تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

پاسخ : تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Kazem Naderali

شاخص کل:
    طبق کانال اليوت بخواهيم به نمودار شاخص نگاه کنيم
    موجي که در حوالي80-81هزار تموم شد موج 2-4به موازات موج1-3بوده که دقيقا ميتونه بيانگر پايان موج4باشه چون با کانال اليوت شاخص همگوني داره
    هر چند براي قطعي شدن شايد فعلا زود باشه اما با شكست مقاومت83700و85400ميشه گفت موج4شاخص تموم و وارد موج5صعودي شديم
    در اين موج بنظرم گروه بانكي بيشترين رشد ميكنه سهام اين گروه بنيادي خوبي دارند.
    شاخص صنعت بانكي هم از750راهي970-1025خواهد شد
    شاخص خودرو هم از1240بطرف1380داره حركت ميكنه
    اخابر نيز سطح325پيشرو داره و حمايت287بخوبي جواب داد اگر اين سطح بشكنه تا370ميتونه رشد کنه
    در ساير گروهها نيز اغلب شاهد رشد15-20درصدي ميتوانيم باشيم.
    بنظرم فعلا بهتره در سهام ارزنده اي که بنيادي خوبي دارند سهامداري کنيم
    باازر اگه بتونه يكي دو روز همينطوري پيش بره مقاومتهاي کوتاه مدت شاخص شكستني خواهند بود.
    دقت کنيد اين موج مثل موج3بزگ نيست که هر سهمي ولو با بنيادي ضعيف بخريد و انتظار رشد شارپ و معجزه داشته باشيد.
    با دقت سرمايگذاري کنيد و سراغ هر سهمي نرويد .

نظر

• کاشف
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 925

Kazem Naderali

از هفته سوم بهمن به بعد پیشبینی93شركتها منتشر میشه تا فرصت هست بهتره رو سود صنایع مختلف خصوصا سودی که ممكن اول کار اعلام کنند بحث و تحلیل کنیم تا ببینیم وضعیت کوتاه مدت و میان مدت بازار و صنایع به چه صورت
      از دوستان بنیادی کار هر کسی مایل بیاد راجع صنایع و سهام مختلف تبادل نظر کنیم هم اینكه اطلاعاتمون میریزیم رو دایره هم اینكه وقتی گزارشها منتشر شد خودمون هم یه محکی زده ایم و میتونیم به تحلیل و پیشبینی خودمون نمره بدیم.

Mahdi Hajihoseini
      حاج کاظم به نظرت اگر کسی بخواد یه اعتبار دو ماهه از کارگزاری برای خرید بگیره به نظرتون در چه بازه زمانی که مصادف با روند صعودی شاخص بشه خوبه ؟ اسفند ماه یا فروردین سال بعد ؟

Kazem Naderali
      اونور سال بخری بهتره چون پیشبینی93شركتها با بحث هدفمندی خیلی محافظه کارانه خواهد بود من2ماه پیش هدف شاخص92بعد97هزار تا عید گفته بودم و 125هزار واحد فصل مجامع که الان بنظرم همین91-92هزار اینور سال میتونه ببینه بعد با پیشبینی93شركتها یه استراحت داریم بعد قبل مجامع بطرف یه سقف جدید در شاخص حركت خواهیم کرد همین1هفته پیش خیلیا التماس میکردد بفروشند تارگتها74-70-65-78هزار میدادند درحالیکه من81هزار گفتم حمایتش و میتونه برگرده الان دو روز مثبت دیدند تارگت هزارتومن ایران خودرو و 400تومن وپاسار تا عید و مخابرات500تا عید و شاخص110-100هزار تا عید میدن که باز هیجانیه چون 15روز دیگه فولاد بیاد60تومن فخوز بیاد150تومن بانک تجارت بیاد37تومن واسه سال93پیشبینی کنه پی برایی اینا باید اصلاح بشه اونموقع... این بازار متعلق به خود ما سهامداراست اولین کار اینه بجای هیجان دادن و بالا بردن انتظارات با منطق و حساب و کتاب جلو بریم که بعدا وقتی منفی شد یقه اینو اونو نگیریم اغلب افرادی که هیجان منفی یا مثبت به سهما میدن یه خط مطلب و تحلیل هم نمینویسند سه شنبه چهارشنبه من خودم خبهمن و بانکی و یکسری سهم خریدم کمی غدیر و پارسان هم خریدم اما مثل یعده جوگیر نیستم خبهمن از چند روز پیش گفتم فعلا 264بشكنه میره295بعد اون میشه راجع سهم صحبت کرد درضمن تعجب میکنم از یکسری هوچی وقتی پنجشبه میام تحلیل خبهمن میزنم که از محل تقسیم سود وافر و...انقدر تعدیل داره این جو منفی نیست ولی همونروز بگم فعلا شاخص نهایتا91-92هزار تا عید میشه جو منفی و نقد بودن ؟ خب اونموقع که شاخص میریخت همه اشكشون سرازیر شده بود خود من چقدر تلاش کردم بازار برگرده مگه اونموقع15%سهم نداشتم؟ میتونستم منم تارگت بدم شاخص60-70هزار!!!! درحالیکه از اواسط هفته پیش که15%سهم بودم شروع به خرید50%دیگه سبد هم کردم که این هفته پله ی ای خارج میشم دوستانی هم که میگند تا عید100-110هزار و وپاسار400و...انقدر مرد باشند که تا عید سهمشون خالی نكنند وقتی وپاسار190بود با تحلیل نوشتم مجمع تیر400و تا عید320-330برای خبهمن هم تا عید 295الی307محدوده ای است که تعیین کننده است رد کنه تا350براحتی بالا میاد من خودم غدیر وقتی695بود تو جدول نوشتم حمایتش برمیگرده خودمم دارمش اما انتظار بالای870-900تاعید ندارم یه10%دیگه بالا بیاد خودم میفروشم
      Kazem Naderali
      نمودار فخوز ندارم اما بنیادی با شمش1400تومن سال بعد اول کار با فرض هدفمندی(با شیب50%) فخوز ممكن اول کار150-140تومن اعلام کنه الان سود فخوز195تومن هست لذا فخوز اگر هفته اول اسفند بست سود سال93را با کاهش20%اعلام کرد نباید تعجب کرد.
      Kazem Naderali
      Mojtaba Yas:خبهمن 264مقاومت اولش تا عید مجمع وبهمن و زیرمجموعه هاش برگزار شده و سود خبهمن از محل سرمایگذاریهاش معلوم میشه همچنین با سود تقسیمی425تومنی شپدیس تو مجمع سود پارسان هم200محقق شده که اینم حداكثر سود تقسیم کنه ازین محل نیز خبهمن میتونه تعدیلش اعلام کنه منتهی خبهمن سهم خوب تو گروه بد البته امروز علی رغم جو منفی قطعه سازان و برخی خودروییها خبهمن باز بهتر معامله شد این264هم بعد نوساناتی میتون شكسته بشه که مقاومت بعدی294هست تا عید هم سود نقدی وبهمن هم پارسان معلوم میشه و تعدیل خبهمن باید اعلام بشه بنابراین بنیادی سهم نگرانی نداره مگه اینكه مجموعه غدیر و یکسری حقوقیها با عرضه های سنگین بخواهند کوتاه مدت نفس سهمو بگیرند
      Kazem Naderali
      شاخص خودرو1320ترندشو شكست و تاحمایت 1240اصلاح شد الان بطرف1380-1400واحد صعود میکنه تا به ترند شكسته شده پولبک کنه تو این برگشت به بالا خبهمن تا295-300میتونند بالا بروند
      Kazem Naderali
      خبهمن غدیر عرضه میکنه و قصد خروج از سهم داره بهتر بود مهر اقتصاد یا مجموعه گروه بهمن بلوكشو ازش میخریدند تا در رشد قیمتی سهم اینطوری اخلال نكنه چون بحد کافی سهم شناور داره
      Mahdi Hajihoseini
      حاج کاظم گزارش خبهمن روی کدال هست نظرتون راجع به گزراشش میفرمائید.
      Kazem Naderali
      گزارششو الان دیدم سود سرمایگذاریها20میلیارد بالا برده بعد ازونور20میلیارد هم هزینه ها بالا برده و سود ثابت مونده یه گزارش مهندسی شده برای کنترل سهم شاید دلیلش خروج مجموعه غدیر از سهم و خرید بلوک به قیمت نازل توسط گروه مهر و توسعه صنعتی باشه وگرنه میتونست تعدیل حداقل10-15درصدی این مرحله اعلام کنه
      Kazem Naderali

گروه بهمن بصورت زیر داره حركت میکنه اگر 294-307كه محدوده پرفشار عرضه است با حجم رد کنه تا سقف کانال یعنی375-380میتونه رشد کنه فعلا مقاومت اصلی294-307قرار داره

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

Kazem Naderali
        اونور سال بخری بهتره چون پیشبینی93شركتها با بحث هدفمندی خیلی محافظه کارانه خواهد بود من2ماه پیش هدف شاخص92بعد97هزار تا عید گفته بودم و 125هزار واحد فصل مجامع که الان بنظرم همین91-92هزار اینور سال میتونه ببینه بعد با پیشبینی93شركتها یه استراحت داریم بعد قبل مجامع بطرف یه سقف جدید در شاخص حركت خواهیم کرد

با سلام اگر تا فصل مجامع شاخص کل به 125 هزار واحد برسد یعنی تا آخر خرداد چند درصد سود مجامع بر روی شاخص تاثیر داره کل صنایع های مهم ما از گروه پتروشیمی گرفته تا فولادی و سنگ آهنی حداکثر بیشتر از 3الی 5 هزار واحد تاثیر می گذارد شاخص فعلی 84 هزار تا 120 هزار 36 هزار فاصله داره حالا خوشان هم ذکر کردند که گروه فولادی تعدیل منفی گروه پتروشیمی به خاطر نرخ گاز تعدیل منفی گروه سنگ آهنی ممکنه به دلیل طرح های توسعه تعدیل مثبت اعلام کنه خوب کدام گروه می تواند شاخص کل را به اندازه 36 هزار واحد رشد دهد مگر اینکه دولت تخفیفی برای نرخ گاز پتروشیمی ها قایل شود و برای گروه سنگ اهنی هم بهره مالکانه کم شود تا انگیزه رشد قیمتها فراهم شود اگر این کار صورت نگیرد رشد شاخص به دوش گروه خودرو و چند گروه دیگه خواهد بود کمی بعید می باشد با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کاشف
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 925

Kazem Naderali
          صرف این نمودار که اونم مشخص نیست نمیشه نظر داد ولی وقتی سهمی مثل مخابرات و خبهمن و یکسری سهام کم یسک که دی پی اس خوبی هم دارند اینجوری بازار میفروشه دیگه سهامی که سود نقدی انچنانی هم ندارند ازشون نمیشه انتظاری داشت یکیش ثنوسا و وساخت که واقعا گرون هستند دوماه پیش سربسته اینو گفتم وساختی که تو5سال کلا50تومن سر هم دی پی اس نتونسته بده قیمت بالای400واقعا براش گرونه همونایی که میگفند فرصت خرید با کدهای دیگه خالی میکردند الان همراه2ماه بعد900-1000سود نقدی میده بازار اینو با پی برای4.5با سود1200-1250تومنی سال بعد با اكراه میخره با محاسبات من 750میلیارد نقدینگی توسط خصوصی سازی و عمران رضوی و بیمه ایران خارج شده400میلیارد هم توسط سهامداران حقیقی بانک صادرات و ابریشم چی و یکسری ابطال صندوق و عرضه های رنا(بابت160میلیارد بدهی)و...خارج شده نزدیک1150میلیارد از نقدینگی بازار این2ماه با این عرضه ها از بازار خارج شده یکسری حقوقی هم سهامشون فروختند اوراق خریدند مثل وتوصا و... پول غیر هوشمند هم تحلیل و کدال و...سرش نمیشه وقتی میبینه حقوقی میخره اینم میخره وقتی میبینه عرضه زیاده اینم میفروشه
          Kazem Naderali
          Yesterday near Tehran, Iran · Edited
          پتروشیمی جم:قیمت فعلی1880تومان قیمت صف فروش
          سود امسال334تومان
          اما سود سال بعد:
          جم بخاطر تحریم و کاهش تولید نفت و بالطبع کاهش خوراک مجتمع با60الی65درصد ظرفیت کار میکرد.
          فروشش نیز بخاطر بحث تحریم عمدتا داخلی بود و35%صادراتی

اما با حذف اسم شركت از لیست تحریم که چند روز پیش انجام شد و خبرش اومد و همچنین رشد تولید نفت
          سال بعد میتونه بدون مشكل خوراک و بدون مشكل صادات با75-80درصد ظرفیت و سالهای بعد به ظرفیت اسمی برسه

بنا براین سال اینده شركت میتونه بجای1.4میلیون تن بالای1.6-1.7میلیون تن محصول بفروشه
          با توجه به حذف تحریم و داشتن اسكله صادراتی میتونه بجای فروش داخلی بیشتر وزنشو روی صادرات متمركز کنه

با این وضعیت با فرض1.6الی1.7میلیون تن فروش و55%داخلی و45%صادرات
          میتونه سال93به450-430تومان سود دست پیدا کنه

در واقع جزو معدود شركتهای بزرگی است که سود سال بعدش نه تنها کاهشی نیست بلكه حتی میتونه ابتدای کار بالاتر از سود امسال اعلام کنه

با محاسبات من اول کار میتونه بصورت زیر پیشبینی کنه و حوالی400-420خوشبینانه و 360-370واقعبینانه اعلام کنه

فروش1.65میلیون تن محصول ---مبلغ فروش5500میلیارد تومان
          بهای تمام شده فروش3200میلیارد تومان
          هزینه های اداری و..270میلیارد تومان
          هزینه مالی60میلیارد تومان
          هزینه های متفرقه50میلیاردتومان
          سود سرمایگذاریها(51%پلی پروپیلن جم)90میلیاردتومان
          مالیات صفر
          سود خالص=2010میلیاردتومان
          تعداد سهام=4.8میلیارد سهم
          سود هر سهم=419تومان

جم سود امسال334تومان ولی سال بعد میتونه بالاتر از امسال اعلام کنه چون تحریماش حذف شده و سال بعد میتونه ظرفیت تولید و فروشش200-300هزارتن بیشتر از امسال ببینه و بیشتر بجای فروش داخلی رو صادرات متمركز بشه ازینرو اول کار حتی ممكن سود سال93را 10-20درصد بالاتر از سود امسال بیاد پیشبینی کنه
          Kazem Naderali
          وقتی جم2350بود هنوز گزارش9ماهه نداده بودم همین پیج خودم اطلاعرسانی کردم که 3ماهه سوم45روزش تعطیله و برنامه اورهال داره و پوشش خوبی9ماهه نداره گزارش9ماهه هم موید همین مطلب بود عمده خوراكشو از پتروشیمی پارس و زیرمجموعه های هلدینگ فارس میگیره که الان پارس تولیدش 25%بیشتر شده بقیه مجموعه هلدینگ فارس هم تولیدشان نسبت به3ماه پیش بهتر شده جم امسال مهم نیست چند بسازه 330یا300یا280مهم اینه سالهای بعد چند میسازه
          Kazem Naderali
          اقای فراهانی جم 6ماهه اول700میلیارد ساخت 3ماهه سوم 45روزش اورهال داشت تولیدش پایین اومد و فروش پایینی داشت در هر3ماه500هزارتن تولید داشت ولی3ماهه سوم بخاطر تعمیرات 330هزارتن فقط تولیدش بود از 2ماه پیش امار تولید پتروشیمیهای پارس و برزویه و جم و بوعلی سینا و...نشون میده تولیدشان30-20درصد بیشتر شده پتروشیمی پارس مثلا این 2ماه اخیر به270-290هزارتن فروش ماهانه رسید که تا نیمه اول سال کمتر از230هزارتن فروش ماهانه داشت خود جم از دیماه تولیدش بیشتر شده این3ماهه اخر500هزارتن تولید میکنه 350میلیارد میسازه و80میلیارد هم بابت پروپیلن جم میسازه هزینه هاشو هم تو3ماهه سوم خیلی متورم دیده اما سال بعدش خیلی مهم که بزودی تحلیل بنیادی جم بصورت کامل قرار میدم جم امسال300میسازه ولی سال بعد بالای400-425میسازه تا1هفته دیگه تحلیلشو کامل میکنم بصورت اكسل تو پیج میزارم روش بتونیم بحث کنیم چون خبر دارم که الان2ماه با رشد تولیدات پارس و مجموعه هلدینگ خوراک خوبی بهش میرسه و تولیدش بیشتر شده و با قطعی شدن رفع تحریم مشكل کشتی و صادرات هم دیگه نداره
          Kazem Naderali
          همراه و اخابر هم سود سال بعدشان بالاتر از سود سال92خواهد بود همراه سال بعد1350میسازه مجمع 2ماه بعد هم950تقسیم میکنه یا اخابر سال بعد50سود میسازه مجمع2ماه بعد35تقسیم میکنه این سهم با دید1ساله ریسکی نداره ابتدای کار هم بعید میدونم همراه و اخابر کمتر از سود فعلی بخوان اعلام کنند.
          Kazem Naderali
          February 1 near Tehran, Iran
          فولاد خوزستان:
          سود سال92برابر195تومان

اما پیشبینی سود سال93ابتدای کار
          با شمش1450تومان
          تناژ3.2میلیون تن
          با شیب50%هدفمندی فاز دوم
          و با دلار مبادله ای فروش
          و بدون لحاظ کردن ازاد سازی قیمت سنگ آهن

3.2*1450=4650میلیارد تومان فروش شمش
          بابت فروش گندله 600هزارتن گندله فی380هزارتومان=230میلیارد تومان
          جمع فروش4880میلیارد تومان

بهای تمام شده:
          با شمش1450تومان قیمت سنگ آهن 175هزارتومان که با هزینه حمل 220-230هزارتومان خواهد بود.

5.7میلیون تن سنگ اهن فی220هزارتومان=1255میلیارد
          قراضه و چدن170هزارتن فی950تومان=160میلیارد
          آهن اسفنجی700هزارتن فی700هزارتومن=490میلیارد
          گندله مصرفی و سایر=200میلیارد

جمع مواد مصرفی=2100میلیاردتومان

دستمزد:50میلیاردتومان

سربار:
          سال91برابر790میلیارد
          سال92برابر900میلیارد
          سال93پیشبینی میشه با هدفمندی شیب50%حدود1150میلیارد باشه

جمع بهای تمام شده=1150+50+2100جمعا3300میلیاردتومان

فروش=4880میلیارد
          بهای تمام شده3300میلیارد
          سودناخالص= تقریبا1580میلیاردتومان
          هزینه های اداری و مالی و...=-220میلیارد
          سود قبل کسر مالیات=1360میلیاردتومان
          مالیات=255میلیارد
          سود خالص شركت 1100میلیارد
          تعداد سهام=8میلیارد سهم
          سود هرسهم138تومان

با قیمت فعلی شمش فخوز که1420و1380اسلب و بیلت میفروشد و با فرض نرخ مبادله ای واسه صادرات و با فرض اجرای هدفمندی فاز دوم با شیب50%ابتدای کار فخوز ممكن137تومان سود اعلام کند.

سود امسال فخوز195تومان است
          بدون لحاظ کردن هدفمندی میتونه 155تومان سود اعلام کنه
          در کل بنظر میاد اول کار حوالی140-155تومان سود اعلام کنه
          Kazem Naderali
          Ali Amiri:فخوز اهرم بالایی نسبت به فولاد داره اگر دقت کنید وقتی دلار از1000شد3000تومان همین اهرم سبب شد سود فخوز از370میلیارد شد1600میلیارد ولی سود فولاد مباركه از 1000میلیارد شد3000میلیارد لذا چه تو رشد قیمتها چه نزول این اهرم فخوز تاثیرپذیری بیشتری نسبت به فولاد داره دوستان به سود بالای200تومان اعتقاد دارند ولی من نظرم حوالی150تومان سود منتهی این سود پی برایی چند بگیره بستگی به عرضه و تقاضا داره
          Kazem Naderali
          نمودار فخوز ندارم اما بنیادی با شمش1400تومن سال بعد اول کار با فرض هدفمندی(با شیب50%) فخوز ممكن اول کار150-140تومن اعلام کنه الان سود فخوز195تومن هست لذا فخوز اگر هفته اول اسفند بست سود سال93را با کاهش20%اعلام کرد نباید تعجب کرد.
          Kazem Naderali
          فولاد سود سال93را با محاسبات من ابتدای کار ممكن60-65پیشبینی کنه اما ذوب ممكن اول کار بیشتر از سود امسال اعلام کنه چون ذوب انرژی که مصرف میکنه عمدتا ازاد و سال بعد تولیدش حداقل20-30درصد بالاتر از امسال خواهد بود درباره هدفمندی اگر اجرا بشه با یک فاز تاخیر قیمت محصولات و دلار میتونه رشد کنه برای همین مثلا بنزین بشه1100تومان یا برق بشه100تومان و گاز صنایع120-140تومان بخواد بشه با تاخیر شاهد رشد قیمتی محصولات فولادی تو بورس کالا خواهیم بود بنابراین سودی که ابتدای کار اعلام میکنند اول ممكن یه شوک منفی ایجاد کنه و اصلاح قیمتی رقم بزنه ولی اونور سال برور با رشد قیمتی محصولات قیمت سهم نیز گپ منفی را پر خواهد کرد و تا مجمع روند رو به رشدی خواهد گرفت مثلا با اعلام سود93و قطعی شدن هدفمندی فولاد ممكن بشه395-400وی قبل مجمع به بالای500برخواهد گشت.
          Kazem Naderali
          وزیر نفت: افزایش ٨٥ درصدی قیمت حامل‌های انرژی کذب است.
          دولت هنوز میزان افزایش قیمت حامل‌های انرژی را قطعی نكرده است.
          هنوز هیچ تصمیمی درباره نحوه افزایش قیمت حامل های انرژی گرفته نشده، اما بزرگترین نگرانی دولت این است که افزایش قیمت حامل های انرژی به مردم به ویژه قشر آسیب پذیر هیچ آسیبی از نظر اقتصادی وارد نكند.
          Kazem Naderali
          یکزمانی مپنا کردن لیدر بازار گند زد به بازار سهمی که با اما و اگر و ابهام بالا بره وقتی انتظارات براورده نكنه میریزه و با خودش به بازار گند میزنه الان ایران خودرو هم همینطور سازمان بهتر بود همین بازار مثبت خودرو را میبست تا تكلیفش مشخص بشه وقتی سهامدارانش میگند این سهم عید1000یا1600یا فلان قیمت خب هر چه بسته بمونه بنفعشونه اینجوری وسوسه نمیشند نوسانگیری کنندReza Afshari
          بازار مزخرفی شده.وقتی صعودی میشه آفتابه سازی علی آباد کتول هم 30 - 40 درصد گین میده وقتی هم که نزولی میشه همه با هم سقوط آزاد.
          Kazem Naderali
          دقیقا دوست عزیز کسی نگاه نمیکنه این سهم سود انباشته داره یا زیان انباشته پی برایی چند داره ریسكش چیه مشكلش چیه همه چیو باهم صف خرید یا صف فروش میکنند

نظر

• کاشف
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 925

Kazem Naderali
            40 minutes ago near Tehran, Iran
            من یه پیشنهاد دارم دوستانی که تو سازمان هستند یا باهاشون ارتباط دارند رو این پیشنهاد کار کنند.

سازمان بورس برای پتروشیمیها و فولادیها و سیمان و یکسری صنایع با کمک کارشناسان و متخصصان اون صنعت بشینه بررسی کنه برای فلان صنعت عوامل اثرگذار روی سودشان چیه
            یه جدول درست کنند به اسم جدول اثرگذاریها یا جدول حساسیتها

مثلا صنعت سیمان:
            تاثیر ازاد سازی انرژی بر سود و زیان شركت
            تاثیر ازادسازی قیمت فروش بر سود و زیان شركت
            تاثیر نرخ دلار بر سد و زیان شركت

یا صنعت فولاد
            تاثیر آزاد سازی قیمت سنگ آهن
            تاثیر آزاد سازی انرژی
            تاثیر آزاد سازی قیمت فروش
            تاثیر دلار بر سود شركت

و همچنین واسه صنعت پتروشیمی و صنایع مرتبط بعد حساب کنند تاثیر عوامل مختلف روی سود و زیان شركت چه میزان است و این صنعت چقدر ارزآوری دارد چقدر شاغل دارد چقدر در تولید محصولاتش خودكفا هستیم چقدر نیاز به توسعه دارد چقدر صنعت رقابتی است و در منطقه با چه شرایطی میتونیم رقابت کنیم و...
            بعد سازمان بورس میتونه با کمک همین پور ابراهیمی و حسن نژاد و یکسری نمایندگان دیگر یکسری جلسات منظم با این تیم کارشناسی برگزار کنند و اینا را توجیه کنند که اگر بفكر رشد صنعت و جذب سرمایگذاری و توسعه و خودكفایی اون هستند بجای تصمیمات احساسی و ضربه زننده بصورت علمی و تخصصی عمل کنند
            الان اگه رایزنی کنند شاید بشه قیمت گاز اصلاح کرد ولی توجه کنید خرداد و تیر بحث هدقمندی پیش میاد از الان باید اینا رو این موضوع کار کنند که مثل قیمت گاز اونموقع به چه کنم چه کنم نیافتند
            تو نرخ گاز هم سردار دقیقی و...خیلی مطمئن بودند که بالای7-10سنت نخواهد شد ولی خب چیز دیگه رقم خورد
            قبل اینكه تصمیم اشتباه دیگه بگیرند بهتره سازمان بورس و تیم کارشناسی همین صنایع مختلف باهم یه جمعبندی بكنند و یه اطاف فكر تشکیل بدند و یه کانال با مجلس بزنند و با جلسات منظم با مجلس و هم خود بدنه دولت دنبال یه تصمیم درست باشند.
            --------------------------------------------------------
            اینكه کسی بیاد اعتبار بگیره سرمایشو نابود کنه احساسیه این چند روز خیلیا بامن درد دل میکردند که همشون تریدر و تحلیلگران قابلی بودند ولی اشتباهشون این بود غیر سرمایه خودشون از اعتبار هم استفاده کردند و تصاعدی زیان دیدند فرضا شخصی1میلیارد داره 500میلیون هم اعتبار داشته رفته 1.5میلیارد تومان سهم خریده40%ضرر کرده الان این شخص 600میلیون زیان کرده و ارزش سهامش شده900میلیون که اونم500میلیونش باید بفروشه تسویه کارگزاری کنه میمونه 400میلیون تومان که این باید 150%سود کنه تا به اصل سرمایه خودش برسه تو بازاری که هیجانی میریزه و حقوقیها برای امتیاز گرفتن از مجلس و شورای نگهبان صف فروشها را سنگین میکنند و صندوقها هم وقتی30%سبدشون تو پتروشیمی و سهام مرتبط قفل میشه بابت ابطالی میاند سها دیگه میفروشند دیگه نمیشه گفت گاز ربط به بانکی داشت یا نداشت چون تروخشک باهم میسوزه وگرنه همین سهمارو حقوقی میتونست بخره یا سازمان بورس میتونست نمادهای شركتهای پتروشیمی واسه تعیین تكلیف نرخ گاز و مشخص شدن سود و زیان اینا ببنده ولی اینكه اینكار و نكرده کاملا هماهنگ شده است بازار همیشه بلند مدت راه خودشو میره و سهام به ارزش واقعی خود میرسند ولی کوتاه مدت و1-2ماهه نقش اخبار و شایعات و دستكاری قیمتی و...میتونه باعث رشد یا نزول هیجانی قیمتها باشه خصوصا جریان نقدینگی وقتی وارد بازار میشه سهمی که250تومان ارزش داره ممكن هیجانی بشه350تومان وقتی هم نقدینگی خارج میشه همون سهم میاد زیر ارزش واقعیش اینبار بجای250میشه200یا150تومان وقتی احمدی نژاد قهر کرد فولاد با60توان سود از330شده بود190تومان چون نقدینی از بازار خارج شده بود همون فولاد اذر سال قبل با60تومان سود شده بود500تومان چون نقدینگی در حال ورود به برس بود وگرنه پی برایی بازار ربطی به سخنان اوباما یا هیات فرانسوی و...نداره تصمیمات مدیران سازمان و مجلس و خود دولت میتونه سبب ورود یا خروج نقدینگی به بازار بشه این2ماه روند جریان نقدینگی برعكس شد همین کل معادلات بازار بهم ریخت لذا تو این بازار بخشی از سبد باید نقد باشه و سرمایه ای هم که تو سهام باید در حدی باشه که اگر50%ریخت طرف سكته نزنه و زندگیش نابود نشه ولی وقتی20-30درصد سبدت سهم وقتی بازار ابهاماتش تموم شد و قیمتها به کف رسید و دوباره نقدینگی روانه بازار شد اونموقع با70%نقدینگی میشه میانگین پایین اورد و تا فصل مجامع علاوه بر جبران زیان به سود خوبی هم رسید من خودم وقتی با کمتر از30%سرمایه سهم دارم از منفی خوردن سهم یا بستنش یا...نگرانی ندارم ولی اینكه با کل موجودی یا اعتبار بیام سهم بخرم هر نوسان10-20درصدی میتونه سوهان روح برای ادم باشه و درصد خطای ادمو بالا ببره و سبب بشه تصمیم هیجانی و احساسی بگیره کسی که1میلیارد سرمایه داره الان300میلیونش سهم باشه40%بریزه میشه120میلیون ضرر یعنی12%کل سرمایه اش و با اتمام اصلاح بازار میتونه براحتی اینو در یه نوسان15%جبران کنه
            .............................................
            الان ساخت مجتمعی مثل زاگرس طبق پرس و جوی من حدود3سال زمان نیاز است هر واحد یک 1.6میلیون تنی 450میلیون یورو و واحدی مثل زاگرس با 3.3میلیون تن ظرفیت900میلیون یورو هزینه میبره با3سال خواب سرمایه
            -------------------------------------------------
            Kazem Naderali
            البته این نرخ گاز فقط مربوط به پتروشیمی بالا دستی نمیشه مثلا بمرور قیمت کیسه نایلونی ممكن2برابر بشه چون وقتی پتروشیمی بیاد بكشه رو قیمت محصولاتش مشخص قیمت محصولات مرتبط هم بمرور بالا خواهد رفت از کود کشاورزی تا کیسه نایلونی تا پلاستیک تا تایر ماشین تا محصولاتی که تو خودرو و لوازم خانگی و...مصرف میشه تا سایر محصولات و....هدفمندی فاز دوم هم اجرا بشه بنزین و سوخت هم گرون بشه حساب کنید محصولات کشاورزی را وقتی کشاورز میاد سوخت و کود با قیمت بالا مصرف میکنه و فروشنده همون میوه میریزه تو کیسه نایلونی که نرخش2برابر شده و بابت نگهداریش سردخانه با برق گرانتر و انرژی گرانتر قیمت بالایی روش کشیده و حمل کننده بابت سوخت گرانتر کرایه بیشتری ازش گرفته همون میوه2برابر قیمت میاد میرسه دست مصرف کننده در واقع اینكه بگیم یه مشت مفتخور گازشون گران شد بما چه اینطور نیست دودش تو چشم خود مردم هم خواهد رفت بعد هم این پول ایا صرف توسعه پتروشیمی خواهد شد؟ اگر اینطور بود نمیومدند3700میلیارد بودجه بدن به نمایندگان مجلس در ضمن با ندانم کاری همین مسئولان و نمایندگان میلیاردها دلار گاز تو پارس جنوبی سوخته میشه و میلیاردها دلار تو برداشت گاز از قطر عقب افتادیم و از دست دادیم اونوقت3هزار میلیارد یعنی1میلیارد دلار درامد مازاد از خوراک پتروشیمی برای اینا یهو اهمیت پیدا کرد؟ من خودم نگران تورم و معیشت مردم و اینده خودمون و مملكت هستم با هزار امید رفتم رای دادم و تشویق به رای دادن کردم که این مشكلات حل بشه نگران جوانی خودم و سوختن فرصتها و ...هستم و برام قابل هضم نیست اینا برنامه دارند یا ندارند و اصلا تصمیماتشون روچه اصولیه؟ دنبال رفاه مردم هستند یا باز8سال پر کردن کیسه های خودشان و ...من با هر کی که منتقد گاز ارزان بود صحبت میکردم بابت همین تصمیم نرخ گاز واقعا متعجب بود میگفتند وقتی70تومن بود میگفتیم نمایندگان میگفتند نه همین70خوبه ولی با7سنت هم مخالف بودند ولی الان؟ فرضا 6ماه بعد تو هسته ای توافق حاصل نشد اینبار تحریمها تشدید شد با همین15سنت حداقلی که همین 15-16میلیارد دلار ارزاوری سالانه هم با دست خودمون نابود میکنیم
            --------------------------------
            Hatam Sabraliloo
            دوستان من کارمند نفتم سالها در پتروشیمی ها مانند جم کار کردم با توجه به اینكه واحد های جم مانند اراک بندر امام تبریز. .. است به حد کافی کاتالیست در انبار ها موجوده. با تشكر
            Kazem Naderali
            Arash Agha Gholizadeh:تا جایی که من آمار گرفتم این شركتها باندازه2-3سال نیازشون کاتالیست میخرند انبار میکنند این شایعات ممكن بخاطر کاهش تولید3ماهه سوم باشه که دلیل اون توقف خط تولید واسه تعمیرات و اورهال بود که از ابتدای مهر تا10ابان متوقف بود در ضمن اینا1سال در میان اورهال دارند یعنی جم امسال40روز تعطیل بود بابت اورهال سال بعد بدون توقف یکضرب کار خواهد کرد عمده خوراک شركت هم از پتروشیمی پارس و پتروشیمی برزویه تامین میشه(رافینیت-برش سبک-اروماتیک سنگین از برزویه و اتان و پنتان به بالا و پروپان و ...از پتروشیمی پارس و بخار و برق از مبین)یعنی همگی زیرمجموعه های هلدینگ فارس که گزارشهای دوره ای پارس و برزویه حاکی از رشد تولید20-30درصدی است طبق امار و اطلاعات من الان پتروشیمی پارس که ابتدای سال مشكل تو صادرات و تولید پروپان و پنتان و بوتان و...داشت الان ركورد خوبی تو تولید و صادرات این محصولات داشته یا خود برزویه با رشد تولید مواجه شده پس سال93جم اول اینكه اورهال نخواهد داشت2-مشكل صادراتش حل خواهد شد پروپیلینی که1250دلار هست نمیاد دیگه2400تومان داخلی بفروشه یا محصول 1400دلاری اتیلن را نمیاد تو داخل 2500تومان بفروشه امسال و سال قبل30-35درصد صادرات داشت باقی فروش داخلی ولی از سال بعد فروش صادراتی بیشتر خواهد شد لذا رشد تولید از1.8به2.4میلیون تن و رشد فروش از1.5به1.85میلیون تن و افزایش بازار صادراتی نسبت به امسال سبب رشد سوداوری شركت خواهد شد. الان تو خیلی از شركتها سرمایگذاران خارجی اومدند دنبال بستن قراردادهای جدید هستند از فولادیا یا پتروشیمی و خودرویی و صنعت نفت وقتی تولید نفت ما بالا بره گازهای سرچاهی هم بیشتر و مشكل برخی واحدها هم که ازین گازها استفاده میکردند حل خواهد شد حتی جم سال بعد 330-350هم اعلام کنه پی برایی سهم میشه6واحد درحالیکه بقیه سهما با سود اعلامی سال93پی برایی بالای7-8دارند
            ------------------------------
            Kazem Naderali
            فولاد425 و فخوز920حمایتهای اولیه هست که میتونه فردا سبب برگشت بشه ولی با الام سود سال93فولاد395میتونه ببینه فخوز هم نمودارش ندارم اما اگر از920برگرده مثلا بشه970-980و بعد155تومن سود واسه سال93اعلام کنه دوباره اصلاح میشه فعلا همینكه هدفمندی به خرداد93منتقل شده یه محرک خوبه ولی اینكه محصولاتش با افت قیمتی و ركود مواجه شده و اول کار سبب اعلام سود پایین میشه یه خبر بدهست ایشالا که ختم به خیر بشه
            -------------------------------------------
            Kazem Naderali
            خانم دفتری کالسیمین با دلار3170تومان امسال166تومان سود پیشبینی کرده که بنظرم175محقق خواهد شد اما سود سال93ابتدای کار با فرض هدفمندی با شیب50%و با احتساب روی2هزار دلاری و دلار مبادله ای اول کار بنظرم120-135تومان پیشبینی کنه که این گپ منفی رو اصلاح قیمتی سهم تاثیر بزاره تكنیکی هم کانال صعودی8ماهه را از پایین شكسته و الگوی برگشتی سقف دوبل ساخته پولبک هم تمام کرده هدف این الگو880تومان است بعد این هدف یه برگشت و نوسان مثبت خواهد داشت و بعد مدتی بنظرم بطرف هدف کانالی که شكونده اصلاح خواهد کرد تو برگشت قیمتی نظر من خروج از سهم است.
            ---------------------------------------
            Kazem Naderali
            ملی صنایع مس(فملی): عین کالسیمین و فولاد و فخوز ترند یا کانال صعودی8ماهه را شكسته 410-420هم پولبک کرده بنظرم طی1.5ماه به330-320میرسه و فعلا موقتی365حمایت و410-420شاهد مقاومت خواهیم بود.
            ------------------------------------------
            Kazem Naderali
            نیروگاه عسلویه هم6واحد157مگاواتی است تقریبا بگیم هزار مگاوات که در مقابل نیروگه منتظر قایم بانک صادرات با1600مگاوات برق تولیدی خیلی عددی نیست منتظر قایم امسال100میلیارد ساخت سال بعد میتونه بالای180میلیارد بسازه در ضمن اگر بازار بخاطر وسد نیروگاهها دنبال مپناست بجای خرید مپنای1100-1000چرا بانک پاسارگاد زیر300نمیخره که هم نیروگاه داره هم سود بانکی هم سود عملیاتی از محل میدكو و حفاری و...اونم با پی برایی تحلیلی کمتر از5واجد یا بانک صادرات و امثالهم اگر مپنا اندازه بانک پاسارگاد شناور داشت بنظر شما قیمتی بالای700-800میرفت؟
            --------------------------
            Kazem Naderali
            تیپیکو بالاخره یک سهم انحصاریه فارغ از سودش این هلدینگ تو تولید دارو یا مواد اولیه دارو یا سهمش تو توزیع دارو جزو بزرگترین شركت دارویی کشوره تو عرضه اولیه سهم اینا را کامل توضیح دادم از لحاظ پی برایی نباید به سهم نگاه کرد اما از لاظ سوداوری امسال اوج سود داروییها بود سال بعد هم سوداوری اینا با رشد20-25%نسبت به امسال حفظ میشه ولی دیگه انتظار رشد مثل امسال که بالای100%تعدیل میدادند نمیشه داشت کوتاه مدت620-700و اونور سال بازه4-5ماهه تا750-800نهایتا رشد میکنه رو بقیه نظری ندارم.
            -----------------------
            Alireza Rzi
            تو لينک جناب نادرعلي 26 ميليارد تومان حمايت کردن دستشنون درد نكنه حالا از چه سهمهايي بماند...حمايت بايد رو مثبت باشه وگرنه هر روز بيان 4 درصد پايين تر بخرن که نميشه حمايت، ميشه گند زدن به بازار
            متاسفانه بورس ما عمق بازار نداره و خيلي راحت توسط حقوقي ها هرطور بخوان ميرقصوننش، اگر مثل ساير بورسهاي دنيا امكان سرمايه گذاري خارجي بود بعيد ميدونم حقوقيها اينطور فله اي عرضه مي کردن.
            اينها سهمها رو ماله خودشون ميدونن حتي سهمهايي که دست ما حقيقيهاست وقتي پول وارد بازار نشه و اكثريت فروشنده باشن در نهايت سهمها رو حقوقيهاشون ميخرند، ما حقيقيها که به منبع لايتناهي پول وصل نيستيم که هي بخريم و حمايت کنيم
            Kazem Naderali
            تو غدیر این 4-5روز کاری اخیر 15میلیون حقوقی فروخته به حقیقی تو خبهمن این چند روز30میلیون حقوقی فروخته به حقیقی تو خودرو هم 60میلیون حقوقی فروخته به حقیقی ر اخابر285حقوقی10میلیون خرید این چند روز6میلیونشو فروخت به حقیقیها که این یکی مهر اقتصاد بود خودشون نوسان میگیرند به حقیقیها میگند نترسید با دید میان مدت بخرید سهامداری کنید اینا شیطون هم درس میدن

نظر

• کاشف
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 925

Arash Ak
              کاظم جان کف خوراک رو برای پتروگازی ها 15سنت بستند!گفتند حاشیه سودشون بین 25 تا 30% بشه این در حالی هستش که حاشیه سودشون در حال حاضر خیلی بیشتر از این حرفاست.برای مثال در شخارک بالای 70%
              Kazem Naderali
              حاشیه سود نگفتن بلكه گفتن نرخ بازگشت سرمایه این با حاشیه سود فرق میکنه دولت بدجوری داره گند میزنه با این قیمت گاز کدوم سرمایگذار احمقی میاد تو پتروشیمی سرمایگذاری کنه منكه واقعا موندم هدفشون چیه حالا بعضی دوستان میشینند برای پتروشیمیها و سنگ اهنیها سود تحلیل میکنند که انقدر اثر منفی داره و انقدر باز سود میسازند در حالیکه با شمش1360تومان همین کچاد اول کار میخواد چند اعلام کنه؟75-85تومان پی برایی چند میخواد بگیره؟ این همه سهم با پی برایی5-6دارند منفی میخورند اونوقت اینا!!!! یا همین پترو گازیها بازگشت سرمایه25-30درصد معلوم نمیکنه گاز15سنت یا17سنت یا....یعنی مثلا شپدیس بیاد اوره داخلی 2برابر کنه ازنور خوراكش هم بجای15سنت ممكن بشه18سنت اینطوری نیست که دوستان میگند تاثیر بد نمیزاره و...اگر15سنت ثابت بود بله با رشد قیمت فروش داخلی تاثیر منفیش حل میشه ولی این فرمول دست دولت باز گذاشته تو این مملكت ما سهامداران جزء که دوزار سهم میخریم میفروشیم با تصمیمات متغییر و لحظه ای مسئولان کلی استرس بهمون وارد میشه طوریکه عطای بورس به لقاش میبخشیم چه برسه سرمایگذار داخلی یا خارجی که با سرمایه بخواد این مملكت سرمایگذاری کنه خدا خودش به مردم ما رحم کنه این روحانی با پنبه سر ادمو میبره به کی رای دادیم مثلا بیاد وضع اقتصاد سروسامان بده ولی دریغ از یه جو تدبیر و تعقل
              ---------------------------------
              Mohamad Rezai
              خیلی بدبینانه هم بخواهیم نگاه بكنیم با نرخ 25 در صد ضرف مدت 4سال سرمایه برمیگرده. این جون میده برا سرمایه گزار خارجی البته اگه بتونند بیارند
              Kazem Naderali
              قیمت پایه خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در چارچوب قانون هدفمند کردن یارانه ها به گونه ای تعیین می گردد که نرخ بازدهی داخلی ارزی سرمایه گذار (IRRE) این واحدها تا بیست و پنج درصد (25%) باشد به شرط آنكه از 15 سنت در هر مترمكعب کمتر نشود. اینجا یه حداقل15سنت کنارش گذاشته فرض کنیم ركود اقتصادی اومد متانول ریخت شد300دلار اوره ریخت شد280دلار با حداقل15سنت سود اینا را حساب کنید
              Kazem Naderali
              البته این نرخ گاز فقط مربوط به پتروشیمی بالا دستی نمیشه مثلا بمرور قیمت کیسه نایلونی ممكن2برابر بشه چون وقتی پتروشیمی بیاد بكشه رو قیمت محصولاتش مشخص قیمت محصولات مرتبط هم بمرور بالا خواهد رفت از کود کشاورزی تا کیسه نایلونی تا پلاستیک تا تایر ماشین تا محصولاتی که تو خودرو و لوازم خانگی و...مصرف میشه تا سایر محصولات و....هدفمندی فاز دوم هم اجرا بشه بنزین و سوخت هم گرون بشه حساب کنید محصولات کشاورزی را وقتی کشاورز میاد سوخت و کود با قیمت بالا مصرف میکنه و فروشنده همون میوه میریزه تو کیسه نایلونی که نرخش2برابر شده و بابت نگهداریش سردخانه با برق گرانتر و انرژی گرانتر قیمت بالایی روش کشیده و حمل کننده بابت سوخت گرانتر کرایه بیشتری ازش گرفته همون میوه2برابر قیمت میاد میرسه دست مصرف کننده در واقع اینكه بگیم یه مشت مفتخور گازشون گران شد بما چه اینطور نیست دودش تو چشم خود مردم هم خواهد رفت بعد هم این پول ایا صرف توسعه پتروشیمی خواهد شد؟ اگر اینطور بود نمیومدند3700میلیارد بودجه بدن به نمایندگان مجلس در ضمن با ندانم کاری همین مسئولان و نمایندگان میلیاردها دلار گاز تو پارس جنوبی سوخته میشه و میلیاردها دلار تو برداشت گاز از قطر عقب افتادیم و از دست دادیم اونوقت3هزار میلیارد یعنی1میلیارد دلار درامد مازاد از خوراک پتروشیمی برای اینا یهو اهمیت پیدا کرد؟ من خودم نگران تورم و معیشت مردم و اینده خودمون و مملكت هستم با هزار امید رفتم رای دادم و تشویق به رای دادن کردم که این مشكلات حل بشه نگران جوانی خودم و سوختن فرصتها و ...هستم و برام قابل هضم نیست اینا برنامه دارند یا ندارند و اصلا تصمیماتشون روچه اصولیه؟ دنبال رفاه مردم هستند یا باز8سال پر کردن کیسه های خودشان و ...من با هر کی که منتقد گاز ارزان بود صحبت میکردم بابت همین تصمیم نرخ گاز واقعا متعجب بود میگفتند وقتی70تومن بود میگفتیم نمایندگان میگفتند نه همین70خوبه ولی با7سنت هم مخالف بودند ولی الان؟ فرضا 6ماه بعد تو هسته ای توافق حاصل نشد اینبار تحریمها تشدید شد با همین15سنت حداقلی که همین 15-16میلیارد دلار ارزاوری سالانه هم با دست خودمون نابود میکنیم
              ----------------------------------
              Kamran Abdi
              جناب نادرعلی مجمع افزایش سرمایه وخارزم شركت بكنیم؟
              Kazem Naderali
              نه دوست عزیز قبل مجمع بفروشید.
              -----------------------------------
              Mehran Bourse
              کاظم تازه رییس مجلس میگه با پرانتز مشكل داری خوب حذفش میکنیم هر چی حسن نژاد و پور ابراهیمی تخصصی صحبت میکنن این گاگول توكلی چرت و پرت میگفت . ولی من متعجبم از زنگنه چرا 15 سنت قبول داره حتما برنامه ای داره واسه ایم موضوع اله و اعلم
              Kazem Naderali
              دلیلش مشخصه دولت روحانی بنظرم یه حال اساسی به نظامیها خواهد داد از ساتا و مهر و اعتماد مبین تا...هم اینكه چاله چوله های بودجه خودشون تامین خواهند کرد این وسط کسی به اینده کشور و اینده مردم و...توجهی نمیکنه
              Kazem Naderali
              من خودم مخالف گاز مفت و انرژی مفت واسه صنایع هستم و قبلا هم وقتی گاز70تومن بود خودم همین مطالب شمارا گفتم منتهی بحث اینجاست این نمایندگان مجلس دوره احمدی نژاد هم بودند چرا اونموقع نگذاشتند گاز گران بشه؟ الان فهمیدند با گاز22-18سنت هم اینا سوداورند؟اینا نظرشون اینه طوری بشه که با فشار بر مردم و صنایع این دولت نزدیک مردم منفور بشه بنظر من گاز70تومانی یا گاز بالای15سنت هر دو اشتباهه گاز در حد13سنت خوبه به شرطی که پولش برای طرحهای پتروشیمی سرمایگذاری بشه نه مردم فلسطین و سوریه یا بنزین بكنند1100-1000تومان عوضش مابه التفواتش سرمایگذاری کنند روی بهبود کیفیت بنزین یعنی به پالایشگاهها بگند هر کی یورو4و کیفیت بالاتر تولید کنه بهش نفت انقدر تخفیف میدیم هر کی هم نتونه کیفیتشو بالاتر ببره تخفیف نفت خامش کم میشه اینطوری واسه مردم هم بهتره یا برای فولاد و سنگ اهن بابت بهره مالكانه و سایر عوارض درامی که نصیب دولت میشه تو بخش فولاد سرمایگذاری کنه تا به خودكفایی برسیم وگرنه از مردم و صنایع بچاپه بعد3700میلیارد بده دست نمایندگان صداشون خاموش کنه یه مقدار هم بریزه جیب مردم لبنان و...که این آخر ظلم
              ---------------------------------------------
              Kazem Naderali
              ما دنبال مقصر تو بورس میگشتیم که چرا دارند میفروشند حمایت نمیکنند والا تو این مملكت که نمیدونی فردا چه بلایی سر سهمت میارند از تغییر نرخ گاز تا هدفمندی یا بهره مالكانه30%و...دوستان مراقب سرمایتون باشید قبول ضرر و داشتن اعصاب راحت بهتر ازینه که هرروز با یه خبر و تصمیم دولت اعصابتون بهم بریزه
              Kazem Naderali
              الان مجلس سر قیمت گاز پتروشیمیها بحث میکنند بازگشت سرمایه25%به شرطی که حداقل15سنت باشد واقعا خسته نباشند با این تصمیماتی که دارند میگیرند باید بورس ببوسیم بزاریم کنار حالا دوستان هی بگند شما منفی بافی میکنید فعلا که این دولت هر چی کسری و سوراخ و سمبه داره میخواد از مردم و صنایع جور کنه یه هسته ای و تحریم حل کرد ولی تو بقیه دهن هممون آسفالت میکنه وقتی سود بانکی تا22-24درصد یکساله و 30%مركب 5ساله بانكها میدن و تورم واقعی بالای30%کدوم خل و چلی میاد با بازگشت سرمایه25%تو پتروشیمی سرمایگذاری کنه؟
              Kazem Naderali
              ای کاشی حداقل یه تیم متشكل از سازمان بورس و تحلیلگران و کارشناسان صنعت پتروشیمی که تخصصشو دارند با نمایندگان مجلس جلسه میگذاشتند حداقل به اینا میفهموندند که قیمت منطقی گاز باید چند باشه یا برای جذابیت واسه سرمایگذاری باید چکار کنند اخه نمایندگانی مثل بذرباش و امثالهم که با تقلب ...مدرک گرفتند در حدی نیستند واسه یه صنعت مهم مثل پتروشیمی تصمیمگیری کنند سازمان بورس یکسری کارشناس صنعت پتروشیمی جمع میکرد بعد یکسری جلسات با اینا برگزار میکرد حداقل شاید تو کله پوک اینا یک چیزا فرو میرفت
              Kazem Naderali
              من حساب کردم 10-9میلیارد متر مكعب گاز توسط زاگرس-شپدیس-خراسان-شیراز-کرمانشاه-خارک و یکسری شركتهای دیگه تو سال مصرف میشه از70بشه370میشه3هزار میلیارد درامد واسه دولت اونوقت 3700میلیارد تصویب کردند بدند به نمایندگان مجلس که در حوزه های انتخاباتی خودشون طبق صلاحدید خودشون هزینه کنند این کجاش تدبیره؟ یه صنعت نابود کنیم که پول بدیم دست نمایندگان مفتخور بی سواد که دهنشون ببندیم؟ من موافق گران شد خوراک پتروشیمی بودم اونم تا حد10-13سنت وقتی هم خیلیا نمیدونستند لینک سایت مهندس نعمت زاده را گذاشتم پیجم که ایشان تو چندین مجتمع خوراک گازی سرمایگذاری کرده و سهامدار و عضو هیات مدیرشون هست و نظرم این بود برای عدالت باید گاز بشه 10-13سنت اما نه دیگه اینجوری که بگند بازگشت سرمایه25%اونم به شرط حداقل پایه15سنتی نرخ گاز بنظرم اینا بیشتر لج و لجبازی باهم دارد همچین میکنند و ذره ای به ارتقای صنعت پتروشیمی و جذب سرمایگذاری فكر نكرده اند
              Kazem Naderali
              رو خبهمن رو بنیادیش من مثبتم خصوصا با تغییر و تحولات اخیر و سفر کارشناسان ژاپنی و دیدار با مسئولان گروه بهمن چشم انداز خوبی داره درضمن اینكه بازار میاد غدیر و پارسان بخاطر خرید بلوک پتروشیمی پارس میخره در حالیکه خبهمن هم خودش و کد کیا مهستان نزدیک350میلیون سهم پارسان داره اگر خبری تو پارسان باشه خب اینم منتفع میشه بنابراین خبهمن بنیادیش اكثر کارشناسان بازار روش نظر مساعد دارند نه تنها من که کلیت بازار روش نظر مثبتی دارند فقط مشكلش ترکیب سهامداری سهم است شما الان به حجم فروش حقوقی رو سهم نگاه کن در مقابلش خرید حقوقی چقدره؟ غدیر میخواد صفر کنه ولی لجبازی مهر و خریداران حقوقی سبب افت قیمتی سهم شد تا غدیر با قیمت پایینتری از سهم خارج بشه شاید یه قیمتی توافق کنند بلوک غدیر ازش بخرند اگر غدیر صفر کنه سهم جهش خوبی خواهد کرد وگرنه هی میره بالا هی میاد پایین و رنج خواهد بود.
              Kazem Naderali
              ببینید خبهم بهترین بنیادی داره اما مشكلش غدیره غدیر میخواد خارج بشه قبلا قرار بود سهام غدیر و اعتضاد را توسعه صنعتی و مهر 240تومن بخرند حالا بازار خودروییها داغ شد سهم بالا رفت اینا خرد بازار فروختند بعد ریزش بازار اینا هم لج کردند دیدند هر چی میخرند حمایت میکنند مجمعه غدیر باز میاند میفروشند ایناهم لج کردند وگرنه غدیر کل سهمشو همین فردا بیاد بلوکی واگذار کنه سهم نفسش وا میشه و میتونه مخفی کاری بزاره کنار سودشو رو کنه
              Kazem Naderali
              رو کروی نظری ندارم من خودم سبدم 25%پارسان و جم و خودرویی و کمی خارزم و15%هم که امروز خریدم شامل وپاسار و کمی هم گروه مخابراتی کلا40%سهم دارم که بخشی کوتاه مدتی و نوسانگیری و بخشی با دید مجمع60%هم نقد و اوراق تا ببینم وضع بازار چی میشه
              Ali Alireza M
              یه بنده خدایی امروز تو تالار ایست قلبی کرده. سركوچه سیمین جلو تالار بورس. می گن با اعتبار سنگین شپلی خرید بود 330 تا 340 . امروز شپلی 190 صف فروش بود.
              --------------------------
              Alireza Zolfaghari
              مثل اینكة مجلسیا در واقع به سنگ آهنی ها تخفیف دادند.
              Kazem Naderali
              نه همون بهره30%مالكانه تصویب شد در ضمن یه خبر هم بازار توجهی نداشت سال بعد مالیات بر ارزش افزوده از3%میشه5% این دولت با شیرین زبونی جلو اومد الان بجز هسته ای که خوب داره حل و فصلش میکنه در بقیه بنظر میاد دنبال اسفالت کردن دهن ملته حدود100هزار میلیارد کسری بودجه داره اونوقت3700میلیارد بودجه داد به نمایندگان مجلس که صداشون ...کنه ولی تا میتونه صنایع مختلف و مردم تیغ میزنه تا کسری خودشو جبران کنه بهره مالكانه30%تصویب کرد گاز هم13-15سنت ممكن تصویب بشه هدفمندی هم از28هزار میلیارد به51هزار میلیارد میشه 80%که ممكن اینم 50%تصیوب بشه روحانی اخرین نظرش گفته بیشتر رو بنزین مانور میدیم خلاصه خدا به هممون رحم کنه الان شما یه کالا بخری10میلیون اینور سال3%مالیات بر ارزش افزوده دولت میگیره بعد عید بخری5%مالیات بر ارزش افزوده ازت میگیره
              ----------------------------------
              Kazem Naderali
              آقا علیرضا تو غدیر این 4-5روز کاری اخیر 15میلیون حقوقی فروخته به حقیقی تو خبهمن این چند روز30میلیون حقوقی فروخته به حقیقی تو خودرو هم 60میلیون حقوقی فروخته به حقیقی ر اخابر285حقوقی10میلیون خرید این چند روز6میلیونشو فروخت به حقیقیها که این یکی مهر اقتصاد بود خودشون نوسان میگیرند به حقیقیها میگند نترسید با دید میان مدت بخرید سهامداری کنید اینا شیطون هم درس میدن
              ------------------------------------

نظر

• poya59
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 199

با سلام و خسته نباشید خدمت کاشف عزیز

ممنون که نظرات اقای نادر علی رو منعکس می کنید

موفق باشید

نظر

• رها519
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 173

• Kazem Naderali تو بورس ایران مهمتر از تحلیل های {بنیادی - تکنیکال -رانتامنتال} تحلیل ورود و خروج نقدینگی و ترکیب سهامداری شرکت و داشتن حقوقی با عرضه و با لیاقت است چون ورود نقدینگی سبب میشه قیمت اغلب سهما حتی پشگل گوسفند هم رشد کنه چه بنیادی داشته باشه چه نداشته باشه خصوصا سهام با شناور کم به سرعت اور ولیو و فراتر از ارزش واقعی خود معامله میشند در این حالت میبینید با تحلیل سهمای خریدید که50%بالا رفته ولی افراد اماتور با خرید همان سهام پشگل و...100-200درصد سود کردند چون سهمی که شما صرفا بخاطر بنیادی خوب خریدید بخاطر سهامدار عمده بی لیاقت با افزایش عرضه نتونسته به قیمت واقعی خودش برسه موقع خروج نقدینگی از بازار هم فرق نمیکنه سهم خوب یا بد داشته باشی باز قیمت سهما باهم ریزش میکنند حتی برخی سهام آندر ولیو و زیر ارزش واقعی خود معامله میشوند چون حقوقی بی خاصیت سهم تو ریزش هم نمیاد حمایت درستی ازش بکنه و باز ارزندگی سهم فدای حقوقی بی لیاقت سهم و خروج جریان نقدینگی میشه من خودم تا2هفته پیش بنیادی یکسری سهما می دیدم میگفتم همینجا دیگه برمیگرده و نگرانی نداره ولی وقتی حساب کردم خصوصی سازی و بیمه ایران و عمران رضوی و یکسری حقوقیا و حقیقیهای بالای یک درصد سهام بالای1100-1200میلیارد نقدینگی از بازار خارج کردند به اشتباهم پی بردم که بازاری که با ورود و خروج نقدینگی هیجانی مثبت یا هیجانی منفی میشه باید دنبال تحلیل جریان نقدینگی و عوامل مرتبطش باشی سال90خانه نشینی مموتی سبب شد بعضی سهما پی برایی4الی3.5بگیرند اونم با سود بانکی17%اونموقع که خود من همان سال چوب فاذر خوردم وقتی سودش از17تومن شد33تومن قیمتش از380ریخت155تومان ی برایی سهم از 20واحد شده بود 5واحد الان موسسات 23-24درصد هم سود میدن کنترل مدیریت ورود و خروج نقدینگی خیلی مهم منتهی مغز فندقی های سازمان تو این10سال هنوز این موضوع درک نکردند تو بلند مدت بازار راه خودشو میره ولی تو کوتاه مدت و بازه2-3ماهه همین ورود و خروج نقدینگی و ضعف مدیریت در کنترل بحران سبب رفتارهای هیجانی در قیمت سهما میشه

از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• رها519
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 173

• آقای نادرعلی تحلیل شاخص mfi یا money flow index تو این اوضاع میتونه مفید باشه بنظرتون؟ مثلا سهمی مثل وبصادر شاخص mfiش صعودی بوده ولی قیمت سهم افت داشته.

• Kazem Naderali منظور من ورود و خروج نقدینگی به بازار بود نه سهما یا شاخص اینا با هم متفاوت دوست عزیز بزار مثال بزنم حجم معاملات بازار فرضا 100میلیارد بعد یهو بانکیا میاند با بلوک زدن حجم معاملات به300میلیارد میرسونند به ظاهر حجم بالا میره ولی این رشد حجم معاملات مصنوعیه و واقعی نیست اینا ما میفهمیم ولی اندیکاتور که نمیفهمه یا سهمی روز به روز حجم معاملات و روند ورود نقدینگی اش پایین میاد بعد برنامه میزارن از فرداش بانک تجارت میاد بلوک وبملت میخره و برعکس وبملت میاد بلوک وتجارت میخره الکی حجم بالا میبرند و به ظاهر فکر میکنی شاهد ورود نقدینگی هستیم ولی در واقعیت خلاف اینه من 2هفته پیش بررسی کردم بالای2هزار میلیارد نقدینگی امسال جذب بورس شد از حقیقیها تا موسسات مالی و برخی بانکها و رشد پی برایی از5واحد به8.5واحد رقم زد ولی از اذرماه 300میلیاد نقدینگی فقط تو وبصادر توسط سهامداران بالای 1%خارج شد و 800میلیارد توسط عمران رضوی و خصوصی سازی و بیمه ایران خارج شد و حداقل200-300میلیارد حقیقیها و ابطالیها پول خارج کردند خب عمده این نقدینگی دیگه وارد بازار نخواهد شد مثلا رضوی و بیمه و خصوصی سازی و حقیقیهای بالای یک درصد وبصادر و ... پول اینا دیگه خارج شد برنخواهد گشت اونایی هم که ابطال کردند یا با ضرر خارج شدند شاید50%اینا برگردند بازار مشکل نقدینگی داره هزار میلیارد پول میخواد تا بازار دچار حباب منفی تو سهما نشه

از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• کاشف
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 925

Kazem Naderali .

پول می رود ز جیبم......صاحب دلان خدارا
                      محمود بیا روحانی.........بیچاره کرد مارا
                      کو آب و برق مفتی....کو اون کلید که گفتی
                      هرگز ندیده بازار(بازار بورس)........منفی به این کلفتی
                      رونوشت به سایت حسن کلیدساز

Kazem Naderali
                      وقتی بازار منفی شد چون عمدتا ریزش بازار را تصمیمات نابخردانه سازمان در انتقال نمادها به بازار توافقی و دستور عرضه های خصوصی سازی و...کلا ضعف مدیریت سازمان میدونستند سازمانم تحت فشار بود بازار جمع کنه ولی وقتی مجلس بهره مالكانه30%و گاز حداقل15سنت تصویب کرد در واقع توپ از زمین سازمان رفت داخل زمین مجل و خود دولت یعنی سازمان میگه بمن چه ریزش بازار تقصیر خود دولت و مجلس و ربطی به مدیریت ما نداره دولت بخواد میتونه از بازار حمایت کنه کافیه دوتا صندوق بزرگ250میلیاردی با پول صندوق توسعه ارزی راه اندازی کنه و حداقل500میلیارد نقدینگی تزریق بازار کنه بعد بانكها هم انقدر منابع دارند که 500-1000میلیارد هم اینا نقدینگی وارد بازار کنند و سود بانکی2%پایین بیاره ولی اینكه کاری نمیکنند کمی بوداره بنظر من تو شرایط فعلی اعتراض به سازمان یا تغییرات مدیریتی سازمان دردی را دوا نمیکنه چون با تصمیمات مجلس و دولت که پیشنهاد گاز15سنتی حتی توسط معاون وزیر نفت هم تایید شده و گفته قیمت عادلانه است یعنی این وسط ساطمان خوشحال هم هست که توپ از زمین این رفته زمین مجلس و دولت و سهامداران الان اعتراضشون باید به خود دولت حواله کنند نه سازمان

تجمع و اعتراض من نظری ندارم خودتون بزارید جای صالح ابادی الان میگه مگر من15سنت واسه گاز تصویب کردم؟ مگر من30%بهره مالكانه تصویب کردم؟ اعتراضتون به اونا اعلام کنید نه من گاز15سنتی پیشنهاد خود دولت هم بود وزیر نفت میگفت تا18-20سنت هم سودده هستند معاون وزیر نفت هم گفته حتی15سنت عادلانه و منطقی است پس الان اعتراضی قرار باشه صورت بگیره باید به دولت و مجلس باشه نه سازمان بورس اونم اعتراض بصورت نامه سرگشاده بهتر از تجمع و...هست چون تو تجمع دو نفر میزنند شیشه میشكنند و یکسری کارها میکنند بعد به پای دیگران نوشته میشه اشتباه سازمان اونجا بود که نقدینگی که وارد بازار شده بود نتونست مدیریت کنه صندوقها باید الزام میشدند که بیش از70%دارایی حق خرید سهم ندارند و30%باید اوراق داشته باشند الان صندوق100میلیاردی اگاه شده77میلیارد که پتروشیمی و مخابرات و...است یا صندوقهای مفید20%ابطالی داشته عمدتا پتروشیمی و مخابرات و...یا بورسیران عمدتا خودرو و مخابراتی از165میلیارد شده145میلیارد 15%ابطالی داشته اگر1500-1700میلیارد پول تو صندوقها بود میانگین20%ابطالی داشتیم یعنی300-350میلیارد ابطالی خب1100-1200میلیارد هم خصوصی سازی و بیمه ایران و عمران رضوی و توسعه صنعتی و...خارج کردند حداقل300میلیارد هم حقیقیا بازار فروختند بیرون ایستادند حداقل1000میلیارد نقدینگی واسه بازار نیاز هست تا قیمتها دچار حباب منفی نشوند
                      Kazem Naderali
                      مدیریت بحران در بورس یعنی اینكه رییس سازمان بیاد بگه1000میلیارد بزودی تزریق میکنیم و قیمت گاز هم عادلانه خواهد بود همه چیز تحت کنترل و قیمتها کف رسیده نترسید و به حقوقیها بگه اگه پول هم ندارید لااقل مصاحبه مثبت کنید که حمایت میکنیم اینا هم بگند آره والا حمایت میکنیم ولی از فرداش همون حقوقیا بجای تزریق1000میلیارد پول و خرید و حمایت بیاند سهام به مردم تزریق کنند و ته مونده نقدینگی بازار هم جذب کنند
                      Kazem Naderali
                      تو بورس ایران مهمتر از تحلیل های {بنیادی - تكنیکال -رانتامنتال} تحلیل ورود و خروج نقدینگی و ترکیب سهامداری شركت و داشتن حقوقی با عرضه و با لیاقت است چون ورود نقدینگی سبب میشه قیمت اغلب سهما حتی پشگل گوسفند هم رشد کنه چه بنیادی داشته باشه چه نداشته باشه خصوصا سهام با شناور کم به سرعت اور ولیو و فراتر از ارزش واقعی خود معامله میشند در این حالت میبینید با تحلیل سهمای خریدید که50%بالا رفته ولی افراد اماتور با خرید همان سهام پشگل و...100-200درصد سود کردند چون سهمی که شما صرفا بخاطر بنیادی خوب خریدید بخاطر سهامدار عمده بی لیاقت با افزایش عرضه نتونسته به قیمت واقعی خودش برسه موقع خروج نقدینگی از بازار هم فرق نمیکنه سهم خوب یا بد داشته باشی باز قیمت سهما باهم ریزش میکنند حتی برخی سهام آندر ولیو و زیر ارزش واقعی خود معامله میشوند چون حقوقی بی خاصیت سهم تو ریزش هم نمیاد حمایت درستی ازش بكنه و باز ارزندگی سهم فدای حقوقی بی لیاقت سهم و خروج جریان نقدینگی میشه من خودم تا2هفته پیش بنیادی یکسری سهما می دیدم میگفتم همینجا دیگه برمیگرده و نگرانی نداره ولی وقتی حساب کردم خصوصی سازی و بیمه ایران و عمران رضوی و یکسری حقوقیا و حقیقیهای بالای یک درصد سهام بالای1100-1200میلیارد نقدینگی از بازار خارج کردند به اشتباهم پی بردم که بازاری که با ورود و خروج نقدینگی هیجانی مثبت یا هیجانی منفی میشه باید دنبال تحلیل جریان نقدینگی و عوامل مرتبطش باشی سال90خانه نشینی مموتی سبب شد بعضی سهما پی برایی4الی3.5بگیرند اونم با سود بانکی17%اونموقع که خود من همان سال چوب فاذر خوردم وقتی سودش از17تومن شد33تومن قیمتش از380ریخت155تومان ی برایی سهم از 20واحد شده بود 5واحد الان موسسات 23-24درصد هم سود میدن کنترل مدیریت ورود و خروج نقدینگی خیلی مهم منتهی مغز فندقی های سازمان تو این10سال هنوز این موضوع درک نكردند تو بلند مدت بازار راه خودشو میره ولی تو کوتاه مدت و بازه2-3ماهه همین ورود و خروج نقدینگی و ضعف مدیریت در کنترل بحران سبب رفتارهای هیجانی در قیمت سهما میشه
                      Kazem Naderali
                      دقیقا جناب حسن زاده حال اندیکاتورها نمیدونند این رشد حجم معاملات واقعیه و یا کاذب لذا ممكن سیگنال اشتباهی بدن بازار بورس 75%به روانشناسی و ورود و خروج نقدینگی و تصمیمات سلیقه ای سازمان مرتبط و25%هم تحلیل تو شرایط عادی بازار نقش تحلیل تو بازار پررنگ میشه خصوصا نقدینگی دیگه ثابته و ورود و خروج نقدینگی چندان باهمیت نیست و بالای50%بازار با تحلیل جواب میده تو فاز هیجانی چه مثبت چه منفی وقتی ورود یا خروج نقدینگی بیش از حد بالا میره تحلیل25%فقط جواب میده چون با تزریق بالای نقدینگی مقاومتها هی شكسته میشه و هر سقفی تعیین کنی براحتی با تزریق پول شكسته میشه قیمتها هی بالا میره تو خروج نقدنگی هم عكسش قیمتها براحتی پایین میاد حمایتهای به نوبت شكسته میشه طوریکه قیمتها سهم به زیر ارزش ذاتی سهم نیز میرسه همانطور که ورود نقدینگی پی برایی بازار از5به8.5واحد میبره خروج نقدینگی هم عكسشو میکنه کاری به ارزندگی یا ...نداره مثلا تو تصویر زیر ارزش ذاتی سهم مشخصه با تزریق نقدینگی نمودار بصورت سینوسی بالا میره و به اصلاح اورولیو و بطرف حباب قیمتی پیش میره یعنی شما میگی سهم فلان300میارزد ولی تزریق پول سهم تا450بالا میبره موقع خروج نقدینگی سهم از450میریزه شما میگی خب300میارزه ولی خروج نقدینگی هیجانی سهمو تا200هم پایین میاره به اصلاه قیمت سهم به آندرولیو یعنی زیر ارزش واقعیش میرسه لذا تو حالت هیجانی سهمی که با تحلیل قیمت300براش محاسبه کردی تو هیجان مثبت میره450تو هیجان منفی میریزه تا200پس اكتفا به تحلیل نقشش کمرنگ میشه
                      Ali Alireza M
                      طرف پولشو می زاره بانک یک سال سرمایه اش می خوابه ، بانک بهش 19درصد می ده. تو بازار بورس روزی 4درصد منفی خیلی پوله انصافا خیلی پوله. الان دو هفته اس روزی 4 درصد منفیه.
                      Kazem Naderali
                      Ali Alireza M:نه علیرضا موسات یکساله23-24درصد میدن اونم بدون ریسک الان برای خرید فقط سهامی که پی برایی تحلیلی زیر4دارند باید خرید اونم وقتی پول اومد تو بازار این مدت حقوقیا قرار بود1000میلیارد تزریق کنند ولی بیشتر فروشنده بودند اونموقع که خودرو120میلیون صف خرید رو350بود نصف صفش مال امید قایمی نفت بود که بعد 7-8میلیونی خرید و بعد با ضرر جزیی همونو فروخت یا مهر زیر290اخابر میخرید و همراه اومد رو مثبت فروخت یا خعتبار پریروز305اخابر خرید مثبتش فردا میفروخت حقوقیای بازار نوسان1-2روزه میگیرند بعد به سهامدار حقیقی میگند دیدتان را بلند مدت تر کنید
                      Kazem Naderali
                      با اینكه هفته پیش ایران خودرو صف خرید120میلیونی داشت ولی شاخص خودرو با شكست ترند اتمام پولبک نشان میداد که میان مدت نزولی هستند هر کی میخواست میتونست خودرو360-خگستر600-خبهمن274تو صف خرید بفروشه خصوصا خگستر که اگر بلوک پارسیان کنسل بشه که احتمالش هست این سهم با60-70تومان epsو و سیاست10%تقسیم سود قیمتهای فعلی اصلا نمی ارزد باز خبهمن230تومانی تو مجمع30-40تومان سود نقدی میده و در4-5مجمع سرمایه برمیگرده ولی خگستر چی؟
                      Abdullah Eslami
                      خبهمن رو نفروختم و باهاش موندم متاسفانه...بیشتر از این هم پایین میاد؟
                      Kazem Naderali
                      اشتباه کردی دوست عزیز هفته پیش تلفنی هم گفتم بهت وقتی هم دوستان هفته پیش میگفتند شاخص83700پودر میشه و تا عید100هزار و به صف خرید120میلیونی خودرو و صف خرید غدیر مینازیدند نوشتم اگه مرد هستند تا عید نفروشند و همین هفته خودم رو مثبت خارج میشم که وغدیر همون روزها من790فروختم ولی کمی پارسان داشتم که بست خبهمن الان محدوده210حمایت مهم سهم البته شایدم نبینه ولی بنظرم با بازگشایی مپنا و پتروشیمیها شاخص اصلاح کوتاه مدتشو تا90%تموم میکنه اون10%باقی هم اعلام بودجه93شركتهاست اگر پارسان و غدیر و مپنا و شپدیس و...بازگشایی بشند یه افت3-4هزار واحدی خواهیم داشت و شاخص75-76هزار میرسه حمایتش و اماده برگشت میشه از اول هم بهتر بود با فارس و یکسری سهام بزرگ شاخص میگذاشتند اصلاحشو انجام بده
                      Kazem Naderali
                      Sh All:با فولاد مباركه375-فخوز840-فملی315-خودرو280-زاگرس2050-شپدیس1450-وغدیر 695-وساخت320و...عدد شاخص حساب کنید وقتی سهما صف فروش میشند یا برای تعدیل منفی میبندند صندوقها میتونند بابت ابطالیها و کاهش ارزش یونیتها 20%تعدیل منفی بدند بنابراین افرادی که ان صندوقها پول دارند مراقب باشند ممكن از فردا بابت بستن پتروها و صف فروش و قفل شدن یکسری نمادها صندوقها بیاند 15-20درصد تعدیل منفی بدن
                      Kazem Naderali
                      باما من قبل گزارش6ماهه1220خریدم که بعد خارج شدم درباره خرید باما و گروه روی بنظرم صبر کنید سود93را ابتدای کار خیلی محتاطانه ارایه خواهند کرد چون با شمش1800دلار و دلار مبادله ای اول کار کالسیمین کمتر از135-120تومن و باما 170-190تومان ممكن اعلام کنند همراه هم هفته پیش صحبت این بود1200اعلام کنه امروز ولی میگفتند950-1000ابتدای کار واسه سال93اعلام میکنه

نظر

• K.S
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 113

شرایط بورس هر روز بدتر از دیروز ، در این ایام که یک روز درگیری حقوقی ها و سازمان شایعه میشه ، یک روز ابطال صندوق ها و بعد شاهکار مجلس در افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و الان هم تصویب انتشار اوراق مشارکت با سود 23 % ، ظاهرا همه چیز طوری مهندسی شده که پول این مردم بدبخت رو با هدف از بین بردن نقدینگی موجود در جامعه بسوزونن . این شاخص کل سراپا دروغ 10% ریخته ولی پرتفوی سهامدارا 30 تا 50 % ریخته اونم برای اینکه صالح آبادی حرفی برای گفتن داشته باشه برای مقایسه شاخص کل از ابتدای سال تا الان ، فکر میکنه مردم مثل خودش .... . اونی که از اول سال بوده شانس آورده باشه یر به یره ولی سهامدار تازه وارد بیچاره شده . این بود اون همه تبلیغات و حمایت مسئولین از بورس . حمایت از بازار سرمایه با هدف جذب نقدینگی موجود در جامعه یا تو تله انداختن پول مردم ؟ آدم رو از روی عملش میشناسن نه حرف زدن وگرنه حرف رو که دولت قبلی هم خیلی زد . این روزها هم میگذرد ولی مطمئن باشید این خاطره بد باقی خواهد ماند و روزی مردم به فکر تعویض کلید هاشون خواهند افتاد .

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

ولی بنظرم با بازگشایی مپنا و پتروشیمیها شاخص اصلاح کوتاه مدتشو تا90%تموم میکنه اون10%باقی هم اعلام بودجه93شركتهاست اگر پارسان و غدیر و مپنا و شپدیس و...بازگشایی بشند یه افت3-4هزار واحدی خواهیم داشت و شاخص75-76هزار میرسه حمایتش و اماده برگشت میشه از اول هم بهتر بود با فارس و یکسری سهام بزرگ شاخص میگذاشتند اصلاحشو انجام بده

با سلام 76 هزار واحد ریزش کوتاه مدت داره با باز گشایی گروه پتروشیمی بعد چه خبری می خواهد بیاد که ریزش بلند مدت شاخص را رقم بزند و تا کجا اصلاح عمقیق شروع می شود 60 هزار واحد !دیگه چیزی از بازار نمی ماند !!!!
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            ولی بنظرم با بازگشایی مپنا و پتروشیمیها شاخص اصلاح کوتاه مدتشو تا90%تموم میکنه اون10%باقی هم اعلام بودجه93شركتهاست اگر پارسان و غدیر و مپنا و شپدیس و...بازگشایی بشند یه افت3-4هزار واحدی خواهیم داشت و شاخص75-76هزار میرسه حمایتش و اماده برگشت میشه از اول هم بهتر بود با فارس و یکسری سهام بزرگ شاخص میگذاشتند اصلاحشو انجام بده

با سلام 76 هزار واحد ریزش کوتاه مدت داره با باز گشایی گروه پتروشیمی بعد چه خبری می خواهد بیاد که ریزش بلند مدت شاخص را رقم بزند و تا کجا اصلاح عمقیق شروع می شود 60 هزار واحد !دیگه چیزی از بازار نمی ماند !!!!
                            الان این نظر شماست یا نظر نادر علی قسمت مشکی؟؟؟؟؟
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

لطفا مثل کاری که ایکیو سان میکرد . مطالب رو بصورت عکس قرار بدین
                              سپاسگذارم

Sent from my GT-N7100

نظر

• moslemi
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 103

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                الان این نظر شماست یا نظر نادر علی قسمت مشکی؟؟؟؟؟
                                دوست عزیز:
                                شاخص بدون مپنا و پتروشیمی ها هم می تواند تا 74000 واحد هم اصلاح بکند که به نظر می رسد این هفته تا سه شنبه این اتفاق بیفتد و بعد برگشت بازار را شاهد خواهیم بود

نظر

در حال کار...
                                X