیون ضرر فروختم دیروز ونفت گرفتم به امید جبران ضرر ولی امروز حسابی حالمون رو گرفت حالا دیگه خدا کریمه
[ATTACH=CONFIG]544[/ATTACH]
من خودم ونفت ندارم ولی خیلی به این سهم خوشبینم
از فردا دوباره +++ میشه
نظر
-
در اصل توسط amir_321 پست شده است View Postدر مورد ونفت یه جا نوشته بود که در حال اصلاح میباشد من که شبندر رو با 2 میلیون ضرر فروختم دیروز ونفت گرفتم به امید جبران ضرر ولی امروز حسابی حالمون رو گرفت حالا دیگه خدا کریمه
[ATTACH=CONFIG]544[/ATTACH]
نظر
-
سلام دوستان در سفرهستم و با موبايل به سختي متصل شدم
جواب سوالات دوستان باشه انشاالله جمعه
در مورد ونفت : منفي شدن سهم عمدي بود و كار بازيگر سهم . اگر فردا جمع شد فبه المراد. اما اگر نشد ، بايد صبر كرد چون سهم مدتي بين ٣٧٥ تا ٤٢٠ نوسان خواهد كرد. دست كم ٢بار.
بنابراين نوسانگيران ميتونن روي ٣٨٠ با هدف٤٢٠ بردارند. ميان مدتي ها هم بدانند تا سهم بالاي ٣٧٥ است جاي نگراني ندارد و روندش در كوتاه مدت صعودي است.
با كندل هنگينگ ديروز، امر بر من مشتبه شد كه بازيگر شبندر، خودرو و ونفت يك گروه(يا شخص) واحد و هماهنگ است.
دوستان، مثبت شدن پالايشي ها يك نوسان مثبت است در روند منفي . فعلا به ديد سهامداري پالايشي برنداريد.
مذاكرات به توافق منجر شد پس فعلا اين گروهها :
بانكي، خودرويي ، حمل و نقل. + تك سهمهايي نظير ونفت. (٣٧٥ الي ٤٢٠: يكي دو بار نوسان و سپس صعود).
در گروههاي بالا ، سراغ هر سهمي هم نرويد. حالا انشاالله جمعه باهم صحبت ميكنيم.
موفق باشيد.
كسانيكه ونفت را بالا خريده اند و نوسانگير نيستند (كوتاه مدتي نيستند) ، سهمشان را با ضرر نفروشند. حد ضرر همچنان ٣٧٥ است.
نظر
-
در اصل توسط HSC پست شده است View Postسلام دوستان در سفرهستم و با موبايل به سختي متصل شدم
جواب سوالات دوستان باشه انشاالله جمعه
در مورد ونفت : منفي شدن سهم عمدي بود و كار بازيگر سهم . اگر فردا جمع شد فبه المراد. اما اگر نشد ، بايد صبر كرد چون سهم مدتي بين ٣٧٥ تا ٤٢٠ نوسان خواهد كرد. دست كم ٢بار.
بنابراين نوسانگيران ميتونن روي ٣٨٠ با هدف٤٢٠ بردارند. ميان مدتي ها هم بدانند تا سهم بالاي ٣٧٥ است جاي نگراني ندارد و روندش در كوتاه مدت صعودي است.
با كندل هنگينگ ديروز، امر بر من مشتبه شد كه بازيگر شبندر، خودرو و ونفت يك گروه(يا شخص) واحد و هماهنگ است.
دوستان، مثبت شدن پالايشي ها يك نوسان مثبت است در روند منفي . فعلا به ديد سهامداري پالايشي برنداريد.
مذاكرات به توافق منجر شد پس فعلا اين گروهها :
بانكي، خودرويي ، حمل و نقل. + تك سهمهايي نظير ونفت. (٣٧٥ الي ٤٢٠: يكي دو بار نوسان و سپس صعود).
در گروههاي بالا ، سراغ هر سهمي هم نرويد. حالا انشاالله جمعه باهم صحبت ميكنيم.
موفق باشيد.
كسانيكه ونفت را بالا خريده اند و نوسانگير نيستند (كوتاه مدتي نيستند) ، سهمشان را با ضرر نفروشند. حد ضرر همچنان ٣٧٥ است.
نظر
-
سلام دوستان اميدوارم آخر هفته خوبي رو در پيش داشته باشيد و همگي در سود شناور .
امروز بد نيست يك مروري بر بازار داشته باشيم بخصوص با توجه به حصول توافق در ژنو و ...
ونفت : حد ضرر = 375 . قويا به دوستان بويژه دوستان كوتاه مدتي و نوسانگير توصيه ميكنم كه به حد ضرر 375 تومني پايبند باشند و اگر شنبه
شكسته شد ، خروج كنند و نمانند. ونفت رو من يك سهم با بتاي منفي ميدونم يعني سهمي كه وقتي رشد ميكند كه بازار اميدي
به رشد سهام شاخص ساز نظير خودرويي، بانكي و در پتروشيمي ها ( تاپيكو و فارس ) نداشته باشد.
حالا كه مذاكرات به نتيجه رسيده و به دنبال اون بازار متوجه سهام خودرويي و بانكي و حمل و نقل شده است ، سهامي مثل ونفت كه
رشدش در بلاتكليف بودن بازار قوت ميگيرد، چندان مورد توجه نخواهد بود و در اين شرايط فروشندگانش بيشتر از خريدارانش هستند.
بزاريد يك فرضيه رو هم كه چندروز پيش در مورد بازيگر ونفت بهش اشاره كردم رو براتون باز كنم.
اگه خاطرتون باشه گفتم بازيگر ونفت و شبندر و خودرو يكي است. حالا دليل:
بطور كلي رشد ونفت رو به دليل افت شبندر و شاوان ميدونم ، و يك فرض اين است كه بازيگر شبندر و شاوان پس از آنكه در اين دو سهم
سهام خود را بيرون آورد براي جبران ضرر احتمالي در اواخر بازي شبندر و به دليل تعلق خاطر ايشان به گروه پالايشگاهي دست روي
سهامي گذاشت كه : 1- پالايشي بود ، 2 - رشد چنداني نكرده بود و در زمان رشد شبندر از 150 تا 1800 مدام يا سقوط كرده بود يا درجا ميزد.
3- و هم از نظر اندازه و قيمت قابل كنترل و دستكاري بود.
اين سه دليل باعث شد كه بازيگران كلاسيك پالايشي ها به سراغ ونفت بروند. بخصوص در شرايطي كه بازار چيزي از نتيجه ي مذاكرات
نميدانست و در شرايط بلاتكليف بسر ميبرد و به اصطلاح "بازار بزي" بود.
از طرفي اين گروه در خودرو هم فعال بود و تمام تخم مرغهايش را در يك سبد نچيده بود!
اما حالا چه ؟
حالا كه مذاكرات مثبت شده و گروه خودرويي با اقبال بازار مواجه شده اند و گروه بانكي هم همچنين. آيا به صلاح است كه باز هم اين بازيگر
بيايد و سرمايه اش را در ونفت آنهم پس از رشد 4برابري ، متمركز كند ؟ طبيعتا خير.
اين گروه باز ميگردد روي همان ايران خودرويي كه از قبل داشت. در اين شراي مثبت بيش از پيش روي خودرو سرمايه گذاري ميكند.
علت كندل " هنگينگ من" كه در روز 92/9/3 در ونفت به عمد در ساعت 12:28 زده شد هم همين بود. جلوگيري از رشد بيش از اندازه ي ونفت.
و البته با اين كار سهم را به يك اصلاح ميان مدت (و چه بسا بلند مدت ) سوق دادند. تا بعدا هدوقت خواستند بيايند و دوباره زير سهم را
بگيرند و ببرنش بالا. آنهم پس از اصلاح و در قيمتهاي بمراتب پايين تر.
در هر صورت اگر قرار بر درست بودن فرضيه ي بالا باشد و بازيگران سهم بخواهند اصلاح سهم را وارد فاز ميان مدت كنند ، فردا در 375 تومان
معلوم خواهد شد. اگر از 375 برگشت و رفت بالا و از 432 هم به سلامت عبور كرد ، ميتوان به رشد سهم در كوتاه مدت و رسيدن
به اهداف 600 و 800 در كوتاه مدت اميدوار بود. اما اگر در 420مجددا عرضه شد پايين آمد اينبار شانس صعود كمتر خواهد بود.
اگر هم همين فردا 375 را به سمت پايين سوراخ كند ، بايد خروج كرد و از بيرون بازي سهم را نظاره كرد و منتظر نقطه ي ورود بهينه ماند،
چه بسا 50% پايينتر از قيمت فعلي.
بنابر اين به حد ضرر 375 تومان پايبند باشيد و در صورت شكست ، خروج كنيد.
نظر
-
خب بريم سراغ بازار :
دوستان از سهمهاي مختلفي سوال كرده بودند، خلاصه ي مطالب رو اينجا ميگذارم ، اگر خواستيد يك جا نقاط را يادداشت كنيد :
شرانل: فعلا بالاي چنداني ندارد، پاييني هم ندارد. محرك رشد سهم يحتمل گزارش 9ماهه خواهد بود، علاقه مندان مي توانند در
1600 با هدف 1800 و سپس 2000 بردارند. با حد ضرر 1575 (براي كوتاه مدتي ها) و 1400 براي ميان مدتي ها.
وگستر : خريد روي 230 الي 250 با هدف 350 سپس 400 . حد ضرر = 200.
رتكو : خريد روي 800 با هدف 1000 و سپس 1400 . ويا
خريد پس از تثبيت بالاي 1000 ، با هدف 1400 . در هر صورت حد ضرر = 800 .
باما : قبلا گفته شده بود ، خريد روي 1100 با هدف 1300 سپس 1550 . حد ضرر= 1100 .
حكشتي : خريد روي 510 با هدف 610.
حتوكا: با توجه به افزايش سرمايه بنظر ميايد سهم يكسره حمايت شود تا 1000 و شايد بالاتر از آن. در هر صورت شنبه براي سهم
تعيين كننده است. چون شنبه حكشتي و حپترو به مقاومت خود برخورد ميكنند بايد ديد آيا از مقاومت عبود ميكنند يا منفي مي شوند و اگر
منفي شدند آيا بر همگروهيهايشان يعني حتياد و حفارس اثر ميگذارند يا خير.
شخصا با توجه به ورود پولهاي جديد به بازار، منفي شدن حتوكا را با توجه به كوچك بودن سهم و افزايش سرمايه پيش رويش، منتفي ميدانم.
حتوكا در اين قيمتها من رو ياد كفراي 800 تومني ميندازه كه به دوستان در 800 گفتيم بخريد در كف كانال صعودي .... و بعد سقف
كانال صعودي رو شكست و پس از 6 ماه 7 برابر شد...
ثشرق : روي 240 با هدف 300 سپس 350.
ونفت : حد ضرر=375. اگر حد ضرر را بشكند و ريزش كند ، روندش در ميان مدت نزولي ميشود و اولين نوسان مثبت را وقتي ميدهد كه
خودرويي ها و بانكي ها اصلاحشان را شروع كنند. اهداف: 420 ، 432 ، 550 ، 600 ، 800.
خب بريم سراغ سبد پيشنهادي جديد :
عليرقم ميلم كه هميشه از صف فروش ميخرم اينبار با هجوم سرمايه هاي مردم كوچه و بازار به بورس و صف خريد كردن سهمهاي پيشرو
ما هم مجبوريم ريسك ريزش رو به جون بخريم و از صف خريد سهم برداريم. سبد پيشنهادي فعلي :
گروههاي ليدر : خودرويي، بانكي، حمل و نقل.
شارپ ترين : خودرويي و حمل و نقل
نقد شونده ترين (كم ريسك ترين ) : بانكي .
بنابر اين ( سبد فعلي ) :
خبهمن : خريد روي 270 با حد ضرر 250 و با هدف 300 ، 350 ، 450.
خزاميا : خريد روي 230 با حد ضرر 200 و با هدف 250 سپس 300.
اكثر سهمهاي بازار طي چهارشنبه و شنبه روي نقاط مقاومت 162% فيبوناچي خود قرار ميگيرند و انتظار ريزششان در حالت عادي ميرود
اما اين حجم نقدينگي كه به تازگي وارد بازار شده و هرروز كماكان ادامه داره ، به نظر مياد اين سهمها رو تا فيبوي 262% بالا ببره.
بنابراين او هم خبهمن و خزاميا رو معرفي كرديم. البته اين رو هم در نظر بگيريد كه گروه خودرويي تقريبا همگي با هم بالا و پايين ميروند
به جز يكي دو تاشون نظير مهركام پارس كه اينها دست بچه هاي سفته باز هستند و توصيه ميكنم بدون اطلاع و هماهنگي نزديك اينها نريد.
سعي كنيد تا جاي ممكن سهمي كه انتخاب ميكنيد با حد ضرري كه ميگيم فاصله ي كمي داشته باشد تا در صورت ريزش ،
حد اقل ضرر رو متحمل بشيد.
در بين بانكي ها هم:
وتجارت: روي 360 با حد ضرر 350. و با هدف 400 و 460.
در بيمه ايها:
بساما : روي 280 با حد ضرر 250 و با هدف : 300 ، 340 ، 470.
بلند مدتي ها هم اخابر رو با حد ضرر 350 و وپارس رو با حد ضرر 400 ميتونن بردارند.
موفق باشيد دوستان. خدانگهدار.
نظر
نظر