گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

قبلا هم گفته شده است که یکی از دلایل اصلی داغ بودن بحث ها در مورد خودروییها طی چندسال اخیر جریان رانت خورا و مافیا بزرگ که نفوذ و قدرت رسانه و... دارند بوده و عده ای هم ناخواسته در زمینشان بازی میکنن. البته میتوان از گین های خوب این گروه استفاده کرد کما اینکه خود من بارها اینکارا کرده ام و بازده و گین ۵۰ ۱۰۰ و بیشتر را چندین بار طی این دو ساله و بعد از خروج و بازده عالی در سال ۹۹ کسب کردم که گاهی به نمونه هایش هم اشاره داشتم.

یکی از غلط ترین و بی معنی ترین حرفهایی که طی این چندساله درمورد برخی صنابع گفته شده اینست که فلان سهم و صنعت استراتژیک است! یا فلان سهم را با پشمک سازی مقایسه نکنید و...! گفتم برفرض سهم پشمک سازی بخریم ولی سود بسازد و رشد کند بهتر است تا به اصطلاح سهم استراتژیک که با این حرفها عده ای به فنا روند! نمونه اش سهمی که ۱۵ سال است بوقچیش از استراتژیک بودن آن میگوید ولی فریب خوردگان این حرف را بدبخت کرده و در تاپیکش سالهاست که سهامدارانش خون گریه میکنن.
    البته بازهم میگویم مقصود این نیست که از این سهم و گروه نمیتوان سود کسب کرد بلکه مواظب باشید فریب نخورید.
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2728

امروز یا فردا با یک حجم خوب می‌تونه بیاد بالای ۴۵۰ ....مقاومتهای بعدی ۴۸۰ و ۵۴۰

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

تا وقتی حجم بالا نخوره جایی نمیره
        این مثبت های نیم جون همب رای اینه که شاخص سقوط نکنه

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14629

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          تا وقتی حجم بالا نخوره جایی نمیره
          این مثبت های نیم جون همب رای اینه که شاخص سقوط نکنه
          اصلا نگران نباش
          خگستر خیلی زود روی ۵۰۰ تومان تثبیت میشه
          روش بالا رفتن اینبار آهسته است بدون ایجاد حساسیتـچشم بازمیکنی میبینی سهم ۵۰% رشد کرده
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10174

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            محدوده 430 تا 425 تومن یه حمایت خوب داره باید دید در این محدود خریداران میتونند رنج های مثبت پرحجم روی سهم بزنند و قیمت پایانی رو مثبت قابل توجه بکنند یا نه؟این محدوده از دست بره میریم برای حمایت بعدی در محدوده 415 تا 410 تومن.

با امروز خگستر دو بار به این محدوده رسیده و خوب حمایت شده در این محدوده خریداران خوبی کمین کرده اند.به پست بالا دقت کنید محدوده 425 تا 430 تومن و محدوده 410 تا 415 تومن حمایت خوبی داره اگر در هر کدام از این محدوده ها رنج های مثبت قوی روی سهم زده شد و رفت بسمت مقاومت 450 تومن ،به احتمال زیاد این بار اون مقاومت شکسته میشه و بالای 450 تومن تثبیت میشیم.تا وقتی زیر 400 تومن نیومده امید به صعود بالاست.
            فعلا لیدر گروه خساپاست انصافا هم نسبت به خودور و خگستر عالی معامله میشه خساپا اگه بتونه خودشو رو از مقاومت سقف موج قبلی در 260 تومن به بالا بکشه میتونه کل گروه رو مثبت قوی بکنه یعنی بازی گروه با شکست سقف 260 تومن خساپا میتونه شروع بشه.من اعتقاد دارم هر چقدر جلو میریم بنفع گروه خودروست تا ضررش.
            من اینطور فکر میکنم ولی دوستان با نظر خودشون معامله کنند،ممکنه هیچ کدام درست در نیاد.
            قصد نداشتم مطلب بزنم ولی توی این دو سه روز تاپیک خیلی به انحراف کشیده شد.
            از سهامداران خگستر میخوام که از سهم خودشون در روزهای منفی حمایت کنند.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10174

این موقعیتی که الان توش هستیم خیلی شبیه موقعیتی هست که سهم از 300 تومن تا 785 تومن استارت زد،دو سه تا مقاومت همگی بهم نزدیک و دریک نقطه متمرکز شده اند میشه با دو روز صف خرید این مقاومت قوی رو شکست، امیدوارم در همین حوالی یه اندک منفی مثبت نیم درصدی یا یک درصدی بخوره بعد بره بالا.فقط زیر 400 تومن نیاد که حوصله منفی بیشتر رو نداریم.حد ضرر برای من شکست پرقدرت 400 تومن خواهد بود.

.

.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10174

مدل جدید قیمت‌گذاری خودرو در وزارت صمت

در طرح جدید وزارت صمت برای قیمت‌گذاری خودرو، هشت مشخصه برای تعیین قیمت خودرو درنظر گرفته شده است. این مشخصه‌ها عبارتند از: هزینه مواد، هزینه دستمزد، هزینه‌های سربار تولید، هزینه‌های گارانتی، هزینه‌های توسعه محصول، هزینه‌های استهلاک، هزینه‌های سربار ستاد و فروش و سود خالص. هرکدام از این هزینه‌ها بخشی از قیمت تمام‌شده خودرو را شامل می‌شوند که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم:
                مواد: سهم ۴۵ تا ۵۵ درصدی
                دستمزد: سهم ۱۰ تا ۱۴ درصدی
                هزینه سربار تولید: سهم ۸ تا ۱۲ درصدی
                گارانتی: سهم ۱.۵ تا ۳ درصدی
                توسعه محصول: سهم ۳ تا ۶ درصدی
                استهلاک: سهم ۱ تا ۱.۵ درصدی
                هزینه سربار ستاد و فروش: سهم ۳ تا ۶ درصد
                ی
                سود خالص: سهم ۱۲ تا ۱۶ درصدی

https://fararu.com/fa/news/685082/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A 7%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10174

درود بر دوستان و سهامداران خگستر
                  حرکت امروز بازار و سهم خیلی خوب بود بنظر میاد مقاومت 450 تومن با حجم نسبتا خوب امروز شکسته شده باشه اما همچنان پیش بینیم اینه که با نوسانات زیاد میتونه بالا بره چون از 450 تا 530 تومن چندین مقاومت در هر ده ،بیست تومن داریم که ممکنه روی اونها فروشنده ها و نوسانگیرها موی دماغ رشد شارپ و سریع سهم بشوند.

530-500-470 تومن مقاومت های سهم هستند که 530 تومن کمی قوی تر از دوتای دیگه هست.
                  به شخصه اعتقاد دارم سهم میتونه بالا بره ولی پرنوسان اما همچنانکه قبلا هم گفتم رشد شارپ یا با یه بازار خیلی قوی صعودی یا با اومدن خبرهای مثبت برای خود سهم و اومدن سهم به بالای 650 تومن میتونه شکل بگیره .
                  حد ضرر همان 400 تومن.
                  این دیدگاه من در مورد روند آتی سهم هست و ممکنه هم هست که اصلا اتفاق نیفته ،دوستان با نظر خودشون ترید بفرمایند.
                  موفق و پیروز باشید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10174

چقدر این تاپیک خلوته،سهامدارها بی حال و مایوس و کم تعداد ولی من فوق العاده امیدوار و پرانرژی سهامداری میکنم
                    یادمه خبهمن هم روی 170 تومن اینطوری بود عده کمی سهامدارش بودند ولی اون تا 4 هزار تومن هم رفت(البته کمی هم جو بازار کمکش کرد) امیدوارم خگستر هم حداقل تا 1500 تومن بره.
                    بزرگترین مشکل خگستر در شرایط کنونی از نظر تکنیکالی قرارگیری در زیر ابر نزولی در تایم هفتگی هست که اگر اون مشکل حل بشه رشد شارپ خواهد گرفت ولی اکنون کمی بعیده که رشد شارپ بخودش بگیره غیرممکن نیست ولی سخته،بعبارتی اگر تا دو هفته بتونه تا 530 تومن بره از نظر من نمره قبولی میگیره.

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

پناه بر خدا ..یه 10 سال دیگه صبر کرده بودی بعد مبحث میاوردی بالا هنوز بازدهیش بیشتر بود و میشد یه عکس بزرگتر باهاش گرفت!!!

دوستان نفهمیدم امروز لگنسازها رو انداختند یا قصد دارند باز ببرند بالاتر و بیندازند؟؟؟؟
                      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10174

آدم های مشکل دار و سمی که هیچ نکته مثبتی از خودشون ندارند،از صبح تا شب در سایت ولو هستند و منتظرند ببینند دیگران چه حرفی میزنند تا بلکه بتونند یه حرف یا نکته ای از مطالب دیگران برای جلب توجه پیدا کنند.
                        خدای من چه انسان های کم ارزشی.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/03, 09:08.

نظر

• joniur
                          عضو عادی
                          • Jan 2020
                          • 83

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                          پناه بر خدا ..یه 10 سال دیگه صبر کرده بودی بعد مبحث میاوردی بالا هنوز بازدهیش بیشتر بود و میشد یه عکس بزرگتر باهاش گرفت!!!

دوستان نفهمیدم امروز لگنسازها رو انداختند یا قصد دارند باز ببرند بالاتر و بیندازند؟؟؟؟
                          همین تناقض در دیدگاه و عملکرد شما هست که باعث میشه این سهما بهتون انداخته شه؛ از یه طرف میگین لگنساز از طرف دیگه دائم چشمتون دنبال همین سهماست و میخواین از نوسانات شارپش بی بهره نمونین؛ بازیگرای این سهما هم خوب شماها رو شناختن و با تحریک هیجانات و طمعتون به موقع چنان میندازن بهتون که دوباره برای چند سال بیاین آه وناله و نفرین کنین و بگین لگنساز؛ وگرنه خیلی از سهامدارای این صنعت به وقتش تو قیمتایی که سگ نگاه نمیندازه به این سهم میان میخرن و بهترین بازدهی ها رو هم ازشون میگیرن و نه از بازیگرای این سهم گله و شکایتی دارن نه از روندهای نزولی و صعودی شارپش!

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

در اصل توسط joniur پست شده است View Post
                            همین تناقض در دیدگاه و عملکرد شما هست که باعث میشه این سهما بهتون انداخته شه؛ از یه طرف میگین لگنساز از طرف دیگه دائم چشمتون دنبال همین سهماست و میخواین از نوسانات شارپش بی بهره نمونین؛ بازیگرای این سهما هم خوب شماها رو شناختن و با تحریک هیجانات و طمعتون به موقع چنان میندازن بهتون که دوباره برای چند سال بیاین آه وناله و نفرین کنین و بگین لگنساز؛ وگرنه خیلی از سهامدارای این صنعت به وقتش تو قیمتایی که سگ نگاه نمیندازه به این سهم میان میخرن و بهترین بازدهی ها رو هم ازشون میگیرن و نه از بازیگرای این سهم گله و شکایتی دارن نه از روندهای نزولی و صعودی شارپش!
                            می اندازند بمن یا به شما که الان اعصاب نداری؟؟

شما بیا مباحث سهام ارزنده و بنیادی دهها انتقاد نمودار نزولی و.... طرح کن ببین اینجوری پاسخت میدهند؟؟

فقط سهام درپیت سفته بازانه این لگنسازها هست که نمیذارند هیچ بحثی شکل بگیرد و نقاب از چهره سهمشان بیفتد

صرفا اینا اعصاب ندارند چون میدانند هدف فقط بردن بالا و خالی کردن رو سرذ اخر ین خریدارش هست.......

اگر واقعا بهترین بازدهی میگیرید و 70درصد زیر سقف 99نیستید و غرض دیگه ای نیست اجازه دهید همه صحبت کنند محترمانه و به اعصاب خودتان مسلط باشید.....
                            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• joniur
                              عضو عادی
                              • Jan 2020
                              • 83

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                              می اندازند بمن یا به شما که الان اعصاب نداری؟؟

شما بیا مباحث سهام ارزنده و بنیادی دهها انتقاد نمودار نزولی و.... طرح کن ببین اینجوری پاسخت میدهند؟؟

فقط سهام درپیت سفته بازانه این لگنسازها هست که نمیذارند هیچ بحثی شکل بگیرد و نقاب از چهره سهمشان بیفتد

صرفا اینا اعصاب ندارند چون میدانند هدف فقط بردن بالا و خالی کردن رو سرذ اخر ین خریدارش هست.......

اگر واقعا بهترین بازدهی میگیرید و 70درصد زیر سقف 99نیستید و غرض دیگه ای نیست اجازه دهید همه صحبت کنند محترمانه و به اعصاب خودتان مسلط باشید.....

دوست عزیزم، من از پاییز 98 بیش از 50 درصد سبدم اختصاص داره به خگستر، و قیمت سربسر خریدم زیر 50 تومنه، چرا فکر میکنی باید از روند و بازدهی این سهم ناراضی باشم یا اعصابم خورد باشه؟ من هیچ مشکلی با نظر و ایده و تحلیل مخالفین و موافقین ندارم، اما تمام حرفم اینه شمایی که انقد خوب تشخیص دادی این سهم درپیت و سفته بازانه هست چرا انقد پیگیرشی؟ بالای 600 -700 تا شرکت داریم تو این بورس، خیلیاشون درپیتن خیلیاشونم به درد بخور، شما که کارت درسته و تحلیل بلدی؛ وقتتو هدر نده رو این شرکتای درپیت،نگران ما سهامدارای بی سوادش هم نباش!
                              من تو هیچکدوم از پستا و مطالبم و کلماتی که انتخاب میکنم کوچیکترین بی احترامی نیست، بی احترامی از طرف اوناییه که تمام ضررها و باختای معاملاتی خودشون رو پشت الفاظی مثل لگنساز و درپیت و ... پنهون میکنن. به عنوان کسی که اقلا 5 سال سهامدار این شرکت هستم و جزو دارایی هام حساب میشه حق طبیعی خودم میدونم در برابر تخریب و الفاظ نادرست شما از کوره در برم و بیام ازش دفاع کنم، اما امثال شمارو درک نمیکنم که چطور از چیزی که بدتون میاد و صنمی باهاش ندارین انقد خودتون رو درگیرش میکنین؛ اونی که بنز سوار میشه هیچوقت نمیاد از بدی های پراید حرف بزنه دوست عزیز!

فایل های ضمیمه شده
                              آخرین ویرایش توسط joniur؛ 2023/12/03, 12:07.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10174

شما اگه دنبال بحث در مورد ارزندگی یا بی ارزشی خگستر بودید می رفتید در صفحات قبل نظرات دوستان رو در مورد بنیادی یا تکنیکالی سهم می خوندید ولی بنظر میاد شما فقط و فقط دنبال جلب توجه در تاپیکها باشید نه چیز دیگه.
                                برام خیلی جالبه سهمی که هم سود داره هم سود انباشته داره هم در پرتفوش کلی شرکت های قطعات خودرویی سود ده و شرکت های خودرویی و بانکی بورسی و غیر بورسی داره از نظر شما بی ارزش و سفته بازی هست ولی از اون طرف من میبینم جنابعالی سهمی رو میخری و تبلیغ میکنی که اصلا وجود خارجی نداره و یه زمین خالی هست و خود مدیرعامل شرکت میگه حالا اگه خدا یاری کنه آخر سال 1403 ما راه اندازی میکنیم حالا اونا بگند دو سال دیگه ببین چند سال دیگه راه اندازی میشه.
                                حالا سفته باز شمایید یا سهامداران خگستر؟
                                جالبه سهم بره بالا میگند میبرنت بالا بهتون بندازن،سهم بیاد پایین فریاد وامصیبتا آقا ببینید اینا لگنساز رو تبلیغ میکنند ولله ما موندیم با چه ساز شما برقصیم.
                                من نمیدونم ما برای نظر در مورد یه سهمی باید بیاییم از جنابعالی اجازه بگیریم یا نه اینجا تاپیک خگستره و هرکی آزاده هر حرفی در مورد سهام بزنه.صفحات قبل یه دوستی اومد گفت این سهم به 300 تومن میرسه کسی نه دعوا کرد نه مسخره نظرشون رو گفتند و خیلی محترمانه رفتند ولی قصد جنابعالی فقط جلب توجه و آذیت و آزار سهامداران خگستر و صد البته دلسرد کردن اونا.
                                اما در مورد پست قبلی که مسخره کردین اونقدر آدم مغرضی هستی که نیمخای بری خداقل به نمودار نگاه بندازی ببینی خبهمن از چه تاریخی رفته بالا و پست من در چه تاریخی بوده.بماند اون که خودش رو بخواب بزنه هیچ کس نمیتونه بیدارش کنه.چند سال پیش در مورد سیمانیها هم همین موردها رو داشتیم هر روز باید با یکی دعوا میکردیم که میگفتند آقا اینا زیان ده هستند الان هم برای خودروییها باید اینقدر توضیح بدیم
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/03, 12:19.

نظر

در حال کار...
                                X