کشت و صنعت چین چین (غچین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : کشت و صنعت چین چین (غچین)

نزدیک به گزارش شش ماه ایم و یه کم شرایط ریسکیه...علی الخصوص که اریا ملل هم دو روزیه که پیداش نیست واسه حمایت از سهم...

انتظار خاصی هم از گزارش شش ماهه اش ندارم،صرفا تونسته باشه فروش بودجه رو پوشش بده کافیه برا من...

بررسی که کردم اخیرا خود به پخش هم محصولاتش رو گذاشته تو سبد فروشش،یعنی الان هم به پخش و هم پخش البرز محصولاتش رو میفروشن...

تو گزارش سه ماهه یه مقدار جزئی مشکل تو فروش مشهود بود و امیدوارم این مشکل حل شده باشه...هرچند این تولیدی که من تو سه ماهه دیدم و عدم فروشش ممکنه یه سناریوی جالب رقم بزنه واسه سهم اما چون در حد حدس و گمانه فعلا حرفی ازش نمیزنم...

در مجموع خریدش تو بازه ی 1850-1900 میتونه خرید خوبی باشه...

هرچند اگه سهم بخواد زیر 1850 تثبیت کنه برمیگرده به محدوده 1550...

یا حق
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

خریدار امروز مجددا اریا ملل زرین بوده...سهم برمیگرده انشالله مجدد روی 1900!

از شراکت با همچین حقوقی واقعا لذت میبرم،کارشون درسته چه روی تابلو و چه تو مدیریت شرکت...

البته منکر برخی کاستی ها نمیشم اما در مجموع با توجه به بقیه ی حقوقی های بازار میشه گفت این اریا ملل یه فرشته ی تمام معناست...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

خيلي جالبه اصلا فروشنده نداشت
        دلمون و به 1700 خوش كرده بوديم هاlaughingsmiley
        دم فروشندها گرم
        www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

امیر جان شناوری سهم رسیده به 13%،کافیه جمع دارایی سهامداران بالای درصد رو جمع بزنید...یعنی کلا زیر سه میلیون سهم زیر درصد هستن...تازه بخش زیادی از این مقدار هم اصلا بورسی نیستن یه جورایی و کسایی هستن که از قدیم سهم رو دارن...

اون42 تا حجمی هم که نزدیک 1800 خورد 30 تاش به نظر کد به کد میومد...

با وجود حداکثر زیر 3 میلیون سهم تو بازار یعنی کل شناوری شرکت رو میشه با زیر 6 میلیارد تومن پول جمع کرد!سهم اونقدر کوچیک و اونقدر خشکه که طبیعیه فرونشده نداشته باشه...

امیدوارم شنبه هم اریا ملل حمایت کنه و سهم برگرده بالای 1900 تا دیگه از روی چارت هم ترسی از سهم نداشته باشیم...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

خب بد نیست خلاصه ای از گزارش توجیهی افزایش سرمایه رو ببینیم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

اما یه نکته،این گزارش توجیهی واسه افزایش سرمایه ی 1240% تنظیم شده و الان قراره علی الحساب طی مرحله اول 350% اش بوقوع بپیونده که اثرش کمتر میشه فعلا رو سود شرکت...طبق جدولی که تو بیانیه ثبت هست یعنی...

وچیزی که من خیلی از دیدنش خوشحال شدم،این بود که تحلیلم توهم نبود...

این جدول رو دوباره ببینید...

اولین سال بعد از افزایش سرمایه کامل و خروج کامل از تولید کارمزدی شرکت خودش پیش بینی سود نزدیک به هفتصد تومنی کرده...

کاری به روند کوتاه مدت سهم ندارم،کاری به بازی های احتمالی موقع عرضه حق ها و این حرفها ندارم اما واقعا با دید بلند مدت و حتی خیلی بلند مدت یکی از بهترینای بازاره واسه سهامداری...

به راحتی بالای هزار تومن سود رو تو بازه ی دو سال اتی تو گزارشاش خواهیم دید...(البته با سرمایه فعلی)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم...برای روند کوتاه مدت سهم یه کم نگران گزارش شش ماهه هستم که در پیشه...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

خدا رو شکر تو این روز واقعا ترسناک خوب دووم اورد سهم...فقط برام عجیب بود که یه حقیقی نزدیک به 50 هزار سهم فروخت!!!اونم وقتی که افزایش سرمایه سنگین سهم اومده و کلا سهم 5% رشد کرده!!اونم این سهم با این شناوری کم و حمایت خوب سهامدار عمده حوالی 1900 تومن!واقعا اینقدر این سهم ترسناک شده بود که تصمیم به خروج گرفت دوستمون؟!اما واقعا مردونه خارج شد!یه ریال هم پایین نیومد...نشست رو سقف قیمتی و صبر کرد خریدار ازش بخره...بازم دمش گرم که سهم رو خراب نکرد...انشالله موفق باشه و هرجا رفت سود خوبی بکنه...
                    دیروز خریدار سر خط به لطف کارگزارم من بودم و امروز هم که فرصت داد یه مقدار دیگه اضافه کردم...
                    فروشنده ی حقوقی امروز یکی از رفقا بودن و بنا به یه دلیل خاص فروختن سهم رو...هرچند تعدادش زیاد نبود...
                    انشالله میریم با سهم افزایش سرمایه...
                    امیدوارم شرایطم بهم اجازه بده تا مرحله بعدی افزایش سرمایه هم با سهم بمونم...
                    یا علی
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/03/31 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت چين چين طی نامه شماره مورخ 1393/11/11 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/03/31 با سرمایه 22,400 میلیون ریال مبلغ 2,298 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 47 درصدی سود در 6 ماهه

سایر اطلاعات:
                      1. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/93 را در تاريخ 19/03/92 و 26/03/92 (حسابرسي شده) مبلغ 843ر1 ريال و در تاريخ 08/08/92 مبلغ 951ر1 ريال و در تاريخ 30/10/92 و 30/11/92 (حسابرسي شده) مبلغ 908ر1 ريال و در تاريخ هاي 31/01/93، 12/03/93 و 28/03/93 مبلغ 915ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 156ر2 ريال محقق گرديده است.

2. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/94 را در تاريخ 12/03/93 و 28/03/93 (حسابرسي شده) مبلغ 194ر2 ريال و در تاريخ 30/07/93 و طبق اطلاعات پيوست مبلغ 298ر2 ريال اعلام نموده است.

3. شرکت هزينه هاي آگهي و تبليغات و درآمد حاصل از برند شرکت را در سرفصل خالص درآمد (هزينه) هاي متفرقه طبقه بندي نموده است. لازم به ذکر است هرگونه اصلاح در تغيير طبقه بندي مذکور هيچگونه تاثيري بر پيش بيني سود هر سهم نخواهد داشت.

4. مزيد اطلاع سهامداران محترم شرکت طي اطلاعات ارسالي اعلام نموده است که: "فعاليت شرکت به صورت کارمزدي براي سهامدار عمده مي باشد و مواد اوليه علاوه بر گوجه و ميوه؛ مواد بسته بندي از قبيل قوطي و شيشه و همچنين کفي و پلاستيک توسط خريدار (سهامدار عمده) تهيه و تامين مي گردد. لذا مبالغ فروش در گزارش پيش بيني براساس کارمزد دريافتي مي باشد. شرکت تصميم دارد در صورت تامين نقدينگي کافي در سال هاي آتي با خريد مواد اوليه و بسته بندي، توليد کارمزدي را متوقف سازد."

5. مزيد استحضار، شرکت در تاريخ 29/10/93 مجوز افزايش سرمايه از مبلغ 400ر22 ميليون ريال به مبلغ 000ر100 ميليون ريال از محل مطالبات و آورده نقدي را از سازمان بورس و اوراق بهادار تهران اخذ نموده است. تصويب افزايش سرمايه منوط به برگزاري مجمع عمومي فوق العاده و تصويب آن مي باشد. همچنين مجمع عمومي فوق العاده مي تواند با انجام افزايش سرمايه از مبلغ 000ر100 ميليون ريال به مبلغ 000ر300 ميليون ريال موافقت نموده و اختيار عملي نمودن آن را به مدت 2سال به هيئت مديره تفويض نمايد تا هيئت مديره پس از اخذ مجوز از سازمان نسبت به عملي نمودن آن اقدام نمايد.

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

فروشندهای باحالی داره 2 روزه در حال خریدم یکمی هم شیطنت کردم یه هزار تا 19421 برداشتم..... حقوقی این سهم بهترینه/:.Heart.:/
                        www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

نمیدونم چرا صورت های مالیش منتشر نمیشه!!!فقط پیش بینیش اومد...

منتظر اگهی دعوت به مجمعش هستیم همچنان و امیدوار به آینده...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز یکشنبه مورخ 1393/12/03 درمحل کارخانه واقع در کيلومتر 2جاده فريمان- ابتداي شهرک طرق- جنب کارخانه قند شيرين برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :

تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
                            سایر موارد
                            توضیحات:
                            ساير موارد مرتبطي که در جلسه مطرح شود

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

با سلام
                              با امید به خدا به استقبال افزایش سرمایه میریم تا ببنیم صبرمون بالاخره جواب میده
                              www.mahak-charity.org

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

آذر 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 11 درصد کاهش
                                2- سود ناخالص : 63 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 1203 درصد افزایش
                                4- هزینه های مالی : 625 درصد افزایش

5- سود خالص : 15 درصد افزایش
                                6- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 1089 ریال

نظر

در حال کار...
                                X