گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2751

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    پایینی قویی نداریم ولی تا حضرات نخواهند رشدی نخواهیم دید البته دیگه فنر سهم خیلی خیلی فشرده شده بعید میدونم بیش از چند روز در این قمیت ها بتونند نگه دارند ولی اگر قصد دارند بیشتر جمع کنند باید ببرند بالای 500 تومن ،چون در این قمیت ها خریدار بیشتر از فروشنده هست.
    همین محدوده 470 -465 تومن کف سهم میتونه باشه.
    احتمال اینکه هفته آینده بالای 500 تومن رو ببینه،زیاده.

درود سجاد عزیز
    امیدوارم کندل امروز پولبک باشه تا گرفتار اصلاح زمان بیشتری نشویم....یک کلوز کندل فردا یا پس فردا بالای ۴۸۸ بدهد شرایط خیلی بهتر میشه برای رشد سهم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post

درود سجاد عزیز
      امیدوارم کندل امروز پولبک باشه تا گرفتار اصلاح زمان بیشتری نشویم....یک کلوز کندل فردا یا پس فردا بالای ۴۸۸ بدهد شرایط خیلی بهتر میشه برای رشد سهم
      درود بر علیرضای عزیز
      ولله تکنیکال که چندین روزه خبر از رشد قیمت سهم میده ولی حضرات نمیذارند.الان چندین بار سهم به بالای 480 تومن میره ولی دوباره قیمت رو سرکوب میکنند و باز میاد زیر 480 تومن،بخاطر همین گفتم تا حضرات نخوان رشد نمیکنه ولی همانطور که گفتم فنر سهم خیلی خیلی فشرده شده،شاید هم از چهارشنبه یا شنبه یه حرکتی بدهند و ببرند حوالی 530-540 تومن.
      برای فردا هم فکر نکنم مثل امروز فشار فروش داشته باشه ولی انتظار مثبت قوی هم ندارم،احتمالا مثبت ضعیف زیر یک درصد یا منفی ضعیف چند دهم درصد برای پایانی باشه البته مثبت قوی باشه ما استقبال میکنیم ولی بعید میدونم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

تا وقتیکه دامنه نوسان رو برندارن
        این بازی نوسان گیری حقوقی و حقیقی روی خگستر و کلا بورس ادامه داره

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

دوستان یه مدت تاپیک رو بالا نیارید (تا وقتیکه وارد روند صعودی نشده)تا هم سهم جلوی دید نوسانگیرها نباشه هم بازیگران سهم با تحلیل های خودمون بر علیه خودمون استفاده نکنند.
          نوسان 5-10 درصدی سهم خیلی بیشتر شده،خگستر هم میتونه مثل بقیه سهام در یک قیمت هایی بازی کنه یا حتی اندک اندک بالا بره ولی هم بازیگر بی... داره هم نوسانگیرها روش فعالند.
          پرسود باشید.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2024/01/16, 09:57.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1544

اين شكايت در حقيقت شكايت كروزه .
            اگر تجديدنظر هم راي بدوي رو تائيد كنه يه كرسي ديگه كروز از ايران خودرو ميگيره
            و عملا 3 نفر از 5 نفر هيئت مديره كروزي مي شوند
            و تقريبا كار واگذاري ايران خودرو به كروز مراحل آخرشو سپري مي كنه.
            كروز اعتقادي به توليد نداره و فقط دلالي مي كنه.مثالش هم بهمن خودرو
            ايران خودرو بعد از كروزي شدن ميره طرف مونتاژ كردن احتمالا خودروهاي روز چيني
            سودآوريش بهتر از الان ميشه.
            آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2024/01/23, 15:42.
            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2751

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post

اين شكايت در حقيقت شكايت كروزه .
              اگر تجديدنظر هم راي بدوي رو تائيد كنه يه كرسي ديگه كروز از ايران خودرو ميگيره
              و عملا 3 نفر از 5 نفر هيئت مديره كروزي مي شوند
              و تقريبا كار واگذاري ايران خودرو به كروز مراحل آخرشو سپري مي كنه.
              كروز اعتقادي به توليد نداره و فقط دلالي مي كنه.مثالش هم بهمن خودرو
              ايران خودرو بعد از كروزي شدن ميره طرف مونتاژ كردن احتمالا خودروهاي روز چيني
              سودآوريش بهتر از الان ميشه.
              درود
              بنظر من آخرین فرصت برای کروز هست که شرکت رو تصاحب کنه...تا اینجا هر چقدر صبر کردند تا با خرید بلوک تو دلی مدیریت شرکت رو تصاحب کنند که فقط دولت وعده پوچ و توخالی داده...خودشون دست به کار شدند و یک جورایی خلع ید شد از حق رأی زیر مجموعه های خودرو در مجامع ایران خودرو

نظر

• ققنوس14
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1544

در واقع از همين يه حقيقت جلوي چشم همه معلوم ميشه مملكت داري چه شكليه!!
                يه معامله ايكه بايستي خيلي وقت پيش و با همه ابهامات موجود در قوانين فعلي ، قانونا صورت مي پذيرفت
                با زور و فشار و قدرت و مسيرهايي داره جلو ميره كه استاندارد نيست.
                مافيا بيداد مي كنه.
                آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• BOURSY
                  مدیر سایت
                  • Nov 2010
                  • 249

درود
                  ۳ پست اخیر جناب orumbourse بنا به درخواست خودشان، حذف گردید

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 1969

درود
                    بنظر من آخرین فرصت برای کروز هست که شرکت رو تصاحب کنه...تا اینجا هر چقدر صبر کردند تا با خرید بلوک تو دلی مدیریت شرکت رو تصاحب کنند که فقط دولت وعده پوچ و توخالی داده...خودشون دست به کار شدند و یک جورایی خلع ید شد از حق رأی زیر مجموعه های خودرو در مجامع ایران خودرو
                    چاکر علیرضاخان گل
                    داداش دل بگیر یه چیزی نذر ملا کن بلکه
                    این صاحاب مرده بالا بره
                    خیلی مخلصیم
                    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2751

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                      چاکر علیرضاخان گل
                      داداش دل بگیر یه چیزی نذر ملا کن بلکه
                      این صاحاب مرده بالا بره
                      خیلی مخلصیم
                      درود ملاجان
                      من فکر میکنم بازار یک رشد خوب در پیش داره و عقب ماندگی رو جبران می‌کنه...این ریسک جنگ کمرنگ بشه نم نم حرکت بازار هم شروع میشه..نگران بازار نباش
                      ارادتمند

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 1969

درود ملاجان
                        من فکر میکنم بازار یک رشد خوب در پیش داره و عقب ماندگی رو جبران می‌کنه...این ریسک جنگ کمرنگ بشه نم نم حرکت بازار هم شروع میشه..نگران بازار نباش
                        ارادتمند
                        ایشالا
                        ولی تا جمیله بانو اولش نکنن
                        همین اش هست و همین کاسه
                        [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          پایینی قویی نداریم ولی تا حضرات نخواهند رشدی نخواهیم دید البته دیگه فنر سهم خیلی خیلی فشرده شده بعید میدونم بیش از چند روز در این قمیت ها بتونند نگه دارند ولی اگر قصد دارند بیشتر جمع کنند باید ببرند بالای 500 تومن ،چون در این قمیت ها خریدار بیشتر از فروشنده هست.
                          همین محدوده 470 -465 تومن کف سهم میتونه باشه.
                          احتمال اینکه هفته آینده بالای 500 تومن رو ببینه،زیاده.

درود بر تمامی سهامداران خگستر
                          همانطوری که تحلیل های درست رو بالا میارییم تحلیل های اشتباه رو هم با جسارت بالا میارییم برای من در این سایت تنها چیزی که مهمه اول صداقت و دومی درستی تحلیل هست اگرچه در اینجا درستی تحلیلم اشتباه بوده ولی صداقتم همچنان سر جاشه.
                          این نظر زمانی ثبت شده که پایانی سهم 479 تومن بود و امرو پایانی سهم 434 تومن یعنی 10 درصد افت.10 درصد افت کم نیست و بابت این نظر از دوستان معذرت میخوام.اون کسی که بمن تهمت زد رو هم به خدا واگذار میکنم.
                          همچنان با سهم هستم البته با رعایت حد ضرر ولی روی سهم دیگه نظری نخواهم داد ،زیرا فکر میکنم اولا تا وقتیکه اون بالایی ها نخواهند، سهام بزرگ بازار رشد اساسی نخواهند کرد و دومیش هم اینه که نوسانگیرهای بزرگ روی نظرات ما مانور میدهند و سود رو اونا میبرند، آدم بده داستان ما میشیم پس بهتره فعلا بیخیال تکنیکال سهم بشیم تا حداقل شرمنده کسانی که به ما اعتماد دارند ،نشویم.
                          مخلص همگی،پیروز و موفق باشید.

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

زمانیکه خگستر محدوده 500تومان معامله میشد و من اینجا هشدار طلایی سود آور میدادم دو.تا توهین بمن شد که دیگه نه در مبحث اومدم نه به توهینها پاسخ دادم

چون نمیشد که هم نیت خیر داشته باشی هم پاداشت به توهین دهند بعد فکر که کردم گفتم پاسخ من بدرد نمیخورد چون هرچی بگم باز کمک به توهین کننده هست بهترین راه این بود که اجازه دهم که بازار پاسخ اموزنده دهد!!

الانم هیچ قصد توهین و اسائه ادب به هیچکس ندارم و اتفاقا همه رو هم دوست دارم اگر غیر این بود پستها رو نقل قول میکردم صرفا خواستم بگم که همان زمینی که در 12 9 فرمودید خالی هست من دارم تبلیغش میکنم!!! انموقع 220تومان بود و الان حدود 8درصد داده که راضی هستیم برای این مدت که بازار هم جایی نرفته و خگستر که زمین پر بوده انموقع بالای 480بود!!!

بیش فعال هم که گفتید به بنده اونم اشکال نداره

اما این بیش فعال متوجه هست که داره چی میگه

و اون افرادی که نظرشان رو این سهام مثبته چقدر سابقه بازار دارند همراه با کلی تجربه و احترام نیز میگذارد....! ولی اینکه انها احتمال میدادید که شاید اشراف و تجربه من بیشتر باشد یا بد نباشد که توقع زیادی هست اما باز میشد بحث و گفتگو را باز کرد تا شاید همفکری شود

که طبق تجربه بنده سهامداران سهام حبابی و زیانده هیچگاه اجازه بحث و تبادل نظر و نقد و انتقاد به سهام خودشان نمیداده اند!!!!!!! همیشه سعی تمام میکنند در گروههای تلگرامی و اینستایی که جو ان مثبت باشد و تارگتهای چندبرابری کوتاه مدت برقرار باشد برای خالی کردن رو سر سهامداران دهن بین نا اشنا به بازار...... ..........

تعجبم مافیا چگونه موفق شد سرمایه سهامداران را از سهام بنیادی و دلاری خارج کند و ببرد رو سهام حبابی!!!!!!!!!! این لایکها رو تحلیل سهام بنیادی میخورد چگونه یه مرتبه تغییر مسیر داد؟؟؟

البته یه کم متوجه شدم اونم اینه که سهامداران سهام بنیادی بنا به هر دلیلی که خودشان دارند و شاید دوست ندارند خریدار زیاد شود هیچگاه تارگت چندبرابری کوتاه مدت به مخاطبان خودشان نمیدهند اما سهامداران سهام حبابی وقتی همین خگستر رو 500بود تارگت 1200 در دوماهه می دادند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تا بهمن!!!!!!!!!!!!!

روند نزولی ادامه دارد حمایت مهم 380تومان ببینیم باز یه شانتاژ خبری میدهند وقتی خریدشان تمام شد برای یه صعود و نوسان دیگه از سهامدار ناشی و تازه وارد یا به امان خدا رها کردند؟؟
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/14, 20:52.
                            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

تا میتونید خوبی کنید،با تهمت زدن به دیگران به هیچ حا نمی رسید.
                              شما من رو نمی شناسید ولی این پست شما،منو خیلی آزرد.من برای فروش سهامم در بالا یا خرید در پایین نیاز به هیچ شامورته بازی در اینجا و تبلیغ ندارم.هر پستی که در مورد سهام فرستاده ام کاملا به اون ایمان داشتم اگر درست از آب دراومده باعث مسرت و خوشحالیم بوده که تونستم حداقل به یکی کمکی کرده باشم اگر هم غلط بوده باعث میشه بیشتر تلاش کنم تا اشکالاتم رو برطرف کنم.
                              من اگر گفتم تاپیک رو بالا نیارید به این دلیل بود که سهم نوسانات 10-20 درصدی زیادی داشت و فعالیت زیاد ما در اینجا باعث جلب توجه زیاد نوسانگیرها روی سهم میشد ولی متاسفانه زمانبندی درستی برای ارسال اون پست نبود که اینم از بدشانسی ما بود.
                              در هر صورت شما میتونید هر نظری در مورد خگستر داشته باشید،چه نزولی چه صعودی،برای من فرقی نداره.چه بسیار دوستانی اینجا بودند که تارگت های نزولی برای سهم داده اند و کسی هم نگفته بالای چشمت ابروست ولی توهین رو قبول نمیکنم و جوابش رو میدم.
                              سعی کن مثل یه مرد بالغ رفتار کنی و بدون شناخت از کسی ،بهش تهمت نزنی.
                              بعضی جملات میتونه ساعت ها و روز ها یکی رو ناراحت کنه.
                              موفق باشی
                              .
                              .
                              .
                              دیگه در مورد خگستر هیچ نظری نخواهم داد،من خودم ارزش خگستر رو میدونم و همچنان سهامدار هستم و بارها هم من و سایر دوستان در مورد بنیادی و تکنیکالی این سهم صحبت کردیم هیچ توصیه ای هم به کسی دیگه ندارم خودم با رعایت حد ضرر همچنان سهامدارم.
                              بدرود

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1489

درود بر دوستان
                                عجب دنیایی شده
                                عزیزان فضای مجازی محل تبادل اطلاعات هست نه غرض ورزی
                                من سهامدار ساده و کم اطلاعات هستم حالا اگر اقای xیاy اطلاعات غلط نشر میده خودش میدونه و وجدانش
                                ولی دلیل نمیشه تا اطمینان پیدا نکردیم از هدف شخص تهمت بزنیم
                                از نظر من جناب اروم بورس و زندگی بدون بورس هرگز هر دو محترم و عزیز هستن

ول در کل بد دوره ای شده
                                معرفت و انسانیت خیلی کم شده
                                خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه

نظر

در حال کار...
                                X