کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه وپارس بفروشه(حتی یکی از دو شرکت بالا رو)بسیار بیشتر از قیمت کنونی تابلوش سود کسب میکنه...
قبلا صحبت این بود که شرکت سرمایه گذاری پارسیان (مالک اپال و...)روقراره فولاد بخره ( صحبت قیمت 80 هزارمیلیارد تومن بود)
که به توافق نرسیده بودن و حالا شاید توافق کرده باشن...
تاثیر وقوع هر کدام از اتفاقات احتمالی زیر بر روی سهم خگستر بسیار چشمگیره :1-فروش بلوک خودرو2-فروش بلوک وپارس3-آزادسازی قیمت خودرو یا عرضه خودرو در بورس کالا4-فروش زیرمجموعه های وپارس بخصوص این دوتا :شرکت سرمایه گذاری پارسیان - گروه مالی پارسیانتاکیدمیکنم حتی یکی ازاین موارد هم رخ بده خگستر رشدعالی خواهدداشت...نظر شاید اشتباه من اینه که خگستر یکی از پربازده ترین سهام سال 1401 خواهدبود...قیمت فعلی 238 تومان (24/12/1400)...بررسی دقیق با خودتون!
سلام و درود بر اشکان عزیزبه نظرت این معاملات روی خود وپارس چه تاثیری میزاره بانک پارسیان بنظرم شدید داره کنترل میشه
با تشکر
خیلی جالبه که تنهایی صف خریدش باقی است
احتمالا خبری توی سهم هست که بازار بی پروا در صف خریدش نشسته
خگستر ممکنه به زودی روی 250 و 300 تومان تثبیت بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام و درود بر اشکان عزیزبه نظرت این معاملات روی خود وپارس چه تاثیری میزاره بانک پارسیان بنظرم شدید داره کنترل میشه
با تشکر
درود وعرض ادب...معاملات خگستر و خودرو تاثیرمستقیمی رو وپارس نداره(چون وپارس سهام زیادی از خگسترو خودرو نداره)
ولی وپارس حدود 170 تومن کنونی بسیار ارزنده بوده وقیمت وارزش بازارش پتانسیل رشدبالایی داره.
اگه وپارس ازبین شرکت سرمایه گذاری پارسیان و گروه مالی پارسیان حداقل یکیش رو بفروشه رشد چشمگیری در انتظارش خواهد بود
وشخصا اگه ازگروه بانک هم اکنون بخوام سهمی بخرم قطعا انتخابم وپارسه...
--------------------------------------------------------------------------------------
امروز و شنبه (اگه تعطیلش نکنن)قاعدتا کلیت بازار فشار فروش زیادی نداشته و خگستر هم به رشدش ادامه میده...
به احتمال زیاد امروز هم خگستر صف خرید خواهدشد...
خگستر با توجه به حجمی که تا الان زده اگه آخر وقت با صف خرید خوبی ببنده میتونیم این مثلث را شکسته شده در نظر بگیریم . خروج از این مثلث یعنی شروع حرکت صعودی در سهم
بالاخره بعد از مدتی درجا زدن و کنترل قیمتی تراکم قیمتی به بالا شکست . سهامداری کنید
امروز عرضه زیاد بوده ممکنه بخاطر نزدیکی با مقاومت 275 تومن باشه .
این مقاومت هم شکسته خواهد شد،حالا یا با سرعت یا با یکی دو روز واکنش.
قعلا من همچنان سهامداری میکنم،شما رو نمیدونم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر