گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3766

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    دو ساعت و نیم از بازار گذشته فقط 47 میلیون حجم در منفی معامله شده.فروشنده قویی در منفی وجود نداره اینایی هم که می فروشند پول لازمند.
    بنظرم آخرهای اصلاح زیر 500 تومن باشه ،خیلی وقته صف خرید روی سهم ندیدیم نزدیکه 40 روزه ،حس میکنم هفته آینده احتمال دیدن صف خرید کم نباشه.
    من اینطور فکر میکنم،دوستان با نظر خودشان ترید کنند ممکن هم هست اونطور که ماحدس میزنیم ،پیش نره.
    موفق و پیروز باشید.
    سلام..دوست عزیز..البته حمل بر فضولی نباشه ..فقط چون خیلی وقت هست که روی این سهم هستید...و به نظر نمیاد که نوسانی هم بگیرید ...دلیل این صبر فوق العاده چی میتونه باشه ...قیمت تمام شده پایین یا احیانا تارگت بالا برا این سهم دارید که این صبر رو توجیه کنه ؟؟؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      سلام..دوست عزیز..البته حمل بر فضولی نباشه ..فقط چون خیلی وقت هست که روی این سهم هستید...و به نظر نمیاد که نوسانی هم بگیرید ...دلیل این صبر فوق العاده چی میتونه باشه ...قیمت تمام شده پایین یا احیانا تارگت بالا برا این سهم دارید که این صبر رو توجیه کنه ؟؟؟
      درود
      هیمن جوری خریدیم با دوستان دورهمی باشیم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3766

درود
        هیمن جوری خریدیم با دوستان دورهمی باشیم
        عالی بود /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

بی خیالش شدم دیگه.میخواد تک تومن هم بشه اهمیتی نمیدم.
          این سهم جزو سهامی بوده که من اون بازدهی رو در زمان تعیین شده ازش نتونستم بگیرم.
          فردا پس فردا هم زیر 390 تومن معامله میشه.
          فقط منتظر فصل زمستان هستم.فکر میکنم اواخر آذر ماه یا در دی ماه بازار بایستی یه بالایی خوب داشته باشه تا بره به استقبال انتخابات مجلس .
          زمستان سبز در راهه.
          اول سهام بنیادی استارت میزنند بعد گروه خودرویی.
          البته این نظر منه،دوستان با نظر خودشان معامله کنند.
          یه چند روز بود وخارزم رو زیر نظر داشتم برای خرید ولی متاسفانه امروز اومدم دیدم صف خرید سنگین شده.ببینم روزهای بعد میشه خرید یا نه.
          استقبال از تاپیک در حد صفر.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/18, 10:39.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2769

من فکر میکنم اخبار خودرویی و واگذاری بلوک های خودرویی اوایل دیماه به بازار میاد و یک رشد خوب داشته باشیم... دو سه ماهه خودرو بنظرم تا بازه ۵۰۰ الی ۵۵۰ هم رشد داشته باشه...خگستر هم متناسب با اون رشد کنه

نظر

• ققنوس14
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1544

دبیر انجمن مطرح کرد:
              حمایت از تجدید ارزیابی دارایی‌ خودروسازان و درخواست عرضه در بورس کالا
              دبیر انجمن خودروسازان، تجدید ارزیابی دارایی‌ها را یکی از مسیرهای خروج خودروسازان از زیان دانست و خواستار عرضه بخشی از محصولات در بورس کالا شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، احمد نعمت‌‌بخش با اشاره به تولید 882.4 هزار دستگاه خودرو در 7 ماه سال و رشد 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به تسنیم، گفت: برنامه افزایش تولید شرکت‌های خودروساز تا پایان سال به‌شرط تأمین ارز و همکاری بانک مرکزی و وزارت صنعت همچنان در دستور کار تولیدکنندگان قرار دارد.

وی افزود: اگر قرار نیست قیمت‌گذاری دستوری برطرف شود حداقل مسئولان اجازه دهند بخشی از خودروها به‌منظور جبران زیان‌های موجود در بورس کالا عرضه شود. شورای رقابت به رغم وعده‌های بسیار در راستای تغییر نرخ حاضر به انجام این امر نشد و همین امر باعث افزایش سطح زیاندهی شرکت‌های خودروساز در صورت‌های مالی منتشره شد.

این فعال صنعت خودرو ادامه داد: یکی از دلایل عدم رضایت سهامداران از کیفیت محصولات به بحث قیمت‌گذاری دستوری بازمی‌گردد. با بدهکاری 50 هزار میلیارد تومان به قطعه سازان توان تولیدکننده کاهش یافته و بازدهی منفی خواهد داشت. بارها به شورای رقابت اعلام شد به خودروسازان اجازه داده شود به‌منظور خروج از زیان و ارتقای کیفیت خودرو، قیمت را بر اساس ضوابط سازمان حمایت مشخص کنند.

نعمت‌‌بخش در خصوص اقدامات ایران‌ خودرو و سایپا به‌منظور خروج از ماده 141 توضیح داد: تجدید ارزیابی دارایی‌ها یکی از مسیرهای مناسب برای خروج از زیان است که موجب واقعی‌سازی صورت‌های مالی و بازسازی شرکت‌ها در جهت رشد اقتصادی می‌شود.
              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• توسکا
                عضو فعال
                • Feb 2018
                • 508

زمستان سبز در راهه.
                اول سهام بنیادی استارت میزنند بعد گروه خودرویی.
                البته این نظر منه،دوستان با نظر خودشان معامله کنند.
                یه چند روز بود وخارزم رو زیر نظر داشتم برای خرید ولی متاسفانه امروز اومدم دیدم صف خرید سنگین شده.ببینم روزهای بعد میشه خرید یا نه.
                استقبال از تاپیک در حد صفر.

سلام و عرض ادب

قدر جناب اروم بورس رو بدونید ایشون دیدگاه تکنیکالی شون حرف نداره.

با اینکه وخارزم امروز صف خرید سنگینی بست با این حال به نظر من میشه خرید، کجا و تو چه ریز موجی بماند...

فقط تو محدوده 200-210-220 یه ناحیه مقاومتی جدی وجود داره که فشار عرضه می ره بالا و نوسانی میشه حتی ممکنه منفی بشه.

نظر شخصی است ملاک معاملات کاربران نباشه

. درود
                آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2023/12/18, 14:17.
                مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب

قدر جناب اروم بورس رو بدونید ایشون دیدگاه تکنیکالی شون حرف نداره.

با اینکه وخارزم امروز صف خرید سنگینی بست با این حال به نظر من میشه خرید، کجا و تو چه ریز موجی بماند...

فقط تو محدوده 200-210-220 یه ناحیه مقاومتی جدی وجود داره که فشار عرضه می ره بالا و نوسانی میشه حتی ممکنه منفی بشه.

نظر شخصی است ملاک معاملات کاربران نباشه

. درود
                  درود
                  خوبی برادر؟
                  ممنون از لطفت توسکای عزیز
                  در مورد وخارزم،من فکر میکنم این سهم در ابتدای موج 5 صعودی باشه ،اگر موج شماری صحیح باشه،هدف شکستن سقف 390 تومن خواهد بود با شکست 215 تومن هشدار اتمام اصلاح و خروج روند اصلاحی صادر میشه و میره برای رودرو شدن با مقاومت 240 تومن و پس از اون هم برای فتح سقف 390 تومن اقدام میکنه البته همه اینها با موج صعودی شارپ نخواهد بود و همیشه مثل امروز 500 میلیون حجم صف خرید نخواهد داشت و روی مقاومت فروشنده میاد و نوساناتی خواهد کرد و به احتمال زیاد با حرکت نوسانی بسمت اهداف بالای 390 تومن حرکت خواهد کرد.سهم خوبیه تازگی ها از سود انباشته 221 درصد افزایش سرمایه داده در مجمع سالیانه هم تقسیم سود نقدی 15 تومنی داشته.در پرتفوش سهام بانکی و نیروگاهی و دارویی بیشتر از سایر صنایع هست. در کل سهم بدی نیست ولی شناوری 52 درصدی روی تابلو داره که میتونه روی مقاومت ها اذیت کنه مثل بانو خگستر.
                  موفق باشی دوست من
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/12/18, 19:00.

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

درود
                    خوبی برادر؟
                    ممنون از لطفت توسکای عزیز
                    در مورد وخارزم،من فکر میکنم این سهم در ابتدای موج 5 صعودی باشه ،اگر موج شماری صحیح باشه،هدف شکستن سقف 390 تومن خواهد بود با شکست 215 تومن هشدار اتمام اصلاح و خروج روند اصلاحی صادر میشه و میره برای رودرو شدن با مقاومت 240 تومن و پس از اون هم برای فتح سقف 390 تومن اقدام میکنه البته همه اینها با موج صعودی شارپ نخواهد بود و همیشه مثل امروز 500 میلیون حجم صف خرید نخواهد داشت و روی مقاومت فروشنده میاد و نوساناتی خواهد کرد و به احتمال زیاد با حرکت نوسانی بسمت اهداف بالای 390 تومن حرکت خواهد کرد.سهم خوبیه تازگی ها از سود انباشته 221 درصد افزایش سرمایه داده در مجمع سالیانه هم تقسیم سود نقدی 15 تومنی داشته.در پرتفوش سهام بانکی و نیروگاهی و دارویی بیشتر از سایر صنایع هست. در کل سهم بدی نیست ولی شناوری 52 درصدی روی تابلو داره که میتونه روی مقاومت ها اذیت کنه مثل بانو خگستر.
                    موفق باشی دوست من
                    ارادت.

ممنون لطف دارید . به امید روزهای خوب.

درود
                    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

حجم معاملات امروز بد نبود البته خیلی هم زیاد نبود ولی نسبت به روزهای قبل خوب بود.چند روزی بود که در روزهای مثبت حجم معاملات بسختی به 100 میلیون حجم میرسید،اندیکاتور mfi در تایم هفتگی دو هفته بود حال و روز خوبی نداشت ولی امروز کمی تمایل به بالا داشته.
                      یه چند روزی حجم در روزهای مثبت بره بالا ،خیلی خوب میشه،علی الخصوص بریم بالای 510 تومن اون وقت در تایم هفتگی هم خیلی از اندیکاتورها سیگنال صعودی صادر میکنند،از جمله اندیکاتور متاخری که من خیلی دوسش دارم ma cross که از 31 تیر سیگنال فروش و یا فعلا بیخیال سهم شو رو صادر کرد ولی الان آماده میشه برای اعلام سیگنال خرید یا لذت ببر از زندگی رو صادر کنه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

تغییرات مثبتی در بانک پارسیان در حال وقوع هست،7 درصد وپارس مال خگستره.
                        خگستر فاکتورهای متفاوتی برای صعود قیمت داره که بعضا ربطی به گروه خودرو نداره پس میتونه بدون توجه به وضعیت خودرو و خساپا بر روی تابلوی معاملات ،حرکت مثبت نوسانی خودش رو ادامه بده.

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

خاندوزي:
                          به لحاظ مدیریت، جوانگرایی، نظارت بر عملکرد مالی اعضای هیات مدیره و کفایت سرمایه بانک ها غیر از بانک ملی و سپه، بقیه بانک ها حتی بانک صادرات مثبت است.
                          سرمایه همه بانک های دولتی هم از ۲۲۰ به ۳۸۰ هزار میلیارد تومان رسید. یعنی بانک ها برای خروج از وضعیت ناترازی۱۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه دادند...
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

درود بر دوستان
                            روزهای بسیار بسیار خوبی در انتظارمونه،روزهای سبز،نگران این نوسانات هم نباشید .با رعایت حد ضرر صبور باشید، دوران نوسانگیری 5-6 درصدی کم کم داره به پایان میرسه.
                            من حدس میزنم یا این ماه یا بهمن ماه بازار یه صعود خوب باید داشته باشه چه خگستر و چه سایر سهام باید یه گین خوب تا انتخابات اسفند ماه بدهند.
                            من فکر میکنم دیگه آخرهای روزهای نوسانی بازار باشه هر لحظه ممکنه زیر بازار رو بگیرند و بیشتر سهام در صف های خرید قفل شوند حالا این اتفاق یا این ماه یا بهمن ماه میتونه شکل بگیره.
                            خیلی از سهام که الان در قیمت های امروزی معامله میشوند ممکنه شش ماه دیگه حسرت این قیمت ها رو براشون بخوریم.
                            نمیدونم من اینطور فکر میکنم،اصراری هم ندارم که بگم حرفم کاملا درسته و صددرصد اتفاق خواهد افتاد ولی به حرفم ایمان دارم و احتمال اتفاق افتادنش رو زیاد میدونم ولی دوستان با نظر خودشان ترید کنند تا خدای نکرده شرمنده کسی نباشیم.
                            3 دی ماه 1402 اورم بورس

نظر

• اشکان2010
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 684

ساپکوترکوند!
                              در6ماهه نزدیک به 95 هزارمیلیاردتومن درآمدفروشش بوده و بیش از 4800 میلیارد تومن سودخالص ساخته...
                              به اعدادوارقام ذکرشده خوب توجه کنید!
                              تاکی بازاربه این تحولات در ایران خودرومیخوادبی توجه باشه؟

باگزارش فوق عالی ساپکووگزارشهای خوب بعضی اززیرمجموعه های دیگر ایران خودرو
                              همچون ایران خودرو خراسان و سرسمند و ایساکو احتمالا 6 ماهه تلفیقی
                              ایران خودرو که همین روزهاباید داده بشه گزارش بدی نخواهدبود...

دقت کنید فقط یک زیرمجموعه ایران خودرو ممکنه در 12 ماهه 200 هزار میلیاردتومن بفروشه
                              و 10 هزار میلیارد تومن سودخالص بسازه!...مارکت کنونی خودرو چنده!!!؟؟؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2769

خودرو نباید زیر ۲۷۰ بره وگرنه شرایط برای خگستر هم در حمایت ۴۶۰ سخت میشه
                                حالا فعلا خودرو ۲۷۰ رو یک تاچ کرد و اومد بالا....خگستر هم حمایت ۴۶۰ رو داره
                                متاسفانه تا به حال محرک های رشد صنعت خودرو...خصوصی سازی ...واگذاری بلوک ها...حذف قیمت گذاری دستوری و غیره...رونمایی نشده
                                هستیم با خگستر

نظر

در حال کار...
                                X