HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HSC
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 316

در خودروييها :

خبهمن اگه 200 رو رد كنه تا 240 ميتونه بره. بنظر مياد بعد از گزارش ضعيف سايپا بازار به سمت سهام بنيادي تر مثل همين خبهمن، متمايل شده و فهميده از خودروييها در كوتاه مدت آبي گرم نميشه و گزارشات 9ماهه شون هم حتي نميتونه تغييري رو در خودش نشون بده.

در گروه خودرو خبهمن ارزنده تر است. خودرو هم جو رواني بازار باهاش هست.
    در واقع تا گزارش 3ماهه اش نياد و افتضاحاتش رو اعلام نكنه. روي اين سهم هم ميشه سهامداري كرد و سود برد. مقاومتهاي خودرو ابتدا 180 و سپس 200 تومنه.

خموتور رو هم زير نظر بگيريد امروز و فرداست كه ديگه برگرده. خموتور روي -4% شنبه يا يكشنبه خيلي جذابه براي خريد. منتها مواظب باشيد اگر خريديد فقط در منفي بخريد و حد ضرر رو هم بزاريد روي همون نقطه ي خريدتون. نهايت 2% پايينتر !

شمواد رو هم كه ديديد گفتيم چون درست اصلاح نكرد كميتش در صعود لنگ ميزنه و لنگ هم زد.
    نتونست از 320 عبور كنه. روي 290 كه رسيد براي خريد مناسبه.
    دقت كنيد دوستان وقتي ميگيم روي 290 خوبه يعني فقط اگر به اين قيمت رسيد بخريد يا نهايت 2% بالاتر. نريد اينو روي مثلا 300 تومن برداريد. سودتون رو كم نكنيد.

هيچ سهمي به خودي خود ارزنده نيست مگر قيمتي كه در آن ، به سهم وارد مي شويد.

خودتونو ملزم به خريد سهام خاصي ندونيد. قيمتي كه در اون وارد سهم ميشيد مهمه و تعيين ميكنه كه اون سهم براي شما ارزشمنده يا نه.

مثلا همين فولاي رو كه انقدر به خريدش تاكيد ميكنم تا قبل از 700 فرصته خريده.

800رو كه گزروند ديگه ريسكش بالا ميره و مستعد اصلاح ميشه. و بايد وايسيد ببينيد كي اصلاح ميكنه تا بعد از اصلاح مجدد بتونيد واردش بشيد.

هيچوقت ريسك نكنيد. به ريسك به عنوان هيجان معامله نگاه نكنيد.

ريسك = ضرر. اينو ملكه ي ذهنتون كنيد.

اينطور هم نيست كه هرچي ريسك بالاتر باشه سود بيشتري احتمالا ميبريد.

خير. اتفاقا بلعكس است. مثلا خريد فولاي زيره 700 تومن كم ريسكه و تا 1000

مثلا 40% ميده. حالا اگه اينو الان نخريد و بيايد روي 850 وارد بشيد ريسكتون رو بالا برديد و احتمال ضرر كردن (در كوتاه مدت) رو هم زياد ميكنيد. ضمن اينكه از 800 تا 1000 فقط 25% سود هست!

حالا شايد هم از 850 يكراست و بدون اصلاح تا 1500 مثلا پيش بره و شما 76% سود ببريد اما هميشه امكان رخ دادن اتفاق بد را بيشتر از اتفاق خوب بدانيد.

بنابراين سعي كنيد هميشه ريسك گريز باشيد نه ريسك پذير.

در مورد خموتور هم غير حرفه اي ها وارد نشن چون ممكنه به خودشون صدمه بزنن.

من هم حقيقتش خموتور ندارم. حتي شمواد را هم شايد پسفردا روي 290 نخريدم

چون بنظرم تا وقتي دو سه تا سهم تاپ در دسترس داريم دليلي ندارد سبدمان را

بيخودي تبديل به كلكسيوني از نمادهاي مختلف كنيم و تمركزمان را روي سهم هايمان از دست بدهيم.

در سبد وجود 3 الي 4 سهم تاپ و پربازده كوتاه مدتي، كافيست.

هيچوقت هم تك سهم نشويد چون اينجا ايران است! يك سهم را هرچقدر هم كه

خوب و پربازده باشد مي بندند و ممكن است تا 6 ماه ديگر بازش نكنند و شما

پول لازم شده و آنوقت آچمز ميشويد !

شب خوش دوستان. التماس دعا.

اگه تحليل هاي من گره اي كوچك از كار شما باز مي كنه و تونسته شما رو در

معاملاتتون هدايت كنه پس شما هم منو از دعاي خيرتون محروم نكنيد. بخصوص در

اين شبهاي عزيز.
    آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/08/01, 04:14.

نظر

• HSC
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 316

سلام دوستان
      من جمعه صبح براي عمل جراحي راهي شمال كشور شدم و الان در شهر آمل هستم ، امروز تازه يكروزه كه از زير تيغ عمل بيرون اومدم و با سيمكارت ايرانسل و از طريق گوشي موبايل وصل شدم به اينترنت.

پنجشنبه شب وقتي شنيدم كنگره آمريكا طرح تحريم كامل نفت ايرانو به اوباما پيشنهاد كرده خواستم به دوستان خودرويي و بانكي يك اخطار بدم كه ممكنه سهامشون در كوتاه مدت يك نوسان منفي بده كه متاسفانه فرصت و مجالش پيدا نشد. مارو ببخشيد دوستان.
      البته كليت بازار با اون خبر از روز شنبه تا تقريبا اواخر همين هفته اي كه توش هستيم يعني تقريبا تا پسفردا دچار يك ريزش رواني شد كه البته اين فقط يك نوسان است و به هيچ وجه، سيگنال خروج از بورس به حساب نمياد. بنده خودم تا ين لحظه حتي يك عدد سهم را هم از بين اون سه سهمي كه خدمتتون عرض كردم نفروخته ام و نخواهم فروخت مگر اينكه حد ضرر ميان مدتشون فعال شه كه بسيار بسيار بعيد ميدونم.
      الان بااينكه حالم خوش نيست و دوران نقاهت بعد از عمل رو ميگزرونم آنلاين شدم فقط به اين خاطر كه احساس ميكردم شايد بعضي از دوستان كه به حرف ما گوش دادم و اون سهمها رو خريدن شايد الان با ديدن اين دوسه تا منفي اي كه از شنبه زده شد توي دلشون خالي شده باشه و بترسن و ندونن چيكار بايد بكنن. براي راهنمايي اين دوستان و چون وظيفه ي خودم ميدونم كه وقتي يك سهم رو معرفي ميكنم بايد چگونگي رفتار با اون رو هم به دوستان بگم الان حد ضررها رو اعلام ميكنم، اگر اين حد ضررها شكست رو به پايين=خروج. اما تا وقتيكه قيمت به زيره اين اعداد نرفته هرگز نفروشيد و فقط سهامداري كنيد تا انشاالله سود خوبي رو در همين يكي دو ماهه بدست بياريد، سودي بالاي صد درصد.
      خب ببينيد حد ضررهاي كوتاه مدت كه همه شكسته شدند و اصلا هم مهم نيست مثلا ولغدر حد ضرر كوتاه مدتي اش ١١٨ بود فولاي٦٥٠ و زنگان فقط يك حد ضرر دارد و آنهم ٤٥٠ است.
      اما حد ضرر ميان مدتي ولغدر كه خيلي هم مهم است ٩٨ تومان و فولاي ٥٥٠ تومان است. زنگان هم ٤٥٠تومان.

تا وقتي اين سه سهم بالاي اين قيمتها هستند به فروششان نباشيد و فقط سهامداري كنيد.
      اگر آمدند زيره اين قيمتها يعني حد ضررهاي ميان مدتي اي كه گفتم، آنوقت بلا درمگ بفروشيد و فرار رو بر قرار ترجيح بديد.

اما دوستان عزيزم همونطور كه گفتم بسيار بسيار بعيد است كه اين حد ضررها شكسته شوند و تا وقتي هم كه اين حد ضررها شكسته نشده اند روند اين سهمها صعودي است و جاي هيچ نگراني اي ندارد و فقط سهامداري ميطلبد.
      اگر حتي ٣٠درصد احتمال ميدادم كه ممكنه روند شاخص معكوس بشه و بورس ريزش جدي پيدا كنه همون شنبه اول وقت اين سه سهم را ميفروختم از طريق همين گوشي موبايل تا يه ده درصدي از اينها نوسان بگيرم و مثلا امروز يا فردا دوباره وارد همينها شوم اما من اين ده درصد نوسان را هم بيخيال شدم چون به بازدهي بالاي اين سهمها در كوتاه مدت يعني حد اكثر دوماهه اعتقاد راسخ دارم.
      در بورس هيچ قطعيتي وجود ندارد همه چيز احتمال است، اما شدت و ضعف همين احتمالات است كه تعيين كننده است و ما را در معاملاتمون راهنمايي ميكند.
      بنظر بنده و البته از روي تحليل فولاي در كوتاه مدت ١٠٠ و در بلند مدت يعني حد اكثر تاپايان سال ٣٠٠درصد نسبت به قيمت امروزش رشد خواهد كرد.
      زنگان هم فعلا هدفش ١١٦٠ و ولغدر هدفش ١٤٠ ١٦٤ ١٨٠ و ٢٠٠ است. هدف ميام مدتش را ميتوان ٢٠٠در نظر گرفت.
      دوستان حالم چندان خوش نيست فقط به حد ضررهاي ميان مدت كه خدمتتون گفتم دقت كنيد و بهشون پايبند باشيد. تا شكسته نشده اند نفروشيد و فقط سهامداري كنيد. براي بهبود حال ما هم اگه ممكنه دعا كنيد التماس دعا.

نظر

• diesel29
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 126

سلام جناب HSC اميدوارم هر چه زودتر سلامتيتون بدست بياريد

بابت احساس مسيوليتتون واقعا خوشحالم و اميدوارم هميشه در كارتون موفق باشيد

در مورد فولاي هم نميدونم بزارم بحساب خوش شانسي يا بد شانسي دو روزه بعد از معرفي شما قصد كردم بخرم

امروز اردرم گذاشتم روي 585 (حمايت سهم ) كه بهش نرسيد ولي فكر كنم با روند سهم بشه تو اين قيمتها و حتي تو محدوده 550 خريدش كرد
        [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• 717
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 596

سلام جناب HSC برايتان از خداوند طلب سلامتي ميكنم

نظر

• under line
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 137

انشاا... که هرچه زودتر خوب بشین و به داد ما مبتدیا برسین!
            [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• KEYAN5533
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 215

سلام جناب HSC برايتان از خداوند طلب سلامتي ميكنم
              بابت احساس مسيوليتتون وانسان دوستی ونوع دوستی شماواقعاممنونم
              3pa3
              /.:blushsmiley:./

نظر

• خسروی
                عضو جدید
                • Jun 2013
                • 2

با سلام و عرض ادب جناب HSC گرچه شبهای قدر سپری شد اما برای حضرتعالی شفای عاجل از خداوند متعال خواستاریم - از راهنمایی ها و احساس مسئولیت شما متشکریم- تعیین حد ضررها خیال ما را راحت کرد خدا خیرتان بدهد.

نظر

• trade secret
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 75

با سلام و احترام
                  با آرزوی شفای عاجل برای شما دوست عزیز
                  امیدوارم هر جه زودتر خبر سلامتی خود را اعلام نمایید

نظر

• HSC
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 316

سلام دوستان. خداروشكر و قطعا به كمك دعاي شما عزيزان مجددا سلامتيمو بدست آوردم.
                    از همدرديتون ممنونم.
                    خب ببينيد دوستان اميدوارم اونروزي كه حد ضررها رو گفتم كمكتون كرده باشه و باعث شده باشه بي جهت به بازار نوسان نديد و خدايي ناكرده متضرر نشيد.
                    مقاومتهاي اليوتي و فيبويي مهم شاخص كل 57500 و 60900 هستند. 57500 رو كه رد كرد و بالاش تثبيت شد و همه ي نوسانات منفي و مثبت اين روزهاي گذشته هم به خاطر همين بود و تقريبا ميشه اونو به طور كامل شكسته شده فرض كرد. حالا فقط ميمونه 60900 . الان هم كه بازار دست به عصا راه ميره و سهام بنيادي صف خريد نميشن بخاطر همين مقاومت 60900هست كه البته اين هم با اين جو سياسي حاكم بر كشور و خوشبيني ها و از همه مهمتر اينكه در اين شرايط مردم چاره ي ديگري به جز سرمايه گذاري در بورس نداردند اين مقاومت هم مي شكند حالا فوقش با يكي دو هفته نوسان و منفي مثبت شدن ها..
                    اما خبر خوش اينست كه با عبور از اين مقاومت اولا بازار از حالت نوساني در ميايد و همه و حتي مبتدي ترين ها هم اگر فقط يك مشاور ساده داشته باشند مي توانند مينيمم 30 الي 50 درصدي با خيال راحت روي سبدشان سود كنند. دوم اينكه كليت بازار سود خوبي ميدهد و اگر سراغ سهام بنيادي برويد كه ديگر نور علي نور است . حواستون رو جمع كنيد مي تونيد در اون مدت 200 300 درصد ديگه هم از باراز بگيريد.

عزيزان من بنا به دلايلي كه بيشر هم به سلامتيم مربوط ميشه فعلا تا مدتي نميتونم بازار رو بصورت ساعتي رصد كنم اما اگر در مورد سهام مختلف سوال و مشورتي داشتيد خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم. سوالاتون هم لطفا بجاي خصوصي در همين تاپيك مطرح كنيد تا بقيه ي دوستان هم استفاده كنند.

سبدتون رو هم اميدوارم حفظ كنيد و با ديدن نوسانات تغييري درش نديد. مهم حد ضررهاست. البته امروز و فردا اكثر سهمها از جمله سبد ما - فولاي زنگان ولغدر - درگير مقاومتهاي كوتاه مدتيشون هستند و بنظرم از آنها براحتي عبور مي كنند. بعد از عبور از مقاومتها اينها يك 20 30 درصدي در قدم اول بالا ميان كه بعد از اون من حد ضررهاي جديد رو براتون ميزارم درواقع حدضررهاي بالاتر. تا اگر آنموقع خبري شد و مثلا بازار خواست نوسان منفي بدهد بتوانيد شما از بازار نوسان بگيريد. فعلا سهامداري كنيد دوستان.
                    سهام خوب ترس ندارد. همين فولاي را كه ميبينيد امروز در -3% معامله مي شود پس فردا در +5% برايش سر و دست ميشكنند.
                    سهام بنيادي خوبيش اين است كه اگر مدتي هم از بازار دور بوديد بنابه هر دليل ، ديگر دلتان شود نميزند و استرس نداريد.
                    موفق باشيد

نظر

• trade secret
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 75

با سلام و احترام
                      ازاینکه مجددا در این تاپیک حضور یافتید بسیار خوشحال می باشیم و آرزوی سلامتی و تندرستی همیشگی برای شما از خداوند منان خواهانم.

سبد بنده به صورت زیر می باشد:
                      واتی
                      فولای
                      غمارگ
                      غبشهر
                      پکویر
                      ولصنم
                      می باشد. ممنون میشم در صورت امکان تحلیلی از سبد اینجانب (بیشتر به صورت کوتاه مدت) داشته باشید. همراه با حد ضررها واهداف
                      و در صورتی که نیاز به جابه جایی در سبد باشد ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید.

با تشکر فراوان

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                        با سلام و احترام
                        ازاینکه مجددا در این تاپیک حضور یافتید بسیار خوشحال می باشیم و آرزوی سلامتی و تندرستی همیشگی برای شما از خداوند منان خواهانم.

سبد بنده به صورت زیر می باشد:
                        واتی
                        فولای
                        غمارگ
                        غبشهر
                        پکویر
                        ولصنم
                        می باشد. ممنون میشم در صورت امکان تحلیلی از سبد اینجانب (بیشتر به صورت کوتاه مدت) داشته باشید. همراه با حد ضررها واهداف
                        و در صورتی که نیاز به جابه جایی در سبد باشد ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید.

با تشکر فراوان
                        سلام

واتي : روي 775 - 800 با هدف 950 و با حد ضرر 775 اگه خواستيد وارد شيد.
                        اگه قبلا برداشتيد و براتون گرون افتاده سعي كنيد روي 950 خارج شيد چون شكست 950 به سمت
                        بالا براي واتي الان كاره سختيه و بنظرم به اين زوديها نتونه ردش كنه و يه مدت نوسان ميده تو اين
                        رنج و وقت تلف كني داره و خواب سرمايه.

فولاي : اينو در هر شرايطي نگه داريد و سهامداري كنيد سود خوبي توشه. اين ازون گين هايي ميده كه

دو سه ماه پيش پكوير داد. 200 - 300 درصد. حقوقي خوبي هم داره. مراقبشن.

حد ضرر مهم و ميان مدتيش : 575 .

غمارگ - غبشهر : غمارگو روي 1000 و غبشهر رو روي 4000 به قصد گرفتن يه نوسان 10-12درصدي
                        ميشه وارد شد. نه بيشتر.

غذايي ها رو فعلا بهتره ازشون دوري كنيم. اينها سهام بحراني هستند يعني وقتي بازار با بحران روبه رو ميشه اينا اقبال پيدا ميكنن. فعلا كه روحاني اومده و مثلا قراره بحرانها رو از بين ببره. پس سهام غذايي فعلا
                        نون توش نيست و خواب سرمايه داره.

ولصنم : روي 225 با هدف 250 و با حد ضرر 220 .
                        (البته توصيه به خريد نميكنم).
                        الان فقط به درد نوسانگيرها ميخورد. وارد نباشيد خدايي ناكرده
                        ضرر ميكنيد.

پكوير : تو لاستيكي ها بهترين و بنيادي ترينه ولي اونم چون با شرايط بحراني و رشد دلار، بالا رفت و البته سود خوبي هم داد ( حدودا 400درصد توي 6 ماه) پس بنظر مياد فعلا طبيعي ترين كار براش اينه كه استراحت كنه و صعود چنداني نداشته باشه
                        . البته اين رو هم بگم كه حقوقيش يعني اعتضاد نميزاره نزول چنداني هم داشته باشه.
                        به ديد بلند مدت ( 6ماهه) و با هدف گين حد اكثر 50درصدي شايد خريد پكوير تو اين قيمتا شايد توجيه داشته باشه. البته ما توصيه نميكنيم.

پكوير رو چهار ماه پيش روي 420 پيشنهاد داديم . روي 1300 هم اكثرا از جمله خود من پياده شديم حدود دو هفته پيش.

اتفاقا از نقدينگي حاصل از فروش پكوير رفتيم توي فولاي.

الان فولاي و زنگان حكم پكوير 4 ماه پيش رو دارن.

واردات فلزاتمون تحريم شده و اين رو قيمتها و سود اين شركتها اثر ميزاره و اونو بالا ميبره.

اينا رو بخريد و بزاريد يه گوشه. دو سه ماه ديگه با 200درصد سود سر فرصت ازشون خارج شيد.

بخصوص فولاي رو.

سعي كنيد اين نوسانات و مثبت و منفي شدنهاي بازار روتون تاثير نزاره و احساسي عمل نكنيد.

ببينيد فولاي رو روي 560 و زنگان روي 475 بود پيشنهاد داديم ولغدر هم روي 100 تومن.

ولغدر 50% زنگان 100% و فولاي بالاي 200% جاي رشد دارد.

سهام خوب را در ابتداي روند صعود وقتي بازار از آن غافل است سر فرصت بخريد و دپو كنيد.

بيشترين راندمان را همين خريدهاي صر فرصت و خريدهايي كه در منفي انجام ميدهيد به شما ميدهند.

همين ملت پسفردا جوگير ميشن و ميرن زنگان رو روي 800-900 تومن ميخرن. حالا تا 1100 - 1200 هم ميره بالا. ولي سودي كه خريدار زنگان 800 تومني ميبره كجا و سوده خريدار 500 تومني كجا!

فولاي هم همين است داستانش. ولغدر هم همين...

البته بنيادي فولاي و زنگان خيلي بهتر از ولغدره اما ولغدر بازيگراي تازه نفسي داره كه همگي در قيمتهاي بالاي 100 و 110 تومن وارد سهم شدن و اين خودش خيال سهامدارارو براي گرفتن يك گين 50درصدي راحت ميكنه.
                        دليران و گلگهر و كوثر تازه اومدن و اعتضاد هم كه قديمي بود خداروشكر به كلي خارج شد از سهم.

فباهنر رو هم زيره نظر بگيريد اگر بالاي 300 تثبيت شه ايندفعه فكركنم بتونه بره بالا تا 400.

موفق باشيد.
                        آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/08/11, 13:13.

نظر

• shahmir
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 368

با سلام و آرزوي سلامتي روزافزون براي شما

درصورت امكان تحليلي از شكر بن بفرماييد. آيا ورود در قيمت 450 كم ريسك ارزيابي ميشود/ سپاسگذارم

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

با توجه به مطالبي كه درخصوص زنگان فرموديد از گروه روي درحال حاضر من فسرب و كروي را دارم. آيا تعويض آنها با زنگان رو مناسب ميدونيد؟

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

سلام آقای HSC. امیدوارم حالتون مساعد شده باشه. من سبد زیر رو دارم. البته تازه هفته گذشته وارد شدم و با حساب سود کارگزاری فعلا ضرر ندارم. نظرتون درباره خونه تکونی و کوچک کردن سبدم چیه و کدوما رو تو اولویت نگهداری یا حذف بذارم؟ ممنون
                              وپارس
                              خگستر
                              وکار
                              فملی
                              ونیکی
                              ساراب
                              قشکر
                              وتوسم
                              وپاسار

نظر

• HSC
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 316

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                                با سلام و آرزوي سلامتي روزافزون براي شما

درصورت امكان تحليلي از شكر بن بفرماييد. آيا ورود در قيمت 450 كم ريسك ارزيابي ميشود/ سپاسگذارم
                                سلام دوست عزيز شكربن رو چند صفحه ي قبل تحليلش رو گذاشته بودم بر اساس همون عمل كنيد. شكربن تا 350 هم ميتونه بياد پايين. خطرناكه.

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                                با توجه به مطالبي كه درخصوص زنگان فرموديد از گروه روي درحال حاضر من فسرب و كروي را دارم. آيا تعويض آنها با زنگان رو مناسب ميدونيد؟
                                بزار زنگان از 600 عبور كنه بعد اونها رو با زنگان تعويض كن. البته به نظرم براحتي از 600 عبور ميكنه و چون بعد از اون ديگه صف سنگين ممكنه براش ايجاد شه ( چون تكنيكالها ميان براي خريد ) پس شايد بد نباشه اونارم تا قبل از 600 با زنگان تعويض كنيد.

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                                سلام آقای HSC. امیدوارم حالتون مساعد شده باشه. من سبد زیر رو دارم. البته تازه هفته گذشته وارد شدم و با حساب سود کارگزاری فعلا ضرر ندارم. نظرتون درباره خونه تکونی و کوچک کردن سبدم چیه و کدوما رو تو اولویت نگهداری یا حذف بذارم؟ ممنون
                                وپارس
                                خگستر
                                وکار
                                فملی
                                ونیکی
                                ساراب
                                قشکر
                                وتوسم
                                وپاسار
                                بانكي ها را فعلا نگهدار ، سرمايه گذاريها را گوش به زنگ باش شايد بهتر باشد آنها را هم به بانك يا خودرويي تبديل كني. وتوسم بنياديش خوب است منتها بازيگر ندارد براي همين مثل يتيمها بالا مي رود.
                                در سيمانيها شارپ ترينشان سدور است البته ساراب هم خوب است. اينها همه با هم حركت ميكنند.
                                سدور چون شركت كوچكي است رشدش سريعتر و مقاومتش در هنگام نزول بيشتر است. روي بازيگرانشان شناخت خاصي ندارم. خگستر رو نگه دار اگه بتونه بالاي 250 دووم بياره اهداف خوبي براش ترسيم ميشه.
                                وپاسار هم مثل وتوسم بي صاحاب است. در بانكي ها صادرات و ملت و تجارت ارزنده ترند ( يعني جريان پول پشتشونه وگرنه همه ي بانكي ها مثل همند و هيچ باجي به هم نميدن ) .

قشكر هم در قنديها تك سهم به حساب ميايد اما كلا به قندي جماعت اميدي نيست. فقط نوسان ميدهند شما هم سعي كن يا ازشون نوسان بگيري يا اصلا سمتشون نري. تو قنديها قصفها و قمرو و قشهد بنيادي بحساب ميان ولي كلا به قنديها من اميدي ندارم جز براي نوسان. مثلا همين قشكر رو اگه روي 700 بگيري و بتوني روي 800 بفروشي خوبه.

حد ضرر فولاي رو هم كوتاه مدتيها update كنن : 600 كوتاه مدت 575ميان مدت.

در هر صورت با فولاي بايد سهامداري كرد امروز هم كه ديديد حقوقيش حمايت كرد.

فولاي - تكنيكال :

آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/08/11, 17:25.

نظر

در حال کار...
                                X