کشت و صنعت چین چین (غچین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : کشت و صنعت چین چین (غچین)

سلام اقا

این تصویر برای گزارش حسابرسی شده شش ماهه اس که چند روز پیش اومد:

شرکت عملا از تولید کارمزدی خارج شده و برای خودش وام گرفته و داره تولید میکنه،تا مدتی دیگه پول افزایش سرمایه هم که به شرکت تزریق بشه بخش بیشتری از تولید رو از حالت کارمزدی خارج میکنه...
    اریا ملل هم که مثه شیر پشت سهمشه و قبل افزایش سرمایه رو 1900 حمایت میکرد از سهم(الان میشه حوالی 500 تومن این حمایت)...ضمن اینکه از روی چارت هم تو هر سه تایم فریم روزانه و هفتگی و ماهانه با روشهای مختلفی حمایت مستحکمی در بازه ی 470-500 تومن میشه برای سهم مشاهده کرد...
    ضمنا شناوری سهم رسیده به 13%،یعنی چیزی حدود 2.9 میلیون سهم کلا که در حال حاضر حدود 1.3 میلیارد تومن میارزه کلا،و این سهم رو شدید مستعد صعود میکنه...
    فقط ممکنه کمی عرضه ها روی حق تقدم ازار دهنده باشه که اونم اگه خود سهم رو به بالا حرکت کنه،بازار خریدار حق تقدم های عرضه شده خواهد بود یقینا.
    ریسک سهم حداکثر 6% و بازده سهم حداکثر 88%...ریسک به ریوراد واقعا جذابیه به نظرم...
    با این تفاسیر شاید خرید سهم حوالی 500 تومن برای بخش بلند مدتی سبد خالی از لطف نباشه!
    البته خودتون بررسی کنید حتما،من فقط سعی کردم دانسته های خودم رو به اشتراک بزارم.
    یا علی❤️
    تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

با سلام

انتظار من از سهامدار عمده بیشتر بود

حالا شاید سهامدار جدید حمایت بکنه
      فدک اضافه شده
      www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

واقعا ناظر با خودش چی فکر میکنه برای حق تقدم دامنه گذاشته؟
        ---------
        تماس گرفتیم برداشت/.:biggrinsmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/03/15, 12:12.
        تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

با سلام
          امروز که نبودیم
          فردا حق خواهم خرید<<<<<<<<< 7 هزار سهم هم نزدیک 480 اضافه کردم>>>>>>>>
          امیدوارم آریا ملل حمایتش و شروع کنه
          www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
            با سلام
            امروز که نبودیم
            فردا حق خواهم خرید<<<<<<<<< 7 هزار سهم هم نزدیک 480 اضافه کردم>>>>>>>>
            امیدوارم آریا ملل حمایتش و شروع کنه

فدک داره به جاش این کار رو میکنه امیر جان/.:biggrinsmiley.:/
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

اینم یه نقاشی با فرض اینکه سهم بتونه مقاومت پیش رو رد کنه...

ماهانه:

روزانه:

پ.ن:البته به هیچ وجه مبنای عمل قرار نگیره،چون توهمات یک رب بازه:))
              تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

با سلام و تبریک سال نو
                وتشکر از فدک بخاطر حمایتش/:.Heart.:/
                اشتباه بزرگی که من کردم این بود که به 2 نفر از دوستام پیشنهاد خرید این سهم و قبل از افزایش سرمایه دادم و صادرات و حکمت فروختن و بجاش این سهم و خریدند اصلا باورم نمی شد این سهم اینجوری بازگشایی بشه و روی آریا ملل حساب ویژهای باز کرده بودم و از حق نگذریم حقوقی بسیار خوبیه و و از اون طرف سهامها فروخته شده خیلی خوب بالا رفتن و این سهم پایین اومده همین جا هم از دوستام عذرخواهی می کنم.

نمیدونم کیه اصرار داره حق سهم و بیاره پایین و یه حقوقی زیر یک درصد هم گاهی شیطنت می کنه به هر حال من خودم حدود 100 هزار حق رو 330 خریدم تا بیشتر از این شرمنده دوستام نشم ولی این حقیقی که من می بینم کار رشد حق و خیلی سخت کرده:
                به امید اینکه آریا ملل یا فدک یه روز یه رنج اساسی بزنه ونفس حق وهم باز کنه من به شخصه آریا ملل و خیلی قبول دارم وهواسش به سهم هست
                www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                  با سلام و تبریک سال نو
                  وتشکر از فدک بخاطر حمایتش/:.Heart.:/
                  اشتباه بزرگی که من کردم این بود که به 2 نفر از دوستام پیشنهاد خرید این سهم و قبل از افزایش سرمایه دادم و صادرات و حکمت فروختن و بجاش این سهم و خریدند اصلا باورم نمی شد این سهم اینجوری بازگشایی بشه و روی آریا ملل حساب ویژهای باز کرده بودم و از حق نگذریم حقوقی بسیار خوبیه و و از اون طرف سهامها فروخته شده خیلی خوب بالا رفتن و این سهم پایین اومده همین جا هم از دوستام عذرخواهی می کنم.

نمیدونم کیه اصرار داره حق سهم و بیاره پایین و یه حقوقی زیر یک درصد هم گاهی شیطنت می کنه به هر حال من خودم حدود 100 هزار حق رو 330 خریدم تا بیشتر از این شرمنده دوستام نشم ولی این حقیقی که من می بینم کار رشد حق و خیلی سخت کرده:
                  به امید اینکه آریا ملل یا فدک یه روز یه رنج اساسی بزنه ونفس حق وهم باز کنه من به شخصه آریا ملل و خیلی قبول دارم وهواسش به سهم هست
                  من نیز هم همین اشتباه شما رو مرتکب شدم متاسفانه به نحوی...

در مورد فروشنده ی حق تقدم،همون کسیه که بعد از بازگشایی خیلی اصرار داشت سهم رو بکشه پایین که فدک جلوش ایستاد،در واقع سه روز سهم رو منفی کرد اگه برید نگاه کنید نوع فروش رو مشخصه...

کل تعداد سهمهایی که داشت و فروخت تو دوتا کد حقیقی و یه کد حقوقی جمعا حوالی300 هزار تا بود اگه اشتباه نکنم و این یعنی حدودا یک میلیون حق تقدم در اختیار داشته...

با توجه به معاملاتی که تا حالا روی حق تقدم انجام شده و نوع فروش ها تخمین بنده اینه که بین 200-400 تا از حق تقدماش رو هم فروخته باشه...یعنی 600-800 تقدم دیگه هنوز هست که اینجوری فروشنده است که مبلغ چندانی نمیشه...ماکزیمم 280 میلیون تومن میشه...

طبیعتا اگه خود سهم بره بالا و اختلاف بیشتر بشه،بازار از فروشنده ی حق استقبال میکنه و عملا نیازی به رنج زدن فدک یا اریا ملل نخواهد بود...انشالله با شکسته شدن مقاومت طی روزهای آتی رشد سهم شروع بشه و فروشنده ی عصبانی حق که داره با ضرر خارج میشه هم کامل بتونه خارج بشه و بره "بورس" بخره بلکه سود کنه:))

ضمنا کسی حواسش انگار نیست که این شرکت یه افزایش سرمایه ی 200% دیگه هم خواهد داشت تا یکسال اینده...

در مورد آریا ملل هم یقینا حق با شماست،واقعا کارشون درست بوده تا حالا...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

در مورد فروشنده ی حق تقدم،همون کسیه که بعد از بازگشایی خیلی اصرار داشت سهم رو بکشه پایین که فدک جلوش ایستاد،در واقع سه روز سهم رو منفی کرد اگه برید نگاه کنید نوع فروش رو مشخصه...

کل تعداد سهمهایی که داشت و فروخت تو دوتا کد حقیقی و یه کد حقوقی جمعا حوالی300 هزار تا بود اگه اشتباه نکنم و این یعنی حدودا یک میلیون حق تقدم در اختیار داشته...

با توجه به معاملاتی که تا حالا روی حق تقدم انجام شده و نوع فروش ها تخمین بنده اینه که بین 200-400 تا از حق تقدماش رو هم فروخته باشه...یعنی 600-800 تقدم دیگه هنوز هست که اینجوری فروشنده است که مبلغ چندانی نمیشه...ماکزیمم 280 میلیون تومن میشه...

طبیعتا اگه خود سهم بره بالا و اختلاف بیشتر بشه،بازار از فروشنده ی حق استقبال میکنه و عملا نیازی به رنج زدن فدک یا اریا ملل نخواهد بود...انشالله با شکسته شدن مقاومت طی روزهای آتی رشد سهم شروع بشه و فروشنده ی عصبانی حق که داره با ضرر خارج میشه هم کامل بتونه خارج بشه و بره "بورس" بخره بلکه سود کنه:))

ضمنا کسی حواسش انگار نیست که این شرکت یه افزایش سرمایه ی 200% دیگه هم خواهد داشت تا یکسال اینده...

با سلام خدمت جناب مرادی عزیر
                    و تشکر بخاطر پیغامتون
                    ان شاا... بعد از تعطیلات
                    درسته فروشنده عصابانیه و شاید هم بدهکاره ولی می تونه خیلی بهتر عمل کنه
                    به امید روزهای بهتر
                    www.mahak-charity.org

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

امیر جان حقوقی که 207 تا فروخت یکی از همون فروشنده عصبانیا بود که تموم کرد...

حقوقی که 50 تا داد هم داستان داره...

یه حقوقی خورده ی یدیگه مونده که ازار دهنده نمیشه اصلا...

یه حقیقی هم هست که هنوز تعداد داره و اون فقط ممکنه عرضه کننده باشه که با توجه به جو بازار انشالله هضم میشه...
                      --------------

و اما خود سهم،امروز فدک مبنا رو پر کرد شکر خدا، فردا هم خدا بزرگه...بالاخره قیمت بره بالاتر انشالله مبنا هم راحت تر پر میشه و سهم بازار رو تو رالی پیش رو همراهی میکنه فعلا...

ضمنا دو هفته دیگه گزارش نه ماهه سهم هم تو راهه....
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

حقوقی داره رو 550 حمایت میکنه...

انشالله حق خودشو به سهم میرسونه تو روزهای اتی...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• بورث
                          ستاره‌دار (۶)
                          • Sep 2013
                          • 263

آقاي مرادي عزيز سلام و سال نو شما مبارك
                          من نتونستم اختلاف 200 توماني حق وبا سهم رو هضم كنم علي القاعده بايد به ندازه ارزش اسمي فاصله داشته باشه. دليلشو ميدونيد؟

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                            آقاي مرادي عزيز سلام و سال نو شما مبارك
                            من نتونستم اختلاف 200 توماني حق وبا سهم رو هضم كنم علي القاعده بايد به ندازه ارزش اسمي فاصله داشته باشه. دليلشو ميدونيد؟
                            سلام قربان،سال نو شما هم مبارک،دلیلش رو قبلا یه بار عرضکردم،صرفا شرایط بد بازار و عدم توجهش به همراه یه حقیقی و یه حقوقی عصبانی بود که سهم از دستش خارج شد و رو حق رنج منفی میزد به تلافی...هرچند صرفا به خودش ضرر زد...

حالا شکر خدا حقوقی خارج شد دیروز و حقیقی هم بخش عمده ای رو فروخت و دیگه علی القاعده فروشنده ی نافرم وجود نداره و انشالله این گپ پر میشه...

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام و عرض ادب

امروز نشستم دوباره صورت مالی ها رو چک کردم،محاسبات رو بازنویسی کردم...مبناهام رو محتاطانه تر در نظر گرفتم...

با خودم میگفتم نکنه یه جای کار اشتباه دارم میکنم،اخه چرا بازار بی توجهی میکنه و ...

اما همه اش درست بود!

این پستی که الان دارم میزنم به هیچ وجه توصیه به خرید نیست،صرفا توصیه به بررسیه و یه یادگاری...

با روندی که شرکت شروع کرده و کم کم داره از تولید کارمزدی خارج میشه انشالله تا مهر 96 میشه امیدوار بود کامل از تولید کارمزدی خارج شده باشه...

با این پیش فرض ببینیم سهم چقدر بازدهی میتونه بده طی 2 سال و نیم اینده(یعنی مهرماه 96):

اگه کسی حق تقدم رو حتی 400 هم بخره و 100 تومن رو واریز کنه و تو مرحله بعدی افزایش سرمایه هم شرکت کنه و 200 تومن دیگه واریز کنه نهایتا سه تا سهم داره و در مقابلش 700 تومن پول داده...

و اما در مورد عایدی،طبق محاسبات من و با توجه به خروج مرحله به مرحله از تولید کارمزدی بدبینانه ترین سناریوی ممکن سود 50 تومنی تو مجمع مهر امسال،سود 100 تومنی تو مجمع مهر 95 و سود 150 تومنی تو مجمع مهر 96 حدودا میتونه باشه...یعنی به ازای سهم اول 50 تومن عایدی و به ازای سه سهم در سال 95(با فرض ثبت افزایش سرمایه دوم تا قبل از مجمع 95) 300 تومن عایدی(یا با فرض عدم ثبت 100 تومن عایدی کلا) و به ازای سه سهم در سال 96 عایدی 450 تومنی به همراه خواهد داشت به عنوان سود قابل تخصیص...
                                پس مجموعا حداقل 600 و حداکثر 800 تومن عایدی دریافتی خواهد بود.
                                و اما قیمت سهم...مهر 96 با سود 150 تومنی کمترین قیمت سهم با پی بر ای 5 میشه 750 تومن...و ما سه تا سهم 750 تومنی داریم یعنی 2250 تومن ارزش سهام میشه!

مجموع دارایی ها حداقل 2850 و حداکثر 3050 تومن خواهد بود...

پس یه سرمایه گذاری داریم که 700 تومن داره میده و به ازاش کمتر از دو سال و نیم اینده حداقل 3000 تومن داره...یعنی تو کمتر از دو سال و نیم داراییش بیش از 4 برابر میتونه رشد کنه اونم صرفا با سهامداری!!!

چندتا سهم اینجوری تو بازار داریم؟!

پ.ن:زیاد جدی نگیرید،اینا صرفا تصورات یه ذهن متوهمه...

پ.ن2:اینو اینجا نوشتم صرفا برای اینکه یه جا مکتوب شده باشه،تا بعدا در صورت لزوم بتونم بهش استناد کنم...

پ.ن3:به احتمال زیاد این اخرین پست من تو این تاپیکه و اگه اتفاق خاصی نیوفته حالا حالا ها تو این تاپیک چیزی نخواهم نوشت،پس اگه از عزیزان کسی صحبتی راجع به این سهم داشت با بنده تو تاپیک خودم یا تو خصوصی در خدمتم.

یا علی
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X