تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد 9998
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 105

پاسخ : تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

دوستان ارزو دارم فقط برای یکبار با اقا کاظم نادر علی صحبت کنم . من فیلتر شکن ندارم که وارد فیس بوک شوم . چطور با ایشان میتونم صحبت کنم . راه تماس با اقا ی نادر علی چگونه است ؟ یک نفر به من راهنمایی کند . اگر کسی پیام خصوصی برایم بفرستد ممنون ان شخص میشوم و برایش دعا میکنم

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      الان این نظر شماست یا نظر نادر علی قسمت مشکی؟؟؟؟؟

با سلام نه خیر نظر بنده نیست همان طور که در متن بالا بیان شده از نوشته های آقای کاظم نادر علی می باشد که بیان می کنند که اصلاح کوتاه مدت شاخص تمام می شود حالا سوال اینجاست که دیگه از این بدتر داریم که شاخص 10 هزار واحد ریزش داشته به عبارتی 8 الی 10 درصد ولی سهم های 30 الی 50 درصد کاهش داشته اند آقای نادر علی بیان می کنند اصلاح کوتاه مدت حالا اصلاح بلند مدت یعنی صفر شدن قیمتهای بیشتر سهم ها باید دستی بدهیم ولی این نظر بنده هست که در همین هفته باید یک فکر اساسی برای به تعادل رساندن بازار باید باشه اگر این کار را نکند دیگه دور بازار را دولت خط مشکی بکشد دیگه اعتماد بر نمی گردد با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali20005
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 230

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
        دوستان ارزو دارم فقط برای یکبار با اقا کاظم نادر علی صحبت کنم . من فیلتر شکن ندارم که وارد فیس بوک شوم . چطور با ایشان میتونم صحبت کنم . راه تماس با اقا ی نادر علی چگونه است ؟ یک نفر به من راهنمایی کند . اگر کسی پیام خصوصی برایم بفرستد ممنون ان شخص میشوم و برایش دعا میکنم
        خب اگر گوشی اندرویدی دارید میتونید از اپرا مینی، یوسی بروزر، سایفون و ... استفاده کنید دوست عزیز.
        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
        [/CENTER]

نظر

• کاشف
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 925

kazem Naderali
          4 hours ago
          با اینكه کمی پارسان دارم و بسته است ولی اصلا دوس ندارم گاز مفت به اینا بدند
          الان عمده سهامداران پتروشیمیهای گازی حزب موتئلفه و گروه خاموشی و برادران ساتا و...هستند.
          اغلب اینا خودشون دوزار هم از جیب مباركشون تو این صنعت سرمایگذاری نكردند و با زدوبند و بازیهای سیاسی به قیمت بسیار نازلی این مجتمعها را صاحب شدند و الان که تهدید به عدم سرمایگذاری در این بخش میکنند یادشان رفته چطوری این شركتها را صاحب شده اند.
          محض اطلاع و یادآوری سال87گروه ساتا در یک معامله نمایشی و زدوبند با گروه مموتی که دولت بانک صادرات را موظف کرد بلوك51%غدیر را واگذار کند وساتا 51%غدیر را با سرمایه607میلیارد تومانی به نرخ298تومان بصورت نقد و اقساط خرید
          سال87سرمایه غدیر:6075میلیارد ریال
          51%هر سهم298تومان حدود900میلیارد تومان که آخرین قسط خرید2سال پیش به بانک صادرات پرداخت شد.

یعنی تقریبا حدود3میلیارد سهم*298تومان معادل900میلیارد تومان بصورت نقد و اقساط خرید که ازونموقع گروه ساتا با دی پی امسال مجمع غدیر نزدیک1200-1400میلیارد تومان فقط سود نقدی از غدیر دریافت کرده اند
          و ارزش51%بلوک غدیر ساتا الان بالای7هزار میلیارد تومان است

در ضمن گروه ساتا بعد تصاحب غدیر دعوای حقوقی علیه صنایع پتروشیمی را برای تصاحب34%بلوک زاگرس باز کرد که سال87موفق شد این بلوک را کمتر از250میلیاردتومان نقد و اقساط خریداری کند از آن سال تا الان گروه ساتا و غدیر طی مجامع مختلف بدون مجمع پیشرو نزدیک850میلیاردتومان سود نقدی از زاگرس گرفتند
          الان34%زاگرس حدود2هزار میلیارد تومان میارزد و850میلایرد تومان دی پی اس گرفتند
          سایر پتروشیمیها هم بابت رددیون و...با قیمت بسیار نازل به این گروه دادند
          مدیر وقت صنایع پتروشیمی بعدا بخاطر فروش نازل اموال بیت المال بركنار شد گروه خاموشی هم به همین صورت مدیران دولتی احمدی نژاد با تبانی با قیمت 190میلیاردتومن بازرگانی پتروشیمی فروختند به حزب موئتلفه اقای علی نقی خاموشی مدیرعامل پترول
          در حالیکه این3-4سال همین بازرگانی پتروشیمی 330میلیارد سود نقدی گرفتند و الان بالای2500میلیارد میارزه
          یا اقای مطهری سهامدار33%زاگرس نیز سال87بلوک زاگرس نقد و اقساط250میلیادتومان خرید تا الان850میلیارد سود نقدی گرفتند الان سهم خودش را بفروشد باز2هزار میلیارد کاسب خواهد بود
          در شرایطی که سال قبل تحت فشارهای اقتصادی بارها گاز13سنت ابلاغ شد ولی اعتراض کردند قبول نكردند یا برای تحویل دلارهای صادراتی به نرخ مبادله ای زیر بار نرفتند الان چطور انتظار دارند دولت بیاد گاز زیر13سنت به اینا تحویل بده؟ من با گاز بالای15-18سنت موافق نیستم ولی گاز13-15سنت برای پتروشیمیهای گازی باز سود خوبی خواهد داشت و گروه ساتا و حزب مفتخور موئتلفه بیش از حد زیاده خواه هستند اعتراض سهامداران به نرخ گاز و بهره مالكانه نیست مشكل سهامداران قدرت مافیای بورس و عوامل سازمان است که با رفتارشون نشان میدهند آویزان و جیره خوار یه گره خاص هستند و فقط منافع اون مجموعه برایشان اهمیت دارد ریزش بازار هم در جهت منافع همین گروه خاص بود.
          خوراك13سنت هم سال 91به اینا ابلاغ شد هم اردیبهشت سال92بهشون ابلاغ شد اما این پرروها زیر بار گاز13سنت هم نمیرفتند .

Kazem Naderali
          عموی من همرزم شهید مهدی امینی و شهید مهدی باكری بود آخرش هم2سال پیش بخاطر مشكلات قلبی و عصی سكته کرد فوت کرد نه خودش نه چه هاش یه تک تومنی هم ازین نظان دریافت نكردند پس عموی دیگرم که طی جنگ 6ماه اسیر بود بعد آزاد شد تحت شكنجه هایی که شده بود تعادل روحی و روانی نداشت بعد ازاد شدن هم خرجشو خانواده اش میدادند یه تک تومانی هم از دولت و...نگرفت پسر دایی مادرم راننده تانک بود دهها تركش تو بدنش بوده و هر سال2ماهی تو بیمارستان روانی بستری میشه و دچار جنون میشه برای پول داروهاش ماشین و بخشی از زندگیش هم فروخت یه تومن هم از دولت کمک نگرفت اونوقت یعده مفتخور کل مملكت گرفتند دستشون بعد میگند ما تو جبهه جنگیدیم و ما زحمت کشیدیم و ما فلان کردیم اگر این خوراک مفت حق شما مفتخورهاست پس سایر جانبازان و خوانده شهدار و...چه اونا ادم نیستند؟

نظر

• کاشف
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 925

Kazem Naderali
            اعتراضی اگه وارده به مدیریت سازمان و مافیا بازیهاست وگرنه همراه و مخابرات و وپاسار و ساختمانی و دارویی و...کجا تو پتروشیمی سرمایگذاری کردند که بخاطرش افت کردند اگر قرار به حمایت از پتروشیمیها باشه بهتره از خوراک مایعها حمایت کنند که با 20-30درصد حاشیه سود روبرو هستند نه پترو گازی با70-80درصد حاشیه سود هلدینگ خایج فارس که بالای30هزار میلیارد سرمایگذاری برای ساختش نیاز هست سالانه 3هزار میلیارد تومان سود میسازه اونوقت یه شركت پترو گازی که یک ششم هلدینگ فارس هم نیست اندازه این سود میسازه کسی که معتقده نرخ گاز نباید بالا بره تا قیمت سهام افت نكنه باید به عقلش شک کرد الان با900میلیون یورو میشه مجتمع زاگرس ساخت در حالیکه زاگرس فول ظرفیت کار کنه سالانه باگاز70تومانی500میلیون یورو سود خواهد ساخت جای دنیا شركتی که با900میلیون یورو ساخته میشه سالانه500میلیون یورو سود میسازه؟اونم اینا که این شركتها را با قمیت بسیار نازلی تصاحب کرده اند مخالفت من با گاز کمتر از13سنت و همینطور با گاز بالای15-18سنت هست اما اینكه گاز چرا حداقل15سنت تصویب شد برمیگرده به زیاده خواهی ساتا و...که با گاز بالای10-13سنت به هیچ وجه موافقت نمیکردند اگر اونموقع عین ادم گاز13سنت قبول میکردند کار به اینجا نمیکشید با همین13سنت اوره ایها 45%حاشیه سود دارند مگر کمه؟
            Kazem Naderali
            توجه داشته باشید اعتراض ما به مدیران بی لیاقت سازمان و مافیای بورس است کاری به نرخ گاز یا بهره مالكانه و...نداریم حاشیه سود سنگ آهنیها با همین مصوبه باز بالای65-70درصد هست مگه قراره چقدر بخورند؟حاشیه سود اوریها با گاز13-15سنت حدود45%هست با گاز13-15سنت نیز سوداوری خوبی دارند.
            Kazem Naderali
            اینطور که من شنیدم طی جلسه امروز سازمان تصمیم گرفتند واسه کاهش صفهای فروش محدودیت50.000سهم برای هر کد لحاظ کنند یعنی شخصی خواست سهم بفروشه 50.000سهم بیشتر از یک کد در طی یکروز نمیتونه بفروشه احتمالا بعدا هم زوج و فرد خواهند گذاشت

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

در اصل توسط کاشف پست شده است View Post
              Kazem Naderali
              اعتراضی اگه وارده به مدیریت سازمان و مافیا بازیهاست وگرنه همراه و مخابرات و وپاسار و ساختمانی و دارویی و...کجا تو پتروشیمی سرمایگذاری کردند که بخاطرش افت کردند اگر قرار به حمایت از پتروشیمیها باشه بهتره از خوراک مایعها حمایت کنند که با 20-30درصد حاشیه سود روبرو هستند نه پترو گازی با70-80درصد حاشیه سود هلدینگ خایج فارس که بالای30هزار میلیارد سرمایگذاری برای ساختش نیاز هست سالانه 3هزار میلیارد تومان سود میسازه اونوقت یه شركت پترو گازی که یک ششم هلدینگ فارس هم نیست اندازه این سود میسازه کسی که معتقده نرخ گاز نباید بالا بره تا قیمت سهام افت نكنه باید به عقلش شک کرد الان با900میلیون یورو میشه مجتمع زاگرس ساخت در حالیکه زاگرس فول ظرفیت کار کنه سالانه باگاز70تومانی500میلیون یورو سود خواهد ساخت جای دنیا شركتی که با900میلیون یورو ساخته میشه سالانه500میلیون یورو سود میسازه؟اونم اینا که این شركتها را با قمیت بسیار نازلی تصاحب کرده اند مخالفت من با گاز کمتر از13سنت و همینطور با گاز بالای15-18سنت هست اما اینكه گاز چرا حداقل15سنت تصویب شد برمیگرده به زیاده خواهی ساتا و...که با گاز بالای10-13سنت به هیچ وجه موافقت نمیکردند اگر اونموقع عین ادم گاز13سنت قبول میکردند کار به اینجا نمیکشید با همین13سنت اوره ایها 45%حاشیه سود دارند مگر کمه؟
              Kazem Naderali
              توجه داشته باشید اعتراض ما به مدیران بی لیاقت سازمان و مافیای بورس است کاری به نرخ گاز یا بهره مالكانه و...نداریم حاشیه سود سنگ آهنیها با همین مصوبه باز بالای65-70درصد هست مگه قراره چقدر بخورند؟حاشیه سود اوریها با گاز13-15سنت حدود45%هست با گاز13-15سنت نیز سوداوری خوبی دارند.
              Kazem Naderali
              اینطور که من شنیدم طی جلسه امروز سازمان تصمیم گرفتند واسه کاهش صفهای فروش محدودیت50.000سهم برای هر کد لحاظ کنند یعنی شخصی خواست سهم بفروشه 50.000سهم بیشتر از یک کد در طی یکروز نمیتونه بفروشه احتمالا بعدا هم زوج و فرد خواهند گذاشت

ببخشید مشکل ما مدیران سازمان نیستند.این مدیر نباشه اون یکی میاد،فکر میکنید مدیر جدید چقدر تغییرات میده؟اصلا تغییرات چی خواهد بود؟
              مشکل تمامی سهامداران خرد و حقیقی این حقوقی های بازار هستند که بازار رو بی محابا بالا بردند و در اون قیمت های بالا سود های خودشون رو سیو کردند و الان مدیر سازمان رو انداختند جلو و جالب اینکه از حقیقی ها میخواهند برای تغییر مدیریت سازمان با اونها همگام بشند.
              همین حقوقی ها بیشترین استفاده رو از مدیران فعلی سازمان برده اند ولی چون بوی تعویض مدیران رو شنیده اند برای خوش خدمتی به مدیر جدید دست به کار شده اند.
              حقیقی ها با حقوقی ها مواضع مشترک ندارند زیرا حقوقی ها طوری رفتار خود رو تنظیم کرده اند که با فریب دادن حقیقی ها به واسطه صف های فروش و خرید سود کنند،الان هم هر مشکلی با مدیریت سازمان دارند خودشون بفرمایند حل کنند.
              انشالله سهامداران حقیقی بتونند مشکل خودشون رو خودشون حل کنند
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

من با این نظر مخالفم که چون قبلا خوراک گازی ها اینهمه سود کردن الان باید نرخ گاز رو اینقدر بکشیم بالا تا جونشون دربیاد! نرخ گاز باید متوسط قیمتی باشه که دیگر کشورها به پتروشیمی های داخلی خودشون میدن و حتـــــی درصدی کمتر! چرا؟ چون اونا مثل ما قیمت تمام شده اونا از بابت تحریم ها با ما یکی نیست ، مشکل فروش ندارن ، ریسک شون نسبت به سرمایه گذاری در ایران اینقدر بالا نیست !
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• جواد 9998
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 105

خدا را شکر میکنم مطالب اقای نادر علی برای من ایمیل میشود . از کسی که زحمت کشیده است نهایت تشکر را دارم و به اقای نادر علی سلام برسانید .

در ضمن اقای نادر علی در خصوص سهام صدرا نظری دارند ؟ انشالله که برایم ایمیل شود و یا همینجا پاسخ خودم را از ایشان بگیرم .

نظر

• کاشف
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 925

azem Naderali
                    تازه سال قبل خوراک با دلار1226میگرفتند با نرخ3700با کمال وقاحت تو پاساژها میومدند داد میزدند1میلیون دلار ارز مال پتروشیمی فلان فردا هر کی خواست بخره اعلام کنه در ضمن یک سر به سایت گمرک بزنید متانول 500دلاری را ببینیند همین افراد دارند چند میفروشند با ه تخفیفی میفروشند وقتی خوراكش مفت باشه براشون مهم نیست چقدر تخفیف میدهند ولی شركتهای خوراک مایع چی؟ نگاه به شكبیر و جم و مارون بكنید مارون خوارک گاز اتان ولی جم و شكبیر عمدتا خوراک مایع حاشیه سود مازون80%حاشیه سود شكبیر و جم30%تازه شكبیر 2سال پیش زیانده بود من با گاز بالای15سنت موافق نیستم اما بحثم اینم است سال قبل گاز13سنت ابلاغ شد ولی اینا با زورگویی گفتند نمیدیم تا نیمه اول سال91خوراكشان با ارز1226بود دولت بهتره گاز همون حداكثر15سنت مصوب میکرد و 5%هم تخفیف خوراک مایع زیاد میکرد در ضمن یکی از دوستان تو بوركس که این مدت کلی وصندوق میخرید و الان حامی پتروشیمیاست میگه پتروشیمی ندارم میخوام بدونم وصندوق تو پورتفوش شخارک و شفن و...نداره؟
                    Behrooz Hosseini
                    اقای نادر علی به نظر فردا نباید اینها از سهامدارن دیگه که به پای اینها سوختن اجازه سو استفاده داده بشه باید همه بدونن جریان چیه
                    Kazem Naderali
                    جناب حسینی وقتی جلسه گذاشتند از بازار حمایت کنند بیشترین عرضه کننده حقوقی غدیر بود طی3-4روز نزدیک30میلیون خبهمن فقط فروخت باقی فروشهاش بكنار هم خود غدیر هم اعتضاد غدیر همان چند روز فروشنده بودند دوست من واسه کد شركتش 5میلیون خودرو فروخته بود از سازمان احظارش کرده بودند ولی چون غدیر خودی بود سازمان کاری باهاش نداشت حداقل 10-15درصد ریزش بازار تا حدی عمدی و زیر سر همین مافیا بوده تا بگند بازار به این مصوبه واكنش منفی نشان داد در ضمن مصاحبه سایت سنای بورس با مدیر خودرو راجع بلوک بانک پارسیان از قبل برنامه ریزی شده بود و خود من تو جریان بودم کیا اونروز در حال فروش بودند خیلی مسایل هست که نمیشه بازگو کرد کثیفترین بورس منطقه همین بورس خودمون هست سهامدار جزء این وسط بازیچه این حضرات است مصاحبه های جهتدار آمار اشتباه و اطلاعات ناقص و باند بازی و ...وقتی حضرات سازمان با پررویی میگند ریزش فلان سهما ربطی بما نداره معیار ما غدیر و پارسان و یکسری از سهمای بنیادی است که یا ریزش نكردند یا10-15درصد ریختند الان پتروشیمیها و مپنا بازكنند شاخص6هزارتا میریزه در ضمن وقتی تو جلسات خصوصی بطور تلویحی بیان میکنند به سود سال بعد پی برایی5بدین مشخص بطور مهندسی شده بازار کدام طرف هل میدند
                    Kazem Naderali
                    این سایتhttp://www.nematco.com/
                    متعلق به مهنس نعمت زاده است وزیر صنعت و معدن و تجارت فعلی و همون پدر پتروشیمی
                    داخل سایت که بشوید طرحهای در دست راه اندازی را مشاهده خواهید کرد
                    اكثر مجتمعهای پتروشیمی که تیم مهندس نعمت زاده دارند راه اندازی میکنند یا روش سرمایگذاری میکنند خوراک گازی است.

گازی که بعنوان سوخت در منازل مردم استفاده میکنند براشون70-80تومن حساب میکنند تازه شخصی بیشتر استفاده کند با ضریب بالا قیمت بالاتر و گرانتر حساب میکنند در حالیکه این گاز حق مردم است مردم بعنوان سوخت ازش استفاده میکنند.
                    اما برای مجتمعهای پتروشیمی که میلیاردها متر مكعب گاز کشور استفاده میکنند اونم بعنوان خوراک که دارای ارزش افزوده و حاشیه سود70%برایشان است خوراک 70تومن میدن اونم10سال هم معافیت مالیاتی میدن

در شرایطی که به قول خودشان برای دادن یارانه نقدی به مردم پول ندارند و دنبال حذف یارانه چند دهک میگردند چطور نمیگذارند قیمت گاز واقعی تر بشه؟

حضرات میگند در منطقه گاز5سنت هست خب عقل کل کشورهای عربی 30الی40درصد بابت همین گاز5سنتی مالیات میگیرند شما هم برعكس10سال معافیت مالیاتی میدید و البته صادر کنندگان که اصلا مالیاتی نمیدن مشوقهای مالیاتی هم دارند
                    بهتر نیست بجای حذف چند دهک از یارانه بگیران بیایید قیمت گاز اینا را واقعی کنید؟
                    مگر حاشیه سود70%بشه60یا50%نمیتونند کار کنند اشتغالزایی کنند؟
                    چطور این همه صنایع با حاشیه سود 30-20درصد دارند کار میکنند ؟؟؟

احمدی نژاد دزدی کرد اختلاس کرد شما که شعار تدبیر و عدالت و ...میدید بهتره از خودتون اول شروع کنید
                    میترسید مجتمعهای پتروشیمی مهندس نعمت زاده که راه اندازی شد با گاز گران کمتر سود بسازه؟ یا برادران نظامی ساتا و...کمتر سود کنند؟
                    همین غدیر مدیران دولتی با لابی گری و تحت فشار گذاشتن بانک صادرات به قیمت خیلی خیلی مفت به برادران ساتا فروختند و اجازه شركت سایر رقبا تو خرید بلوک هم ندادند الانم همین مافیای قدرت با تحت فشار قرار دادن مانع واقعی شدن یا حتی افزایش قیمت گاز و...می شود.

نماینده هایی که باید طرف منافع مردم بگیرند فقط دنبال جناحهای قدرت هستند در راستای منافع اونا و جیب مباركشون دنبال تصویب لوایح هستند.

گاز برای مردم ارزش افزوده نداره فقط مصرف سوختشون میشه اینو میدن70-80تومن اونوقت گازی که برای مجتمعها کلی ارزش افزوده و سود70%داره به اونا هم میدن70تومن در حالیکه بین گاز سوخت و گاز خوراک باید اختلاف قیمتی حساب شده ای وجود داشته باشه

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط moslemi پست شده است View Post
                      دوست عزیز:
                      شاخص بدون مپنا و پتروشیمی ها هم می تواند تا 74000 واحد هم اصلاح بکند که به نظر می رسد این هفته تا سه شنبه این اتفاق بیفتد و بعد برگشت بازار را شاهد خواهیم بود
                      با احترام:
                      آقاي مسلمي ديروز سهامهايي كه بنيادي هم بودند مانند ساختماني ها و پالايش ها با وجود طرح جديد و فروشنده بسيار كم باز هم نتوستند صف هاي خريد بزرگي تشكيل بدهند،به نظر ميرسه اگر امروز خريدارهاي زيادي نداشته باشند ريزش جديدي آغاز بشه.
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• einstein
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 360

از اینکه خلاف جریان شنا کنم ابایی ندارم.کار هم به اسم افراد ندارم.روی سخنم با اقای نادرعلی است. امیدوارم دوستانی که زحمت انتقال مطالب ایشان را می کشند، پیام بنده را خدمتشون برسونند؛
                        تحلیل دوستون مرا یاد این بیت زیبا میاندازد؛
                        گنه کرد در بلخ اهنگری. به شوشتر زدند گردن مسگری
                        گیریم که شرکتهای پتروشیمی با واسطه یا بیواسطه به موتلفه وسپاه و نعمت زاده وووو منتقل شد.تکلیف اون سهامدار بیچاره ای که تمام هستی اش را اورد بورس و مثلا تاپیکو خرید، چه میشود؟
                        دوست عزیز، من نمیدانم خاموشی، عسکر اولادی و امثالهم سرمایع اشان را از کجا اوردند، ولی تا نگاه ضد سرمایه داری ما ایرانیها عوض نشود،حال روزمان همین است.
                        تا زمانی که نگاه عدالت محور در اقتصاد داشته باشیم، اوضاع تغییری نمی کند.
                        من مخالف عدالت و وجود ان نیستم، ولی استقرار انرا کار نهاد دیگری میدانم که اینجا جای بحثش نیست.
                        من دوستان زیادی دارم که در شرکتهای مه افرید خسروی کا ر میکردند و همه متفق القول بودند که ایشان واقعآ. شرکتهای در شرف ورشکستگی را نجات داد.سرمایه گذاری کلانی در تکنولوژی های نوین انجام داد و.... اگر نظر سنجی کنن همین الان 80% مردم ایران بدون نیاز به دانستن اصل مطلب و صرفا به جرم پول داری حکم به اعدامش میدن.
                        به نظر شما بیت المال حتی به قول شما زیر قیمت، به این اشخاص واگذار شود برای جامعه بهتر است،یا اینکه بگذاریم همینجور خاک بخورد و از بین رود؟
                        اشتغال ایجاد کند، تولید بالا رود یا در قالب حقوق به تعدادی کارگر و کارمند داده شود تا صبح تا شب بنشینند جدول حل کنند؟
                        که اقای نادر علی ایا میدانید، رتبه ایران در مصرف گاز شهری در دنیا سوم است؟به نظر شما باید مصرف گاز شهری که بقول خودتون ارزش افزوده ندارد، مدیریت شود (نمی گویم محدود) یا گازی که ارزش افزوده ایجاد میکند، اشتغال ایجاد میکند، ارز اوری دارد و.... حالا صرفنظر از اینکه استفاده کننده این گاز چه کسی است.
                        شما در جایی گفتید که در رابطه با نرخ گاز محاسباتی انجام دادید و انرا دست اقای توکلی رسوندید،ایا به نظرتون این رانت نیست؟ ایا اونها احتمالا به شما این خبر را ندادند که حاج اقا تصمیم داره گاز را 15 سنت کنه؟!!!
                        مگر مالک بانکهای خصوصی چه کسانی هستند؟پاسارگادی که شما اینقدر تبلیغشو میکنی،مال انجمن حمایت از بیماران سرطانی که نیست،مال همونهایی است که شما اشاره کردید.پارسیان همینطور و...
                        ظاهرا دوستان به خاطر رانت خبری که داشتند، سر مایه هاشون را به صنایع دیگر منتقل کردند و حالا که میبینند همه صنایع سقوط کردن و خود پترو ایها مصون موندند، و تیر شون به سنگ خورد صداشون درآمده.
                        البته این موضوع را خیلی پیش در مطلبی در تاپبک تاپکو یا زاگرس متذکر شده بودم که سقوط پتروشیمی ها منجر به سقوط کل بورس خواهد شد، که متاسفانه همان هم شد.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• alipour
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 23

سلام دوستان دولت در سال اینده باید 15000 میلیارد تومان سهام بفروشد امدن شاخص اصلاح کنند دیدن همه می خواهند فرار کنند برای همین جلوی ان را گرفتن شاخص تا 75هزار واحد هم سقوط می کرد ولی دیگر انتظار هروز 4درصد مثبت خوردن سهامتان را فراموش کنید روند بسیار اهسته و کند مثبت خواهد بود ومتعادل برای گرفتن سود شرکتها و افزایش سرمایه شرکتها خواهد بود فقط واگذاری پارسیان اگر انجام شود قیمت گروه به قیمت قبل از ریزش خواهد رسیدیا واگذاری ان به خارجی ها که ان وقت قیمت حداقل سهام گروه 1دلار خواهد بود 92/11/26.

نظر

• کاشف
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 925

Kazem Naderali
                            مسكن؟ بعید میدونم مسكن تكون بخوره اینا بیشتر نظرشون اینه مردم بیاند سهم بخرند تا خصوصی سازی بالاتر بتونه بهشون بندازه باقی مردم هم پولاشون ببرند بانک سپرده گذاری کنند تا بتونند تورم کنترل کنند بنظر من ارز هم خود دولت2900بسته و در اوج خبرهای مثبت هم نگذاشت دلار بریزه یعنی پایین دلار میخرید تا بعدا اگر قیمتها تحت اخبار سیاسی خواست بالا بره بتونه خودش عرضه کنه درباره بورس هم یک اشاره ضمنی به بحث بازارگردانی و صندوق ریالی و...کرد که نشان میده سقف و کف بازار میخوان خودشون تعیین کنند سهامی که پایین میخرند دوباره بالاتر به سهامداران در صحنه تقدیم کنند همانطور که2900-2850دلار خریدند تا وقتی خبر بد سیاسی یا...اومد3200-3300بتونند عرضه کنند صحبتهای وزیر بیشتر سبب میشه اغلب بجای دید سرمایگذاری دنبال نوسانگیری باشند یکیش خود من قبلا فكر میکردم با رفتن مموتی دولتی اومده که شاهد تدبیر و امنیت سرمایگذاری و...خواهیم بود با کاهش سود بانکی هم پی برایی بازار بالای7خواهد رفت ولی الان به این نتیجه رسیدم که توقعات و انتظاراتم را پایین بیارم که10-15درصد قیمتها بالا رفت قبل اینكه فریاد حباب حباب سر بدند سریع بزنم به چاک
                            Kazem Naderali
                            تكنیکال بر اساس روانشاسی بازار و خرد جمعی است نه خرد فردی(وزیر اقتصاد یا خواجه یا شاخص خرابات و...) خود نرم افزار نمیفهمه دیتاهایی که بهش میدیم کندلها بر اساس عرضه تقاضای واقعی است یا بر اساس به زنجیر بستن حقوقیا و جلوگیری از فروششون یا بر اساس ترغیب حقوقی و خصوصی سازی به فروش یا دستكاری دامنه نوسان یا...یا اون حجم معاملات بر اساس بلوک زدنها و دستكاریهاست یا بر اساس عرضه تقاضای واقعی یا به غل و زنجیر بستن فروشندگان و ...درباره تحلیل بنیادی هم وقتی فولاد ورودی اش {قیمت سنگ اهن و دلار و هدفمندی و ..}مرتب متغییره خب خروجی سهم نیز متغییر و مبهم خواهد ماند حتی تحلیلگر باز بتواند سود این شركت براورد کند نمیتونه براورد کنه پی برایی بازار و این سهم چند خواهد بود؟ چون کافیه دولت نرخ سود بانکی3%بالا ببره یا تشخیص بده بازار حباب یا...یهو پی برایی بازار2واحد شكسته میشه همین2ماه کلی اخبار سیاسی مثبت بیرون اومد ولی قیمتها بطرز دستكاری شده و هدفمند پایین آورده شد دیروز تازه اعتراف کردند که خودمون قیمتها را کاهش دادیم چون حباب گونه بالا رفته بود روز جمعه خواجه نصیر تو جلسه حقوقیها گفته بازار15%ریخته اینكه یکی رفته خودرویی و ساختمانی و...رفته و40-30درصد ضرر کرده بما ربطی نداره سهام حبابی نمیخرید از دید ما سهام بنیادی بانکی و پتروشیمی و فولاد 15%افت داشته خب سهم حبابی نخرند
                            Kazem Naderali
                            فردا یا نهایتا دوشنبه قیمت گاز مشخص خواهد شد ایراد شورای نگهبان به این موضوع که یا اون25%بازده سرمایگذاری حذف بشه یا اون حداقل15سنت و اینكه شرطی گذاشته شده و هر دو توش گنجانده شده ایراد گرفتند باید دید تو مجلس چه تصمیمی میگیرند من نظرم حداكثر13-15سنت قبلا هم گفتم هم با بالای این نرخ مخالفم هم کمتر از10-13سنت مخالفم 15%سبد من پارسان و جم هست در ضمن دیدم سایتها راجع آقای مطهری بحث کردند بعضیا هم خوشمزه بازیشون گل گرده سال87-88پورتفوی حاج اقا مطهری دست من بود که18میلیون سهم غدیر و 10میلیون فولاد و کلی رنای110تومانی و...براشون خریده بودم که گین خوب یهم داد و اگر اینا الان اسم ایشون شنیدند بنده بیش از7سال ایشان میشناسم بهار غرب-صادرفر-نوید زرشیمی-صنعتی پوشینه-صنعتی مروارید -شكبیر-و چندین شركت تولید کننده پارچه و الیاف و...برای خود حاج اقا مطهری و داماد و شریکشان دكتر...هست درباره زاگرس هم یکی درفشانی کرده بود اولا وقتی غدیر و صنعتی پتروشیمی سر34%زاگرس اختلاف داشتند غدیر متعلق به بانک صادرات بود دعوا سر ارزانفروشی 34%زاگرس به غدیر بود بعد اینكه ساتا مالک غدیر شد با لابی این دعوا را به نفع خود تمام کرد بحث من سر این بود که چرا مدیران ساتا و...منت میزارند که ما در پتروشیمی سرمایگذاری کردیم و ما حق اب و گل و داریم و...واقعیتش اینه اینها در زمان دولت سوپر دزد احمدی نژاد خیلی ازین مجتمعها را به قیمت مفت صاحب شدند همانطور که اعتماد مبین با دسیسه مخابرات صاحب شد و رقیب اجازه ورود ندادند الان مثلا مجلس مخابرات موظف به پس دادن ودیعه مردم و...کنه بعد اعتمادمبین بیاد بگه ما تو همراه و اخابر سرمایگذاری کردیم و فلان کردیم این پول نمیدیم؟؟ یعنی کسی نمیدونه چه جوری این شركتها را تصاحب کردند کجا سرمایگذاری کردند ؟ شركت حی و حاظر اومدند مفت تصاحب ردند اسمش سرمایگذاریه؟ من چون کمتر از25%سرمایه ام درگیر بازار بورس هست که اینم به دید نوسانگیری دارم که بمرور کاهش خواهم داد سعی میکنم بعد این راجع بورس کمتر مطلب بزنم چون ممكن بعضی مطالب بگم که به مذاق یکعده خوش نیاد اینم اضافه کنم سازمانیا علنی برخی صنایع میگند از دید ما حبابی بالا رفته و باید بریزه یا علنی از بعضی صنایع حمایت میکنند یا عدد میدند که به سود سال بعد پی برایی5یا فلان بدین تا قیمت سهما در بیاد که حبابی هستند یا ارزنده هستند و...فكر بد نكنید که منظورشون خط دادن و دخالت و مهندسی است نه نظر تخصصیشون میگند مثل همون بارندگی و...
                            Kazem Naderali
                            در بحث پتروشیمی‌ها ابهاماتی از سوی شورای نگهبان مطرح شده که بر اساس آن در لایحه بودجه از یک طرف قیمت پایه خوراک این واحدها باید تا 25 درصد تعیین شود در جای دیگر نیز گفته شده که نرخ خوراک نباید از 15 سنت کمتر باشد که این دو حكم با یکدیگر همخوانی ندارد.
                            Kazem Naderali
                            شورای نگهبان نگفته گاز10سنت یا15سنت یا...گفته این فرمول ابهام داره یا اون 25%بازده سرمایگذاری مبنا باشه یا اون قیمت حداقل15سنت که امروزم تلفیق اون حداقل15سنت برداشت یعنی با بازده سرمایگذاری25%قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی قیمتگذاری خواهد شد حالا باید حساب کنند بازده25%برای اوره ایها یا متانولیها و...یعنی چه قیمتی؟

نظر

• Moradad
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 355

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                              از اینکه خلاف جریان شنا کنم ابایی ندارم.کار هم به اسم افراد ندارم.روی سخنم با اقای نادرعلی است. امیدوارم دوستانی که زحمت انتقال مطالب ایشان را می کشند، پیام بنده را خدمتشون برسونند؛
                              گیریم که شرکتهای پتروشیمی با واسطه یا بیواسطه به موتلفه وسپاه و نعمت زاده وووو منتقل شد.تکلیف اون سهامدار بیچاره ای که تمام هستی اش را اورد بورس و مثلا تاپیکو خرید، چه میشود؟
                              دوست عزیز، من نمیدانم خاموشی، عسکر اولادی و امثالهم سرمایع اشان را از کجا اوردند، ولی تا نگاه ضد سرمایه داری ما ایرانیها عوض نشود،حال روزمان همین است.
                              تا زمانی که نگاه عدالت محور در اقتصاد داشته باشیم، اوضاع تغییری نمی کند.
                              من مخالف عدالت و وجود ان نیستم، ولی استقرار انرا کار نهاد دیگری میدانم که اینجا جای بحثش نیست.
                              من دوستان زیادی دارم که در شرکتهای مه افرید خسروی کا ر میکردند و همه متفق القول بودند که ایشان واقعآ. شرکتهای در شرف ورشکستگی را نجات داد.سرمایه گذاری کلانی در تکنولوژی های نوین انجام داد و.... اگر نظر سنجی کنن همین الان 80% مردم ایران بدون نیاز به دانستن اصل مطلب و صرفا به جرم پول داری حکم به اعدامش میدن.
                              به نظر شما بیت المال حتی به قول شما زیر قیمت، به این اشخاص واگذار شود برای جامعه بهتر است،یا اینکه بگذاریم همینجور خاک بخورد و از بین رود؟

اشتغال ایجاد کند، تولید بالا رود یا در قالب حقوق به تعدادی کارگر و کارمند داده شود تا صبح تا شب بنشینند جدول حل کنند؟
                              که اقای نادر علی ایا میدانید، رتبه ایران در مصرف گاز شهری در دنیا سوم است؟به نظر شما باید مصرف گاز شهری که بقول خودتون ارزش افزوده ندارد، مدیریت شود (نمی گویم محدود) یا گازی که ارزش افزوده ایجاد میکند، اشتغال ایجاد میکند، ارز اوری دارد و.... حالا صرفنظر از اینکه استفاده کننده این گاز چه کسی است.
                              شما در جایی گفتید که در رابطه با نرخ گاز محاسباتی انجام دادید و انرا دست اقای توکلی رسوندید،ایا به نظرتون این رانت نیست؟ ایا اونها احتمالا به شما این خبر را ندادند که حاج اقا تصمیم داره گاز را 15 سنت کنه؟!!!
                              مگر مالک بانکهای خصوصی چه کسانی هستند؟پاسارگادی که شما اینقدر تبلیغشو میکنی،مال انجمن حمایت از بیماران سرطانی که نیست،مال همونهایی است که شما اشاره کردید.پارسیان همینطور و...
                              ظاهرا دوستان به خاطر رانت خبری که داشتند، سر مایه هاشون را به صنایع دیگر منتقل کردند و حالا که میبینند همه صنایع سقوط کردن و خود پترو ایها مصون موندند، و تیر شون به سنگ خورد صداشون درآمده.
                              البته این موضوع را خیلی پیش در مطلبی در تاپبک تاپکو یا زاگرس متذکر شده بودم که سقوط پتروشیمی ها منجر به سقوط کل بورس خواهد شد، که متاسفانه همان هم شد.

دوست عزیز من واقعا تعجب میکنم از این منطقهای عجیب و غریب هموطنان ...
                              کسی مخالف سرمایه داری نیست ... ولی اینکه یک نفر ( عده ) سرمایه های مملکت را به عناوین مختلف بالا بکشند و بعد جزعی از آن را دقت بفرمایید جزعی از آن را با همین روشهایی که فرمودید به ملت صدقه بدهند با سرمایه داری خیلی فرق میکند. این کار افرینی نیست ، این همان لاپوشانی و سود مضاعف است . که بعدا گندش درمیاد.
                              مثل همان سیستم شرکتهای مضاربه ای یا همین حسابهای قرض الحسنه ........
                              مثل زمان کرباسچی که شهردار بود و ملت میگفتن : اگر بخور بخوره ، حداقل یک اتوبانی ، پُلی چیزی هم میسازه دمش گرم ( ؟؟؟!!!!!) در حالیکه من همان موقع میگفتم خیلی از این کارها فقط نون قرض دادن به آشناهاست و یا شرکتهای صوری و ....... نتیجه کار این شد که خیلی از پروژه ها بعد از شش ماه تا یکسال تغش درآمد و نیاز به بازسازی داشت ........ درآمد و خرج کردن خیلی خوب است به شرطی که از کیسه ملت و مملکت و پول نفت نباشد

مثل همین حالا ..... بابک زنجانی و خیلی های دیگر که اسمی از آنها نمیبرند.

ولی تا وقتی که ملت به همین راضی هستند ......آنها هم در امنیت هستند و ......

نظر

• Moradad
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 355

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                                گیریم که شرکتهای پتروشیمی با واسطه یا بیواسطه به موتلفه وسپاه و نعمت زاده وووو منتقل شد........
                                با عرض پوزش از اینکه تاپیک را شلوغ کردم

بعد از بازداشت بابک زنجانی در ماه گذشته خبرها و ماجراهای مختلفی علیه و بعضا در حمایت از او منتشر شد. در این بین یکی از شاکیان خصوصی وی با مراجعه به ایسنا اسنادی را ارائه کرد که خواندنی و قابل توجه است.

نام این سرمایه‌دار نوظهور جوان و جنجالی از زمانی که حضور پررنگی در رسانه‌ها پیدا کرد به‌ویژه گفت‌وگویی که با ایسنا داشت و پرده از برخی روابط و فعالیت‌هایش برداشت بیش از پیش در اذهان شکل گرفت. این حضورها و مصاحبه‌ها به‌زودی واکنش‌های مختلفی در جامعه ایجاد کرد که اغلب آنها از سوی منابع رسمی و دولتی بود.

در ادامه همین واکنش‌ها بود که موضوع بدهی یکی دو میلیارد دلاری وی به وزارت نفت به شکل جدی‌تری مطرح شد و در نهایت بعد از نامه 12 نماینده مجلس خطاب به سران سه قوه که در آن خواسته بودند سران قوا در خصوص بابک زنجانی اتهام را از خودشان دور کنند، و اشاره‌ای که به مستنداتی در خصوص زنجانی شده بود، او روانه زندان شد، اما در این بین معلوم شده است که «ب.ز» معروف، شاکیان خصوصی دیگری هم دارد که هر یک در بابی علیه او اقامه دعوا کرده‌اند.

روح‌اله غلامی وکیل‌مدافع شاکی خصوصی بابک زنجانی در گفت‌وگو با ایسنا به بیان جزئیات این پرونده و دلیل شکایت موکلش از بابک زنجانی پرداخت که در ادامه متن این پرسش و پاسخ می‌آید. بدیهی است ایسنا حق پاسخگویی به مطالب ارائه شده از سوی زنجانی یا وکیل وی و نیز قوه‌ قضاییه را محفوظ دانسته و آمادگی انتشار آنها را دارد.

- آقای غلامی شما و موکلتان به چه دلیل از بابک زنجانی شکایت کرده‌اید؟

اردیبهشت امسال اینجانب شکایتی در یکی از دادسراهای تهران علیه آقای بابک زنجانی تحت عنوان کلاهبرداری مطرح کردم که مبنای این شکایت اعلام تقلبی بودن محموله 1500 کیلو طلای معروف توقیف شده در ترکیه بود که گفته می‌شود با پرداخت یک‌ونیم میلیون دلار به برخی مسئولان ترکیه از توقیف رها شده و به کشور امارات منتقل شده است، البته ماجرا از این جهت که باعث تحریم طلای ایران هم شد بیشتر حائز اهمیت است.

-یعنی موکل شما برای زنجانی طلا خریداری کرد ولی او به بهانه تقلبی بودن طلاها، به تعهداتش عمل نکرد؟

تقریبا اصل ماجرا همین است، اما با کلی حواشی و جزئیات که الان جای باز کردن آن نیست. جزئیات همان مواردی است که نهایتا باعث تحریم طلای ایران شد، ولی به هر حال در حالی که ایشان تاکنون و در هیچ جایی ادعا یا اشاره‌ای درباره تقلبی بودن محموله نکرده و حتی به طور ضمنی در مصاحبه‌ای به اصل بودن محموله 1500 کیلو طلا اشاره کرده بود از تعهداتش به موکلم به بهانه تقلبی بودن کالا بدون ارائه مستندات شانه خالی کرد.

- چگونه است شما بعد از این مدت که از زنجانی شاکی بوده‌اید حالا درباره آن سخن می‌گویید و اصلا چرا تاکنون در هیچ جا درباره شکایت شما سخنی به میان نیامده است؟

اتفاقا بحث من به عنوان وکیل پیش از اینکه روند پیگیری حمایت از موکلم باشد، نحوه رسیدگی دادسرای مربوطه و اشکالات عدیده در رسیدگی به این ماجرا است. متاسفانه به دلایل نامعلومی طی این مدت دادسرا و بازپرس مربوطه از روشن شدن ابعاد ماجرا تا زمانی که وی رسما دستگیر شد، جلوگیری کرده بودند که حالا امیدواریم با همت مجموعه دستگاه قضایی عاملان شناسایی شوند و مدارک لازم نیز برای رسوایی آنها موجود است. امید داریم دادسرای اخیر که پرونده به آنجا ارجاع شده با تکمیل تحقیقات باعث روشن شدن ماجرا و شناسایی همدستان وی شود.

- یعنی شما معتقدید که در روند رسیدگی به پرونده در دادسرا خللی ایجاد شده یا می‌شود؟

شاید گفتن بله به این جواب بی‌انصافی در مورد کل مجموعه دستگاه قضایی باشد، اما معتقدم که عده‌ای صراحتا در این پرونده از زنجانی حمایت می‌کردند و البته ما اگر دست‌های پنهانی بوده باشد آنها را نمی‌شناسیم. استدعای ما از دستگاه قضایی تحقیق در این خصوص بوده تا عوامل فساد احتمالی و حامیان بابک زنجانی در هر رتبه و مکانی شناسایی شوند و با آنها برخورد شود.

- بالاخره شما وکیل هستید و همه راه‌های قانونی پیگیری را می‌دانید آیا از مجاری دیگر پیگیر این موضوع نبودید؟

چرا اینجانب و موکلم در دادخواهی‌های پی‌درپی به مراجع مسئول در دستگاه قضایی و در شکایتی در دادسرای کارکنان دولت، اشکالات موجود در روند رسیدگی به پرونده در دادسرای مربوطه را به اطلاع رسانده بودیم، اما متاسفانه با وجود پیگیری‌هایی که از سوی برخی مسئولان شده تاکنون اقدام موثری که باعث کشف حقیقت و ابتر ماندن اینگونه اقدامات شود صورت نگرفته است. اگر روند نظارت در پرونده تسریع می‌شد شاید زودتر از اینها با بابک زنجانی برخورد می‌شد.

- دوستانش؟ مگر پای افراد دیگری هم در این ماجرا هست؟

البته نکته‌ای که تاکنون به دلیل انجام نشدن تحقیقات لازم از سوی دادسرای رسیدگی کننده مکتوم مانده نقش فردی به نام ح.م در محموله طلا و شراکت وی در این محموله است. به حکایت اسناد در اختیار، وی به همراه زنجانی ویزای غنا را دریافت کرده بودند اما به این سفر نرفت. اسناد نشان از حضور پررنگ ح.م در این معامله داشته به طوری که وی بعد از بازداشت زنجانی تمام توان خود را برای استفاده از ارتباطات و فشار بر کسانی که در این جریان بوده و می‌توانستند دست بابک زنجانی را رو کنند، مصروف ساخته‌ است. حقیقتا تا قبل از افشاگری رسانه‌ها این افراد با کمک همدستان و ارتباطات ناسالمی که داشته‌اند موفق بوده و اوراق پرونده مثبت ادعاهای فوق است.

- منظور شما از وجود ارتباطات و نفوذ افراد خاص چیست؟

قبلا هم گفتم ممکن است برخی افراد در روند رسیدگی به پرونده، با ارتباطاتی که داشته‌اند تمام قد از وی دفاع کرده‌ و پشت وی بوده‌اند، اما نمی‌توان این مطلب را به کل دستگاه قضایی تعمیم داد، البته اگر قوه قضائیه بیشتر به فرمان هشت ماده‌ای رهبری معظم انقلاب توجه می‌کرد و در برخورد با فساد و همچنین بازرسی دقیق و نظارت کافی جلوی نفوذ برخی را در این دستگاه می‌گرفت، شاهد این اتفاقات نبودیم. یعنی اگر بگوییم عمدی و قصوری نبوده، اما قطعا کاستی و نقصان بوده که باید این دستگاه مقدس و مهم در این خصوص اهتمام بیشتری ورزد.

- اما الان که مسئولان از رسیدگی به همه ابعاد این پرونده خبر می‌دهند؟

بله، گفته می‌شود، اما موارد سوال برانگیزی هم وجود دارد، مثلا برای اینجانب در مورد اظهارات اخیر برخی مقامات درباره بابک زنجانی جای سوال است؛ چرا که می‌گویند او بدهکار است و اگر بدهی خود را پرداخت کند آزاد می‌شود. من می‌گویم این یک بدعت خطرناک است؛ چرا که اگر بابک زنجانی بدهکار است که برای یک بدهکار که ماشاالله وضع بدی هم ندارد صدور دستور بازداشت موقت تاکنون مرسوم نبوده و صد البته قانونی و شرعی هم نیست. اگر بابک زنجانی متهم است و جرائم عدیده باعث صدور قرار بازداشت موقت شده و تا این حد در جامعه جنجال آفریده و ذهن مردم را مشوش کرده باید اطلاع‌رسانی کافی صورت گیرد. اگر ایشان با دوست آقای مرتضوی به دفتر این آقا رفته‌اند و در یک حراجی بزرگ چوب حراج به اموال کارگران و مستمری بگیران تامین اجتماعی زده‌اند آیا نباید رسیدگی شود؟ اگر بحث تحریم طلا به جدیت و با این همه مدارک مطرح است آیا نباید رسیدگی شود؟ اگر شکات مختلف از ایشان شکایت دارند و تا به حال نتوانسته‌اند حتی این آقا را احضار کنند نباید رسیدگی شود؟ و حامیان نیز مجازات و به کیفر اعمال برسند؟ یعنی این آقا که در بازداشت موقت است اگر بدهی وزارت نفت را بدهد آزاد می‌شود؟

- پیشنهاد و یا خواسته‌ای از مسئولان دارید؟

بنده حقیر یک پیشنهاد به سران سه قوه دارم که خطاب نامه 12 تن از نمایندگان مجلس بوده‌اند و می‌گویم آقایان اتهام را از خود دور کنید! نه در خصوص بابک زنجانی بلکه در خصوص شیوه برخورد با مفاسد و روش‌ها. حال که با افشاگری‌های اصحاب رسانه گوشه‌ای از عمق فاجعه‌ای به نام مافیای زنجانی کشف شده جا دارد تا دستگاه قضایی با برخورد به موقع و قاطع با عوامل این مافیا، بار دیگر عموم ملت را به اجرای عدالت و برخورد ریشه‌ای با مفاسد از سوی این دستگاه که وظیفه‌ای خطیر دارد، امیدوار کند. البته اخیرا مطالب در خور توجهی درباره نقش زنجانی در تحریم‌ها منتشر شده که در صورت صحت، دادگاه صالحه باید با عنایت به قانون مجازات اسلامی مصوب اردیبهشت 92 و ماده 286 آن که شامل افساد فی‌الارض و اخلال در نظام اقتصادی می‌شود، وی را محکوم کند. به هر حال امیدوارم که ذکر این مطالب شاید بتواند دست‌های پنهانی که با این خیانت همراهی کرده یا بهتر است بگوییم از فاش شدن موضوع جلوگیری کرده‌اند را آشکار سازد و قطعا دستگاه قضایی را در جهت برکندن ریشه‌های فسادهای مافیایی یاری سازد.

نظر

در حال کار...
                                X