کشت و صنعت چین چین (غچین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : کشت و صنعت چین چین (غچین)

همیشه یکی از مشکلاتی که تو بررسی هام رو چین چین داشتم این بود که شرکت مشابه تو بورس نداشت که باهاش مقایسه اش کنم اما غافل از این که غدشت(یک و یک) تو بورس هست و من بیخبرم!!!!

حالا از این به بعد شاید یه مقایسه هایی داشته باشیم بین این دوتا،هرچند یک و یک سبد کالایی بزرگتری داره منتهی بخش های مشترکشون قابل قیاسه،ضمن اینکه وزن کالاهای مشترک با چین چین تو سبدش از بقیه محصولاتش بیشتره (نیمی از تولیدش رب و کنسرو و مرباست که البته از نظر مبلغ بیش از نصف فروش شرکت رو تشکیل میده)و میشه با ضریب خطای کمی بینشون مقایسه هایی رو داشت...(ضمن اینکه از نظر ارزش برند تقریبا همسطح هستن)

حالا به عنوان اولین چیزی که برام جلب توجه کرده:

تولید رب 92 غدشت: نزدیک به 10 هزار تن

تولید رب 92 چین چین : نزدیک به 40 هزار تن
    ------------
    تولید انواع مربا و کمپوت غدشت : 770 تن

تولید انواع مربا و کمپوت چین چین : 1290 تن
    ------------
    تولید کنسرو غدشت : نزدیک به 9000 تن

تولید کنسرو چین چین : نزدیک به 4000 تن
    ----------
    اوج داستان تو مقایسه ظرفیت اسمی،وضعیت نقدینگی و سودزیان انباشته و ارزش بازار نهفته اس:

ظرفیت اسمی تولید رب غدشت : 31200 تن

ظرفیت اسمی تولید رب چین چین : بالای 80000 تن!
    -------------
    ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت غدشت : 3500 تن

ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت چین چین : نزدیک به 6000 تن
    -------------
    ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی غدشت : 26450 تن

ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی چین چین : نزدیک به 17000 تن
    --------------
    غدشت نزدیک به 2 میلیارد زیان انباشته

چین چین نزدیک به 3 میلیارد سود انباشته
    ---------------
    سرمایه غدشت 5.4 میلیارد و سرمایه غچین 2.2 میلیارد تومن...
    ------------
    ارزش بازار غدشت 37 میلیارد تومن + چندین ماه صف خرید بدون عرضه و احتمالا بازگشایی با درصدهای مثبت که باعث بالاتر رفتن ارزش بازار میشه...

ارزش بازار چین چین 33 میلیارد تومن!! + رنج بودن روی 1500 و باقی موندن ارزش بازار همین حوالی...

----------------
    فروش غدشت نزدیک به 136 میلیارد تومن بوده با حاشیه سود ناخالص نزدیک به 20%...

یعنی راحت راحت چین چین از کارمزدی خارج بشه بالای 150 میلیارد فروش میتونه داشته باشه...
    این چین چین از حالت کارمزدی خارج بشه چقدر دیدنی میشه...

یا علی
    تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      اقا فکر کنم امور سهامشون تاپیک رو میخونن،چهارشنبه که هرچی زنگ میزدم تلفن رو برنمیداشتن!امروزم هرچی زنگ میزنم اشغاله :))

راستی امیر همین روزا گزارش 12 ماهه اش هم باید بیادا... ;)

اگه قصد خرید داری لا اقل سر خط (15001) بزار که مثل امروز 1000 تا از عرضه های سنگین!!!نره تو جیب حقوقی :D
      مرادي عزيز عجله اي نيست كم كم ميخرم بعضي از روزها بين 1 تا 2 هزار تا و اگر بخواد بيادزير 1500 ميخرم
      امروز هم يكمي اضافه شد1264
      فكر كنم فعلا من و حقوقي ميخريم/.:biggrinsmiley.:/
      www.mahak-charity.org

نظر

• بهزاد پیکانشهری
        عضو عادی
        • May 2014
        • 65

سلام به دوستان غچینی/غاذر هم تو مایهای غچینه تعدیل داد باز تو 3 ماهه و 15 تومن هم بعدا اضافه میشه به 40 تومن بابت گلخونش .مرادی جان یه بررسی کن /یه حقوقی جدیدا تو غچین و غاذر اومده اون یه درصدی رو میگم جالبه.نمودارش هم خوبه /عالی

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط بهزاد پیکانشهری پست شده است View Post
          سلام به دوستان غچینی/غاذر هم تو مایهای غچینه تعدیل داد باز تو 3 ماهه و 15 تومن هم بعدا اضافه میشه به 40 تومن بابت گلخونش .مرادی جان یه بررسی کن /یه حقوقی جدیدا تو غچین و غاذر اومده اون یه درصدی رو میگم جالبه.نمودارش هم خوبه /عالی
          این حقوقی تو تمحرکه هم اومده بود بالای درصد اما بعد از 20% رشد سهم کلا خارج شد،به نظرم رو دیوار این حقوقی نمیشه یادگاری نوشت!خدا کنه خسته بشه و همینجا غچین رو خالی کنه! :)

اما در مورد غاذر،انصافا غاذر هم میتونه شگفتی ساز بشه،هرچند دقیق بررسی نکردم روش اما تو همون یه نگاهی که به چندتا صورت مالی اخیرش کردم،در صورتی که مدیریت صحیح داشته باشه شرکت امکان رشد خوبی رو میشه براش تصور کرد...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

بسیار سپاسگذارم،هرچند این موضوع نهایتا فقط منجر به عدم تعدیل از این محل میشه و احتمال اینکه رو روند اصلی شرکت تاثیر شدید بزاره بسیار کمه به چند دلیل که عرض میکنم:

اول اینکه شرکت گوجه مورد نیاز رو از سه استان خراسان گرگان و مازندران تامین میکنه و این موضوع باعث میشه که با فرض خشکسالی شدید در خراسان و نبود گوجه به اندازه کافی کسری مورد نیاز از این استانها تامین بشه...
            نکته دوم اینکه تولید کنندگان رب در استانهای دیگه وجود دارن که خودشون امکان فروش رب رو به صورت مناسب ندارن،این تولید کننده ها رب رو تو بشکه پر مینن(معمولا با بریکس 35-37) و به شرکت های دیگه که برندهای مطرح و شبکه توزیع و فروش مناسب دارن میفروشن،از این جهت حتی اگه شرکت ظرفیت خالی داشته باشه میتونه با خرید رب بریکس 35-37 و فراوری مجدد و تبدیل به بریکس 25-27 با برند چین چین به فروش برسونه...
            و نکته ی اخر اینکه انشالله تماس بگیرم مجدد با شرکت برای اطمینان خاطر بیشتر خودم و دوستان سعی میکنم در مورد این موضعی که شما فرمودید(
            بد نیست که بدونید در حال حاضر بسیاری از روستاهای خراسان حتی اب اشامیدنی هم ندارن و در بیشتر ساعات رو اب شبکه ابرسانی هم قطع هست و جیره بندی در جریان هست .) هم اطلاعات بگیرم و خدمت دوستان ارائه کنم...

واقعا از اینکه یکی از ریسک های این سهم رو مطرح کردید ازتون سپاسگذارم(هرچند این ریسک همونطوری که توضیح دادم عملا ریسک چندان تاثیر گذاری نیست)،امیدوارم اگه ریسک دیگه ای رو هم برای سهم متصور هستید تذکر بدید،چون کاملا قبول دارم من اینقدر مجذوب پتانسیل ها و قدرت های رشد سهم شدم که به طور کامل از ریسک ها غافل هستم...

تذکر ریسک از شما،پیگیری اهمیت و تاثیر گذاریش با من...

یا علی
            خوب ظاهرا این خبری که دوستی گفته بود در مورد شدید بودن خشکسالی تو خراسان درست بوده:

ییس سازمان مدیریت بحران کشور:
            سه استان کشور در اوج خشکسالی هستند
            رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه 17 سال است که ایران با خشکسالی مواجه است، گفت: سه استان کشور از جمله خراسان جنوبی، رضوی و سمنان در اوج خشکسالی قرار دارند.

اما عرض کردم بعید میدونم این خشکسالی تاثیری بر روند تولیدی شرکت داشته باشه و نهایتا ممکنه شرکت از بخش کشاورزی نتونه سود کنه که البته خودش هم پیش بینی سود تو این قسمت نکرده...

چند باری تماس گرفتم شرکت منتهی موفق به صحبت کردن با مدیر مالی شرکت نشدم...

از طرفی دوستم میگه گوجه کاشتن و از طرفی این خبر خشکسالی شدید و عدم پیش بینی کاشت گوجه تو گزارش خود شرکت!باید منتظر موند و دید که چه کردن...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• بهزاد پیکانشهری
              عضو عادی
              • May 2014
              • 65

سلام مرادی جان .میشه در مورد غاذر هم تحقیق کنی.معمولا مو رو از ماست بیرون میکشی.حرف و حدیث در مورد غاذر زیاده.نمودارش رو نگاه میکردم هر سال یه رشد خوبی کرده.الان هم به کف رسیده .با مدیر سهامش که حرف میزدم آقای حقی .خیلی آدم خوبیه.گفت که بهترین سال تو این چند سال امسال هست .سال پیشرفت شرکته.بورس نیوز یه مصاحبه کرده مدیرش .سرچ کن بخون

نظر

• بهزاد پیکانشهری
                عضو عادی
                • May 2014
                • 65

http://www.boursenews.ir/fa/news/128...A7%D8%B0%D8%B1 اینم لینک غاذر

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

با سلام و احترام
                  استاد مرادی عزیز خرید غچین تو این قیمت با توجه به افزایش سرمایش منطقیه یا نه ؟
                  نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

با سلام
                    عجب فروشندهاي با حالي داره اين سهم
                    نمي دونم چه اصراري دارن روزانه بفرو.شن همه رو بذارن رو 1500 تمام شه بره ديگه مي دونيد كه رنجي در كار نيست 2 روز ديگه خريدار نميزاره مجبوريد پايين تر بفروشيد ها/.:biggrinsmiley.:/
                    تا الان 4 هزار سهم خريدم فكر كنم تا پايان سال سهامم بشه 10 هزار تا/:.yead.:/
                    ماهانه تقريبا ميخوام 2 تا 3 هزار سهم بخرم مگر اتفاق خاصي بيفته كه رنج كنن
                    www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

این حقوقی تو تمحرکه هم اومده بود بالای درصد اما بعد از 20% رشد سهم کلا خارج شد،به نظرم رو دیوار این حقوقی نمیشه یادگاری نوشت!خدا کنه خسته بشه و همینجا غچین رو خالی کنه! :)

اما در مورد غاذر،انصافا غاذر هم میتونه شگفتی ساز بشه،هرچند دقیق بررسی نکردم روش اما تو همون یه نگاهی که به چندتا صورت مالی اخیرش کردم،در صورتی که مدیریت صحیح داشته باشه شرکت امکان رشد خوبی رو میشه براش تصور کرد...
                      از غاذر هم خارج شد
                      www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

با این گزارش سه ماهه غدشت و قیمتی که امروز خورد خداییش غچین چند میارزه؟!

پ.ن:راستی این حقوقی یه درصدیه احتمال خروجش حوالی 1800-1850(در صورت صعود تا اونجا) خیلی بالاست،احتمالا یه مدت دوباره اذیت کنه سهم،پس مراقب باشید...

همیشه یکی از مشکلاتی که تو بررسی هام رو چین چین داشتم این بود که شرکت مشابه تو بورس نداشت که باهاش مقایسه اش کنم اما غافل از این که غدشت(یک و یک) تو بورس هست و من بیخبرم!!!!

حالا از این به بعد شاید یه مقایسه هایی داشته باشیم بین این دوتا،هرچند یک و یک سبد کالایی بزرگتری داره منتهی بخش های مشترکشون قابل قیاسه،ضمن اینکه وزن کالاهای مشترک با چین چین تو سبدش از بقیه محصولاتش بیشتره (نیمی از تولیدش رب و کنسرو و مرباست که البته از نظر مبلغ بیش از نصف فروش شرکت رو تشکیل میده)و میشه با ضریب خطای کمی بینشون مقایسه هایی رو داشت...(ضمن اینکه از نظر ارزش برند تقریبا همسطح هستن)

حالا به عنوان اولین چیزی که برام جلب توجه کرده:

تولید رب 92 غدشت: نزدیک به 10 هزار تن

تولید رب 92 چین چین : نزدیک به 40 هزار تن
                        ------------
                        تولید انواع مربا و کمپوت غدشت : 770 تن

تولید انواع مربا و کمپوت چین چین : 1290 تن
                        ------------
                        تولید کنسرو غدشت : نزدیک به 9000 تن

تولید کنسرو چین چین : نزدیک به 4000 تن
                        ----------
                        اوج داستان تو مقایسه ظرفیت اسمی،وضعیت نقدینگی و سودزیان انباشته و ارزش بازار نهفته اس:

ظرفیت اسمی تولید رب غدشت : 31200 تن

ظرفیت اسمی تولید رب چین چین : بالای 80000 تن!
                        -------------
                        ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت غدشت : 3500 تن

ظرفیت اسمی تولید مربا و کمپوت چین چین : نزدیک به 6000 تن
                        -------------
                        ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی غدشت : 26450 تن

ظرفیت اسمی تولید کنسرو غیرگوشتی چین چین : نزدیک به 17000 تن
                        --------------
                        غدشت نزدیک به 2 میلیارد زیان انباشته

چین چین نزدیک به 3 میلیارد سود انباشته
                        ---------------
                        سرمایه غدشت 5.4 میلیارد و سرمایه غچین 2.2 میلیارد تومن...
                        ------------
                        ارزش بازار غدشت 37 میلیارد تومن + چندین ماه صف خرید بدون عرضه و احتمالا بازگشایی با درصدهای مثبت که باعث بالاتر رفتن ارزش بازار میشه...

ارزش بازار چین چین 33 میلیارد تومن!! + رنج بودن روی 1500 و باقی موندن ارزش بازار همین حوالی...

----------------
                        فروش غدشت نزدیک به 136 میلیارد تومن بوده با حاشیه سود ناخالص نزدیک به 20%...

یعنی راحت راحت چین چین از کارمزدی خارج بشه بالای 150 میلیارد فروش میتونه داشته باشه...
                        این چین چین از حالت کارمزدی خارج بشه چقدر دیدنی میشه...

یا علی
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

شرکت چین چین بر اساس عملکرد 12 ماهه خود سود هر سهم خود را مبلغ 2156 ریال اعلام نموده است که نسبت به آخرین پیش بینی شرکت با افزایش 12 درصدی همراه بوده است بهای تمام شده شرکت با 7 درصد کاهش مبلغ 7 میلیارد تومان گزارش شده است همچنین سود عملیاتی شرکت نیز مبلغ 4 میلیارد تومان اعلام شده است.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

با سلام و احترام
                            از آقای مرادی ( استاد ) کسی خبری داره ؟ دلمون براش تنگ شده .
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

از لطفتون ممنونم جناب سراج(بنده شاگردم نیستم چه برسه به استاد)/:.Heart.:/

گزارش دوازده ماهه دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم(بعد از گزارش نه ماهه فایل اکسلم رو به روز کرده بودم وو متاسفانه اینجا اپلودش نکردم منتهی اگه صداقتم رو بپذیرید باید بگم با ضریب خطای کمتر از 5% تولید و فروش و سود شرکت رو پیش بینی کرده بودم،من به سود 220 رسیده بودم برای امسال)تو اولین تحلیلی که از سهم داشتم سود 260 رو کف سود شرکت دیدم منتهی حساب این رو نکرده بودم که شرکت به شدت انحصاریه و هر کاری بخوان میتونن بکنن!عملا هیچ سودی از بابت برند تو جیب چین چین نرفت امسال،چون هرچی سود از این محل شناسایی شد به طور کامل صرف تبلیغات شد!به هر حال عملکرد شرکت تو بخش تولید واقعا قابل ستایشه و همین من رو به اینده امیدوار نگه میداره،چون با این وصعیت تولید انشالله وقتی شرکت از حالت کارمزدی خارج بشه جبران اینهمه صبر رو میکنه...(هرچند خروج از تولید کارمزدی هم منوط به افزایش سرمایه و اراده ی سهامدار عمده اس)...

و اما یه نکته ی جذاب که منو خیلی به فکر فرو برده،به یه نتایجی هم رسیدم اما ترجیح میدم چیزی نگم(نمیخوام کسی رو به اشتباه بندازم)،فقط یه سوال مطرح میکنم:

به دو تا تصویر زیر نگاه کنید:

حالا سوال اساسی اینه:

چرا باید شرکتی که داره کارمزدی تولید میکنه (با این وضعیت نقدینگی که داره،و هزینه ی مواد اولیه ای نداره ) و به پول نیاز نداره از سهامدار عمده ی خودش حدود 4.5 برابر سرمایه پول قرض بگیره؟ ;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر محمدرضای عزیز؛

به نظرم این تصاویری که گذاشتی یعنی افزایش سرمایه در سال مالی بعد که البته 3 ماهه شروع شده... البته نکته اینجاست که باید ترکیب افزایش سرمایه رو در بیاریم چون خود افزایش سرمایش صرف نظر از تاثیری که در روند عملیاتی شرکت خواهد گذاشت، به خودی خود جذابه برای سهامداران!
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X