گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
    درود بر همگی

با 50ریال سود چگونه باید الان 1300تومان باشد رو دوستان یه توضیح بدهند تا ما هم شیر فهم بشویم بخریم یه لقمه نون هم گیر ما بیاد!!

ایا بلوک رو فروخته با در تابلو در حال فروش و رقابت هست؟ یا زیر مجموعه ها سود ساز شدند یا زمان مجمع و تقسیم سود بالای زیر مجموعه ها هستند؟؟؟

یا اینکه داریم با گوشی موبایل فقط چندتا سهم بازار را میبینیم و خبر قیمت بقیه سهام بازار نداریم؟؟؟
    سلام
    همیشه سعی میکنم واقعیت هارا بدون حب و بغض بگویم. نه منفی نگر باشم و نه مثبت افراطی که شبیه توهم شود. بنظر گروه خودرو و از جمله این سهم بخاطر برخی اخبار پیرامون بتوانند رشد کنن البته رشد ارام و پرنوسان تا تکلیف برخی چیزها معلوم شود از جمله واگذاری و افزایش از تجدید و...
    به هرحال تا تورم است در بلند مدت سقف های جدید ثبت میشود. این مطلب شامل خیلی سهم ها میشود.

منتها به چه جراتی در این گروه دنبال دلیل و منطق و سوال و استدلالی( مزاح)?

قبلا هم گفتم با اینکه در این گروه سودهای خوبی کردم ولی کلا برخی طرفداران این گروه با منطق و دلیل و استدلال دو خط موازی هستن!
    یک زمانی که یک تابو و بنوعی معبد عده ای ایجاد کرده بودند که کسی جرات نمیکرد بگوید بالای چشمش ابروست! واقعیتهارا گفتم و از رانت خواران و سفته بازان و مافیا که چه بازی هایی دارند و قدرت رسانه ای و حتی بعضا تاثیر در تصمیم گیری ها و انتشار خبرها و ایجاد و مدیریت جو در این گروه در تلگرام و..‌و اینکه یک عده بدون اینکه بدانن سربازشان شدن و...
    که البته فحاشی و توهین شنیدم و حمله ور شدن در جاهای مختلف! برخیشان بعدها حرفهای خودم را زدن ?

بنوعی سد شکنی شد و الان افراد راحت میتوانند نقد کنن و سوال بپرسن و تابو شکسته!

قبلا گفتم ایرادی ندارد برای اگاه سازی و زدن حرف درست فحش بشنوم ارزشش را دارد منتها برای برخی قابل هضم نیست چطور کسی بدون منفعت شخصی حرف حق را فقط بزند و حتی بابتش هزینه دهد! دیگر در بورس هرچه میخواستم رسیدم و ملاک وجدان و شرف است نه لایک جمع کردن!

رفتار خیلی هارا در این چندسال با تلاش اصلاح کردم.

البته این فرد که سوال کردید فرد درمجموع شریفیست و ذات خرابی ندارد و انتقادات به برخی رفتارها دیگر است که شاید مقصر هم نباشد.
    درکل امیدوارم جو طوری شود که افراد بدون ترس و بدون جانبنداری در فضای منطقی نظرات را بنویسند.
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

توی این قیمت ها به دو روز صف خرید متوالی برای رهایی از این اصلاح زمانی خسته کننده نیازمندیم.
      اگه اجازه بدهند و دستکاری نشه میتونه همین روزها این مورد شروع بشه،سهم به حمایت خوبی رسیده و میتونه پس از چهار ماه بره بالای ابر ایچیموکو .

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/10/04, 09:32.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• اشکان2010
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 684

درود و عرض ادب...

جلسه فردای شورای رقابت :

شورا و مرکز ملی رقابت - ششصد و هفت (607) مورخ 15 مهر 1402
        جلسه ششصد و هفت شورای رقابت مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵برگزار می شود. موضوعات جلسه به شرح ذیل است:
        ۱- بررسی پیشنهاد کارگروه تخصصی خودرو و... (۱۱۰ دقیقه)
        -----------------------------------------------------------
        اما کارگروه تخصصی خودرو کارش چیه و درموردش چی باید بدونیم :
        شورا و مرکز ملی رقابت - با تصمیم شورای رقابت دستور‌العمل تشکیل"کارگروه تخصصی خودرو" تصویب شد
        شورای رقابت با استناد به بند ۵ ماده ۵۸ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی،
        دستورالعمل تشکیل"کارگروه تخصصی خودرو" را با هدف بازنگری دستورالعمل تنظیم قیمت خودرو و پایش و ارزیابی عملکرد بازار خودرو، تصویب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکزملی رقابت؛ با توجه به منقضی شدن مدت زمان شصت و سومین مصوبه شورای عالی
        هماهنگی اقتصادی مورخ ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰، در خصوص تنظیم بازار خودرو، دستورالعمل تشکیل "کارگروه تخصصی خودرو" توسط شورای رقابت به تصویب رسید .

بر این اساس دستورالعمل بازار خودرو که شامل تنظیم قیمت، مقدار و شرایط دسترسی آن است، توسط "کارگروه تخصصی خودرو" تدوین می‌شود.
        همچنین پایش و ارزیابی ساختار و عملکرد بازار خودرو با تأکید بر موضوع رقابت یکی از وظایف مهم این کارگروه است.
        البته بر اساس ماده ۳ این دستورالعمل، تصمیمات کارگروه باید به تصویب شورای رقابت برسد.

گفتنی است: بر اساس درخواست کارگروه فوق الذکر، لازم است عرضه‌کنندگان خودرو گزارش عملکرد ۶ ماهه و یا دوره‌های زمانی مورد درخواست را در جلسات کارگروه ارائه دهند.

شایان ذکر است: اعضای ۵ نفره کارگروه را دو نفر از اعضای شورای رقابت، رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان،
        رییس جامعه حسابداران رسمی ایران و یک صاحبنظر در حوزه خودرو تشکیل می‌دهند. رئیس کارگروه نیز از میان دو عضو شورا تعیین می شود.
        همچنین نمايندگان سازمان‌ها و نهادهاي ذي‌ربطی مانند وزارت صمت، انجمن واردکنندگان خودرو، انجمن خودروسازان، شرکتهای خودروساز و ...
        به صورت موردی و بر اساس موضوع جلسات به "کارگروه تخصصی خودرو" دعوت خواهند شد.

مورخ ۱۹ دی ۱۴۰۱
        روابط عمومی مرکز ملی رقابت
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------
        باتوضیحات بالا به احتمال زیاد بحث اصلی جلسه فردای شورای رقابت تصویب پیشنهاد کارگروه تخصصی خودرو هست برای
        افزایش قیمت جدیدخودروها که قطعا برای ایران خودرو بیشتر خواهد بود...

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بازار امروز یه منفی بیخود و اعصاب خردکن بود.
          اصلا بازار امروز برای چی منفی بود؟بخاطر حمله حماس به اسراییل؟!
          حنی خود فروشنده ها هم نمیدونند برای چی در منفی می فروشند.
          نه کسی به ارزش بنیادی سهام نگاه میکنه نه کسی توجهی به قیمت های نازل سهام میندازه،مثل روبات وقتی بازار منفی میشه،برخی ها همیشه فروشنده اند.
          حیف از وقتی که امروز برای بازار گذاشتیم.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

همین الان از نمایشگاه خودرو باهام تماس گرفتند گفتند بخاطر حمله حماس به اسراییل همه مردم فروشنده اند طرف پراید رو میگه 10 میلیون تومن کسی نمیخره،براتون از بازار املاک نگم فروشنده های آپارتمان بقدری زیادند که خریدارها برای خرید به متری یک میلیون تومن هم رضایت نمیدند از بازار سکه هم خبر میرسه اکثر خانم ها برای فروش سکه صف بسته اند خواستم بگم سهامداران عزیز شما تنها نیستید تمامی بازارهای موازی این طوریند.
            بفروش عزیزم،برو تو صف فروش.

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
              سلام
              همیشه سعی میکنم واقعیت هارا بدون حب و بغض بگویم. نه منفی نگر باشم و نه مثبت افراطی که شبیه توهم شود. بنظر گروه خودرو و از جمله این سهم بخاطر برخی اخبار پیرامون بتوانند رشد کنن البته رشد ارام و پرنوسان تا تکلیف برخی چیزها معلوم شود از جمله واگذاری و افزایش از تجدید و...
              به هرحال تا تورم است در بلند مدت سقف های جدید ثبت میشود. این مطلب شامل خیلی سهم ها میشود.

منتها به چه جراتی در این گروه دنبال دلیل و منطق و سوال و استدلالی( مزاح)?

قبلا هم گفتم با اینکه در این گروه سودهای خوبی کردم ولی کلا برخی طرفداران این گروه با منطق و دلیل و استدلال دو خط موازی هستن!
              یک زمانی که یک تابو و بنوعی معبد عده ای ایجاد کرده بودند که کسی جرات نمیکرد بگوید بالای چشمش ابروست! واقعیتهارا گفتم و از رانت خواران و سفته بازان و مافیا که چه بازی هایی دارند و قدرت رسانه ای و حتی بعضا تاثیر در تصمیم گیری ها و انتشار خبرها و ایجاد و مدیریت جو در این گروه در تلگرام و..‌و اینکه یک عده بدون اینکه بدانن سربازشان شدن و...
              که البته فحاشی و توهین شنیدم و حمله ور شدن در جاهای مختلف! برخیشان بعدها حرفهای خودم را زدن ?

بنوعی سد شکنی شد و الان افراد راحت میتوانند نقد کنن و سوال بپرسن و تابو شکسته!

قبلا گفتم ایرادی ندارد برای اگاه سازی و زدن حرف درست فحش بشنوم ارزشش را دارد منتها برای برخی قابل هضم نیست چطور کسی بدون منفعت شخصی حرف حق را فقط بزند و حتی بابتش هزینه دهد! دیگر در بورس هرچه میخواستم رسیدم و ملاک وجدان و شرف است نه لایک جمع کردن!

رفتار خیلی هارا در این چندسال با تلاش اصلاح کردم.

البته این فرد که سوال کردید فرد درمجموع شریفیست و ذات خرابی ندارد و انتقادات به برخی رفتارها دیگر است که شاید مقصر هم نباشد.
              درکل امیدوارم جو طوری شود که افراد بدون ترس و بدون جانبنداری در فضای منطقی نظرات را بنویسند.
              هرچند الان وضع بازار خراب است و شاید وقتش نباشد اما بطور کلی بازی های مافیا و رانت خواران بیشرف در این گروه موضوع جدیدی نیست و سالهاست بنحوی از انحا تکرار شده و خواهد شد. بالا پایین شدن های این گروه در این حد در هیچ گروهی نیست و داغ نگه داشتن جو و خبرهای ضدو نقیض و... بی جهت نیست رانت و سود سنگینی چه در خود بازار فیزیکی خودرو است هم در نمادهایش در بازار و بازی هایش

قبلا بارها فریاد زده شده و دیگر عذری برای فریب خوردن وجود ندارد.
              جالب است در سقف ۷۸۰ اردیبهشت فرد بد سابقه میگفت قیافه فروشنده ها دیدن دارد ولی همان موقع گفتم اتفاقا برعکس ولی در خصوصی بابت حرف حق فحش شنیدم که البته ایراد ندارد.
              الانم کم کم به نقطه مناسب خرید و یک حرکت دیگر با شانتاژ خبری مافیا نزدیک میشود و خرید خواهم کرد.
              آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2023/10/08, 15:19.
              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3147

به نظرم،که ممکنه 100 درصد غلط باشه، زیر 410 برای خگستر خطرناکه(تثبیتش البته)

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                  هرچند الان وضع بازار خراب است و شاید وقتش نباشد اما بطور کلی بازی های مافیا و رانت خواران بیشرف در این گروه موضوع جدیدی نیست و سالهاست بنحوی از انحا تکرار شده و خواهد شد. بالا پایین شدن های این گروه در این حد در هیچ گروهی نیست و داغ نگه داشتن جو و خبرهای ضدو نقیض و... بی جهت نیست رانت و سود سنگینی چه در خود بازار فیزیکی خودرو است هم در نمادهایش در بازار و بازی هایش

قبلا بارها فریاد زده شده و دیگر عذری برای فریب خوردن وجود ندارد.
                  جالب است در سقف ۷۸۰ اردیبهشت فرد بد سابقه میگفت قیافه فروشنده ها دیدن دارد ولی همان موقع گفتم اتفاقا برعکس ولی در خصوصی بابت حرف حق فحش شنیدم که البته ایراد ندارد.
                  الانم کم کم به نقطه مناسب خرید و یک حرکت دیگر با شانتاژ خبری مافیا نزدیک میشود و خرید خواهم کرد.
                  نادری جان پله اول و دوم رو تو چه قیمت هایی می خرید شما؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

منفی شدید امروز با این حجم نسبتا زیاد اوضاع سهم رو خراب کرد،ممکنه فردا یا پس فردا مثبت باشه ولی فکر نمیکنم مثبت قویی توی این شرایط بزنه،احتمالش کم نیست زیر حمایت 391 تومن هم بیاد.
                    دیروز شنبه همه چیز مهیای یه مثبت قوی بود ولی خبر حمله حماس همه چیز رو خراب کرد.حالا با منفی دیروز و امروز،خریدارها هم در مثبت قوی ظاهر نمی شوند و اون وقت با گذشت زمان فروشنده زیاد میشه.
                    بهرحال امیدوارم اوضاع بازار هر چه زودتر درست بشه.

نظر

• شاهان
                      ستاره دار (1)
                      • Aug 2022
                      • 1785

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      منفی شدید امروز با این حجم نسبتا زیاد اوضاع سهم رو خراب کرد،ممکنه فردا یا پس فردا مثبت باشه ولی فکر نمیکنم مثبت قویی توی این شرایط بزنه،احتمالش کم نیست زیر حمایت 391 تومن هم بیاد.
                      دیروز شنبه همه چیز مهیای یه مثبت قوی بود ولی خبر حمله حماس همه چیز رو خراب کرد.حالا با منفی دیروز و امروز،خریدارها هم در مثبت قوی ظاهر نمی شوند و اون وقت با گذشت زمان فروشنده زیاد میشه.
                      من هر موقع وارد این تاپیک میشدم ب بازار و این سهم امیدوار بودی
                      بازار کاری کرده ک دیگه شما هم ناامید شدی
                      واقعا نمیدونم چی باید گفت .

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                        من هر موقع وارد این تاپیک میشدم ب بازار و این سهم امیدوار بودی
                        بازار کاری کرده ک دیگه شما هم ناامید شدی
                        واقعا نمیدونم چی باید گفت .

درود بر شما
                        من هیچوقت ناامید نیستم برای چی ناامید بشم؟ انرژی مثبت فوق العاده قویی در زندگی دارم وقتی شما یه سهم باارزش دارید هر منفی در هر شرایطی هم بخوره با گذشت زمان دوباره به قیمت های واقعی خودش برخواهد گشت ولی وقتی شما در کاری مشغول هستید که تصمیمات جمعی بسرعت روی اون تاثیر میگذاره مجبوری با حرکت اونا دیدگاهت رو تغییر بدی.
                        متاسفانه فشار فروش فوق العاده قوی دیروز روی بازار بود ،فضای تیر و تار سیاسی منطقه سهامداران را نگران کرده که مبادا این تنش به داخل ایران هم بکشه و تا زمانی که این ذهنیت در نزد سهامداران باشه فشار فروش در بازار خواهد بود برای برطرف شدن این فشار فروش نیازه وضعیت منطقه خیلی زود روبراه بشه و همچنین یه خبر مثبت قوی برای بازار بیاد که در کوتاه مدت بعید میدونم این دو تا اتفاق بیفته.
                        کمی نگران بازار برای کوتاه مدت هستم ولی زمستان خوبی برای بازار متصورم.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/10/09, 10:09.

نظر

• محمدرض
                          عضو فعال
                          • May 2019
                          • 394

اگه بره زیر 430 تومن برگشتش با کرام الکاتبینه .

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1118

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            هنوز پیش بینیت در مورد قیمت دلار طی3سال گذشته که گفتی به 14هزار تومان می رسد،در اذهان کاربران این سایت هست...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2776

این بحث های بیهوده رو کنار بگذارید....در مورد روند خگستر نظری دارید بگذارید ..از شما تشکر هم میکنم....اما تو این بازار چرا اعصاب همدیگه رو خرد میکنید؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                                هنوز پیش بینیت در مورد قیمت دلار طی3سال گذشته که گفتی به 14هزار تومان می رسد،در اذهان کاربران این سایت هست...
                                شما یه پست از من بالا بیار که من گفته باشم دلار میرسه به 14 هزار تومن ،سند یه پراید رو بنامت میزنم،اگه نزدم نامردم.
                                کسی توی این سایت نموند که باهاش درگیر نشی،چندین بار هم مسدودت کردند ولی باز اصلاح بشو نیستی.
                                بازار که خراب میشه آفراد کم تحمل و ترسو با گیر دادن به این و اون سعی در تسکین خودشون دارند انگار ما دعوتشون کردیم بیایند اینجا سرمایه گذاری کنند.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                وقت گذشتند در اینجا یعنی اتلاف وقت و اعصاب خرد کردن.
                                تمامی سعی من در این مدت بر این بوده که فشار فروش رو از روی سهم بردارم ولی بهترش اینه که منم نظاره گر باشم و سکوت کنم.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/10/09, 19:52.

نظر

در حال کار...
                                X