گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

دوستان...کمی انصاف..جای دوری نمیره...تقریبا حدود 20 سالی شد که در بازارم...دار..ندارم..هم از همین بازار بدست اوردم...خدا را شکر بسیار هم راضیم...

از اشنایی با شخصیتی مثل جناب orumbourse عزیز....که همیشه شرافت را سر لوحه کار قرار داده.....بسیار مشعوفم.. .و ایضا..مثل ایشان در زمینه دانش بسیار کمه بنظرم....

البته اینهم بگم..که شخصا جناب زندگی بدون بورس هرگز را نیز...شخصی شریف و با دانش میدانم.... ولی این دوست عزیز م..بنظرم...غیر منصفانه نسبت به orumbourse...عزیز تاختند..

ما تریدرها..در این بازار...کسی را غیر ازهمقطار انمان...نداریم...پس بنظرم...پیوندهای دوستی ..قویتر...بسیار بهتر از ...کدورت است....
    از تمام عزیزان عضو به عنوان برادر کوچک....تقاضا دارم..در این دوران که برخوردهای ناجوانمردانه ایی که با بازار داره...میشه....بیش از پیش...در جهت تقویت دوستی ها قدم برداریم...زیرا مطمئنا....این دوستی ها کمک بزرگی جهت تحمل و گذر از این خزان خواهد بود
    ارادتمند تمام عزیزان...بخصوص...
    orumbourse..عزیز...و....زندگی بدون بورس هرگز .. عزیز
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

درود بر همه دوستان و هم اتاقیهای مهربان

میخواستم هیچ پاسخی ندهم اما باز دیدم با توجه به موارد مطرح شده در مورد پستی از بنده که میتوانست یه روشنگری برای سهامداران تازه وارد از نحوه نوسانگیری از انها در سهام بخصوص حبابی و زیانده باشد داره به ضد خودش تبدیل میشود و موارد مثبت ان اصلا دیده نمیشود

ابتدا عرض کنم این پست متعلق به چند هفته قبل هست!!! بالای اون اسکرین شات که نوشته 55دقیقه قبل در واقع فردی که انجا بوده در چند هفته قبل پس از 55دقیقه انرا دیده و اسکرین گرفته

بنده لفظ کلامم هست که به مباحتهای هر سهم چه در تلگرام یا اینجا یا سهامیاب میگم تاپیک اون سهم و هیچ اشاره به اینجا نداشته

این پست در پاسخ به یه کاربر دیگه بود که داشت موارد جو سازی مطرح میکرد و میگفت در 480اضافه کردم که بهش بگم عزیز خروج نقدینگی داره...

حالا باز اینجا و سهامیاب خوبه و جو سالمی داره مجددا عرض کنم برای افرادی که در سهام مربوطه شان در گروههای ان بخصوص تلگرام ( از بقیه اپلیکیشنها خبر ندارم ) عضو هستند که این گروهها شده یه نون دانی برای نوسان گرفتن از سهامدار جزء

با ایدیهایی خاص رو مقاومتها میایند تارگتهای چندبرابر میدهند و همزمان میفروشند بعد پا پیداشون نمیشه یا حتی با یه ایدی دیگه رو حمایتها می ایند و جو سازی منفی میکنند که سهم نصف میشه یا حتی دیدم میگن صفر میشود!!
      و میخرند و مجددا شروع میکنند به ادامه کار و کاسبی

مشخصا هم که در بهترین وضعیت و خوش قلبی و خوش نیتی این دوست ما بد شانسی اورده و سوتی داده با نوشته های قبلی که داشته و با این پست که به خودش گرفته

کاری ندارد که میشود در مقاومتها رعایت بیشتری کرد از عدم هیجانی کردن و پرهیز از تارگتهای چند برابری و در حمایتها و منفیها حضور بیشتری داشت همانند بقیه سهامداران بلند مدت و......

الان کسی هست که بتواند نحوه صحبتها و رفتار نوسانگیران در سهام حبابی و زیانده و کوچک و بیصاحب مطلبی بنویسد که مغایرت معنا دار با پست بنده داشته باشد؟؟؟

بازهم عذر میخوام اگر ما خودمان رعایت خودمان نکنیم بقول دوستان فریاد رس دیگه هم نیست تنها چیزی که میماند همین به اشتراک گذاشتن تجربیات هست و اطلاع رسانی به سهامداران کم تجربه که از انها به هوای چند برابر شدن سرمایه در سهام حبابی زیانده و بعضا کوچک و بی صاحب نوسان نگیرند.......
      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/16, 14:35.
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post

اين شكايت در حقيقت شكايت كروزه .
        اگر تجديدنظر هم راي بدوي رو تائيد كنه يه كرسي ديگه كروز از ايران خودرو ميگيره
        و عملا 3 نفر از 5 نفر هيئت مديره كروزي مي شوند
        و تقريبا كار واگذاري ايران خودرو به كروز مراحل آخرشو سپري مي كنه.
        كروز اعتقادي به توليد نداره و فقط دلالي مي كنه.مثالش هم بهمن خودرو
        ايران خودرو بعد از كروزي شدن ميره طرف مونتاژ كردن احتمالا خودروهاي روز چيني
        سودآوريش بهتر از الان ميشه.
        رای قطعی شورای رقابت به نفع کروز درباره حضور در هیات مدیره ایران خودرو
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2739

فعلا دو تا سیت قطعی داره...سیت سوم هم در پروسه شکایت دادگاه هست و یک رای بدوی به نفع کروز صادر شده...سیت سوم رو بگیره کار تمام هست

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1544

تحليلي بود كه 27 دي ماه بورس24 انجام داد.فقط يك نظره.
            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

اینم از بدبختی ماست که تو بازاری هستیم که پر از افراد ترسو و هیجانیست
              به کی بگی قیمت قویترین و باارزش ترین سهم بازارش که فولاد باشه فقط یک سنت باشه،کمتر از قیمت یک لواش !!!تازه اونم در منفی فروشنده داشته باشه!!!
              سهامی داریم که سودده هستند هر سال سود نقدی هم می دهند ولی قیمتش فقط و فقط 0.3 سنت هست!!!
              خود خگستر فقط و فقط 0.8 سنت قیمت داره،تازه اونم در منفی فروشنده ها از هم سبقت میگیرند.
              همین الان قیمت سهم اپل 182 دلار معامه میشه یعنی بالای ده میلیون تومن.بابا درسته ما نباید سهام خودمون رو با اپل مقایسه کنیم ولی خداییش 182 دلار نمیخوایم 100 دلار هم نمیگیم ده دلار هم نمیگیم حتی یه دلار هم نمیگیم بابا ده سنت هم زیاده؟!
              شاید هم ما اشتباه میکنیم اومدیم در اینجا سرمایه گذاری کردیم.
              از اون طرف بازارهای موازی مانند سکه و خودرو رو باد میکنند از اینطرف توی سر بورس میزنند و سهام رو با قیمت مفت از چنگ سهامدار خسته در میاورند.
              ما هم اینجا تو سر و کله هم میزنیم که این اون رو گفت اون این رو گفت.
              لپ کلام اینه، قیمت سهام مفت و مفته ولی تا اون بالایی زنگ نزنه قیمت ها بالا نمیره و ممکنه فرسایشی بازم پایین بیاد.در چنین وضعیتی هم انتظار نداشته باشید که تحلیلی درست از آب در بیاد.وسلام
              .
              .
              .
              محدوده 395 تا 405 تومن محدوده حمایتی قویی برای خگستر هست .ممکنه از این محدوده برگرده ، ممکنه هم هست این حمایت رو بشکنه.الله اعلم برای اینکه در دولت فعلی هیچ قصدی برای بالا رفتن بازار بورس در کار نیست .
              قصد پست فرستادن نداشتم ولی امروز عصبانیم از بازار ،از خودم، از همکارها

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2024/02/17, 15:52.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4105

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                اینم از بدبختی ماست که تو بازاری هستیم که پر از افراد ترسو و هیجانیست
                به کی بگی قیمت قویترین و باارزش ترین سهم بازارش که فولاد باشه فقط یک سنت باشه،کمتر از قیمت یک لواش !!!تازه اونم در منفی فروشنده داشته باشه!!!
                سهامی داریم که سودده هستند هر سال سود نقدی هم می دهند ولی قیمتش فقط و فقط 0.3 سنت هست!!!
                خود خگستر فقط و فقط 0.8 سنت قیمت داره،تازه اونم در منفی فروشنده ها از هم سبقت میگیرند.
                همین الان قیمت سهم اپل 182 دلار معامه میشه یعنی بالای ده میلیون تومن.بابا درسته ما نباید سهام خودمون رو با اپل مقایسه کنیم ولی خداییش 182 دلار نمیخوایم 100 دلار هم نمیگیم ده دلار هم نمیگیم حتی یه دلار هم نمیگیم بابا ده سنت هم زیاده؟!

شاید هم ما اشتباه میکنیم اومدیم در اینجا سرمایه گذاری کردیم.

از اون طرف بازارهای موازی مانند سکه و خودرو رو باد میکنند از اینطرف توی سر بورس میزنند و سهام رو با قیمت مفت از چنگ سهامدار خسته در میاورند.
                ما هم اینجا تو سر و کله هم میزنیم که این اون رو گفت اون این رو گفت.
                لپ کلام اینه، قیمت سهام مفت و مفته ولی تا اون بالایی زنگ نزنه قیمت ها بالا نمیره و ممکنه فرسایشی بازم پایین بیاد.در چنین وضعیتی هم انتظار نداشته باشید که تحلیلی درست از آب در بیاد.وسلام
                .
                .
                .
                محدوده 395 تا 405 تومن محدوده حمایتی قویی برای خگستر هست .ممکنه از این محدوده برگرده ، ممکنه هم هست این حمایت رو بشکنه.الله اعلم برای اینکه در دولت فعلی هیچ قصدی برای بالا رفتن بازار بورس در کار نیست .
                قصد پست فرستادن نداشتم ولی امروز عصبانیم از بازار ،از خودم، از همکارها

درود بزرگوار

شما هنوزم سهامدار را مقصر قلمداد میکنید و ترسو و این حرفها ؟

این بازار را تعمدی به این روز میندازند . سهامدار ترسو و هیجانی را از 3 سال و نیم قبل داریم میگیم

هر چند به ذلت کشاندن این بازار بر کسی پوشیده نیست ولی من و شما و دیگری دچار بیماری خوش خیالی و توهم بودیم و دیر متوجه شدیم که در یک کشور بی در و پیکر با اقتصادی رانتی و فاسد که نیمی از صنایعش به زور سر پاست یا با حمایت های زوری دولتی هنوز باقیست ، نباید سرمایه گزاری کرد که خودتون هم گفتید

قیمت سهم فقط مهم نیست . فولاد 1 سنت و اپل فلان دلار . اینطور مقایسه ها محلی از اعراب ندارد

اگر بنا بر سنت گذاری باشد که ما سهم 10 و 20 سنتی هم داریم و فکر میکنم بالاتر

یا سهامی که حدود 100 تومان است ، یک پنجم سنت است
                پس مارکت چی میشه ؟ تعداد کل سهام چی ؟

فولاد اگر کمی بالاتر از 1 سنت با دلار بازار ازاد است ولی 800 میلیارد سهم است و مارکت 470 همت که برای این بازار و کلیتش و این اقتصاد فشل کم هم نیست . کشوری با این حجم از مشکلات سیاسی داخلی و بین المللی که مشخص نیست و هرگز نمیتونی نه داخلی و نه خارجیش را تا 1 ماه بعد پیش بینی کنی که به چه سمتی پیش خواهد رفت . در چنین کشوری با این حجم مشکل داخلی و خارجی و منطقه ای و رانت و فساد و دست بردن در سود شرکت ها و اقتصاد دستوری و ربات و الگوریتم و .... هزار کوفت و زهر مار دیگر ، والا ما دل شیر داریم یا شاید هم ...

یا خگستر ، جسارت به شما و دیگر سهامدارنش نباشه ، با این وضعیت نابسامان و داغون و سوء مدیریت و فساد و حواشی بسیار در این صنعت و 50 برابر بودنش نسبت به 5 سال قبل و مارکت 16 همت ، ... توقع ها را باید کم کرد
                سرمایه گزاری شما روی این سهم و صنعت اشتباه بوده هر چند من نمیدونم چه زمانی وارد این سهم شدید و چه قیمتی

منم از اعماق وجود میگم به جائی رسیدم که خسته شدم و به نقطه اوج خود سرزنشینی رسیدم که اخه این چه کاری است ما داریم اینجا میکنیم و پولمون را اوردیم دادیم دست ربات و الگوریتم

یه سهم مگه چند بار باید بالا پائین بشه و باز برسه به قمیت چند ماه پیشش و چند بار باید یک کف را ببینه ؟
                ما همچنان در حال مشاهده کف زنی های جدید در مورادی معدود از این بازار هستیم

سهامدار خرد هم وقتی می بینه یه سهمی 10 بار بالا پائین میشه و اگر بالا نفروشه و پائین نخره هیچی عایدش نمیشه جز اتلاف وقت و انرژی و عمر و سرمایه ، ممکنه یه جائی بزنه به سیم اخر و در این بازی کثیف خودش را قربانی کنه ولو با زیان
                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/02/17, 23:06.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود بزرگوار

شما هنوزم سهامدار را مقصر قلمداد میکنید و ترسو و این حرفها ؟

این بازار را تعمدی به این روز میندازند . سهامدار ترسو و هیجانی را از 3 سال و نیم قبل داریم میگیم

هر چند به ذلت کشاندن این بازار بر کسی پوشیده نیست ولی من و شما و دیگری دچار بیماری خوش خیالی و توهم بودیم و دیر متوجه شدیم که در یک کشور بی در و پیکر با اقتصادی رانتی و فاسد که نیمی از صنایعش به زور سر پاست یا با حمایت های زوری دولتی هنوز باقیست ، نباید سرمایه گزاری کرد که خودتون هم گفتید

قیمت سهم فقط مهم نیست . فولاد 1 سنت و اپل فلان دلار . اینطور مقایسه ها محلی از اعراب ندارد

اگر بنا بر سنت گذاری باشد که ما سهم 10 و 20 سنتی هم داریم و فکر میکنم بالاتر

یا سهامی که حدود 100 تومان است ، یک پنجم سنت است
                  پس مارکت چی میشه ؟ تعداد کل سهام چی ؟

فولاد اگر کمی بالاتر از 1 سنت با دلار بازار ازاد است ولی 800 میلیارد سهم است و مارکت 470 همت که برای این بازار و کلیتش و این اقتصاد فشل کم هم نیست . کشوری با این حجم از مشکلات سیاسی داخلی و بین المللی که مشخص نیست و هرگز نمیتونی نه داخلی و نه خارجیش را تا 1 ماه بعد پیش بینی کنی که به چه سمتی پیش خواهد رفت . در چنین کشوری با این حجم مشکل داخلی و خارجی و منطقه ای و رانت و فساد و دست بردن در سود شرکت ها و اقتصاد دستوری و ربات و الگوریتم و .... هزار کوفت و زهر مار دیگر ، والا ما دل شیر داریم یا شاید هم ...

یا خگستر ، جسارت به شما و دیگر سهامدارنش نباشه ، با این وضعیت نابسامان و داغون و سوء مدیریت و فساد و حواشی بسیار در این صنعت و 50 برابر بودنش نسبت به 5 سال قبل و مارکت 16 همت ، ... توقع ها را باید کم کرد
                  سرمایه گزاری شما روی این سهم و صنعت اشتباه بوده هر چند من نمیدونم چه زمانی وارد این سهم شدید و چه قیمتی

منم از اعماق وجود میگم به جائی رسیدم که خسته شدم و به نقطه اوج خود سرزنشینی رسیدم که اخه این چه کاری است ما داریم اینجا میکنیم و پولمون را اوردیم دادیم دست ربات و الگوریتم

یه سهم مگه چند بار باید بالا پائین بشه و باز برسه به قمیت چند ماه پیشش و چند بار باید یک کف را ببینه ؟
                  ما همچنان در حال مشاهده کف زنی های جدید در مورادی معدود از این بازار هستیم

سهامدار خرد هم وقتی می بینه یه سهمی 10 بار بالا پائین میشه و اگر بالا نفروشه و پائین نخره هیچی عایدش نمیشه جز اتلاف وقت و انرژی و عمر و سرمایه ، ممکنه یه جائی بزنه به سیم اخر و در این بازی کثیف خودش را قربانی کنه ولو با زیان
                  درود بر شما

محض اطلاعات شما اگر حساب به مارکت باشه مارکت اپل الان نزدیک 3هزار میلیارد دلاره ،ارزش آرامکو 2.4 هزار میلیارد دلاره ولی فولاد چی؟فقط 8.3 میلیارد دلار!!!
                  اگر من انتظار دارم که مارکت از 8.3 میلیارد دلار به 16 میلیارد دلار برسه انتظار بی جایی نیست بلکه انتظار قابل قبولی هست.
                  الحمدلله ماهم توی ایران هستیم و میدونیم اوضاع سیاسی و اقتصادی ایران در چه وضعیه؟ریسک بازار بورس در کشوری مثل ایران بالاست ولی نه در این قیمت ها.
                  با توجه به تورم 46 درصدی که خود آقایون میگند و در واقع بالای 70 درصده و دلار بالای 55 هزار تومن در قیمت های کنونی سهام نباید ترسید.
                  من یه چیزی رو متوجه نمیشم چرا وقتی به سهام میرسیم میگیم قیمتش نسبت به 5 سال قبل 50 برابر شده و انتظار افت داریم ولی نمیگیم چرا ملک که قیمتش در 5 سال دهها برابر شده نباید افت کنه ،شرایط سیاسی و اقتصادی شامل این نمیشه؟چرا خودرو نباید افت کنه که قیمتش ان برابر شده فقط و فقط سهام باید قیمتش افت کنه؟!.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2024/02/17, 23:47.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4105

اپل یعنی غول تجارت الکترونیک و نرم افزار و ارتباطی جهان

ارامکو یعنی کل عربستان . بدون ارامکو عربستان هیچ مفهومی ندارد

خیر انتظار نابجائی نیست که مارکت فولاد به 16 میلیارد دلار برسد ، اگر واقعا ارزنده باشد و باید میرسید ، به شرطی که دست دولت از ان کوتاه میشد شک نکنید یک ماه اینده میرسید . نه توسط بازار گردان و بامبول بازی و حقوقی و ... توسط سهامداران بزرگ
                    ولی این بورس و اقتصاد رانتی دستوری است

و چنین غولی به نسبت کل بازار ، فقط و فقط توسط دولت باید پائین و بالا شود

ملک ده ها برابر نیست . ملک هم نهایت بطور متوسط 20 - 15 برابر است . خودرو هم حدود 15 برابر

ولی یک نکته مهم اینجاست . ملک و خودرو ملزومات زندگی است ولی سهام خیر . سهام سرمایه گزاری است و هیچ لزومی در سبد زندگی ندارد . ملک و خودرو سبد اصلی زندگی است

ملک و بخصوص ملک ساخته شده بیخود بالا نمیره . قیمت تمام شده اش بالاست . نهایتش رکود میتونه زمین گیرش کنه ولی وقتی قیمت مصالح و مزد کارگر و بنا و معمار و ... یه قیمتی را برای ساختش نمایان میکنه چطور باید بیاد پائین ؟
                    یا خودرو ، هر چند فساد همه جانبه در این صنعت وجود داره ولی وقتی قطعات و لاستیک و لوازم دیگر ، قیمت تمام شده را بالا میبره چطور بیاد پایین

اگر بازار خودرو هم مثل بورس بود ، مثلا یه برند را صف فروش میکردند تا بقیه هم باهاش بیاد پائین

ولی بازار مالی اونم این بازار مکاره را با صف فروش کردن و منفی کردن یکی دو تا بزرگان و رنگ سرخ در شاخص قلابی همه چی حله

بزرگوار شما بهتر از من باید بدونید بازار مالی قوائد خاص خودشو داره اونم در ایران . این بازار مطابق با جیب دولت و ده ها عامل دیگر باید برنامه ریزی شود . اینکه چقدر باید باشد و چرا نیست هیچ محلی از اعراب ندارد . از این چیراهای بی پاسخ در این کشور زیاد است
                    سوء تفاهم نشه من دفاعی از این وضعیت اسفبار ندارم

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      اپل یعنی غول تجارت الکترونیک و نرم افزار و ارتباطی جهان

ارامکو یعنی کل عربستان . بدون ارامکو عربستان هیچ مفهومی ندارد

خیر انتظار نابجائی نیست که مارکت فولاد به 16 میلیارد دلار برسد ، اگر واقعا ارزنده باشد و باید میرسید ، به شرطی که دست دولت از ان کوتاه میشد شک نکنید یک ماه اینده میرسید . نه توسط بازار گردان و بامبول بازی و حقوقی و ... توسط سهامداران بزرگ
                      ولی این بورس و اقتصاد رانتی دستوری است

و چنین غولی به نسبت کل بازار ، فقط و فقط توسط دولت باید پائین و بالا شود

ملک ده ها برابر نیست . ملک هم نهایت بطور متوسط 20 - 15 برابر است . خودرو هم حدود 15 برابر

ولی یک نکته مهم اینجاست . ملک و خودرو ملزومات زندگی است ولی سهام خیر . سهام سرمایه گزاری است و هیچ لزومی در سبد زندگی ندارد . ملک و خودرو سبد اصلی زندگی است

ملک و بخصوص ملک ساخته شده بیخود بالا نمیره . قیمت تمام شده اش بالاست . نهایتش رکود میتونه زمین گیرش کنه ولی وقتی قیمت مصالح و مزد کارگر و بنا و معمار و ... یه قیمتی را برای ساختش نمایان میکنه چطور باید بیاد پائین ؟
                      یا خودرو ، هر چند فساد همه جانبه در این صنعت وجود داره ولی وقتی قطعات و لاستیک و لوازم دیگر ، قیمت تمام شده را بالا میبره چطور بیاد پایین

اگر بازار خودرو هم مثل بورس بود ، مثلا یه برند را صف فروش میکردند تا بقیه هم باهاش بیاد پائین

ولی بازار مالی اونم این بازار مکاره را با صف فروش کردن و منفی کردن یکی دو تا بزرگان و رنگ سرخ در شاخص قلابی همه چی حله

بزرگوار شما بهتر از من باید بدونید بازار مالی قوائد خاص خودشو داره اونم در ایران . این بازار مطابق با جیب دولت و ده ها عامل دیگر باید برنامه ریزی شود . اینکه چقدر باید باشد و چرا نیست هیچ محلی از اعراب ندارد . از این چیراهای بی پاسخ در این کشور زیاد است
                      سوء تفاهم نشه من دفاعی از این وضعیت اسفبار ندارم
                      درود مجدد
                      البته جای این بحث اینجا توی تاپیک خگستر نیست ولی چون شما ادامه دادید مجبور شدم جواب بدم.
                      سهام ما هم در حد خودشان غول هستند فولاد مبارکه با تولید بیش از 10 میلیون تن فولاد در سال همیشه بین 50 شرکت بزرگ تولید کننده فولاد در جهان بوده،کارخانه ذوب فقط 200 کیلومتر مربع مساحت داره یعنی 0.2 درصد مساحت اصفهان ،که وسعت کمی نیست.صنایع کشور ما دست کمی از صنایع بزرگ دنیا ندارند البته ما نمیگیم قیمت اینا هم بشه بالای 100 دلار مامیگیم در مقایسه با قیمت سهام اونا قیمت سهام ما خیلی خیلی ارزون هستند متوسط قیمت یک سنت واقعا قیمت پایینیه اینکه ما بخوایم 2 سنت یا 5 سنت یا حتی ده سنت باشه انتظار بالایی نیست.
                      بنظر من همین الان نباید قیمت سهام ما ،حتی زیانده ترین سهم، زیر هزار تومن باشه.
                      یکی از دلایلی که قیمت سهام در این قیمت هاست بخاطر قوانین دست و پاگیر محدودیت نوسان و عدم شفافیت مالی و مدیران نالایق هست.
                      در مورد سایر موارد مطروحه شما هم من حرف زیاد دارم که جاش اینجا نیست مثلا اونجا که فرمودید چون ملک و خودرو ملزومات زندگیه یعنی هر چیز که جزوئ ضروریات زندگی باشه باید قیمتش بره بالا؟!که مردم در حسرت خریدش بمونند؟! نه من این استدلال رو قبول ندارم اتفاقا اونا بایست ارزون بشوند تا مردم بتونند راحت بخرند و در رفاه باشند و بجاش سهام بالا بره،زیرا بازار بورس جای سرمایه گذاریه نه بازار خودرو و ملک و دلار.درستشه اینه.الان یه کارمند در ایران باید 70 سال بدون وقفه کار کنه تا بتونه یه اپارتمان بخره در حالیکه در آلمان این زمان حدود 13 ساله.
                      ضمن اینکه ملک بخاطر افزایش مصالح و دستمزدها و مواد اولیه بالا نمیره،هزینه ساخت اپارتمان متری حداکثر حوالی 20 میلیون تومن اعلام شده ولی در فروش میرسه به متری بالای 80 میلیون تومن .حالا چرا اینقدر اختلاف داره؟بحث تقاضای بالا هم نیست در ایران اتفاقا ما در بخش مسکن برتری عرضه بر تقاضا رو داریم در هر گوشه شهرهای ایران که برید اپارتمان های خالی برای فروش میبینید ضمن اینکه الان کی ازدواج میکنه که نیاز به آپارتمان داشته باشه سن ازدواج الان خیلی بالا رفته خیلی ها اصلا قید ازدواج رو زده اند و مجرد پیش والدین شان بدون نیاز به خونه جدید به زندگی ادامه میدهند.حالا چرا قیمت بالاست یکی از دلایلش ورود بانک ها به این عرصه بوده که دولت در ازای پرداخت سود بالای 20 درصد به سپرده های بانکی مجوز ورود بانک ها بازار مسکن رو داده و برای اینا خواب سرمایه اهمیت نداره ده سال هم ملک بفروش نرسه قیمت رو پایین نمیارند.
                      بحث زیاده ولی من جزوئ آدم هایی هستم که معمولا کم بحث میکنم.ممنونم از شما بابت اطلاعاتتون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

همیشه در ناامیدی بسی امید هست.
                        ممکن امروز از قیمت سهام ناامید باشید ولی روزهای بهتر هم میرسه.
                        امیدوار به روزهای سبز باشید البته من انتظار داشتم که کلا زمستان سبزی داشته باشیم ولی گویا این دولت شمشیر رو از رو بسته ولی هر جوری شده مجبور میشند بورس رو هم بالا بکشند بالاخره عروسی به کوچه بورس هم میرسه.
                        نمیگم الان برید خگستر بخرید که فردا محاکمه بشوم ولی قیمت سهام خیلی ارزنده شده،الان خگستر در حال واکنش به حمایت محدوده 395 تا 405 تومن هست بازار برگرده اینم میتونه برگرده ولی بازار برنگرده کارش مشکله و ممکنه یه سلامی به زیر اون حمایت بکنه.
                        ببینیم خودرو امروز چطور بازگشایی میشه،با افزایش زیان به 106 هزار میلیارد تومن ،فشار فروش خواهد داشت ولی اون بالایی ها هم از زیان سازی مداوم خودرو عاصی شده اند و در اسناد لو رفته در هک اخیر سایت مجلس به زیان خودرو و تهدید امنیت ملی و توصیه ورود نهادهای قضایی به صورت های مالی دستکاری شده ،اشاره شده.البته خود شرکت گفته در صورت های مالی آینده ،زیان رو کاهش میدیم ولی هیج اعتمادی به اینا نیست.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2024/02/18, 10:27.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2739

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          همیشه در ناامیدی بسی امید هست.
                          ممکن امروز از قیمت سهام ناامید باشید ولی روزهای بهتر هم میرسه.
                          امیدوار به روزهای سبز باشید البته من انتظار داشتم که کلا زمستان سبزی داشته باشیم ولی کلا این دولت شمشیر رو از رو بسته ولی هر جوری شده مجبور میشند بورس رو هم بالا بکشند بالاخره عروسی به کوچه بورس هم میرسه.
                          نمیگم الان برید خگستر بخرید که فردا محاکمه بشوم ولی قیمت سهام خیلی ارزنده شده،الان خگستر در حال واکنش به حمایت محدوده 395 تا 405 تومن هست بازار برگرده اینم میتونه برگرده ولی بازار برنگرده کارش مشکله و ممکنه یه سلامی به زیر اون حمایت بکنه.
                          ببینیم خودرو امروز چطور بازگشایی میشه،با افزایش زیان به 106 هزار میلیارد تومن ،فشار فروش خواهد داشت ولی اون بالایی ها هم از زیان سازی مداوم خودرو عاصی شده اند و در اسناد لو رفته در هک اخیر مجلس به زیان خودرو و تهدید امنیت ملی و توصیه ورود نهادهای قضایی به صورت های مالی دستکاری شده ،اشاره شده.البته خود شرکت گفته در صورت های مالی آینده ،زیان رو کاهش میدیم ولی هیج اعتمادی به اینا نیست.
                          تا این صنعت خصوصی نشه..آب خوش از گلوی سهامدار پایین نمیره
                          فعلا که دقیقه نود هست..شاید دولت رو پس بزنند و این صنعت رو خصوصی کنند...خصوصا ایران خودرو که کروز فعلا دو تا سیت داره...و منتظر سیت سوم هست...با مدیریت فشل دولتی چیزی جز زیان نمی‌سازد
                          از نظر چارت هم بدترین حالت ممکن پیش اومده و تا ۴۰۰ اصلاح کرد
                          بحث خگستر هم نیست....بحث دست درازی دولت به صنایع بورسی هست...سهامدار شده مرغ عزا و عروسی...هر غلطی این دولت میخواد انجام بده...یک ضربه مهلک به سرمایه سهامداران بورسی میزنه که اتفاقا اومدند در بخش شفاف اقتصاد سرمایه گذاری کردند

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1486

ایران خودرو اگر مدیر عاملش یک امریکایی بود سود که پیشکش قیمت سهم بالای یک دلار میشد

با توجه به وسعت زمین کارخانه.....از اتوبان کرج تا جاده قدیم کرج
                            تمام خودرو سازهای دنیا رو قبضه میکرد
                            کارخانه تویوتا زمینش یک پنجم ایران خودرو هست ولی سالی دو میلیون تولید داره
                            ایران خودرو با سه شیفت کار کردن 850000

نظر

• Lightning
                              عضو عادی
                              • Oct 2023
                              • 20

سلام و درود خدمت استاد گرامی جناب orumbourse و دیگر اساتید.
                              پیرو فرمایشات شما باید عرض کنم تا جایی که من اطلاع دارم قیمت خونه در تهران در سال ۵۸ متوسط متری ۱۰۰۰ تومن بوده که با دلار ۱۰ تومنی اون سال معادل ۱۰۰ دلار بوده.
                              و در کنارش حقوق فرهنگیان و کارمندان دو هزار تومن و بیش تر بوده.
                              بر فرض تورم دلار در این بازه رو هم که حساب کنیم نباید متوسط قیمت ملک در تهران بیش تر از دویست یا ته تهش سیصد دلار باشه که همه مطلع هستیم که تقریبا ۵ برابر این مبلغ هست.
                              (البته بعضی ها معتقدند که خود دلار از قیمت کالاها و بیش تر از همه مسکن عقب مونده)
                              از اون طرف کل بورس ما اندازه یه شرکت متوسط یا حتی کوچک بورس نیویورک است.
                              اگه یک صدم تلاشی که برای جلوگیری از رشد بورس میشه برای کنترل قیمت خونه شده بود الان این همه به مردم و به خصوص مستاجر ها که حداقل نصف مردم ایران هستند فشار نمی اومد.
                              به هر حال فکر می کنم که همین حوالی ۴۰۰ تومن کف خگستر باشه و امیدوارم این دفعه بتونه بعد از سه سال و نیم به سمت سقف سال ۹۹ حرکت کنه.
                              ممنون از همه شما.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

کندل امروز بد نبود،معمولا وقتی کندل پوشای صعودی میزنه چند درصدی بالا میره فقط حجم معاملات امروز پایین بود 60 میلیون حجم کمه ولی از اونطرف خودرو در مدت کمتر از نیم ساعت خوب حجم خورد بیشترش روی صفر و اندک مثبت بود.
                                فردا نگاه گروه خوردو به نماد خودروست خودرو بالا بره احتمال بالا رفتن خگستر هم زیاده.

نظر

در حال کار...
                                X