کشت و صنعت چین چین (غچین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : کشت و صنعت چین چین (غچین)

جدا رفتار بازار با سهم رو درک نمیکنم!رو سهمهای در پیت کافیه سهم یه افزایش سرمایه 100% بده چنان جوی راه میوفته که بیا و ببین!!اونوقت این طفلک 350% قطعی تا چند روز دیگه افزایش سرمایه داره،سهامدار عمده حمایت محکمی از سهم میکنه،1250% در مجموع افزایش سرمایه داره تا دوسال اینده در اختیار هیئت مدیره،چهارمین سالیه که به طور پی در پی تولیدش داره بیشتر وبهتر میشه،افزایش 1200 درصدی سود عملیاتی داشته تو شش ماهه نسبت به پارسال،اونوقت اصلا بازار بهش توجه نمیکنه!
    اصلا همه ی تحلیلایی که قبلا رو سهم کردم راجع به بعد از افزایش سرمایه رو کشک فرض کنید،بابا این زبون بسته با تزریق این نزدیک 8 میلیارد تومن خودتون تصور کنید چه اتفاقاتی میتونه بیوفته براش!
    همچنان صبوری میکنیم...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

تحرکات مثبت امروز قابل توجهه...

نکته کنکوری:
      هیچ میدونستین بعد از افزایش سرمایه کل شناوری شرکت ارزشش نزدیک به یک میلیارد تومن میرسه فقط؟!
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

راستی چهارشنبه میبنده برای افزایش سرمایه،یعنی فقط دو روز معاملاتی مونده...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

این نکته ای بود که تو گزارش سال مالی قبل متوجهش شدم و دیدید که افزایش سرمایه اش 4-5 ماه بعد اومد...

اما کسی گزارش شش ماهه ای که چند روز قبل اومد رو دقیق خونده؟یه نکته ی خیلی عجیب و جالب داره...سر خط میدم فقط،هرکی حال داشت بخونه و بعدش بحث کنیم با هم اگه پایه بودید...

یه شرکت کارمزدی چرا باید 6.5 برابر سرمایه اش پیش پرداخت بده؟!چی رو میخواد بخره و چرا؟! یه شرکت کارمزدی چرا باید علاوه بر اون 10 میلیاردی که پیش پیش بابت افزایش سرمایه از سهامدار عمده گرفته بوده حالا بره 10 میلیارد هم وام بگیره ؟!

اصلا یه شرکت کارمزدی که کل هزینه هاش طی یکسال به 8 میلیارد هم نمیرسه بیش از 20 میلیارد پول میخواد چه کار؟

از 13 شهریور که پست های زیر رو زدم سهم 1500 تومن بوده و الان بعد از5 ماه با احتساب سود مجمع حدود 40% سود بدون ریسک و بدون هیچ اذیتی داده...

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          از لطفتون ممنونم جناب سراج(بنده شاگردم نیستم چه برسه به استاد)/:.Heart.:/

گزارش دوازده ماهه دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم(بعد از گزارش نه ماهه فایل اکسلم رو به روز کرده بودم وو متاسفانه اینجا اپلودش نکردم منتهی اگه صداقتم رو بپذیرید باید بگم با ضریب خطای کمتر از 5% تولید و فروش و سود شرکت رو پیش بینی کرده بودم،من به سود 220 رسیده بودم برای امسال)تو اولین تحلیلی که از سهم داشتم سود 260 رو کف سود شرکت دیدم منتهی حساب این رو نکرده بودم که شرکت به شدت انحصاریه و هر کاری بخوان میتونن بکنن!عملا هیچ سودی از بابت برند تو جیب چین چین نرفت امسال،چون هرچی سود از این محل شناسایی شد به طور کامل صرف تبلیغات شد!به هر حال عملکرد شرکت تو بخش تولید واقعا قابل ستایشه و همین من رو به اینده امیدوار نگه میداره،چون با این وصعیت تولید انشالله وقتی شرکت از حالت کارمزدی خارج بشه جبران اینهمه صبر رو میکنه...(هرچند خروج از تولید کارمزدی هم منوط به افزایش سرمایه و اراده ی سهامدار عمده اس)...

و اما یه نکته ی جذاب که منو خیلی به فکر فرو برده،به یه نتایجی هم رسیدم اما ترجیح میدم چیزی نگم(نمیخوام کسی رو به اشتباه بندازم)،فقط یه سوال مطرح میکنم:

به دو تا تصویر زیر نگاه کنید:

حالا سوال اساسی اینه:

چرا باید شرکتی که داره کارمزدی تولید میکنه (با این وضعیت نقدینگی که داره،و هزینه ی مواد اولیه ای نداره ) و به پول نیاز نداره از سهامدار عمده ی خودش حدود 4.5 برابر سرمایه پول قرض بگیره؟ ;)
          در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر محمدرضای عزیز؛

به نظرم این تصاویری که گذاشتی یعنی افزایش سرمایه در سال مالی بعد که البته 3 ماهه شروع شده... البته نکته اینجاست که باید ترکیب افزایش سرمایه رو در بیاریم چون خود افزایش سرمایش صرف نظر از تاثیری که در روند عملیاتی شرکت خواهد گذاشت، به خودی خود جذابه برای سهامداران!
          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/02/16, 14:05.
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

دیروز اخر وقت بزن بزن باحالی بود،امروز انگار گرد گورستان ریختن روی سهم،نه خریداری هست و نه فروشنده ای:))

فردا روز بسته شدن برای مجمع افزایش سرمایه 350% از اورده و مطالبات...

همچنان امیدوار به اینده...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سلام و عرض ادب خدمت همه ی بزرگواران
              امروز یکی از پر استرس ترین روزای عمرم رو پشت سر گذاشتم،از ساعت 4 تا یک ساعت پیش یه سره داشتم صفحه تغییرات سهامداران عمده رو چک میکردم...
              واماچرا؟!امروز در حالی که غچین داشت رو به مثبت حرکت میکرد در اواخر بازار یه حقوقی با اردر سنگین و هیدن سهمو صف فروش کرد!حالا چرا این صف فروش شدن اینقدر برا من مهمه،من تو شرایط فعلی بازار تمرکزم بیشتر رو حفظ اصل سرمایه اس و در کنارش گوشه چشمی به سود منطقی و معقول...
              چون روز قبلش سهم رنج شده بود رو به بالا و اردر 50 تایی حمایتی هم اخر وقت گذاشته شد براش،ترسم از این بود که فروشنده ی امروز اریا ملل بوده باشه با قصد زهرچشم گرفتن و اینکه بگه حق ندارید سهم رو ببرید بالا...
              تو این چند وقته چند تا از دوستام به توصیه ی من سهم رو خریدن و من بیشتر از خودم نگران اونا بودم...اگه خدایی نکرده صف فروش امروز کار اریا ملل زرین بود حفظ اصل سرمایه واقعا به خطر میوفتاد...

به لینک بالا برید و دارایی سهامداران عمده قبل و بعد از روز معاملاتی رو با هم مقایسه کنید...

حالا میدونیم که فروشنده کلا 220 تا دیگه سهم در اختیار داره...شاید فردا همه ی سهمش بلعیده بشه...شاید/.:blushsmiley:./

واما در مورد خود سهم،فردا اخرین روز معاملاتی سهم قبل از افزایش سرمایه اس،سهم فردا برای افزایش سرمایه 350% بسته میشه،به ازای هر سهم 3.5 حق تعلق میگیره که مدت کمی بعد از خود سهم قابل معامله خواهد بود...

با توجه به شناوری سهم و با توجه به اینکه اگه این حقوقی فردا از سهم خارج بشه عملا دیگه بعیده فروشنده ی درشت دیگه ای وجود داشته باشه برای سهم کل شناوری سهم رو میشه بعد از افزایش سرمایه با حدود 1.5 میلیارد تومن جمع کرد!با این اوصاف هیچ بعید نیست که یه رالی بعد از مجمع داشته باشه...

من واون چند دوستی که عرض کردم شرکت میکنیم تو افزایش سرمایه،شاید فردا تعدادمون رو هم بیشتر کنیم حتی،ولی شما حتما حتما خودتون هم شرایط سهم رو بررسی کنید بیشتر و هم بلوکه شدن پول برای یه مدت نسبتا کوتاه رو مد نظر قرار بدید...این حرفهایی که اینجا زدم توصیه به خرید نبود،بزاریدشون به حساب فشاری که از ظهر تا حالا بهم وارد شده بود و حالا نیاز به تخلیه اون فشار با حرف زدن...

یا حق
              تمام سال من بی تو...

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

سلام
                جناب مرادی از کجا می توان خرید و فروش های سهامداران زیر یک درصد را دید؟
                ممنون
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                  سلام
                  جناب مرادی از کجا می توان خرید و فروش های سهامداران زیر یک درصد را دید؟
                  ممنون
                  سلام اقا علیرضا
                  تا اونجایی که من میدونم نمیشه خرید و فروش های زیر درصدی ها رو از جایی دید.

عرض کردم که سهامدار یک درصدی بود که بافروش دیروزش رفت زیر یک درصد،تو اون لینکی که دادم اگه برید و لیست سهامداران عمده قبل و بعد از روز معاملاتی رو مشاهده کنید مشخصه که شرکت رشد بین الملل پایدار 260 هزار سهم داشته قبل از روز معاملاتی اما بعد از روز معاملاتی تو لیست سهامداران عمده نیست،با توجه به اینکه دیروز فقط یه حقوقی فقط فروش داشته پس کل 40000فروش دیروز برای این شرکت بوده،پس در حال حاضر 220هزار سهم دیگه داره هنوز که امیدوارم همین امروز کامل خارج بشه از سهم...

یا علی
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

یه اردر 50 تایی خرید رو 1900 هیدن نشسته(من تستش کردم که میگم 50 تاییه/:.yead.:/) ، علی القاعده باید خود اریا ملل زرین باشه/:.grlim:./

اگه اونه که احتمالا هست،دست و پنجه اش درد نکنه بابت حمایت از سهم/:.wubsmiley.:/

پ.ن:اردر 50 تایی حذف شد،امیدوارم رو منفی کامل اریا ملل حمایت کنه از سهم تا این فروشنده بفروشه و بره پی کارش،در صورت حمایت اریا ملل،خرید نزدیک منفی کامل سهم میتونه گزینه ی خوبی باشه...
                    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/02/18, 09:12.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/03/31 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده) اصلاحیه

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مجتمع کشت و صنعت چين چين(چين چين) طی نامه شماره مورخ 1393/12/05 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/03/31 با سرمایه 100,000 میلیون ریال مبلغ 521 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 47 درصدی سود در 6 ماهه

سایر اطلاعات:
                      1. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/93 را با سرمايه 400ر22 ميليون ريال در تاريخ 19/03/92 و 26/03/92 (حسابرسي شده) مبلغ 843ر1 ريال و در تاريخ 08/08/92 مبلغ 951ر1 ريال و در تاريخ 30/10/92 و 30/11/92 (حسابرسي شده) مبلغ 908ر1 ريال و در تاريخ هاي 31/01/93، 12/03/93 و 28/03/93 مبلغ 915ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 156ر2 ريال محقق گرديده است.

2. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/94 را با سرمايه 400ر22 ميليون ريال در تاريخ 12/03/93 و 28/03/93 (حسابرسي شده) مبلغ 194ر2 ريال و در تاريخ 30/07/93 و 11/11/93 مبلغ 298ر2 ريال و در تاريخ 29/11/93 (حسابرسي شده) مبلغ 328ر2 ريال و با سرمايه 000ر100 ميليون ريال طبق اطلاعات پيوست مبلغ 521 ريال اعلام نموده است. مزيد استحضار، شرکت درخصوص تفاوت پيش بيني فعلي با پيش بيني بيانيه ثبت اعلام نموده است که اين تفاوت بدليل تعديل و بروز نمودن اطلاعات در تاريخ تهيه گزارش مي باشد.

3. بر اساس تصميمات مجمع عمومي فوق العاده مورخ 03/12/93 افزايش سرمايه 346 درصدي شرکت (از مبلغ 400ر22 ميليون ريال به مبلغ 000ر100 ميليون ريال) از محل مطالبات و آورده نقدي سهامداران به تصويب رسيد. لازم به ذکر است، شرکت طبق نامه پيوست اعلام نموده است مراحل ثبت افزايش سرمايه مزبور تا تاريخ برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه محقق خواهد شد.
                      همچنين مجمع عمومي فوق العاده با انجام افزايش سرمايه از مبلغ 000ر100 ميليون ريال به مبلغ 000ر300 ميليون ريال موافقت نموده و اختيار عملي نمودن آن را به مدت 2سال به هيئت مديره تفويض نمود تا هيئت مديره پس از اخذ مجوز از سازمان نسبت به عملي نمودن آن اقدام نمايد.

4. شرکت هزينه هاي آگهي و تبليغات و درآمد حاصل از برند شرکت را در سرفصل خالص درآمد (هزينه) هاي متفرقه طبقه بندي نموده است. لازم به ذکر است هرگونه اصلاح در تغيير طبقه بندي مذکور هيچگونه تاثيري بر پيش بيني سود هر سهم نخواهد داشت.

5. مزيد اطلاع سهامداران محترم شرکت طي اطلاعات ارسالي اعلام نموده است که: "فعاليت شرکت به صورت کارمزدي براي سهامدار عمده مي باشد و مواد اوليه علاوه بر گوجه و ميوه؛ مواد بسته بندي از قبيل قوطي و شيشه و همچنين کفي و پلاستيک توسط خريدار (سهامدار عمده) تهيه و تامين مي گردد. لذا مبالغ فروش در گزارش پيش بيني براساس کارمزد دريافتي مي باشد. شرکت تصميم دارد در صورت تامين نقدينگي کافي در سال هاي آتي با خريد مواد اوليه و بسته بندي، توليد کارمزدي را متوقف سازد."

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

من فکر میکردم یه تعدیل هم میزنه هر چند زده ولیفکر میکردم بیشتر بزنه
                        فردا منتظر بازگشایی می مانیم
                        www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

امیر جان گزارشش رو خوندی؟
                          همچنان مخفی کردن سود...حالا چرا و تا کجا الله اعلم!

یه نمونه اش مثلا،سود حاصل از سرمایه گذاری ها بیشتر شده،دقیقا رفته معادلش رو هزینه سایر ( تبلیغات)اضافه کرده که سود نهایی تغییر نکنه...

راحت راحت میتونست تعدیل20% بده رو همین گزارشش فقط...

کلا گزارشای امسالش هر سری فقط هزینه میتراشن که سود نهایی ثابت بمونه...

از ابتدای امسال تا حالا هزینه تبلیغات از 3.5 میلیارد رسیده به نزدیک 9 میلیارد تومن...!!!

جریان چیه آخه؟!چه اتفاقی افتاده که شرکت نسبت به پارسال 2.5 برابر هزینه تبلیغاتش بیشتر شده در حالی که چیزی که به نظر میرسه تو سطح جامعه اینه که تبلیعاتش کمتر از پارسال هست...

ضمن اینکه تو گزارش حسابرس به وضوح قید شده که سه ماهه یه بخشی رو از تولید کارمزدی خارج کردن،بابتش وام گرفتن و هزینه مالی تراشیدن برا شرکت از اون طرف گفته در پایان سال به تسبت هزینه های انجام شده سود فروش غیر کارمزدی محاسبه خواهد شد...یعنی عملا هزینه رو الان اوردن توی صورت مالی و سود رو پیش بینی نکردن!!!آخه آدم میمونه چی بگه...:((
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

خب سهم بالاخره بازگشایی شد،معاملات امروز واقعا جالب بود...از باز شدن رو مقاومت،تا رنج منفی و صف فروش،تا جمع شدن صف فروش و ...

با این اوضاع الان شناوری سهم حوالی 13% هست،یعنی ارزش ریالی کل سهمهایی که دست بازاره حدود 1.3 میلیارد تومنه!!!!!یعنی اگه سهامدار عمده عرضه نداشته باشه،با کوچکترین تقاضایی ممکنه سهم رو به بالا قفل بشه...

حمایت 1900 قبل از افزایش سرمایه الان میشه 500 تومن...

مقاومت مهم سهم هم حوالیه 540-550 هست که در صورت شکسته شدن نمودار یزر میتونه یه سناریوی خیلی محتمل باشه به نظر من:

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

این هم نمای هفتگی سهم:

تمام سال من بی تو...

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

مردای جان پاشنه اشیل سهم این کارمزدی کار کردنه.........اگه ازشرش خلاص شه میترکونه.............امار نداری کی اتفاق میفته
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X