گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

از 25 اسفند تا الان خودرو 15 درصد رشد کرده و خگستر هم 53 درصد این دو عدد از هم کم بشه میشه 38 درصد خودرو میره که اختلافش رو با خگستر کم کنه

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

با معاملات سنگین این چند روزه در گروه خودرو ، و امروز خودرو ، به نظرم خگستر در منفی های امروز بیشتر فرصت خرید است تا فروش ! در حدود یک هفته کاری حدود 6 میلیارد سهم معامله شده است .!!

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

اگر صبور باشید سود خواهید کرد ولی اگر برنامه تون اینه که سریع یه ده درصد گین بگیرم و خارج شم ممکنه تریدتون همراه با زیان باشه.
        همونطور که ما در 200 تا 220 تومن جندین ماه صبر کردیم و بی خیال نوسان های ده بیست درصدی شدیم اکنون هم هر کسی صبور باشه فکر میکنم میتونه گین خوبی ببره.
        من فکر میکنم هنوز پول گنده داخل سهم هست و خارج نشده.
        خگستر سهم ارزشمندی هست اگر نبود در اولین روز صف فروش حجم 70-80 میلیونی رو جمع نمیکردند میذاشتند برای روز های بعد تا مبلغ کمتری بابت جمع کردنش هزینه کنند.
        من نظرم اینه البته ممکنه اشتباه هم باشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

من خودم دیروز خگستر رو با خودرو تعویض کردم چون تجربه چندین ساله میگه هروقت خگستر اختلاف 40 درصد با خودرو پیدا کرده و خودرو را رنج کردن بعدش خگستر منفی شده تا خودرو از نظر قیمت پا بپای خگستر برسه
          این بازی رو 8 ساله دنبال میکنم

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            من خودم دیروز خگستر رو با خودرو تعویض کردم چون تجربه چندین ساله میگه هروقت خگستر اختلاف 40 درصد با خودرو پیدا کرده و خودرو را رنج کردن بعدش خگستر منفی شده تا خودرو از نظر قیمت پا بپای خگستر برسه
            البته اینبار بازی اینطور نیست- خودرو در قیمت معقول باید برسد برای فروش بلوکی
            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

برخلاف دوستان که ممکنه از معاملات امروز ناراضی باشند ولی بنظر من امروز خوب معامله شد ،سهامدار تازه نفس اومد به سهم ،نوسانگیرها سیو سود کردند و چندین بار صف فروش جمع شد تا نشون بده که سهم خریدار داره
              فردا هر اتفاقی ممکنه بیفته ،ممکنه تا درصد های مثبت 4 یا 5 درصد هم بریم و ممکنه هم هست تا 2-3 درصد منفی هم معامله بشه ولی محدوده 360 تا 365 تومن حمایت داریم.
              امروز زیاد پست گذاشتیم،یه مدت تمرین کمترنویسی می کنیم.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• joniur
                عضو عادی
                • Jan 2020
                • 83

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                از وقتی خگستر بلوک 10 درصدی خودرو رو خریده (انتهای سال 98، قبل از برگزاری مجمع تجدید ارزیابی) علی القاعده این تناسب و توازن قیمتی باید به نفع خگستر تغییر کنه و نمیشه به بازی های سال های گذشته این دو سهم استناد تحلیلی کرد.

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

بنیادی خگستر از خودرو بهتره . همواره هم رشد سریعتری داشته .
                  خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

بنظر میاد ورنا هم امروز داره با صف خرید 500-600 میلیون حجمی بازگشایی میشه ببینیم واکنش خگستر به این بازگشایی چه خواهد بود؟

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

این بالا و پایین کردنهای قیمت به نظرم عین الک کردن میاد!!! با هر بار پایین و بالا شده قیمت عده ای کوتاه مدتی و هیجانی از سهم خارج می شوند . حجمهای معاملات این سهم گویاست .

نظر

• اشکان2010
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 684

خصوصی سازی خودروسازان وارد ابعاد بزرگتری شد
                        علاوه بر سهام تودلی، سهام متعلق به دولت و سهام صندوق بازنشستگی کشوری هم با وکالت به دولت به صورت بلوک یکجا واگذار میشود

«حسین قربانزاده» رئیس سازمان خصوصی‌سازی :

عملا امکان واگذاری دو خودروساز وجود دارد‌ هیات دولت و شخص آقای رییس جمهور این دغدغه را داشتند که این دو خودروساز حتما باید واگذار شوند
                        این واگذاری با مجوز هیات واگذاری و هیات دولت مهیاست و سازمان خصوصی سازی مجری این تصمیمات خواهد بود

شبکه یک صداوسیما / دوشنبه ۲۲ فروردین

------------------------------------------------------------------
                        یه نکته مهم!

خریدار بلوک قسمت زیادی از پول خرید بلوک به خودش برمیگرده!
                        وقتی خریدار بلوک فرضا سایپا X هزار میلیارد تومان ازپولش به ورنا میرسه
                        ورنا با این پول چه کاری انجام میده؟ چه به صورت سود به سهامداران که قسمت عمده اش سایپا و زیرمجموعه هاش هستن یده
                        چه برای توسعه زیرمجموعه های سایپا یا خود شرکت خرج کنه نهایتا سودناشی ازبلوک
                        قسمت زیادیش میرسه به سهامداران عمده اش که مهم ترینش خود سایپاست وسهامداران عمده اش (خریدار بلوک!)

فکرمیکنم بازار هنوز به این موضوع ساده و مهم توجه نکرده باشه!
                        آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2022/04/12, 06:32.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

نگران نباشید و گول صف فروش 400 میلیون حجمی و حرف های منفی برخی فعالان بازار در مورد گروه خودرو رو نخوزید.
                          شما سهمی دارید که خیلی ها دوست داشتند در قیمت خرید شما خریده بودند و اینکه بی صبرانه منتظر نشانه هایی مبنی بر جمع کردن سهم هستند تا واردش بشند.
                          این روزها هم میگذره همونطور که صف های فروش میلیون حجمی در 185 تومن گذشته.

نظر

• nava.trader
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 173

وقتی وحید خزایی خگستر خرید باید زرنگ تر میبودیم میفروختیم پایین تر سوار میشدیم.
                            اندیکاتور خرید فروشش رو معکوس بزنی 100% جوابه

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

حدودا یکماه پیش روی 220 خریدم و چارتشو گذاشتم هر چند یه عده مخالف بودن و سهم راهشو رفت . چند روز پیشم روی 380 فروش زدم و نوشتم موقت یه اصلاحی داریم همون هایی که یکماه پیش مخالف نظر ما بودن رو 380 خریدار شدن . الان هم دارم میگم اخرای اصلاح هستیم نهایت محدوده 330-350 برمیگرده نگرانی نداره

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10179

فردا احتمال زیاد سهم نوسانی میشه ولی اگه نتونه مثبت قوی بخوره و ادامه مسیر بده ، 330 تومن هم میتونه ببینه.

نظر

در حال کار...
                                X