کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ریلکس باشید،هر چقدر خودرو بالا بره، بنفع روز بازگشایی خگستره.
خودرو و خگستر معمولا روندشون در تابلوی معاملات یکسانه،خگستر هر چقدر عقب ماندگی از نظر قیمت با خودرو داشته باشه ،جبران میکنه.
من فکر میکنم امسال سال خوبی برای گروه خودرو میتونه باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فردا که فرداست!
امروز باید باز بود که حرومزاده ها سهم رو بسته بودند
میدونستم امروز اینطوری میشه...البته بالا داره کوتاه مدت...چون خودرو تا ۳۷۰ الی ۳۸۰...و خساپا تا ۳۳۰ بنظرم در فروردین بالا دارند....اما بهر حال اگر باز بود دیروز مقاومت ۵۳۰ رو زده بود ...امروز هم که فشار فروش بالا بود روی ۵۳۰
ترس بر بازار حاکم شده و سهامدارها بصورت هیجانی می فروشند ،در چنین شرایطی سهامداری که احتمال شروع جنگ رو میده دیگه توجه نمیکنه که سهمی که می فروشه چند می فروشه؟ یا کجا می فروشه؟یا چقدر زیر ارزش واقعی می فروشه؟ فقط می فروشه که از بازار دور باشه.
انتظار دارم اوضاع بازار فردا ،بهتر از امروز باشه چون فردا بیشتر سهام به قیمت های جذابی برای خرید نوسانگیرها میرسه و فکر میکنم فردا نوسانگیرها خرید های خوبی در منفی و صفر روی سهام انجام بدهند ولی خیلی مطمئن نیستم که بتونیم در این شرایط که سایه جنگ روی کشور هست،مثبت قویی بخوریم در واقع تا زمانیکه اخبار منفی و سایه جنگ روی بازار باشه همچنان فروش هیجانی رو در بازار خواهیم دید.برای مثبت قوی نیاز به برطرف شدن سایه جنگ بر روی بازار هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بنظر من که محدودیت دامنه نوسان به یک درصد حرکت منطقی و عاقلانه ای برای بازار این روزها هست ولی کاش نوسان مثبت روی همون 7 درصد می موند دلیل تغییر نوسان مثبت به یک درصد رو متوجه نشدم؟
در کل صف فروش ها اونقدر ها هم پرحجم نیستند ،من صف فروش پرحجم تر از این هم روی خگستر دیده ام.
حالا بازار منتظر جواب اسراییل هست اگر اسرائیل امروز و فردا حمله خفیفی انجام بده یا حتی حرکتی انجام نده،اون وقت خریداران به صف های فروش هجوم خواهند برد.دیگه الان بازار از جانب ایران خیالش راحته فقط مونده ببینیم جواب اسراییل با چه شدتی خواهد بود.
محدوده 455 تا 435 تومن محدوده حمایتی خیلی قویی هست.
با وجود افت 17 درصدی در یک ماه وصف خرید بر روی یک درصد مثبت ،همچنان حجم صف خریدها چندان قوی و پرحجم نیست ،این نشون دهنده اینه که ترس از ادامه جنگ و تردید از تداوم بازار مثبت در بین فعالان بورس وجود داره.محدوده 470 تا 480 تومن محدوده مقاومتی هست البته اگر تا این محدوده دووم بیاره و خبر بدی برای بازار نیاد.
در کل قیمت سهام خیلی ارزنده برای خرید میان مدت و نوسانگیری کوتاه مدت هست ولی همچنان ترس دربازار دیده میشه طوریکه با عرضه چند صف خرید،ممکنه باعث تحریک فروشنده ها و حرکت هیجانی اونا بشه و یا روی اولین مقاومت فروشنده ها بی محابا دست به فروش بزنند.
خب بنظر میرسه سایه جنگ تا حد زیادی از سر بازار دور شده و امروز خریداران در گروه خودرو با اعتماد به نفس بالایی دست به خرید میزنند.
تنها چیزی که الان در کوتاه مدت بیشتر از هر چیزی میخوام اینه که تا اخر هفته خگستر به بالای 540 تومن برسه و از شر این مقاومت اعصاب خرد کن 540 تومن راحت شیم .یعنی این مقاومت بشکنه باید یه گوسفند قربانی کنیم .
همانطور که دولت ، استقلال و پرسپولیس رو فروخت،همانگونه هم بلوک ایران خودرو و سایپا رو هم واگذار خواهد کرد.
خیلی طول نخواهد کشید که این قیمت ها برای خگستر ،ورنا و وساپا خاطره خواهد شد.
نظر