کشت و صنعت چین چین (غچین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza13642125
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 233

پاسخ : کشت و صنعت چین چین (غچین)

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    انشالله در میان مدت همین اتفاق میوفته ;)

ببین دوست من،اعدادی که من برای سود امسال( با همین تولید کارمزدی) و برای سود سال بعد (با فرض افزایش سرمایه و عدم تولید کارمزدی) به دست اوردم اونقدر چشمگیره که جرات نمیکنم بیانشون کنم!این هم که میبینی تحلیل رو نمیزارم چون هنوز خودم به یقین نرسیدم،دارم با دقت بیشتری ادامه میدم و با دوستانم مشورت میکنم تا خیالم راحت بشه از صحت تحلیل و اونموقع انشالله اینجا تحلیلش رو میزارم تا با همدیگه لذت داشتن چنین سهمی رو ببریم... ;)
    سلام دوست من
    من قصد تخريب نداشتم منتظر تحليل شما هستيم با تشكر

نظر

• m.amin
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 26

غچین سهمیه که در یاد ها ماندگار بشه حالا نگاه کنید کی گفتم؟!:.thumbsupsmileyanim

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
        سلام دوست من
        من قصد تخريب نداشتم منتظر تحليل شما هستيم با تشكر
        خوب بالاخره تقریبا تمام ابهاماتم رفع شد،با توجه به ماهیت کارمزدی شرکت و قراردادهایی که ما از اونها بی خبریم واقعا کار سختی بود و تقریبا کاراگاهی انجام شد!

شرکت امسال تو بدترین حالت سود 260 تومنی رو خواهد ساخت،تو حالت واقع بینانه حوالی 300 تومن و تو خوشبینانه ترین حالت حوالی 400 تومن رو هم میتونه بسازه(که البته این اخری خیلی دور از ذهنه برا امسال!)

اما برای سال بعد دوتا حالت داریم،یا شرکت افزایش سرمایه میده تا خرداد اینده و سال مالی بعد دیگه کارمزدی تولید نمیکنه و یا اینکه همچنان به همینوضع ادامه میده..

تو حالتی که افزایش سرمایه بده میتونه با سرمایه جدید بین 120 تا 150 تومن(معادل 1200 تا 1500 تومن با سرمایه فعلی)سود بسازه و منم به خاطر همین عاشق این سهمم ;)

تو حالتی که افزایش سرمایه نده با فرض اینکه برای سال بعد کارمزدهاش 5درصد رشد کنه و تولیدش هم تقریبا به همین میزان رشد کنه(که با توجه به راه اندازی خطوط جدیدش اصلا چیز دور از ذهنی نیست) میتونه کف سود 380 تومنی و تو بهترین حالت سود 530 تومنی رو بسازه...

واما اصل داستان شرکت از سال دوم بعد از افزایش سرمایه رخ خواهد داد به نظرم،اونجایی که با افزایش سود انباشته شرکت میتونه یه افزایش سرمایه دیگه بده و هزینه های مالیش رو کم کنه،جالبه بدونید سود 1200 تومنی برای سال اول بعد از افزایش سرمایه در حالی به دست اومده که برای سال ذکر شده بنده هزینه های مالی معادل سهمی 1250 تومن رو در نظر گرفتم،یعنی بیش از سود خالص هزینه ی مالی خواهیم داشت تو سال اول که میتونه از سال دوم وجود نداشته باشه...

ونکته ی اخر اینکه طبق قانون بورس شرکت موظفه نهایتا تا پایان سال 93 این افزایش سرمایه رو بده پس اخر اخر اخرش تحلیل ما میتونه یکسال به تعویق بیوفته...

به نظرم یکی از بهترین گزینه ها برای یه سرمایه گذاری بلند مدت چند ساله اس این شرکت...

تصویر زیر صفحه ی اخر و در واقع نتیجه ی چند صفحه ی قبلی و تحلیل بنده از غچین هست،ابهامی بود درخدمتم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

خوب ظاهرا بازی تموم شد!!!

کوچولوی نازنین صفش جمع شد...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

با سلام
            غچین با سرمایه کمی که داره یکی از کم سرمایه ترین سهم های بورس هست و طبق الزام سازمان باید سرمایه خودش رو حداقل به 20 میلیارد برسونه
            با تماسی هم که چندی پیش با شرکت داشتم افزاش سرمایه رو تائید کرد ولی گفت زمان معلوم نیست و البته اشاره داشت به چند مرحله ای بودن افزایش سرمایه.

از نظر بنیادی هم که سهم رو به رشدیست و در یکی دو سال اخیر متحول شده و بنظرم روندش ادامه پیدا کنه

شناور چندانی هم نداره و با اصلاحی که از 2400 به قیمت فعلی داشته خرید در قیمتهای فعلی با دید سهامداری کم ریسکه

پ.ن:در حال حاضر غچین ندارم
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

حوالی 1650 تلاقی فیبوی 61 و خط روند سهم رو داریم که میتونه نقطه بازگشتی خوبی باشه...

در صورت از دست رفتن این حمایت،کف تقریبا قطعی سهم 1450-1500 خواهد بود به نظرم!ضمن اینکه با سود حدود 300 تومنی امسال همین الان پی بر ای تحلیلی سهم 6 هست و با توجه به افزایش سرمایه سنگینی که باید بده و روند رو به رشد تولید و سود اوری شرکت فکر نمیکنم پی بر ای بالایی باشه،پس از نظر بنیادی تو این قیمتها توجیه خرید داره به نظرم...

امروز اریا ملل زرین 200 هزارتا خریده،حمایت خوبی کرد انصافا،به نظرم کف سهم همین حوالی باشه،انتظار دارم فردا از 1650 شروع کنه و نم نم بیاد بالا،ببینیم خدا چی میخواد...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

خوب تا اینجا که کلا چارت و اینا رو کشک کرده،اما الان دیگه قیمتش رسیده به 10 ماه پیش!حقوقی جدید هم که چند روز پیش اومد بالای درصد،فکر نمیکنم دیگه پایینی داشته باشه!

من که با توجه به بررسی های بنیادی که داشتم دارم یواش یواش تک سهمش میشم،ببینیم خدا چی میخواد...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

خوب تا اینجا که کلا چارت و اینا رو کشک کرده،اما الان دیگه قیمتش رسیده به 10 ماه پیش!حقوقی جدید هم که چند روز پیش اومد بالای درصد،فکر نمیکنم دیگه پایینی داشته باشه!

من که با توجه به بررسی های بنیادی که داشتم دارم یواش یواش تک سهمش میشم،ببینیم خدا چی میخواد...
                  درود
                  مرادی جان یک RD+ زیبا داره
                  rsi هم در منطقه خوبی است
                  وسوسه شدم ;)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    درود
                    مرادی جان یک RD+ زیبا داره
                    rsi هم در منطقه خوبی است
                    وسوسه شدم ;)
                    ارادت هکتور حان /:.Heart.:/

راستش بحث تکنیکالش رو پیش نکشیدم چون بیشتر تاکیدم رو بنیادش و شرایط خاصشه،وگرنه همونطور که خودت دیدی،از نظر تکنیکالی هم یکی دوتا مثبت بخوره روندش عوض میشه... :)

خوشحال میشم با شما و دید بلند مدت و خوبت هم سنگرم باشم....

اگه خواستی ایمیلت رو برام خصوصی بزن،فایل اکسل تحلیلم رو برات ایمیل کنم.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

ممد غبشهری حالا شده مم غچینی....
                      کارت درسته محمد جان....

حقوقی سهم از اون نوسانگیرای حرفه ایه....
                      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

ارادت دکتر جان

اره دیگه،پارسال هم دقیقا همین موقع ها بود که داشتم یواش یواش تک سهم غبشهر میشدم،ببینیم غچین،غبشهر دوم میشه؟! :D

حقوقیش که اخرشه :))
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

فعلا این دو روزه که خوب دووم اورده...

ولی خداییش کسی دقت کرده میشه این سهم رو با روزی 50 هزارتا صف خرید کرد؟! :D
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

اعتلا البرز(همین که قراره عرضه بشه) با تموم شده ی نزدیک به 2000 تومن، 1% چین چین رو داره...

صندوق سرمایه گذاری حافظ با تموم شده ی نزدیک به 1500 تومن(البته دقیق مطمئن نیستم اما قطعا زیر 1450 نیست تموم شده اش)، 1% چین چین رو داره...

من دیگه حرفی ندارم :D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

وهمچنان موش و گربه بازی حقوقی ادامه دارد!70 تا دونه رو +2.6 خریده حقوقی،کل معالمات امروزشه فعلا!!!جدا موندم این دو سه تا حقوقی که کم حجم میخرن این چند روز و زیر درصد هم هستن فازشون چیه؟! :))

پ.ن:70 تا دیگه رو +2 خرید،حجم معاملات شد 140 تا دونه،همشم خرید حقوقی/:.yead.:/ یه خسته نباشید صمیمانه خدمتشون عرض میکنم واقعا :))

پ.ن2:در مورد شکلک های خنده تو متن باید عرض کنم که خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.../:.negaran.:/

پ.ن3:حقوقی خریدش تکمیل شد با 140 تا دونه رفت لالا،سهم هم رفت فنا/:.weirdsmiley.:/
                              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/03/11, 10:14.
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• rsldvd
                                عضو جدید
                                • Jun 2013
                                • 16

وهمچنان موش و گربه بازی حقوقی ادامه دارد!70 تا دونه رو +2.6 خریده حقوقی،کل معالمات امروزشه فعلا!!!جدا موندم این دو سه تا حقوقی که کم حجم میخرن این چند روز و زیر درصد هم هستن فازشون چیه؟! :))

پ.ن:70 تا دیگه رو +2 خرید،حجم معاملات شد 140 تا دونه،همشم خرید حقوقی/:.yead.:/ یه خسته نباشید صمیمانه خدمتشون عرض میکنم واقعا :))

پ.ن2:در مورد شکلک های خنده تو متن باید عرض کنم که خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.../:.negaran.:/

پ.ن3:حقوقی خریدش تکمیل شد با 140 تا دونه رفت لالا،سهم هم رفت فنا/:.weirdsmiley.:/
                                سلام
                                قربان من همیشه نوشته های شما رو می خونم تا الان م همسنگر نبودیم !!!
                                آقا ما غچین داشتیم 1750 ت فروختیم می خوام مجدد وارد شم ولیییی /:.sadsmiley.:/

احساس می کنم ورود مجدد به این بازار دل شیر یا مغز خر می خواد !!/:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X