در اصل توسط a.s پست شده است
View Post
گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
-
خگستر بعد تقسیم خوب در مجمع و پر کردن گپ یک گین بالای 50 درصدی کوتاه مدت بعد از مجمع خواهد داشت. هدف تکنیکی سهم شکستن سقف تاریخی بالای 360 تومان میباشد.
نظر
-
در اصل توسط Masoud F پست شده است View Postبا این تقسیم سود کم باید بالای 250 باز بشه
با اين مبلغي که اندوخته کرد.تا 250تومان حتما ميخرمش.
سرمايه گذاري خودرويي-بانکي
با کاهشي هم که دلار داره ميکنه و رشد خودرويي و بانک پارسيان خگستر اهداف خوبي را خواهد ديد.
رفقا حتما به پرتفوي اضافه کنيد.
نظر
-
وقت بخیر
انتظار داشتم حداقل 40 تومان تقسیم کنه. واقعا با 4 تومان به سهامدار جز توهین کردن.
اما به هرحال "تحت هیچ شرایطی" قیمت سهم پایینتر از 200 نمیشه(هم تکنیکال هم بنیادی). ممکنه مدتی رو درجا بزنه تا کل گروه اصلاحشون به پایان برسه و بعد همه باهم رشد کنن.
همچنان با سهم هستم و کمتر از 300 هم فروشنده نیستم. حالا هرکی میخواد بفروشه. اونایی هم که سهمو ندارن نیازی نیست دلشون به حال من و امسال من بسوزه، ما دوست داریم ضرر کنیم.
اگه هم هدفشون اینه که با اینکارا باعث بشن که یه عده سهمشون تو قیمتهای پایینتر بهشون بفروشن باید بدونن که اینکارشون غیر اخلاقی و خلاف انسانیته و این نون ها خوردن نداره.
اندکی صبر سحر نزدیک است. موفق باشیدبین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
-
شركت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (سهاميعام)
نماد: خگستر كد : 21-30-34
موضوع: خلاصة تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
بدین وسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 30/12/91 شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (سهاميعام) در تاریخ 27/04/92 تشکیل گردید. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:
تصمیمات:
1) صورت¬های مالی سالیانه منتهی به 30/12/91 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
2) موسسه حسابرسی بیات رایان به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی آگاه نگر به عنوان حسابرس علی البدل برای سال مالی 92 انتخاب گردید.
3) روزنامه¬های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامههای کثیرالانتشار جهت درج آگهی¬های شرکت برای سال مالی 92 انتخاب گردید.
4) حق حضور اعضای غیر موظف هیات¬مدیره به ¬ازاء حداقل یک جلسه در ماه، مبلغ 000ر000ر6 ریال تصویب گردید.
5) سود نقدی هر سهم به مبلغ 40 ریال تصویب گردید.
6) پاداش اعضای هیئت مدیره به مبلغ 950 میلیون ریال به صورت ناخالص تصویب گردید.
نظر
نظر