گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اوشنوس
    ستاره دار(3)
    • Dec 2015
    • 880

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

سلام و صد درود بر شرفت استاد عزیز

واقعآ گل گفتی " بازار که خراب میشه افراد کم تحملو ترسو با گیر دادن به این و اون سعی در تسکین خودشون دارند انگار ما دعوتشون کردیم بیایند اینجا سرمایه گذاری کنند."

اینجمله شما را باید با آب طلا نوشت و در سر در این تالار برای همیشه نمایان کرد توی این تالار شوربختانه تا دلتون بخواد افراد کم تحمل و بیسواد وجود دارد که در ظاهر ژست با سوادی به خودشان گرفته ولی فقط بلدند گیر بدن به این و اون در صورتیکه از خودشان هیچ چیزی برای گفتن ندارند و سر تا پایشان ایراد است

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    شما یه پست از من بالا بیار که من گفته باشم دلار میرسه به 14 هزار تومن ،سند یه پراید رو بنامت میزنم،اگه نزدم نامردم.
    کسی توی این سایت نموند که باهاش درگیر نشی،چندین بار هم مسدودت کردند ولی باز اصلاح بشو نیستی.
    بازار که خراب میشه آفراد کم تحمل و ترسو با گیر دادن به این و اون سعی در تسکین خودشون دارند انگار ما دعوتشون کردیم بیایند اینجا سرمایه گذاری کنند.
    .
    .
    .
    .
    وقت گذشتند در اینجا یعنی اتلاف وقت و اعصاب خرد کردن.
    تمامی سعی من در این مدت بر این بوده که فشار فروش رو از روی سهم بردارم ولی بهترش اینه که منم نظاره گر باشم و سکوت کنم.

نظر

• naderi1
      ستاره‌دار(26)
      • Sep 2020
      • 792

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
      نادری جان پله اول و دوم رو تو چه قیمت هایی می خرید شما؟
      پست را الان دیدم
      دیروز و امروز میانگین در ۴۳۰ ۴۲۵کمی خریدم
      البته نقدینگی الان زیاد ندارم و حجم چندان نتونستم بخرم. اگر شرایط بازار منفی بود و به زیر ۴۰۰ رفت پله بعدی انجا سعی میکنم با تزریق پول بخرم اگر نه همین میزان. قصدم نیز فعلا نگهداری بلند مدت نیست. در رشدها سیو سود خواهم کرد همانند دفعات قبل
      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• محمد1339
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 582

?قالیباف، در صحن علنی
        بخش‌ دولتی با ۶ درصد سهام حق مدیریت خودروسازها را ندارد.
        ضمن اینکه ایران خودرو به شورای رقابت نامه زده که انحصار تمام و در بورس کالا عرضه می کنیم
        منتظر حرکتی هستیم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

بالای 480 تومن بیاد ،خطر شکست حمایت 391 تومن خیلی کم میشه ولی در این دو سه روز که اندک مثبت بوده همچنان حجم معاملات در مثبت خیلی کم بوده،با حجم های روزانه کمتر از 100 میلیون در مثبت کاری از پیش نمیره،نیاز به حجم های روزانه بالای 300-400 میلیون حجم در مثبت هستیم.
          جو منطقه کمی آروم بشه به احتمال زیاد فروشنده ها دست از فروش هیجانی بردارند و خریدارها هم پرقدرت در مثبت ظاهر شوند اما همچنان شعله جنگ بالاست.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• naderi1
            ستاره‌دار(26)
            • Sep 2020
            • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
            پست را الان دیدم
            دیروز و امروز میانگین در ۴۳۰ ۴۲۵کمی خریدم
            البته نقدینگی الان زیاد ندارم و حجم چندان نتونستم بخرم. اگر شرایط بازار منفی بود و به زیر ۴۰۰ رفت پله بعدی انجا سعی میکنم با تزریق پول بخرم اگر نه همین میزان. قصدم نیز فعلا نگهداری بلند مدت نیست. در رشدها سیو سود خواهم کرد همانند دفعات قبل
            معاملات امروز چندان چنگی به دل نزد
            باید دید هفته آینده چه میشود
            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

بنظرمن واکنش بورس ایران به جنگ حماس با اسراییل خیلی خیلی زیاد بوده،یعنی اینقدر منفی برای کشوری که مستقیم در جنگ نیست واکنش زیادی محسوب میشه،اگه قراره ایران وارد جنگ نشه که شواهد اینو نشون میده بهتره بازار بورس ایران ترس رو بذاره کنار و خودش رو جمع و جور کنه و روند نرمالی رو در پیش بگیره.
              کم کم داره این فروش ها در منفی و فروش هیجانی خیلی حال بهم زن میشه.
              بله هر وقت احساس کردید که یه کشور متخاصم لب مرز ما در حال حمله هست میتونه این فروش ها توجیه داشته باشه ولی الان با این وضعیت،واکنش بازار خیلی هیجانی هست.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

بذارید یه چیزی بگم اگه جنگ بشه نه تنها بازار بورس بلکه بازارهای موازی مثل خودرو و املاک و غیره همگی به فنا میرند پس اینقدر برای فروش از همدیگه سبقت نگیرید و کاسه داغتر از آش نشید. یه نگاهی به بازار خودرو بیندازید ببینید انگار نه انگار که پراید از 20 تومن اومده به 350 تومن،کسی مگه اهمیت میده که 15 برابر شده همگی میگند تورم بالاست پس در این قیمت ها ارزشمنده ولی اینجا تا یه سهمی دو برابر میشه بیشتر سهامداران با یه منفی ناامید میشوند و اردر فروش رو فعال میکنند.
                من نمیگم محرک اصلی این فروش ها حقیقی ها هستند ولی حقیقی ها میتونند متوقف کننده این روند باشند اگر همگی با هم ،با جریان سازی برخی روندسازان در منفی همراهی نکنند .

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

15 دقیقه پایانی معاملات ،خگستر عالی معامله شد و به صف خرید هم رسید.خدا کنه خبر بدی برای بازار نیاد و سهم با همین فرمون بره بالای 500 تومن،خسته مون کرد بخدا.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

یه مقدار تخم مرغ اماده کنید تا تخم مرغ گرونتر نشده چون باز سال تمام میشود و مجامع خودروییها شروع میشه در مجمع لازم میشه...
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

از صبح تا شب لم داده جلوی تلویزیون و هی کانال های ایران اینترنشنال و بی بی سی رو بالا پایین میکنه و اونا هم هی بر طبل جنگ می کوبند اونقدر مخش رو میخورند طرف صبح اول وقت با عجله و ترس زیاد در منفی 4 درصد رنج منفی میزنه.
                      بابا کو جنگ؟!کدوم جنگ؟! به خودتون بیایید قدر سرمایه تون رو که با کلی زحمت بدست آوردید ،بدونید.بما چه به غزه حمله زمینی کرده،هر وقت لوله تانک هاشون سمت ایران رو گرفتند ،شما هم بفروشید.
                      واقعا چرا سهامداران بورس اینقدر بدبخت و بیچاره هستند تا بادی میوزه اینا در منفی و صف فروش فروشنده اند.اصلا شما با این روحیه برای چی وارد بورس شده اید؟
                      آقا بفروش برو ،پشت سرت رو هم نگاه نکن.بخدا شما با این روحیه در هر بازاری برید یا زیان میکنید یا نهایتا یر به یر در میایید.
                      هیچ تجزیه و تحلیلی در مورد کالایی که در دست دارید،ندارید ،فقط فروش در منفی.
                      بعنوان به فعال بورسی از رفتار بسیاری از سهامداران بورس شرمنده و بسیار متاسفم از این ترس و لرزی که در بین سهامداران هست.انگار بازار خودرو و املاک همگی بیمه جنگ هستند و فقط سهام بورس بیمه جنگ نیست.
                      به خودتون بیایید.
                      با این وضعیتی و این ترسی که در بازار من میبینم سهام باارزش به p/e یک هم برسه نبایست تعجب کرد.وسلام

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2753

۴۱۶۵ ریال یکم اضافه کردم...ممکنه تا ۳۸۰ هم بیاد..اما پله ای خوبه برای خرید...بهر حال هر خبر منفی که میخاسته تاثیر بگذاره روی معاملات سهم اومده...فکر نمیکنم دیگه زیاد پایینی داشته باشه و این منطقه خرید جذاب هست برای خریداران
                        قیمتای ۲۴۰ تا ۲۵۰ هم کف هست برای خودرو...اگر دوباره رکب نزنند و عرضه در بازار زیاد نشه می‌تونه یک نوسان رو به بالا داشته باشه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

بی خیالش شدم دیگه.میخواد تک تومن هم بشه اهمیتی نمیدم.
                          این سهم جزو سهامی بوده که من اون بازدهی رو در زمان تعیین شده ازش نتونستم بگیرم.
                          فردا پس فردا هم زیر 390 تومن معامله میشه.
                          فقط منتظر فصل زمستان هستم.فکر میکنم اواخر آذر ماه یا در دی ماه بازار بایستی یه بالایی خوب داشته باشه تا بره به استقبال انتخابات مجلس .

نظر

• محمدرض
                            عضو فعال
                            • May 2019
                            • 392

بی خیالش شدم دیگه.میخواد تک تومن هم بشه اهمیتی نمیدم.
                            این سهم جزو سهامی بوده که من اون بازدهی رو در زمان تعیین شده ازش نتونستم بگیرم.
                            فردا پس فردا هم زیر 390 تومن معامله میشه.
                            فقط منتظر فصل زمستان هستم.فکر میکنم اواخر آذر ماه یا در دی ماه بازار بایستی یه بالایی خوب داشته باشه تا بره به استقبال انتخابات مجلس .
                            سلام درود شما فرد با تجربه ای هستین هیچ موقع به خاطر انتخابات بازار را بالا نمی برن اگه تحریمی در کار باشه تا همزمان با نرخ تورم ونرخ ارز بالا بره شاید فرجی بشه.
                            آخرین ویرایش توسط محمدرض؛ 2023/10/24, 10:58.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                              سلام درود شما فرد با تجربه ای هستین هیچ موقع به خاطر انتخابات بازار را بالا نمی برن اگه تحریمی در کار باشه تا همزمان با نرخ تورم ونرخ ارز بالا بره شاید فرجی بشه.
                              ایندفعه میبرن بالا،هیچ شور و شوقی در مردم برای شرکت در انتخابات نیست مجبورا ببرن بالا تا حداقل هم سهامداران رو خوشحال کنند هم بقیه مردم عادی برای اندکی سود وارد بازار بشوند تا بلکه اینا هم دم انتخابات بگند اقتصادمان درسته هم عده ای ساده لوح در انتخابات شرکت کنند. چون تا انتخابات فکر نمی‌کنم بذارند دلار بالا بره،بالا رفتن دلار یعنی یه موج جدید صعودی تورم،که دولت دم انتخابات ازش استقبال نمیکنه

نظر

• سپهر کلهر
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 578

ایندفعه میبرن بالا،هیچ شور و شوقی در مردم برای شرکت در انتخابات نیست مجبورا ببرن بالا تا حداقل هم سهامداران رو خوشحال کنند هم بقیه مردم عادی برای اندکی سود وارد بازار بشوند تا بلکه اینا هم دم انتخابات بگند اقتصادمان درسته هم عده ای ساده لوح در انتخابات شرکت کنند. چون تا انتخابات فکر نمی‌کنم بذارند دلار بالا بره،بالا رفتن دلار یعنی یه موج جدید صعودی تورم،که دولت دم انتخابات ازش استقبال نمیکنه
                                از طرفی شب انتخابات هم بازارو مثبت کنند به دردشان نمیخوره.
                                باید قبل از انتخابات مثبت کنند تا هم پول انتخابات را دربیارن. و هم فرمایش شما اتفاق بیوفته.

نظر

در حال کار...
                                X