گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

?حالا که این روزها بحث واردات خودرو مطرح است و پارتی از آن هم وارد شده است مرور قانونی که پارسال همین ایام مصوب شده است
    بررسی مجدد تاثیر آن بر نهادهای خودرویی خالی از لطف نیست از جمله برای نماد خگستر ....

?بر این اساس ماده ۴ طرح ساماندهی خودور :
    هر شخص حقیقی و حقوقی می تواند به ازای صادرات خودرو یا قطعات خودرو یا سایر کالاها و خدمات مرتبط با انواع صنایع نیرو محرکه

《《《 نسبت به واردات خودرو برای تنظیم بازار اقدام نماید.》》》

?صادرات قطعات خودرو در کنار عرضه قطعات خودرو در بورس کالا و واردات خودرو از طریق شرکت های تابعه یا حتی خود شرکت ؛می تواند در آتیه اثری مناسب بر این نماد داشته باشد،

??در جلسه اخیر ویژه پیگیری برنامه‌های اولویت دار دولت مصوب شد، عرضه اولین گروه خودروهای وارداتی (چانگان) در بورس ۴ بهمن عملیاتی شود.
    ??در این جلسه وزیر صمت گزارشی از نهایی شدن ثبت سفارش واردات ۷۰ هزار خودرو ارائه کرده و خوستار تامین ارز با منشا خارجی شده است.
    ?تاکید بر استفاده از ارز منشا خارجی برای واردات خودرو و تسهیل واردات برای افرادی که ارز در خارج کشور دارند، از دیگر مصوبات این جلسه بوده است.

حالا فروشندگان محترم سهام هی مفت بفروشن ....

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1774

سهمی ک هفته پیش 530 مثل بنز میخریدن رو امروز 420 میفروختن . من نمیدونم دلار شده 30 تومن یا جنس ارزون شده ک اینطور ملت سهام میفروشن .

نظر

• عباس انصاری
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1793

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
        سهمی ک هفته پیش 530 مثل بنز میخریدن رو امروز 420 میفروختن . من نمیدونم دلار شده 30 تومن یا جنس ارزون شده ک اینطور ملت سهام میفروشن .
        گفتم اصلاح داریم !
        فرمودید که اگر خودرو بالا نره بازار هم بالا نمیره !
        خب از آن زمان تا حالا فاذر و وساخت چند درصد رشد داشتند !

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

نزدیک 20 ماهه سهم رو در داخل یه کانال صعودی با شیب ملایم نگه داشته اند و اجازه خروج بسمت بالا را نداده اند.
          در شرایط فعلی سقف کانال محدوده 620 تا 650 تومن و کف کانال محدوده 320 تا 350 تومن هست.
          شاید خروج از سقف این کانال بمعنای رضایت دادن به رشد شارپ سهم باشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیر303
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 279

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            اون همه خون دل خوردیم سهم رو حمایت کردیم پست و تحلیل و نظر گذاشتیم سهم اومد بالای 500 تومن بعد با یه خبر مفت و الکی همش دود شد رفت هوا.
            حالا بیا دوباره از نو انرژی بذار ،حمایت کن ،پست بذار تا سهم دوباره بره بالای 500 تومن،خدا میدونه چقدر باید خون دل دوباره بخوریم تا برسیم به بالای 500 تومن.
            غمگین و عصبانی ولی همچنان امیدوار .
            بی شرف ،میتونی هر غلطی خواستی بکنی ولی نمیتونی امید رو از سهامدار بگیری.
            از آیدی شما پیداست که قدیمی هستید.من این سهم را یک بار به توصیه آقای شاملو در تالار بورس خریدم و سود خوبی ازش گرفتم.فکر کنم ایشون مشهدی بود.حیف و صد حیف که دیگه نمی نویسه.دست به قلم خوبی داشت قدیمی ها یادشونه.امیدوارم که سلامت باشه و دیگه این سهمو نداشتم.ولی از شما تعجب می کنم چرا اینقدر رو این سهم تعصب دارید.هفته پیش هم براتون نوشتم که تعصب آفت بسیار بدی است برای یک سرمایه گذار که به مزاجتون خوش نیامد.به هر حال امیدوارم که مزد صبرتون رو بگیرید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
              از آیدی شما پیداست که قدیمی هستید.من این سهم را یک بار به توصیه آقای شاملو در تالار بورس خریدم و سود خوبی ازش گرفتم.فکر کنم ایشون مشهدی بود.حیف و صد حیف که دیگه نمی نویسه.دست به قلم خوبی داشت قدیمی ها یادشونه.امیدوارم که سلامت باشه و دیگه این سهمو نداشتم.ولی از شما تعجب می کنم چرا اینقدر رو این سهم تعصب دارید.هفته پیش هم براتون نوشتم که تعصب آفت بسیار بدی است برای یک سرمایه گذار که به مزاجتون خوش نیامد.به هر حال امیدوارم که مزد صبرتون رو بگیرید.
              عزیز من هر فعال بورسی یه استراتزی روی سهامی که میخره، داره یکی سعی میکنه دید کوتاه مدت داشته یاشه و سریع یه بیست سی درصدی از سهم بگیره و بره سراغ یه سهم دیگه.
              برخی هم مثل من هستند که استراتزی میان مدت و گاها بلند مدت دارند که توجهی به نوسانات ده بیست درصدی ندارند و دنبال گین های بالا هستند.
              در مدت 16-17 سالی که در بورس فعالیت دارم تاکنون با نوسانگیر کوتاه مدتی ملاقات نکرده ام که به اندازه سهامدار میان مدت سود کسب کرده باشه .نوسانگیرهای کوتاه مدت دو حالت دارند یا زیان میکنند یا سود کم میکنند در کنارش به انواع اقسام بیمارها در نتیجه فشار عصبی مبتلا میشند.نمیگم میان مدت ها ناراحت نمیشند ولی فشار عصبی روی نوسانگیرهای کوتاه مدت ده برابر بیشتر از نوسانگیرهای میان مدت یا سهامداران بلند مدت هست.یه نوسانگیر کوتاه مدتی با تعویض مداوم سهام خودش رو در معرض ریسک های مختلفی قرار میده به اعتقاد من یک نوسانگیر کوتاه مدتی 8 تا نوسان موفق پشت سر هم داشته باشه با دو تا معامله ناموفق 50 درصد سودش میپره و تهش فشار عصبی و انواع بیماری براش میمونه.
              من این سهم رو روی 200 تومن 230 تومن 280 تومن 300 تومن 330 تومن حتی 430 تومن هم با حجم چندین میلیون حجم خریده ام و برای خودم حداقل هدف 650 تومن ر و نشانه گرفته ام.
              عین حرف شما رو وقتی سهم حوالی 250 تا 300 تومن بود یه کاربری مدام میومد و میگفت نوسان 10-20 درصدی بگیرید و کلی هم برچسب نثار ما کرد ولی الان ایشون کجاست؟نمیدونم ولی من اینجام.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1774

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                گفتم اصلاح داریم !
                فرمودید که اگر خودرو بالا نره بازار هم بالا نمیره !
                خب از آن زمان تا حالا فاذر و وساخت چند درصد رشد داشتند !
                شما 10 تا سهمو در مقابل 500 تا سهم قرار میدید . اصل کلیت بازاره . جی تونست آذراب یا وساخت بگیره . این سودا و این درصد ها همش رو کاغذه ن واقعیت .
                فرضا میگن فلان سهم از کفش 100 درصد داد . کی تونست در کف بخره و در سقف بده !!!! همش اگر و .....

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

برخی از سهامداران خگستر از سهامداران خاور یاد بگیرند ظرف مدت 8 ماه 600 درصد این سهم رشد داشته ولی امروز بدون هیچ گونه فشار فروشی معاملات نرمالش رو در مثبت ادامه میده ولی وای به روزی که خگستر اندکی منفی بخوره، برخی ها چنان سریع رنج منفی فروش میزنند که گویا قراره سهم نابود بشه.
                  یعنی حال این فروشنده ها رو زمانی میپرسم که بلوک رو بفروشه و پول حاصل از اون رو با افزایش سرمایه از انباشته داخل شرکت نگه داره یعنی اون وقت سهمی داریم که 400-500صددرصد افزایش سرمایه از انباشته داده و کلی هم پول نقد توی دستش هست و از اونطرف سودش بواسطه افزایش سود شرکت های داخل پرتفوش افزایش داشته.
                  امروز روز شماست بفروشید 430-420 هم بفروشید حتی ممکنه تا 400 تومن هم بیارند اونجا هم بفروشید ولی روز حسرت و افسوس هم میرسه همانطور که برای فروشندگان 250-300 تومن فرا رسید.

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

نقل قول...

در واقع بزرگان بازار که وارد بازار شدند

عموما سعی می‌کنند که سهم‌ها را در منفی‌ها شکار کنند

و تقریبا می‌توان گفت که خیلی از اوقات این بازیگردان‌ها به هیچ وجه در مثبت بازار خرید نمی‌کنند

و حتما یک رنج منفی ایجاد می‌کنند و بعد این کار انجام می‌دهند

.....رکب صندوق به بازار.....

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3768

برخی از سهامداران خگستر از سهامداران خاور یاد بگیرند ظرف مدت 8 ماه 600 درصد این سهم رشد داشته ولی امروز بدون هیچ گونه فشار فروشی معاملات نرمالش رو در مثبت ادامه میده ولی وای به روزی که خگستر اندکی منفی بخوره، برخی ها چنان سریع رنج منفی فروش میزنند که گویا قراره سهم نابود بشه.
                      یعنی حال این فروشنده ها رو زمانی میپرسم که بلوک رو بفروشه و پول حاصل از اون رو با افزایش سرمایه از انباشته داخل شرکت نگه داره یعنی اون وقت سهمی داریم که 400-500صددرصد افزایش سرمایه از انباشته داده و کلی هم پول نقد توی دستش هست و از اونطرف سودش بواسطه افزایش سود شرکت های داخل پرتفوش افزایش داشته.
                      امروز روز شماست بفروشید 430-420 هم بفروشید حتی ممکنه تا 400 تومن هم بیارند اونجا هم بفروشید ولی روز حسرت و افسوس هم میرسه همانطور که برای فروشندگان 250-300 تومن فرا رسید.
                      بیا چشمممون کردی !!قفل صف فروش شدیم :.thumbsupsmileyanim

نظر

• محمدرض
                        عضو فعال
                        • May 2019
                        • 394

لگ اخر اصلاحی خودرا به صورت پنج موجی زد اصلاح تموم دیگه /:.negaran.:/

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          بیا چشمممون کردی !!قفل صف فروش شدیم :.thumbsupsmileyanim
                          عزیزم من چشم نزدم. 600 درصد رفته بالا،دیگه چقدر بره بالا؟
                          مال ما هم یه 300 درصد بره بالا من راضیم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

واکنش خاندوزی به نامه شورای رقابت

مجوز عرضه خودرو در بورس توسط شورای عالی بورس صادر شده است

عصر خودرو- وزیر اقتصاد گفت: مجوز عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس داده شده و در این خصوص شورای عالی بورس تصمیم خواهد گرفت.

نسخه قابل چاپ دوشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، سیداحسان خاندوزی در حاشیه آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصاد ایران در پاسخ به خبرنگاران گفت: مجوز عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس داده شده است.
                            وی افزود: نامه شورای رقابت در شورای عالی بورس مطرح و در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد. همچنین با شورای رقابت هم صحبت شده تا تعارض تصمیمات ایجاد نشود.
                            پیگیری ها نشان می دهد فردا جلسه فوق العاده شورای عالی بورس در همین زمینه برگزار خواهد شد.
                            شورای رقابت در نامه‌ای به رئیس سازمان بورس اعلام کرد: عرضه خودروهای خانواده دنا پژو 207 و شاهین در بورس کالا مجاز نمی باشد.کلیه محصولات ایران خودرو و ساپیا به جز هایما و تارا انحصاری است.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

واکنش بورس به شورای رقابت؛

عرضه خودرو در بورس کالا دوربرگردان ندارد

عصر خودرو- امیر مهدی صبائی مدیر نظارت بر بورس‌ها گفت: شورای رقابت اختیار قانونی لغو عرضه خودرو در بورس کالا را ندارد.

نسخه قابل چاپ دوشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، امیر مهدی صبائی مدیر نظارت بر بورس‌ها در واکنش به نامه شورای رقابت گفت:طبق قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس بالاترین رکن بازار سرمایه است و تصویب سیاست‌های کلان بازار سرمایه را به عهده دارد. یکی از وظایف این شورا تعیین خط‌مشی و تدوین قانون و مقررات مربوطه است و کلیه مصوبات شورای عالی بورس برای بورس‌ها لازم‌الاجرا است.
                              وی افزود: عرضه خودرو در بورس کالا یکی از مصوبات شورای عالی بورس است و بورس کالا موظف است تا در چارچوب این مصوبه رفتار کند. لذا ضمن احترام به جایگاه شورای رقابت، بورس کالا تابع مصوبات شورای عالی بورس است.

صبایی گفت: ضمن اینکه این برای اولین بار نیست که در خصوص عرضه یک محصول یا تعیین قیمت پایه آن بین شورای رقابت و بورس اختلاف نظر وجود دارد؛ لذا در این مورد (عرضه خودرو در بورس کالا) کمافی‌السابق با رویکرد حمایت قاطع از حقوق سرمایه‌گذاران، به طریق اولی تابع قوانین و مصوبات شورای عالی بورس هستیم.
                              به گفته وی، هر گونه ملاحظه‌ای در خصوص عرضه خودرو در بورس کالا صرفا و صرفا در شورای عالی بورس قابل بررسی است.
                              ...

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3768

عزیزم من چشم نزدم. 600 درصد رفته بالا،دیگه چقدر بره بالا؟
                                مال ما هم یه 300 درصد بره بالا من راضیم
                                به دل نگیر حاجی ....شوخی بود .../:.grlim:./

نظر

در حال کار...
                                X