گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

حجم معالات امروز وپارس بیشترین حجم در 5 ماه گذشته بوده من روی وپارس هم خیلی مثبتم 7-8 درصد وپارس مال خگستره.
    دلیل صعود وپارس رو دقیق نمیدونم ولی امکان افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها و فروش بلوک گزینه های احتمالی دلیل بالا اومدن قیمت میتونه باشه .هر چقدر قیمت وپارس بالا بیاد ارزش nav خگستر هم بالا میره.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      بی خیالش شدم دیگه.میخواد تک تومن هم بشه اهمیتی نمیدم.
      این سهم جزو سهامی بوده که من اون بازدهی رو در زمان تعیین شده ازش نتونستم بگیرم.
      فردا پس فردا هم زیر 390 تومن معامله میشه.
      فقط منتظر فصل زمستان هستم.فکر میکنم اواخر آذر ماه یا در دی ماه بازار بایستی یه بالایی خوب داشته باشه تا بره به استقبال انتخابات مجلس .
      هر چقدر به زمستان نزدیک تر میشیم فشار تقاضا در بازار بورس بالا میره.
      ببینیم زمستان سبز در راه هست یا نه؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

بنظر من با شکست مقاومت 2 میلیون و 155 هزار واحد در شاخص کل،شاهد افزایش تقاضا در خیلی از سهام خواهیم بود همانند یک ساعت پایانی امروز.
        این اتفاق ممکنه فردا بیفته.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

باز رفته در یه تاپیک دیگه پشت سر من حرف میزنه.
          بخدا دو ریال از بازار نمی فهمند اینا فکر میکنند هر سهمی زیان ده هست با ابد زیان ده خواهند موند و هر سهمی هم سود ده هست تا ابد همچنان سود خواهد داد.
          وسعت دید این افراد تا نوک بینی شون هست اصلا هیچ تحلیلی حتی نسبت به یک سال آینده ندارند تمامی هنر این افراد پی بر ایی هست!
          بی سوادهای بیش فعال.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

این مطلب در جواب هیچ کس نیست فقط مروری بر گذشته هست.

خودرو و خساپا و سهام خودرویی بی بنیاد نیستند زمانی که سهام فولادی بسختی سود می ساختند اینا هم سود می ساختند هم سود نقدی خوبی میدادند.

خساپا در مجمع سال 89 با سود سالیانه 347 ریال که در طول سال تولید کرده بود ،مبلغ 500 ریال سود نقدی داد

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

خودرو در مجمع سال 89 با سود سالیانه 393 ریال که در طول سال تولید کرده بود، مبلغ 150 ریال سود نقدی داد

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

الان اینا دارای زیان انباشته بالایی هستند ولی اونقدر دارایی دارند که بتونند با فروش اونا زیان انباشته رو کاهش یا حتی صفر بکنند.
            بگمان من خیلی دور نیست که اینا ابتدا سودده میشوند(شاید دوازده ماهه امسال سود اعلام کنند) سپس زیان انباشته رو صفر میکنند و بسمت پرداخت دوباره سود نقدی خواهند رفت.
            دوران زیان اعلام کردن اینا رو به پایانه.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              تو این چند سال نون خوبی از خگستر گرفتم امیدوارم این بار نیز سود خوبی بده

موفقیت نسبی من در این سهم برا این بود که پله ای خریدم و پله ای سیو سود کردم و تارگت های رویایی برای خودم ترسیم نکردم. این دفعه نیز نیز در قیمت های بالای 450 بصورت پله ای خارج میشم
              پایبندی به استراتژی و خروج تقریبا کامل از خگستر در پله اخر بالای 480 تومن

یک بار دیگه خگستر جان نون خوبی داد از 380 تا 480

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

صبور باشید در ناحیه مقاومتی هستیم و طبیعیه که گاهی خریداران فشار تقاضا به سهم بیاورند و گاهی هم فروشندگان با فشار عرضه ،قیمت رو چند تومنی پایین میاورند و نتیجتا نوسان زیاد میکنه ،امروز هم تا نزدیک مقاومت 500 تومن پیش رفت .البته که این سهم هم صف خرید خواهد شد ولی یا با خروج از محدوده مقاومتی که قبلا بارها در موردش نوشتم یا با بازاری که مثبت خیلی قوی باشه.مشکل خگستر اینه که در تایم هفتگی در زیر ابر نزولی قرار داره و تا زمانیکه از ابر نزولی بسمت بالا خارج نشه به احتمال زیاد با نوسان بالا خواهد رفت،البته در تایم روزانه در ابر صعودی هستیم.
                امروز شاخص کل در حال برخورد با مقاومت مهمی هست(دو میلیون و 155 هزار واحد) ،اگر شکست صورت بگیره ،با شکست این مقاومت ،بعد از 7 ماه سیگنال صعودی با شکل گیری الگوی 1-2-3 برای شاخص صادر میشه البته طبیعیه که بازار و سهام هر روز با صف خرید بالا نره ولی برآیند حرکت شاخص رو به بالا و صعودی احتمالا خواهد بود.
                با رعایت حد ضرر فعلا سهامداری.
                اینا نظرات منه ممکنه اصلا اینطور هم پیش نره لطفا با نظر خودتان ترید کنید.
                موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/04, 11:31.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

وقتی پایانی مثبت هست ،فروش در منفی و روی 468 تومن چرا برادر من؟!
                  یه دو روز صبر کن،میتونی در مثبت و بالای 500 تومن هم بفروشی.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

گروه فرغونکی نسبت به فولاد و اخابر عقب هستن چرا دولت اول فولاد و فارس و فملی و اخابر رو صف کرد؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

فردا بازار ممکنه کمی شل کنه مثلا اکثر سهام از یکی دو درصد مثبت یا صفر شروع کنند و رفته رفته تمایل به منفی پیدا کنند ولی بنظر من زیاد روی منفی بیشتر حساب نکنید چون ممکنه هر لحظه فشار خرید قوی بیاد و قیمت ها رو ببره بالا.
                      شاید هم اصلا منفی نشه .
                      بهرحال من اینطور فکر میکنم، ببینیم فردا چه آشی برامون درست کردند؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2772

کلوز قیمتی امروز بالای ۴۸۰ بسته بشه ایده آل هست

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          کلوز قیمتی امروز بالای ۴۸۰ بسته بشه ایده آل هست
                          درود
                          شاخص هم وزن در هفتگی بالای ابر کومو قرار گرفته و شاخص کل نیز تمایل دارد از داخل ابر در هفتگی خارج بشه..این اتفاق بیفته..روند کلی شاخص مثبت میشه و این سهم نیز بالای ۵۴۰ خواهد رفت و فعلا برای رسیدن به سقف تاریخی تعدیل شده گام برخواهد داشت..عموما بازار را در بازه زمانی هفتگی نگاه میکنم..هم چنین سه مرتبه تاکنون خگستر به خط روندصعودی شکل گرفته از پاییز ۱۴۰۰ واکنش مثبت نشان داده که مرتبه آخر مهر ۱۴۰۲ بوده..و چنانچه زیر این خط نیاید روند سهم هم چنان رو به رشد و مثبت خواهد بود
                          ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2772

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                            درود
                            شاخص هم وزن در هفتگی بالای ابر کومو قرار گرفته و شاخص کل نیز تمایل دارد از داخل ابر در هفتگی خارج بشه..این اتفاق بیفته..روند کلی شاخص مثبت میشه و این سهم نیز بالای ۵۴۰ خواهد رفت و فعلا برای رسیدن به سقف تاریخی تعدیل شده گام برخواهد داشت..عموما بازار را در بازه زمانی هفتگی نگاه میکنم..هم چنین سه مرتبه تاکنون خگستر به خط روندصعودی شکل گرفته از پاییز ۱۴۰۰ واکنش مثبت نشان داده که مرتبه آخر مهر ۱۴۰۲ بوده..و چنانچه زیر این خط نیاید روند سهم هم چنان رو به رشد و مثبت خواهد بود
                            ارادت
                            درود جناب vion عزیز
                            بنده هم فکر میکنم قیمت بالای ۵۰۰ میاد...اما شکست ۵۴۰ کمی زمان میخاد...شاید چند هفته...چون مقاومت خیلی مهم و سختی هست..باید حجم معاملات بالا بره

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              درود جناب vion عزیز
                              بنده هم فکر میکنم قیمت بالای ۵۰۰ میاد...اما شکست ۵۴۰ کمی زمان میخاد...شاید چند هفته...چون مقاومت خیلی مهم و سختی هست..باید حجم معاملات بالا بره
                              درود علیرضا جان عزیز
                              کاملا درست میفرمایید.شکست ۵۴۰ نیازمند مثبت شدن شاخص کل در بازه زمانی هفتگی و هم چنین ماهیانه است..که چنانچه نشانه های قطعی بر آن صادر شود خگستر بالای ۵۴۰ قرار میگیرد.هم چنین ان چه واضح است روند زیان سازی صنعت خودرو و ناکارامدی و قیمت گذاری دستوری تا ابد نمیتواند در این صنعت ادامه داشته باشد.
                              ارادت

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 825

اختلاس های اخیر در صنعت چای و ..و رسانه ای شدن ان آماده سازی افکار عمومی برای پایان دادن به انواع ارزهای دولتی و نیز قیمت گذاری دستوری خواهد بود .

نظر

در حال کار...
                                X