HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HSC
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 316

در اصل توسط under line پست شده است View Post
    شرمنده 2تا سوال دیگه ! فاسمین داشتم که امروز دادم رفت به جاش غسالم خوبه یا کربن؟یا شما سهم دیگه ای پیشنهاد میدین؟؟؟؟
    فعلا نقد ماندن بتر است.

اما از بين اين دو سهمي كه گفتي ، غسالم بهتر است. نه به لحاظ بنيادي و نه حتي تكنيكال. صرفا بخاطر خريد شيرين عسل ، شايد بخواهد

اين سهم را ببرد بالا. شايد.

خريد غسالم پرريسك است . و البته وسوسه كننده. نسبت ريوارد به ريسكش 1 است. حد ضرر = نقطه ي ورود منهاي 5%.

تصميم با دوستان.

نظر

• kianoshparsa
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1218

تعرفه جدید مکالمه داخل شبکه همراه اول از ۱۵ مرداد اعمال میشود. معاون شرکت مخابرات میگوید: تعرفه هر دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی همراه اول عددی بین ۵۱ تا ۶۱ تومان و سیمکارت اعتباری ۶۷ تا ۱۱۴ تومان خوهد بود.

به گزارش ایتنا از فارس، سرانجام از روز ۱۵ مردادماه جاری تعرفه همراه اول در سراسر کشور یکسان میشود. به این ترتیب از روز ۱۵ مرداد هزینه جابهجایی و بینشهری از مکالمات همراه اول حذف و تعرفه مکالمه در سراسر شبکه همراه اول مانند اپراتور دوم و سوم تلفن همراه یکسان خواهد شد.

همچنین از روز اعلام شده تعرفه مکالمات داخل شبکه سیمکارتهای اعتباری همراه اول نیز تغییر خواهد کرد.

این تغییرات طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اعمال میشود.

هنوز تعرفه نهایی مکالمه داخل شبکه سیمکارتهای دائمی و اعتباری همراه اول که قرار است از روز ۱۵ مرداد اجرایی شود، اعلام نشده است.

معاون شرکت مخابرات ایران میگوید: تعرفههای نهایی پیش از زمان اجرا اعلام خواهد شد.

داوود زارعیان گفت: حداقل تعرفه یک دقیقه مکالمه داخل شبکه برای سیمکارتهای دائمی همراه اول ۵۱۵ ریال و حداکثر ۶۱۸ ریال خواهد بود.

وی افزود: همچنین برای سیمکارتهای اعتباری همراه اول نیز حداقل تعرفه ۶۷۰ ریال و حداکثر ۱۱۴۰ ریال خواهد بود.

معاون شرکت مخابرات ایران در توضیح بیشتری در خصوص جزئیات تعرفههای جدید همراه اول، خاطر نشان کرد: تعرفه سیمکارتهای اعتباری بسیار پایینتر از سقف تعرفه و تعرفه سیمکارتهای دائمی کمی پایینتر از سقف تعرفه است.
      مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
      kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• Thorffins
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 24

سلام جناب HSC
        نظرتون در مورد واتی و ثشرق چیه ؟ من مقداری واتی دارم که الان 3 روزه موفق به فروشش نمیشم بنظرتون نگه دارم یا اینکه به هر قیمتی که شده ردشون کنم می بخشید از بابت سوال ها من تازه کارم و هنوز تعداد معاملاتم در بورس 2 رقمی نشده !

نظر

• mamadzar
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 396

درود بر حناب HSC و تمامی دوستان بورسی

نظرتون رو در مورد ثغرب می فرمایید . اینکه به نظرتون توی میان مدت چه هدفی رو میشه براش متصور شد
          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• HSC
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 316

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
            درود بر حناب HSC و تمامی دوستان بورسی

نظرتون رو در مورد ثغرب می فرمایید . اینکه به نظرتون توی میان مدت چه هدفی رو میشه براش متصور شد
            سلام

در ميان مدت يا بلند مدت هدفش ميتونه 370 باشه. يعني p/e=5 بهش بديم.

از نظر تكنيكال : حد ضرر ميان مدتش 260 هست. اهدافش 320 و اگر بتونه از 320 به سلامت عبور كنه 350 هست .

اگر بخواهيد واردش شيد دو حالت داره :

1- يا الان وارد شيد با حد ضرر 260.

2- يا در صورت تثبيت بالاي 300 ( يعني اگر سه تا شمع مثبت بالاي 300 زد ) در روز چهارم واردش شيد (حد ضرر= همون قيمتي كه واردش

شديد منهاي 2% ).

اگر سهم بره بالاي 300 حد ضرر=300 خواهد شد.

البته همه ي اينها براي دوستان كوتاه مدتيست وگرنه حد ضرر ميانمدت و نهايي همان 260 تومن است.

در كل سهم بدي نيست و پتانسيل رشد 50درصدي را در ميان مدت دارد مشروط بر اينكه بازار برود روي اين گروه.

بايد ديد فردا ميتواند خط روند نزولي را در rsi يشكند يا نه.

فردا حواستون به زنگان هم باشه. فولاي هم همينطور. اگر فولاي سه تا شمع مثبت ديگر بزند ميتوان رسيدن به

اهدافش را برايش در كوتاه مدت متصور شد.

موفق باشيد

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
              سلام جناب HSC
              نظرتون در مورد واتی و ثشرق چیه ؟ من مقداری واتی دارم که الان 3 روزه موفق به فروشش نمیشم بنظرتون نگه دارم یا اینکه به هر قیمتی که شده ردشون کنم می بخشید از بابت سوال ها من تازه کارم و هنوز تعداد معاملاتم در بورس 2 رقمی نشده !
              ثرق رو نگه دار . واتي هم بستگي به قيمت خريدت داره. در بلند مدت ميتوني بدون ضرر ازش خارج شي اما در كوتاه مدت نظري در موردش ندارم

بنظر مياد س صنعت و معدن ميخاد از اين سهم نوسان بگيره براي همينم هست كه چندروزه داره فقط به اندازه ي حجم مبنا خريد ميكنه تا

سهم منفي بخوره.

نظر

• ehsanksh
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 179

با سلام و احترام
                لطفا در مورد والبر و پردیس راهنمایی می فرمایید؟
                با تشکر

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

حد ضررهاي مهم و پر طرفدار :

خودرو : كوتاه مدت 200
                  ميان مدت 180 (نهايي)

ورنا : كوتاه مدت 140
                  ميان مدت 125

زنگان : ميان مدت 450

فولاي : ميان مدت 550

نظر

• rezasatari
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 557

سلام جنابhsc من تو قیمت 420 وارد ذوب شدم بنظرتون از کی برمیگرده و تارگت اولیش چنده ضمنا زمان مناسب برای ورود به وتوسم رسیده ممنون از راهنماییتون

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

واتي رو شنبه خودم روي -4 ميگيرم بقصد نوسان ساعتي ، همون شنبه اوي +3 يا +4 ميفروشم.

اگر ديديم نرفت بالا تا ساعت 10:30 ، روي صفر تابلو هم كه شده ميديم بره.

خودرويي ها بنظرم از شنبه يك رالي ديگه داشته باشند متوسط 20% ميدن. شايد هم 30%.

بهترينهاشون همين خودرو ، ورنا و خگستر است. ورنا رو روي -4 شنبه اگر تونستيد بگيريد.

خودرو حد ضرر:200

ورنا حدضرر: 140

ذوب تاوقتي زيره 370 نياد جاي نگراني نداره. اگر بالا خريديد روي 370 ميانگين پايين بياريد تا وقتي دوباره رفت بالاروي 415 بفروشيد و خارج شيد با سود يا يربه ير.

بانكي ها رو شنبه زيره نظر بگيريد ، خودم وبملت رو در -4 الي صفر تابلو اگر بدهند ميگيرم، بقصد فروش در چهارشنبه با گين 20درصد.

وبملت حد ضرر : 215.

زنگان اگر بالا خريديد اگر رسيد به 460 ميانگين پايين بياوريد تا در 600 بتونيد با سود خارج شويد.

فولاي هم كه ظاهرا يكي ديروز 300هزارتا برداشت و امروز هم اضافه كرد. آيا اين شخص يك بازيگر است؟

خدا داند...

نگهداريش خالي از لطف نيست منتها من كه امروز درصدش را در سبدم پايين آوردم تا از خودرو و بانكي ها

جا نمونم.

از دوستان هم عذرخواهي ميكنم بخاطر اين وقت كشي اي كه فولاي و زنگان در اين دوهفته كردند. ضرر نزده اند و نخواهند زد

فقط درجا زدند و بازي درآوردند اما در جا زدن و جا ماندن از سود ساير سهمها هم خود نوعي ضرر به حساب مياد.

فولاي و زنگان بارها گفتم اهداف بالايي دارند منتها كي و چه زماني به اين اهداف ميرسند معلوم نيست

بايد يا بازار بچرخد به سمت اين گروه ( كه فعلا نچرخيده!! ) ، يا اينكه دو نفر بازيگر حرفه اي پيدا بشن زيره اين سهمها رو

بگيرن و بيارنشون بالا و چاقشون كنند. مثل كفرا و كخاك و كگاز كه 6ماه پيش به دوستان گفتيم بخرند.

خب شايد رشد فولاي هم 6 ماه طول بكشد! اما رشدي زيبنده و خوب !

براي همين است كه درصدشان را در سبد بايد رعايت كنيم.

دوستان روي بانكي ها و خودرويي ها براي شنبه زوم باشند.

امروز شاخص بايد مثبت ميشد اما براي اين منفي ماند كه كف اكثر بانكي ها را در -4% جمع كردند

و چون حجم بالايي در منفي معامله شد و بازار هم هوشمند شده و نمياد روي +4 ( 8% بالاتر از پاياني)

بخره ، به همين خاطرهم نتونستند بانكي ها امروز صف خريد شوند و در منفي سهام دست به دست شد.

معمولا سهم هايي پس از جمع شدن صف فروش ، همان روز مثبت شده و صف خريد مي شوند كه

كوچك باشند مثل قنديها ( تابستان پارسال) . از -4 با 400 هزار صف فروش جمع ميشدند و تا +4

ميرفتند و صف خريد 300هزارتايي به خود ميديدند... پاياني از -4 ميرفت روي +3.6 آنهم فقط با معامله ي 1 ميليون سهم.

سهام سنگين و بزرگ مثل همين گروه بانكي و مثلا خودرويي ، معمولا اينطور عمل نميكنند.

يكروز صف فروش جمع مي شود و روز ديگر مثبت مي شوند.

دوستان در خريدهاتون دقت كنيد، هيچوقت ميانگين بالا نياريد مگر با فاصله ي فقط 4% از خريد اوليه.

ميانگين هم يكبار بيشتر پايين نياريد آنهم فقط روي حد ضرر. براي اينكه بتونيد با سود روي سقف

قبلي خاج شيد. اگر هم حد ضرر شكسته شد و چهار درصد رفت پايينتر --> فروش--> الفرار.

موفق باشيد

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

در مورد سرمايه گذاريها ( پرديس واتي و ... ) : روندشون در آستانه ي نزولي شدن است منتها يحتمل دو سه باري پولبك به سقف هاي قبلي

مي زنند . هر مثبت و بازگشت به بالايي بنظرم فرصت خروج است.

سيمانيها : روندشون از صعود تبديل به خنثي شده و مناسب براي نوسانگيري هفتگي شده اند.

نكته اينجاست كه در اكثر مواقع اگر يك گروه ، براي مدتي طولاني در حالت خنثي باقي بماند خودبه خود ميل به نزول پيدا مي كند.

دوستان اينها نظرات شخصي من است شايد اشتباه باشد ، اينها بطور صرف ملاك تصميمگيريتان قرار نگيرد، خودتان هم حتما بررسي كنيد.

نظر

• شاهپور
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 173

در مورد سرمايه گذاريها ( پرديس واتي و ... ) : روندشون در آستانه ي نزولي شدن است منتها يحتمل دو سه باري پولبك به سقف هاي قبلي

با سلام این شامل س سپه هم میشه

نظر

• HSC
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 316

در اصل توسط شاهپور پست شده است View Post

با سلام این شامل س سپه هم میشه
                            سلام بله دوست عزيز. من كليت روند حاكم بر گروه سرمايه گذاري رو گفتم. حالا سهم هاي مختلف نسبت به اين حالت ،

تقدم يا تاخر فاز دارند.

مثلا همين وسپه : اگر شنبه حمايت شود و برود بالا يا نهايتا روي 180الي 200 كه رسيد حوايت شود و برود بالا

اما نتواند 250 را به سمت بالا بشكند و از آن عبور كند و ناچار مجددا به سمت 200 روانه شود --> حالت خنثي خواهد يافت.

1- تا زمانيكه بين 200 الي 250 بالا و پايين برود و نوسان بدهد خنثي است.

2- اگر 200 را به سمت بالا بشكند و بالاي 200 تثبيت شود روندش كماكان صعودي خواهد ماند.

3- و اگر شنبه مثبت نشود و تا 200 نزول كند و 200 را هم به سمت پايين بشكند و زير200 تثبيت شود ( يعني 3شمع زير200 بزند)

روندش نزولي شده است.

اين سه حالت رو شما تو ذهنتون داشته باشيد و سهم هاي مختلف گروه رو بر اساس اين منطق بسنجيد.

بنابراين درميابيد كه مثلا وآتي نزولي شده. البته نزولي شدن به معني يكضرب پايين اومدن نيست

بلكه بارها و بارها در حين نزول ، مثبت هم مي شود و شايد در دفعاتي ، 10 -15 درصد هم بالا بيايد

اما كليت روند نزول است.

در روند نزول اگر در قيمتهاي بالا وارد سهم شده باشيد ، بهترين كار پايين آوردن ميانگين در روزي است كه احتمال ميدهيد

قيمت برگدد و مثبت شود و سپس فروش در پايان نوسان مثبت است.

مثلا بنظر بنده وآتي بايد شنبه يا نهايتا يكشنبه بگردد و يك نوسان مثبت بدهد.

البته نوسانگيري روي سهام بزرگ كار نسبتا پرريسك و سختي است و به دوستان مبتدي توصيه مي كنم اينكار را نكنند

چون در سهام بزرگ اگر اشتباه كنيد و درواقع دچار طمع شويد در سهم گير ميفتيد و ضرر ميكنيد.

من به شركتهايي كه تعداد كل سهامشان بيشتر يا مساوي با 1 ميليارد سهم است ميگم سهام بزرگ.

بين 200 الي 1000 ميليون سهام متوسط.

بين 50 الي 200 ميليون سهام كوچك.

و زير 50 ميليون سهام خيلي كوچك و به اصطلاح " هلو " گفته مي شود.

براي نوسانگيري سراغ سهام كوچك يا خيلي كوچك برويد.

موفق باشيد

نظر

• HSC
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 316

ضمنا در مورد واتي يك احتمال ميدم و اون اينه كه سرمايه گذاران گردن كلفت توش گير كرده باشن و ميانگينشون هم

بالاتر از قيمت امروز افتاده باشه مثلا 700 تومن.

بهترين كار براي اينا اينه كه سهمو به پايين بكشند و بعد حجم بزنند و بيارن بالا و خالي كنند.

براي اينكار بايد يك نوسان بزرگ مثبت ايجاد كنند براش تا بازار باورش بشه كه قراره واقعا دوباره واتي بياد بالا.

مثلا رو 500 حجم بالايي رو جمع كنند و بعد تا 800 بيارنش بالا.

اين احتمال رو حواستون بهش باشه...

نظر

• فرزان
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 218

سلام دوست عزیز
                                من به تازگی عضو این تالار شدم ولی مدتیه هر روز به اینجا سر می زنم می خواستم از شما به خاطر زحمتی که می کشید تشکر کنم من با راهنمایی شما یه سبد خوب تشکیل دادم و به امید اول خدا بعدا شما نتیجه خوبی خواهم گرفت.لطفا همچنان مطالب مفیدتونو در اختیار ما بگذارید .
                                قبل از اینکه با این تالار آشنا بشم در زمان بازگشایی مارگارین مقداری خریدم و با توجه به رشد مناسب اضافه هم کردم از قیمت964 تا 1150 خرید دارم میانگین خریدم 1043 تومان است لطفا راهنمایی کنید چطور به بهترین نحو خارج شوم ترجیح میدم فعلا تو سهام های دیگه سرمایه گذاری کنم و در مقعی مناسب تر دوباره وارد این سهم بشم لطفا راهنمایی کنید. متشکرم.

نظر

در حال کار...
                                X