گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

بازار خوب باشه مقاومت محدوده 530-540 تومن رو میتونه با نوسان یکی دو روزه ای هم بشکنه،بستگی به جو بازار داره.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1491

ماشالله خگستر
      لیدر خودرویی ها برازنده این سهم هست

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

چیکواسپن در ابرکومو در تایم هفتگی در حال خارج شدن از زیر قیمت هست فکر میکنم با رسیدن قیمت به 540 تومن اون هم از زیر قیمت خارج بشه .اومدن چیکواسپن به بالای قیمت مفهومش اینه که احتمال تغییر ابر نزولی به صعودی در کوتاه مدت کم نیست و در اون صورت احتمال دیدن صف خرید بالای 500 تومن کم نیست

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/05, 10:15.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          وقتی پایانی مثبت هست ،فروش در منفی و روی 468 تومن چرا برادر من؟!
          یه دو روز صبر کن،میتونی در مثبت و بالای 500 تومن هم بفروشی.
          بیچاره اونی که زیر 470 تومن دیروز آخر وقت یا حتی امروز اول وقت فروخت،حالا صبر میکرد شاید فردا بالای 520 تومن هم میتونست بفروشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2772

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            کلوز قیمتی امروز بالای ۴۸۰ بسته بشه ایده آل هست
            معاملات امروز خوب بود...صف نشد اما حجم معاملات بالا اومد...خودرو هم که حجم معاملات خوبی داشت...بالغ بر ۷۰۰ میلیون سهم...خیلی وقت بود این حجم معاملات رو ندیده بودیم...فعلا رشد تقاضا در معاملات خگستر و خودرو مشهود هست...حجم معاملات پایین نیاد میشه امیدوار بود به رشد قیمت و زدن مقاومت ۳۲۰ خودرو و ۵۴۰ خگستر

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

برای من مقاومت محدوده 530تا 540 تومن کم اهمیت تر از مقاومت 650 تومن هست نمیگم مقاومت 530 تومن مقاومت ضعیفی هست و یا بازار واکنشی به این مقاومت نخواهد داشت ،به احتمال زیاد هفته آینده با این مقاومت روبرو میشویم و روی این مقاومت عرضه ها ممکنه زیاد بشه و قیمت یه چنددرصدی افت کنه ولی من منتظر شکست 650 تومن هستم و این احتمال رو میدم با شکست مقاومت 650 تومن رشد شارپ رو شاهد باشیم.البته حدس میزنم بین 530 تا 650 هم صف خرید ببینیم ولی تداوم صف خرید در این محدوده نهایتا دو روز باشه ولی با شکست 650 تومن میتونیم شاهد تداوم صف خرید برای چند روز پشت سر هم باشیم.
              نمیدونم من اینطور فکر میکنم شاید هم اصلا اینجور نشه و قضیه یه جور دیگه ای پیش بره .ببینیم در آینده چه جوری معامله خواهد شد؟
              شرمنده که زیاد پست میذارم.
              موفق و پیروز باشید

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

این قیمت ها (463 تومن) دیگه توجیه فروش نداره به احتمال زیاد در محدوده 465 تا 450 تومن خریداران خوبی برای خرید کمین کرده اند.
                کمی صبوری میخواد ،کلا فکر نمیکنم بازار تمایل به افت زیاد داشته باشه ولی وجود خبرهای مثبت میتونه موتور بازار رو برای صعود زودتر روشن کنه.
                هنوز شاخص درگیر مقاومت دو میلیون و 155 هزار واحد هست،یه مثبت قوی 40-50 هزارتایی میتونه تکلیف این مقاومت رو روشن کنه.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

ببینیم خگستر تا چند اصلاح می کند برا خرید مجدد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2772

اگر قرار بر کمی اصلاح زمانی و حجم خوردن باشه..در بازه ۴۸۰ تا ۵۴۰ این اتفاق بیافتد خیلی بهتره...خصوصا ۵۰۰ تا ۵۴۰

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

عصر خودرو- رئیس هئیت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد، در راستای واگذاری خودروساران به بخش خصوصی، سرمایه گذاران درخواست‌هایی ارائه کرده اند، برخی از آن‌ها جزو خودروسازان بخش خصوصی هستند و ما در حال بررسی درخواست‌ها هستیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2772

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        بسیار عالی...تابلو معاملات هم دیروز و امروز بهبود پیدا کرده بود و فروشنده هیجانی غالب نبود سمت عرضه...با اخبار بنیادی مناسب خریدار قویتر هم سمت تقاضا میاد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

....

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                            پست را الان دیدم
                            دیروز و امروز میانگین در ۴۳۰ ۴۲۵کمی خریدم
                            البته نقدینگی الان زیاد ندارم و حجم چندان نتونستم بخرم. اگر شرایط بازار منفی بود و به زیر ۴۰۰ رفت پله بعدی انجا سعی میکنم با تزریق پول بخرم اگر نه همین میزان. قصدم نیز فعلا نگهداری بلند مدت نیست. در رشدها سیو سود خواهم کرد همانند دفعات قبل
                            در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                            ببینیم خگستر تا چند اصلاح می کند برا خرید مجدد
                            سلام
                            فکر نمیکنم اصلاح قابل توجهی داشته باشیم. هرچند خودم پله دوم را در محدوده ۳۸۰ ۳۹۰ خریدم و میانگینم زیر ۴۰۰ است، بخشی را هفته قبل بالای ۵۰۰ فروختم تا از محل آن فصباح بخرم اما مابقی را نگه داشتم.

در طول این سالها بارها گین های ۵۰ ۱۰۰ و بیشتر این نماد داده که قبلا بهشون پرداختم و اینبارم تا اینجا کار بد نبوده.
                            باید بدور از هیجان تصمیم گرفت و عمل کرد عالیست.
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

دو ساعت و نیم از بازار گذشته فقط 47 میلیون حجم در منفی معامله شده.فروشنده قویی در منفی وجود نداره اینایی هم که می فروشند پول لازمند.
                              بنظرم آخرهای اصلاح زیر 500 تومن باشه ،خیلی وقته صف خرید روی سهم ندیدیم نزدیکه 40 روزه ،حس میکنم هفته آینده احتمال دیدن صف خرید کم نباشه.
                              من اینطور فکر میکنم،دوستان با نظر خودشان ترید کنند ممکن هم هست اونطور که ماحدس میزنیم ،پیش نره.
                              موفق و پیروز باشید.

نظر

• محمد ساده
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 934

با سلام و ارادت به همه دوستان...به نظرم خگستر علاقه داره عدد 425 دوباره ببینه و بعد حرکت بسمت 500...امیدوارم 450 تومان مانع دیدن اون عدد بشه...در کل همچنان اعتقاد دارم به دید بلند مدت خگستر جز بهترین ریوارد به ریسک ها می باشد...

نظر

در حال کار...
                                X