کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب نادری مرحبا برشما که استاد نوسان گیری هستید و خیلی دقیق و درست تشخیص میدین که تو چه قیمتی
باید وارد و تو چه قیمتی باید خارج شد و پول رو پول میزارین ونبض خگستر در دستان شما میتپه!...احسنت و صد آفرین برشما!
باسلام
من ادعایی ندارم ولی همانطور که قبلا هم در این یکی دوسالی که عضو شدم گفته ام سعیم این اینست با تجربه قبلی و چشمان باز معامله کنم و خیلی درگیر جوسازی ها بخصوص مجازی نشم.
اهل نوسانگیری زیاد هم نیستم. جایی تشخیص بدم سهامداری میکنم اگر لازم شد بالای ۱سال هم سهم نگه میدارم و جایی تشخیصم کوتاه مدت بود طبق آن عمل میکنم. همین الان هم بخش زیادی از سبدم بلند مدتی است.
بارها هم گفتم اهل اعلام خرید و فروشمم نیستم و سهمی را هم بکسی معرفی نکردم منتها همانطور که گفته شد برخی تصور کردن من با این نماد خصومتی دارم و یا اگر سهمی خریدم مانند بعضی کارم فقط به به و چه چه درمورد آن باشد و اگر کسی گفت بالا چشم سهم ابروست بهش حمله کنم. بعضی مثلا خگستر را در ۱۰۰۰ هم میگفتند نگهدارید و یا بخرید و در ۲۰۰ هم همین حرف را میزنن!! بازار خراب بوده درست اما بالاخره سهم را جایی باید خرید و جایی فروخت اسم خودرا هم باتجربه و تحلیلگر میزارن( بشخصی برنخورد بطور کلی جو فضای مجازی را میگویم)// ضمنا همین سهم در چند ماه اخیر قبلا هم گفته شد گین 80 درصدی و 50 درصدی و... هم داشته و همه اش 10 20 درصد نبوده(من خودم از بخشی استفاده کردم)علاوه بر این وقتی شرایط بازار بنحویست که توان رشد شدید در این چند ماهه نداشته همان نوسانات به ظاهر کوچک اما تکرار انها برای برای کدها خودش منفعت کلانی داشته. وقتش هم برسد برای رشد شدید مطمئنا ان کدها که رانت دارن جا نمیمانن و ممکن است کل سهمشان را هم نفروخته باشن.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
کم کم در تایم هفتگی هم در حال تغییر ابر نزولی به صعودی هستیم که از بعد تکنیکالی اتفاق مثبت مهمی محسوب میشه.
ولی همچنان در داخل ابر در محدوده 270 تا 370 تومن مقاومت های مهمی خواهیم داشت که ممکنه در اون محدوده بارها نوساناتی از سهم شاهد باشیم.
چند روز بود معاملاتش زیر 100 میلیون حجم و ناامیدکننده بود ولی امروز نشون داد همون خگستر همیشگی هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب ارومبورس تشکر از تحلیل شما،
امروز حقوقی بدجور داره عرضه میکنه آیا این موضوع می تونه خللی در رشد ایجاد کنه؟
درود بر شما
بله عرضه میکنه البته عرضه های حقوقی در اول روند صعودی ممکنه وقفه های یکی دو روزی یا نوسانات 5-10 درصدی داشته باشه ولی در کل نشانه بدی نیست .در مورد عرضه امروز هم من فکر نمیکنم این عرضه ها در این جو مثبت مذاکرات هسته ای باعث بشه سهم رو از مثبت به منفی بکشونه البته همچنان صف خریده ولی من در کل نظرم اینه که نبایست از این عرضه ها روی خگستر ترسید.
این نظر منه،من همچنان سهامدارم و فکر میکنم خگستر میتونه در این بازار سود خوبی بده ولی شما با نظر خودتان و با مسولیت خودتان روی سهم خرید یا فروش کنید چون بازار الان طوریه که قطعیتی توش نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ارادت.دفعه قبل هم (10/21)دقیقا زمان شکست خط روند حجم زیاد خورد ونتونست خط روند رو به بالا بشکنه .ولی این بار خبر توافق شرایط رو متفاوت کرده ضمن اینکه در حالت خوش بینانه میشه گفت حقوقی به کدهای شخصی خاص داده
ارادت.دفعه قبل هم (10/21)دقیقا زمان شکست خط روند حجم زیاد خورد ونتونست خط روند رو به بالا بشکنه .ولی این بار خبر توافق شرایط رو متفاوت کرده ضمن اینکه در حالت خوش بینانه میشه گفت حقوقی به کدهای شخصی خاص داده
درود و عرض ادب...درباره روزمورداشاره تون:
1-اون روز خگسترو خودرو و خساپا نتونستن صف خریدشون رو حفظ کنن و معاملات آخرشون به وضوح احتمال بالای منفی شدن روز بعد رو نشون میداد
ولی امروز قضیه بسیار متفاوت بوده...
2-امروز قدرت خریدار حقیقی بیش از 3 برابر قدرت فروشنده حقیقی بود (دفعه قبل اینطورنبود!) و این امر شائبه کدبه کد حقوقی به حقیقی رو تقوبت میکنه...
3-خبر احتمال بالای توافق هم که اشاره کردین(وبسیارهم برای کلیت گروه مهمه) دفعه قبل وجودنداشت...
شخصا نگران حجم بسیار پایین معاملات خگستر قبل از ورود به کانال 250 تومن بودم که معاملات امروز نگرانیم رو تاحدودی برطرف کرد
وبعضی ازاونایی که میتونستن در قیمتهای بالاتر جلوی روندصعودی روبگیرن (بخصوص کدهای حقوقی فروشنده)امروز خارج شدن.
اگه تا فردا شاهد خبر بدی درمورد بحث مذاکرات نباشیم کلیت گروه خودرو معاملات پرحجم و مثبتی خواهند داشت و به نظرم درمجموع شاهد
برتری تقاضا بر عرضه بوده و خگستر هم وارد کانال 250 تومن خواهدشد....
اول صبح فروش در منفی اونم برای سهمی که دیروز با سی میلیون حجم در صف خرید تموم کرده برای من قابل هضم نیست.
با عرض سلام سوالی از دوستان داشتم اینکه ایا کسی سود مجمع امسال خگستر دریافت کرده قراربود23 اسفند واریز شود ممنون میشم از پاسخ دوستان پیروز باشید یا علی
با عرض سلام سوالی از دوستان داشتم اینکه ایا کسی سود مجمع امسال خگستر دریافت کرده قراربود23 اسفند واریز شود ممنون میشم از پاسخ دوستان پیروز باشید یا علی
سلام ودرود سود سهامداراني كه شماره شبا رابه شركت اعلام كرده بودند در تاريخ 27 بهمن ماه واريز شد.
البته خیلی ها منتظرن وفتی وارد شن که با فدرت وارد کانال 250 تومن بشه...
اگه معتفدین خگستر حدود 240 تومنی فعلی ارزنده است ودلیل ارزندگیش رو دونسته و پتانسیل رشد بالایی براش قائلین منتظر گذر از 250 نمونین!
من حتی سودواریزی در 27 بهمن رو همون روز تماما به خگستر 223 تومنی تبدیل کردم...
بازار اگر كمي باهوش بود و به دقت به صفوف چند ده ميليوني وساپا و ورنا توجه داشت بايد حداقل چند ده ميليون هم براي خگستر صف خريد ميزد ..............بحث واگذاري سهام خودرو سازي ها كاملا جدي است و از دلايل صف خريد شدن بالاي 70 ميليون وساپا ....و 30 ميليوني ورنا همين بحث الزام واگذاري سهام دولت در صنعت خودرو سازي است .............خگستر هم مثل ورنا و وساپا از اين واگذاري سود هنگفتي ميبرد...........ولي بازار هنوز 2 زاريش در خصوص خگستر نيفتاده و اين سهم با جو سهم خودرو حركت ميكند
نظر