گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
-
پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
یک فسمت مهم از پورتفوی خگستر قطعه سازان هستند که در بین شون خمهر و خوساز و خمحرکه
مهم ترند...خمهر و خوساز رشد بسیار خوبی داشته و امروز بالای سقف قیمت سالانه شون صف خرید
خوبی زدند و میرن برای ادامه رشد و به زودی خمحرکه هم بهشون اضافه خواهد شد...
خگستر مستقیم و غیرمستقیم در مهم ترین کارخانه های قطعه سازی سهیمه و پدر قطعه سازان بورسیه!...
مهم ترین سهام پورتفوی خگستر : خودرو-سرسمند-قطعه سازان و وپارس...
خگستر به نظرم بسیار ارزشمنده و درقیمتهای فعلی فروشی نیست و همچنانکه قبلا
گفتم پتانسیل رشد بالایی داره...البته بازم تاکیدمیکنم نظرم ممکنه کاملا غلط باشه!
نظر
-
خاطره بازی!
دو سال و پنج ماه پیش خگستر باهمین میزان سرمایه در قیمت 1270 تومان صف خرید بود!
.:TSETMC:. :: مدیریت فناوری بورس تهران
اگه اشنباه نکنم سهم های زیادی از گروه های مختلف (حتی گروه خودرو و قطعات)از سقف قیمت سال 99
خودشون گذشتن یا بهش نزدیک شدن...
هم اکنون قیمت پایانی خگستر حدود 435 تومنه و قیمتش فقط 34 درصد سقف قیمت سال 99 بوده
و از قیمت فعلی اگه 3 برابر بشه از سقف سال 99 رد میشه...خیلی مونده تا سهامداران قدیمی
خگستر خنده به لب شون بیاد...
ما بورسی ها چه مرگ مونه؟دوسال ونیمه آب خوش از گلومون پایین نرفته ولی تا سهمی یا گروهی
قسمتی از عفب موندگی خودش رومیخواد جبران کنه با انواع واقسام تحلیل های دو زاری میخوایم
سرکوبش کنیم...خسودترین و بی بخارترین ها خود ما بورسی ها هستیم و خودمون همواره
میزنیم تو سرخودمون وترمز رشد رو به هر صورتی که هست میخوایم بکشیم!
خگستر درمرداد سال 99 شایستگی بنیادی بیشتری برای گذر از 1000 تومن داشت یا حالا؟
نظر
-
امروز شاهد فروش هیجانی درکلیت بازار هسنیم...
اینکه کمی دلار پایین بیاد وثبات پیدا کنه (اگه بتونن!!!)تاجایی که سواد کمم اجازه میده به نفع گروه خودرو هست
واینکه امروز همه گروه ها رو عزیزان دارن جوگیرانه میفروشن امیدوارم بدونن دارن چیکار میکنن...
نکته ای که دربازار امروز درکنار فروشهای هیجانی و جوگیرانه میشه بهش اشاره کرد و اون رو مثبت دونست
اینه که خریدار خوبی هم دربسیاری از سهام وجود داره در فیمتهایی که خیلی ها روز چهارشنبه فکرش رو نمیکردن بتونن تواین قیمتها
خرید بزنن...احتمالا نیمه دوم بازار امروز یا حداکثر فردا این جومنفی حداقل در گروه خودرو وقطعات وصنایع کوچک
ومتوسط بازار تموم بشه وسهام مربوطه برگردن به روندقبلی و برن برای ادامه صعود...
خگستر رو دارین زیر 420 تومن میفروشین!؟...بفروشین هرجور که راحتین!... شاید هم من اشتباه میکنم ومنفی تر هم بشه...
نظر
نظر