گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
https://t.me/new_analysis
-
پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
یه مثبت قوی مثل صف خرید برای امروز میتونه اوضاع تکنیکالی کوتاه مدت سهم رو خیلی بهتر کنه.
.
."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط ushita پست شده است View Post
اگر به 300 تومن مد نظر شما برسه بالای 70 درصد سبد رو خگستر می خرم
نظر
-
در اصل توسط ushita پست شده است View Post
اما مکدی هم تو نمودارت انداختی. ولی واگرایی را چرا ندیدی؟
نظر
-
درود بر همگی
تا وقتیکه بالای ۴۰۰ تومن معامله میشه،امید به صعود مجدد و شکستن مقاومت ۴۵۰ تومن هست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر همگی
تا وقتیکه بالای ۴۰۰ تومن معامله میشه،امید به صعود مجدد و شکستن مقاومت ۴۵۰ تومن هست.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فکر میکنم اگر ایندفعه بالای 450 تومن بریم،بتونیم این مقاومت رو بشکنیم ،دفعه قبل که نتونست بشکنه، ممکنه این اتفاق اوایل هفته آینده بیفته ولی همچنان پیش رو مقاومت های زیادی از جمله 470-500-530 تومن وجود داره که بعید میدونم اجازه رشد شارپ در این محدوده به سهم بده.
از نظر من رشد شارپ سهم در قیمت بالای 650 تومن میتونه باشه چون تا 610 تومن مقاومت بسیار زیاد داریم.
تمامی اینها نظرات منه ممکنه هم درست در نیاد دوستان با نظر خودشون ترید کنند.
موفق باشید."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postتو آینده نه چندان دور، یکی از لیدرهای اصلی بازار خگستر خواهد بود...(فعلن همچنان در بند سطوح مقاومتیه)...
کاش ایشان یک تایپک به نام خودشون ایجاد میکردن
راحتتر از مطالب شان استفاده میکردیم
نظر
-
پناه بر خدا انشالله خدا به همه ما یه بینش خوب بدهد که در این بازار مکاره بتوانیم سرمایه های خودمان را حفظ کنیم و اینقدر بالای سر مزاری که مرده ای داخلش نیست شیون نکنیم....نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
دوستان با اجازه تون من دیگه در مورد خگستر مطلب نمیزنم تا تاپیک به حاشیه نره.
ظاهرا برخی ها دنبال حاشیه هستند و وقتی سهام خودشون منفی میشه این تاپیک رو محل خالی کردن ناراحتیشون انتخاب میکنند.ولی خدمت این کاربران عرض کنم که به هیچکس مربوط نیست من چه سهمی میخرم یا چه سهمی رو برای سهامدرای انتخاب میکنم،قرار نیست که با دیدگاه شما ،خرید و فروش کنم.الحمدلله خودم اونقدر توانایی دارم و میدونم چی به چیه.
خدمت دوستان هم عرض میکنم که من حالا حالاها سهامدار خگستر هستم تعدادم هم زیاده.خریدهام هم پایین بوده،سوابق پست های من در خگستر هم موجوده من از محدوده 200-250-300 یا حتی زیر 200 تومن پیشنهاد خرید داده ام هر کسی با نظر من خریده خدمتش عرض میکنم که تا وقتی زیر 400 تومن نیومده نگه دارید زیر اون اومد نصف خالی کنید تا کمی پایین تر جایگزینش کنید،البته که من به روزهای آینده خیلی خوشبینم و احتمال کمی میدم پایین بیاد،همین الان nav سهم 606 تومن هست از نظر من خگستر آینده خوبی خواهد داشت ولی هر کسی مختاره بفروشه یا نگه داره.
بنده کسی رو ترغیب به سهامداری نمیکنم،بنده اگر پستی تا حالا فرستاده ام فقط و فقط بخاطر حمایت از سهم خودم بوده.
دوستان اگر در مورد خگستر سوالی داشتند میتونند در پیغام خصوصی ازم بپرسند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدوستان با اجازه تون من دیگه در مورد خگستر مطلب نمیزنم تا تاپیک به حاشیه نره.
ظاهرا برخی ها دنبال حاشیه هستند و وقتی سهام خودشون منفی میشه این تاپیک رو محل خالی کردن ناراحتیشون انتخاب میکنند.ولی خدمت این کاربران عرض کنم که به هیچکس مربوط نیست من چه سهمی میخرم یا چه سهمی رو برای سهامدرای انتخاب میکنم،قرار نیست که با دیدگاه شما ،خرید و فروش کنم.الحمدلله خودم اونقدر توانایی دارم و میدونم چی به چیه.
خدمت دوستان هم عرض میکنم که من حالا حالاها سهامدار خگستر هستم تعدادم هم زیاده.خریدهام هم پایین بوده،سوابق پست های من در خگستر هم موجوده من از محدوده 200-250-300 یا حتی زیر 200 تومن پیشنهاد خرید داده ام هر کسی با نظر من خریده خدمتش عرض میکنم که تا وقتی زیر 400 تومن نیومده نگه دارید زیر اون اومد نصف خالی کنید تا کمی پایین تر جایگزینش کنید،البته که من به روزهای آینده خیلی خوشبینم و احتمال کمی میدم پایین بیاد،همین الان nav سهم 606 تومن هست از نظر من خگستر آینده خوبی خواهد داشت ولی هر کسی مختاره بفروشه یا نگه داره.
بنده کسی رو ترغیب به سهامداری نمیکنم،بنده اگر پستی تا حالا فرستاده ام فقط و فقط بخاطر حمایت از سهم خودم بوده.
دوستان اگر در مورد خگستر سوالی داشتند میتونند در پیغام خصوصی ازم بپرسند.
جناب اروم بورس مگر انجمن بورسی ملک شخصی هست که کسی ناراحت یا خوشحال بشه
تو تمام تایپک ها کسانی چه بسا چرت و پرت نوشته و حتی تبلیغ سهم رو کرده برای انداختن به دوستان
خود شخص باید در مورد معامله گریش تصمیم بگیره و تحقیق کنه
نه شما حتی بقیه دوستان نبایدبه حرفای یک سری پیرزن غرغرو اهمیت بدید
سپاس از شما
برقرار باشید
نظر
-
تجدید ارزیابی چه تاثیری داره بر سودسازی شرکت و جبران زیان انباشته؟ یا وام بیشتر گرفتن چه تاثیری داره بر بنیادی انها؟ لطفا توضیح دهید تا همفکری شود
فرض بگیریم خودرو زیان انباشته را صفر کند!!! 40تومان نیز سود اعلام کند پی به ای 5 که بدهیم میشه 200تومان پس اینا بزرگترین حباب بازار هستند البته پی به ای خودروییها قبلا 3بوده الان بازار نیز پی به ای خاور اورد چند هفته قبل به زیر4
خگستر داره 70درصد ناو معامله میشود با پرتفوی لگنسازها با هزاران میلیارد تومان زیان انباشته!!!!!!!! در حالیکه بهترین هولدینگها با هزاران میلیارد سود انباشته داره با 30و 40درصد ناو معامله میشود پس خگستر هم بالای 400فعلا گرونه و حبابه.........نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
-
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Postتجدید ارزیابی چه تاثیری داره بر سودسازی شرکت و جبران زیان انباشته؟ یا وام بیشتر گرفتن چه تاثیری داره بر بنیادی انها؟ لطفا توضیح دهید تا همفکری شود
فرض بگیریم خودرو زیان انباشته را صفر کند!!! 40تومان نیز سود اعلام کند پی به ای 5 که بدهیم میشه 200تومان پس اینا بزرگترین حباب بازار هستند البته پی به ای خودروییها قبلا 3بوده الان بازار نیز پی به ای خاور اورد چند هفته قبل به زیر4
خگستر داره 70درصد ناو معامله میشود با پرتفوی لگنسازها با هزاران میلیارد تومان زیان انباشته!!!!!!!! در حالیکه بهترین هولدینگها با هزاران میلیارد سود انباشته داره با 30و 40درصد ناو معامله میشود پس خگستر هم بالای 400فعلا گرونه و حبابه.........
همین خگستر اگر تا آخر سال سقف تاریخی خودش پس نگیره محدود ۹۰۰ تومان امسال را پس میگیرهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postصنعت خودرو برای کشور یک صنعت استراتژیک محصوب میشه و کسی اون با پی به ای نمیسنجه
همین خگستر اگر تا آخر سال سقف تاریخی خودش پس نگیره محدود ۹۰۰ تومان امسال را پس میگیره
اول که یه خسته نباشید بهت بگم که ایندفعه اینهمه مدت با خساپا و....ماندی چون اولین باره میبینم که سهمی را اینهمه مدت نگه میداری
انشالله که جنابعالی و بقیه سهامداران خودرویی همگی سود خوب کنید
عرض بنده فقط این هست که بیشتر یه هشدار هست به مسئولین که دیگه برای هزارمین بار سهام اینا را خالی نبرند بالا با انواع شایعات و جو سازی بعد ان بالا خالی کنند رو سر سهامدار تازه وارد
چه عجله ای هست برای صعود انها با اینهمه زیان قهقرایی؟؟ اجازه بدهند حداقل کمی زیان انباشته کم شود یه سود خوب اعلام کنند بعد ببرند بالا بنیادی ببرند بالا انها را سودساز کنند نرخ فروش دستوری را بردارند و حق انها را بدهند زیان انباشته صفر کنند سود خوبی اعلام کنند و تا همراه بقیه سهام بتوان تحلیل کرد و ارزنده باشند
وگرنه کی هست که دوست نداشته باشد که سهامداران خودرویی سود نکنند یا این صنعت به سرانجام نرسد چون بنفع همه بازاره که حباب این گروه با اعلام سود بالا و صفر کردن زیان تخلیه شود
هرکس بخواد صحبتهای بنده را با غرض بگیرد نشانه نیت کج خودش و نفهمی اش از وضعیت بازار و ارزشیابی سهام هست
در ضمن ان فرموده سطر اولتان را اصلا قبول ندارم چون صنعت استراتژیک یعنی صنعتی که بتواند در شرایط حساس که کشور نیاز به ارز داشته باشد با صادرات خودش ارز اوری داشته باشد نه بر عکس!!!!!!!!!!
سطر دوم هم نمیدونم رو چه حسابی این تارگت 900تومنی دادید اما باور کنید دعا خیر میکنم که همینطور شود و همه سود کنند گرد و بادش به سبد ما نیز خواهد خوردنظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
نظر
نظر