گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
    قصد نوشتن معاملات ندارم
    فقط خواستم یاداور شوم که احتمالا از نحوه معاملات پیداست که سفته بازان و مافیا و رانت خواران قصد دارن حرکت مجدد به سهم بدن.
    ببینیم اینبار هم درست درمیاد و اگر بله چنددرصد رشد
    من که البته طبق معمول طمع نمیکنم.
    کمتر وقت میکنم به سایت سر بزنم و از طرفی برخی توهین ها و همچنین جو مسمومی که برخی ایجاد کردن نیازی نبود زیاد بنویسم.
    ظاهرا اینبار هم خرید این گاو شیر ده در زیر ۳۰۰ جواب داد و فعلا تا اینجا نزدیک۲۰درصد بازده داشته
    از این سهم بهتر نداریم!

اهل خودنمایی و منم منم نیستم و معاملات زبادی هم انجام میدهم که نیازی به نوشتنش نیست.
    اگر درمورد این سهم گفتم پیرو برخی مطالب قبلیست...
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• mazi42100
      عضو عادی
      • Dec 2020
      • 48

حقوقیش یهو شیر فلکه رو باز کرد و شروع به رنج منفی ردن کرد.
      مدیر عامل ایرانخودرو گفته بود گویا برای بلوک مشتری اومده اما اینکه این موضوع اتفاق بیفته یا نه به نظر دولت( همون بحث صرفه و اهلیت داشتن ) بستگی داره.

تو نمایشگاه اخیر که بزودی برگزار میشه رو این موضوع قراره صحبت کنند ضمن اینکه خود وزرات صمت هم گفته به طرق مختلف در حال رایزنی با متقاضیان خرید هستش.

خدا اخر و عاقبت ما رو تو این سهم به خیر کنه .

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

چیکار میکنند این فروشنده ها،واقعا فازشون چیه؟فروش در منفی 3.5 درصد اونم وقتی که پایانی مثبت هست!!!
        یه وقت پشیمان نشوید عزیزان.
        همچنان احتمال توافق هسته ای برجام رو بالا میدونم ولی با برجام یا بی برجام این سهم در این قیمت ها ارزنده هست زیرا اعتقاد دارم خودروسازها در مسیر تغییر از زیان ده بودن به سودده شدن،قرار گرفته اند و خگستر با پرتفوی خوب خودرویی که داره میتونه در آینده سود سالیانه خوبی از پرتفوش بدست بیاره.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/08/16, 11:37.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• shabah
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          چیکار میکنند این فروشنده ها،واقعا فازشون چیه؟فروش در منفی 3.5 درصد اونم وقتی که پایانی مثبت هست!!!
          یه وقت پشیمان نشوید عزیزان.
          همچنان احتمال توافق هسته ای برجام رو بالا میدونم ولی با برجام یا بی برجام این سهم در این قیمت ها ارزنده هست زیرا اعتقاد دارم خودروسازها در مسیر تغییر از زیان ده بودن به سودده شدن،قرار گرفته اند و خگستر با پرتفوی خوب خودرویی که داره میتونه در آینده سود سالیانه خوبی از پرتفوش بدست بیاره.

بازار از اون حالت عقلانی خیلی وقته خارج شده و این لشکر سهامداران پابرهنه اصلا به پایانی و قیمت فردا نگاه نمیکنن. صرفا روی جو خرید میکنن.

امروز هیچ خبر خاصی مخابره نشد در طول بازه معاملات. ولی اول وقت سایپا تا صف خرید رفت و بعد منفی هم شدن!

من معتقدم برجام یا بی جام تاثیر کوتاه مدتی رو بورس داره.

حتی این مثبتی که با سایپا بود هم درسته با برجام همنوا شد ولی بیشتر بخاطر اخبار فروش بلوک و زیر مجموعه ها بود

این پولهای بزرگ زمانی وارد میشن که اخباری باشه که اگه بعدا متهم به صف سازی شدن بگن با خبر وارد شده بودیم و جو بازار مثبت بود

نظر

• اشکان2010
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 684

بسیار مهم برای گروه ایران خودرو :(خبرامروزبعدازظهر)

خروج ۱۱ خودرو از شمول قرعه‌کشی/ نیمه نخست شهریور، سومین نوبت قرعه‌کشی یکپارچه خودرو - ایرنا

...سخنگوی وزارت صمت اظهار داشت: در ایران‌خودرو، مساله کمی متفاوت است و این گروه صنعتی
            در گام نخست دو خودروی هایما و تارا را برای کشف قیمت پایه در بورس کالا عرضه کرد.

وی افزود: در گام بعدی، خودروهای پژو پارس و پژو ۲۰۶ تیپ دو وارد بورس خواهد شد
            که در این صورت دست این خودروساز برای تامین نقدینگی در راستای رشد تولید و خروج خودروها از قرعه‌کشی بازتر می‌شود...

نظر

• rahgozar_eng
              عضو فعال
              • May 2020
              • 553

توئیت سحر خوشحال: خساپا 100 همت ارزش گذاری شده. یعنی سهمی حدود 500 تومان.
              bene qui latuit bene vixit

نظر

• rahgozar_eng
                عضو فعال
                • May 2020
                • 553

خیلی تاپیک خگستر سوت و کوره،بنظر میاد دوستان کمی در این سایت خگستر دارند، تاپیک زیاد بالا نمیاد و حوصله آدم از تنهایی نوشتن سر میره.
                به هر روی من از تنهایی جنگیدن نمی ترسم و تا سود مورد نظرم که حداقل تارگت 650 تومن هست نگیرم ،نمی فروشم البته این حداقل ترین تارگت سهم هست و من بهش ایمان دارم البته در این مسیر ممکنه نوسان زیاد بکنه.
                دوستان با نظر خودشون سهامداری کنند و مطالب بنده رو ملاک تصمیم گیری قرار ندهند.
                نوسان هاش خیلی خسته کننده شده بود من یکی کلا از جلو چشمم دورش کردم گفتم معاملاتش دنبال نمیکنم تا روزی که تکلیف بلوک مشخص بشه. خداروشکر قطعات پازل داره تکمیل میشه. بورس کالا، بلوک با قیمت بالا و برجام.

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

اگر این خبر رسما تایید بشه، قیمت بلوک از خوشبینانه ترین پیش بینی ها هم بالاتر میره. اونوقت میشه فهمید چرا اینقدر تلاش کردن تا سهم بیشتری به جیب بزنن در این چند ماه.

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                    کمتر وقت میکنم به سایت سر بزنم و از طرفی برخی توهین ها و همچنین جو مسمومی که برخی ایجاد کردن نیازی نبود زیاد بنویسم.
                    ظاهرا اینبار هم خرید این گاو شیر ده در زیر ۳۰۰ جواب داد و فعلا تا اینجا نزدیک۲۰درصد بازده داشته
                    از این سهم بهتر نداریم!

اهل خودنمایی و منم منم نیستم و معاملات زبادی هم انجام میدهم که نیازی به نوشتنش نیست.
                    اگر درمورد این سهم گفتم پیرو برخی مطالب قبلیست...
                    جناب نادری تو این کشور تا بوده همین بوده

معمولا میزان گشادی دهان با میزان محتویات مغز نسبت عکس داره

زمانی که مهناز صادقی لشکری رو دنباله رو خودش کرده بود کسی نمی پرسید ازش اصلا مفهوم درصد رو میدونی؟ ولی خوب دهان گشادی داشت و مردم بیشتر دنبال دهان گشادها هستن

تو این سایت هم یه یکی بگم بگم و ریپلابی زیاد داشت. بعد از کلی ضرر و زیان زدن به خودش و اطرافیانش ناپدید شد. باز بازار یکم مثبت شد سر و کله اش داره پیدا میشه

نظر

• mazi42100
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 48

چارت صرفا برای رفع اشکال ست: درگیر مقاومت سقف کانال ؟؟!!!

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

معاملات امروز نسبت به دیروز خیلی عالی بود دیروز آخر وقت تا 332 تومن هم فروختند ولی امروز اول وقت 363 تومن هم خریدند.
                        امروز برای خگستر روز بی تصمیمی با اندک غلبه خریداران در یکی دو درصد مثبت بود.
                        همین که نزدیک سقف کانال 370 تومن هستیم و منفی قویی به سهم وارد نمیشه،نشانه خوبیه که ممکنه هفته بعد بتونیم مقاومت 370 تومن رو بشکنیم.
                        البته خبر برجام بیاد ممکنه تا چندین روز صف خرید داشته باشیم ولی فکر میکنم هنوز هم دو طرف میتونند حداقل یک هفته ای بر سر برخی موارد مورد اختلاف بازم چانه زنی کنند.همین که بعد از دریافت شروط پیشنهادی ایران خبر منفی قویی از سمت غرب نمیاد خودش نشانه خوبیه از اینکه غرب روی شروط ایران در حال کار و بررسیه،پس میشه نتیجه گرفت شروط ایران شروط سنگین و غیرقابل اجرا نیست.
                        بهرحال ببینیم هفته دیگه چه خبرهایی از برجام میاد.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در این چند روز اخیر خساپا بیشتر از خودرو مورد توجه بوده و رشدش چند درصد بیشتر بوده اعتقاد به این دارم که همگی گروه خودرو بالا خواهند رفت ولی ممکنه برخی سهام گروه در مقاطعی چنددرصدی بیشتر بالا برند ولی در کل همشون بالا خواهند رفت.خساپا وخودرو هم واقعا خیلی از گروه عقب بودند نسبت به ورنا و وساپا و خاور و خکاوه واقعا رشدی نداشتند و بایست در این مقطع شارپ بالا میمودند تا کمی از عقب ماندگی رو جبران کنند.
                          گروه خودرو ،بانکی ،تجهیزات و پیمانکاری صنعتی،لیزینگ میتونه گروه های مورد توجه بازار در دوران پس از برجام باشه.
                          من موافق این نیستم که همه گروه رشد خواهند داشت ممکنه در روزهای اول توافق در اثر هیجان تمامی بازار چند روزی مثبت بشوند ولی وقتی دلار در مسیر نزول قرا بگیره، طبیعیه که سهامی که صادرات دارند با کاهش سود عملیاتی مواجه میشوند پس دلیلی برای افزایش تقاضا من نمی بینم.البته ممکنه برخی که پی بر ایی پایینی دارند درجا بزنند و همون حول و حوش بازی کنند ولی من بعید میدونم رشد های 50-100 درصد داشته باشند.
                          در اینستاگرام یه پیچ معتبری هست که مطالب خوبی در مورد بنیادی سهام میزاره ،دیروز یه مطلبی در مورد ریزش دلار گذاشته بود دیدم دقیقا تارگتی که من چند ماه قبل در مورد دلار داده بودم اونجا بهش اشاره داشته.بعد با اون تارگت سود سهام فولادی و پتروشیمی و سنگ اهنی رو محاسبه کرده بود، البته کاهش سود زیاد بالا نبود .
                          حالا اون دوستانی که تارگت منو در مورد دلار مسخره میکردند میتونند به پیچ ایشون سر بزنند و ایشون رو هم مسخره کنند ولی بنظر میرسه تعداد اون افرادی که باید مسخره شون کنید روز به روز بیشتر میشه پس باید یه فکر اساسی بکنید

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/08/18, 08:43.

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

در این چند روز اخیر خساپا بیشتر از خودرو مورد توجه بوده و رشدش چند درصد بیشتر بوده اعتقاد به این دارم که همگی گروه خودرو بالا خواهند رفت ولی ممکنه برخی سهام گروه در مقاطعی چنددرصدی بیشتر بالا برند ولی در کل همشون بالا خواهند رفت.خساپا وخودرو هم واقعا خیلی از گروه عقب بودند نسبت به ورنا و وساپا و خاور و خکاوه واقعا رشدی نداشتند و بایست در این مقطع شارپ بالا میمودند تا کمی از عقب ماندگی رو جبران کنند.
                            گروه خودرو ،بانکی ،تجهیزات و پیمانکاری صنعتی،لیزینگ میتونه گروه های مورد توجه بازار در دوران پس از برجام باشه.
                            من موافق این نیستم که همه گروه رشد خواهند داشت ممکنه در روزهای اول توافق در اثر هیجان تمامی بازار چند روزی مثبت بشوند ولی وقتی دلار در مسیر نزول قرا بگیره، طبیعیه که سهامی که صادرات دارند با کاهش سود عملیاتی مواجه میشوند پس دلیلی برای افزایش تقاضا من نمی بینم.البته ممکنه برخی که پی بر ایی پایینی دارند درجا بزنند و همون حول و حوش بازی کنند ولی من بعید میدونم رشد های 50-100 درصد داشته باشند.
                            در اینستاگرام یه پیچی هست که مطالب خوبی در مورد بنیادی سهام میزاره ،دیروز یه مطلبی در مورد ریزش دلار گذاشته بود دیدم دقیقا تارگتی که من چند ماه قبل در مورد دلار داده بودم اونجا بهش اشاره داشته.بعد با اون تارگت سود سهام فولادی و پتروشیمی و سنگ اهنی رو محاسبه کرده بود، البته کاهش سود زیاد بالا نبود .
                            حالا اون دوستانی که تارگت منو در مورد دلار مسخره میکردند میتونند به پیچ ایشون سر بزنند و ایشون رو هم مسخره کنند ولی بنظر میرسه تعداد اون افرادی که باید مسخره شون کنید روز به روز بیشتر میشه پس باید یه فکر اساسی بکنید

تاریخ 1401-05-27

اینو یادداشت میکنم یه گوشه

دلار 20 هزار تومنی پیش بینی شما

توافق که نشده ولی بهترین روزها برای ارزان شدن دلار همین کش و قوس های توافق و عدم توافق هست. همین هم هست که دلار تا حالا 40 نشده. ملت یا نمیخرن یا منتظرن پایین بخرن

یه فروشگاه تو بازار داریم هر وقت بحث توافق میشه فروش به شدت پایین میاد. به محض اینکه دلار میره بالا فروشمون به شدت بالا میره!!! همیشه هم گرونتر میخرن این ملت همیشه در صحنه

توافق هم بشه (که از اول شک داشتم) به نظرم دلار شاید یکی دو روز بتونه زیر 30 بمونه. دلار زیر 28 رو که اصلا متصور نیستم

فعلا اروپا بدجوری دنبال جوش دادن این توافق هست. ایران و آمریکا براشون اینقدر مهم نیست که برای اروپا مهمه

همین جو توافق و عدم توافق بهترین جو برای صعود خودرویی ها و نزول دلار هست. وگرنه اگه توافق اعلام بشه سوت پایان هم زده میشه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                              تاریخ 1401-05-27

اینو یادداشت میکنم یه گوشه

دلار 20 هزار تومنی پیش بینی شما

توافق که نشده ولی بهترین روزها برای ارزان شدن دلار همین کش و قوس های توافق و عدم توافق هست. همین هم هست که دلار تا حالا 40 نشده. ملت یا نمیخرن یا منتظرن پایین بخرن

یه فروشگاه تو بازار داریم هر وقت بحث توافق میشه فروش به شدت پایین میاد. به محض اینکه دلار میره بالا فروشمون به شدت بالا میره!!! همیشه هم گرونتر میخرن این ملت همیشه در صحنه

توافق هم بشه (که از اول شک داشتم) به نظرم دلار شاید یکی دو روز بتونه زیر 30 بمونه. دلار زیر 28 رو که اصلا متصور نیستم

فعلا اروپا بدجوری دنبال جوش دادن این توافق هست. ایران و آمریکا براشون اینقدر مهم نیست که برای اروپا مهمه

همین جو توافق و عدم توافق بهترین جو برای صعود خودرویی ها و نزول دلار هست. وگرنه اگه توافق اعلام بشه سوت پایان هم زده میشه.
                              شما اگه میخواید یادداشت کنید تشریف ببرید تاپیک دلار و پست چند ماه قبل منو بالا بیارید و تاریخ اون رو یادداشت کنید نه اینو عزیز.
                              فکر کردید دلار یه 10-15 درصدی بالا اومد من نظرم در مورد دلار عوض شده؟نه به هیچ وجه فقط زمان رسیدن به تارگت کمی عقب افتاده.همین
                              فقط این یادداشت شبیه شاراک نشه؟! چون شاراک تا 3250 تومن هم اومد و البته هنوز اصلاحش تموم نشده.

نظر

• shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

شما اگه میخواید یادداشت کنید تشریف ببرید تاپیک دلار و پست چند ماه قبل منو بالا بیارید و تاریخ اون رو یادداشت کنید نه اینو عزیز.
                                فکر کردید دلار یه 10-15 درصدی بالا اومد من نظرم در مورد دلار عوض شده؟نه به هیچ وجه فقط زمان رسیدن به تارگت کمی عقب افتاده.همین
                                فقط این یادداشت شبیه شاراک نشه؟! چون شاراک تا 3250 تومن هم اومد و البته هنوز اصلاحش تموم نشده.
                                متوجه نشدم چرا باید تاپیک دلار برم پست چند ماه شما رو بیارم بالا! پیش بینی ات چی بوده مگه؟ شما بیار بالا ما ببینیم

در مورد دلار هم شما ادعا کردی من هم یادداشت میکنم به موقع. اگر هم از ادعا برگشتی که هیچ. اینکه فلان پیچ اینستاگرام چی گفته چه اهمیتی داره. دیوانه تو کشور زیاد هست. مهناز صادقی هم خیلی چیزها گفته بود. خیلی دیوانه تر از خودش هم دنبالش میکردن

در مورد شاراک هم اگه ادعای دلارت هم مثل اون باشه وای به حالش! هنوز نمیدونی که باید 700 تومن سود نقدی رو به قیمت سهم اضافه کنی؟!! قیمت همین امروز با سود نقدی 4300 هست. پیش بینی معظم شما 3000 تومن بود. 40 درصد تفاوت . ماشاله به این پیش بینی که 40 درصد اختلاف برد حساب میشه

قیمت بلوک 8200 تومن اونم داشته باش

نظر

در حال کار...
                                X