گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکان2010
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 684

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

گزارش فعالیت آذر ماه ایران خودرو :

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

1- تولید 60665 دستگاه که رکورد بسیار عالی هست.در آبان هم تولید 55717 دستگاه بوده...
    اگه همین روند ادامه پیدا کنه میشه برای سال 1402 انتظار تولید بیش از 700 هزار دستگاه رو داشت...

2-رکورد درآمدماهانه شکسته شد...
    بانگاهی به حجم و قیمت فروش مثلا هایما دراین گزارش(1915 تا بامیانگین قیمت 586 میلیون) و
    مقایسه اش با آمار فروشش دربورس کالا (که بیش از 2850 تا با قیمتهای بالای 800 میلیون بوده)
    کاملا مشخصه هنوز آمار فروش با قیمتهای بالای بورس کالا درگزارشهانیومده و هنگام تجویل
    اتومبیل هاکه بیشترش بهمن و اسفنده میادتوگزارش...

به نظر من :
    1-خودرو ازلحاظ سودوزیان درگزارش 9 ماهه هم همچنان گزارش خوبی نخواهدداشت ودوستان نباید انتظار گزارش
    خوب 9 ماهه داشته باشن چون اثر اصلی فروشهای بورس کالا در زمستان وبخصوص دوماه آخرش خواهدبود.

2-برای سال 1402 اگه روندماه های اخیر تداوم داشته و دولت یک دفعه تصمیمات منفی درمورد صنعت
    خودرو نگیره میشه انتظار داشت خودرو بیش از 700 هزار دستگاه بفروشه وبااحتساب فروش قطعات ولوازم
    درآمدش به 300 الی 350 هزار میلیارد تومن برسه وبااختلاف چشمگیر پردرآمدترین نماد بورس مون باشه.
    برای سال 1402 کسب سود 30الی 36 هزار میلیارد تومنی (EPS حدود 100 الی 120 تومن)برای خودرو کاملا امکان پذیره
    (بازهم تاکیدمیکنم بافرض تداوم و تقویت سیاستهای کنونی دولت برای صنعت خودرو)...
    زیان انباشته خودش رو هم میتونه با فروش چند تا ازدارایی ها وسهام و همچنین بحث سود حاصل از فروش سهام تودلی
    توسط زیرمجموعه هاش به راحتی صفرکنه...

اینایی که گفتم رویا نیست اتفاقیه که با یک مدیریت درست میتونه به راحتی رخ بده...
    به تحربه خاور که الآن به یکی اززیرمجموعه های مهم و سودآور خودرو تبدیل شده خیلی خوب توجه کنید!

فراموش نکنید سهام رو برای آینده اش میخرن!

نظر

• اشکان2010
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 684

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      یک فسمت مهم از پورتفوی خگستر قطعه سازان هستند که در بین شون خمهر و خوساز و خمحرکه
      مهم ترند...خمهر و خوساز رشد بسیار خوبی داشته و امروز بالای سقف قیمت سالانه شون صف خرید
      خوبی زدند و میرن برای ادامه رشد و به زودی خمحرکه هم بهشون اضافه خواهد شد...

خگستر مستقیم و غیرمستقیم در مهم ترین کارخانه های قطعه سازی سهیمه و پدر قطعه سازان بورسیه!...

مهم ترین سهام پورتفوی خگستر : خودرو-سرسمند-قطعه سازان و وپارس...

خگستر به نظرم بسیار ارزشمنده و درقیمتهای فعلی فروشی نیست و همچنانکه قبلا
      گفتم پتانسیل رشد بالایی داره...البته بازم تاکیدمیکنم نظرم ممکنه کاملا غلط باشه!

درودوعرض ادب...
      ببینیم وضعیت مهم ترین سهام پورتفوی خگستر نسبت به 10 روزپیش که این پست رو زدم چه تغییری کرده :

1-خودرو (مهم ترین وموثرترین سهم پورتفوی خگستر): پایانیش در 4/10 حدود 267 بود وهم اکنون حدود 320
      تومنه یعنی نزدیک به 20 درصد رشد...

2-سرسمند :مهم ترین سهمش خاوره و بعدش خودرو و ختوقا و وپارس و خگستر و... که همه شون طی 10 روز اخیر رشد خوبی
      داشتن...

3-قطعه سازان :عرض کردم مهم ترین شون خمهر و خوساز و خمحرکه هستن که خمحرکه از رشد عقب افتاده
      بود که طی روزهای اخیر جبران کرده وهر 3 نسبت به 10 روز قبل رشد خیلی خوبی داشتن و توروندصعودی هستن...

4-وپارس :پاشنه آشیل پورتفوی خگستر همین سهمه که مدتهاروندنزولیش طول کشید ولی به نظر میرسه
      روندنزولیش تموم شده باشه وداره آماده میشه برای یک صعود خوب...امروز پس از ماه ها پایانیش رفت
      بالای 180 تومن و اگه بتونه این کانال رو پرفدرت رد کنه به راحتی میره برای قیمتهای بالای 200 وبه صعودش
      ادامه میده ازدید بنیادی وارزش چایگزینی هم قیمت و ارزش بازارش خنده داره...

من به اینها توجه میکنم!

تمام پورتفوی خگستر رشد خوبی داشته و توروندصعودی هستن به همین دلیل احتمال ادامه صعودخگستررو
      فارغ از تمام نوسانات پیش روش بسیار بالا میدونم و همچنان برنظرم پافشاری میکنم که خگستر پتانسیل
      بالایی برای رشد داره ولی ازلحاظ دید کوتاه مدت و نوسانی نظر خاصی ندارم...

فراموش نکنید :
      تحول صنعت خودرو(بخصوص ایران خودرو)وقطعات...
      فروشهای خودرو در بورس کالا...
      احتمال بالای فروش سهام تودلی طی ماه های آتی...
      احتمال فروش بلوک وپارس...

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

اینا کی اند که در قیمت 460 تومن فروش میزنند؟!
        وقتی تمامی سهام گروه خودرویی یا صف خرید یا چند درصد مثبت هستند چرا یه سهم باارزش خودرویی رو در منفی فردا می فروشند؟!
        همانطور که ما در قیمت های 200-250-300-350 تومن سهم رو باارزش برای خرید میدونستیم ، الان روی 470 تومن هم باارزش میدونیم.
        بنظر من هنوز روند قوی و اصلی صعودی سهم شروع نشده. احساس میکنم اگر در زمان فروش بلوکی، قیمت سهم 600-700 تومن یا زیر اون باشه.صعود اصلی میتونه بعد از انجام فروش بلوکی صورت بگیره .
        هرچند ما قبلاها هدف سهم رو 650 تومن ذکر کرده بودیم ولی این هدف حداقلی سهم هست.
        بهرحال این نظر منه ممکنه اشتباه هم باشه دوستان با نظر خودشون معامله کنند.
        این پست رو فرستادم که بگم من هنوز با سهم هستم و مطالب دوستان رو میخونم ولی بدلیل حاشیه های ایجاد شده در این تاپیک و یا در تاپیک های دیگه انگیزه قویی برای پست فرستادن ندارم.ممنونم از همگی
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amirardalan
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 130

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          اینا کی اند که در قیمت 460 تومن فروش میزنند؟!
          وقتی تمامی سهام گروه خودرویی یا صف خرید یا چند درصد مثبت هستند چرا یه سهم باارزش خودرویی رو در منفی فردا می فروشند؟!
          همانطور که ما در قیمت های 200-250-300-350 تومن سهم رو باارزش برای خرید میدونستیم ، الان روی 470 تومن هم باارزش میدونیم.
          بنظر من هنوز روند قوی و اصلی صعودی سهم شروع نشده. احساس میکنم اگر در زمان فروش بلوکی، قیمت سهم 600-700 تومن یا زیر اون باشه.صعود اصلی میتونه بعد از انجام فروش بلوکی صورت بگیره .
          هرچند ما قبلاها هدف سهم رو 650 تومن ذکر کرده بودیم ولی این هدف حداقلی سهم هست.
          بهرحال این نظر منه ممکنه اشتباه هم باشه دوستان با نظر خودشون معامله کنند.
          این پست رو فرستادم که بگم من هنوز با سهم هستم و مطالب دوستان رو میخونم ولی بدلیل حاشیه های ایجاد شده در این تاپیک و یا در تاپیک های دیگه انگیزه قویی برای پست فرستادن ندارم.ممنونم از همگی
          سلام بقول دکتر هولاکویی ادم که نباید حرف هر بی سر و پایی چاقو کنه و به خودش بزنه.لطفا اگه بازم پیداشون شد بگذر . ندید بگیر .اینها ماموریت دارند لجن پراکنی کنند.تحویل نگیر.راهت خودتون رو ادامه دهید.

نظر

• محمدرض
            عضو فعال
            • May 2019
            • 394

خیلی عجیبه هر چی حقوقی بیشتر میخره بیشتر منفی میخوره طبق معمول ناظر هم کوره این کثافتکاری ها رانمی بینه معاملات خگستر و ورنا دقیقا شبیه همه .در روزیکه شاخص نزدیک 40هزار مثبت خورده این سهم ها منفی هستن.
            آخرین ویرایش توسط محمدرض؛ 2023/01/08, 10:25.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

خیلی خیلی از رشد گروه عقب مونده،نمیدونم کی اجازه رشد سهم رو خواهند داد ولی من یقین دارم تمامی این عقب ماندگی رو جبران میکنه.
              از نظر تکنیکالی پس از مدتها در تایم های هفتگی و ماهانه در وضعیت خیلی خوبی قرار گرفته ایم.
              قطعا یه دو سه روزی با صف خرید معاملات روزانه رو تموم کنیم میتونیم یه رشد شارپ رو شاهد باشیم.
              اگر در مقطع فعلی یه خبر مثبت اختصاصی برای خگستر بیاد قطعا سهم واکنش مثبتی بهش میتونه بده ،البته الان هم بدون خبر تمایل به بالا رفتن داره منتها رنج های منفی پرحجم در درصد های مثبت از سوی بازیگران و جمع کننده های سهم باعث شده سهم معاملات خسته کننده ای داشته باشه طوریکه در یک ساعت ابتدای معاملات یه چند درصد بالا میره و در یک ساعت انتهای معاملات به درصد های منفی برمیگرده،عده ای هم با این موج های کوچیک چند درصدی برای نوسانگیری همراه میشند و باعث فشار فروش در مثبت 4-3 درصد و فشار خرید در یکی دو درصد منفی میشند.
              البته یه احتمال هم هست که خگستر در زمان استراحت گروه خودرو برای استارت بعدی ،حرکت شارپی خودش رو شروع کنه اینم احتمال کمی نیست.ببینیم چی میشه؟
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

فقط در یک ربع اول معلاملات 225 میلیون حجم سهم به ارزش 110 میلیارد تومن در مثبت خرید شده!
                این حجم از پول و این عطش خرید قطعا بی دلیل نمیتونه باشه.
                ببینیم آخر این داستان چی میشه؟
                لطفا دوستان پست های منو در حین معاملات ،مبنای تصمیم گیری برای خرید و فروش قرار ندهند علی الخصوص نوسانگیرهای کوتاه مدت 5-10 درصدی.ممنونم

نظر

• اشکان2010
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 684

سپاس از اروم عزیز بخاطر برگشت شون و ارائه مجدد پست های ارزشمند...
                  اروم عزیز بدون توجه به سم پاشی های بعضی ها به کارتون ادامه بدین...

خگستر مطمئنا عقب ماندگی خودش رو جبران میکنه...

یادآوری چندباره :
                  فروش بلوک خودرو...
                  بورس کالا وجرکت به سمت آزادسازی قیمت خودرو...
                  حرکت به سمت خصوصی سازی صنعت خودرو...
                  تحول وگسترش صنعت قطعه سازی...

امروز میریم بالای 500 یا فردا؟؟؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                    سپاس از اروم عزیز بخاطر برگشت شون و ارائه مجدد پست های ارزشمند...
                    اروم عزیز بدون توجه به سم پاشی های بعضی ها به کارتون ادامه بدین...

خگستر مطمئنا عقب ماندگی خودش رو جبران میکنه...

یادآوری چندباره :
                    فروش بلوک خودرو...
                    بورس کالا وجرکت به سمت آزادسازی قیمت خودرو...
                    حرکت به سمت خصوصی سازی صنعت خودرو...
                    تحول وگسترش صنعت قطعه سازی...

امروز میریم بالای 500 یا فردا؟؟؟
                    درود بر اشکان عزیز و گرامی
                    ممنون از لطف و محبت شما
                    به 500 تومن رسیدیم عزیز.
                    80 میلیون حجم تا صف خرید داریم که اونم بنظرم میخرند و صف خرید میشه.

نظر

• baran
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 704

بعد از چند سال دوری از این سهم مجددا با فروش تمام سهام خودرویی و قطعاتی به خگستر امروز ورود کردم ............................کم کم باید شاهد شفافیت فروش سهام تو دلی خودرویی ها باشیم که از این شفافیت ............وساپا..............ورنا ............خگستر............... بیشترین انتفاع را خواهند برد....................ضمنا بانک پارسیان خوب در حال حجم و مثبت خوردن است .....که تاثیر مستقیم روی خگستر دارد

نظر

• babak3755
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 46

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        خیلی خیلی از رشد گروه عقب مونده،نمیدونم کی اجازه رشد سهم رو خواهند داد ولی من یقین دارم تمامی این عقب ماندگی رو جبران میکنه.
                        از نظر تکنیکالی پس از مدتها در تایم های هفتگی و ماهانه در وضعیت خیلی خوبی قرار گرفته ایم.
                        قطعا یه دو سه روزی با صف خرید معاملات روزانه رو تموم کنیم میتونیم یه رشد شارپ رو شاهد باشیم.
                        اگر در مقطع فعلی یه خبر مثبت اختصاصی برای خگستر بیاد قطعا سهم واکنش مثبتی بهش میتونه بده ،البته الان هم بدون خبر تمایل به بالا رفتن داره منتها رنج های منفی پرحجم در درصد های مثبت از سوی بازیگران و جمع کننده های سهم باعث شده سهم معاملات خسته کننده ای داشته باشه طوریکه در یک ساعت ابتدای معاملات یه چند درصد بالا میره و در یک ساعت انتهای معاملات به درصد های منفی برمیگرده،عده ای هم با این موج های کوچیک چند درصدی برای نوسانگیری همراه میشند و باعث فشار فروش در مثبت 4-3 درصد و فشار خرید در یکی دو درصد منفی میشند.
                        البته یه احتمال هم هست که خگستر در زمان استراحت گروه خودرو برای استارت بعدی ،حرکت شارپی خودش رو شروع کنه اینم احتمال کمی نیست.ببینیم چی میشه؟
                        سلام و درود بر جناب اروم بورس
                        دوست عزیز تارگت نهایی چه عددی خواهد بود؟ ضمنا آیا در منطقه 550 یا 600 استاپ خواهیم داست؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط babak3755 پست شده است View Post
                          سلام و درود بر جناب اروم بورس
                          دوست عزیز تارگت نهایی چه عددی خواهد بود؟ ضمنا آیا در منطقه 550 یا 600 استاپ خواهیم داست؟
                          سلام از ماست برادر
                          در مورد مقاومت های سهم ،فردا پس فردا به مقاومت محدوده 530 تا 550 تومن میرسیم که فکر نمیکنم با حجم معاملاتی که امروز رقم خورد مشکلی در شکستنش در اولین برخورد داشته باشیم یه مقاومت هم روی 650 تومن و یکی هم روی 870 تومن داریم،ممکنه روی اونا یه استاپی یا اندک اصلاحی داشته باشیم البته نوع معاملات روزهای آینده میتونه یه تصویری از شکل برخورد با مقاومت های سهم در آینده بهمون بده.
                          من به این دلیل خگستر رو خریدم چون اعتقاد داشتم و دارم که تارگت نهایی خگستر شکست سقف 1300 تومن خواهد بود و فکر میکنم بعد
                          از اون شکست توان دیدن 2000 تومن رو هم داره(البته در صورتیکه معامله بلوکی انجام بشه) ولی برای اینکه مسولیتی برام نیاره این تارگت رو برای خودم میگم نه به سایر سهامدارها.
                          قبلاها ما تارگت رو 650 تومن میگفتیم ولی قطعا این حداقل ترین تارگت هست.

نظر

• baran
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 704

با حضور وزیر اقتصاد و اعضای هیات واگذاری صورت گرفت؛
                            ?بررسی شرایط واگذاری سهام شرکت‌های پالایش نفت امام خمینی، پرسپولیس و استقلال

?سیصد و نود و پنجمین جلسه هیات واگذاری با حضور دکتر خاندوزی رئیس هیات و سایر اعضاء در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد و در این نشست تصویب قیمت، شرایط واگذاری، واگذاری بابت رد دیون و فروش سهام از طریق بازار سرمایه شرکت‌های پالایش نفت امام خمینی(ره) (شازند)، فرهنگی ورزشی استقلال، فرهنگی ورزشی پرسپولیس و صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان مورد بررسی و تصویب هیات قرار گرفت.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

شبکه‌های اجتماعی پایگاه خبری بازار سرمایه "سنا" ?

توییتر | روبیکا | بله | آپارات | اینستاگرام | تلگرام
                            @sena_news

علت صف خرید بانک پارسیان که مشخص شد تصویب واگذاری اپال پارسیان است....بواسطه واگذاری اپال پارسیان بانک پارسیان با اقبال روبرو شده ....و خگستر هم که سهامدار بانک پارسیان است

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

نقدینگی داشتم در قیمتهای 500 تا 505 تومن باز هم اضافه میکردم.
                              از دیروز تا حالا هیچ اتفاق منفی نیفتاده .
                              من موندم وقتی پایانی بالای 4 درصد مثبت هست چرا باید سهم رو 3 درصد منفی فردا فروخت؟
                              شایدهم برخی ها عشق صف خرید دارند و تا صف خرید رو نمی بینند اردر فروش رو به هر قیمتی فعال میکنند.

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 959

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                                حالا سلام بر ۵۲۰ بزودی..
                                ۵۲۰ تاچ شد
                                نموار آپدیت خواهد شد

نظر

در حال کار...
                                X