گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

خداییش حیف از جوانی و زندگی ما که در این بورس هدر میره.اینقدر جوون های سالم و پاک داریم کلی استعداد دارند اون وقت اومدند در بازاری که هزار جو دوز و کلک برای سرمایه مردم چیدند کار میکنند و یا جوونیشون هدر میره تا سرمایه شون.
    آخه بازار با پی بر ایی 4-5 هم منفی داره ؟! یه کشور نشون بدید که پی بر ایی سهامش 4-5 باشه؟ اخه قیمت سهام زیر یک سنت(فقط یک سنت)هم ترس داره و باید صف فروش بشه؟اونم سهامی که سالیانه سود میسازه و سود انباشته داره.
    اخه بی وجدان ها این چه بورسی هست که برای مردم خودتون درست کردید؟
    بابا بازار رو بکشید بالا،بذارید مردم سود کنند بذارید مردم خودتون در رفاه و آسایش باشند.بذارید زندگیشون بچرخه.
    کدوم احمقی گفته بورس بالا بره تورم بیشتر میشه؟ مگه توی بورس ما کارخانه چاپ پول داریم؟اخه این نادان ها مگه بورس های دنیا رو نمی بینند که هی میره بالا ولی تورم شون 0.5 درصده؟بابا ذره ای عقل و شعور هم خوب چیزیه.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      خداییش حیف از جوانی و زندگی ما که در این بورس هدر میره.اینقدر جوون های سالم و پاک داریم کلی استعداد دارند اون وقت اومدند در بازاری که هزار جو دوز و کلک برای سرمایه مردم چیدند کار میکنند و یا جوونیشون هدر میره تا سرمایه شون.
      آخه بازار با پی بر ایی 4-5 هم منفی داره ؟! یه کشور نشون بدید که پی بر ایی سهامش 4-5 باشه؟ اخه قیمت سهام زیر یک سنت(فقط یک سنت)هم ترس داره و باید صف فروش بشه؟اونم سهامی که سالیانه سود میسازه و سود انباشته داره.
      بابا بازار رو بکشید بالا،بذارید مردم سود کنند بذارید مردم خودتون در رفاه و آسایش باشند.بذارید زندگیشون بچرخه.
      کدوم احمقی گفته بورس بالا بره تورم بیشتر میشه؟ مگه توی بورس ما کارخانه چاپ پول داریم؟اخه این نادان ها مگه بورس های دنیا رو نمی بینند که هی میره بالا ولی تورم شون 0.5 درصده؟بابا ذره ای عقل و شعور هم خوب چیزیه.

حیف از وقت...حیف از پول و سرمایه...انگیزه خودم از خرید این روزها میانگین کم کردن و فروختن و خداحافظی از بورسی هست که ۱۲ ساله کار میکنم...بالا و پایین بازار رو زیاد دیدم...اما دیگه اینجوری که تیشه به دست بگیرند بزنند به ریشه بازار ندیده بودم...والله بخدا اگر کسی با یک مجرم این شکلی برخورد بکنه که اینها با سهامدار برخورد میکنند
      فقط دست بگیر دارند...برای تامین مالی دولت و تامین مالی افزایش سرمایه های شرکت ها...خوب لامصب یکبار هم کمی دست بازار رو بگیر...اومدند گفتند بورس باعث تورم شده...الان سه ساله بازار رو سرکوب میکنند...شاخص هم که در سقف ۹۹ هست.. چند صد درصد تورم داشتیم!!!؟ حالا دیگه مشکل تورم حل شد؟

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3769

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        حیف از وقت...حیف از پول و سرمایه...انگیزه خودم از خرید این روزها میانگین کم کردن و فروختن و خداحافظی از بورسی هست که ۱۲ ساله کار میکنم...بالا و پایین بازار رو زیاد دیدم...اما دیگه اینجوری که تیشه به دست بگیرند بزنند به ریشه بازار ندیده بودم...والله بخدا اگر کسی با یک مجرم این شکلی برخورد بکنه که اینها با سهامدار برخورد میکنند
        فقط دست بگیر دارند...برای تامین مالی دولت و تامین مالی افزایش سرمایه های شرکت ها...خوب لامصب یکبار هم کمی دست بازار رو بگیر...اومدند گفتند بورس باعث تورم شده...الان سه ساله بازار رو سرکوب میکنند...شاخص هم که در سقف ۹۹ هست.. چند صد درصد تورم داشتیم!!!؟ حالا دیگه مشکل تورم حل شد؟
        عهد کردم که می نخورم جز امشب و فردا شب و شبهای دگر !!

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2776

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          عهد کردم که می نخورم جز امشب و فردا شب و شبهای دگر !!
          :.thumbsupsmileyanim. همین رو بگو!!!

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

"قابل توجه روسای سازمان بورس"
            به عملکرد خودتون با این تابلوی بورس افتخار کنید.
            آقای رییس سازمان بورس شما دقیقا در این دو هفته برای آرامش سهامداران در قبال ترس ناشی از جنگ اسراییل و حماس چیکار کرده اید؟ میشه حداقل یکی از اونا رو بفرمایید.
            دریغ از یه کار کوچیک.
            یعنی اگر رییس سازمان بورس نداشتیم ،وضعیت بازار بهتر از این بود.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1492

"قابل توجه روسای سازمان بورس"
              به عملکرد خودتون با این تابلوی بورس افتخار کنید.
              آقای رییس سازمان بورس شما دقیقا در این دو هفته برای آرامش سهامداران در قبال ترس ناشی از جنگ اسراییل و حماس چیکار کرده اید؟ میشه حداقل یکی از اونا رو بفرمایید.
              دریغ از یه کار کوچیک.
              یعنی اگر رییس سازمان بورس نداشتیم ،وضعیت بازار بهتر از این بود.
              امام صادقی ها ضد آرامش و استاد رعب و وحشت انداختن هستن...کافی 2 روز مثبت بشه از شش کلاسه بگیر تا دکتر قلابی میان از بورس حرف میزنن

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1785

نظرتون راجب بورس امروز چیه
                فکر کنم فقط ار این پست بازار 10 تا 15 درصد دیگه پایین تر رفته

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  نظرتون راجب بورس امروز چیه
                  فکر کنم فقط ار این پست بازار 10 تا 15 درصد دیگه پایین تر رفته
                  هیجان ترس
                  تا وقتی ترس هست هیچ امیدی به بهتر شدن بازار نداشته باشید.
                  ممکنه بازار فردا اینقدر فشار فروش نداشته باشه یا حتی در مثبت هم معامله بشه ولی بعید میدونم کف خودش باشه.
                  من ترس زیادی در بازار میبینم ترس از جنگ ،ترس ناشی از بلوکه شدن سرمایه .
                  هیچان این ترس میتونه قیمت های باور نکردنی در تابلو به ثبت برسونه.
                  البته هر چقدر قیمت ها پایین میاد خریدارها بااشتیاق تر و فروشنده ها مرددتر میشوند ولی جو ترس اجازه خرید پرحجم در مثبت 7 درصد رو نمیده.،بنابر این دوباره فروشنده ها با کمی نوسان مثبت به میدان برمیگردند.

شما همین الان به قیمت خیلی از سهام نگاه کنید یکی دو ماه پیش آرزوی بسیاری از خریداران خرید در این قیمت ها بود ولی اکنون حتی نگاشون هم نمی کنند زیرا اونا هم ترسیده اند.
                  اقدامی از سوی سازمان بورس برای از بین رفتن این ترس باید صورت بگیره.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

با سلام
                    من نمی دانم چرا برخی خیال می نمایند من با ارومبورس خان مشکل شخصی دارم و می آیند در خصوصی من پیام می گذراند که خگستر کذا شد و بیا معرفش را فلان بنما.
                    اولا چه من چه اروم بورس خان هر دو و اکثر هم گیلاسی های این بار، دنبال یک لیوان شیر طیب و طاهر می گردیم و اگر کسی گفت خوب می باشد و جرات نمود بنویسد چرا برخی می خواهند تخطئه بنمایند؟خب نخرید. اگر خودتان وارد می باشید سهم معرفی بنمایید. این بیچاره بی نوا چه کار بکند که سهم خاک بر سر گشته است؟
                    دوم آنکه خود اروم بورس خان هم روحش از بابت این خاک بر سری و دربدری و نصف گشتن خگستر اوراق می باشد. مگر مرض دارید می خواهید یک نفر آدمی که سن پدرتان را دارد برنجانید؟
                    آخر الامر هم آنکه در این فقره من اسباب دست کسی نمی باشم. اگر مجددا تکرار بگردد هم اسمتان را به مدیریت می دهم هم به ارومبورس خان
                    اینجا کسی به کسی بدهکار نمی باشد. برخی معطل می باشند یک سهمی را یک نفر معرفی بنماید و دعا می نمایند نصف و کمتر بگردند تا بیایند ملامت بنمایند.
                    با تشکر
                    مرگ بر زالوصفتان
                    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                      با سلام
                      من نمی دانم چرا برخی خیال می نمایند من با ارومبورس خان مشکل شخصی دارم و می آیند در خصوصی من پیام می گذراند که خگستر کذا شد و بیا معرفش را فلان بنما.
                      اولا چه من چه اروم بورس خان هر دو و اکثر هم گیلاسی های این بار، دنبال یک لیوان شیر طیب و طاهر می گردیم و اگر کسی گفت خوب می باشد و جرات نمود بنویسد چرا برخی می خواهند تخطئه بنمایند؟خب نخرید. اگر خودتان وارد می باشید سهم معرفی بنمایید. این بیچاره بی نوا چه کار بکند که سهم خاک بر سر گشته است؟
                      دوم آنکه خود اروم بورس خان هم روحش از بابت این خاک بر سری و دربدری و نصف گشتن خگستر اوراق می باشد. مگر مرض دارید می خواهید یک نفر آدمی که سن پدرتان را دارد برنجانید؟
                      آخر الامر هم آنکه در این فقره من اسباب دست کسی نمی باشم. اگر مجددا تکرار بگردد هم اسمتان را به مدیریت می دهم هم به ارومبورس خان
                      اینجا کسی به کسی بدهکار نمی باشد. برخی معطل می باشند یک سهمی را یک نفر معرفی بنماید و دعا می نمایند نصف و کمتر بگردند تا بیایند ملامت بنمایند.
                      با تشکر
                      مرگ بر زالوصفتان
                      درود بر شما
                      امام قلی خان هر کسی آزاده از من یا سایرین انتقاد کنه در مورد خگستر انتقاد بمن خیلی خیلی زیاد هست ولی من ذره ای بفکر گمراهی سهامدارها نبوده ام.تا جایی که توان داشتم سعی کردم از سهم حمایت کنم میتونستم خیلی وقتا نوسان بگیرم ولی وجدانم اجازه نداد حرفی که این جا میزنم در پشت سر برخلاف اون عمل کنم.
                      سوای اون تنها خگستر افت نکرده کل بازار افت کرده ما باید بجای ایراد گرفتن از همدیگر دنبال این باشیم که چگونه از این مهلکه بورس با سود بیرون بیاییم.
                      هی از این ایراد بگیریم هی از اون، آخرش خودمون اینجا تنها می مونیم.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      در مورد معاملات امروز
                      سهم بایست در مثبت حجم بخوره هر چقدر حجم در مثبت بالا بره اعتماد به سهم و بازار برمیگرده.مهمتر از مقدار درصد مثبت ،حجم معاملات بالاست.با حجم معاملات صد میلیونی در 3- 2 درصد مثبت کاری از پیش نمیره ولی وقتی حجم معاملات 500-400 میلیون باشه و بره بالای 4-5 درصد مثبت یعنی پول وارد سهم شده.ولی صد میلیون حجم ممکنه بدون پشتوانه باشه و فردا دوباره با اندکی نوسان منفی بشه.ما در این روزها به حجم معاملات خیلی زیاد در مثبت نیازمندیم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2776

درود بر شما
                        امام قلی خان هر کسی آزاده از من یا سایرین انتقاد کنه در مورد خگستر انتقاد بمن خیلی خیلی زیاد هست ولی من ذره ای بفکر گمراهی سهامدارها نبوده ام.تا جایی که توان داشتم سعی کردم از سهم حمایت کنم میتونستم خیلی وقتا نوسان بگیرم ولی وجدانم اجازه نداد حرفی که این جا میزنم در پشت سر برخلاف اون عمل کنم.
                        سوای اون تنها خگستر افت نکرده کل بازار افت کرده ما باید بجای ایراد گرفتن از همدیگر دنبال این باشیم که چگونه از این مهلکه بورس با سود بیرون بیاییم.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        در مورد معاملات امروز
                        سهم بایست در مثبت حجم بخوره هر چقدر حجم در مثبت بالا بره اعتماد به سهم و بازار برمیگرده.مهمتر از مقدار درصد مثبت ،حجم معاملات بالاست.با حجم معاملات صد میلیونی در 3- 2 درصد مثبت کاری از پیش نمیره ولی وقتی حجم معاملات 500-400 میلیون باشه و بره بالای 4-5 درصد مثبت یعنی پول وارد سهم شده.ولی صد میلیون حجم ممکنه بدون پشتوانه باشه و فردا دوباره با اندکی نوسان منفی بشه.ما در این روزها به حجم معاملات خیلی زیاد در مثبت نیازمندیم
                        درود
                        سخته به یکباره سفره این همه بی اعتمادی که سازمان مقصر درجه یک اون هست برچیده بشه و حجم معاملات بالا بره...فعلا فکر میکنم ۲۰۰ میلیون حجم معاملات خوشبینانه باشه...اما از نظر قیمتی دیگه ۳۸۰ تا نهایتا ۳۶۰ کف قیمتی هست...و ریسک چندانی نداره خریدش... قیمت نازل طرف خریدار رو تقویت کنه و یک رشد قیمتی داشته باشیم...به شرطی که جنگی بین اتیوپی و اریتره در نگیره وگرنه دوباره سهم‌ها صف فروش میشند!!!

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1492

درود بر شما
                          .
                          .
                          .
                          .
                          در مورد معاملات امروز
                          سلام....این کثافتکاری سازمان بورس در دستکاری شاخص سازی تمومی نداره....دوستانی امثال جناب آروم بورس وجناب سراج و سایر دوستانی که در کمال صداقت مطلب میگذارن به سهم خودم تشکر میکنم...متاسفانه فرهنگ مملکت در 45 سال اخیر از بین رفته و همچنین حرمتها..

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

بعد مدتها خگستر خریدم. بنظرم خگستر 380 تومنی برا پله اول خوبه.در صورت ریزش رو 300 تومن پله دوم رو می خرم هر چند بعیده تا 300 بریزه

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              درود
                              سخته به یکباره سفره این همه بی اعتمادی که سازمان مقصر درجه یک اون هست برچیده بشه و حجم معاملات بالا بره...فعلا فکر میکنم ۲۰۰ میلیون حجم معاملات خوشبینانه باشه...اما از نظر قیمتی دیگه ۳۸۰ تا نهایتا ۳۶۰ کف قیمتی هست...و ریسک چندانی نداره خریدش... قیمت نازل طرف خریدار رو تقویت کنه و یک رشد قیمتی داشته باشیم...به شرطی که جنگی بین اتیوپی و اریتره در نگیره وگرنه دوباره سهم‌ها صف فروش میشند!!!
                              ولله من از خدامه کف سهم 380 یا 360 تومن باشه ولی جو دیروز خیلی ترسناک بود،یه بار دیگه همچین جوی بیاد دیگه کسی به قیمت اندک سهم نگاه نمیکنه و فقط می فروشند.این گونه جوها باید مدیریت بشه.اگه یه مدیر قوی و باتجربه در راس سازمان بورس بود شاید این روزها رو نمی دیدیم ولی مشکل اینجاست که بر همگان ثابت شده که روسای دولت و سازمان بورس تمایلی به بالا رفتن بورس ندارند و سعی در منفی شدن یا خنثی شدن روند بورس دارند.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

تو این چند سال نون خوبی از خگستر گرفتم امیدوارم این بار نیز سود خوبی بده

موفقیت نسبی من در این سهم برا این بود که پله ای خریدم و پله ای سیو سود کردم و تارگت های رویایی برای خودم ترسیم نکردم. این دفعه نیز نیز در قیمت های بالای 450 بصورت پله ای خارج میشم

نظر

در حال کار...
                                X